Murray v Métách porazil Pospisila a je po dvou letech ve čtvrtfinále

22. 9. 2021, 22:23
Aktuality 7
ATP MÉTY - Andy Murray v hale v Métách porazil 6-3 6-3 Kanaďana Vaska Pospisila a poprvé od října 2019, kdy triumfoval v Antverpách, postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. V něm narazí ne nejvýše nasazeného Poláka Hurkacze, nebo domácího Pouillea.
Andy Murray

Minulý týden Andy Murray utrpěl nečekanou porážku ve druhém kole challengeru v Rennes, kde prohrál s hráčem druhé světové stovky Rusem Romanem Safiullinem.

Tento týden v Métách se mu daří o poznání více. Včera si proti domácímu 26. hráči světa Ugu Humbertovi připsal nejcennější skalp v sezoně a dnes si poradil 6-3 6-3 s Vaskem Pospisilem. Vzájemnou bilanci s kanadským sokem vylepšil na 5-1.

34letý Skot tak poprvé od Wimbledonu vyhrál dva zápasy po sobě a poprvé po bezmála dvou letech postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. Naposledy se do něj dostal v říjnu 2019 v Antverpách, kde nakonec devět měsíců po druhé operaci kyčle získal svůj 46. titul.

O semifinále si finalista z roku 2007 zahraje s nejvýše nasazeným Polákem Hubertem Hurkaczem, nebo s Francouzem Lucasem Pouillem.

18letý Holger Rune v Métách zdolal 6-7 6-4 6-4 světovou čtyřiadvacítku Itala Lorenza Sonegu, připsal si druhý skalp hráč Top 50 a podruhé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. O premiérové semifinále si dánský teenager zahraje s druhým nasazeným Španělem Pablem Carreñem.

 

• ATP 250 MÉTY •
Francie, tv. povrch / hala, 481.270 dolarů
středeční výsledky (22. 09. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Carreňo (2-Šp.) - M. Ymer (Švéd.) 7-5 6-2
Rune (Dán.) - Sonego (5-It.) 6-7(6) 6-4 6-4
Murray (Brit.) - Pospisil (Kan.) 6-3 6-3
• Dvouhra - 1. kolo •
Gojowczyk (Něm.) - Hoang (Fr.) 6-2 3-6 6-4
Pouille (Fr.) - Schnur (Kan.) 3-6 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
sojka1
chvilicku jsem se divala, jak hraje s HuHu, pohybove neuveritelny a vsechno mohlo byt uplne jinak.... jenze TB pokaslal vlastne jednim spatnym rozhonutim - krizny BH slajz primo do behu a na raketu soupere, pritom kurt volny... jo a pitome prasatko Hurkacze, to ho taky sebralo, skoda velika!
Reagovat
sojka1
*rozhodnutim
Reagovat
Krisboy
Také jsem kousek viděl a jednu chvíli jsem si myslel, že by to mohl vyhrát celé. V těchle podzimních halových turnajích vždycky řádil jako černá ruka. Tak snad příště.
Reagovat
RF46
Fandim Andy! smilesmile
Reagovat
Mantra
bvyla si dobrá vazelína,co mu tam v létě nacpali, snad si tam nechal zboku namontovat mazničku... smile
Reagovat
sojka1
soucasne vykony Andyho jsou uzasne, fandim dal a uz se urcite i podivam... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je chvályhodné, že se tak snaží vybojovat ten métský salám a už vítězství nad Cirkusem bylo cenné. Teď může pomýšlet i na víc.
Ovšem zaujal mě mladý Rune. Viděl jsem závěr jeho zápasu s Kohlim a hrál velmi pěkně. Málo chyb, solidní servis i rány od BS. Myslím, že se blýsknul i na síti. Dneska vyřídil i Sonega. Trochu jsem si říkal, že by ho třeba mohl dát a koukám do expresek a ejhle... No pěkně, v 18ti další talent.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist