V Montréalu postupuje jen Siniaková, Muchová prohrála s hráčkou druhé stovky. Martincová a Bouzková vzdaly

9. 8. 2021, 18:29
Aktuality 132
WTA MONTRÉAL - Z kvarteta českých tenistek dnes v úvodním kole akce WTA 1000 v kanadském Montréalu uspěla pouze Kateřina Siniaková. Nasazená Karolína Muchová prohrála s kvalifikantkou a až 109. hráčkou světa a zaznamenala svou nejhorší porážku od loňského Australian Open. Tereza Martincová a Marie Bouzková svá utkání vzdaly.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková v průběhu antukového jara ukončila dlouhé trápení a už na šestém turnaji v řadě zvládla úvodní zápas. Pětadvacetiletá Češka, která v Tokiu pod pěti kruhy s krajankou Barborou Krejčíkovou vybojovala zlatou medaili, v Montréalu začala hladkým vítězstvím 6-1 6-3 nad Jelenou Ostapenkovou. S grandslamovou šampionkou si i ve druhém vzájemném souboji poradila suverénně.

V utkání sice třikrát ztratila podání, ovšem své soupeřce ho dovolila udržet jen jednou. Ostapenková dnes hlavně chybovala a Siniakové postup do dalšího kola velmi usnadnila. Hotovo bylo za necelou hodinu a čtvrt.

Rodačka z Hradce Králové na National Bank Open hraje popáté a o své první osmifinále bude usilovat proti nasazené pětce Garbiñe Muguruzaové. S bývalou světovou jedničkou má vyrovnanou bilanci 1-1.

Tereza Martincová se představila poprvé od Livesport Prague Open v pražské Stromovce, kde si zahrála své první finále na okruhu WTA. Hned v prvním kole ale musela za stavu 1-6 3-4 kvůli žaludečním potížím vzdát souboj kvalifikantek s Amandou Anisimovovou.

Trápící se Američanka ve druhém kole mohla narazit na Karolínu Muchovou. Nasazená Češka, jež naposledy startovala ve Wimbledonu a obhájila čtvrtfinále, však prohrála 3-6 6-1 2-6 s kvalifikantkou a až 109. hráčkou světa Océane Dodinovou a připsala si svou nejhorší porážku od loňského Australian Open.

Po Martincové musela kvůli nevolnosti ukončit svou pouť také Marie Bouzková. Třiadvacetiletá Češka v horku, které dnes v Kanadě panuje, za stavu 4-6 1-3 skrečovala proti nasazené Marii Sakkariové a neobhájí předloňské semifinále z Toronta, kde se poprvé dostala mezi nejlepší kvarteto na turnajích WTA. Body se jí již dnes odečetly a v žebříčku bude za týden nejlépe na 75. místě.

V úvodním kole mají volno Karolína Plíšková a Petra Kvitová. Plíšková na soupeřku stále čeká, Kvitová se utká s Francouzkou Fionou Ferrovou.

• WTA 1000 MONTRÉAL •
Kanada, tv. povrch, 1.835.490 dolarů
pondělní výsledky (9. 8. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Siniaková (ČR) - Ostapenková (Lot.) 6-1 6-3
Dodinová (Fr.) - Muchová (14-ČR) 6-3 1-6 6-2
Anisimovová (USA) - Martincová (ČR) 6-1 4-3 / skreč
Sakkariová (11-Řec.) - Bouzková (ČR) 6-4 3-1 / skreč
Džabúrová (13-Tun.) - Burelová (Fr.) 6-1 6-3
Marinová (Kan.) - Keysová (16-USA) 6-3 6-3
Ferrová (Fr.) - Tomljanovicová (Austr.) 2-6 6-2 / skreč
Badosaová (Šp.) - Golubicová (Švýc.) 6-2 6-3
Podoroská (Arg.) - Linetteová (Pol.) 6-1 6-2
Cirsteaová (Rum.) - Riskeová (USA) 6-3 6-4
Potapovová (Rus.) - Rogersová (USA) 7-6(6) 6-3
Dartová (Brit.) - Fernandezová (Kan.) 7-5 7-6(4)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

132
Přidat komentář
TOPtennis
Asi pan Kotyza nakoupil špatné statistiky soupeřky od těch rádoby chytráků co to prodávají. A trenéři kteří kulové umí tak jim to žerou smile Ale co by ne - byznys je byznys a když to sype tak proč ne smile Kájo, kde si ztratila co si uměla před 4-5 lety - rozmanitost hry...styl Federer... Dnes už hraješ na co nemáš smile
Reagovat
Torn
Pravdou je, že Kája do toho úplně nemůže třískat jako Plíšková nebo Kvitová. Na to úplně nemá, řekl bych, respektive musí ten útok trochu víc připravit. Snad alespoň ve čtyřhře dojde s Kájou daleko.:)
Reagovat
misa
Teď jenom napiš, kde před těmi 4 lety byla. Letos třeba sf. AO nebo čf. Wimbledonu.
Reagovat
lars
asi na itf turnajich :)
Reagovat
Torn
Tak na to se zapomíná hned. Kája po F Wimbledonu taky dostala hned klepec, že nevyhrála OH, že je k ničemu atd. Podobně hejtují Petru atd. Aktuálně všichni uctívají Báru, nicméně ona oproti holkám je stále nová a zažívá životní sezónu. Ono to taky na ní dolehne, až příští rok bude obhajovat tolik bodů, které nenasbírala ani za všechny předchozí sezóny dohromady. To není hejt na Báru, ale taky je jenom člověk a prostě ten tenista to v hlavě má, obzvlášť pokud v tom nejede roky jako Djokovič nebo Federer.
Reagovat
EllNino
Je to tak ... A navíc Muška má letos sezónu dobrou, tohle je takový první velký "výpadek" s hráčkou mimo top 100, jinak většinou prohrávala s top hráčkami nebo alespoň širší špičky (Alexandrova, Kudermetova, Stephens)

V race je i s těmito výpadky v top 20, jako jediná Češka v top 100 nebyla ve finále, jinak všechny, což je taky skvělé :)

Ale Muška nehraje v malé turnaje, hraje jen ty největší, takže to finále není tak jednoduché udělat ... proto má také jen jeden titul
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vždycky ale chyběl větší drajf. Na AO Bradu dát mohla a Slůně... Pochopit se dala ještě tak Anděla, ta prostě zrovna chytla vlnu.
Reagovat
Torn
Tak v její situaci, kdy je často zraněná, je asi dobře, že neobjíždí pouťáky, i když třeba možná mohla zkusit San Jose. :)
Reagovat
Blondie
Přesně... ale ono je třeba taky mrknout na to, kdo o tom hovoří. Některé "názory" jsou prostě hejt a stupidní kec, popřípadě NEZNALOST...

Ad Bára - je skvělá, fandila jsem jí a fandím, z jejího triumfu na RG mám ohromnou radost. Ale ano, má životní sezónu, dokonale úročí báječnou vlnu. Jak na tom skutečně je a jaký je její potenciál, ukážou třeba obhajoby :) pořád si více cením třeba Plíškové, která sice ještě nemá velký titul, ale stabilně o ně bojuje, triumfů má 16 a v TOP10 je roky. Jinými slovy, nejde u ní o jednu famózní vlnu, byť korunovanou skvělým GS.
Reagovat
lvicek
Bara podle me porad jeste sama nevi, jak k tomu vsemu prisla (aniz bych to myslela nejak osklive vuci ni). Potrebuje urcite vice zapasu s top 10 a dalsimi nejlepsimi hrackami, a pak se uvidi, jestli se na nejakou dobu usadi nahore. Zatim jich vlastne moc nema. To ji pak treba i prinese nejakou zapasovou jistotu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No tak "moc nemá" je trochu relativní.
Proti top10 má skóre 10:18, což myslím není vůbec špatné. Jen hráčku, co byla No1 ještě neporazila. Ale to snad přijde a další zápasy s těmi něj takésmile
Reagovat
EllNino
fakt 10:18? Kde to nasbírala?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky jsem se divil. I počtu těch zapasů s No1. A to byly jen singly...
Reagovat
tommr
jako nenasazená hráčka měla mnohem větší šanci zahrát si s jedničkou už v prvních kolech na velkých turnajích ...
Reagovat
misa
si připsala 5. prohru v řadě, i když průběh prvního setu byl nadějný. Bohužel nedokázala potvrdit brejky, a pak ji dohnalo horko a nepříliš dobrá fyzická kondice. Po měsíční přestávce zaviněné zraněnou rukou je kondice Bouzkové pořád otazníkem. V Praze a dnes brzo odpadla, minulý týden v San Jose vydržela tři sety.

Čtyřhru v Montrealu Maruška nehraje, takže si ani nemůže spravit náladu a vydělat něco navíc... Snad projde kvalifikací v Cincinnati.
Reagovat
vladka
Marii nějak dožene vždycky něco, teda spíš ji předžene někdo
Reagovat
tommr
otřesnej výkon ... smile
Jestli se Muška urychleně nezbaví toho Kotyzy tak je vyřízená. Z hráčky která udivovala svou pestrou celodvorcovou hrou se pod Kotyzou stala plácalka která má potíže přehodit sít ... smile
Reagovat
paprikovygulas1
Stačí najať tvoju osobu ako trénera a bude lepšie. Predsa za klávesnicou ti to celkom píše. Možno by sa niečo ujalo aj v reálnom živote, nikdy nevieš.
Reagovat
EllNino
Po Katce to vypadalo vše celkem skvěle ... pak dvě skreče a na závěr šílený vystoupení Mušky, která přece "musela" vyhrát :)

Tak, není holt každý turnaj posvícení, to tak je :D

Ale Muška mě teda dodělala ...
Reagovat
Dobry-den
Chybí tam naše nejlepší hráčka, no. Na tu je spolehnutí. Ale potřebovala si odpočinout, tak to musíme bez ní tento týden nějak vydržet. smile
Reagovat
misa
Já jsem znechucen konstantně od začátku dubna.
Reagovat
lars
nemuzes kazdy rok " mlsat" :)
Reagovat
lars
ocekavas od Kenin, ze bude mit nekdy lepsi tenis. sezonu nez loni ?
Reagovat
misa
Loni se půl roku nehrálo.
Reagovat
lars
i tak mela Kenin 1gs + gs finale
Reagovat
misa
Asi si pustím finále AO :)
Reagovat
lars
ja to neocekavam
Reagovat
Torn
Jako docela si to přivolal, kámo. :D
Reagovat
EllNino
proč? :))
Reagovat
Torn
Jsem nečekal, že holky dopadnou až tak blbě. Snad mě Kája nezklame a uhraje něco. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
sice uznávám, že Oceane není na rozehrátí zrovna nejvhodnější hráčka, ale Muška hraje strašidelně. Nevím, možná by jí do nové sezóny pomohla výměna trenéra. Začíná nám nějak tuhnoutsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Chtělo by to osvěžení. Tohle byla hrozná deka a špatně tam bylo snad vše: Servis na střídačku, hra na síti děs a z tlaku velice snadno sama sebe dostávala pod tlak. Snad z tohoto zápasu vyvodí nějaký závěr. Nevím, jestli se to dá svést na den blbec.
Každopádně, může mi někdo říct - to v Montrealu nemají kurty jinde než mezi nádražím a letištěm?smilesmile Mě by tam teda hrát nebavilo.
Možná se nechali inspirovat Pařížany, co si takhle stavějí fotbalové stadiony.
Reagovat
EllNino
Ona Dodin moc nenabídne rytmus, pálí to tam jako u Verdunu, Muška se ani nestihla rozkoukat a míč byl na druhé straně ... přesně, jak jsem si myslel, že pokud to tam Océane bude padat, Muška na to nebude umět reagovat po takové pauze ... a bohužel se stalo
Reagovat
vladka
příšerná hra....
Reagovat
Sberatel.kosti
Proč to Muška nějak nezkrátí, nečopuje? Snaží se Dodinovou přemlátit, ale to prostě nepůjde.
Reagovat
horska.kraslice
smile
Reagovat
Dobry-den
Nemám slov. Postupuje jen Katka, Terka s Maruškou fyzicky K.O., Muška slabota a taky prohraje, Petra v těchto podmínkách ani nemusí chodit na kurt a Líná Noha to zase jen odchodí. Pro Češky turnaj prakticky skončil. smile smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a pakže Dobrý densmile
Reagovat
jacksomm
Tak Tomljanovic, Martincova, ted Bouzkova... to jim tam davaji neco do jidla nebo co se tam deje ?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
je tam horko.
Reagovat
smazaný uživatel
ElNino mám dotaz, děláš něco jinýho než že sleduješ tenis? Třeba nějaký píchačky nebo tak? smile
Reagovat
EllNino
Hele my směny nemáme, píchaček netřeba ... momentálně mám prázdniny :)) tak proč nesledovat, když dávají
Reagovat
smazaný uživatel
já tou píchačkou myslel trochu něco jinýho, ale asi si ještě malý pívo
Reagovat
EllNino
neboj, pochopil :)
Reagovat
Nenela
Ellnino je tady veteran a zaslouzeny clen. Malym pivem bych ho fakt nenazyvalasmile
Reagovat
paprikovygulas1
Tak tak pár jeho klávesníc už odišlo pri jeho dlhoročnom komentovaní.
Reagovat
Patapuff
Frajeři nepíchaj, frajeři si honí čůro.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, ale až po tom, co ho vytáhnou z vlhký dírky a nechtějí naštěkat do boudy
Reagovat
Patapuff
Tenhle asi z vhlký ani ž?dný jiný dírky nevytahuje.
Reagovat
Jon61
100%ní impotent dokonce líže ženskou jazykem od bot. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vy dva jste se hledalismile Jestli to třeba nevíte, existují vám myšlenkově nebo teda spíš pudově bližší fórasmile
Reagovat
smazaný uživatel
EllNino si podle mě u toho ženskýho tenisu mrská fogla, tipuju to u Schiavone
Reagovat
Patapuff
Nebo Suarez-Navarro
Reagovat
smazaný uživatel
stejně toho EllNina lituju, neexistuje krásnější vůně než pěkný růžovoučký kun dičky
Reagovat
blixa
Vzpomínáš na mládí, sedmdesátiletej důchodče ? To už si nemůžeš pamatovat smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
dědku, mám sešit na všechny zářezy, ty ne?
Reagovat
blixa
Na všechny ? To by bylo tlustší než spisy Aloise Jiráska ... smilesmile
Reagovat
misa
A stejně nezáživné.
Reagovat
smazaný uživatel
míšo, že tebe svrbí lochna, viď?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vygooglil jsem ti tohle, jestli to nějak pomůžesmile
Francesca Schiavone: "Sex before a match?
https://www.tennisforum.com
Reagovat
smazaný uživatel
mně ne, ale EllNino z toho bude stříkat jak zahradní hadice
Reagovat
Torn
Pánové, poprskal jsem si klávesnici. Na druhou stranu trochu kultivovaného chování by nebylo od věci. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Burrows patří do ignoru...
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
EllNino
Katka to dobře načala, ale jinak bída ...

Maruška je fyzicky i psychicky nalomená, Terka snad jen dočasná indispozice ...

a Muška to asi neotočí, Oceáne servíruje ve třetím skvěle
Reagovat
smazaný uživatel
No nic je to v háji.
Reagovat
EllNino
Muška na začátku 2. setu přestála krizový moment a od stavu 3:6 2:1, kdy Oceáne brejkla, začala hrát lépe ... potřebovala asi set na rozehrání, což je normální po pauze

Snad nebude ve třetím moc kravnout
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne. smile
Reagovat
com
no ja uz slysim bučení smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile asi je konec. Dobrou.
Reagovat
EllNino
Bože
Reagovat
EllNino
Brejknout Oceéne ve 3. setu bude hodně těžké
Reagovat
Tennis_Lover
Buzickova nema v soucasne dobe ani na hračku cislo 435. Mela by se vzbudit, nez bude 198. Servis úrovně dorostenky, backhand to samé a forhend na opirani. Hrůza. To jsou ty jei kempy v USA.
Reagovat
EllNino
Na to, že jsi Tennis Lover, tu zatím akorát prskáš síru :D
Reagovat
Tennis_Lover
Jsem člověk, který rika vse narovinu. Alibismus neni treba.
Reagovat
EllNino
Jo, takových se tu teď vyrojilo celkem dost :D
Reagovat
SydneyOpen
jen jestli to není 1 a ten samej člověk smile
Reagovat
lars
Rikat si muzes co chces, ale blaboly tu nepis !!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj Tennis Lover zní pěkně. Obecně se za takovými líbivými názvy, jako třeba Slušní lidé apod., skrývají úplně jiné věci...
Reagovat
paprikovygulas1
Ľudia každý deň umierajú a ty nemáš na práci nič iné ako komoliť niekomu meno. To čo je?
Reagovat
EllNino
Achjo, co se to s ní po Mexiku stalo :/ Uzlíček nervů, bez fyzičky
Reagovat
smazaný uživatel
Maruška je křehká dáma a asi složí zbraně. Za to Muška to možná otočí. I Když ten třetí set jde většinou za tou co brala první. Muško dej jí kanárasmilesmile
Reagovat
EllNino
Zatím mimo a myslím, že to bude těžko otáčet, nerozehranost je zřejmá
Reagovat
com
oni si tu prohru zas omluvi nakym zranenim jak je u ni pravidlem smile
Reagovat
EllNino
Ten servis je čím dál tím horší a ty údery tak slaboučné :/
Reagovat
EllNino
Zbytečně si nechala protect mezi prsty první set, místo 6:3 ke to 4:5
Reagovat
EllNino
A MTO ... dneska teda pech den
Reagovat
com
game over smile Dalsi na rade Bouzkova a Muchova.. smile
Reagovat
EllNino
Je mi jí líto ... ale upřímně, nevím, jestli by na Amandu měla, i kdyby byla zdravá ... určitě by to bylo vyrovnanější

Za kvaldu toho bohužel moc nepřipsala, ale aspoň vyhrála dva zápasy ...

Amanda se může utkat ve 2. kole s Muškou
Reagovat
tommr
v jejich jediným předchozím zápase měla Tereza mečbol takže být dneska fit tak by určitě sehrála minimálně vyrovnanej zápas ...
Reagovat
EllNino
no, ale když jsem viděl dneska, jak to Amanda pálí do kurtu, na trávě se necítí tak bezpečně ...
Reagovat
tommr
to se to pálí do kurtu když na druhý straně sítě chodí živá mrtvola ... smile
Uvidíme jak se jí povede proti Mušce, která jí doufejme tolik prostoru neposkytne ...
Reagovat
com
no Muchova zacina taky pekne zostra smilesmile
Reagovat
EllNino
Muška hlavně musí dneska vyhrát a to nebude lehký
Reagovat
SydneyOpen
No očekáváná skreč, ale Terka furt klepe na dveře Top 50. Před rokem a půl se zdála totálně unreal i ta stovka...
Reagovat
Kub1s
s touhle hrou se tam těžko dostane...
Reagovat
SydneyOpen
to se tvrdilo i před dvěma lety že s touhle hrou se nedostane do stovky ani náhodou smile a dotáhla to min. na 61. místo. Stačí 1-2 povedené turnaje a je tam
Reagovat
tommr
i přes tu dnešní skreč si díky vyhraný kvalifikaci udrží žebříčkovou pozici a dokonce si připíše pár plusových bodů ... smile
Reagovat
SydneyOpen
teoreticky by se mohla udržet na tom 59. místě.
Reagovat
Tennis_Lover
Tak tohle uz je vrchol všeho. Martincova prohrava a zacne brečet. Miliony lidí prave ted prichazeji o pribuzne, nebo sami leží v nemocnicích, i když by chtěli žít normálně, a tady brečí kvůli par gemům. Nána ubohá, možná by to chtělo nove tetovani, aby si uvedomila, jak se chová.
Reagovat
SydneyOpen
nechápu tyhle myšlenkové pochody. Lidé umírají furt jestli jsi si nevšiml, covid necovid.
Reagovat
Tennis_Lover
Kdo zmiňuje covid jako? Bavím se o tom, ze ona brečí kvůli par gemum, jak kdyby ji umirala matka!
Reagovat
EllNino
Pokud jí je špatně, tak to asi nebude žádnej med
Reagovat
Tennis_Lover
Vsak chodí a běhá. Kdyby si zlomila nohu, tak nech brečí, tak se chová jak děcko, které vzali hračku.
Reagovat
tommr
nebrečí kvůli pár gemům, ale proto, že cítila šanci na dobrej výsledek na velkým turnaji a kvůli blbýmu břichabolu o něj přišla. Já se jí moc nedivím ...
Reagovat
Tennis_Lover
Za týden ma stejny turnaj a za tri tydny největší turnaj.
Reagovat
paprikovygulas1
Prečo vlastne riešiť akusi tenistku, keď sú tu oveľa horšie veci, napr. to že každú sekundu umrie človek. Rieš podstatne veci
Reagovat
Tennis_Lover
Právě to řeším. Ze umírají lide, nebo jsou v nemocnicích na lůžku, a ona brečí kvůli tomu, ze nedohraje 1. Kolo :D :D
Reagovat
SydneyOpen
a ona za to může co? Takže člověk nesmí být smutný protože někde 500 km daleko je někdo v nemocnici smile
Reagovat
paprikovygulas1
Nie riešiš to, že si nejaká tenistka si dovolila zaplakať. Počkať práve si týmto zachránil tri starenky. Chvála ti.
Reagovat
Patapuff
Jestli nekdo breci kvuli prohranymu zapasu je jeho vec. Tobe do toho nic neni. Resi nekdo tvoje stavy? Podle tvych komentaru by toho k reseni bylo asi hodne.
Reagovat
paprikovygulas1
Tak sú aj takí ľudia, ktorý sledujú z vlastnej iniciatívy ?úbohé nany?. Kritizovať niekoho koho vôbec nepoznas za plač, pričom ty sedkaš v pohodlí domova vo svojej bublinke je trápne. Oveľa horšie je,keď človek po prehratom geme odhadzuje rakety, loptičky huláka na všetko naokolo. To je vrchol nie že sa niekto rozplače.
Reagovat
EllNino
Příští changeover fyzie na "stomach problems"
Reagovat
EllNino
To bohužel vypadá na skreč ...
Reagovat
tommr
no dostala nějaký prášky takže bude pokračovat, ale myslím že je to stejně zbytečný ... smile
Reagovat
paprikovygulas1
Ty sa tu pekne dokážeš sám zo sebou porozprávať. smile
Reagovat
EllNino
Nestíhá, Amandě tam padá vše, navíc ztráta servisu z 40:0 ...

To bude asi rychlé
Reagovat
EllNino
Takhle musí Amanda hrát pořád, má na úplně jiné umístění než na 80+
Reagovat
lars
nemusi. Musi se jen zemrit :)
Reagovat
tommr
děsivej začátek ... smile
Reagovat
com
to uz nevotoci smile
Reagovat
EllNino
Bohužel tam neudělala nic blbě moc, Amanda je lepší hráčka, když jí to padá, Tereza nemá, čím ji porazit
Reagovat
tommr
no ale přijít o servis ze stavu 40:0 je přece jen trochu moc ... smile
Reagovat
EllNino
no, nedala první servisy a zbytek jí pozabíjela ... teď se snad trochu chytne
Reagovat
paprikovygulas1
To sa tebe určite nestane.
Reagovat
EllNino
Začne proti Fioně Ferro, což je velká neznámá ... ale snad to vyjde
Reagovat
com
No Kvitovic je posledni dobou taky velka neznama.. smile
Reagovat
tommr
dobrej začátek turnaje pro Katku a doufám, že jí ostatní český holky napodobí ... smile
Dnešní zápas rozhodla pátá hra prvního setu ve který musela Katka odvracet dva brejkboly ale nakonec brejk na 4:1 přece jen potvrdila . Od tý doby na kurtu jasně dominovala ...
V dalším kole proti Muguruze může Katka jen překvapit ...
Reagovat
horska.kraslice
Hezky, gratulacesmile
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
a.magerova
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist