Thiem kvůli nemoci odložil návrat a přijde o začátek sezony. Melbourne nechává 'otevřené'

19. 12. 2021, 19:46
Aktuality 1
Rakušan Dominic Thiem musí ze zdravotních důvodů odložit vstup do sezony. Bývalý šampion US Open se kvůli nemoci odhlásil z ATP Cupu a z následujícího turnaje v Sydney. O startu na Australian Open, které v Melbourne začne 17. ledna, se rozhodne do konce prosince, aby měl případně čas odcestovat do Austrálie.
Profily hráčů
Dominic Thiem (© AFP)

Osmadvacetiletý Thiem se chystal na návrat na kurty po vleklém zranění zápěstí, kvůli němuž od června nehrál. Nyní ale na soustředění v Dubaji onemocněl a místo přeletu do Austrálie zamířil domů.

"Bohužel jsem v Dubaji nastydl (test na Covid-19 mám negativní) a minulý týden jsem nemohl vůbec trénovat. Nebyl bych proto v takové fyzické kondici, jaká by byla potřeba pro start na ATP Cupu a v Sydney," uvedl Thiem na Twitteru.

"Poté, co jsem nemohl posledních šest měsíců hrát, nemohu nyní riskovat, že návrat uspěchám a znovu se zraním," dodal.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
https://sportstar.thehindu.com/tennis/rafael-nadal-tests-covid-19-positive-abu-dhabi-mubadala-world-championships/article37996629.ece/amp/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist