Na US Open jde dál jen Kvitová. Jednička Plíšková překvapivě končí, neuspěla ani Vondroušová

2. 9. 2020, 18:31
Aktuality 301
US OPEN - Pouze Petra Kvitová dnes z tria nasazených Češek dokázala pokořit druhé kolo US Open, turnajová šestka si poradila s Katerynou Kozlovovou. Překvapivě brzy končí Karolína Plíšková, nejvýše nasazená nenašla recept na bývalou světovou čtyřku Caroline Garciaovou. Neuspěla ani Markéta Vondroušová, jež schytala ostudný debakl od Aljaksandry Sasnovičové.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová se před koronavirovou pauzou na všech turnajích, kterých se zúčastnila, dostala minimálně do čtvrtfinále. Během vynucené přestávky se však znovu trápila s levým předloktím a kvůli obnovenému zranění zmeškala několik příležitostí se na domácích exhibičních akcích rozehrát.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka startovala před týdnem i na přípravném turnaji, kde hned v úvodním zápase podlehla krajance Marii Bouzkové. Na grandslamovém US Open ale v tom samém areálu vstup do turnaje zvládla, když si snadno poradila s Irinou Beguovou.

Proti Kateryně Kozlovové rovněž set neztratila, ale bez problémů se to tentokrát neobešlo. Výkon Ukrajinky rozhodně neodpovídal její pozici v žebříčku WTA (99.), českou favoritku trápila skvělou obranou a celkově kvalitní hrou od základní čáry, v utkání trefila 19 vítězných úderů a 16 nevynucených chyb.

Kozlovová v úvodní sadě dokonce podávala na zisk setu a měla setbol, Kvitová ale včas zabrala a pátou brejkbolovou šanci proměnila. O dva gamy později sama měla setbol, ani ona však úvodní dějství uzavřít nedokázala a získala jej až v tie-breaku. "První set byl těžký. Bojovala jsem se soupeřkou, ale také sama se sebou. Bylo tam hodně nervů," komentovala česká tenistka svůj výkon ve videokonferenci.

Druhý set už byl od Kvitové jednoznačnou záležitostí. Nasazená šestka nastřílela 15 winnerů a udělala jen dvě chyby, přičemž na vlastním servisu ztratila jediný fiftýn. Kozlovovou za hodinu a 42 minut zdolala 7-6(3) 6-1. "Myslím, že ten druhý set byl fakt dobrý. Podávala jsem mnohem lépe a trefovala jsem údery čistě, nebylo tam tolik chyb," dodala Kvitová.

Pro Kvitovou je US Open nejméně oblíbeným a úspěšným grandslamem. Jejím maximem ve Flushing Meadows je čtvrtfinále z let 2015 a 2017. O postup do osmifinále, které si zahrála naposledy před třemi lety, si premiérově zahraje s Jessicou Pegulaovou"Vím, že hraje dobře, ale moc její hru neznám," řekla Kvitová.

Američanka, jež v prvním kole přetlačila Marii Bouzkovou a před týdnem si v New Yorku zahrála své největší čtvrtfinále, porazila 7-6(1) 6-7(3) 6-3 Kirsten Flipkensovou a poprvé na grandslamech prošla do třetího kola.

Karolína Plíšková na začátku letošního roku potřetí v kariéře ovládla úvodní podnik v australském Brisbane, jenže od té doby se jí vůbec nedaří. To potvrdila i na US Open, kde v roli nasazené jedničky překvapivě končí již ve druhém kole po porážce 1-6 6-7(2) s Caroline Garciaovou, se kterou měla před dnešním soubojem vyrovnanou bilanci.

Nutno říct, že Garciaová, jež byla světovou čtyřkou a nyní figuruje až na 50. místě žebříčku WTA, po dlouhé době předvedla výkon hodný bývalé hráčky Top 10. Plíšková byla od prvního míče pod tlakem a v úvodní sadě si proti přesné a agresivní hře Francouzky ani neškrtla. Garciaová měla jasně navrch až do stavu 6-1 4-3, kdy poprvé v utkání ztratila servis.

"Set a půl hrála skvěle, super agresivně. Nemohla jsem do toho tolik chodit. Měla jsem pocit, že nestíhám. Nehrála jsem úplně špatně, ale ani dobře. Nejsem robot a nemůžu hrát každý zápas dokonale," řekla Plíšková po utkání.

V tu chvíli mohla Plíšková nastartovat obrat, za stavu 5-4 však nevyužila dva setboly a o dva gamy později promarnila náskok 30-0 na returnu. "Při tom prvním (setbolu) jsem se do toho rozhodla jít, ale forhend jsem netrefila. Mohla jsem jí nechat víc hrát a ne to chtít urvat. Tenhle jedinej balon bych asi změnila," řekla Plíšková. Tie-break byl v jasné režii soupeřky, jež Plíškovou na vítězné údery přestřílela 30-13.

Osmadvacetiletá Plíšková na letošním US Open, které se hraje bez diváků a za velmi přísných hygienických podmínek, patřila k největším favoritkám, obzvláště při absenci šesti hráček elitní desítky. Nasazenou jedničkou na grandslamech byla podruhé (US Open 2017, čtvrtfinále). "S tím neměla prohra nic společného. Tlak jsem proto žádný necítila," uvedla.

Na vytoužený premiérový grandslamový vavřín ale ani na svém oblíbeném grandslamu, kde si v roce 2016 zahrála své jediné dosavadní finále na podnicích velké čtyřky a takto brzy vypadla naposledy před pěti lety, nedosáhne. Rodačce z Loun se letos na grandslamech nedaří, v Melbourne skončila jen o kolo později.

Garciaová dokázala členku Top 10 porazit po skoro dvou letech, naposledy uspěla předloni na podzim ve finále v Tianjinu právě proti Plíškové. Šestadvacetiletá Francouzka, jež letos dokázala dva zápasy v řadě vyhrát jen na slabě obsazeném domácím turnaji v Lyonu, bude o své první osmifinále na grandslamech od předloňského French Open bojovat proti Jennifer Bradyové.

Domácí Bradyová nedávno ovládla nový podnik v Lexingtonu a slavila premiérový titul na hlavním okruhu. Do třetího kola stejně jako Garciaová prošla bez ztráty setu, dnes smetla 6-1 6-2 krajanku CiCi Bellisovou. S Garciaovou se utká již posedmé.

Markéta Vondroušová se po půlroční pauze na kurty vrátila letos v lednu na novém turnaji WTA v Adelaide a suverénně prošla do čtvrtfinále, v němž nestačila na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou. Od té doby? Bída, trápení a zklamání. Na dalších šesti akcích si finalistka loňského French Open připsala jedinou výhru.

A spokojená nemůže být ani se svými výkony na právě probíhajícím US Open. Úvodní kolo sice 21letá Češka ještě zvládla, ale v dnešním souboji o postup do třetího kola za 67 minut schytala výprask 1-6 2-6 od Aljaksandry Sasnovičové.

Proti Bělorusce, která byla v úvodním kole míček od vyřazení, nevyužila jediný ze šesti brejkbolů a sama zlikvidovala jen polovinu (4 z 8) šancí soupeřky. Sasnovičová si na kurtu dělala, co chtěla, a neměla sebemenší problém českou favoritku ve výměnách přetlačovat. Navíc spáchala podstatně menší počet nevynucených chyb (10-21). Předloňské osmifinalistce Vondroušové dokonce za stavu 0-5 hrozil potupný "kanár".

"Dneska to byl špatný den. Víceméně jsem se vykazila, ona toho ani moc hrát nemusela," řekla Vondroušová ve videokonferenci českým novinářům. Ani při brejkbolových šancích, kdy mohla zápas zvrátit, se jí nedařilo. "Obecně jsem dneska kazila returny, nebylo to optimální. Když jsem tam ten míč potřebovala dostat, tak jsem ho tam nedostala," posteskla si.

Šestadvacetiletá Sasnovičová se v dalším kole střetne s Julií Putincevovou. Proti nasazené Kazašce se pokusí vyrovnat své grandslamové maximum (Wimbledon 2018). Putincevová, která vyřadila její krajanku Věru Lapkovou a se Sasnovičovou suverénně vyhrála oba předchozí souboje, bude bojovat o první osmifinále US Open.

Kvitovou může ve třetím kole doplnit už jen Karolína Muchová. Nasazená dvacítka bude ve čtvrtek favoritkou proti Rusce Anně Kalinské.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53.402.000 dolarů
středeční výsledky (2. 9. 2020)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kvitová (6-ČR) - Kozlovová (Ukr.) 7-6(3) 6-2
Garciaová (Fr.) - Kar. Plíšková (1-ČR) 6-1 7-6(2)
Sasnovičová (Běl.) - Vondroušová (12-ČR) 6-1 6-2
Ósakaová (4-Jap.) - Giorgiová (It.) 6-1 6-2
Martičová (8-Chorv.) - Bondarenková (Ukr.) 6-3 6-4
Rogersová (USA) - Rybakinová (11-Kaz.) 7-5 6-1
Liová (USA) - Riskeová (13-USA) 6-0 6-3
Kontaveitová (14-Est.) - Juvanová (Slovin.) 6-4 6-1
Kerberová (17-Něm.) - Friedsamová (Něm.) 6-3 7-6(6)
Brengleová (USA) - Jastremská (19-Ukr.) 6-2 6-3
Putincevová (23-Kaz.) - Lapková (Běl.) 6-3 6-3
Linetteová (24-Pol.) - Koviničová (Č. Hora) 6-1 6-7(2) 7-6(4)
Bradyová (28-USA) - Bellisová (USA) 6-1 6-2
Gračevová (Rus.) - Mladenovicová (30-Fr.) 1-6 7-6(2) 6-0
Kosťuková (Ukr.) - Sevastovová (31-Lot.) 6-3 7-6(5)
Pegulaová (USA) - Flipkensová (Belg.) 7-6(1) 6-7(3) 6-3
• Čtyřhra ženy - 1. kolo •
Hradecká/Klepačová (ČR/Slovin.) - Olaruová/Sorribesová (Rum./Šp.) 6-3 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

301
Přidat komentář
lvicek
Teeeeda, ten com ma ale dlouhy spani, co? Jako miminko!
Reagovat
Blondie
Je ve skole, popr. ceka na vychazky :D
Reagovat
Mantra
hlavě se mi zdá, že u Plíšové už jde tenis trochu stranou, už se mi nejeví jako dřív, kdy bylo znát, že to je její priorita No.1 - věk nezastaví, myšlenky na další život tam budou a prostě ta koncentrace asi nejde udržet, zvlášť když ten výsledek, na který čeká nepřišel v lepších chvílích, pak horkotěžko může dorazit později
Reagovat
Krisboy
Kolikrát už říkala po porážce něco podobného?

https://www.idnes.cz/sport/tenis/karolina-pliskova-us-open-druhe-kolo-rozhovor-porazka.A200903_064505_tenis_ten?zdroj=vykuk_obecny
Reagovat
Mantra
no to je ona "její" výmluva... včera jsem to psal a byl jsem za hejtra
Reagovat
sojka1
jaka vymluva??? Ona se po porazce proste nebude valet po zemi a rvat si vlasy.... zapas jsem teda nevidela :-)) ale cist umim. Kaja je prece uplne stejna ve hre i ve svych vyjadrenich. A hlavne se porad utvrzuju, jak vyjimecne tenistky a jak velke sampionky hrou i srdcem jsou vsechny ty mnohonasobne vitezky GS, at (jeste alespon letos) soucasne nebo ty historicke.....
Reagovat
aape
No myslím, že ta její hra neni stale stejná, kdyby hrála tak jako tehdy na US Open se Serenou v semi, tak by asi neprohrála..
Reagovat
sojka1
ale jak mohla hrat jako "tehdy", kdyz jsou letos uplne jine podminky, vubec neni v laufu, ona je skutecne zapasovy typ, robot (no, dejme tomu) prece potrebuje byt v chodu a ona dlouho stala, vzdyt to bylo uz jasne videt v Praze, ze to neni ono....
Reagovat
paddy
Ten Štrasburk je dobrý nápad, po vzoru New Haven. To naše holky umí. Těsně před GS vyhrát turnaj, a pak shořet v prvních kolech. Začátečnické chyby, kterým se favorité GS vyhýbají smile
Reagovat
HolyMotors
Naše tenistky určitě GS nevyhrávají, protože se jezdí někam rozehrát a ty turnaje vyhrávají, to bude ten hlavní důvod. Bože.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem se ráno probral a viděl jsem výsledek Plíškové, tak jsem se přistihl, že se usmívám.

K tomu asi není adekvátní jiná reakce. Ta holka je tragédie, keců plná prdel a na GS je konečná druhé kolo.
Reagovat
Ereinion
A na sportu je ještě článek, že z toho nemá tak špatný pocit a že nechápe reakce lidí okolo, že přeci jenom nehrála půl roku smile Nedokážu si představit, že by tímhle stylem mluvil třeba Djokovič po porážce ve druhém kole...ta vítězná mentalita tam prostě není no.
Reagovat
smazaný uživatel
Není, neumí vyhrávat. Měla by zajít za Nadalem ať jí to naučí, nebo Murraym.
Reagovat
paddy
V tom má pravdu, půl roku nehrála. Ostatní si jezdili po turnajích a to kyselo bylo moc kyselý...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj a bramborák moc bramborovej
Reagovat
ttopi
Djokovič by řekl, že mu už týden není dobře. To si nevybereš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, to křiváctví se nejvíce ukáže při, nebo po prohře.
Reagovat
dappe
Nepřesné. Vždy za to dodává, že o tom ale nechce mluvit :) To jsem od něj slyšel už několikrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale velmi si dá záležet na tom, aby to všem došlo smile
Reagovat
Blondie
Come?
Čekáme smile
Reagovat
Krisboy
Come on, com!smile
Reagovat
lars
Cekam na dalsi titul z PM u Jankovic
Reagovat
Blondie
Ja nerekla, ze jich ma vic. Jasne jsem napsala, kolik jich ma dohromady s P5 s z toho vybrala ten PM, co KP nema.
Reagovat
lars
Napsala si :
"Jankovič má minimálně ty 2 PM, celkem pak 6 PM + P5 "
Reagovat
Blondie
Pravda.
Jeste ma Peking.
Reagovat
lars
z kteryho roku ?
Reagovat
smazaný uživatel
Lze dohledat i na TP:
https://www.tenisportal.cz/hrac/jankovic-aa821/

Nemáš zač.
Reagovat
lars
Jankovicova nevyhrala titul PM v Pekingu
Tak jak to dohledas ?
Reagovat
ttopi
Škoda, po dotažení manka ke konci druhého setu vypadala Plíšková lépe a měla šance na set. V TB ale totálně vyhořela. NPřišlo mi že nebyla trpělivá. Chápu, že Garcia je celkem agresivní, ale Plíšková to měla často nepřipravený a ty její zbrklé údery do sítě mě točily. Dluží mi hodinu spánku smile
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby nezuřila a neházela reketou. Je pořád stejná. Spásu hledá ve změně trenéra, ale sama se posunout nechce. Měla by sledovat Muchovousmile-hravost a kreativitu.
Reagovat
sojka1
hravost a kreativita se prece neuci, ta bud je a pak se pripadne rozviji, nebo neni.... :-)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Krisboy
Ale co, Caroline to přeju. Vyhrála naprosto zaslouženě.
Tak teď je to na Petře smile
Reagovat
Mantra
mám to taky tak smile
Reagovat
Mantra
beztrestně zahejtovat? co Blondie? smile prostě hrála tužku no
Reagovat
vrabejka
Tak aspoň nebudu mít dilema v potenciálním osmifinále Plíšková- Angie. Takže Angie gogogo :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Argentina zije jeste taky:) Kdo by rekl, ze to bude uz ve stredu posledni zastupce...jiho americanu...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, Kamila uhrala 3 gemy...sice hraje rychle mice, hned po odskoku, ale ty mice litaji vsude mozne a ne na kurt:)
Jak by to dnes hrala panvickou, tak mozna i udela vic gemu...celkem mela potencial, ale nevim jestli zustavat se svym otcem, ktery je asi svihly a fixovany na tu cerku vic nez blixa, je dobry napad...

Pro Naomi to byl treningovy dychanek, da se rict s nadsazkou, takze 3.kolo celkem nadplan, jsem si tipoval, ze neprezije sikovnou Misaki. Po zapase rozhovor s mati po netu...neco v japonstine, takze tomu nikdo nerozumel, krom Japoncu...tazke kdo vi, co si rekly, mamka mela pripraveny nejaky asi japonsky obrazkovy diagram :D

Ve tretim Kostiuk...mlady talent...celkem sikovna je ta Marticka. Snad to bude lepsi zapas. Zatim Naomi zije:)
Reagovat
paddy
Asi to přetaktizovala, chtěla využít údajného zranění a hrála zbrkle místo, aby se zaměřila na solidní hru
Reagovat
smazaný uživatel
Giorgi jinak než takhle nehraje. Je to pistolnice, občas se stane, že jí to padá do kurtu a to je pak kanonáda! smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Naomi trochu omezeny pohyb, stehno ve faci...to nemuze na Kamilku za normalnich okolnosti stacit, zatim je Kamila nastesti premotivovana a spis vyhazuje a pomaha, no uvidime jak dlouho ji to vydrzi.
I s omezenym pohybem ovsem Naomi hraje slusne, ciste udery krizne na BH...a na servu zatim drzak. Jenze to je zacatek zapasu, takze dost pochybuji, ze to Naomi vydrzi hrat na tehle urovni.No skoda...doufam, ze to bude aspon pekny match:)
Reagovat
Vlk-v-trave
No Naomi obouruc volej,:D to jsem dlouho nevidel...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
No tak Kamila na tom servu neprehodi sako...kurt maly...to by mohla dneska i Naomi klidne dachnout...a vklidu profrcet dal.
Tenis Kamily Giogi se teda nikam neposunul.
Reagovat
Vlk-v-trave
No Kamila se na servu chytla, zacal nam snad zapas:)
Reagovat
Vlk-v-trave
No blixa mi musi vysvetlit, to posunuti Kamily Giorgi na returnu na zadni lajnu:) Dlouho jsem ji nevidel, ale casto stala hloubeji v kurtu. Na druhy serv Naomi si ovsem i do kurtu naslapne.
Kamila sbira celkem dost nevynucene, takze usinacka.
Reagovat
Nenela
Ovsem nejhnusnejsi hadr a la vesely klaun ma na sobe Osaka. Proti tomu byly Marketiny trenky slaby odvar.
Reagovat
FulnekUltras
je tam samozřejmě i onen slavný mač, v němž Bobina odeslala Krakatici definitivně k Chocholouškovi. smile

https://www.youtube.com/watch?v=Gyw85LBM9FA
Reagovat
FulnekUltras
a hned na druhém místě (předposlední, opravdu vydatný sestřih) se umístila Petra Cetkovská 2015 s Wozejkem - nezapomenutelné... smilesmilesmile
Reagovat
svetova.dvojka
Plíšková je naprosto tuctová tenistka, nemá ani charisma ani výsledky.
Ženský tenis je sledován, jen díky charismatickým osobnostem jako je Serena nebo Naomi.smile
Reagovat
Blondie
Určitě nebudu zpochybňoovat, že se zcela legitimně stala světovou jedničkou. Ale zatím spěje k tomu, že mezi jedničkami bude patřit mezi nejslabší - nejde jen o chybějící GS. Má vlastně jen 2 Premier 5. Nikdy nevyhrála nic většího... Zajímalo by mě, zda je na tom nějaká bývalá jednička stejně.
Reagovat
svetova.dvojka
u ženských takových bylo, třeba Jankovič nebo Safina,Wozniacki a další.
Reagovat
Blondie
Ech...
Wozniacki vyhrála GS, vyhrála Turnaji mistryň a PM + P5 má šest.
Jankovič má minimálně ty 2 PM, celkem pak 6 PM + P5.
Safina jediná by se s Karolínou mohla srovnávat, ale má alespoň 1 PM a stříbro z Olympiády (chápu, mimo WTA).

Takže... další příklady? :/
Reagovat
lars
A jaky ma PM ?
Reagovat
lars
jaky ma Jankovic PM ?
Reagovat
Blondie
Indian Wells
Reagovat
lars
a dalsi PM ?
Reagovat
bIbec
PM není ukazatel ničeho. Safina vyhrála 5 důležitých turnajů (je jedno jestli P5 nebo PM) + měla 3 GS finále. Stříbro z Olympiády je taky ukazatel ničeho. Naprosto bezvýznamný úspěch. Zlato je úspěch.

Přesto.. Karolína vyhrála jenom 2 větší turnaje a má jedno GS finále.. a méně týdnů na pozici jedničky.

Safina je nesrovnatelně úspěšnější tenistkou.

Karolína bych viděl úspěchově někde na úrovni Věry Zvonarevy. Ale to jenom proto, že Karolína byla tou jedničkou. Což je potřeba brát jako významný počin. Prostě tam byla a to jí nikdo nevezme. Pochopitelně, kdyby se to nějak jinak sešlo a Karolína nikdy tou jedničkou nebyla, tak by byla i ta Věra významější. Ale není, páč Věra tou jedničkou nebyla a Karolína jo.
Reagovat
bIbec
možná bych i řek něco ve smyslu, že Kája je něco jako Nadia Petrova, kdyby se Nadia Petrova stala světovou jedničkou.
Reagovat
bIbec
jo a

Safina > Jankovic
Reagovat
misa
Zeptej se Petry, jestli její medaile z olympiády je bezvýznamý úspěch.
Reagovat
Ereinion
nebo Petra
Reagovat
Blondie
+1

Když já nevím, zda je Petra charismatická. Spíš takové slunko :)
Reagovat
patriks
Karolína to bohužel psychicky nezvládla. V tiebreaku 2 míče zcela nepochopitelně zahozené, a tam to bohužel stačí na ztrátu setu.
Reagovat
tommr
sice jsem čekal, že bude mít Karolína s Garciou zase potíže, ale ne že to bude až tak špatný. Garcia ale měla dneska bohužel svůj den a Karolína je v poslední době jak mátoha. I tak se dal zápas otočit, ale když Karolína trestuhodně zahodila dva setboly tak bylo jasný, že to nedopadne dobře ... smile
Jsem zvědavej co bude s Karolínou dál. Ta kovidová pauza jí zcela evidentně hodně rozhodila a návrat na předkovidovou úroven bude těžkej ...
Reagovat
FulnekUltras
V tomhle dočasně rozmerdaným světě se může stát cokoliv. Třeba i to, že lendlovka vyhraje RG. Nedivím se už vlastně ničemu a jsem připraven na cokoliv. smile
Reagovat
Jan
Jestli to není i vliv trenéra. Měla si nechat původní sestavu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jses na Denisovi?:)
Reagovat
Fransoas
Tak dá se říci,že hru okopírovala od Markéty.Francouzka si šla nekompromisně za víězstvím.Rozdíl byl nejenom v pohybu a servisu,ale i v hernlm nasazení.Hra Karolíny se trochu zlepšila v druhé polovině druhého setu,ale stále to bylo málo k tomu,aby mohla zápas otočit.Je to zmar na jejím oblíbeném povrchu.Nefungoval servis - od toho se odvíjí celková hra.
Reagovat
paddy
Výlet do NY, W/L 1-2 na povrchu, který jí sedí, tak měl smysl pouze z hlediska ostrých zápasů
Reagovat
paddy
Výstižněji to zhodnotila jedna z jejích fanynek smile
https://www.youtube.com/watch?v=vcOqV65R4UI
Reagovat
Blondie
Koukám, že v ČTK si pletou nasazenou jedničku se světovou jedničkou...
Reagovat
lvicek
Btw. myslite, ze si Peta rika o ty poledni zapasy sama? Zajimalo by me, jestli ji to vazne vyhovuje takhle...
Reagovat
tommr
pochybuju, že by Petra chodila za organizátorama a určovala si kdy bude hrát. To je výsadou Big 3 a Sereny (možná nově i Osaky) ...
Reagovat
lvicek
Ty, ja si to uplne nemyslim. To podle me nemuze byt nahoda, ze je furt na zacatku (a pritom v tom parnu). Podle me nejaka trochu rozumna domluva je, prece jen Petra patri mezi tu absolutni spicku uz roky.
Reagovat
lvicek
A jako nemyslim, ze by za nima chodila, ale proste se mozna sami ozvou a nabidnou nejake moznosti nebo se zeptaji na preference. A nepripadalo by mi to divne.
Reagovat
PetaM
Jednou říkala, že jí vyhovují první zápasy, protože nemusí na nic čekat a ví, kdy půjde. Což trochu nechápu, protože v prvních zápasech je většinou vedro, které jí nesvědčí :D
Reagovat
lvicek
Jj, asi to tak bude. Jinak by to bylo vyslovene spiknuti organizatoru proti ni!
Reagovat
smazaný uživatel
V 11 nebo 12 hodin je přeci jen menší vedro než třeba ve 3-4 odpoledne.
Reagovat
lvicek
Nooo, v "Cincy" ten prvni zapas myslim zacinal nejak 12:30 a pak se to protahovalo a uz bylo nejak 14 nebo kolik a tam ji vyslovene doslo a ty podminky nedavala. Hlavne ted na konci srpna by asi bylo lepsi hrat treba v 18 a pozdeji, ale zase asi nechce vycumovat cely den, kdy prijde na radu, no...
Reagovat
PetaM
No a pro dnešek by ještě mohla Kamilka vystřílet Osaku, když už jsme u toho ... ;)
Reagovat
Blondie
To zní jako plán smile
Reagovat
aape
moc reálně to nevidím, ale naděje umírá poslední smile
a pokud se Kamča nebude moc vyhazovat, tak by to mohl být aspoň pěkný zápas
Reagovat
FulnekUltras
prdelku budu ze spaní mocně tlačit smile
Reagovat
paddy
Garcia to neskutečně trefovala, dnes by to skutečně neotočil ani mentální titán Djokovič, takže z toho logicky musel být mentální Titanic pro Plíškovou smile

jak už to bývá, po vyřazení nasazené jedničky hráč vypadne v dalším kole, takže Brady se může těšit na postup do osmifinále smile
Reagovat
tmora
Vůbec nemuselo dojít na TB, Garcia byla psych. dole, a Karolína to pohnojila.. Dostane Vallverdu padáka?
Reagovat
Blondie
Do měsíce :)
Teda jestli KP nedá RG.
Reagovat
aape
co s ním jinýho, tohle od něj nebylo hezký..smile
Reagovat
PetaM
Myslím, že trenér brzo poletí (páč je to stejně jeho chyba).

Upřímně, nevím, co by si Kája ještě více přála k tomu, aby získala GS. Její nejoblíbenější turnaj, hodně holek chybí, Češky měly plno turnajů na rozehrání oproti ostatním ... Kája má ten GS v hlavě. Moc dobře ví, že jí chybí a strašně jí to svazuje. Nechce zůstat v historii jako jednička bez GS ... Třeba se to jednou podaří, ale roky běží ...

Tak třeba na RG :)
Reagovat
Marduch
Rekl bych, ze ten turnaj se pro ni zacal spatne vyvijet v momente, kdy ji bylo prideleno nasazeni c. 1...
Reagovat
lvicek
A to ja zas myslim, ze kdyby byla treba dvojka, tak by to bylo stejne...
Reagovat
Marduch
Ani to se neda vyloucit smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jako že by tam do antuky přimleli beton, aby byla rychlejší než povrch na USO? Pak by tam možná měla Kája šanci. Ale na pomalejším povrchu těžko.
Reagovat
Alien
Chybí mi tu hodnocení od com-edianta, který si tak strašně moc přál vyřazení naší jedničky Petry Kvitové!
Reagovat
PetaM
Comik šel spát :) Psal to ještě před zápsem :) To ráno mu nezávidím.
Reagovat
Blondie
Skoro mě mrzí, že to neviděl.
Reagovat
Vlk-v-trave
Vsechny sjede, ze vsichni spatne za neho tlacili...:D
Reagovat
PetaM
Určitě to nějak bude chyba Kvitové. :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to je zichr:D
Reagovat
lvicek
Mam dojem, ze Kaja byla v zaberu, jak se na Petu diva nebo se mi to zdalo? Tak zrejme ji tak vydesila skvela Petina hra, ze to radsi rovnou zabalila ;).
Reagovat
Blondie
Jasně, koukala.
Reagovat
lvicek
A stejne si myslim, ze spat nesel a ted si nekde liza rany. Jen to tady nechtel komentovat, jak to ma ve zvyku...
Reagovat
Alien
Přesně!
Reagovat
Andrew89
to mě jediné na celé téhle prohře opravdu hřeje u srdce..že ten šašek může zas tak maximálně fňukat někde v koutě
Reagovat
lvicek
Fnukat v koute nebo rovnou tady, ale taky to tak mam :D. To nam vlastne dela dobrou sluzbu, ze? ;)
Reagovat
Andrew89
Jojo dela:D
Reagovat
Blondie
A to mu ještě řekneme, že KP se bála, že narazí na PK a už bude ždímat kapesníček ;)
Reagovat
dadaft
pšššvžžž svíst ssssscchhhhh ššššššššááááááíííííí hrrríííííísssssssss

(pokus o slovní vyjádření pocitu splasknutí)
Reagovat
lvicek
Jako celkem by me to michlo takova pitoma prohra, ale pak si vzpomenu na comika a je mi trosku lip ;).
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Gigina snad potesi aspon to, ze na konci po zapase Garcia udelala fajne letadlo:)
Ale ten TB mimozni:)
Reagovat
aape
..tak Garcia byla lepší, živější, chtěla vyhrát, Karolína má o čem přemýšlet
S takovou pasívní hrou nemá šanci vyhrát nějaký GS
Reagovat
petrulinka
Tak jsem kvůli Karolíně nešla spát, ale toto jsem opravdu vidět nemusela. No nic, jdu spát, dobrou noc.
Reagovat
paddy
a teď stejně lehce neusneš smile
Reagovat
Jon61
Nejhorší výkon v druhém setu předvede Karolína v tie.breaku. Zaslouženě prohrála, v prvním setu předvedla ubohou hru.
Reagovat
Blondie
Ty bláááááho.
Gratulace, CG! Nakonec se z toho nepo... jako po tom, co předvedla v 1. setu, bych jí to nepřála.

Plíšková zasloužený konec.
A zbývá se zeptat, jaké podmínky si přeje, když chce vyhrát GS. Příště už tam bude i špička...
Reagovat
FulnekUltras
ovšem všichni v teplákách - a to vytváří zase úplně novou situaci smile
Reagovat
Dobry-den
Tak gratulka, no. smile
Reagovat
Andrew89
vše dotáhnout...aby to pak posra....
Reagovat
EllNino
takhle to pohnojit :/
Reagovat
EllNino
Nutno říct, opravdu hodně těžký los na druhé kolo ... jsem zvědav, jestli bude hrát Caro takhle i proti Brady ... a taky je nutno říct, že když je "on", tak má level prostě výš než Karolína, herně
Reagovat
Vlk-v-trave
Hmm Kaja efektni panvicka...uf...nekrokuje.
Reagovat
Mac
ted se bude lamat chleba, porcovat medved a krkovicka...
Reagovat
Blondie
Tip na TB
7:4 KP
Reagovat
Mac
bohuzel, karolina mohla ukoncit set pri poslednich dvou podani garcie, misto toho ji vratila zpet do sedla a v tb uz si neskrtla...
Reagovat
EllNino
Už to padá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Shelby v ráži je radost koukat :-)
Alison hodně chybovala.
Markéta ...
Reagovat
SpacialRecognition
Nezakřikávat...
Reagovat
EllNino
no to určitě funguje :D
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Andrew89
tohle mohlo být rozhodující...ted si myslím, že to bude 5:7
Reagovat
Blondie
pro CG?
Nemyslím si
Reagovat
Andrew89
tak ne :D
Reagovat
dadaft
... a pak že to nejde!
Reagovat
Mac
hrobnik, lopata...
Reagovat
Blondie
ty baby jsou fakt peklo :D
jakkoliv mě baví 10x víc než chlapi, tak... peklo, no :D
Reagovat
Mac
kolik infarktu asi maji na svedomi...
Reagovat
Blondie
žádný, jejich sledování je dobrovolné :D
ale já si dřív sakra "kousala nehty" kvůli Petře a tomu infarktu se blížila :D
Reagovat
Mac
ja jsem jeden cas (asi 2 roky) bojkotoval zapasy kvitky, a jsem presvedcen, ze si prodlouzil o neco zivot...
Reagovat
Blondie
Myslím, že je hodně fandů, co si říkalo "panebože, jakmile začnu koukat, ona začne kazit, raději to vypnu." XD dokonce jsem nechtěla koukat na finále WIM :D
Reagovat
Blondie
No vida.
A Plíšková je back :)
Reagovat
Blondie
Teď bude CG pod tlakem, ztratí podání i 2. set, momentum na straně KP, třetí set 6:2 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia se lekla nějak vítězství . Toho bude litovat :)
Reagovat
Blondie
To už nedá :)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Drží basu s Mladenovic.
Reagovat
Dobry-den
Labilní francouzské tenistky smile
Reagovat
lvicek
Jen aby...
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia překvapila. TB ve velkém stylu!
Reagovat
Mac
zazrak, snad to ted nezahodi..
Reagovat
Vlk-v-trave
No prosim, jen co jsem presel na tenhle zapas, uz se zlepsila :D
Reagovat
Vlk-v-trave
A uz Kaja hned brejkuje, lepe servuje...je videt, ze Garcia se boji Vlku:)
Reagovat
Dobry-den
Tos nemohl přijít dřív? Takhle nás tady týrat! smile
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hurkacz je Hurkacz, prez to nejde vlak, to by musela hrat Kaja Muchova, abych byl od zacatku, tedy jina Kaja :D Tahle mne az tak nezjima, ale jasne preju ji aspon nejaky uspech.
Reagovat
darek.vrana
Slyšel jsem špatně, nebo fakt ten komentátor řekl, že se Garcia dokonce už podívala do první pětadvacítky?smile
Reagovat
Andrew89
proboha, co to komentuje za jelito?:D
Reagovat
Dobry-den
Co se ti na tom nezdá? smile
Reagovat
Andrew89
technicky má pravdu...ale všichni víme jak to myslel:D
Reagovat
darek.vrana
Nic, v pohodě. Jen se chci ujistit, že opravdu byla tak vysoko... neřekl bych to do nísmile
Reagovat
EllNino
absolutně mimo ...
Reagovat
Blondie
CG rozhodně začala víc kazit.
Reagovat
tmora
Karolina vůbec nezvládá returnovat 2. Podání na tělo. Vůbec si s tím neví rady. 1 podání hraje na risk a 2 na tělo.
Reagovat
Jon61
Taky jsem si toho všiml, je to dobrá taktika.
Reagovat
EllNino
Lucic, Vandeweghe, García atd. ... s těma Karolína nikdy neuměla hrát, nemá moc pak hru na to je porazit
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia už nehraje tak dobře jak v prvním setu. Ale fakt dobře returnuje první servisy a na to není Karolina moc zvyklá, myslím.
Reagovat
lvicek
No to je pak tezke vyhrat GS, vlastne i kterykoliv jiny turnaj :D. V tech zaverecnych kolech se potka prave s hrackami v laufu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jsem absolvoval jizdu Huberta Hurkacze :D
Presel jsem na kurt S Plechem a koukam, ze je na Plech...ale trebas ji prinesu stesti :D
Reagovat
EllNino
Hubert to s Davidovichem Fuckinou docela po ... pokašlal :/ :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Strasne to bylo...
Reagovat
Vlk-v-trave
A ve druhem setu to uz vypadalo, ze to pujde dost dobre, pak ve tretim se utavil na servru a slo to do haje.
Reagovat
EllNino
No a García se taky taví ....
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, je videt, ze i ta Karolina je prekvapena jak se tavi:)
Reagovat
lvicek
Teda zatim dost hruza, co jsem videla. Vzdycky, kdyz kouknu, tak Garcia hraje nejaky vitezny uder a Karolina se teda ani nehne. To jsem zvedava, jestli s timhle neco udela. Ale ze by ji mela porazit hned Garcia, to se asi uplne nepocitalo...
Reagovat
paddy
ale i jo
H2H 3:3
Reagovat
lvicek
No ale Garcia posledni dobou byla uplne mimo, kde jsou ty doby, kdy byla v Top 10?
Reagovat
Mac
tak priste... jak uz mame dlouha leta ve zvyku psat o pliskove...
Reagovat
paddy
Reagovat
Mac
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Bych ji teda fakt neodepisovala, je to o jeden break. WTA zná divočejší zvraty.
Reagovat
Mac
ale zname karolinu, misto aby bojovala o kazdy micek a doufala, ze garcia znervozni, tak ji to spis ulehci dareckama...
Reagovat
Blondie
Nevěřím, že to CG dotáhne, aniž by jí KP sebrala alespoň jedno podání. A jedno podání může znamenat, že se Plíšková chytne.
Reagovat
paddy
je to tak, zatím to ještě jde
https://www.independent.co.uk/sport/tennis/tara-moore-greatest-tennis-comeback-match-point-itf-tour-sunderland-a8862291.html
Reagovat
Andrew89
Jako...já se Karolíně nevidim...protože ona vrátila míče z totálně neskutečnejch pozic..Garci hraje jak ve Wuhanu a Pekingu
Reagovat
paddy
proti Garcii by dnes zápas neotočil ani robocop Djokovič smile
Reagovat
Jon61
Garcia zahrála neskutečné míčky, není divu, že je Karolína frustrovaná.
Reagovat
Mac
ale otocil... mela nekolik moznosti ji brejknout na konci setu, ale misto toho nasadila par berdychu...
Reagovat
aape
bohužel, vsechny sance spolehlivě zazdila, to je pak těžký něco otáčet..
Reagovat
petrulinka
Kde se prosím dá sledovat zápas karolíny? Kromě Eurosportu. Děkuji
Reagovat
PetaM
http://live.harleyquinnwidget.live/streamvideo13/pliskova-ka-cze-vs-garcia-c-fra-live-stream-5218679.html
Reagovat
petrulinka
Díky, ale mně to nejede.
Reagovat
Blondie
Zkus jiný prohlížeč. Jsi na mobilu? Pak to pojede na Mozzile...
Reagovat
petrulinka
Nejsem na mobilu, jsem na PC
Reagovat
Blondie
A na Mozzile? Mám zkušenost, že různé streamy jedou na různých prohlížečích...
Reagovat
Jon61
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
petrulinka
Díky, fungovalo to dobře, jen karolína nějak nefungovala
Reagovat
Aussie
Já bych to neradil, není to právě povznášející.
Reagovat
PetaM
Myslím, že tento zápas nepřežije jediná raketa ...

To má určitě z toho, že dneska sledovala Petru :D
Reagovat
PetaM
Je to tady, první v pí*či :D
Reagovat
Jon61
Nabízí se užitečnější a přínosnější program - spánek.
Reagovat
Aussie
My tu v Austrálii sice máme sedm ráno, nápad to ale špatný není!
Reagovat
paddy
pustím stream a hned hodila raketou, to je opravdu konec přátelé smile
https://www.youtube.com/watch?v=QtvwttEPse0
Reagovat
Andrew89
Caro hraju ultra agresivně a padá jí to dost slusně. Naše Karolína...ta zatim jen mlátí raketu tak akorát...snad se zvedne
Reagovat
Andrew89
já dneska moc neumim psát...omlouvám se všem :D a ne Caro nejsem
Reagovat
Blondie
rofl, víš, jak je to s těmi překlepy a přeřeky, co? #freud
Reagovat
Dobry-den
Některé míče Karolína pouštěla až moc okatě. Od druhého setu snad začne hrát normálně...
Reagovat
Jon61
Wnnery: Karolína 1, Garcia 15! Pasivitou zápas neotočí, sama si skoro nic neuhraje, body sbírá spíše chybami soupeřky.
Reagovat
Mac
misto aby zatnula zuby a preckala bourku, snazi se bouchat jeste silnejc a sama se vyhazuje...
Reagovat
Aussie
Plíšková působí letargicky. Jakoby ji ten tenis nebavil. Třeba ji nebaví...
Reagovat
Nenela
Tak ona pusobi vydzkz, i kdzy vyhrava.
Reagovat
darek.vrana
Aha, tak Garcia je prý specialistka na antukusmile
Reagovat
Andrew89
to teda nevím kdo řikal...Největší tituly mám z hardu...
Reagovat
Andrew89
má....kéž bych je měl já :D
Reagovat
paddy
přesně, všechny jsou totiž moje smile
Reagovat
Blondie
já si říkala, že si sem CG skočila napsat příspěvek XD
Reagovat
Andrew89
:D:D:D
Reagovat
darek.vrana
To říkal komentátor na eurosportu.
Reagovat
Andrew89
aha...tak toho moc neví a nebo je línej se podívat na net
Reagovat
Mac
bohuzel, kdyz pliskova padne na hracku v laufu, jeste jsem nevidel, ze by se ji podarilo ji zlomit....
Reagovat
paddy
ona s ní má problémy pořád
Reagovat
Blondie
Je to WTA, vůbec bych se nedivila, kdyby to CG nedopodávala.
Reagovat
Krisboy
Začíná to otáčetsmile
Reagovat
Aussie
Tohle že je světová trojka? Hrůza!
Reagovat
Andrew89
ale teda paradoxně mi nepřijde, že je Karolína nějaká tragická...Caro tam toho hodně spadne a je teda celkem dost agresivní
Reagovat
misa
Garcia hraje výborně
Reagovat
aape
myslím, že na ty brejkboly se dalo zahrát líp, všechny zkazila sama
Reagovat
aape
tak Karolína zatím úplně bezzubá, pokud se neprobere, tak to bude rychlá smrt smile
Reagovat
Nenela
Hopla! 0:4
Reagovat
Jon61
To vypadá na výprask jako u Markéty. Francouzce tam spadne všechno.
Reagovat
Blondie
To jí asi celý zápas nevydrží...
Reagovat
Dobry-den
Kája smile
Reagovat
HolyMotors
Navíc vyhozený dva returny na druhý podání při BB, celkem zbytečně. To se nemůže divit, že dostává 3:0
Reagovat
HolyMotors
No to snad ne. Smolný začátek, Garcie tam spadlo snad všechno, zejména na returnu.
Reagovat
tommr
Karolína už je na kurtu ...
Reagovat
paddy
Není náhodou Pegula místní peggy? smile
Reagovat
com
za chvili Karolina smile ale du spat, tak fandete za me smilesmile
Reagovat
blixa
Vyspíš se v hrobě. smile Koukej tlačit !!! smile
Reagovat
FulnekUltras
ti mlaďoši dneska taky nic nevydrží... smilesmilesmile
Reagovat
misa
V deset hodin?
Reagovat
Blondie
Třeba musí do školy. Při těch příspěvcích, co sem píše, by to byla útěcha, že z toho třeba vyroste :D
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
lvicek
Musi jit spat, aby tady nahodou nemusel pronaset nejake soudy. Vsak to uz vime, ze on bedlive sleduje jen zapasy Peti, ty Karolininy ho nezajimaji.
Reagovat
misa
o nic nepřišel
Reagovat
patriks
tak jsem si přeplatil na 1 měsíc tuto službu, a opět to byl omyl. Je to čím dál tím více tristnější služba, bohužel se to pozná až po zaplacení. Očekával jsem v sekci On demand celé zápasy, mají tam bohužel jen Highlights, co aktuálně dávají live místo aby bylo přehledně po číslech kurtů, tak je to nepřehledně splácané jednou název zápasu, jednou něco jako US Open 2. den. Při přihlašování musíte vyplňovat jméno, heslo a nově ještě Captcha. Dělají opravdu vše proto, aby odradili co nejvíce předplatitelů.
Reagovat
tedi
neprehledne to je, letos min nez normalne, mi prijde. cele zapasy najdes v sekci schedule pod jednotlivymi dny a hodinami.
Reagovat
patriks
Díky za info, opravdu v sekci Schedule jsou ty celé zápasy. Je to sice nelogické, ale budiž. Ještě by mohli odstranit z popisku těch zápasů jejich délku, protože z toho si lze snadno dovodit, jak dopadli.
Reagovat
Vlk-v-trave
jsou tam cele zapasy.
Reagovat
tommr
po dvou setech 1:1 na TB a jde se do třetího. Čím dýl se holky budou řezat tím líp pro Petru ... smile
Reagovat
Andrew89
jj přesně...ještě další hodku alespon :D
Reagovat
HayashiM
Něco jako 70:68 v tie-breaku by bylo ideální :)
Reagovat
Andrew89
Hraje Karolina?
Reagovat
tommr
Karolína by měla jít na kurt po skončení zápasu Zvereva. To je ale bohužel další týpek u kterýho se dá čekat, že bude na kurtu oxidovat klidně i přes 5 hodin ... smile
Reagovat
FulnekUltras
to zas bude noc smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Hele ty lendloidní plechu, běž chrnět a nepruď smilesmilesmile
Reagovat
Andrew89
Diky
Reagovat
tommr
v prvním setu nebezpečná soupeřka Petře zle zatápěla a Petra měla i trochu štěstí, že to přežila. Soupeřku ten závěr prvního setu dost nahlodal a druhej set už pak byl jasná záležitost ... smile
Příští kolo bude pro Petru zase o něco těžší: bud nepříjemná Flipkensová na kterou Petra moc neumí nebo ve formě hrající Pegulaová. Mezi těma dvěma si člověk nevybere ...
Reagovat
brixner
U č.7 jsem se málem pochcal smíchysmile
Ale vostatní taky dobrý!smile
Chybí mi tam jen Halepka a Muguruza, to je taky hnus fialovejsmile

https://www.youtube.com/watch?v=bDQQ-48iboM
Reagovat
Blondie
proboha, vždyť ta sedmička u toho něco mumle, ne? XD že baby hekají, to chápu. Ale dělat u každého úderu "aj-tejdi-na", nebo co to tam plácá, je fakt mimo XD
Reagovat
FulnekUltras
vesměs samá krůta
Reagovat
Nenela
Dobry :-)
Reagovat
blixa
Hele, ty starej prasáku, nevotírej se mi o koťátko nebo slízneš jednu lopatou !!! smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Dyť je vodporná! A plochá jako deska! A řve jako pizda! A je hrbatá jak ťava! Vo todle ti teda de? No, myslel sem, že si na ženskýsmilesmilesmile
Reagovat
brixner
Ba né, nejlepší je 6:28 min smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Maky jsem neviděl. Ještě že tak. smile
Petru jsem stihl od stavu 6:5 a shoda a šlo to celkem hladce. smile Gratulka. smile
Reagovat
FulnekUltras
a jak napsal vedle kolega - je opravdu příjemné vidět, že Petra zápas tohoto typu zvládne. Příště už to bude zas o kousek těžší, ale pořád hratelné. Rudá Pegula je na vlně, belgická Moucha zas umí bzučet těsně u hlavy.

Hodně štěstí, holčičko NAŠE. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Rudá?
Reagovat
FulnekUltras
rudoška
Reagovat
EllNino
Otec American, matka z Korey, kde beres rude tváře?
Reagovat
FulnekUltras
její výzor říká hodně
Reagovat
paddy
když to říká bledá tvář smile
Reagovat
Vlk-v-trave
tak to stoji za prd :D
Reagovat
aape
gratulace Pétě smile, teď jen ta nepotkat Flipkens asi radši ..
Reagovat
com
ja bych byl taky radsi aby potkala Pegulu smile
Reagovat
EllNino
Jono, s Flipkens ma totiž super bilanci smile
Reagovat
com
jo jenze to bylo uz v dobe kamenne.. ted je Flipkens uplne mimo smile
Reagovat
aape
dokud nepotká naše holky...
Reagovat
EllNino
Flipkens a Niculescu naše holky maj hodně v lasce :)))
Reagovat
EllNino
Myslim, že u nekterych holek to ma Petra jedno bez ohledu na to, kdy ji porazily ... Suarez, Brengle, Petkovic a nebo třeba práce Kirsten
Reagovat
tommr
Petře se obecně moc nedaří proti Američankám takže v daným případě by ta Flipkensová mohla být menší zlo. Potíže ale čekám v každým případě ...
Reagovat
aape
no teď se na ně chvíli dívám, no
jestli bude kterákoli z nich hrát to, co dneska, tak se není čeho obávat, ..
Reagovat
Pavlis
V prvním setu to dost ovlivnilo Petřino ztracené podání. Pak to bylo dost nejisté. Kozlová tam hrála hodně dobře, ale nedokázala dopodávat první set. Na řadu přišla zkrácená hra, kterou poznamenal okamžik s přerušenou výměnou, kdy Kozlová zareagovala asi pozdě, výsledek se žádné nepřičetl a situace byla zopakována. To Ukrajinku rozhodlo a už byla bez šance. Druhej set, jasná Petřína dominance. Soupeřka odpadla.

Dnes tedy velmi dobrej výkon. Výhra potěšila. Hodně zdaru dál.
Reagovat
FulnekUltras
kozlovku tahá stehno, ale teď už není o čem - doraž ji Peti
Reagovat
FulnekUltras
ale pořád šlapem, Peti !!!

Kozel nedá nic zadarmo.
Reagovat
FulnekUltras
na začátku TB i trochu se štěstím, ale to k tomu patří - potom už zkušené body, mj. famózní return

POOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smile smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to změnu...
Reagovat
r176
Tak to byla ostuda.Snad se uchytí jako Avon lady ale tenis ať už raději se nesnaží hrát smilesmilesmile
Reagovat
Vladan
Snad ani to horší být nemohlo...
Reagovat
r176
smilesmilesmile hůř už hraju snad jen já
Reagovat
smazaný uživatel
Od toho finále RG je nějaká zakřiknutá. Asi se vylekala. A to neměla. Měla se do toho opřít.
Reagovat
EllNino
Bul roku pak nehrala boze
Reagovat
tommr
letošek měla ale celej na to, aby se dala zdravotně do kupy. Nejsem si jistej jestli toho času dobře využila ... smile
Reagovat
EllNino
no nedala, byla opakovaně různě zraněná žejo ... to neskončilo tou operací, motá se v kruhu ... a hraje pod psa
Reagovat
tommr
každopádně by se něco mělo změnit a to ASAP! Začít by se mohlo změnou trenéra ...
Reagovat
George_Renel
Hlavně by se měla po té, co se jí nepodaří 2 výměny klátit a vrtět hlavou.
Reagovat
FulnekUltras
ale je to dobrý, už ses dostala kozlovi do hlavy...
Reagovat
SpacialRecognition
6-1 *5-1
6-1 5-2 40-0*
6-1 6-7
smile
Reagovat
rybicka
... 6-1 5-0 smile
Reagovat
rybicka
Tedy pardon 0-5
Reagovat
jirkaS
dnes maky bohužel hrůza,
nešlo nic smile
Reagovat
Alien
A vypadá to, že z našich nebude jediná!
Reagovat
SpacialRecognition
Dneska bych věřil i Juniorce proti Markétě, bohužel. Hra katastrofa, přístup katastrofa, oblečení katastrofa.
Reagovat
SpacialRecognition
*nějaké juniorce
Reagovat
tommr
s Markétou se to taky vleče už nějakou dobu i když to ještě není tak zlý jako u Katky. Každopádně by to ale chtělo nějakou změnu aby se znova nastartovala ... smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist