Seyboth Wild je vyšetřován kvůli porušení karantény

30. 3. 2020, 15:49
Aktuality 2
Thiago Seyboth Wild je dosud oficiálně jediným pozitivně testovaným tenistou na koronavirus. Dvacetiletý Brazilec, který nedávno získal svůj premiérový titul na okruhu ATP, nyní čelí obvinění z porušení pravidel povinné karantény. Těm se však brání a označil je za lživé.
Profily hráčů
Thiago Seyboth Wild

Seyboth Wild před pár dny na sociálních sítích zveřejnil video, v němž se přiznal, že byl pozitivně testován na koronavirus. Jedná se o dosud jediný oficiálně potvrzený případ nakázy v tenisovém světě.

Dvacetiletý Brazilec, který na začátku března vyhrál nový antukový turnaj v chilském Santiagu a slavil premiérový triumf na hlavním okruhu, má nyní velký problém. Brazilské úřady totiž talentovaného mladíka vyšetřují, jelikož měl údajně porušit karanténní opatření.

Vyšetřování bylo zahájeno ve čtvrtek. Seyboth Wild měl porušit karanténu v tom smyslu, že během čekání na výsledek testu opustil svůj domov, za což mu hrozí trest odnětí svobody od jednoho měsíce až do jednoho roku.

"Bylo zahájeno důkladně vyšetřování této události. Vše spustilo video, v němž informoval o pozitivním testu na koronavirus. Poté nám přišlo několik stížností, že byl Seyboth Wild viděn na několika místech ve městě Paraná. Místo toho, aby čekal na výsledek testu, měl se údajně pohybovat po městě a navštívit i tenisovou akademii. Proto zjišťujeme, zda došlo k nějakému porušení nařízených opatření."

Seyboth Wild tvrdí, že sice odešel z domova, ale dodržoval lékaři nařízený odstup od ostatních lidí. "Nikoho jsem neohrozil a nikdy bych to neudělal. Je to lež, která negativně působí i na mou rodinu. Proto se hodlám právně bránit."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Masters_Mandatory
Seyboth Wild je dmnt. A navic gay. Proflakl, ze neni v karantene i to, ze je bu.na
Reagovat
brixner
No, todle nemusí bejt tak úplně jistý! Já sem nedávno naběh k sousedce, co už asi dva dny votravovala, že by potřebovala poupratovať, neb bez poupratování prej život v karanténě stojí za starou belu. Já, po zjištění, že má sakra práudu, sem se tedy dal do gala, natáh roušku s vobrázkem Jerryho, jak zdrhá před Tomem, na chodbě sem dal slušný kázání malýmu klukovi "Jak to, že nemáš roušku, ty smrade jeden zasranej!", že z toho začal bulet a radši utek, páč mě zná a ví, že bych mu ještě jednu plesknul na cestu a měl by zase voteklou pusinu...no, takže sem dohopkal k sousedce a jak sem vám byl eště rozčílenej z toho našeho nevychovanýho potěru, vlít sem na upratovačku i s rouškou a přiznam se, že sem měl co dělat to udejchat. Ale podařilo se, spad sem z toho, vodendal zmáčenou roušku, abych si moh zapálit hábéčko, protože v nekuřáckejch bytech to dycky ňák líp chutná a vona mi povidá "Brixi, ty si hrozná buzzna...!" No, dotklo se mě to, se ví, takže sem se urazil, v kuchyni vzal ze stolu asi půlku bábovky, co zrovna upekla a pln rozhořčení z nevděku vládnoucího napříč všema spektrama, sem šel radši domu k Čendovi, kterej by jistě vrtěl vocasem jako bičem-kdyby ho teda měl. V SMS mi nakonec přišlo vysvětlení, cituji:"Že sis při tom prozpěvoval Do těbááá do těbbbá do těbááá, zalúbil sa chlapeeec..., by mi ani tak nevadilo, Elány mam ráda i já, ale sralo mě, že to bylo přesně do rytmu a já z toho vypadla z rytmu!" No, uznal sem, že to bylo nefér, přitom já, starej pinkfloyďák...No, stalo se, no. Ale tady je jasně vidět, že kdykoli může dojít k mejlce :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist