Siniaková na French Open proti Kuděrmetovové zlikvidovala dva mečboly a stav 1-5 ve třetím setu! Postoupila i Vondroušová

2. 6. 2021, 13:11
Aktuality 145
FRENCH OPEN - Kateřina Siniaková vyhrála divokou a téměř tříhodinovou bitvu s Veronikou Kuděrmetovovou, přestože neudržela vedení setu a brejku. Česká tenistka však v rozhodující sadě předvedla senzační obrat z 1-5, odvrátila dva mečboly a čtvrtým rokem po sobě postoupila do třetího kola French Open. Ještě před ní postup slavila Markéta Vondroušová, nasazená dvacítka si poradila s domácí divokou kartu Harmony Tanovou.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková ještě na konci března prožívala obrovskou krizi, ale s přechodem na svou oblíbenou antuku se herně výrazně zvedla. Už na první akci v Istanbulu dokázala poprvé v sezoně porazit dvě soupeřky po sobě a postoupit do čtvrtfinále, v Parmě si dokonce zahrála své první semifinále od předloňského srpna.

Zlepšenou formu potvrzuje také na French Open, kde už čtvrtým rokem po sobě prošla mezi nejlepší dvaatřicítku. Cesta to rozhodně nebyla jednoduchá, v obou zápasech totiž musela do rozhodující sady, jak proti krajance Marii Bouzkové (6-0 4-6 6-2), tak dnes s Veronikou Kuděrmetovovou (7-6 5-7 7-5).

Proti nasazené Rusce dlouho hledala recept a v úvodním dějství prohrávala už 2-5, skóre však dokázala srovnat a v dramatický tie-break po proměnění třetího setbolu urvala poměrem 9-7 na svou stranu. Ve skvělé a chytré hře pokračovala také ve druhé sadě a vedla už 3-0. Kuděrmetovová se ale nevzdávala, předvedla podobný obrat jako Siniaková a po dvou hodinách se šlo do rozhodujícího setu.

V něm Siniaková příliš chybovala a Kuděrmetovová vedla už 5-1 a měla mečbol. Siniaková se ovšem rozhodla bojovat do posledního míče a to se jí vyplatilo, mečbol odvrátila, o dva gamy později další, ani na druhý pokus nedovolila nervózní Kuděrmetovové utkání dopodávat a zápas završila ziskem šesti her v řadě.

"Oba mečboly jsem zahrála moc dobře, šla jsem pro to a dopadlo to na moji stranu," řekla Siniaková, která zvládla s Barborou Krejčíkovou i vstup do čtyřhry. "Byl to těžký den. Jsem nadšená, že se to takhle povedlo. Vážím si toho. Štěstí stálo na mé straně, že jsem to tam nenechala."

Siniakovou v pátek čeká útok na vyrovnání svého grandslamového i pařížského maxima (osmifinále French Open 2019). Proti sobě bude mít velmi silnou soupeřku, Tamaru Zidanšekovou, která v prvním kole vyhrála maraton s Biancou Andreescuovou a dnes přehrála 6-4 6-1 Madison Brengleovou.

Siniaková má se Slovinkou bilanci 1-2, prohrála s ní dvakrát po sobě a naposledy loni v Praze. "Mám jí co vracet. Na antuce je taky solidní, agresivní a má dobrý forhend, trošku klučičí. Očekávám těžký zápas, ale je to otevřený," řekla Siniaková.

Markéta Vondroušová měla velmi solidní betonovou část sezony, ale na antuce na výraznější výsledek zatím čeká. Na French Open, kde loni vypadla už v prvním kole s pozdější šampionkou Igou Šwiatekovou a obhajuje body za předloňské finále, dorazila s mizernou antukovou bilancí 1-3 a třemi porážkami na kontě.

Zatímco v úvodním kole musela řešit manko 0-1 na sety proti nebezpečné Kaie Kanepiové, kterou dorazila "kanárem", dnes na dvorci Philippa Chatriera od začátku dominovala a domácí divokou kartu Harmony Tanovou přehrála snadno 6-1 6-3.

Nasazená dvacítka měla utkání se 149. hráčkou světa, jež se na domácím podniku velké čtyřky dočkala svého premiérového vítězství v hlavních soutěžích grandslamů, od začátku pod kontrolou a byla výborná hlavně na brejkbolech, když čtyři z pěti využila a na svém podání všechny tři odvrátila. Na postup potřebovala pouhých 62 minut.

"Jsem šťastná, že jsem vyhrála, a mám radost z první výhry na centrkurtu," řekla Vondroušová v rozhovoru na kurtu s bývalou tenistkou Marion Bartoliovou. "Nebylo to tak snadné, je domácí a hrála jsem i proti fanouškům, ale jsem ráda, že jsou diváci zpět v hledišti," řekla.

O postup do osmifinále bude 21letá Češka bojovat s Polonou Hercogovou, která po setech 7-5 6-4 vyřadila domácí naději Caroline Garciaovou. Se Slovinkou, jež bude útočit na svou osmifinálovou grandslamovou premiéru, se potkala loni v Římě a vyhrála až v tie-breaku rozhodující sady.

Siniakovou a Vondroušovou se ve třetím kole zítra pokusí doplnit Karolína Plíšková, Karolína Muchová, Barbora Krejčíková a Tereza Martincová.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 34.367.215 eur
středeční výsledky (02. 06. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Siniaková (ČR) - Kuděrmetovová (29-Rus.) 7-6(7) 5-7 7-5
Vondroušová (20-ČR) - Tanová (Fr.) 6-1 6-3
Vesninová (Rus.) - Kvitová (11-ČR) / bez boje
A. Bogdanová (Rum.) - Ósakaová (2-Jap.) / bez boje
Sabalenková (3-Běl.) - Sasnovičová (Běl.) 7-5 6-3
S. Wiliamsová (7-USA) - Buzarnescuová (Rum.) 6-3 5-7 6-1
Kasatkinová (Rus.) - Bencicová (10-Švýc.) 6-2 6-2
Azarenková (15-Běl.) - Tausonová (Dán.) 7-5 6-4
Rybakinová (21-Kaz.) - Hibinová (Jap.) 6-3 6-1
Keysová (23-USA) - Fernandezová (Kan.) 6-1 7-5
Pavljučenkovová (31-Rus.) - Tomljanovicová (Austr.) 6-2 6-3
Badosaová (33-Šp.) - Koviničová (Č. Hora) 6-2 6-0
Zidanšeková (Slovin.) - Brengleová (USA) 6-4 6-1
Cirsteaová (Rum.) - Trevisanová (It.) 6-4 3-6 6-4
Hercogová (Slovin.) - Garciaová (Fr.) 7-5 6-4
Collinsová (USA) - Kalininová (Ukr.) 6-0 6-2

• Čtyřhra - 1. kolo •

Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Nesseová/Tanová (Fr.) 6-3 6-2
Hradecká/Siegemundová (10-ČR/Něm.) - Davisová/Rainaová (USA/Ind.) 6-4 6-4
Kar. Plíšková/Kr. Plíšková (ČR) - Kruničová/Trevisanová (Srb./It.) 6-0 6-1
Heisenová/Peschkeová (Něm./ČR) - Carterová/Sharmaová (USA/Austr.) 6-3 3-6 7-5
Burelová/Paquetová (Fr.) - Voráčová/Katová (ČR/Jap.) 5-7 7-5 7-5
Ninomijaová/Jang Čao-süan (Jap./Čína) - Bouzková/Sorribesová (ČR/Šp.) 6-2 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

145
Přidat komentář
Fandina
Všimla jsem si, že Krejča je s Poláškem první nasazenou dvojicí v mixu a také to, že Frantíci mají dva ryze francouzské páry v mixu, jeden moje Garcia s Mahutem. Rozumím tomu, vzhledem k OH bych to čekala více národních párů a škoda, že nejde postavit československý vzhledem, viz první věta. :-))) smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
https://www.rolandgarros.com/en-us/article/roland-garros-2021-mixed-doubles-draw
Reagovat
paddy
Slabé obsazení a pouze 16 párů

Nejvíc by k sobě pasovali Kačena s Duckworthem smile
Reagovat
Fandina
Nepitvala jsem to, ale myslím, že jsou tam snad všichni GS vítězkové. smilesmile
Reagovat
Fandina
vítězové
Reagovat
sojka1
na mixa staci vitezkove... :-))
Reagovat
Fandina
:-)) jj smilesmilesmile
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
sojka1
parada, dneska pro me jeste dalsi radosti: Pavlinka, Mad, Pavlju..... a samozrejme Amazonka a Serenka, to nejlepsi na konec... :-))
v deblu sice Maruska s tou zpevackou dostaly za usi... nikdo jste vsak nepochvalil Hradu, ale mne osobne zase vadi Siegemund, tu nesnasim...
Reagovat
Fandina
Mně je Siegemund ukradená, ale celkem mě zaujalo, že je vystudovanou psycholožkou. Takových asi na okruhu moc není.

Jinak jsem se na deblík Hrádi s ní proti Davis Raina chvilku dívala a Hráďa to tam měla celkem pod kontrolou, druhý set otočily. Tak jsem zvědavá, jak dojdou daleko.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli nevystudovala v Plzni. U psychologie se bohužel často stává, že ji jdou studovat lidi s nějakým nedořešeným traumatem apod. U Siemulant bych se tomu ani nedivil, podle toho jak se chová. Do ordinace bych ji teda nikoho nesvěřil.
Reagovat
majkl005
co má Zigmundka vlastně za vroubek, že ji tu tolik lidi nemusí? :D
Reagovat
Mony
Asi prilisne nadšení pro hru a blbě vypada
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nesportovní chování vůči soupeřkám. Opakovaně...
Reagovat
sojka1
spolecenskovedni (dobe poplatne) obory jsou pekny svindl... :-)))
Reagovat
Blondie
Lol, ne
Reagovat
sojka1
vsak se smeju, poplatnosti vsak uz o hodne min.... docela jsem o psychologii uvazovala... jako o prijemne bokovce, samozrejme, sla jsem jinudy, ale cetla jsem kdysi o traumatu Michala Horacka, co vubec rekne tam nahore, az se ho pribuzni zeptaji: A ceho ty jsi doktor? :-)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
brácha s ním chvíli studoval a nevyjadřoval k němu zrovna sympatie...
Dizertační práce Habitus hazardního hráče, to zní skutečně působivěsmile
Ale jinak má dost zajímavé předky.
Reagovat
sojka1
mne take vubec nejde osobne o neho, ale prave a ciste o tu otazku.... vzhledem k predkum.... ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
takže v podstatě jde o něhosmile
Reagovat
sojka1
nikoliv, predpokladam otazku od tech svych.... jestli teda nepredvedu pred Branou nejakou kafkarnu a nezustanu pred ni.... ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tomu rozumím, ale předtím jsi psala o němsmile Čeho ty jsi doktor... (Pepa je doktor, taťkosmile)
Reagovat
sojka1
ne, Smide, tentokrat tomu nerozumis... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagoval jsem na to, že rozumím tvým úvahám nad poletovanim před branou, jestli se tam metamorfózou nestat kav(f)kou...smile
V jiném příspěvku jsi psala o Horáčkovi a jeho traumatu. Ano, psala jsi o své cestě a o něj jsi jen zavadila.
Vystoupil nastoupil, tak teď je snad již jasnésmile
Reagovat
sojka1
no, vratme se spis ke sportu... Horacek ale skoroval excelentne, Habitus hazardniho hrace... uz muze.... :-))))
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
sojka1
jiste sis vybavil nejaka socrealni skripta.... zapomnela jsem reagovat... ;-)
Reagovat
Mony
Ani ne, přišel jsem naladěn z Birthday party, zvyklý na Sojciny slovní kvízy, a najednou natvrdo jednoduchá slovní hláška do volební debaty.. Naštěstí jsem přírodovědec, takže motat si hlavu, abych si ji zamotal ještě víc ve vašich diskusich, mě minulo.. ale kamarádů usinajicich nad "socrealnimi" skripty mám spoustu.. To taky pomohlo k usmevu
Reagovat
paddy
smile smile
(za tu Plzeň)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dokonce se narodila kousek od dálnice na Plzeňsmile U Stuttgartu.
Reagovat
Ela-fon-isi
Přesně tak. Najít psychicky zdravého psychologa i psychiatra je zázrak.
Reagovat
zfloyd
Arynka jede, hraje jak Petra zamlada a navíc si k tomu pěkně zabéká smilesmile
Reagovat
EllNino
ježiš to ne, Petru bych tam nehledal... :)
Reagovat
zfloyd
ba jo, řeže do toho co se dá a hodně ji tam toho i padá
Reagovat
zfloyd
akorát že Petra u toho byla trochu tišší
Reagovat
EllNino
tak Petra v mládí rozhodně jen neřezala :)
Reagovat
Fandina
Ale řezala. V tomhle jsou si podobné. Petra potom časem a možná i díky ruce přestala být takovou ranařkou, jakou původně bývala.
Reagovat
EllNino
Píšu "jen", Petra má daleko techničtější ruku než Aryna ... samozřejmě do toho řezala, ale chodila také častěji na síť atd.
Reagovat
annah
Teď jsem se na chvíli koukla a to je teda nechutný řev... :-(
Reagovat
Dobry-den
Katka dala vzpomenout na památný zápas ve finále FC 2018. Tehdy to byla ještě větší bitva než dnes, bohužel Katka tehdy po výhře spadla do hluboké krize, tak snad se něco podobného nebude opakovat i tentokrát a naopak to Katku nakopne, los je hratelný a byla by škoda toho nevyužít. To stejné ale platí i pro její soupeřky...

Markéta splnila povinnost, los má taky dobrý, jen tak dál. smile

A dařilo se i deblům. Mám na mysli KrejSi + Plíškovky. Ostatní mě nezajímají. smile
Reagovat
com
Serenka ma problem smile Zase GS nebude smilesmile
Reagovat
zfloyd
Serena už nemá problém s tou soupeřkou s takovým divným jménem brrr
Reagovat
com
ale ztratila set.. to je dobry znameni smilesmile
Reagovat
Mac
nekteri tady meli nedavno poznamky o velikosti hyzdi nasi vestonicke serenky, me spis pripada, ze se trochu spadla...
Reagovat
zfloyd
Serena už nemá problém s tou soupeřkou s takovým divným jménem brrr
Reagovat
annah
Mně připadá furt stejná. A na ten obří zadek by si fakt měla brát jen černé nebo tmavohnědé kalhoty. V té světlé pistáciové velikost vyniká, není to pěkný pohled.
Reagovat
Mac
jsou taci, treba cela afrika, kterym se to libi, symbol hojnosti atd... a klofla nakonec i belocha...
takze netreba nic schovavat, spise naopaksmile
Reagovat
aape
Taky si myslím, že dost zhubla
Reagovat
Blondie
Katka mi dneska udělala opravdu radost, vskutku jí ty pocity, které teď musí prožívat, přeju :)
Reagovat
tommr
sestry Plíškový dneska vypadaly vskutku impozantně a nebohým soupeřkám nechaly jen jednu hru, kterou jim vyloženě darovaly ze soucitu za stavu 6:0 5:0 ... smile
První kolo úspěšně zvládly i Bára Krejčíková/Katka Siniaková ...
Radost mi trochu kalí jen to, že díky smolnýmu losu tyto dva naše páry na sebe narazí už ve čtvrtfinále ... smile
Reagovat
sojka1
jednak holky zatim hraji ze sve vysky :-)) uplne s prehledem a co jste to povidali, ruzova batika Kaji je nadherna, s culikem vypada jako holcicka. Fila mozna zatim nejlepsi, mivala strasne hadry nebo to bylo, vetsinou tmava verze, na pohled sice solidni, ale bez napadu, prvoplanove. Ten zubaty sev entlem nebo cim mi vubec nevadi... nejak to pohromade drzet musi... :-))
Reagovat
Nenela
JO, Pliskovky sve male souperky proste umlatily. Aspon ze jim tu jednu hru venovaly, Karolina si asi vzpomnela, jaka potupa to je prohrat 2x 6:0smile
Ale moc pekne, libi si mi videt je hrat spolecne
Reagovat
sojka1
spolecneho debla si vzdycky uzivaji... i prohru, jsou spolu rady... :-)
Reagovat
Torn
Já si proto předplatilt player..abych to viděl. :D
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
com
to ses teda vetsi fanousek nez ja smilesmile
Reagovat
Torn
To jsem byl vždycky come. :D A dobře jsem udělal! Hrály pěkně.
Reagovat
com
me debl moc nebere.. Ale az budou hrat o GS titul, tak se taky podivam smilesmile
Reagovat
lvicek
A kde se na to da divat, prosim?
Reagovat
sojka1
ja jsem se divala na Tennis Channel... ted je tam Maruska:
http://freestreams-live1.com/tennis-channel-12/
Reagovat
lvicek
Diky.
Reagovat
sojka1
kdyz kliknes na vyber, jsou tam uplne vsechny zapasy, ktere ted bezi...
Reagovat
lvicek
Jj, vzhledem ke kvalitam Eurosportu uz to mam ulozene. Jen je blbe, kdyz prehodi kurt, jak jsem nedavno zjistila, protoze pak to dohledat je vopruz. Jinak super odkaz! Treba me uz nebudou ty grandslamy tolik stvat...
Reagovat
Fandina
Eurosportplayer je super, tam jsou všechny mače co se na GS hrají a dá se to přehrát zpětně.
Reagovat
lvicek
Jo, ale platit jim ho nebudu.
Reagovat
Fandina
Zadarmo ani kuře nehrabe.
Reagovat
com
spravne smile Duchodcum pridali tri stovky, tak to se Fandine machruje, ze si to muze dovolit smile
Reagovat
Fandina
Stojí to 5 eur na měsíc, ani to není na pořádný oběd.
Reagovat
Fandina
A můžeš si to koupit jen na jeden měsíc, nemusíš to mít celý rok.
Reagovat
EllNino
kolik to stojí prosímtě :)
Reagovat
gigin
Jsou to rance.
Reagovat
lvicek
Nebudu to platit konkretne Eurosportu a svoje duvody jsem tu uz psala. Netreba me upozornovat, ze to stoji 5 EUR na mesic, nechci to proste platit primo jim, protoze me nevyhovuje jejich pristup k zakaznikum. Jednoduche, takto funguje trzni system.
Reagovat
gigin
Jaký přístup. Zaplatíš jim 5 eur, s níkým se nebavíš a jedeš v super kvalitě, na mobilu, ve smartelce, tabletu,na pc, kde chceš. Čím tě naštvali, jestli můžu vědět? Děkuju.
Reagovat
lvicek
Je, to tu uz byla dlouha debata driv. Ale v kostce, platim balicek, kde je Eurosport 1 a 2 a vadi mi, jak pristupuji k zapasum, koho tam vybiraji, ze nejsou schopni se prizpusobit zakaznikum v jednotlivych zemich s vyberem zapasu (i kdyz se musi v kazdem jazyce zvlast delat komentar) a jak treba zapasy opousteji, divne stridaji nebo misto nich opakuji nesmyslne upoutavky nebo co to je (ne reklamy). Nejlepsi z meho pohledu by bylo, aby si koupili na GS jen chlapy a zensky melo O2. Stejne to nezvladaji zdaleka odvysilat vse, je toho proste moc.
Reagovat
gigin
Jo takhle. Oki, díky za odpověď. Mi to právě taky nevyhovovalo a přešel jsem na ten jejich Player. Spoko. Já už ani telku jako takovou nesleduju. Jedu jen Netflix a Eurosport. Youtube muziku.
Reagovat
lvicek
Jasný, ale i ti, kteří platí kabelovku, která obsahuje Eurosport, jsou jejich zákazníci. Peníze z nich rozhodně mají.
Reagovat
Fandina
Stihnou všechno, na Playeru je všechno, co se hraje, junioři, legendy, mix, vozíčkáři, všechno. Žádný problém za 5 euro.
Reagovat
Nenela
Jee, Maruska jahudka smile
Reagovat
makro99
Oblíbené hrátky z Race: Katka povyskakuje o 13 míst, takže v první 64ce každá osmá češka.. Za ní je teda přes 100 míst mezera a až pak Linda.. což má ale taky svůj půvab :)
Reagovat
Torn
Tak pavouk pro Katku docela zajímavý...měla by toho využít, protože snad an první hráčku TOP10 by měla narazit až v SF.
Reagovat
com
tak ona cela ta spodni pulka neni vubec naslapana top hrackama narozdil od te horni smile
Reagovat
horska.kraslice
Teda nečekala jsem, že Kuděrmětova je tak psychicky nalomitelná. Katka byla po skončení zápasu taky udivenásmile
Reagovat
Torn
Netuší někdo, zda budou dávat někde čtyřhru zLounů?
Reagovat
tommr
v televizi určitě nebudou, ale snad bude k dispozici aspon nějakej stream ...
Reagovat
tommr
ale začátek se pořád odkládá. Trevisanový se asi moc nechce na kurt ...
Reagovat
Aneri
Chlapi tam před nima pinďej pátej set ...smile
Reagovat
com
ted koukam na skore a cumim teda smile Siniakova dokazala obrat jako profik smile
Reagovat
EllNino
Markéta využila přijatelnho losu, velkého kurtu a moc to ani nebolelo ... síly se budou hodit ...

Naopak Katka ve mně vyvolala vzpomínky na sezónu 2018 a 2019, kde na každém GS hrála takovéhle brutální zápasy (Sakkari na AO 2018 a RG 2019, Kozlova na RG 2018, Vandeweghe, Jabeur, Giorgi Wimbledon 2018, Kontaveit, Tomljanovic USO 2018) ... tohle je další takovýhle maratón do sbírky, velká gratulace!

Třetí kolo by nemuselo být konečnou, snad holky využijí otevřených zápasů, zatím to vypadá na dvě českoslovinská derby, což je celkem kuriózní :)
Reagovat
SpacialRecognition
Ještě že to Hercog dopodávala, U markéty bych to proti Garcie viděl bledě.
Reagovat
tommr
já si myslím pravej opak. Garcia ted nedávno prohrála s Bárou Krejčíkovou a Katkou Siniakovou a Markéta by jí určitě zvládla taky ...
Reagovat
dadaft
Souhlas, Garcia teď nic moc, Polona je na antuce velmi nebezpečná, je vysoká, takže jí Markétin lift s vysokým odskokem nebude vadit, je na svou výšku mimořádně pohyblivá, takže doběhne, co jiné vysoké holky ne, navíc hraje daleko za BL, takže i dlouhe míče zvládá......... dá se rozstřílet, ale na to Maky nemá ........ naštěstí je taky trochu labilka, ale spoléhat se na to asi není úplně nejlepší nápad.
Tohle bude pořádná prověrka ........ nicméně i kdyby to vyšlo, v dalším kole bude čekat Badosa. Což je konečná.

To samé Zidanšek pro Katku -- ta je teď v pořádném laufu a porazt ji bude hard work jako prase...
Reagovat
makro99
Jako to samý si ale může říkat Zidanšek o Katce.. V Říme 1. kolo out s Perou, před tím 2. kolo kdesi na challengeru se Sasnovich..
Badosy se bojím víc, OTOH, na GS už byla ve 2. týdnu někdy?
Reagovat
SpacialRecognition
Proboha ukonči to už.
Reagovat
SpacialRecognition
smile
Reagovat
tommr
tak to Hercogová nakonec přece jen urvala. Pro Markétu by ale byla jako soupeřka mnohem lepší Garcia ...
Reagovat
SpacialRecognition
To si nemyslím. Garcia je nevypočitatelná, může zničeho nic chytnout slinu a porazit každého
Reagovat
tommr
to je ale Hercog taky ...
Reagovat
EllNino
Polona nemá takové zbraně, navíc nikdy nebyla v druhém týdnu GS, nerváček
Reagovat
tommr
nervák je i Garcia ...
Každopádně na to že se jedná už o třetí kolo GS jsou Garcia i Hercogová hratelný soupeřky a bylo by velkým zklamáním kdyby toho Markéta nevyužila ...
Reagovat
EllNino
to si nemyslím ... Caroline ji klidně může z kurtu vystřílet ...s Polonou to je více o ní, může si ten zápas diktovat sama
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Katce!smilesmile Parádně ubojováno!
Zazpívejme si m*dá mi v hlavě m*dá mi v hlavě... Jako vzpomínku na Tetu a dvakrát, protože jednou Katka z 3:0 na 5:7 a pak ji ale trumfla Veronika 5:2 na 5:7. Na kolapsy tedy Veronika zvítězila suverénně. Od poloviny druhého setu do stavu 5:2 ve 3. hrála skoro bezchybně. Pak si vzpomněla na refrén a vrátila se k marnosti z 1.setu.
Upíří intermezzo - myslím, že tenhle upír pil někomu krev už v Římě, kde podivné obhajoval dopad. Nevšiml jsem si, jestli ho Katka po utkání ignorovala.
Zhrzená Veronika nakonec Katce nabídla místo ruky raketu. Mně moc sympatická není, dobře, že ji Katka vyřadilasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
*ne 5:2, ale 5:1. Asi se mi to ani nechtělo věřitsmile
Reagovat
tommr
Kudermetova přišla o vedení 5:2 i v prvním setu ...
Jinak mě taky moc sympatická není, ale to je spíš kvůli tomu jak dvakrát zničila Karolínu Plíškovou než že by mě vadilo její chování. Po tak zbabraným závěru už skoro vyhranýho zápasu by se na síti objímal jen málokdo ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Podání ruky zvládnout mohla...
Reagovat
tommr
je to holt carevna jak jí překřtila sojka ... smile
Reagovat
makro99
carevna sedí, musím říct .. působí hrozně přezíravě;
Reagovat
makro99
řekla mu, že je de.il... ještě že tam nebyla ta česká lajnová :)
Reagovat
tommr
naše hráčky zůstávají i po dnešku na FO neporažené i když už tři z nich musely bohužel na turnaji skončit. Marie Bouzková a Kristýna Plíšková prohrály s krajankama a Petra Kvitová se zranila mimo kurt ... smile
Reagovat
vergus
A to ještě možná bude derby Plíšková-Muchová a vítězka toho zápasu by mohla hrát s Bárou K. smile
A čtvrtfinále Markéta-Katka taky není úplně nereálné podle hráček, co v té spodní čtvrtině zůstaly...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile žabožrouti... Oni nás nevimproč nemají moc rádi, teda spíš se tváří, že jsme pod jejich úroveň. Kdyby to bylo ve prospěch jejich hráček, tak bych se ani nedivil, kdyby losu pomohli. Takhle ne to asi pechsmile
Reagovat
vergus
Gratulace, Katce!
Tohle by se ale dalo nazvat přímo charakteristickým zápasem pro WTA smile :
Favoritka zápasu rychle vede, ale ke konci setu pustí servis a outsiderka si následně těsně uhraje 1. set. Potom je vítězka 1. setu na koni asi do poloviny druhého setu, než se jí to vedení dostane do hlavy, díky tomu se favoritka zase zvedne a srovná na 1:1. Ve třetím už favoritka rychle kráčí za postupem, načež outsiderka už nemá co ztratit, začne jí to tam zase padat, což po úspěšně odvrácených mečbolech vyústí ve srovnání a otočení 3. setu ve prospěch outsiderky, jelikož na favoritku padne deka, pod kterou už zůstane... smile
Reagovat
tommr
no je fakt že vedení 5:1 ve třetím setu je občas pro některou hráčku nezvládatelné. Moc často se to ale nestává ... smile
Reagovat
dadaft
charakteristickým určitě ne, ale občas se to stane ........... vzpomínám, jak Schiavone otočila v SF RG tuším proti Pavljučenkové z 1:6 0:5.
Reagovat
EllNino
bylo to ČF, v SF Nasťa nikdy nebyla, bohužel
Reagovat
BooOoo
To byl skvělej zápas smile
Reagovat
EllNino
neeeeee
Reagovat
Mony
Schiavone taky prohrála 3.set s Martincovou z 0:5
Reagovat
EllNino
to byla Errani
Reagovat
Mony
Jo jasně, sorry
Reagovat
baba
trefně řečeno, smekám !!!
Reagovat
horska.kraslice
Trefný popis zápasu :-)
Reagovat
Aussie
My tu máme večer a po vítězství Vondoušové, to na druhé české vítězství dnes večer rozhodně nevypadalo. nakonec mi to nedalo, zůstal jsem ještě u počítače . a vyplatilo se! Gratulace oběma hráčkám!
Reagovat
tommr
Katka předvedla ve třetím setu málokdy vídanej obrat z 1:5 na 7:5. Za stavu 1:5 přitom musela čelit mečbolu a jeho odvrácení bylo asi rozhodujícím bodem v zápasu. Do té doby téměř bezchybně hrající Ruska začala kazit a Katka se naopak chytla. Když pak Ruska promarnila i druhej mečbol za stavu 3:5 tak začala doslova panikařit a na Katce naopak bylo vidět jak z ní spadla nervozita a začala předvádět světový údery ... smile
Reagovat
turista
No je zajímavý, že Siniaková většinu roku hraje prd, neustále se vzteká, prohrává a na GS, kde je velký stres je schopná udělat výsledek.
Reagovat
Mony
Teď šla pod novou ruskou trenerkou nahoru ve vsem
Reagovat
Pe3k
Vůbec jsem jí nevěřil, ale ona i tak vyhrála, tak to má být. Gratz obou našim hráčkám.
Reagovat
darek.vrana
Super zápas. Skvělá hra od Katky hlavně na konci 1. setu, kde jsem myslel, že už Kudermetovou psychicky zdeptala, ale nakonec taková zápletka... Je to bojovnice a rozhodlo, že se v důležitých momentech nepo...la a hrála až překvapivě odvážně.
Reagovat
tommr
a mohla to vyhrát i ve dvou setech - vedla už o set a brejk. Škoda, že se těma zbytečnejma hádkama s rozhodčím nechala rozhodit ...
Reagovat
sojka1
parada, Kacenko! :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten smajlík mě matesmile
Reagovat
hluuusa
Poradne drama. Tu moznost, ze by Katka mohla takhle otocit zapas, bych az do dnesniho dne vehementne popiral... Udelala mi vekkou radost.
Reagovat
darek.vrana
Zrovna ona je velká bojovnice, to se přece ví. Matně si vzpomínám, že podobně porazila Jabeurovou ve Wimbledonu, jestli se nepletu?
Reagovat
ivecka
Katko, už jsem skoro nedoufala, ale zahrála si to perfektně, soupeřku jsi totálně rozebrala. Ta se bude divit ještě 14 dní. Super smile
Reagovat
tommr
to gesto Kudermetový po zápase bylo docela výmluvný ... smile
Reagovat
lvicek
Jaky?
Reagovat
tommr
ukazovala si prstem na hlavu což mělo asi znamenat že jí v závěru zápasu v hlavě ruplo ... smile
Reagovat
dadaft
velké vítězství,
obrovská bojovnost a parádní fyzička k tomu přispěly,
.................. tohle jsou ty zápasy, kvůli kterým jsem tenisový fanoušek.

Gratulace.
Reagovat
Mony
Ženského tenisu, já také. To u chlapů neuvidis
Reagovat
darek.vrana
Ale prosím tebe, takových bitev jsem u chlapů viděl mraky.
Reagovat
Mony
Aby měli v hlavě takový guláš?
Reagovat
darek.vrana
Nervy mají i chlapi, každopádně takových zvratů se vidí dost i u nich.
Reagovat
sojka1
samozrejme, ze maji nervy... jen je casto zastiraji pozerstvim... nekteri... :-))
Reagovat
dadaft
Dobře Maky, 3K je fajn a určitě se počítá, nicméně nebudeme si nalhávat, že se tam letos bylo složité dostat -- Kanepi se za stavu 3:3 ve druhém rozsypala a Tan při vší úctě nebyla soupeřka na úrovni ............ teprve teď to přijde.
Reagovat
patriks
Na Roland Garros nemají automatické hlášení autů a zase se dohadují o sporných míčcích. Asi je lajnoví vyjdou levněji.
Reagovat
tommr
už aby to ALC bylo na velkejch turnajích všude povinný ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist