Přítel Azarenkové rapper Redfoo se pokusí kvalifikovat na US Open

16. 3. 2013, 11:39
Aktuality 41
Americký rapper Redfoo ze skupiny LMFAO se pokusí probojovat na tenisové US Open. Přítel bývalé světové jedničky Bělorusky Viktorie Azarenkové se přihlásil do národního play off, jehož vítěz postoupí do kvalifikace posledního grandslamu sezony.
Profily hráčů
Viktoria Azarenková a Redfoo

"Jako dítě jsem vždycky chtěl být profesionální tenista a tenhle turnaj dává dobrým hráčům šanci splnit si jejich sen - dostat se na jeden z největších turnajů," uvedl Redfoo, vlastním jménem Stefan Gordy. Sedmatřicetiletý autor hitu Party Rock Anthem se v play off představí ve dvouhře a ve smíšené čtyřhře spolu se sedmnáctiletou Japonkou Ajakou Okunovou, kterou trénuje. 

Redfoo tenis v mládí hrál a vedle trénování se mu nadále věnuje také jako sponzor řady turnajů. Naposledy byl k vidění v Indian Wells, kde fandil Azarenková. Běloruská tenistka však před čtvrtfinále odstoupila kvůli zranění kotníku a přišla o možnost obhájit titul. 

"Je jasné, že pro nás je trochu komplikovanější vyrazit si jen tak na kafe," řekla ke vztahu s hudební celebritou Azarenková. "Ale jinak to moc neřeším. Jsme spolu rádi a užíváme si to. Dokonce mu ani neříkám Redfoo, ale prostě Stefane," uvedla dvojnásobná grandslamová vítězka. 

Národní play off pro veřejnost se letos koná už čtvrtým rokem a vítězové mužské a ženské dvouhry získají místo v kvalifikaci US Open, zatímco vítězná dvojice ve smíšené čtyřhře projde rovnou do prvního kola. Před třemi lety se turnaje například účastnil pětinásobný mistr světa ve sjezdovém lyžování Bode Miller.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

41
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
zcela irevelantní zpráva
Reagovat
smazaný uživatel
proč? třeba to vyhraje, dostane se hlavní soutěže a budu hrát s někým známým :D
Reagovat
smazaný uživatel
exot, zase se tennisportal chová jako Blesk.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi říct, v čem konkrétně vidíš chování Blesku? Je to zcela normální pravdivá zpráva, která souvisí s tenisem, nikoliv nějaký blábol s nádechem subjektivity autora, jak bývá u Blesku zvykem.
Reagovat
Titan
No jo, a já se na AO díval, kdo je ten retard v hledišti...
Reagovat
smazaný uživatel
To je Azarenkovej nový priateľ ? Myslel som že chodila s Bubkom. Asi som mimo, ale títo dnešní raperi sa roja ako slimáky po daždi.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem o tom psal níž... :)
Reagovat
skott
označovat tohoto, bojím se napsat člověka, za rappera...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si nemyslím, že je to úplně rapper. On je taky třeba DJ a ta jeho tvorba je taková multižánrová. :D Ale proč se ho bojíš nazvat člověkem? :) Jasně, vypadá celkem dost netradičně, ale to ještě neznamená, že nemůže být fajn... Anebo je to tím, že s ním chodí Vika? :D

No nic, přejdu k něčemu jinému... Jak se ti líbí tohle? :)
http://www.wtatennis.com/javaImages/7/56/0,,12781~11752967,00.jpg
Reagovat
skott
Neboj monty, tak povrchní nejsem. Ale chování pana Redfoo a jeho strhávání pozornosti na sebe, mě dost irituje.
Reagovat
skott
Pěkná fotka. A záznam bys neměl, bohužel jsem neviděl finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky neviděl. V noci jsem nebyl vzhůru ani na dvouhry, natož na debla. :D Jinak to holkám přeju, hlavně Eleně to na té fotce sluší. :) Ani záznam nemám... Můžu ti dát jenom video s holkama, jak testovaly znalosti o své spoluhráčce. Možná už jsi to viděl... Elena a Ekaterina se znají hodně dobře, což mě ani nepřekvapilo. :)
http://www.youtube.com/watch?v=68-WAMhzmek

Jinak jsem zvědavý, jestli letos bude Indian Wells čistě ruskou záležitostí... Ty si to určitě přeješ, já si budu finále dvouhry už jenom užívat. :)
Reagovat
skott
Tak to mě taky nepřekvapuje, že se Vesna s Káťou dobře znají, ale pravda že otázky nebyly kdovíjak těžké:)
Že Masha holky večer doplní nepochybuju, je na čase něco zas vyhrát.
Reagovat
skott
jo, a pokud bys chtěl vidět trošku záludnější kvíz, tak tady máš odkaz na Naďu Petrovou...otázky jsou ve druhé polovině videa;)
http://www.youtube.com/watch?v=wsiM8w_r-3c
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz. To byl opravdu složitější kvíz a celkem zajímavý. :)

Jisté je, že letošní vítězka turnaje získá v Indian Wells svůj druhý titul. Masha tam vyhrála v roce 2006, Caro v roce 2011. Zajímavé je, že v IW už vyhrály všechny moje favoritky. A dřív jsem měl hodně rád Danielu, které se tam taky dařilo... Tady je galerie všech vítězek turnaje. :)
http://www.wtatennis.com/40love/article/3110628/title/40-love-flashback-25-years-at-indian-wells
Reagovat
smazaný uživatel
hhmmmmm takže trapas:)
Reagovat
smazaný uživatel
To má schválně vlasy jako levák Bob?
Reagovat
smazaný uživatel
levak bob :D
Reagovat
Vojtiik
Nejlepší postava ze simpsnů, spolecne s Montym Burnsem a dr. Dlahou:D
Reagovat
Roger_Federer
Nadpis tohoto clanku je zavadejici:)
pokusi se kvalifikovat do kvalifikace Na Us.open, ne přimo do hlavniho pole :):)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? :) Netušil jsem, že je Redfoo trenérem a v mládí hrál tenis. Bylo by super, kdyby se mu povedlo tam dostat... Ale asi bude muset podávat lépe než tady. :D
http://www.youtube.com/watch?v=L_xRbqTga0g
Reagovat
smazaný uživatel
To je super nápad s tou kvalifikáciiu pre verejnosť..Skoda, ze Slováci alebo Češi nemajú GS, mohol by som sa prihlásiť a v prvom kole dostať trebárs Petríka :)

Mimochodom, ja som ani nevedel, ze sú partneri, myslel som, ze tipek je len jej fanuskom alebo nieco na ten sposob :)
Reagovat
spaniel
Je to jen predkvalifikace. Aby se tam dstal, musel by vyhrat aspon 357 zapasu :) Jinak bude ji hrat i nektery herec z Lost.
Reagovat
Pe3k
Pokud bys dostal v prvním kole Pe3ka, bylo by to zároveň i tvoje poslední kolo...
Reagovat
gigin
Můžu bejt na empiru??
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, predkvalifikácia..Aj kebyže musis vyhrat tych 357 zápasov, aj tak je to atraktívne pre tenisových amatérov a poloamatérov..Zvyšuje to popularitu tenisu a pre organizátorov je ten jeden flek v oficiálnej kvalifikácii formalitka..

Petrík, v tom prípade by mi este zostával debl..Verím, že by som sa v prvom kole vyhol dvojici Petrík/Armstrong :))

Jasné Gigine, s tebou na empajri by som nemohol prehrať..;)
Reagovat
a.magerova
http://sport.ihned.cz/tenis/c1-44075970-lyzar-bode-miller-se-marne-pokousel-kvalifikovat-na-tenisove-us-open
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
No, Redfoo byl asi napřed fanouškem Viky a pak se stal jejím přítelem. Na loňském US Open byl Redfoo poprvé na všech jejích zápasech, takže tam asi přeskočila jiskra. :) Vika dřív chodila se Sergejem Bubkou ml.
Reagovat
VlS
Ty na umpire a já budu držet službu s pohřebákem :-)
Reagovat
VlS
a ten pak radši skočil z okna.....
Reagovat
smazaný uživatel
O takových věcech se nežertuje... Podle mě už Vika se Sergejem nechodila, když se mu to stalo. Média o něm sice pořád psala jako o příteli Viky, ale okolnosti spíš nasvědčujou tomu, že už spolu delší dobu nebyli. Přesto si myslím, že mají mezi sebou pořád hezký vztah. Vika se tenkrát byla podívat za Sergejem v nemocnici. Pamatuju si, jak o tom psala.
Reagovat
Roger_Federer
Z čeho usuzuješ, že spolu maji hezky vztah?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem měl raději napsat kamarádský vztah... No, kdyby tomu tak nebylo, těžko by Vika byla za Sergejem v nemocnici. V té době už spolu podle mě nechodili, ale Vice určitě nebylo lhostejné, co se stalo Sergejovi... Prostě si myslím, že Vika se Sergejem mají dobrý vztah, i když už nejsou spolu. Je to můj názor, který nikomu nevnucuju. :)
Reagovat
Roger_Federer
V pohode, jen jsem se zeptal.. Jestli je to tvuj nazor, nebo maš nejaky zdroj.. To je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková se pokusí kvalifikovat na turnaj v Miami. Trochu se mi zdá, že přecenuje své síly. Nicméně budu Katce držet palce, ale...
Reagovat
smazaný uživatel
Také mě ta zpráva hodně zarazila, ale na jednu stranu, proč ne... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když to zvládá Donna Vekič :D Jde tady hlavně o tu zkušenost řekl bych, chce se pohybovat mezi dospělými, tak proč nezkusit i tohle?
Reagovat
smazaný uživatel
No mně to právě přijde jako dobrá věc a když jsem si to přečetl v Expres zprávách, tak jsem z toho měl docela radost. :) Je fajn, že to Katka zkouší a bylo by super, kdyby to vyšlo. Stát se může všechno... Jinak jsem zvědavý na ten připravovaný rozhovor s Katkou, o kterém tam píšou. :)
Reagovat
spaniel
To mne pripomina pred par lety, kdyz na Eurosportu odpovidali na dotazy divaku a jedna baba se tam ptala, kde muze manzela prihlasit na US Open :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist