Paire: Jmenuji se Benoit a po dvěstěpadesáté jsem pozitivní na Covid-19

29. 12. 2021, 13:04
Aktuality 19
Benoit Paire byl už potřetí pozitivně testován na Covid-19. Kvůli koronaviru přijde o turnaje ATP 250 v Melbourne a Adelaide a ohrožen je i jeho start na Australian Open, které začíná 17. ledna.
Profily hráčů
Benoit Paire (© AFP)

"Dobrý den, jmenuji se Benoit Paire a po dvěstěpadesáté jsem pozitivní na covid," uvedl na twitteru s nadsázkou dvaatřicetiletý Paire, který loni kvůli covidu přišel o US Open a o měsíc později měl pozitivní test i před turnajem v Hamburku.

"Minulý rok byl náročný a tahle sezona začíná úplně stejně! Kvůli covidu jsem dostal rýmu, ale hlavně se vinou všech těch karantén po celém světě necítím psychicky dobře," přiznal aktuálně 46. hráč žebříčku Paire.

Už v minulosti si opakovaně stěžoval na to, že karantény a prázdné stadiony během pandemie mají negativní dopad na jeho psychiku.

Ve svém dnešním tweetu vítěz tří turnajů ATP zopakoval, že je příznivcem očkování, chce ale, aby se po vakcinaci mohlo žít jako v době před pandemií.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

19
Přidat komentář
stefankelner
Jeden z mála úprimných! Ešte jemne poukazuje na celosvetový podvod?
Reagovat
Nola
Pero niekomu sice nebude chybat... ale neriesi sa tu podstata problemu, ak je zaockovany a uz viac krat pozitivne testovany, nemoze pracovat, tenis je jeho zamestnanie, to si tu nejaka ta Vladka vobec neuvedomuje, ak takto dopadnu jej favoriti, som zvedava, ci bude podobne reagovat....
Reagovat
PetaM
Kdyby byl zodpovědný, tak by se ho to po "dvěstěpadesáté" netýkalo. Ale silně pochybuju, že se zodpovědně chová. S jeho povahou bych to tipoval, že jako naočkovaný si myslí, že může dělat všechno ...

Jo, může. Ale pak ať se nediví, že nemůže pracovat ... On na HO asi nepůjde. :D
Reagovat
SwissMaestro
odpovědné chování = být očkován, ale nikam nechodit, zůstat doma a čekat na smrt??
Reagovat
PetaM
Pro mě je třeba odpovědné chování si umýt ruce, když přijdu, nebo si je dezinfikovat, když se něčeho dotknu.

Ale jak vidí lidi, kteří úplně v klidu chytají madla v MHD, vozíky v obchodech a pak si strčí prst do pusy a vybírají si z ních zbytky jídla, tak se vůbec nedivím, že tady pořád covid je. :D

A silně pochybuju, že jeho ruce za poslední rok viděly dezinfekci. Vodu asi minimálně večer při sprše viděly, takže aspoň něco.
Reagovat
Teo
Původně jsem si z toho chtěl udělat srandu, ale přiznám se, že už mě taky párkrát napadlo, jestli to furt neřádí tolik proto, protože si lidi furt mejou málo ruce, ale přijde až debi_ně jednoduchý. Ona ta totální sterilita taky není cesta...
Reagovat
stefankelner
On je zodpovedný! Snaží sa ešte ako-tak slušne /slobodne poukázať na cele t0t0 swynstw0! A Vy sa bojíte napísať už aj sem svoj názor, tak ďaleko zašiel strach a cenzúrasmile?!
Reagovat
stefankelner
Ale bude chýbať! Je to skvelý tenista, vyklepal by Vás 2x6:0 na 99%! Ak Vy a Vám podobný bodete 46. najlepší vodič, baník, učiteľ, doktor, hokejista, architekt atď, tak dajte vedieť!
Reagovat
Pe3k
že by profesionální tenista porazil obyčejné fanoušky? no ty si ale myslitel smile
Reagovat
GaelM
Jo, těch kteří čekali, že jim po očkování Svědci Covidovi už dají s karanténami a testováním pokoj, bylo víc smile
Reagovat
Teo
Tak to je snad jediná pozitivní věc na tomhle týpkovi, ne? smile
Reagovat
brixner
A všem vomluva za vše vode mně, co se ouzce netejkalo pálek, hráčů a hráček, míčků a vejpletů, rozhodčích-čárovejch a empajrovejch, trenérů, masérů, diváků, lajn, sítí, povrchů, hal, nehal, prajzmany, pohárů a trofejí, našich děvčat,cizejch děvčat, kozatejch i plochejch,ječivejch i tichejch...prostě vobčas píšu a nepřemejšlim, vo čem, tak snad budu v Novym roce víc stručnej a věcnej. Musim se na čas zase voddálit, ale na Australian Vopen zase, s dovolenim, přídu! Tak ať je máte všichni tvrdý-myslim vejplety, přepadává Vás zdraví a pohoda, máte zdravý manželky i nemanželky a děti a ať nepodléháte iluzím vo tom, že když se píchá, je všecko cajk-neni!! Já teďkomc ňákou dobu nepích a sem z toho teda jako pořádně rozladěnejsmile A pozejtří se moc nevožerte, já, když sem se naposled vožral a vodmít sem ject domu autem a sed na vlak, místo v Praze sem vystoupil poblíž Zemplínský šíravy, takže vod tý doby tvrdim, že chlast je svině! Tak na to pozor!
Ajlovjů!
smile
Reagovat
Mantra
" tak snad budu v Novym roce víc stručnej a věcnej"

budeš Věčnej!

dík a tobě tak i tak - Jirka smile
Reagovat
blixa
No tož Brixi ... zduř !!!! smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak ať ti smilesmile a ať se ti dařísmile
Reagovat
brixner
Chlapi, díky, ale už fakt naposled, už mám sbaleno, muj vehikl venku vypouští saze, ale topí, topísmile
Blixa, pořádně to tady vošéfuj, Ty Tome si dej voraz vod vejsledků, páč do AO žádný nebudou a Fulnek, more, svlíkni už tu tvojí šedivou uniformu a neblej sem furt ty kundoviny! A Mantra? Jeho mantrou je pálka a má hezký jméno! A...
Qurva, píšu jak ňákej mentor, brzdim teda. Nechce se mi, cesta daleká leká člověka...a já sem vylekanej, obzvláště po SMS vod jedný zástrčky, že prej nedostala menzes! Za tydlencty věci já fakt nemůžu bejt zodpovědnej, doufam teda, že to sou jen kamokerismile
Mějte se tu, bando líná, sere mě to, ale du!
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bez párty a i ránu..., doslovasmile
A jenom kvůli tomu, že se nechal vopíchat se svět změní ze dne na den. Myslím, že by potřeboval Slunečníka, Měsíčníky a Větrníka a kdyby nepomohli, pak asi obušku z pytle vensmile
Reagovat
Pe3k
Péro byl psycho dávno před karanténou. Beztak se mu ten vir drží v tom jeho teroristickém plnovousu. smile
Reagovat
vladka
přeeesně, tenhle týpek mně chybět nebude
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist