Popyrin je v Singapuru poprvé ve finále, o první titul bude hrát i Bublik

27. 2. 2021, 21:42
Aktuality 3
ATP SINGAPUR - V Singapuru v neděli dojde ke korunovaci nového šampiona. O premiérový titul se utkají Alexei Popyrin, který po výhře nad postoupil do svého prvního finále, a Kazach Alexander Bublik.
Alexei Popyrin

Alexei Popyrin dnes v Singapuru ve svém prvním semifinále na okruhu ATP porazil ve dvou tie-breacích zkušeného Chorvata Marina Čiliče a znovu vylepšil své maximum.

"Cítím se tu skvěle a jsem šťastný, že jsem své výkony dokázal proměnit i v dobrý výsledek. Ještě to tu pro mě ale nekončí, stále mě čeká poslední krok. Zítra si to budu chtít užít a předvést dobrý tenis," řekl Popyrin. 

V prvním finále na okruhu ATP se 21letý Australan střetne s Alexanderem Bublikem (h2h 1-0). Třiadvacetiletý Kazach dnes po obratu zdolal 2-6 6-3 6-4 Radu Albota z Moldavska a do finále postoupil počtvrté v kariéře, na titul však zatím rovněž čeká.

• ATP 250 SINGAPUR •
tv. povrch / hala, 361.800 dolarů
sobotní výsledky (27. 02. 2021)
• Dvouhra - semifinále •
Popyrin (Austr.) - Čilič (3-Chorv.) 7-6(5) 7-6(2)
Bublik (4-Kaz.) - Albot (6-Mold.) 2-6 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
EllNino
Pop má jedno finále a hned titul ... FAA jich má myslim 8 a ani set :( Tim nechci říct, že je Pop lepší tenista ... ale ten první titul je strašně důležitý!

Velká gratulace!
Reagovat
EllNino
Super, konečně začíná prodávat to, co v něm je ... jeho vrstevníci Shapo, Demon, FAA už jsou jinde, vlastně i mladší (Sinner), doufám, že se k nim také přidá ...

Bubla ve finále, vždycky záruka atraktivního zápasu :)))
Reagovat
FulnekUltras
alexej alexandrovič šulinin
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist