Siniaková v Madridu skončila hned v prvním kole kvalifikace

27. 4. 2021, 12:10
Aktuality 13
WTA MADRID - Kateřina Siniaková české řady v hlavní soutěži prestižního madridského turnaje WTA 1000 nerozšíří. Nasazená osmička kvalifikace v úvodním dějství nevyužila setbol a skončila hned v prvním kole po těsné porážce s Anou Bogdanovou.
Profily hráčů
Kateřina Siniaková (© j48tennis.net)

Kateřina Siniaková před týdnem na antuce v Istanbulu poprvé v sezoně vyhrála dva zápasy po sobě a poprvé od loňského září postoupila do čtvrtfinále. Na úspěšný týden však v Madridu nenaváže. Nasazená osmička kvalifikace skončila hned v prvním kole na raketě Any Bogdanové. S až 102. hráčkou světa premiérový a dvouhodinový souboj prohrála 6-7(7) 5-7.

Siniaková nedovolila soupeřce úvodní dějství dopodávat, jenže v tie-breaku na svém podání uhrála jediný bod, nevyužila setbol a po hodině a pěti minutách dramatický set ztratila. Také ve druhé sadě se 24leté Češce podařilo dohnat manko brejku, v koncovce však znovu měla navrch Rumunka.

Bogdanová tak naopak zlepšenou formu potvrdila. V Istanbulu suverénně přehrála Barboru Krejčíkovou, deblovou parťačku Siniakové, a ve čtvrtfinále sebrala set Veronice Kuděrmetovové.

V Madridu dnes byla rozlosována hlavní soutěž, v níž se představí šest českých zástupkyň. Trojnásobná šampionka Petra Kvitová začne proti krajance Marii Bouzkové a ve druhém kole může potkat Markétu Vondroušovou. Karolína Plíšková v úvodním kole narazí na Cori Gauffovou. Nasazenou jedničkou je vedoucí žena žebříčku WTA Ashleigh Bartyová, která nastoupí proti Shelby Rogersové.

Kompletní los

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Barty vs. Rogers rok 2021 počtvrté...
Reagovat
com
treba to uz Rogers konecne vyjde smilesmile
Reagovat
tommr
vzhledem k losu a momentální formě našich je docela pravděpodobný, že do druhýho kola se dostane jen vítězka zápasu Bouzková-Kvitová ... smile
Reagovat
Krisboy
Kdoví jestli smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Jako že se po zápase zmlátí raketama a přivodí si úraz? Petra s Marii? smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Barbora z Ivančic má Q.smile
Reagovat
tommr
Bára je hlavně úplně z formy. To co předváděla v Istanbulu nemělo se špičkovým tenisem nic společnýho ... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
To byl, ale jeden zápas, kdy hrála jako stará Bára třeba ukáže, že to bylo ojedinělé.
Reagovat
tommr
tomu nevěřím. Navíc její soupeřka je ve formě: v Charlestonu dokonce porazila i Bartyovou ...
Reagovat
Nenela
Spravne naladeny Tommr je zaklad uspechu. Tak 3 holky by mohly do 2. kola projit. Kdyz je Tommr optimisticky, tak neprojde nikdo. Ani ta Petra s Maruskou smile
Reagovat
Matej4732
Když los vypadá hrozivě tak to nakonec tak hrozně nedopadne :D Když los vypadá jako procházka růžovým sadem tak to nakonec dopadne tak že se stěží dostanou do 3. kola :D
Reagovat
baba
takže šest děvčat v prvním kole, 3 ve druhém,1 nebo 2 ve třetím a pak konečná ...
Reagovat
Ela-fon-isi
Kdybychom měli jednu tenistku ve stovce, bylo by nám líp. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist