Zlomí Berdych grandslamové prokletí? Sledujte US Open na Fortuně. Klidně i 9 zápasů najednou!

26. 8. 2013, 14:43
Aktuality 24
PR článek. Dvorce ve Flushing Meadows hostí poslední grandslam sezony, na kterém nemohou chybět ani české naděje. Zejména Tomáš Berdych má zatím výbornou sezonu, když v žebříčku ATP dosáhl svého maxima. Všechny jeho zápasy a další hvězdy jako Djokoviče, Nadala a Federera můžete ZDARMA sledovat na webu Fortuny. Stačí se zaregistrovat a denně vám budou k dispozici desítky zápasů.
US Open u Fortuny

Pro ještě lepší zábavu při samotném sázení Fortuna nabízí novým hráčům vstupní bonus 3.000 korun. V průběhu US Open navíc všichni registrovaní klienti Fortuny mohou hrát o 300.000 korun! Stačí pravidelně sázet a podíl na třísettisícovém banku máte jistý.

V rámci služby stream, tedy přímých přenosů sportovních utkání na internetu, které Fortuna spustila jako první česká sázková kancelář, jsou všem jejím registrovaným klientům zdarma k dispozici i přímé přenosy z posledního grandslamu sezony US Open. Opravdoví milovníci bílého sportu tak mohou na vlastní oči zhlédnout více než sto duelů, včetně klíčových bitev Tomáše Berdycha, Petry Kvitové a dalších českých nadějí. 

V mužské části pavouka platí za největší favority na vítězství trio Djoković (2,75:1), Nadal (3,5:1) a Murray (3,8:1). Například na Federera je kurs 10:1 a triumf Berdycha je oceněn kursem 30:1. To šance Petry Kvitové jsou podle bookmakerů vyšší (17:1). Turnaj žen má zároveň jednu jasnou favoritku v podobě Sereny Wiliamsové (1,8:1), která si bude chtít napravit reputaci po nevydařeném Wimbledonu.

pva, TenisPortal.cz, Fortuna

Komentáře

24
Přidat komentář
smazaný uživatel
Přála bych mu to, ale v koncovce pravděpodobně narazí na Murrayho, Djokoviče i Nadala. Jo, bylo by to hezké, ale ač jeho fanynka, ve vítězství moc nevěřím. Snad aspoň obhájí body.
Reagovat
Mayo
nemá na GS
Reagovat
spaniel
Jaké grandslamové prokletí? :D To je jako by byl nejlepší na světě, vyhrával všechno a na GS se vždy zranil nebo co. Každopádně přeji úspěch.
Reagovat
Fandina
Já to beru tak, že hraje dobře, ale žádný GS zatím nemá. Takže to GS neuspěšné prokletí je potřeba prolomit. Podle mě na to Tom má, jen to zrealizovat!
Reagovat
Marduch
Když to trochu přeženu, tak pro zisk GS je potřeba dočkat se od Toma něčeho navíc než "jen" rutinerně zvládnutých úderů... U top 3 jsou to např. takřka neprůstřelný return, minimální chybovost ve zlomových okamžicích, famózní pohyb a obratnost. U Del Potra dělový forhand v době, kdy US Open vyhrál. Kdyby z toho měl Tom aspoň jednu, dvě věci...
Reagovat
spaniel
Děkujeme kriminální ústředně za rozbor, ale neni nutný.
Reagovat
Fandina
Nešlo o rozbor, ale o mediální výklad názvu článku. Jinak jestli jste dva či víc, že děkujete, tak za kriminální ústřednu vzkazuji. Nemáte zač, byla to maličkost ... úsměv
Reagovat
spaniel
Akorat ze ten tvůj výklad byl spatny jako obvykle. Kyselý úsměv
Reagovat
Fandina
Nech si ty poznámky jako obvykle. Můj výklad měl víc logiky než tvůj. Ten se vůbec na Tomáše nehodil a tak byl míněn autorem článku. Nebo chceš říct, že autor článku píše nesmysly? Tak to potom ano. Potom si rozumíme. Tvůj kyselý úsměv je tím pádem hloupý.
Reagovat
spaniel
Nehodlám se s tebou dohadovat. Hodně lidí se tady už vyjádřilo k tvým komentům a co si o nich myslí, není nutné se opakovat. Že si jako obvykle mimo je jedna z mála jistot, které na světě jsou.
Reagovat
Fandina
spaniel ... nedohaduj se a už vůbec se nevyjadřuj k mé osobě. Jednak mě neznáš a jednak ti do mě je houby.
Reagovat
spaniel
Myslim ze znám za tu dobu. Jsi mimon. A vyjadřuji se protože jsi na me reagovala.
Reagovat
Fandina
spaniel nereagovala jsem na tebe. Psal si o nadpisu článku a já také o něm, ale nesouviselo to s tebou. Šlo o názor na článek. Jinak mě nemůžeš znát a mimoně si nech pro svou babičku. Nic ti do mě není.
Reagovat
spaniel
:) jsi vazne komická. Vlastne jsi psala uplne nezávisle a ono te to hodilo do reakce.
Pro me jsi mimon, dokázala si to tady x krat, napsala ti to spousta lidi, neni co řešit. Ale je to vpoho, nejsi zlý mimon
A navic nemas pravdu v tom jak ten nadpis clanek, ale vysvětlovat ti to by byla ztráta casu, protoze bys to nepochopila. Děláš to casto, zoufale se snažíš, ale vzdycky jsi mimo. O to vic mne je záhadou, proc to děláš.
Reagovat
Fandina
spaniel to jak si na nápis článku reagoval je sice možný výklad, ale autor toho článku měl určitě na mysli, že ještě Berdych nemá GS, tak už by to prokletí mohl prolomit. Určitě nemyslel to, co si psal ty. O tom jestli jsem mimoň nebo ne s tebou nebudu polemizovat, tady na TP jsou různí přispívatelé na různé úrovni a jestli mě považují za mimoně, tak to pro mě není směrodatné. Samozřejmě jsou tu výjimky, které lze brát vážně. Ale nečekám, že by tady na TP mě měl někdo vychvalovat. Také podle toho tady píši, přispívám.
Reagovat
spaniel
Paneboze, ty jsi jak kolovratek.

"spaniel to jak si na nápis článku reagoval je sice možný výklad, ale autor toho článku měl určitě na mysli, že ještě Berdych nemá GS, tak už by to prokletí mohl prolomit. Určitě nemyslel to, co si psal ty"

Jelikoz ja reagoval na nadpis a ne on na me, tak tezko mohl myslet to, co jsem psal ja. Ja na rozdil od tebe ani nevysvetloval, co tim on myslel, protoze to neni treba, ale naopak mne doslo směšné psát o tom jako o prokletí, kdyz jediny duvod je, ze proste nebyl dost dobry. Prokletí v sobe nese neco mimo nas vliv, nejakou smůlu a to u Tomase neni. Kdyby byl favorit a vzdy se zranil jak jsem psal, nebo by hral za posledni 2 roky treba šesté finale GS a vzdy tesne prohral, pak ano, mohlo by se psát o prokletí a o tom, kdy ho konecne prolomi. Ale ne u nekoho kdo hral jedno finale. Chápeš?
Reagovat
Fandina
spaniel zeptej se někoho jiného, jestli chápe. Já ti napsala svůj výklad a ty to prostě nechápeš, že jsou možné různé výklady nadpisu. Pochop, že já si ho vyložila tak, že Berdych ještě nevyhrál GS, tak by mohl to prokletí prolomit. Je to název článku, má upoutat, tak je trochu nadnesený, ale má jednoduchý výklad. Chápeš to?
Reagovat
spaniel
Ja mam chápat mimone? Promin ale zdravi mam jen jedno. Nechtel jsem ti to vysvětlovat, protože by to byla ztráta casu a to se i potvrdilo. Nechápeš ani n a jeste to davas na odiv. Dej mne svátek. A kdyz chces napsat příspěvek, který nema s nikým nic spolecne, napis ho zvlášť a bude.
Reagovat
Fandina
spaniel ... obávám se, že nechápeš, že tvůj výklad není na místě. Ale vysvětlovat ti to nebudu, protože ty evidentně o to nemáš zájem. Nic jiného nepíšeš, než že jsem mimoň a o mě. Přitom ti musí být uplně jedno kdo jsem a co píšu.
Reagovat
spaniel
Mimon by se nemel obávat o jiné, ale hlavne o to, aby nebyl mimo. Nevim proc by můj výklad nebyl na miste. Tvá reakce nebyla na miste, nepochopila si a jsi mimo jako obvykle. Jelikoz uz na tebe nebudu reagovat, uzi si poslední slovo, které bude zase...hm...mimo.
Reagovat
Fandina
spaniel nepochopil si výklad názvu článku. Co se týče mimoně, tak bych řekla, že se v tomhle případě hodí na tebe. A jinak je mi jedno, jestli jsem podle tebe mimoň nebo ne. Podle mě si ty, sám si s tím začal ... úsměv
Reagovat
PetaM
Tome, za svou pracovitost si GS skutečně zasloužíš. Moc ti to přeju. Budu fandit u každého zápasu. Pojď Tomeee! :) :)
Reagovat
Fandina
držím palce a dej to! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, tobě to přeju jako nikomu, tak ukaž, že není radno tě podceňovat :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist