Kvitová si před US Open zahraje také v New Havenu

2. 8. 2012, 23:11
Aktuality 62
Petra Kvitová se před US Open rozhodla pro start na třech přípravných turnajích Po Móntrealu a Cincinnati bude týden před posledním grandslamem sezony hrát také v New Havenu.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petře Kvitové se na turnajích v Severní Americe tradičně nedaří, během letošního srpna by však ráda prokletí amerických betonů zlomila. "Úplně mi to tam nejde, takže doufám, že to tam letos zlomím," přála si Kvitová krátce po dnešním vyřazení z olympiády. 

Dvaadvacetiletou Češku sice trápí natažený břišní sval, tři týdny před US Open si však naplánovala ještě tři přípravné turnaje. Od pondělí bude hrát v kanadském Móntrealu, následně v Cincinnati a týden před posledním grandslamem sezony se po dvou letech objeví také na generálce v New Havenu. 

Na turnaj v areálu Yaleovy univerzity je přihlášeno už pět hráček současné Top 10: kromě světové šestky Kvitové také Polka Agnieszka Radwaňská, Italka Sara Erraniová, Francouzka Marion Bartoliová a čtyřnásobná obhájkyně titulu Dánka Caroline Wozniacká.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

62
Přidat komentář
smazaný uživatel
s tím bolavým břichem a s achilovkou ? Kvitová jede navíc na další tři turnaje. Pěkná komedie na pokračování. Hlavním důvodem je honba za snadněji získanými body. "Nejlepší sportovkyně, která odmítla kolektivně se podílet na české olympijské výpravě a k tomu vedla silné řeči o sobě a soupeřkách. Ještě, že máme opravdové sportovce a k tomu i skromné. Stačí se podívat na jejich vystoupení a to nejen po sportovní stránce. Slečna Kvitová svým prohlášením, že tenis není jen o olympiádě, neví vůbec nic o významu OH pro sportovce celého světa o nejvyšší cti na nich reprezentovat svou vlast.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, že fazila v disciplíně "kecy a žvásty" už nikdo netrumfne, ale tobě se to povedlo, gratuluji. A když budeš mít štěstí, třeba to bude na příštích Hrách jako olympijská disciplína.
Reagovat
EllNino
Myslím že jen další rádoby vlastnec ...je to jen OH panebože ....myslím že pro tenisty podřadná soutěž :D :D ....a nějaký kecy o cti a řečích si nech ...nikdo na ne není zvědavej :DDDD
Reagovat
gerd
a vy dva jste šašci,kteří si mydslí,že čím víc polezou Kvitové do řiti,tím bude lepší hrát?!?jste trotlové,bohužel
Reagovat
EllNino
To víš na tebe sme tu čekali :D ...seš spokojenej s tim jak si nás oba utřel ?? :DDDD doufám že si na sebe hrdej :D
Reagovat
rib
Mám dojem, že už nicky třech úžasňáků o lecčems vypovídají - je to jako parta ze Stínadel, asi to měli taky doma těžký... :-))))))
Reagovat
EllNino
Hm vtipnej ...nebo vtipná :D ..nehodlám se tady hádat s nekym , jehož identita mi není známá ...a navážet se do mého soukromí a domova ....možná v Poště pro tebe ...ale ne tady :P
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to jedna a táž osoba, nějak se mi nechce věřit, že by se tu potkalo tolik blbů naráz. ;-)
Reagovat
rib
hm, když já nevím, co je "pošta pro tebe", ale ty asi zjevně jo... Asi to není něco, kde se objevuje nadsázka a vtip?
Reagovat
EllNino
"Ribe", nebo jak tě máme oslovovat ...Poště pro tebe je pořad na ČT1 :D ...je to totální konina :D
Reagovat
EllNino
Dneska to přeháním drobet ....sem z toho asi nákej nesvuj :DDDDD tak se nezlobte všichni :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
čtu si včerejší komentáře a konstatuji,vážení,že většina diskuzí zde není o tenisu,bohužel... od některých taková snůška nenávistných útoků na určité hráčky... už to dál nechci ani číst,končím.Těmto lidem bych doporučila,aby si vyřešili své osobní frustrace,které se zcela evidentně netýkají tenisu.
Reagovat
hranol
Cesky tenis na OH Londyn...zklamani...zklamani...snad vyjma babske 4hry....
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu objektivity by to chtělo - mužský debl skončil podle předpokladů, mužský singl Tomáš sice vypadl předčasně, ale k medaili by stejně nedošel, ženský debl medaile, ženský singl Petra holt měla tu smůlu, že Makiri, na rozdíl od ní, měla svůj den, mix byl už od začátku loterie, tím spíš, když se pár dával dohromady těsně před turnajem.
Reagovat
gerd
sice vypadl předčasně---bože ty jsi kousek!fetuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne, zato ty asi jo, protože máš potřebu tu exhibovat pod několika nicky. Nechce se mi totiž věřit, že je tu tolik blbů naráz.
Reagovat
tommr
tj. před dnešním semifinále OH (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka 8800 bodů (+3525 bodů)
2. Sharapova 8630 bodů (+3355 bodů)
3. Radwanska 8260 bodů (+2985 bodů)
4. Serena Williams 7620 bodů (+2345 bodů)
5. Stosur 6195 bodů (+920 bodů)
6. Kvitová 5275 bodů
7. Kerber 5225 bodů (-50 bodů)
8. Wozniacki 4206 bodů (-1069 bodů)
9. Errani 3620 bodů (-1655 bodů)
10. Bartoli 3400 bodů (-1875 bodů)

Pozice Petry se nijak výrazně nezměnila. Zůstává i nadále šestá jen se jí špička zase o trochu vzdálila (a pokud Azarenková, Sharapovová a Serena vybojujou medaile tak na ní ještě nějaký další body získají) a Kerberová a Wozniacká zase o trošku přiblížily ...

Zajímavá je i situace na špici - v bojích o medaile totiž půjde i o první místo. Azarenková a Sharapovová by si vítězstvím na OH zároven vybojovaly i pozici světový jedničky, ale je i několik dalších možnejch variant ...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vs Vika:
Dneska to bude pro Serenu největší výzva turnaje a nejtěžší zápas. To, jestli si to při postupu do finále pak sama proti Šarapce pos.re nebo se nechá zaskočit, to je její problém.
Ale dnes to bude těžký zápas. Vika je jediná hráčka, která se se Serenou potká v krátké době podruhé na trávě. Určitě ten zápas z Wimbledonu probrali ze všech možných stran a bude maximálně připravená. A snažit se nějaké věci udělat jinak. Je otázka, do jaké miry se jí to povede.
Jejich předchozí zápasy až na vyjímky byly v poslední době dost vyrovnané, proto můžou rozhodnout maličkosti.
Bude záležes na servisu a returnu.
Serena tady sice hraje lépe než ve Wimbledonu, ale proto také ještě neměla nějaký zápas, kde by se jí nedařilo a musela jít přes tři sety a z něčeho se hrabat, to může nastat právě dnes.
U Sereny bude záležet na tom, zda dokáže dobře vstoupit do zápasu, shodit brzy nervozitu a uvolnit se. V případě, že se to povede, nebude mít problémm.
Vika potřebuje zachytit začátek zápasu a dostat Serenu pod tlak, potřebuje si udržet vysokou úspěšnost prvního podání a co alespoň trochu půjde, zreturnovat a dostat do výměny.
Očekávám napínavý zápas a souboj, nebude to lehké....

Kirilenko vs Sharapova:
Tady není potřeba nic psát, pokud Šarapce neodejde return a nebude sekat dvojchybu za dvojchybou, přejede Makiri jedna dvě, tady není co řešit.....
Reagovat
tommr
pro mě jako pro fanouška Petry už ztratil olympijskej turnaj ten hlavní náboj. A nejde jen o to, že Petra vypadla, ale i o to, že z hlediska jejího postavení je už úplně jedno jak boje o medaile dopadnou. Všechny medailistky si na ní nahrajou pár dalších bodů a je přitom celkem jedno kolik jich která získá - její ztráta na špičku je už příliš velká na to, aby to hrálo nějakou roli ...
Na semifinále se ale přesto rád podívám. Půjde nejen o medaile ale i o pozici světový jedničky. Pokud dnešní semifinálový zápasy dopadnou podle očekávání )tj. postoupí Serena a Masha) dostane se Masha minimálně na jeden den zpátky na tenisovej trůn ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, chápu tě, znám to a měl bych ty samé pocity.:(
Jako pozitivum pro Petru beru to, co jsme už probírali včera a hlavně nemusíš jako fanda čekat dlouho, příští týden už bude zase v akci.:)
Je to slabší útěcha ohledně očekávání k OH, ale když by se jí zadařilo, bylo by to fajn. A stále tam jsou H+H a jejich šance je velká. I když vím, že Petru ti to nevynahradí...
Reagovat
tommr
jj já už se těším na to, že od pondělí se hraje další velkej turnaj a že tam uvidím i Petru. Montreal není sice tak prestižní turnaj jako OH, ale z hlediska čistě tenisovýho je naopak o něco důležitější - hraje se tam o víc bodů ...
Dobrá zpráva je i to, že zápasy z Kanady se budou už od samýho začátku vysílat v televizi (Eurosport) a totéž platí i pro následující turnaj v Cincinnati ... :)
Reagovat
dadaft
jinak dneska odveta za Wimbledon. Azarenková do toho dá na sto pro úplně všechno. těšíte se???
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se! :) Od Viky bude zapotřebí opravdu životní výkon...
Reagovat
tommr
bude to určitě mimořádně zajímavej zápas. V sázce je opravdu hodně - nejde jen o prestiž a olympijskou medaili, ale Vika hraje navíc i o udržení pozice světový jedničky - pokud dneska prohraje (což je podle mě vysoce pravděpodobný) tak jí nejspíš Masha na postu jedničky vystřídá (minimálně do zítřka) ... :)
Reagovat
fazil
uz vypadni z desitky, nemas tam co delat. klasicka rychlokvaska. dobry 4 mesice v sezone 2011 a hned z ni delali pomalu steffi. vysledky to byly slusny, to je pravda, bohuzel uz je nikdy ale opravdu nikdy nezopakuje a bude hrat nekde kolem 10-20 fleku na svete. na to snad jeste ma,doufam
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím?? z jaké jai planety? dobré 4 měsíce v roce 2011??? Petra ti to tvé přání ještě dlouho nesplní, protože po těch sedmi měsících v letošním roce, které podle tebe dorbé nebyli, se drží na 7. místě v Race :) ale pobavil jsi mě takhle po ránu :)
Reagovat
fazil
pockej po americe chytroline. aha pardon 5 mesicu. pokud za dobre povazujes prohry s barrois, morita, strycova, dulgheru, arvidsson... no kazdy ma jiny naroky na vysledky spickove hracky. papa
Reagovat
fazil
nemyslim ted zebricek, ale race. vim, ze loni tam neuhrala nikde nic, takze nejspis par bodu pripise. ikdyz s jeji hrou...
Reagovat
rib
ty musíš být ale zlý člověk... Takhle po ránu tolik jedu. To je nějaký životní program?
Reagovat
fazil
realita mistre
Reagovat
rib
jsem Ms, nikoliv Mr, hm, asi máš smutný nebo drsný život...
Reagovat
Andrew89
na betonech neobhajuje nic ty chytrolíne...půjde nahoru:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nevím jestli jsem blbej já nebo ty :) ... já jsem hovořil o Race žebříčku kde je 7. a na jedenácté místo má náskok cca 1000 bodů. V ročním žebříčku je 6. a na jedenácté místo má náskok cca 2000 bodů. Takže znovu opakuji že s 99% procentní pravděpodobností se Petra tento celý rok udrží v desítce a pokud je toto podle tebe špatný výsledek tak nevím co chceš víc. Asi výsledku alá Djokovic 2011 :))
Reagovat
smazaný uživatel
ty seš ale zamindrákovanej blbeček.ona ten nenis nehraje pro tebe, jestli sis nevšiml...ona nikomu nic neslíbila, nemá smlouvu, že bude do roka jedničkou, je to jen její věc a ty se na to nemusíš koukat, nulo...
Reagovat
fazil
hahahaha. bez si hrat na pisecek demente. ja nerikal v lednu ze za tyden z ni bude svetova jednicka jako vsichni vlezdoprdelkove. ja ziju v realite. podle me hru na top 10 nema. do 20 se vejde. to je vse. a ty kecy vsech ze nehraje pro me atd, tak at nehraje vubec. lidi a divaci ji plati, takze by asi misto tech kecu mela vic trenovat a ne se s tim jejim chytrym trenerem porad tvarit, ze je vlastne dobre, ze prohrala, ze nechce byt na spici, ze to hraje pro sebe atd... je to profesionalni sport a tenhle pristup nema s profesionalitou nic spolecnyho. tecka
Reagovat
smazaný uživatel
co psychologa?zkoušels?
Reagovat
smazaný uživatel
a těm vlezdoprdelkům se říká fanoušci. to je normální, věří jí, fandí jí. ale to, co seš ty, je už stav patologický!
Reagovat
fazil
fanousek je od slova fandit a ne nekriticky uctivat a tvarit se, ze je lepsi nez je. tomu se rika posedlost...fetis. diky za tip s tim psychologem, zajdi za nim radeji hned, neotalej.
Reagovat
Fandina
fanoušek je všechno, nekriticky obdivovat k tomu patří, jsou v tom emoce i rozum, fanoušek také svého vyvoleného má rád a přeje mu vše nejlepší a také s ním trpí, když se nedaří. Fanoušek i utěšuje i povzbuzuje a to jakkoli ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Trocha lingvistiky: fanoušek je odvozeno z anglického "fan". A "fan" není nic jiného, než zkrácenina slova "fanatic," tj, česky "fanatik, fanatický."
Fanoušci kritizují, chválí, kolikrát i nadávají. Ale především VĚŘÍ. To ty ale těžko někdy pochopíš. Ale můžu tě uklidnit - rozhodně v tom nejsi sám.
Reagovat
tommr
přiznám se, že jsem tý zprávě zprvu moc nevěřil. Nechápu totiž jak si může hráčka s minimálně dvěma zraněníma o kterejch vím naložit takovou várku turnajů krátce po sobě ...
Pokud ty zranění ale nejsou vážný a Petra neriskuje jejich zhoršení, tak si myslím, že je to krok správným směrem. Petra potřebuje hrát co nejvíc, protože to je pro ní asi jediná cesta jak se zbavit těch zbytečnejch chyb ve hře. Sám trénink to asi nespraví a Petra potřebuje co nejvíc ostrejch zápasů ...
A nejde opomenout ani to, že Petra si už taky nutně potřebuje nahrát nějaký body pokud se nechce dál propadat v žebříčku a dostat se do situace kdy by už nebyla nasazovaná - to by její situaci ještě víc zhoršilo. Na turnajích v USA k tomu bude mít ideální příležitost, protože tam z lonska nic neobhajuje a může tam jen získat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že už je prostě pořádně naštvaná, jak se to všechno ubírá. Cítí, že musí něco změnit, tak to chce nějak zlomit a řekla si, že to zkusí takto. Vlastně nic neriskuje. V Americe se jí moc nedařilo, moc se neočekává, takže horší než loni to být nemůže. Je to určitě krok kupředu. Třeba zjistí, že to přepálila a že neměla tolik hrát, ale to je jedno. Důležitý je, že už konečně cítí, že se musí něco změnit, že chce něco změnit. Protože i ona věděla a myslím, že i před trávou doufala, že se jí začne dařit....A ono nezačalo. Není tudíž čas na něco čekat nebo ji ujede vlak. Je vidět, že to chce rychle hodit za hlavu a jít dál. To je pozitivum. Že tam jede bez Kotyzy, je taky dobře, třeba potřebuje o všem v klidu popřemýšlet.
Reagovat
tommr
jj já to taky beru jako pozitivní krok. Nejvíc jsem se totiž bál toho, že se Petra začne vymlouvat na zranění a na únavu a že se naopak z Montrealu odhlásí a bude chtít před US Open odpočívat. To by podle mě nebylo dobrý a svědčilo by to o tom, že Petra rezignovala na ty nejvyšší cíle a spokojí se s průměrem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. A může nahrát i body. Vezmi si, že do Montrealu nemusí přijet ani všechny hráčky, navíc před nimi bude mít aklimatizační náskok, takže to může být zrovna turnaj, kde se chytne.
Je dobře, že ona sama chce a nenechá se třeba chlácholit tím, že příště to bude lepší. Je to dobrý přístup, fakt to oceňuji. A s tím týmem kolem ní....,uvidíme jestli nedojde k nějakým korekcím. Někdy je to dobré i z toho důvodu, že to přinese do týmu čerstvý vzduch.
Ale zase se nesmí dělat změny zbrkle, ale ona to má v hlavě dobře srovnané. Myslím, že je rozvážná.
Reagovat
dadaft
souhlas. taky mi Petra udělala radost. pokud zdraví slouží je třeba se rvát o body. stovečka ke stovečce a není boha, abychom Péťu v Istanbulu neviděli. ))
Reagovat
Andrew89
souhlasím s Vámi...tohle je krok dopředu..a z jejích vyjádření je vidět, že jí to pěkně začíná štvát...tak uvidíme:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, za ní ani nejsou hráčky, které by mohly jen tak během chvíle do té desítky proniknout. Po OH zůstane stále na 6. místě. Kerber sice něco stáhla, má Petru na dostřel, ale zase obhajuje semifinále z USO a Petra nic. Takže v tomhle problém nevidím a s těma provokatérama se vůbec nezabývejte.
Důležitý je, aby Petra našla nějaký recept, něco se zadařilo a ono to půjde...., hlavně že má chuť s tím něco dělat a nebalí to. Skvělý přístup! Kéž by ho mělo více českých sportovců....
Reagovat
Fandina
Nevím no, zdá se mi, že přikládáte informaci o dalším Peťi programu nějaký zvláštní význam. Jede na další turnaje vypadnutím přibylo pár dnů a nemá žádné jiné povinnosti. Jasně je zklamaná, že prohrála, ale to by tak ještě bylo, aby jí to neštvalo. A teď zase do práce a turnajů ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže někteří sportovci mají k takovému jednání sklony. Navíc Petře se v americké části tour nedaří, takže tady byla i varianta, že si bude chtít jet třeba odpočinout....
Reagovat
smazaný uživatel
A také že to chce zkusit v tom New Havenu, je změna oproti dřívějšku, tak je prostě vidět, že je nažhavená a chce se tou nepřízní prát.:-))
Reagovat
Fandina
Samozřejmě je super že Peťule razí na turnaje a i fandové mají radost Peťo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidím, tak to Caro nebude mít jednoduché s obhajobou. Ale aspoň si nikdo nebude říkat, že je to jenom "sranda turnaj"... No a v Cincinnati zase obhajuje Masha. :)
Reagovat
Heather_Fedex
ceka nas zajimave americke leto ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje řeč. :)
Reagovat
tommr
zajímavý je, že Vika do Cincinnati vůbec není přihlášená. Nevíš náhodou proč? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to netuším, takhle dopředu nekoukám. :)
Reagovat
dadaft
vzpomínáš, jak jsme se jednou bavili, že by nebylo špatné americké finále Caro - Petra?
New Haven je dobrá příležitost. ))
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se dá jedině souhlasit. :)
Reagovat
dadaft
k tomu americkému létu - já se těším velmi. mnohem víc než na olympiádu. zase se to hodně vyrovná. Azarenková, Radwanská, S. Wiliams, Šarapova, to je jasnačka. Clijstersová všechno směřuje k US Open. tam chce vyhrát. s vysokou pravděpodobností na betonu budou hrát dobře Stosurová, Kerberová, Cibulková, Bartoliová, Wozniacká, vrátit by se měla Andrea Petkovičová...
.))
Reagovat
tommr
já bych finále Petra-Caro taky moc rád viděl a v New Havenu by to tentokrát mohlo vyjít. Bude to ale záviset i na losu, protože se tam přihlásila taky Radwanská a tak můžou bejt Petra a Caro v jedný polovině pavouka ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
co nejvic zapasove praxe by ji melo pred us open jen a jen prospet. pevne verim, ze na sebe nebude klast prilisna ocekavani, jako na olympiade, nebude pod tlakem a nejaky vysledek udela. samozrejme, nejdulezitejsi bude zustat zdrava
Reagovat
tommr
pokud je Petra dostatečně fit a ty zranění se jí nemůžou nějak zhoršit tak by jí to určitě mohlo prospět. Na turnajích v USA by si navíc mohla nahrát spoustu bodů ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist