Pavlásek v Augsburgu prohrál potřetí v řadě, vypadl i Rosol

6. 8. 2019, 11:32
Aktuality 2
CHALLENGER AUGSBURG - Adam Pavlásek skončil na antukovém challengeru v německém Augsburgu hned v prvním kole. Čtyřiadvacetiletý český tenista znovu po čtvrt roce nestačil na o čtyři roky mladšího mladšího Francouze Geoffreyho Blancaneauxe a připsal si třetí porážku v řadě. Svůj úvodní zápas nezvládl ani Lukáš Rosol.
Adam Pavlásek (© Prosperita Open)

Adam Pavlásek se z posledních čtyř challengerů dostal jen dvakrát do druhého kola. Tento týden na antuce v německém Augsburgu skončil stejně jako před pár dny v Liberci hned na raketě prvního soupeře.

Čtyřiadvacetiletý Čech prohrál snadno 1-6 4-6 s dvacetiletým Francouzem Geoffreym Blancaneauxem, s nímž v květnu vypadl i v kvalifikaci Roland Garros. Dnes si nevypracoval ani jeden brejkbol, když na returnu uhrál jen jedenáct míčků.

Příští týden bude aktuálně až 381. hráč světa Pavlásek startovat na dalším challengeru na německé antuce v Meerbuschi.

Vstup do turnaje v Augsburgu absolvoval také druhý český zástupce Lukáš Rosol., ale také on dohrl bez zisku jediného setu. Pátý nasazený Čech již v utkání druhého kola podlehl 4-6 4-6 domácímu Benjaminu Hassanovi, s nímž prohrál i na jaře v Prostějova.

• CHALLENGER AUGSBURG •
Německo, antuka, 46.600 eur
úterní výsledky českých tenistů (06. 08. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Blancaneaux (Fr.) - Pavlásek (ČR) 6-1 6-4
• Dvouhra - 2. kolo •
Hassan (Něm.) - Rosol (5-ČR) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Fransoas
U našich hráčů se velice těžko dá odhadnout,zda se někde na turnajích prosadí.Jsem tedy na Lukáše zvědav,jak se s tím jako nasazený bojovník popasuje.
Reagovat
Fransoas
Bohužel mi Lukáš nepřekvapil.Žádná pozitivní informace se nedá napsat.Otázkou stále zůstává,jaký to pro něj má přínos.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist