Berdych vzdoroval, ale nevyužil setboly a Djokoviče nezastavil

6. 11. 2015, 20:55
Aktuality 727
ATP PAŘÍŽ - Tomáš Berdych ve čtvrtfinále turnaje Masters 1000 v Paříži padl v bitvě se světovou jedničkou Novakem Djokovičem. I když nepřišel o jediný servis a v první i druhé sadě měl celkem tři setboly, v tie-breacích neuspěl. V 22. vzájemném duelu tak utrpěl dvacátou porážku, naopak Srb prodloužil svou neporazitelnost už na 20 zápasů a 28 setů.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se dnes v Paříži, kde před deseti lety získal svůj nejcennější titul, ocitl před nelehkým úkolem. Ve čtvrtfinále narazil na světovou jedničku Novaka Djokoviče, na kterého nemá příliš vítězných vzpomínek a který už téměř čtvrt roku neprohrál. Český tenista sice s favoritem odehrál vyrovnaný zápas, ale bez šťastného konce.

Za celý více než dvouhodinový zápas nebyl k vidění ani jeden brejk. Český tenista jediný brejkbol hned ve třetím gamu odvrátil a pak už po svém servisu dominoval. K zisku prvního setu měl blízko, ale za stavu 6-5 neproměnil setbol a následně v tie-breaku dějství ztratil. 

Druhá sada dokonce nenabídla žádný brejkbol, přes shodu se šlo pouze jednou při podání Djokoviče. Znovu tak musela rozhodnout zkrácená hra a Berdych v ní měl dva setboly. Především při tom prvním měl šanci, jenže forhendový úder nedokázal trefit do otevřené strany kurtu. Neuspěl ani na druhý pokus a nakonec prohrál 6-7 6-7. 

"Rozhodně jsem nechtěl hrát třetí set. Ale Berdych zaslouží uznání za svůj dnešní výkon, svými údery mě zatlačil hluboko do kurtu. Hrál velmi dobře. O vítězi dnes rozhodlo pár míčků. Jsem pyšný na to, jak jsem to nakonec zvládl," komentoval Djokovič.

Třicetiletý Berdych, který hrál už patnácté letošní čtvrtfinále, tak v 22. vzájemném střetnutí s o dva roky mladším Srbem prohrál posedmé v řadě a celkově podvacáté. Porazit ho dokázal poze v roce 2010 v semifinále Wimbleodnu a předloni na antukovém Masters v Římě, byť v italské metropoli prohrával 2-6 a 2-5.

Djokovič, který prohrál naposledy v srpnu ve finále turnaje Masters 1000 v Cincinnati s Rogerem Federerem, vyhrál už 20. utkání v řadě, což je jeho pátá nejdelší série. V sezonách 2010 a 2011 nenašel přemožitele dokonce ve 43 zápasech po sobě. V posledních 13 duelech navíc neztratil ani set, včetně finále US Open vyhrál 28 setů po sobě.

Celkově dnes nejlepší tenista současnosti vyhrál 680. zápas kariéry, ovšem až proti Berdychovi dokázal zvítězit poprvé bez toho, aniž by soupeři sebral jediný servis. 

Berdych dnes odehrál poslední singlový zápas před Turnajem mistrů, ale kufry v Paříži ještě nebalí. Po 50minutovém odpočinku totiž nastoupil k nočnímu zápasu ve čtyřhře, ve které s Radkem Štěpánkem porazili 7-6 6-3 třetí nasazený pár Jean-Julien Rojer/Horia Tecau a postoupili do semifinále.

V boji o druhé společné finále je čeká chorvatsko-brazilské duo Ivan Dodig a Marcelo Melo, který je čerstvou světovou jedničkou.


Djokoviče vyzve Wawrinka, Švýcar vyřadil Nadala
Šampion z let 2009, 2013 a 2014 Djokovič může v Paříži získat šestý letošní titul z turnajů Masters, čímž by vytvřil nové maximum. O postup do finále se utká se Stanem Wawrinkou, který ho letos ve finále Roland Garros připravil o kalendářní Grandslam. V celkové bilanci Djokovič vede 20-4.

Wawrinka se do semifinále v pařížské hale Bercy dostal poprvé v kariéře poté, co hodinu a jedenáct minut po půlnoci udolal rovněž po odvrácení několika setbolů v obou setech 7-6 7-6 Rafaela Nadala. Španěla porazil už potřetí ze čtyř posledních duelů a vzájemnou bilanci snížil na 3-13.


První semifinálovou dvojici vytvořili rovněž účastníci letošního Turnaje mistrů Andy Murray a David Ferrer.

• ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ •
Francie, tv. povrch / hala, 3.288.350 eur
páteční výsledky (06. 11. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Berdych (5-ČR) 7-6(3) 7-6(8)
Murray (2-Brit.) - Gasquet (10-Fr.) 7-6(7) 3-6 6-3
Nadal (6-Šp.) - Wawrinka (Švýc.) 7-6(8) 7-6(7)
Ferrer (8-Šp.) - Isner (13-USA) 6-3 6-7(6) 6-2

Semifinálové dvojice:

Djokovič - Wawrinka, Murray - Ferrer

• Dvouhra - čtvrtfinále •

Berdych/Štěpánek (ČR) - Rojer/Tecau (3-Niz./Rum.) 7-6(5) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

727
Přidat komentář
Pe3k
Ježiš tu je zase nablito. Asi nikoho nepřekvapí, že od trolhanda a schízy herberta, tedy nadal stupid fans. Asi tímto způsobem oslavují Nadalovou letošní 20 prohru, nebo chtějí mít alespoň v něčem prim a to v počtu zkrachovalých psychicky narušených existencí fandící jednomu hráči. Nevím komu co Rafa udělal, ale má obrovskou smůlu na fanoušky, lepí se na něj samí ubožáci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Koukám, že Petřík už zase snil dnes o nulové konkurenci na antuce...snad se nepomočuješ, když si někdy třeba uvědomíš, jaká byla realita :)) Stan škoda, ale obsazení Djoko-Murray na první pohled finále sluší, i když Andy třeba postoupil do finále s kotrmelci :) Gratulace Novakovi k překonání svého a Rafova rekordu v počtu Masters za sezonu :) Zase je ale pravda, že Rafa měl r. 2013 méně Masters ze svého nejoblíbenějšího povrchu než ze svého druhého nejoblíbenějšího, to je taky zajímavost :) Každopádně nechybělo mnoho a Novak měl 7 Masters z 9 :) Když se k tomu připočte další finále v Cincinnati..6 vítězství a 2 finále z 8 účastí to je masakr :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy už skrečoval?
Reagovat
Herbert_Hoover
Formalita :)
Reagovat
Roger_Federer
Pekne, koukam ze Noleho fanklub se cindal vice rozrusta.;)
Strach z Rogera Vas neopustil ani po sezone 2013??
Letos jste tady musely hodne lest Nolevcum do zadku.:).
Tesim se na pristi rok , az Nole definitivne prida dalsi 2-3granslemi a vsichni titu jeho chvalici zacnete vymyslet teorie..o slabe konkurenci.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, Strach z Rogera...Jj, čo turnaj, to trofej..To je jak strach z Ferrera :)
Reagovat
Roger_Federer
Nebo jako strach hracu mimo top 100 z Rafy na trave.;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Btw teď se bavíme o tom, že Nole překoná Rafův rekord..to ti fakt dává smysl, že se z toho raduju? :D Ne, ale ocením jeho kvality.
Reagovat
Roger_Federer
Nole nakonec prekona skoro vsecky Rafovy rekordy krom vyher na antuce samozdrejme.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je skor konkurenciou Rogerovi na harde, či v hale..Tieto rekordy bude vlastniť on, na antuke je Rafovi sparingpartnerom :)
Reagovat
Roger_Federer
:)..10-14...velmi blizko pri soucasne konstalaci a rozlozeni sil.
Pristi sezona bude jak pres kopirak.
To se nebudu ani zminovat o rozlozeni tech vyhranych granslamu..
Rafa uz nikdy nebude jednicka, pokud jeste nekdy vyhraje Gr.bude to zase Rg..
Z toho mi vychazi, ze Nole konkretne Rafu prekona ve vsech podstatnych statistikach, krome antuky-tam nikdo nezpochybnuje jeho prim.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pres kopirak...Jasné, podaj to :)

Nole je už dnes povazovaný za najlepšieho hardára a halára, v tomto uz je jednička.
Reagovat
spaniel
Jen tebou ovsem :D Zatim mu par cisel schazi... Pouzi wiki, kdyz na to nemas kapacity.
Mozna to pises jen proto, ze uz je vsem jasne, ze Rafa bude jen trojka po 2000.
Reagovat
Denis92
LOL..kam na tieto "mudra" chodis?
Reagovat
spaniel
Nadalovci musi mit nejakou stranku takovych mouder. Treba toto jsem cetl jen od nej. Hajimave ze jeste od zadneho fandy Novaka, u ktereho bych to aspon chapal. Je to cisty demagog. Federer dorovnal Samprase v poctu Wimbledonu, prekonal v poctu titulu z travy a porazil ve vzajemnem zapase, pro FH je porad lepsi travar Sampras. Fed vede na hardu a hale ve vetsine statistik, lepsi je Nole. No vyznej se v tom. A to pritom myslim, ze je Nole kvalitni a prekonat ho muze, ale ta demagogie mne vadi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, regulérne ho este neprekonal..

Ale myslim, ze ked clovek cita, ze Nole je uz dnes pred Rafom, tak je to tiež predčasné. Sám si to minule písal, pritom tituly, GS tituly, Masters tituly, tituly, H2H, vsetko je na Nadalovej strane.
Reagovat
Denis92
Ten kto pise alebo tvrdi, ze Djokovic je lepsi ako Nadal pise rovnaku hlupost ako to ze Djokovic je lepsi ako Federer. Fakty nepustia..
Reagovat
spaniel
Ano a stale si to myslim. Jen jsem uz nevedel, jak te dostat z toho stavu. Kazdopadne se asi shodnem, ze Nole ma naslapnuto k prekonani mnoha Rafovych i Rogerovych rekordu.

Stale me ale mate jedna vec u Tebe. Pokud to myslis s tou teorii slabe konkurence vazne, proc ji neresis treba letos. Protoze pokud vychazis z nejakych faktu, tak ta konstelace je tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole mal v Austrálii proti sebe tusim osemnásobného finalistu GS..Na RG porazil Rafu, to sa stále počíta..A vo W čelil na tráve vzdy extra kvalitnému Federerovi..Vy to ospravedlňujete vekom, tu sa nezhodnem, ale podla mna hral Roger v 34rokoch na tráve lepšie ako v roku 2010-2011 napr..Na Masters detto, xy krát vo finále Murray a Federer..To nejsú žiadni náhodní finalisti Masters typu Janovicz..
Reagovat
spaniel
Letos to byli uz jen jmena. Agassi 2005 taky nebyl nej Agassi. Da se na to podivat k jinak, Roger stary, Rafa v krizi, Andy po operaci. Nebyl to uplne spatny rok, ale nikdo z nich tri nehral svuj nej tenis (mozna Murray chvilemi, to by lip posoudil tomasinho, jelikoz ja jsem pry jeho maly hejter).

BTW, Wawrinka mne udelal krasnou sluzbu. Ukazal ze i hrac, ktery neni konzistentni a nema za sebou x GS a titulu, muze byt kvalitni konkurence, kdyz chytne formu. Tolik ke Gonzalesum, Baghdatisum a zbytku. Nedivil bych se, kdyby tu za deset let nekdo ryl do Nole fandu s teorii konkurence. Pfff, nejaci Wawrinkove...
Reagovat
Herbert_Hoover
To je fajn, ale Stan to stvrdil vyhranými GS, Gonzalez a Baghdatis to tím nestvrdili, proto většina bude brát Stana jako konkurenci a Feňu s Marcosem oproti němu s rezervou.
Reagovat
spaniel
Jsou to jen dva zapasy. Kdyz se podivas na jeho h2h s Rafou a Novakem, klidne je mohl prohrat. A uz by najednou nebyl dobry? Dva zapasy jsou hodne mala vzorka. Vem si kolik hral treba Roddick finale, tak je GS sampion a stejne je snizovan, ze nebyl konkurence, pritom toho dosahl mnohem vic.

Ja mam Stana rad a podle me vyhral pravem. Ale nebudu se divit, kdyz ho bude nekdo snizovat tak, jak se to deje s ostatnimi.
Reagovat
Herbert_Hoover
A-Roda beru, ten mohl být zcela regulérně na trávě obzvlášť Rogerovi konkurencí. Feňa a Marcos není ale dobré srovnání se Stanem. Právě je ale neprohrál a to ho výrazně staví nad Feňu s Marcosem. Pokud by je prohrál, byl by dobrý, ale už by to srovnání dávalo větší smysl, i když bychom se pořád bavili o hráči, který dohnal třikrát na GS do pěti setů dominantního hráče a jednou ho porazil na jeho nejlepším turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Z konkurencie regulérne pre tento rok vypadol Nadal..Čo je stále obrovský pokles, lebo s Rafom a bez Rafu je to vzdy rozdiel...Murray tam bol, Roger tiež..Hlavne vyhra v NY bola v podstate vyhaluzená, Federer hral celý turnaj výborne a určite lepšie ako Agassi v 35r...

Apropos, na YOuTube som minule videl tento zápas, teda jeden set a myslím, ze Roger tam nehral proti Andremu nič výnimočné, v roku 2015 sa mi paradoxne páčil viac..Sam Roger vyhlasil, ze na turne v Severnej Amerike hra svoj najlepsi tenis kariery..
Reagovat
spaniel
Svuj nej tenis. S tim vubec nesouhlasim. Hraje jinak. Otazka je co je lepsi. Takticky vyspely hrac nebo hrac, ktery hraje instinktivne a dava winnery prirozene jak kdyz dycha? Urcite hraje dobre, ale je videt, ze vedomi, ze od BL to neuhraje, ma nej velky vliv a usti to v casto v zoufalych nabezich na sit.
Reagovat
Kozoroh
Wawrinku ale nemůžeš srovnávat s Gonzálesem nebo Baghdatisem. Wawrinka má dva GS, 1 M1000 a byl 3. na světě (dnes 4.). Gonzales s Baghdatisem hráli jen jedno finále, Marcos byl nejvýš 8. a Fernando 5. S teorií slabé éry nesouhlasím, ale taky nesouhlasím se srovnáním Wawrinky s Gonzalesem aspol.
Btw. letos Wawrinka na GS uhrál min. ČF, což Gonzales ani Baghdatis nedovedli.
Reagovat
spaniel
Pro forehand juniora ale bude jen nahodak... Pointa je v tom, ze muzes mit konkurenci konzistentni, ze mas tri super hrace, kteri si konkuruji, ale nemusis porazit vzdy vsechny, ale castokrat jen jednoho. A ten v tom zapase nemusi predvest top vykon a proto muze byt vyhra nad Gonzalesem v zivotni forme klidne cennejsi. Klidne muze takovy hrac mit absolutni vrchol vys nez ti nasi, byt ho predvedl jen na jednom/par turnajich. Navic mas matchup, ktery vstupuje do hry. Treba Federer vyhral, ze mu vyhovovali. Treba s jinym z big four by vyhrali. Co Delpo? Je taky znakem slabe konkurence? Je to strasne subjektivni.
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo je tak na úrovni Wawrinky..
Reagovat
spaniel
Tezko rict. Kdyz se zjevil, byl uplne jiny nez po prvnim zraneni. Verim ze by byl lepsi. Ma muj respekt za kombo Rafa-Roger, i kdyz ta porazka Rogera byla jedna z pro me nejhorsich.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno..Lebo bola zbytočných...Aj mňa viac vytočil Fognini ako Djokovic vo finále..
Reagovat
smazaný uživatel
Zo zbytočných..
Reagovat
spaniel
Vzhledem ke stavu rozhodne. Novacek ve finale GS, vse spatne. Navic jeste v roku, kdyz RaR hrali skvele. Ale jemu to tezko neprat, i kdyz ten titul chybi a mozna bude chybet vic.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já vím, co tím chceš říct..otázka je, jestli zcela objektivně mohli mít Feňa nebo Marcos v top formě na to, aby porazili na GS Rogera. Nebo zda proti němu hráli alespoň jednou v takové top formě, o jaké se možná bavíme. Těžko říct, dozadu si tyhle dva skoro nepamatuju, i když jsem Feňu měl hodně rád, zejména jeho FH, ale ani jednoručák nebyl marný. No Feňa Rogera sundal aspoň na TM, takže ten možná ano, i když GS je jiná kapitola..Standovi se však několikrát povedl majstrštyk..a i kdyby žádný GS nevyhrál, byl by velmi ceněn.
Reagovat
smazaný uživatel
Feňa BH iba slajzoval...S týmto Hcp bol pre Rogera ľahké sústo...Stan the man je killer z oboch strán, jeho achylova pata je totálne labilná psychika..Avsak od spolupráce s Normanom je to iný hráč..On to v sebe vždy mal..

Baghdatis bola total haluz, myslim, ze sa do finale dostal po troch 5-setakoch..Ale bol to hrac podobny Nalbandianovi, keď mu išlo..
Reagovat
Herbert_Hoover
To si nemyslím, že ho jen slajzoval. Sice jsem ho neměl nějak extra nasledovaného, ale jeho BH mi nepřišel nikdy nějak extra neškodný. To skoro vyznívá, že ho má jako Vinci. :D Ne, sranda. Asi máš pravdu, že pokud srovnáme Feňův BH a Stanův FH tak je Stan jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=cDDHadB9SA4

Som si to pozrel, aby som si pripomenul Feňov BH, ale udrel mi do očí ten FH...To bol úder par excellence..Apropos, zas je vidiet ako sa Federer vyvíjal ako hráč časom a rokmi..Podľa mňa dnes útočí lepšie a tie BH by bil do rohov jedna radost..Ale tak highlights mozu byt skreslujuce..
Reagovat
Roger_Federer
www.tenisportal.cz/hrac/baghdatis/?annual=2006

Jen pro zajimavost, ten zapas si dobre pamatuju..Marcos vztoupil jako buh a v prvnim se paradne drzel.,vyhral 7:5, vedl 1:0, ve druhem prohral 5:7 , zbytecnyma chybama na konci setu a nasledne ve tretim se uplne totalne slozil, dolehla na beho tiha velkeho zapasu.
Reagovat
spaniel
Ne vzdy, ale casto slajsoval... Umel ale zahrat BH topspin winner.
Reagovat
Denis92
Jj, tzv. argument "lebo Federer"..prave na tuto temu som s nim tiez nedavno viedol diskusiu ze Sampras je na trave lepsi ako Federer a Djokovic na harde..ale nech sa nato pozriem akokolvek tak mi to proste nevychadza a preto by ma zaujimalo ako dospel k tomuto zaveru. Cisla hovoria jasnou recou v prospech Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Pistol Pete Sampras dosiahol síce na tráve rovnako ako Roger sedem triumfov, no mal na to vyrazne menej pokusov..Medzi nami. Ak by hral este rok, dva tak by ten jeden W. este uhral..Navyse ho oceňujem aj v tom, ze na W. si na neho nikdy nevysliapol jeho velkí rival typu Becker, Agassi, Ivanisevic..Vzdy si to uhájil..

Ale ak je ore vas lepsi Roger, lebo ocenujete aj pocet finále, je to legitimny názor..
Reagovat
smazaný uživatel
Velký :)
Reagovat
spaniel
Hlavne v dobach Samprase mu ve Wimbledonu nekonkurovali antukari a bezci. Winner stacilo zahrat jednou a dobry servis byl vyhoda. To byvala trava jeste zelena...
Reagovat
Roger_Federer
Presne.Tohle ale oni uz nepamatuji.Pulka antukaru tam ani nejezdila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za čias Samprasa nebol hráč typu Nadala..A Agassi bol tiež baseliner, akurát nie tak dobrý ako Nadal..

Rogerovi spomalenie tiež pomohlo, povodná tráva by isto viac vyhovovala Philipousisovi, resp. Roddickovi..
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to možné, proti tomu nemám nic. :) Teď se bavíme ale o rekordu, který už se nese na zlatém podnose na stůl. Ne o tom, co je oproti tomu teprve v lednici.
Reagovat
Herbert_Hoover
Btw teď se bavíme o tom, že Nole překoná Rafův rekord..to ti fakt dává smysl, že se z toho raduju? :D Ne, ale ocením jeho kvality.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, pekny ulet, ale teraz šup naspat k téme :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Vídáš přízraky? Míváš halucinace často? Měl bys s tím něco dělat ;) Proč bych nepochválil kvalitního tenistu a nevyzdvihl jeho blížící se rekord? Chválím i Rogera, ale to je jako házet hrách na stěnu, protože Petřík minimálně to nikdy neocení a bojím se, že ani spaniel a ty. :) Nejsem takový Rafacentrista, abych špekuloval jako vaše povedená trojka.
Reagovat
spaniel
Tak tak. Ty jsi jen chory mozek s x nicky, ktery dokazal dostat nekolik banu na strance bez moderovani. To bude taky jiste nejaky rekord. A nemysli, nenadavam ti, jen spekuluju a ocenuji tve kvality.
Reagovat
smazaný uživatel
FFF, nepreháňate trocha?..

HH len sucho skonštatoval súčasný stav, bez nejakých skrytých provokácií...Tu už človek musí vyjadriť pozitíva len na Federera, inak okamžite nabehne TP morálna polícia..
Reagovat
spaniel
Zatahl mne do debaty, ktera se me netykala, jen aby dal nejaky pseudoargument. Navic je to dilino a ja uz z principu nesnasim tyto exoty s vice nicky, co se objevuji a mizi a uplne nici diskuse. Pak clovek ani nevi s kym si pise, dokud se neprizna nebo neni odhalen. Kdyby to bylo jednou, ale toto. Pak tady je spousta pritakavacu, kteri jsou ve skutecnosti jedna osoba. To je hodne zoufale a pusobi to, ze tady ma Rafa 2 fanousky. Vam by to melo vadit nejvic.
Reagovat
Herbert_Hoover
Za tu dobu co jsem se tu vrátil, jsem tu měl tři nicky, pod kterými jsem přispíval. Ivan_Pastor a Strycek_Vana to by snad poznal i slepý, takže lichá stížnost. No s Herbertem to bylo něco jiného, ale třeba Nikki mě poznala celkem brzy. Zajímavé, že někomu to nevadí a jiný vyskakuje, jako kdyby ho bodali do zadnice. :) Navíc jsem se přiznal, tak nevím o co jde. ;) Raději si hleď svých argumentů, které jsou liché taky často, třeba jako nyní. Ano, zatáhl jsem tě do diskuze, jako to děláte i vy se mnou a Forhandem. Ale nebudu až tak neobjektivní, Petřík je jinde než vy dva s RF, no možná je RF úplně někde jinde ještě. Takže abych ti nekřivdil, v jednom pytli s Petříkem nejsi, dokonce ani s RF, i když z toho nevycházíš nejlépe.
Reagovat
spaniel
Jesteze je pro me tve hodnoceni tak dulezite. Je mne jedno ze ses priznal, taky to trvalo. A pred temi 3 cerstvymi jsi tady mel jeste jine...Mozna kdybys pouzil jen variantu sveho stareho nicku, tak by to nevadilo vubec. Mozna kdyby tady nebylo odhaleno uz tolik falesnych nicku z vasi grupy, tak by nevadilo nic.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano měl jsem tu předtím ještě dva nebo tři. Ale ta období dělí tak cca čtyři roky, možná pět let. :) Ach tak, takže příště mám hned přijít k veličenstvu spanielovi na kobereček, uklonit se a říct "jsem to já, Ivan, děkuji nashle veličenstvo" :)) Nevidím důvod. Přitom stačilo, aby na to někdo dřív upozornil a potvrdil bych to. :) No to je to chorobné házení zajíců do stejného pytle. Škatulkování. Pokud bys chtěl, přeneseš se přes to a hodnotíš individuálně. To je jako s tím, že bys reagoval jinak na Herberta, pokud bys věděl, že Herbert=Ivan. :) Je to nesprávné, ale to možná není třeba vysvětlovat, asi to víš. Třeba to jednou změníš. Není to lehké, tomu rozumím.
Reagovat
spaniel
Hele, verim zes chtel zacit s cistym stitem. S Ivanem jsem si nepsal. Jen jsem mu psal, ze je vemeno. Oba vime kde je lajna a pokud si chcem zachovat nejaky respekt, musime se snazit drzet za ni. A kdyz ji prekrocime, priznat to. Ja to uz udelal mnohokrat, stejne jako dalsi od nas i od vas. A i proto si tady jeste oba tabory piseme a uz dost dlouho.
Reagovat
Herbert_Hoover
Však jo. Neměl jsem teď problém pogratulovat Novakovi k téměř jistému rekordu, aniž bych tím něco sledoval vůči Rogerovi, protože o něj teď ani vůbec nejde, čistě o Novaka potažmo o Rafu, protože překonává jeho rekord. Zbytečně RF vytáhl něco, o co nešlo ani nemohlo jít. Taky už jsem za éru Herberta několikrát vyzdvihl Rogera a uznal chyby Rafy. Nedělám si iluze, že Petřík to nikdy u mě nebo u Forehanda neocení, ale věřím, že u jiných to může padnout na úrodnou půdu. :)
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt o nic nejde..v klidku..
Jenom me to proste na konci sezony pobavilo, protoze celoz sezonu jsi/ste cekaly az se Rafa zvedne a zacne vyhravat, nestalo se, tak se proste srovnani Noleho k "ponizovani"Rogera hodilo do karet.
Priznej aspon barvu..mel jsi pred finala Wimbliku a Us.open takove to mrazeni, zeby ho mohl pridat a vsecky tvoje keci a teorie by vzaly (oni vzaly i tak)za sve...??:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pleties jablka s hruskami..Ocenit Noleho sezónu je vzhladom na dominanciu úplne prirodzené...Toto totiz v sucasnej konkurencii nemá obdobu a nemá to nič s preferenciami vo finále GS..

To, ked niekto fandí vo finále GS menšiemu zlu je takisto úplne prirodzené, ak niesi pokrytec tak uznas, ze by si v prípadnom finále RN resp ND urobil to isté, spaniel to aspon v minulosti priznal..Takze moralizuješ ale pritom sám robíš opak, to má aký zmysel :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Hehe, takových je v diskuzi mraky, chlapče. Měl by sis rozšířit obzory. :) Stačí kolikrát jeden BAN...a už se to s tebou veze..styl "jednou nevěrník, vždycky nevěrník" :)
Reagovat
spaniel
Ja se tady nijak nehlidam, a ban jsem nedostal. A to jsem tu od 2009. Takze neco za tim asi bude.
Reagovat
Herbert_Hoover
Co myslíš, že za tím je? Vypadá to na slušnou konspiračku...kam se hrabe 11. září. ;)
Reagovat
spaniel
To jsi vedle. Nejsem zastance konsp.teorii a v tvem pripade uz vubec. Nejjednodussi vysvetleni je obvykle to spravne, proste jsi za hranou. Sice tady ryjes do Pe3ka, ale ten ban nedostal, ani nick nemenil a taky je tu roky. Nejspis jsi na tom mnohem hur nez si myslis. Pokrivene vnimani sameho sebe.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejsem na tom hůř, to jen tak bokem. No a vím za co jsem to dostal a chápu to. :) Petřík to dělá podle, na plnou pusu nikoho neurazí, přitom je to kolikrát lepší, než být tahle krysa. Prostě uletět může každý, každému může dojít trpělivost, ale Petřík je intrikán, špekulant, provokatér, popichovač a přitom to druhého štve ještě víc. Tedy mně se takový postup zcela příčí, radši bych si vyslechl, že jsem idio.t a měl klid.
Reagovat
spaniel
Kdybys hodne zapatral, neco podobne jsem psal par krat o Forehandovi. Ze by byli svym odrazem?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten bol dobrý :)
Reagovat
spaniel
Mas doma udici? :)
Reagovat
Roger_Federer
Byste si v realu urcite rozumeli..Petrove...
Reagovat
Amputace
Jsou tady nějací odborníci přes statistiku? Celkem by mě zajímalo, kolik zápasů v kariéře Nadal ztratil ve dvou tie-breacích...
Reagovat
janek_da
našel jsem jenom

2006 Cincinnati Juan Carlos Ferrero [ESP] 7-6(2) 7-6(3)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, ale isto ani jeden, kde mal v každom sete 3setbally..
Reagovat
Tornes
Stačí ti i prohra ve třech setech se dvouma prohranýma TB?

Dodig vs Nadal Kanada 11
Novák vs Nadal Davis cup 04

Jinak jen ten Ferrero 06

A pak tam má spoustu třísetových zápasů, ve kterých prohrál dva TB.
Reagovat
janek_da
vyhrál 680. zápas kariéry, ovšem až proti Berdychovi dokázal zvítězit poprvé bez toho, aniž by soupeři sebral jediný servis

žabař. Esovič to má každou druhou výhru.
Reagovat
Fandina
Jasně, na Esoviče nemá, ale těch výher jsem tedy přečetla, že má víc. A Berďa dobrý primát.
Reagovat
Lunej..
ani dneska v semi nebudou na streamu? to snad ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohleto mě nějak nebaví ani jedním okem sledovat, už se těším na Djouka s Wáwrou, doufám, že to Standa neodflákne a že si na to stihl odpočnout :)
Reagovat
smazaný uživatel
a je zaděláno na další finálovou Djokomůrárnu, jen to ne :/
Reagovat
Mayo
nerob si nádeje, Stanovo kúzlo na Djokoviča funguje iba na GS
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, tyhle dva zápasy jsou hodně rozporuplné od Andyho, člověk by ho chtěl pochválit za to, jak často jde na síť a jak tam hraje s přehledem (jasně, sem tam něco nevyjde). A pak prostě přijde tolik chyb z BH, uspěchané výměny zrovna od Andyho. Přijde mi, jak kdyby fakt nechtěl ztrácet čas a odehrát to co nejkratší ty zápasy. Přitom by stačilo trošku ubrat.

Teďka fajn, ež rebrejknul, v zápase zřejmě 2. a 3. nejlepšího returnu na okruhu se nedalio čekat, že bude 1 brejk za set. Navíc když si vezmeme, že oba dva mají slaboučký 2. servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec docela v poho, od stavu 3:1 5 gamů v řadě, z toho 3 brejky, Andy zapnul a David prostě nestíhal. Ani jeden nehrál nikterak dobře, chybovali na svoje poměry nezvykle často, ale ukázalo se, že David si na ty top 4 hráče nevěří a klíčové body s nimi nezvládá. 2 sety a 1:35, to je solidní čas. Andy tak teda využil vypadnutí Rogera a může se těšit na 1. finále v Paříži. Teď fandit Stanovi no. S tímhle by Noleho nedal a dopadlo by to jako v Šanghaji.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Fandina
Pavlasek Rublev to bude mač.
Reagovat
Cico93
Fandinko chystáš sa?
Reagovat
Fandina
Zatím ne, ale třeba se ještě rozhodnu.
Reagovat
Roger_Federer
Pockam te lasko zase v posilce na kaficko...a pokec, za tento rok si mame co povidat.
Reagovat
smazaný uživatel
Lasko? V posilce? Kafe? To je teda vyber mista, moooc romanticke :-D
Reagovat
Roger_Federer
Ted sis trochu nabehla...No to bude tim, ze v Bratislave v hale, jsou 2mista kde so muzes dat kafe a bez pochyb to v posilce bylo vzdycky lepsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Uznavam, ze Blavu neznam, byla jsem tam snad jednou jako mala s dedou na turnaji, to uz je asi 25 let, to tam ta posilka mozna jeste ani nebyla v provozu :-D
Ty bys fakt to kafe s Fandi dal? Tak to je pokrok a jiste dobra cesta k pratelskemu vztahu. Treba byste si padli do oka, nikdy nevis :-)
Ale asi to bylo jen takove postuchovani, jak te znam :-D
Reagovat
Fandina
On se vnucuje, copak to nechápeš. Chce vědět kdo jsem, nic jiného za tím nehledej.
Reagovat
Roger_Federer
Ja uz jsem si davno nechal zjistit kdo jsi a odkud.
Reagovat
Fandina
Tím spíše není důvod ke scházení.
Reagovat
Roger_Federer
Fandinko proc se za nas vztah stydis?
Vzdyt nam spolu bylo v tom motylku u cesty kazdou lichou stredu tak hezky..
Nikdy nezapomenu na tvoje "umeni", kdyz vytahnes ty zuby z huby...;););)
Reagovat
Fandina
Protože skutečný vztah a láska se nedává na odiv a ty to děláš. Ještě k tomu píšeš o mých nedostatcích. Tak se nediv, že se za vztah s tebou stydím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsi to zabila :-DDDDD +1

Rogu koukej se omluvit dame, jinak mas po ptakach :-D
Reagovat
Roger_Federer
Jake nedostatky lasko..?takovou francii jsem jeste nezazil...:)
Reagovat
Fandina
Tak se o tom moc nerozšiřuj, co ty víš, někdo ti to může závidět a pak budou chtít všichni podobné francie.
Reagovat
smazaný uživatel
Daj vedieť, by sme prípadne mohli zariadiť odchyt.
Reagovat
Roger_Federer
;)..
Reagovat
Roger_Federer
Jeste sebou vezmi Fricka a Igeho.
To by tady od dalsiho tydne byla selanka..;)
Reagovat
Fandina
Dej si je do ignoru, a máš klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Service game od Davida :)
Reagovat
Cico93
David tak toto si posral teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tenhle týden nemůže nikdo vyčítat, že by byl pasivní, takhle útočného ho nepamatuju dlouho. Výjimky byly, ale takhle více zápasů po sobě, to je docela unikát, i z BH i z FH. Jsou tam sice chyby, ale dívá se na to dobře.
Reagovat
janek_da
co záda?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nic, včera říkal, že trošku bolela, ale že to je ke konci sezony normální.
Reagovat
janek_da
dík
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně mě těší zlepšený FH po lajně, což byl vždycky jeho nejslabší úder vyjma 2. podání.
Reagovat
Nola
Andy hra vyborne, by ma zaujimalo preco to nejde na NOVA sport1...
Reagovat
smazaný uživatel
Pretože motorky..

A dobře už nehraje, zase mu to lítá všude možně. Přijde mi, jakoby tenhle týden chtěl všechny zápasy urychlit nějak. Aby měl za 7 gamů 12 UE z BH, to není normální prostě, to nemá ani Karlovič, který žádný BH nemá. Hrůza, trochu jsem to zakřikl. Tenhle zápas si může jedině prohrát, v každé jedné věci je lepší než Ferrer, pokud bude ale tolik chybovat, popraví se sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už to bylo 4:3 a 40:0 na příjmu pro Davida, viděl jsem to černě. Pak to ale díky servisu a Davidovým chybám otočil a máme set. S tímhle mu ale Nole zítra napráská jako v Šanghaji.
Reagovat
Nola
Nole este nepostupil..
Reagovat
janek_da
jak to ten ANdy dělá, že se s ním soupeři tak často poserou?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak protože ví, že musí zahrát perfektní úder, aby byl vítězný, protože všechno doběhne a skvěle předvídá. Jak jsem ale psal, celý tenhle set je o Andym, když nedělal chyby, byl jasně lepší. Pak udělal během 4 gamů snad 15 UE a měl problémy. Přestal a zase se dostal na koně. Ono David nemá jediný úder lepší než on, je to prostě o tom, jak to půjde jemu.
Reagovat
kada.tom
postoupili už do finále a pokud chtějí jet do Londýna, musí to finále vyhrát a tím si zajístí poslední osmé místo pro Turnaj mistrů, jinak tam pojedou Bopanna/Mergea.

Tak snad jim to vyjde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevis jak Nadal včera? :)
Reagovat
kada.tom
jakou má Rafa souvislost s Vaskem a Jackem? :-O
Reagovat
Pe3k
kada je sice hejtr Fedexe, ale myslím, že spíše fandí Novakovi.
Reagovat
spaniel
To bude jiste nahoda ze fandi Novakovi, Serene a Bryanum. Takovy bIbeček no
Reagovat
Pe3k
Mě třeba Bryani vůbec nevadí, ale Serenu tu nemůžu ani vidět :D
Btw. dneska se schválně zaměřím na return Ferrera a Můry, protože tihle dva ho maj podle mě podobně dobrý.
Reagovat
Nola
ten kto fandi Nolemu je blbec? idem si zmenit nick... ou to nejde, je nedostupny...
Reagovat
spaniel
Nola, uz jsi zcicovatela? Ne, jen podotykam jednu zvlasnost, vsichni jsou jednicky. Takovym se rika gloryhunters.
Reagovat
Nola
;-)
Reagovat
kada.tom
žádnej gloryhunter nejsem :-)
fandím i menším rybám - u chlapů fandím Novakovi, Rafovi, Andymu, Tomášovi, Keiovi, Joovi, Marinovi, Berniemu, Dominicovi, Jackovi, Grigorovi, Stevenovi, Leovi, Bornovi a Thanasimu (beru jen do TOP100)

a u žen fandím - Sereně, Aze, Petře, Lucce, Venus, Karol, Caro, Sáře, Vice, Světlaně, Nasťě a Báře (opět do TOP 100)

u deblů je to už různý ... u chlapů docela fandím Pierrovi s Nicolasem, Bryanům, Vaskovi s Jackem ... u žen pak Háčkům, Lucce s Bethanií, sestrám Chanovým, Báře s Michaelou
Reagovat
smazaný uživatel
Je to krysa, už jenom proto neustálý hejtovani Rogera
Reagovat
kada.tom
ano, jsem hejtr Federera a fandím Rafovi i Novakovi, víc ale určitě Rafovi :-)
Reagovat
Kozoroh
Od začátku sezóny 2013 se Nolda se Stanem střetli 9x na okruhu ATP. A 7x se vítěz tohoto duelu stal i vítězem turnaje (AO 13, Paříž-Bercy 13, TM 13, TM 14, AO 15 - No1e; AO 14, FO 15 - Stan). Na dnešní duel se dá tak trochu pohlížet jako na předčasné finále. Pokud má někdo z trojice Wawrinka, Murray, Ferrer největší šanci porazit No1eho, je to určitě Stan. Proto podle mě čeká Noldu nejtěžší duel od US Open. Pokud dnes Novak porazí Stana (a bylo by skvělé, kdyby Djok Wawroše zdolal ve dvou, ale počítám se třemi sadami), je keř z Bercy z půlky jeho.
Reagovat
smazaný uživatel
Najvacsie šance má Noleho zdolať určite stále Andy...Je to jeho posledný premožiteľ, v hale je lepší ako Stan a navyše Švajčiar sa nedostal vcera do postele skor ako o 3:00 v noci..
Reagovat
Nola
toho svajciara netreba nikdy podcenit.... ja dokonca nepodcenujem ani Davida, v Parizi sa mu dari
Reagovat
Kozoroh
Andy není poslední přemožitel Noldy - tím je Roger ve finále Cinci. Andy se včera dost trápil s Gasquetem, No1e s Tomem sice taky, ale nedovolil Berdychovi třetí set a nepustil mu vedení 4:2 v prvním setu jak Murray proti Gasquetovi. Navíc Murray v rozhodující sadě prohrával o brejk a s velkými obtížemi duel vyhrál.
Lepších výsledků v hale sice dosáhl Andy, ale Stan především na loňském TM ukázal, že hala pro něj není problémovým prostředím. Dnešní zápas Djoka s Wawrošem se hraje na pomalém hardu a právě takový povrch má Stan nejradši společně s antukou, neboť mu dá čas postavit se ideálně k svým vytříbeným úderům.
Reagovat
Pe3k
Prakticky s tebou souhlasím prsorohu, ale možná bych dal více šancí, že porazí Noleho Můrovi než Stanovi. Stan netrefí kurt a Můra se složí psychicky :D těžko si vybrat. Novak má větší vítr ze STana, ale babrinka není zrovna ve formě, no uvidíme.
Reagovat
Nola
Stana sa obavam, vcera ukazal velku mentalnu odolnost, ak by dokazal v Parizi zvitazit, bude dychat Fedexovi na chrbat rozdielom iba 200 bodov, ak by sa mu zadarilo na TM, tak moze zakoncit rok ako NO3
Reagovat
Pe3k
To mě ani nenapadlo. Ale i tak, to by Stan musel porazit Nadala, Djokovice a Můru/Feru po sobě...
Reagovat
Nola
spomen si na vlanajsie semi... tento rok mu to kludne moze klapnut
Reagovat
Pe3k
Jakože byl bych fuckt happy kdyby Stan rubl Noleho, ale moc to nevidím. Větší šanci má David porazit Můru...
Reagovat
Nola
kolko tomu davas percent? :D Stan je Noleho nocna mora... tvrdenie, ze Stanovi nesedi hala sa nezaklada na pravde, Roterdam sa hra kde? vlani Fedexovi vypomohla Mirka k postupu do finale :D Davida, Nishiho, Toma nema problem porazit, Andyho -velky otaznik :D Noleho ktovie....
Reagovat
Pe3k
Stanovi dávám 20%, což je relativně dost :D
Do Rotrdamu nejezdí špička...
Kei to náhodou na Noleho umí.
Reagovat
Nola
citaj, kde pisem o Nishikorim v suvislosti s Novakom?
Reagovat
Pe3k
Davida, Nishiho, Toma nema problem porazit, Andyho -velky otaznik :D Noleho ktovie.... pochopil jsem to tak, že mluvíš o Nolem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Nie, že by sa to nečakalo, ale dnes mozeme oficiálne prehlásiť, že Nadal prerušil svoje 10ročné ťaženie, kedy vždy vyhral aspoň jeden podnik Masters...10rokov je aj tak fantastické číslo a ťažko ho niekto prekoná..

Federer má na porovnanie 4 ročnú sériu a Novak má momentálne 5 ročnú. Aby Rafu vyrovnal, musí vyhrat Masters v roku 2020..
Reagovat
smazaný uživatel
Fantasticke, proste ojedinely Rafa, to uz nikdo nezopakuje :-) Rafa is the best!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :D to je moc číst tady ty fanatický kecy. ..utěšujte se dál :D. ..za chvíli nebude už cim ale :))
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha neberte vsechno furt tak vazne. Trochu pohoda, nadhled...ja to nechapu :-0
Reagovat
Pe3k
Já zas nechápu, proč se Nadalisti pořád snaží předstírat pohodu a nadhled, asi proto, že jim nic jiného nezbývá :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost. My si vsichni uvedomujeme situaci, no navzdory tomu stale doufame a verime.
Reagovat
Pe3k
To beru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejne tak jako vy jste doufali v r. 13 a vyplatilo se. Tak nam to neberte!
Reagovat
Pe3k
Napíšu to beru a ty odepíšeš tak nám to neberte :D
Reagovat
smazaný uživatel
Do budoucna :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to prostě antukový fenomén, jaký tady nebyl a dlouho nebude. Všechna čest, desetiletá šňůra antukových Masters turnajů je obdivuhodná.
Reagovat
Kozoroh
Škoda, že No1e nevyhrál žádný podnik Masters v roce 2010, kdyby ano, tak by na vyrovnání Rafovy šňůry útočil v příštím roce.
No1e může tady v Paříži vytvořit jiné rekordy (pokud porazí dnes Wawrinku a zítra Murrayho/Ferrera), související s kategorií Masters. Může získat 19. hardový titul z Masters, čímž by pokořil dosavadní primát, sdílený s Federerem. Jako první vyhrát Paris počtvrté a potřetí v řadě. A během jedné sezóny získat 6 titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to rikam porad, ze by si Fedex fans meli radeji vybrat jiny objekt nez je Rafa, to Nole je hrozbou pro ne, a oni jak lvove porad biji o mrize :-D
Reagovat
Pe3k
Jn máš pravdu, Nole už Rafu překonal a nyní se bude roky snažit dohnat Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusi mu to trvat roky, pokud bude v prumeru sbirat 2GS rocne, vysledek si spocti sam. Nole se temer vubec neopotrebova, netrpi na unavova zraneni, nevim co by se melo stat, aby nehral tenis jeste v 33,34...takze za tu dobu to dela hodne GS. Je mu 28 :-) a vysledek je?
Reagovat
Pe3k
Nemusí mu to trvat roky? Pokud bude vyhrávat 2 gs ročně, bude mu to trvat 4 roky :D Výsledek je zase absence smyslu ve tvém příspěvku...
Reagovat
smazaný uživatel
A 4 roky je jako moc? Ja myslela, ze myslis treba 6,8. Takze ve 32 bude na Rogove rekordu...no a mas pocit,ze se na nich zastavi? Vzdyt on muze udelat klidne 20.
Reagovat
Kozoroh
To by byla paráda, kdyby No1e vyhrál ještě 10 Majorů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
20 je mozna prestrelka, ale 7 da v poho, vzdyt mu nikdo nekonkuruje.
Reagovat
smazaný uživatel
dovolím si tě opravit, jestli mu někdo konkuruje, tak jsou to už jen dva hodináři ze Švýcarska, chce to jen mít v den D správně seřízené ručičky, jako Stan the Man letos právě v Paříži, naopak Rolexkář na posledních dvou GS krapet zaspal a nedal si to kafíčko na nakopnutí :( já jsem se už dávno zaměřila na Djokoviče jako Rogerova největšího konkurenta a hrozbu, která ho může svou dominancí dohnat, Rafu už jsme pro letošek sundali, tak na této frontě máme splněno :P
Reagovat
smazaný uživatel
:-) dovolim si opnovat u jednoho borce z Baslu :-) a Wawros to je vzdy loterie :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to je, ale když se to zvířátko (připomíná mi nějakého hlodavce :D) hecne a bude mu šlapat bekhend, tak ho rozstřílet může, dneska se ale obávám toho, že nestihne pořádně zregenerovat po noční šichtě :(( teď už mám jasno, komu fandit, Wawřinec ať zvedne nad hlavu ten strom :D v zájmu Rogera musí zařídit, aby Djoko nevyhrál všechno, kamarádi si přece pomáhají, tak jako zabránil kalendářnímu grandslamu :P
Reagovat
Pe3k
Taky se obávám, že to dneska nedopadne. To co včera stačilo na Nadala, dneska určitě nebude stačit na Novaka. Navíc Stan nehrál svůj top tenis, těch chyb tak bylo nepřeberně.
Reagovat
smazaný uživatel
ze začátku mi přišlo, že to bude rychlý, ale ono to asi bylo i tou bolestí hlavy, to kafe ho docela nahodilo, no a pak, když mohl doservírovat ho hlava zradila, ale nesesypal se, když už jsme všichni viděli třetí set, v závěru prokázal silnou psychickou odolnost a Rafa mu pravda aj trošku pomohl těma chybama, uvidíme jak dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vid, zviratko..ale roztomily :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by roztomilejší bez těch dolíčků všude po tváři, ale víš co, on za to prostě nemůže, nemám ráda, když někdo říká, že je ošklivej :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky ne. Vcera se mi zdalo,ze nejak shodil, ale mozna to delala ta cerna barva. Za ty dolicky fakt nemuze, je to jak s plesatenim...
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyz je fakt, ze chronicke akne jde velice dobre korigovat zdravou stravou. Muj bracha na to strasne trpel, pak se stal veganem a uplne mu to zmizelo, ani doliky nezustaly.
Reagovat
smazaný uživatel
akne nebo plešatění, nikdo není dokonalý ;) Stan by se asi veganem nestal, já bych se taky nevzdala masa a dalších věcí, tak se to asi snaží zakrývat tím strništěm, přitom je to ale normálně pěkněj chlap, stačí když ho trošku vyretušujou na obálku časopisu :D tlustej taky není, on má takovou stavbu těla, nikdy nebude štíhlej jako Djokovič ;) jo a už asi vím, jaký zvířátko mi Standa připomíná, on je celej otec a ten vypadá jak bobr nebo morče :D :D Rafa zase kapybara :P
Reagovat
smazaný uživatel
Kapybara je k ponufani :-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
to morčátko nebo bobřík taky :D :D Roger je lev, to je jasný :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik jich měl ještě dát Rafa po roce 2013? Taky nejmíň 10, jestli si dobře vzpomínám.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je prece zdravotne nekde uplne jinde nez Djokovic, jeho problemy snad netreba pripominat, a taky ta psychika. To jsou veci, ve kterych ma Novak jasne navrch.
Reagovat
Pe3k
Rafa měl loni jen slepák a celý rok 2015 byl naprosto zdravý!!!
Reagovat
Kytka
To je pravda, celý rok je zdravotně v pohodě. A psychiku měl špatnou, protože ho sejmulo i pár hráčů mimo top 10 možná někdo i pod top 2O. to je pak sebevědomí v háji a hned se trefují údery, které jinak dával, hůř.
Reagovat
Pe3k
Federer mohl vyhrát 27...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted uz je fuk, co by kdyby. Ted je tady realna dominance Novaka Djojovice.
Reagovat
Pe3k
Proč s tím Nadal nedokáže nic udělat? Jediný kdo ho letos porazil dvakrát je dědek Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa se teprve zveda, jak pises, nikdo nevi, co bude v 2016. Tezko s tim mohl neco delat bez formy.

A co delal Roger v r. 13 aby prekazil dominanci Nadala, AHA? Tohle je fakt cista demagogie...
Reagovat
Pe3k
Roger byl zraněný a Novak bez formy, být tebou jsem rád, že to tak bylo, jinak by měl Nadal ještě horší resume.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je dvousecny argument toto. Ty ted muzes byt taky rad, ze Rafa je z formy, pri tolika moznych prilezitostech, kdy se meli letos potkat a Rafa vyletel o kolo driv,by Rafa navysil uz tak hruzostrasne h2h..
Reagovat
Pe3k
ROFL
Reagovat
smazaný uživatel
hele, při porovnání jejich letošní formy by to do finále v Basileji mohlo být třeba už 23-15, teď z hlavy nevím, kolikrát se mohli potkat :P
Reagovat
Pe3k
Je fajn, že Rafovi zůstal alespoň nějaký rekord :) sice z nejslabší antukové éry historie, ale i to se počítá...
Reagovat
Cico93
neplač:-))
Reagovat
smazaný uživatel
A pocet 1000 neni nic? Dokud ho drzi, je to rekord.
Reagovat
Pe3k
Však ano, ať si ty poslední měsíce užije. Nakonec ho Nole překoná tak o 15.
Reagovat
smazaný uživatel
Verim, ze antuku Rafa jeste prida, 30 udela.
Reagovat
Pe3k
Jo tak Barcelonu by vyhrát mohl...
Reagovat
smazaný uživatel
MC a Rim.
Reagovat
smazaný uživatel
Barca je 500.
Reagovat
Pe3k
No právě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi marny...:-(
Reagovat
Pe3k
No forehand to samozřejmě neví, ale Federer má dvě šnůry po 4 letech a jednu po 3. Navíc dokáže vyhrát masters ve 34 letech na povrchu z nejsilnější konkurencí...To Nadal už nedokáže ani vyhrát masters na antuce a to mu je teprve 29.
Reagovat
Cico93
Petrik
nevyskakuj.
Roger má za posledne 6 roky 1 GS, ja netvrdím, že Rafa bude v tomto lepšie, ale vyskakuješ veľmi vysoko.
Reagovat
Pe3k
Napsal jsem jen pravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
Mas vesteckou kouli?..zbytecna provokace.
Reagovat
Pe3k
Píšu jen pravdu. Co bude v 2016 neví nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, ty si fakt zdegenerovaná existencia, človek ku ktorému može prechovávať nejaký pozitívny cit snáď len vlastná matka..

A čo to mení na veci, že má dve 4-ročné šnúry?...Ty fakt nechápeš pointu prispevku a predmet diskusie rybár?..
Reagovat
Pe3k
Ber to s nadhledem :)
Reagovat
Cico93
Teba už asi musíme brať:-)
a aj trocha s rezervou...
Reagovat
Pe3k
No pokud chceš brát fakta s rezervou pak OK
Reagovat
Cico93
Roger vyhráva masters v 34, Rafa neni schopný vyhrať v 29...to človek by povedal, že Roger má ďaleko viac titulov z masters a ono to tak neni.:-)
Reagovat
Pe3k
Roger ma ty cenné, Rafa jen dokola z antuky, kde nebyla 10 let žádná konkurence.
Reagovat
Cico93
Ber fakty jak sú a nefňukaj.
Reagovat
spaniel
Rogeruv nejlepsi povrch je trava a to je fakt. Byg na trave tolik masters, tak by byl Nadal za nim, vzhledem ke sve uspesnosti na hardu.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná kdyby bylo tolik Masters na trávě jako na antuce...
Reagovat
Cico93
Tak ale je ich stále ďaleko viac v hale a na harde ako antuke.
Reagovat
Pe3k
Tak schválně, kolik je masters v hale?
Reagovat
Cico93
Paríž
Reagovat
Pe3k
Celý jeden turnaj :D
A kolik je na trávě? 0
Zbytek si už odvodíš sám, že?
Reagovat
Cico93
a koľko ich je na harde?
a o GS ani nehovorim...to už FH písal nižšie.
Reagovat
spaniel
Hard je univerzalni povrch, na kterem umi vsichni. Rogeruv povrch je trava nebo hala. Jsi tak pomaly nebo co?
Reagovat
Cico93
pomalý jak Nadal:-))

jasne chápem spaniel, takže nakoniec je Rafa ešte vo výhode ok...
Reagovat
spaniel
Jisteze je. Proti RF ano. Roger neni na hardu tak dobry a dominantni jako Rafa na antuce. To neni ani na trave, ale tam se aspon blizi.
Reagovat
Cico93
Ty máš svoju pravdu ja svoju,. čo teraz?.DD
Reagovat
spaniel
LOL, ty jsi tezky kalibr.
Ja napisu trava je zelena, ty cervena a pak napises ok, kazdy mame svoji pravdu. Cool. Zustan svuj.
Reagovat
Cico93
:-))
ok tam síce bolo, ale z neho je jasné, že s tebou nesúhlasím.
Reagovat
spaniel
? Vzdyt ja nepisu, ze se mnou souhlasis. Naopak. Ty mas tezky problem s chapanim a myslenim vseobecne chlapce. Ty tak pritakavat, to je tve maximum.
Reagovat
Cico93
jasne
Takéto ukončenie debaty...to je tiež také tvoje.
Reagovat
spaniel
Jiste, souhlasit nemusis, ale bavit se muzeme, az napises neco, co aspon bude vypadat jak argument.
Reagovat
spaniel
Kazdopadne na tebe nemam, zatim jsme zadnou debatu neukoncil vyrokem, ze bych nekomu nafackoval :D
Reagovat
Cico93
Vtedy som ju s Petrikom len začal:-))
to bolo len zo srandy. Nemusíš to tu teraz furt vyťahovať!

Ty tiež nemáš na ružiach ustlané...
Reagovat
Cico93
9 masters
3 max. vyhovujú Rafovi
3 max. vyhovujú Rogerovi( rýchle Cinci, Shanghai a hala Paríž)

3 sú neutrálne.
takže dajme tomu, že to je na stejno.
Reagovat
spaniel
Pariz? To snad nemyslis vazne. Navic hard Rogerovi zdaleka nevyhovuje tak, jak Nadalovi antuka. Az budou Masters 2xhard, 2xantuka, 2xtrava a 2xhala, tak pak se muzem bavit. Obavam se ale, ze vysledek by se vam nelibil.
Reagovat
Cico93
Ja vedel, že Pariž sa ti nebude páčiť, je to tam pomalé čo?.-))

Netreba ešte zabúdať, že Rafa potreboval na 27 titulov 92 turnajov, naopak Roger to má 24/121.
Reagovat
smazaný uživatel
A koho to je chyba, ze nevyhovuje?...Tak má byt lepší....

Celkovo špekulácia o tom, ze keby boli Masters na tráve je absurdná aj na tunajšie pomery..Pome špekulovat o dvoch GS na antuke..

Apropos, Masters na tráve..Roger vyhrával takmer vsetky GS na harde, ale na hardových GS pravidelne horel, takze zrejme by to na tráve bolo nieco podobné..
Reagovat
smazaný uživatel
Hardovych masters
Reagovat
Roger_Federer
"Roger vyhrával takmer vsetky GS na harde, ale na hardových GS pravidelne horel, takze zrejme by to na tráve bolo nieco podobné.."

Klid, nerozciluj se, pekbe si rozmysly co chces vlastne rict...Peto.
Reagovat
smazaný uživatel
Kámo, ja som kludný, mam tu za celý den 3 prispevky, nebud premotivovaný, mne je tádo debata voľná, lebo je absurdná..

Áno, Fedex pravidelne vyhrával GS na harde, ale na Masters nemal snáď ani len 50% uspesnost..
Reagovat
spaniel
Jaka chyba? Je totalni zaslepenec nevidi, jak je to nefer a ze trava je v nevyhode. Rogerovi nejlepsi vysledky jsou trava a hala a zrovna tyto dva povrchy jsou v nevyhode. Proc neni Rafa lepsi na hardu a v hale? Nema to zapotrebi, protoze ma stesti, ze na hline je toho dost.

Ale chapu, ze to nechces priznat, i kdyz to dobre vis. Neni to davno, co jsi tady byl za masters na trave. Ale jak jde do tuheho, tak to nechapes a zacnes s kdyby a ci je to chyba :D
Byt povrhy vyvazene, tak mezera mezi Rogerem a Rafou je propastna, jak na GS, tak i na Masters. Propastnááa :) Nemluve o tom, ze i Nole uz by byl pred Rafou, jelikoz taky neni tak jednostranny.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, som stále za masters na Tráve...

Spaniel, haloo..Zamyslíme sa nad meritom veci.. Co je toto za debatu, keby boli Masters na tráve?..To co je za blábol?..Keby boli dva GS na antuke..Keby bol TM na antuke.:Keby boli tri GS na antuke..Veď veci sú nejako dlhodobo nastavené...A vsetci to rešpektujú a prisposobia sa...Nechápeš, že táto debata má asi taký zmysel, akoby si lamentoval nad tym, ze Roger nemaš s Rafom obojručný BH...

P.S- Mne aj TM na antuke prisiel ako nezmysel, rovnako ako masters na tráve, v kontexte sezóny úplne nereálne..
Reagovat
spaniel
Veci su dlhodobo nastavene? Nebud smesny. Kdysi byli vsechny turnaje na trave, skoro kazdy turnaj zmenil x krat povrch, povrchy se zpomaluji, rakety se zmenily, vyplety, treninky...a ty mluvis, jako kdyby to bylo bez zmeny miliony let. Nebavime se o gravitaci.

Navic nekdo, kdo tady omila tak subjektivni veci jako je konkurence a co by kdyby nebyl Rafa zraneny, nechce pripustit debatu, jak by to vypadalo, kdyby povrchy byli v rovnovaze.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, ale ty hovoris o dobe, kedy boli este ciernobiele televizory..Tenis sa hral kedysi len na tráve a antuke..Ale nepamatam si nikdy ziadny Masters na tráve, travnata sezona je vzdy kratucká..

Navyse zabudas na fakt, ze keby je viac Masters na tráve, tak by na to doplatili Masters na harde, takze by Rogerovi nieco pribudlo, nieco ubudlo...
Reagovat
spaniel
Ziskal by o neco vic nez ztratil. Na trave vyhral i sve bidne sezone. Navic jsem psal i o hale.
Reagovat
spaniel
Vis co je nejlepsi?
Trava: 1GS
Hala: 0 GS, 1xM1000 a TM
Antuka: 1GS a 3xM1000

a i tak Nadalovci pisti, ze by mel byt TM na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
A hard? Kolik je GS a 1000? Nejak mi to vypadlo :-X:-DDDD
Reagovat
Pe3k
Dáme vše na rychlou trávu a Rafa bude mít na konci kariéry 0 titulů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha a proto vyhral 2x W.
Reagovat
spaniel
Omg. Pise o rychle trave.
Reagovat
spaniel
Jestli nekomu fakt vyhovuje hard, tak Djokovicovi. Takze nechapu. I kdyz u tebe zadna novinka.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto ma Roger tolik titulu z USO a AO, taky dobry :-)
Reagovat
spaniel
Novak 7/10 (70%), Roger 9/17 (53%). Hardove GS 2/4 (50%), takze Rogerove procenta odpovidaji a je videt, komu hraje hard vic do karet. Ale to uz je na tebe asi moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Proste si neodpustis tu urazku, vid? Neva no, uz jsem si zvykla.
Reagovat
smazaný uživatel
Možno, keby bolo tolko GS na antuke, čo na harde

Silný argument.
Reagovat
Pe3k
Pořád lepší než Vaše argumenty...
Btw. pomalý hard je pro Rafu lepší povrch než pro Rogera.
Reagovat
Roger_Federer
Rafovy by stacilo prelest ve Wimbliku do druheho tydne..tam uz se pak hraje na antuce;)..Takze antuka 1,5 Granslam.
Kde jsou ty doby kdy by Rafa na Wimbledonu neprosel nikdy 3kolem..ttak rychle to kdysi v pravekubyvalo..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na teba sa veru pozerám s nadhladom a patričnej výšky drahý moj :)
Reagovat
Pe3k
U wish, ale pravda je že se zde každý den jen zesměšňuješ. A z výšky hledím já na tebe, podobně jako Federer na Nadala :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase s radostí hledim na každý zápas ve kterym ten tvůj idol dostane naložený :)...a ze jich je poslední dobou :))
Reagovat
rusedski
RF jen 4-letá série? Takovej suverén minulý dekády? To se mi nechce věřit :/
Reagovat
Pe3k
Pokazil mu to rok 2008, jiank by měl 9 nebo 12 let v kuse.
Reagovat
rusedski
Jj dík, teď na to koukám. No od "GOATa" v nejlepším věku (26-27) bych čekal víc teda :)
Reagovat
spaniel
Goaty zajimaji GS, plebs Masters ;)
Ji, mimochodem, antuka tvori 30% z M1000. Jake ze % Rafovych titulu z Masters tvori antuka? :D
Reagovat
rusedski
Ale no, jsem si zlehka rýpnul a ty hned vytahuješ Rafu :D
Když dokonce i Pe3k zareagoval v pohodě :)
Reagovat
Cico93
Reagovat
Pe3k
To víš, beru to s nadhledem a jsem pohodář :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hned je vninani tveho sveta veselejsi, ze? Vidis jak ti to jde :-D
Reagovat
spaniel
Vzdyt ja si taky zlehka rypnul. Ztezka to vypada jinak, neboj. Jinak zvlastni, fandit Nadalovi a mit nick rusedski.
Reagovat
rusedski
Máš pravdu, asi si ho změním na "Švajčiar" :/
Reagovat
Pe3k
Hmm to byl rok vzestupu Novaka i Rafy a Roger měl mononukleozu.
Reagovat
Nola
Umpire Catch Paris Masters 2015 Djokovic Berdych
https://www.youtube.com/watch?v=33BfWxcA2-U
Reagovat
smazaný uživatel
No, kéž by dneska Stan vyletěl zase, chtělo by to nějakou změnu. A doufám, že Andy se proti včerejšku zlepší, bude to proti Davidovi potřebovat. Rád bych nejpzoději v Londýně viděl Andyho hrát se Stanem, strašně dlouho spolu nehráli.
Reagovat
freeteepek
Konec zápasu byl infarktový. Škoda, že Tomáš nevyužil ty setboly. Druhý set si vyhrát zasloužil. měl to nahraný a vždycky minul. Ví, že Djokovič je kočka a tak ten rozhodující míč tlačil k lajně, až moc. Opět se potvrdilo, že na něj neumí zahrát. Nemá úder, kterým by ho přitlačil. A přitom by stačilo, kdyby hrál míček rychleji po dopadu a chodil si pro body na síť. Alespoň občas:-(
Reagovat
Kytka
Ale včera ho tlačil docela dobře. Spíš to taky byla psychika, to netrefení 2 míčů. Sém Nole přiznal, že ho Tom zatlačil hluboko do kurtu. Vyjít jeden ze setbolů. mohly se ve třetím setu dít věci. Tom byl rozjetý a rozhodně měl dost sil, když pak s Radkem ještě úspěšně zvládli čtyřhru. A ne s ledajakým párem.
Reagovat
Pe3k
https://www.youtube.com/watch?v=Q6vygoJwe8k

Aby si tu zase někdo nestěžoval, že nepostuju vide s Nadalem...
Reagovat
smazaný uživatel
DEJTE KAVU NA SEZNAM ZAKAZANYCH LATEK!!! ..nebo ji Rafovi vylejte rovnou na hlavu :-DDDD

Njn,druhej set jsem nevidela, nervy jsem posetrila a udelala jsem dobre, asi by to byl infarkt. Ale je fajn, ze je to aspon Stanik....a taky, ze Rafa hraje skvele proti nekomu z top 3. Pred dvema mesici mel problem porazit kohokoliv z 10.
Reagovat
Cico93
Tak ma Rafa nenaštval ani na US open s Fabiom.

Noo nič uvidime čo na TM...
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? Tak to me nastval s Fabiem uplne nejvic, mozna i driv. Kdyz ted vidim to zlepseni, dava mi to naopak nadeji, ze v pristi sezone to snad bude zase starej Rafa. Jde to pomalu, ale jde to!!! :-) Neves hlavu ;-)
Reagovat
Pe3k
Tak starej bude určitě :D
Reagovat
Cico93
Tak fakt, mal oba sety na rakete a hlúpo to zazdil. Ale aspoň dnes ušetríme nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite je pekne nas.raty :-D sam na sebe, treba ho to naopak jeste vic nakopne. On ted vi, ze ma na ty nejlepsi, skoda, ze se nehraje na tri sety, mozna by Rafan otocil. To by byla ta prava proverka jeho nervu, herne na to mel, chtel tak moc...co ho presne zradilo nevim, druhej set jsem nevidela.
Reagovat
dappe
To už dlouho vidíme, jak má na ty nejlepší. Vždyť asi 16 měsíců nikoho z nejlepších neporazil.
Reagovat
Cico93
Riša, Stan, Miloš, Marin...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší myšleno Djoka , Fedexe a Andyho :D. ..fakt zaslepenci tady :D
Reagovat
Cico93
Na Djokovica to fakt neni to je asi jasne.
Na Andyho dlho nenarazil noo a s Rogerom v hale tesne 1:2 to neni najhoršie.

ale to je fuk bež neunášať vedľa:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bavim se o poslednim mesici ty trdlo :-P
Reagovat
dappe
Takže uhrané 4 gamy!!! s Djokovičem, prohra s Tsongou, prohra s poměrně bez formy hrajícím Federerem a včera s Wawrinkou...
Reagovat
Pe3k
Ale zas porazil Rosola, takže i tak je to pro Rafu úspěch :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady nejde o prohru, ale o predvedenou hru. Djoka nelze vzpominat, to je nadclovek.
Reagovat
Pe3k
34 lety Federer ho 2x porazil...
Reagovat
smazaný uživatel
Lol to je moc toto :D IQ tykve...takže jinak, za poslední měsíc porazil nadal někoho z tria djokovic, fedex nebo murray jo? Neskutečný tady fakt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste jednou ty IQ, jde o predvenou hru jak s Federem tak s Wawrosem, ne jestli vyhral. Co je na tom k nepochopeni???
Reagovat
Pe3k
Stan mu ten zápas zcela odevzdal...
Reagovat
peggy
Vamooooooos Rafa i kdyz jsi prohral bylo to o stesti,jen malinko stacilo.Stan mnel vetsi stesti.Vim,ze na turnaji mistru to bude super.
Reagovat
peggy
Novak byl jsi uzasny,ale mohl to byt i jeden kanar,aby ten namysleny Berdych vedel, ze jsi jednicka.
Reagovat
vaclavsubrt
Zase nám ukázali oba borcí, že do posledního míčku není nic hotovo, ať to vypadá sebejasněji... který sport tohle nabídne tak často?
Reagovat
smazaný uživatel
Ziadny, tenis je top..
Reagovat
Pe3k
Stolní tenis, bedminton, sepak takrav.
Reagovat
Mayo
hociktorý
Reagovat
FulnekUltras
- i přes klasicky kvitovské ;) zkraty - a Řiťuálovi nepomohly ani extrapečlivě srovnané flašky po druhé výměně stran ve 2. TB...
Reagovat
pockerface
Pěkný zápasy na konec sezony. Ještě, aby byl vydařený i TM. Doufám, že se nebudou opakovat jasné zápasy, kdy poražený vždy dostal nakládačku. Pokud to budou takovéto zápasy, tak to se máme na co těšit.
Reagovat
Kytka
Je možné. že zápasy budou pěkné. Vloni asi 6 lidí určitě až do čtvrtfinále bojovalo o 4 postupová místa na TM. Pak tam přijeli vyšťavení. Letos bylo jasno už před touhle poslední tisícovkou.
Reagovat
Mayo
No tak nakoniec dalšie dva tajbrejky rozhodli o postupujúcom. Čo už, Rafa mal 5-2 a pokazil to, každopádne vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Wooohoo, panejo to byl závěr, Stan to pořádně zdramatizoval, jen aby zítra nezaklaunil proti Djokovičovi, třeba udržet nervy, Rafa až na ty smeče do sítě kvalitní výkon ;)) Konečně můžu jít spát, tak dobrou noc všem, zítra to budou možná další dva maratony :))
Reagovat
pockerface
Ale ty už neskončí o půlnoci, to by Můra musel hrát 5 hod. a pak Novak taky 5 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
to leda tak na grandslamu, dobře že Staník nepřepnul v hlavě už na Londýn a ještě si zařádí v Paříži :))
Reagovat
Denis92
Parad na zaver! Ale Nadal si to pokazil sam tym zahodenym smecom na 6-2..to bola strasna chyba. Celkovo Djokovic, Murray aj Nadal maju dost problemy v tejto cinnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
No tá chyba je o to kurioznejšia, že ďalšia chyba na sieti prišla hneď po nej..Rafa tento rok prehral so Stanom tri TB, v ktorých mal tusim dohromady 10 setballov..V Ríme to mal 6:2 v TB, dnes tiež hlavne ten druhý skvele rozohratý...
Reagovat
Denis92
Na druhej strane moze byt aj "rad" ze prehral, lebo zajtra by ho nic dobre necakalo vzhladom na vsetky okolnosti. Takto moze ist na TM s lepsim pocitom, ako keby zajtra dostal nalozene od Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím...Po tomto zápase určite neodchádzal s dobrým pocitom :)..

Ale zajtra by bol outsiderom, to je jas...
Reagovat
Denis92
Myslim si, ze s lepsim ako zajtra :) Dnes si to pokazil sam, jasne bude nahnevany na seba, ale vie ze herne nato mal a psychicky by ho to nemalo poznacit. Jeho vykony isli vyrazne hore.
Zajtra by bol dost unaveny a hral by proti Djokovicovi, ktory je herne stale inde.. myslim, ze by dostal nalozene a na psychiku by to zaposobilo horsie ako tesna prehra po vlastnych chybach.
Reagovat
tito
Zrovna Rafa nad hlavou obvykle hraje velmi dobře a s jistotou.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj smeče nad hlavou sú ťažké, stredne obtiažne a jednoduché..Tito, tento bol jednoduchý..:(
Reagovat
FulnekUltras
Dobře známe... ;)
Reagovat
Denis92
Z tejto spominanej trojice je najlepsi, to hej. Ale niekedy to hra az moc na istotu a musi ho hrat aj 2-3x aby dal winner..a dnes sa mu to vypomstilo ze ten dalsi a velmi lahky pokazil.
Reagovat
Pe3k
Ufff to byl zápas. Takhle se ochraňuje H2H :D
Btw. mám tu statistiku pro forehanda. Tento týden Švýcarsko vs Nadal 2:0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasu nechýbalo vobec nič, okrem premenenia jedného zo 6 setballov Nadala :)
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu 2 SP, ve 2. 3 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně 3 + 3, počítal jsem jen TB.
Reagovat
pockerface
No ty vole Standa teď překvapil, jak ubojoval ten TB. Tak to jsem rád, že jsem to nakonec viděl celý. Byl to úžasný zápas od obou. Věřím, že by Standa mohl zítra porazit i Novaka.
Reagovat
FulnekUltras
jj
Reagovat
a.magerova
Reagovat
pockerface
Tak možná to ani do 3.setu nepůjde. Jestli to Rafa projede TB ze stavu 5:2 pro něj, tak to bude pro Rafu velká rána.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď to má grády, mazec hrát pod tlakem :))
Reagovat
pockerface
Tak to bylo teď něco. Standa se už zase zvedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tito, toto dobre ze si nevidel, vazne...
Reagovat
tito
Neviděl, neviděl. Zase na druhou stranu na TM je připravený, zítra by stejně dostal dva kanáry, vždyť by se ani nehnul.
Reagovat
pockerface
Škoda, že to neviděl. Rafa hrál dobře, ale Standa byl v koncovkách setů lepší. Ale parádní tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
To bez debaty..Škoda, ze match nesiel do tretieho setu, zasluzil by si...Navyse som za stavu 3:5 vyčíhal kurz 8.5 na Rafu :)
Reagovat
pockerface
No nemohl ten Standa takhle podávat za stavu 5:4, to ne neskutečný. Jestli to půjde do 3.setu, tak v něm bych více věřil Rafovi.
Reagovat
Pe3k
Tak to už je uplně jasné...
Reagovat
smazaný uživatel
no pokud to neskončí opět ve dvou TB, tak bych tomu i věřila, Rafanovi se ty tříseťáky nějak zalíbily, že se mu z těch otáček nezamotá hlava :)
Reagovat
smazaný uživatel
ou mááj, to už je vážně na chocholouška tyto zápasy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dámi a páni...Stan Wawrinka..V plnej paráde..

https://www.tipsport.sk/ViewUsersLiveTicketAction.do?id=83553892&hash=c5f27568&t=bGl2ZSA4LjUwIHphIDUmZXVybzsgPw%3D%3D%0A&siteId=1134186&affid=WtpLTDkWWABJs3GUyMlJrQ%3D%3D&popup=1
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.tipsport.sk/ViewUsersLiveTicketAction.do?id=83553892&hash=c5f27568&t=bGl2ZSA4LjUwIHphIDUmZXVybzsgPw%3D%3D%0A&siteId=1134186&affid=WtpLTDkWWABJs3GUyMlJrQ%3D%3D&popup=1
Reagovat
smazaný uživatel
Staníka kávička pěkně nakopla, ještě tak si ji dát zítra a vystřílet Gumoviče, to tam pak může vyhrát celé :))
Reagovat
smazaný uživatel
jo a těsně před cílovou páskou zaškobrtne, co by ne žejo :D
Reagovat
smazaný uživatel
džízis, já jdu snad taky radši spát... :D
Reagovat
pockerface
Už jsem se těšil do postele a Stan to musel zvorat. Jestli to půjde do 3.setu, tak udělám pá, pá.
Reagovat
Kytka
Jo dal to. Paráda. Mám radost. Konec dobrý, všechno dobré. A já a moje bolavá hlava si jdeme konečně lehnout. Všem dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Rubrika DF na big pointe rozšírená o ďalšiu čárečku..

V druhom sete už tomu niečo chýba, Rafa mal vyhrat prvý set..
Reagovat
tito
Tak jak vidím výsledky, asi už hotovo,co?
Reagovat
tito
Myšlen pochopitelně výkon Rafy ve druhém.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa začínal zápas na baseline a končí tri metre za ňou, už chýba energia...

Apropos, to isté čo v Ríme, v prvom sete nepremenené setbally, nestastný TB a druhý set je len následkom..
Reagovat
tito
Trochu jsem čekal, že dnes už bude šlapat vodu. Ale nebyl to špatný turnaj :-)
Reagovat
pockerface
Standa se rozklepal a těsně před cílem mu povolily nervy. Ještě není konec.
Reagovat
smazaný uživatel
padnul na držku těsně před cílem, aby ho to nestálo zápas
Reagovat
tito
Neuvěřitelné...
Reagovat
FulnekUltras
Petra se ještě zvedne... ;)
Reagovat
tommr
Tomáš si vyřazení v singlu aspoň částečně vynahradil v deblu a spolu s Radkem postoupili už do semifinále ... :)
Reagovat
Kytka
Hurá, kluci to dali. Aspoň si Berďa spravil frustraci ze singlu a Štěpec nejel do Paříže zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Paríž je kalendárovo najmenej podarený Masters a často je len do počtu, braný skor ako generálka pred TM..Ale štvrťfinálový program mal najpodarenejší.
Reagovat
pockerface
Většinou ti co už měli jistý TM, tak ani nejeli nebo to nějak odflákli. Ale letos to jsou všechno pěkný zápasy.
Reagovat
rod_laver
Pekne, Stane, jeste jeden set :-) Snad na me rano bude cekat vysledek ve prospech Stana.
Reagovat
a.magerova
I vidíš dvojmo? :-P
Reagovat
rod_laver
Kdepak, pred chvili jsem dojel strizlivy domu, narocny pracovni tyden :-) Videt dvojmo budu snad zitra :-)) a ty?
Reagovat
a.magerova
No.... Tvůj příspěvek jsem viděla dvojmo, ale ostatních ne, tak nevím.no. :-P
Reagovat
rod_laver
Vsiml jsem si toho az ted :-))
Reagovat
rod_laver
Pekne, Stane, jeste jeden set :-) Snad na me rano bude cekat vysledek ve prospech Stana.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa to trochu nezvládol psychicky, ten TB bol hrateľný...
Reagovat
tito
Pochopím, že se rozhodl trénovat otočky v zápasech poté, co buchl s Fogninim na USO z 2:0 a padla velká jistota, ale co je moc, to je moc. Jak to sakra chce dělat na GS? To budou samé pětiseťáky? No ještě že to dnes nevidím. Pokud to dnes dá, tak ne že zítra bude lézt po čtyřech, to se bude rovnou plazit...
Reagovat
smazaný uživatel
To tam mají takovou saunu, že z toho až bolí hlava? Co takhle tam pustit vzduch, to bych zhebla :/
Reagovat
Mayo
a to tam niektorí v čapiciach :D
Reagovat
FulnekUltras
len fortelne do hnedkoškraba !!! ;)
Reagovat
Mayo
Stan kávičkár :D ako pánes
Reagovat
Kytka
Řekl si o prášky na bolest hlavy, proto ta káva. To ho teda hrozně lituji. Já jsem migrenik a úplně mně bolí za něj, že při bolesti hlavy hraje.
Reagovat
a.magerova
Tak Rafa si měl říct o pivko :-))
Reagovat
smazaný uživatel
v práci se nepije :P
Reagovat
a.magerova
http://www.vystavastanu.cz/competition/posts.front.photos/default/705
Reagovat
tito
Zázvorový mám nejradši. Jinak že pozdravuji pana syna. Má hodně dobrý vkus :-)
Reagovat
a.magerova
To jo, ale za finále v Basileji mi furt dluží 10 korun ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tohle se nedá považovat za pivo :P
Reagovat
a.magerova
Tak když je Stan v práci, tak jiné mu nedovolíš, tak co furt vymýšláš :-P
Reagovat
smazaný uživatel
já nic nevymýšlám :D v práci pivko ne-e, kávička zdá se zabrala :P
Reagovat
smazaný uživatel
kavárenský povaleč Standa Wawřinců :D
Reagovat
pockerface
Kafíčko za chvíli vymění za prášek na bolest hlavy. Káva asi zase tolik nezabrala.
Reagovat
Kytka
Já bych kafe na bolavou hlavu nemohla. To by bylo pak 2x horší
Reagovat
smazaný uživatel
Švajčiarsky hipster!...mu mali k tej káve doniest aj bicykel..
Reagovat
pockerface
Hm, tak Stan dokázal urvat 1.set. Jsem zvědavý co předvede Rafa ve 2.setu, protože už toho asi moc vytáhnout nemůže. Posledních 40.minut hráli oba pěkný tenis a některé výměny byly dech beroucí, jen tak dál hoši.
Reagovat
FulnekUltras
V porovnání s WTA je to pastva pro oči technicky založených diváků a vývojářů sportovní robotiky... ;)
Reagovat
Pe3k
22 chyb a stejně ještě vyhrál set, tak trochu rekordman. Rafa nechce hrát s Novakem, ale i tak je 3 set jistý.
Reagovat
pockerface
Na to, že tam bylo dost UE, tak mi v tom zápase nijak nepřekážejí. Kompenzují to pěkné výměny, kde některé z nich sice skončí UE, ale je to opravdu koukatelný, pěkný tenis.
Reagovat
Pe3k
Když Wawrinka náhodou trefí kurt, tak se na to dá dívat...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to jsou těžký šichty, už máme po půlnoci a na to, že Wawroš zprvu vypadal laxně a vyhazoval se, tak to vypadá ještě na dlouho, Rafa se určitě nedá, to bych si to kafe dala taky :P
Reagovat
Denis92
Stan 11/22
Rafa 8/19

U Rafu ma taky zaporny nepomer dost prekvapuje. Vela sanci zahodil v tom sete.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Kytka
Paráda.
Reagovat
a.magerova
Mně se líbí ta jeho vítězná gaťata na tašce :-)))
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/s720x720/12208731_833365073448823_8811481462558003158_n.jpg?oh=982db1c1eaf424f61f6f8eee94b0fa51&oe=56B5DAB6
Reagovat
Cico93
Rafa tos posral toto:-)
Reagovat
Cico93
Bože ten FH nalitý do sieťky:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Na 3. pokus dnes TB zvládl TB (přesně o půlnoci).
Reagovat
tommr
Tomáš si dneska v těch TB nějak lebedí ... :)
Reagovat
Kytka
Škoda, že se mu jeden nepovedl v tom singlu. A to má v tiebreacích letos super statistiku. Ten neproměněný setball bolí.
Reagovat
Kytka
A teď mají break 2:0.
Reagovat
Kytka
3:0
Reagovat
smazaný uživatel
A Rafa ne...
Reagovat
spaniel
Ted mel Stan sanci, ten nabeh byl spatnyyy.
Reagovat
pockerface
Na začátku setu to vypadalo, že Stan nebude mít svůj den, a Rafa to bude mít snadný, ale teď je to pěkný zápas od obou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam na to nervy, vsechno vypinam jdu spat. Az se rano vzbudim, snad nedostanu sok.
Reagovat
FulnekUltras
gumičky došly...všechno vylejt !!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nechoď, já si u toho čtu :D
Reagovat
pockerface
Já si u toho dělám DPH :-)
Reagovat
spaniel
Ja zas PHD
Reagovat
a.magerova
A já NIC :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
V jakém oboru?
Reagovat
smazaný uživatel
nemáte někdo stream na kluky na debla?
Reagovat
pockerface
prý není
Reagovat
smazaný uživatel
aha, díky
aspoň vím, že nejsem lama v hledání :D
Reagovat
Kytka
Zítra budou hrát na centru nejdřív tak kolem sedmé - po druhé dvouhře. Ale nenašla jsem, že by chytali nějaký stream. To snad je jen v Paříži. Všude jinde to na streamech je.
Reagovat
smazaný uživatel
Zda se, ze i divaci jsou na Rafove strane..pojdmeee!!!
Reagovat
pockerface
Dneska jsou Tomovi ty TB souzený. Dneska už hraje třetí :-), tak snad tenhle TB s Radkem vyhrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen jemu. Za 8 zápasů v Paříži zatím 9 TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych si ty TB taky nějak oblíbil.
Reagovat
spaniel
Rafa uz min 2 prasatka a asi tri neciste udery a vsechny do kurtu :/
Reagovat
mahycek
Jestli Wawrinka vyhrajě 1 set, tak to už Nadal neotočí a klidně bych vsadil na Live sázku, musím se podívat kolik tam je.
Reagovat
pockerface
Rafa poslední týdny rád otáčí ze stavu 0:1, co už prohrál 1.setů a pak zápas otočil.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bych se tomu teda rád vyhnul. Kdyby měl otáčet, tak bude na kurtu tak do 1:30 a zítra tak od 17 (?) hod. zápas. Ne že by Novak byl odpočatý, ale výhodu by měl i tak dost velkou.
Reagovat
pockerface
Hm, tak Stan dokázal urvat 1.set. Jsem zvědavý co předvede Rafa ve 2.setu, protože už toho asi moc vytáhnout nemůže. Posledních 40.minut hráli oba pěkný tenis a některé výměny byly dech beroucí, jen tak dál hoši.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, takhle se na to musí, pustit 1. set a pak otočku, proč měnit zvyky... akorát zrovna dnes a v takhle pozdní hodinu by se to hodilo ve dvou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem Tomasa nemel moc rad ale po takovyhle prohre nastoupit pred pulnoci do deblu a predvadet takovou hru, tak to teda kloboucek dolu! Hosi vyhrajte to mate na to! :-D
Reagovat
Kytka
Tomáše mám ráda, je to kluk do party, i když je hodně uzavřený a až tak hlasitě se neprojevuje. A se Štěpou jsou fakt kamarádi. Možná Štěpec přispěl k jeho pohodě tady a přece se na něj nevykašle, na "brášku"
Reagovat
Kytka
A mají první set!
Reagovat
smazaný uživatel
Och, nedáš dostaneš..
Reagovat
tito
safra, co tam vyvádí? Můžu koukat jen na live score, nejsem doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mal BB na doublebreak aj setball, ale nevyuzil..A nedopodával, skoda..
Reagovat
Kytka
A je to. Stan to dokázal.
Reagovat
pockerface
Stan se rozjíždí. Bude to ještě drama.
Reagovat
Pe3k
Nadal hraje výhradně na 3 sety a taky začíná bránit H2H s Djokovicem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mal BB na doublebreak aj setball, ale nevyuzil..A nedopodával, skoda..
Reagovat
Pe3k
JJ máš strach z dalšího výprasku od Noleho, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zpusob obihani backhandu by se Rafa patentovat. Te je neskutecne rychly kmit noh
Reagovat
spaniel
To bude temi malymi chodidly.
Reagovat
a.magerova
"Stan si neumí start do nového dne bez kávy představit. No kdo z nás umí?!"

Co to ten komentátor plácá?!
Znám tolik lidí co kávu v životě nepili, včetně mě a mé rodiny a žijeme :-P
Reagovat
Cico93
Ja ju tiež vôbec nepijem.
Reagovat
spaniel
Kafe je zdrave.
Reagovat
smazaný uživatel
V ste skor pivečkári, že?..:)
Reagovat
a.magerova
No já spíš, vodař (nikoli vodkař!!!), ovocný šťávař a bylinkový čajař..... ale nepopírám, že sem tam si pivo dám raději než víno ;-)
Reagovat
Pe3k
Já snídám každý den čerstvě odšťavněné ovocnozeleninové štávy, jinak jen vodu a přes léto do toho ještě relativně dost piva.
Reagovat
a.magerova
Jj voda je základ, té vypiju v létě 4-5 litrů.... ale znám i takové, kteří čistou vodu nepijí vůbec, což já teda nechápu... ale tak každého věc.... já ráno většinou tvaroh rozmixovaný s ovocem a chia semínky nebo lněnými semínky :-))
Reagovat
spaniel
4-5 litru? Pokud nekopes uranove doly, tak je to strasne moc. Uz to bylo davno vyvraceno.
Reagovat
a.magerova
Tak každý má nějaký zlozvyk :-/
No umím to stáhnou i na 2 a půl litru v chladnějším období ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Piju caj mate nebo i cernej s citronem, po kafi bych se zblila. Tu az tak odpolko, ale jen do 13h, pak bych neusnula.
Reagovat
Kytka
Taky raději čaj. Máme doma hromadu všelijakých druhů. Hodně si to vychutnáváme.
Reagovat
Kytka
Já taky nestartuji den s kávou. Za mlada jsem to dělávala a nebylo to dobře pro zdraví. Proto jsem z toho ustoupila a piju kávu tak 2x do týdne a ne až tak silnou a stačí. Někdo by měl třeba kofeinová absťák (to říkávala jedna má kolegyně, taky závislá na kávě)
Reagovat
pockerface
Já si dám kafe tak max. 1x za 14 dní a to je tam ještě víc mléka než kafe :-). Já si tedy ráno musím dát černý čaj, bez toho si tedy zase neumím představit den já. A další, když přijdu domů z práce. Takže já jsem čajař :-)
Reagovat
Fandina
Kávu piju, ale ne turka, dělám si cafe laté, kapucina doma z přístroje. A doma kromě mě nikdo kávu nepije. Já zase nepiju čaj, černý ani zelený mi nedělá dobře.
Reagovat
Mayo
ja kávu tak 3x do roka
Reagovat
Denis92
Ja som veru tiez kavu nikdy v zivote nepil.
Reagovat
a.magerova
Super průzkum :-))

A prý ponocování bez kafe je nemyslitelné, tak aspoň víme, že tady na TP TO neplatí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Djoković dnes získal 25. výhru proti hráči top 10 v sezóně, tím získal sám pro sebe rekord, o který se zatím dělil s Nadalem. Tak by se za to zítra Rafa mohl pomstít :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale uuuz :-) Je na case zacit zase masakrovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos si odpočinul a příští rok to začne kosit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborna taktika :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal nemá zas tak špatnou sezónu, ale holt chyběly výsledky na grandslamech
Reagovat
Lunej..
a čtyřhra Tom a Radek opět bez kamer. To snad není možný.
Reagovat
svetova.dvojka
kdo by to na koukal, hlavní je single.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jo
Reagovat
Lunej..
koukal by ten, koho to zajímá. Mně zase nezajímá Rafa s Wawrošem.
Reagovat
Kytka
Taky bych koukala, aspoň na jedno oko.
Reagovat
tommr
to je snad nějaká konspirace jak ty debly lidem co nejvíc znechutit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecny obloucek Rafy na 1. Podani....grigor ma Francouzku, dobra volba ... They are so sweet
Reagovat
smazaný uživatel
No toto som videl za 22 rokov co sledujem tenis prvýkrát..Haluz.
Reagovat
spaniel
Nakonec jsi dedek ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Datujem to od prvého matchu, ktorý si ako decko pamatám...Courier Bruguera finále RG...Samozrejme, že v tom veku ani dlhé roky po tom to ešte nebolo na dnešnej úrovni..
Reagovat
spaniel
90 finale W mezi Edbergem a Beckerem. Fandil jsem Edbergovi, protoe vypadal jak McGyver.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je doba...
Reagovat
svetova.dvojka
Wawrinka je hnusný chlap, nechápu jak s ním může nějaká chodit, asi fakt jen kvůli prachům, já bych si o něho neopřel ani kolo odporný člověk ten Wawrinka, zlatý Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hezkej chlap!!!
Reagovat
Kytka
Záleží na vkusu, ale hnusný není. On by si neopřel třeba ani kolo o tebe.
Reagovat
spaniel
http://m.famousfix.com/p32842882/l-optimum-magazine-thailand-april-2014/
Reagovat
mahycek
Ještě má příjemnej komentář Karel Janů. Havrila Škorpilové, mladej i starej to je hrůza. Starej komentoval ještě Jarmilu Kratochvílovou a Helenu Fibingerovou. A sranda byla, když na Sport 1 komentoval Slepička tenis. A musím připomenout Poulíčka z Novy, jak komentoval zápas Zbrojovka- Sparta a několik minut nevěděl kdo je kdo.
Reagovat
pockerface
jj, je to jiný Rafa než před měsícem. Hodně se zlepšil v pohybu. Pro něj možná škoda, že pomalu končí sezona. Na AO se s ním bude muset počítat, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Intergalaktický FH na big pointe
Reagovat
smazaný uživatel
Proci si Rafa nekdy neprohrabne ptaka misto prd..ele. Chtelo by to trochu inovovat
Reagovat
Pe3k
třeba si ho strká do své prdky a pak prohrabává obojí najednou :D
Reagovat
Cico93
hahaha:DDD
Reagovat
Matti
A proč ty jsi dement a ne debiil?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochopil jsi srandu. To ze si saha na El zadek, vi snad kazdy
Reagovat
MarcelPersch
tak to máš hodně vytříbený smysl pro humor...
Reagovat
Matti
Ale já si srandu nedělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si dej pivko, at ti trochu povoli nervy
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Djokovic odohral 680 zápasov..A prvýkrát vyhral bez zisku súperovho servisu..

A pán inžinier dnes videl dovody prehry v slabom servise :)))..No to je gol.
Reagovat
pockerface
Alespoň v něčem je Tomáš první :-)
Reagovat
d@ve
Tak to byl defacto souboj světových jedniček.. :D
Reagovat
d@ve
Tak to byl defacto souboj světových jedniček.. :D
Reagovat
d@ve
Tak to byl defacto souboj světových jedniček.. :D
Reagovat
spaniel
Stan si spravne uvedomil, jak Nadal utika hrobnikovi z lopaty a otaci, tak mu necha prvni set a tim ho zmate :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D jj, uz ted je volaky zmeteny...
Reagovat
Serpens
Je to tak, když komentuje Bidrman, tak se dá dobře sledovat zápas i dvou největších uspávačů
Reagovat
smazaný uživatel
Wawros proste nema rad presspinovane balony do backhandu, taj jako Roger
Reagovat
VlS
chybělo malinko. Snad to přijde na TM
Reagovat
Kytka
Hlavně, aby to někdy přišlo. Ale líbilo se mi, že to do poslední chvíle nezabalil. A vydržel celý zápas. Ty rozdílové balóny, to je psychika. Tu nutno už jen utužovat.
Reagovat
smazaný uživatel
2x prasa..Po tych vsetkých badluckoch čo Rafu prenasledovali má v Paríži celkom šťastia..:Skor by to ale karma mala vracať na GS..
Reagovat
spaniel
Tam mel uz stesti vic nez je zdravo. Ne nadarmo ma na MTF prezdivku Luckdal.
Reagovat
Kytka
Tak tak
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, kopa vynechaných GS pre zranenie..

Šťastie, že ich nevynechal este viac..
Reagovat
spaniel
Bavime se o prasatkach, tak nerybař ;)
A statisticky prisel max o 1 GS titul.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jakto, že právě o jeden? :)
Reagovat
spaniel
Mrkni na stats, popremyslej, pocitej a uvidis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel prisiel na to, ze Rafa vynechal W09, USO 12 a USO 14 a niekolko GS este okolo roku 2005, hlavne RG05..A že podľa toho, ako často vyhrával jednotlivé GS to vidí na taký jeden triumf..Ja tam vidim 1-2 :)..A o finále AO14 sa dá diskutovať..
Reagovat
spaniel
Nenapovidej!
I kdyz jsem pocital v jeho vrcholu, po 2009, tak jeho uspesnost na GS mimo RG je takova, ze to vychazi na 1GS navic. Pises 1-2, ale taky nemusi byt zadny... Zaklad je ze nikdy nevynechal RG.
Reagovat
darek.vrana
A ještě musím pochválit Bidrmana. Komentátor par excellence. Má fakt neskutečný přehled, vždycky vytasí nějaké zajímavé statistiky, o kterých ani nemám tušení, i když tenis sleduju dnes a denně... Když to srovnám s některými zoufalci, co jenom popisují, co se děje na kurtu, a to ještě tak otřesně, že radši vypínám zvuk, tak to je nebe a dudy. Jeden si třeba plete gem a bod a pravidelně říká, že hráč získal druhý bod zápasu, když vyhraje druhý gem apod.
Reagovat
smazaný uživatel
v České republice člověk prostě vyrůstá s pocitem, že komenttátora nebo moderátora může dělat každej deb*l :)
Reagovat
darek.vrana
Tenisových komentátorů je ok fakt jen pár. Bidrman je o třídu výš než všichni, pak je Sokol, Basík, možná i ten Svačina jakž takž a zbytek je hrůza. A vůbec nejhorší jsou Slováci (teď to nemyslím špatně vůči Slovákům obecně). Doufám, že jsem na někoho nezapomněl.
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina je obecně dobrý komentátor, ale v tenisu zas taková třída není. Dost doplácí na to, co i jiní komentátoři na čt - velký rozsah sportů a každý z nich komentuje jen občas. V tomhle mají výhodu Záruba a spol. v hokeji, který běží pořád. Pak by taky teoreticky měli být dobří (po odborné stránce) komentátoři fotbalu, ale ten na čt nesleduju, tak nevím.
Reagovat
Kytka
A někdo si plete i break a breakball. Hlavně, že kříčí wau při každém ne až tak špičkovém balóny nebo se blbě chechtá. A jiné pitomosti. Např. že Berdych vyhrál nad hráčem top ten jen jednou v téhle sezóně a to nad Raaonicem, který mu vzdal. A na nadala na AO si nevzpomněl? I když nadal byl z formy, ale byl to zápas dokončený, na tři vítězné sety.
Reagovat
Kytka
Taky někdy vypínám zvuk. Proto je někdy skoro příjemnější stream.
Reagovat
smazaný uživatel
a s kanárem! drtička jak hovado to byla :-)
Reagovat
darek.vrana
Jo jo, to jsem si taky hned říkal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepsi kdyz si pletou break a breakball.
Reagovat
misa
Naopak nejzvrácenější komentátor, kterého jsem kdy slyšel, je Havrila.
Reagovat
darek.vrana
Jo, to je něco. A nedávno jsem slyšel komentovat Škorpila na Eurosportu, to byla taky síla. Když vezmu, že to byl dřív prominentní komentátor, myslím že to bylo ještě za bolšána?
Reagovat
Kytka
Není to Škorpil ml.?
Reagovat
darek.vrana
Myslím, že ne, to byl ten jeho známý hlas. Na Wiki píšou, že komentuje od r. 1998 na Eurosportu mj. tenis.
Reagovat
Kytka
Na Eurosportu jsou mnohdy horší komentátoři než na Nova sport.
Reagovat
darek.vrana
Nova Sport je ok, Eurosport a Digisport jsou špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ES jsou oba Škorpilové, ten starý tu českou redakci myslím i vede.
Reagovat
Kytka
A k němu ještě jeden, myslím Petr. Tak ten mně fakt vytáčí jaké říká pitomosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Woytha je fajn, vedomostne, farbou hlasu aj citom pre hru...Tri základné atribúty, Havrillovi chýbajú vsetky a hlavne z toho komentovania cítiť, že tenis nie je jeho šport..Woytha sa už dokonca zlepšil aj v tých emočných preferenciách RF, vcera dokázal "vstať zo sedadla" aj pri Izzyho fiftínoch, tento aspekt je snáď pre komentátora najnaročnejší..
Reagovat
Hypertac
Tomas fantasticky vykon. Skoda ze nepromenil ty breakboly. Tolik uz jich proti Novakovi nemusi mit ani za celou sezonu.
Reagovat
darek.vrana
Tak on měl brejkbol jen jeden;-). To v tiebreaku nebyly brejkboly.
Reagovat
darek.vrana
Hrozná škoda. Dneska mě teda Tomáš hodně překvapil, zejména 2. set byl hodně kvalitní. Škoda, že tu Djokovičovu sérii 26 setů neukončil on, zvlášť, když měl setboly v obou setech. Nestačí, že je Djokovič nejlepší, ale ještě musí mít z pr.dele kliku. Kolikrát to už vypadalo, ale vždycky trefí nějakou lajnu zvenku, nakonec ještě ta challenge.
Reagovat
Kytka
Djokovi se prý ještě nestalo, že by soupeři neprorazil za celý zápas jediné podání.
Reagovat
smazaný uživatel
To řekl kdo? Např. v Cinci s Federerem se nedostal ani k 1 BP. Jedině že by to bylo myšleno až od USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslené ako vyhratý zápas Wave...Hovoril Woytha..

Prehraných má isto niekolko..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. A to jako v kariéře nebo jen letos? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už to čtu nahoře, tak to mě překvapilo při tolika výhrách.
Reagovat
tommr
opravdu? Tak aspoň z tohodle může mít Tomáš dneska radost. Škoda jen, že tak dobře nepodává častěji ... :)
Reagovat
Kytka
Tak může si z toho vzít to dobré. I když byl hodně zklamaný. Dneska to nevyšlo, ale bylo to hodně na hraně. Aspoň vidí, že se s ním dá držet krok a příště ještě chladnější hlavu než teď - to je pár rozdílových balónů. Naštěstí Berďa není takový, že by se v nějakém nezdaru babral. Umí si to rozebrat a jít dál. To se mi na něm líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Varianta
Djokovic
Wawrinka
Berdych
Nadal

2. Varianta
Djokovic
Federer
Berdyvh
Nadal

To by byla prrrrdel
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa a Berdych budu v jednom kosi.
Reagovat
Herbert_Hoover
Berdych
Ferrer
Nishikori (Gasquet)
Nadal

Djokovic
Federer
Murray
Wawrinka
Reagovat
Herbert_Hoover
Takhle by to byla bitka, škoda že to není možné :))
Reagovat
Kytka
Rafa nemůže být s Berdychem ve skupině. Je to pětka a šestka. 1,2 - 3,4 - 5,6 a 7,8 nemůžou být v jedné skupině.
Reagovat
miledus
Nadal je nervozní, a to ještě nehraje
Reagovat
Mayo
?
Reagovat
smazaný uživatel
Neni proc. S wawrosem ma famozni H2H
Reagovat
Herbert_Hoover
Maximálně tak kdyby hráli na playstationu :)
Reagovat
Kozoroh
V hale na tvrdém povrchu, navíc pomalém Noldu jen tak někdo nezastaví. Berdych hrál dobře, 80% při 1. servisu si připsal na svoje konto, ale na Djoka stejně nestačilo. Djoker výborně podával, úspěšnost .1 servisu 77% a získal 80% bodů po prvním podání.
Jazýčkem na vahách dnšního dulu byly zkrácené hry a ty Nolda umí jak málokdo. Zápas tak považuji za dobrý test Djokovy formy.
Kdo bude soupeřem Djokera v SF? Nadal může po náročných zápasech v Bercy a Basileji pociťovat únavu, ale na druhou stranu umí na Wawrinku zahrát. V SF očekávám Nadala a příležitost vyrovnání H2H.
Reagovat
janek_da
Tomáš by měl natrvalo zařadit do svého rejtříku bh podél. Potom se mu budou i líp dávat krosy.

2. TB super. volej parádní, bh podél, předtím pěkný drop. neposral se. Za mě ok.
Reagovat
svetova.dvojka
Berdychovi jsem výhru nepřál, jsem rád, že to Djokovič zvládl z případného třetího setu bych měl hrůzu a komentátor je pěkný vůl, Berdych žádný grandslam nikdy nevyhraje, ti co si to myslí, mají pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevyhraje a co. Hral perfektne a 6 rokem v top 10...odjed na Balkan cipe
Reagovat
Kytka
No tak ty určitě nevyhraješ ani dvěstěpadesátku.
Reagovat
smazaný uživatel
ze všech top hráčů hrál proti djokimu nejlíp. Myslim si že to by skvělý zápas a ani mi nevadí že béda prohrál bylo to vyrovnaný jak mohl vyhrát nole tak mohl i beda. A myslim si že jsi docela blb. Já doufám že beda vyhraje nějaký grandslam a zaslouží si to. By mě zajímalo kam si to dotáhl ty v tenise. ;)
Reagovat
Lina
Tomáš opět dobrý výkon. Škoda těch nevyužitých setbolů hlavně v 2. setu, aspoň ten jeden set by byl fajn. V Londýně by mohl navázat a ještě přidat ten kousek co dnes chyběl.
Reagovat
Kytka
Právě, ten kousek. To jsou ty rozdílové balóny. Tohle ještě by se měl naučit zvládat. Např. ten neproměněný setball. Když má doservírovat s jiným hráčem, zvládne to obvykle perfektně. Dneska to podělal. Potřeboval by k tomu s těmi nejlepšími hráči hrát víc utkání než hraje.
Reagovat
tommr
já si myslím, že odehráno jich má víc než dost - s Djokovicem, Nadalem i Federerem už odehrál přes dvacet zápasů a to se jen tak někomu nepoštěstí ... :)
Reagovat
Kytka
Ale nehraje s nimi zase až tak často jako třeba Wawrinka. S Murrayem vloni například nehrál ani zápas a před tím ještě snad půl roku, až letos. Právě vloni s nimi hrál minimálně a letos se k nim taky až tak často nepropracoval. Třeba na RG, Wimbledonu, US Open, na americké tůře končil bohužel v dřívějších kolech. Chtělo by to navázat na začátek tohoto roku, kdy ty v žebříčku pod sebou pravidelně kosil a pak by bylo víc takových zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak schvalne, ted jestli to Rafa nevypusti, aby si nepokazil H2H s Novakem :-D
Reagovat
Mayo
omg
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis toho smajla na konci? ..to znamena joke :-)
Reagovat
Kozoroh
Dřív nebo později No1e H2H s Rafanem překlopí na svou stranu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nejspis i u Rogera. A byla by to velka kanka na tak jedinecne kariere udajne nejlepsho hrace vsech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo GS.
Reagovat
George_Renel
Ale do Londýna se vztyčenou hlavou a určitě ne bez šancí.
Reagovat
Kytka
Tak šance má. A dneska bylo opravdu vidět jak s novým trenérem zamakali. jen tak dál. V zápasech se slabšími soupeři se to nepoznalo, ale dneska musel na maximum. A museli oba. Rafa nebo Stan ho budou mít zítra utahanějšího než obvykla.
Reagovat
Herbert_Hoover
..kvalitní výkon, ale Standa sledoval rozhodující chvíle zápasu a má pro tebe jeden vzkaz

http://www.tennisnow.com/images/2015/January/StanWawrinkaHeadMelbourne2015.aspx

:)
Reagovat
smazaný uživatel
Béďa nakonec Noldu slušně prověřil, kdo čekal, že ho dotlačí ne do jednoho, ale dvou tiebreaků? Sama jsem překvapená, jak dobře hrál, v klíčových momentech TB to ale vždy přepálil, tak a teď nevyzpytatelný mač mezi Rafanem a Standou, to jsem teda hodně zvědavá, ale budu tomu přihlížet z pohodlí postele a přát tomu, kdo by dokázal zítra přetlačit Djokoviče, ať to vyhraje zas někdo jinej ;))
Reagovat
pockerface
Rafa se zvedá a Stan, když má den, tak dokáže porazit každého, tedy i Novaka. Už by to po chtělo opravdu jiného vítěze 1000.
Reagovat
misa
Po delší době jsem viděl jeho zápas a překvapilo mě, co všechno doběhne a vrátí do kurtu. Nicméně hlava zůstává stejná - zbytečné chyby v nejdůležitějších okamžicích setů. S tím se těžko vyhrávají velké turnaje.
Reagovat
Kytka
Je vidět, že jsi ho delší dobu neviděl. Jeho pohyb se posledního půl roku hodně zrychlil. Pak je u míče dřív a trefuje proto do kurtu.Jen zlepšit trefování prvního servisu z těch obvyklých 56% v průměru aspoň na 65%. To by mu hodně pomohlo a mohl by se tak víc soustředit na return.
Reagovat
smazaný uživatel
Kytko souhlas s tebou. Paradoxne je 1.servis jeho nejslabsi misto. O mentalite nemluvim, s tim se musis asi narodit nebo vychovavan
Reagovat
Kytka
Neřekla bych, jak tvrdí někteří komentátoři, že servis je u něj extrémně důležitý, a že si bez něj nevrzne. Trefování prvního servisu je důležité nakonec pro všechny a při jeho trefení pod 50%, jak předvedl Tomáš v prvním zápase tady, by se těžko vyhrálo každému. Nevisí na něm tolik jako třeba u klasických ranařů Karloviče, Isnera, i Raonice, kteří, když jim odejde, nemají moc co nabídnout. Ale častěji by ho trefovat měl. Je to u něj velká zbraň.
Reagovat
tommr
dneska hrál Tomáš opravdu dobře a Djokovice hodně potrápil. Setboly v obou setech proti Djokovicovi neměl už hodně dlouho. V klíčovejch momentech ale jako tradičně selhal a Djokovic v nich naopak předved proč je momentálně jasná jednička ... :(
Reagovat
misa
Nedal Tom na všechny své setboly UE?
Reagovat
tommr
v tom prvním setu to byla spíš vynucená chyba; ve druhým setu se při obou setbolech Tomáš sám vyhodil ... :(
Reagovat
janek_da
Zase se ale nebál a šel do celkem rozumného risku. Nejhorší jsou chyby při pinkání, kdy se o nic nepokoušíš.
Reagovat
tommr
to je fakt. Taky dneska nikdo na Toma nemůže moc nadávat, protože hrál to na co má. Djokovic je ale prostě lepší ... :)
Reagovat
darek.vrana
Dneska byl ale spíš šťastnější. Ten 1. set byl lepší, tam by to byla haluz, ale ke konci 2. setu bych řekl, že už byl naopak Tomáš lepším hráčem.
Reagovat
d@ve
I jeho oblíbeným obíhaným FH.. : /
Reagovat
tommr
jj při tom ta UE bolela nejvíc ... :)
Reagovat
Kytka
Škoda. Takhle ale Noleho dlouho nikdo neprohnal. Od Wawrinky na RG. Kdyby se do něj takhle jako Tomáš pustili všichni top hráči, tak se taky jednou musí utahat. Ale jestli to půjde takhle dál, mohl by ho příště dát. Ty dva tři rozdílový míče by se pak mohly překulit na jeho stranu. Taky už ví, že to jde a mohlo by to klapnout.
Reagovat
spaniel
A ja ze v Cinci prohral...
Reagovat
janek_da
7:6(1), 6:3

sory to na nějaké prohnání byl příliš krátký zápas :)
Reagovat
pockerface
Přece jen Novak není robot, takže už bude po sezoně utahaný, tudíž i porazitelný. Ale to musí protihráč podat svůj top výkon a hlavně musí jít 1.servis a být dostatečně agresivní.
Reagovat
pockerface
Myslím, že dneska bude mrzet Tomáše stejně jako včera Rogera, že bez prohraného servisu prohrál zápas :-( , škoda, ale dnes se na Tomáše dobře koukalo.
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody, moc nechybělo.
Reagovat
Kytka
JJ, ve druhém setu jeden pitomý balón.
Reagovat
Meceon
tohle byl snad nejlepší Berdych jakýho pamatuju...fantastický výkon...smekám
Reagovat
smazaný uživatel
za mě taky. on si s djokerem chvílema hrál. to nepamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasné, Nole bol ako žiačik..:)
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť Djoka porazil ve Wimbledonu i na amerických betonech
Reagovat
Meceon
ale to co mu dneska doběhl a vrátil...kvalita úderů a přesnost...já měl z toho oči jak pulec:)))
Reagovat
darek.vrana
Na amerických betonech ne. Ve Wimbledonu a v Římě.
Reagovat
Cico93
ach Tomáš, Tomáš.
toto ťa bude mrzieť ešte dlho.

Najhoršie na tom je to, že som mal podane Tomáš min. set:-((
Reagovat
Pe3k
Hrál velmi dobrý zápas. Mít lepší servis, což by mít měl vzhledem k jeho výšce, pak by dnes poslal Noleho domů. Novak je porazitelný, zítra bude mít někdo (Rafa) nejlepší šanci za poslední rok a půl Novaka porazit.
Reagovat
Meceon
i servis byl výbornej...snad jedině v tb trochu zlobil
Reagovat
smazaný uživatel
Mít lepší servis?..

To hovorí po zápase, kedy Tomáš uhájil 12/12 servisov...Mimoň :)
Reagovat
Kozoroh
Co to je za blábol, že Nadal po roce a půl nejlepší šanci Djoka porazit? Nadal má v hale proti Djokerovi min. šance! Defenzivou Novaka nepřetlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to bylo mysleno tak, ze kdyby mel servis jak Izzy nebo Raonic...s tim se da souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Daval by vic es. Izzy taky chladnokrevne zakoncil esem zapas s F v tiebreaku. Dnes to mohl udelat i Tom, no prvni servis nefungoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme Tomas dnes pri setbolu druheho setu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tam to mohl dát i v mezihře ale vyhodil to jako uličník :) dvakrát za sebou v podstatě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dacan :-D
Reagovat
Herbert_Hoover
V kontextu toho jak hrál po většinu zápasu to úplně uhodilo do očí no :D Je to rebel!
Reagovat
Herbert_Hoover
To už spíš mít lepší hlavu, rybár :) I tobě to chybí..
Reagovat
Mayo
čo je to za blábol napísať, že by mohol Býk poraziť Djokoviča...ani keby má srb zlomenú nohu! neexist
Reagovat
smazaný uživatel
Herně na to dneska Tomáš měl, ale cosi nechtělo, aby se hrály tři sety :-) se nějací Nadalovci hekli do systému a naprogramovali Toma, aby se vyházel. Škoda, ale dobrý zápas :-)
Reagovat
pockerface
Potřeboval si nechat nějaké síly do deblu.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
vrabejka
Berda skvělý výkon klobouk dolů. Bohužel bez forehandu Noleho nejde porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Je něco jiného hrát s Novakem na podzim a něco jiného v první polovině roku. Teď má šanci spoustu hráčů.

Nicméně, Novak stále setrvačností jede.
Reagovat
Mayo
konečne ale už skončili a ide sa na El Matadora!
Reagovat
pockerface
Pokud bude Stana tenis dneska bavit, tak asi budou hrát hodně přes půlnoc. Počítám, že min.2 hoďky to bude. Ale jestli bude Stan otrávený, tak zápas může skončit do hodiny.
Reagovat
pockerface
Tak škoda, ale od stavu 5:5 to mělo dobrý náboj. Tomáš nemusí smutnit, pokud bude takhle hrát na TM nemusí být postup ze skupiny nereálný.
Reagovat
tommr
na postup ze skupiny to není, ale jeden zápas by v ní snad vyhrát moh - zatím se mu to vždycky podařilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy nevíš. V první osmičce může porazit každý každého.
Reagovat
spaniel
LOL
Reagovat
smazaný uživatel
Lol.
Reagovat
Kozoroh
Lol.
Reagovat
Herbert_Hoover
LOL.
Reagovat
pockerface
Záleží koho vyfasuje, klidně bych mu možná věřil pokud by měl ve skupině Andyho, Nishiho nebo Davida, možná i Rafu. Hodně jsem zvědavý jak to bude nalosovaný.
Reagovat
tommr
Nadala ve skupině určitě mít nebude a z tý první čtyřky nejspíš nikoho neporazí. Takže jedinou reálnou šanci na výhru vidím proti Ferrerovi/Nishikorimu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výbornej výkon,velká škoda setbolů ve 2.setu!
Reagovat
smazaný uživatel
Super výkon, mať v oboch setoch setbally, skvelý výkon..Škoda toho FH v TB druhého, tam mal byť trpezlivejší..
Reagovat
Mayo
Berdych prehral ale až v dvoch tajbrejkoch, mňa osobne veľmi prekvapil, kalap dole, rozhodne mal šance dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
mě ne, champióni vítězí v důležitých míčích,ne debaklem
Reagovat
Lina
Debaklem?
Reagovat
Mayo
?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale takhle vyrovnaně už dlouho s Djokem nikdo nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo,Wawrinka
Reagovat
smazaný uživatel
To me po...
Reagovat
babolat.cz
na druhou stranu jsem už dlouho takhle skvěle Toma hrát neviděl. Super výkon
Reagovat
spaniel
Na agresivniho Berdycha se dobre kouka. Tak by mel hrat durt a ne jak Berďulka.
Reagovat
Lunej..
škoda, škoda, že takhle Tom nehrál od začátku, nicméně tenhle TB byl opravdu moc pěkný, Djoka potrápil, škoda těch chyb. Kéž by takhle hrál i na TM. Jsem zvědavá, jestli bude hrát debla.
Reagovat
tommr
no ted toho debla bude hrát určitě, protože už nemá žádnej důvod aby se na něco šetřil ... :)
Reagovat
pockerface
Aj,aj Tomáš to prostě nemůže dotáhnout.
Reagovat
Fandina
Ježkovy voči
Reagovat
pockerface
No Novak mu dává ještě šanci.
Reagovat
Lunej..
A Tomáš to nevyužil a zase přepálil. Zdálo se vám taky, že Djok měl out?
Reagovat
pockerface
Slečně čárové je Tomáš asi sympatický. Dala mu další šanci.
Reagovat
d@ve
Získal mnoho příležitostí.. Žel nevyužil ni jednu. :(
Ale i tak je to znatelný pokrok v jeho hře s Novakem.. :)
Reagovat
Dobry-den
Nečekaně :-D
Reagovat
pockerface
Konečně se to začíná rozjíždět.
Reagovat
Lunej..
Ajda, škoda že to byl teď out..
Reagovat
smazaný uživatel
no teď mimořádně skvěle po lajně :)
Reagovat
Lunej..
No a zase out, mě z něj jebne fakt. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to slušně prokaučoval, škoda škoda :)
Reagovat
Lunej..
zlatý jestřáb :D
Reagovat
smazaný uživatel
a zas kilometr za lajnu :D to je úkaz tento tb
Reagovat
Roger_Federer
Kezby Tomas tak bojoval casteji...
Reagovat
Lunej..
Asi mu došlo, že by mohl i vyhrát.. :)
Reagovat
FulnekUltras
o kousek - jako vždycky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
I ve druhém setu setbol :D jestli to nedopadne, škoda :D
Reagovat
d@ve
škoda, no. : /
Reagovat
d@ve
Další SB! :)
Reagovat
d@ve
..pryč. : /
Reagovat
Fandina
3:3 Berďo pojď!!!
Reagovat
Lunej..
Wow, teď ovšem luxusní prohoz u sítě a ten BH cross, Tomáši jééď :)
Reagovat
spaniel
Si mohli dat hned jen dva TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná budou tři.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, 12/12 udržených podání :-) tiebreaky sice prohraný, ale i tohle se počítá.
Reagovat
Lunej..
Ve 2. setu si Tomáš hraje na Andyho a skvěle brání :) Jen tam chybí ten vítězný konec.
Reagovat
Fandina
TB držím palce TB
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš chytře na síti :-) z toho kluka jednou něco bude.
Reagovat
pockerface
Není už pozdě? :-)

Ale dost kluků začalo hrát svůj nejlepší tenis po 30., tak se možná taky dočkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
by nejdřív musel zapomenout na ty homeruny...
Reagovat
spaniel
Čau mama!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, Berdych...Taký dobrý tenista to mohol byť, mať aspoň priemerný return.
Reagovat
pockerface
Začíná mě to nějak uspávat. Už se těším na zápas Rafa x Stan, to bude asi jiný náboj.
Reagovat
smazaný uživatel
É ty wolé, to e na férofku dneska jako nikdá.
Reagovat
pockerface
Nejméně předvídatelný je dnes zápas Rafa x Stan. Pokud to bude dneska Stana bavit, může Rafu porazit, pokud ne, tak ho Rafa smete. Tak se těším na to v jakém rozpoložení bude Stan. Od něj se to bude asi dneska odvíjet, Rafa, ten má vždycky zápal pro hru.
Reagovat
FulnekUltras
Jako vždy samozřejmě stojím na straně Petry v trenkách... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už by to mohlo nabrať rýchlejší spád..

Apropos, Novak bude mať po dnešku 26vyhraných setov za sebou...Nadal má 27 a bude na ňom, aby to Nolemu zajtra prípadne prerušil...Fed Fanatici, Roger má akú šnúru..
Reagovat
MarcelPersch
teď komentátor říkal, že u Rogera je to 31 a u Rafy 30.
Reagovat
Pe3k
Hmm Roger o5 lepší než Rafa :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Takze i Rogerovci by si meli prat vypadnuti Novaka, jinak padne tento rekord, uz ho prekonal v 1000, za chvili se prehoupne i H2H, hrozi i pocet tydnu jako n.1. Neverim totiz, ze se najde pristi rok nekdo, kdo by Novaka mohl na postu sv.1 ohrozit. Ani Rafa ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice pristi rok bude jeste malo, ale on ma hodne nastradano, musel by se jedine zranit, coz mu samozrejme nepreji...
Reagovat
MarcelPersch
neříkám, že ho příští rok Rafa sesadí, ale to, že hraje relativně dobře v hale, na rychlejším povrchu v porovnání s letoškem dobře, mi dodává víru, že příští rok to bude zase dobré a bude se zase moct porvat o grandslamy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano aj ja :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj mne teda...
Reagovat
Pe3k
Tak Rafa určitě ne :D jenže Novakovi do Rogera chybí ještě necelé 3 roky...Ale má slušnou šanci toho překonat hodně protože v těch mladších generacích není prostě nikdo z kategorie Roger, Novak atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nikoho nevidim. Novak ma vsechny predpoklady vydrzet na prvnim miste hooodne dlouho. Pokud si teda nevybere slabsi sezonu, muze se samozrejme stat cokoliv. Pokud odpadne Rafa, tak snad jeste Andy, ale na jak dlouho? Novak si vybere slabsi sezonu a pak klidne zas muze kralovat. Nicmene ja stale verim Rafovi, ze by to mohl dokazat, moc mu to preji, ale prani byva na mile vzdalene od skutecnosti...bohuzel.
Reagovat
pockerface
No právě, v momentě kdy bylo Rogerovi 30, tak začal vyhrávat tituly Novak, Rafa, kterým bylo 24-25. A dneska se Novak a Rafa blíží k 30., ale žádného kluka ve věku 23-26, kteří by začali vyhrávat ne zápasy, ale masters a GS prostě nevidím. Takže opravdu Novak může získat ještě hodně titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi tam nezarátal stratený set v Kooyongu pred AO..:)

Ale musím povedat, ze Noleho šnúra je pre mňa cennejšia, než šnúra RF a RN, ktoré získali aj v rámci GS..Nole totiž na 26 setov musel zdolať viac súperov (13), než Roger alebo Rafa na 30 gemov (10, resp. 11).
Reagovat
Pe3k
Mezi US 2006 a FO 2007 vyhrál Roger 36 setů v řadě (čistě gs).
Reagovat
smazaný uživatel
Ako to može byť v rade, keď GS nejdú za sebou v rade...?

Mimoň :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
:D Rybár :))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Pe3k
Herbert, teď ses zase ukázal. Nejenom, že jsi x krát zabanovaný Hejtr, ale jetště ani nedokážeš pochopit jasně psaný text, stejně jako trollhand, vy jste fuckt dvojka :D
Reagovat
spaniel
On se jen dosel prizivit. On tomu rika delat advokata, ale ve skutecnosti je podrztaska.
Reagovat
Pe3k
No teď se oba veřejně projevili, že jsou dementi :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, mám jinou práci, to jsem jen tak glosnul :))
Reagovat
Pe3k
Šašek tenisportálu? To ale lezeš do zelí forehandovi :D
Reagovat
Herbert_Hoover
To chce klid, rybár, a nohy ve vodě :))
Reagovat
Pe3k
Já jsem v klidu a ještě k tomu pobavený, jak jste se tady s forehandem zase zesměšnili :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, si nám to natrel..Aj chudák Woytha sa strápnil, že to nespomenul pri tých vitazných šnúrach..Dufam, ze sa este opravi a upresní, ze Roger vyhral za sebou 36 gemov..
Reagovat
Pe3k
Nejlepší na tom je, že já vás ani nemusím setřít, vy se většinou zesměšníte sami...
Reagovat
smazaný uživatel
Chytili sme sa do tvojej siete, holt skúsený rybár si ty veru..
Reagovat
Pe3k
Už tě nechám, at zas nebrečíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Nenechávaj, bez teba som ako ryba na suchu!..
Reagovat
Pe3k
Tak já vím, že tady budeš dělat ze sebe šaška i nadále, ale už nemám na tebe čas...
Reagovat
smazaný uživatel
Maj sa Santiago, nech sa darí..
Reagovat
spaniel
Male ryby se hazeji zpatky...Jen s Ivanem je problem, furt skace sam do lodky.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ať ti nepraskne žilka v oku, popleto :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, reč je o vyhraných setoch ZA SEBOU, rozumej za sebou, bez straty setu, jedinou podmienkou je sety vyhrané v šnúre..A tá tvoja vycuczprsta štatistika popiera aj to jediné kritérium :)...

Apropos vedel si o tom, že Rafa v 3.kole RG vyhral za sebou už 33 setov :))..Blbost ze?..No vidis..
Reagovat
Fandina
za sebou na GS normální řada
Reagovat
Pe3k
No je to oficiální rekord atp, takže hádej, je blbost co tady tvrdíš ty, nebo je blbost co tvrdí atp? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vyhral 38gemov za sebou v Monte Carle a Barcelone v roku 2007 a 2008...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Setov :)
Reagovat
spaniel
MM turnaje se nepocitaji.
Reagovat
Pe3k
Nejslabší antuková éra historie...
Reagovat
Herbert_Hoover
Rádoby v tvém světě :) Dej si prášek, rybár :)
Reagovat
Pe3k
Jak sám tvrdíš, nejlepší antukář krom Nadala je Almagro :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kokos, teba kebyže pozná Hemingway, tak Santiago je nahratý :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jsi blb a zneuznáváš kvalitní antukáře jako Ferrero, Coría atd. Hanba tobě, analfabet a rybár. :)
Reagovat
Pe3k
Coria od roku 2004 nic nezahrál. Ferrero po roce 2005 o odst horší než Ferrer...Nevíš nic o ničem...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Coria v roku 2005 len dve finále Masters z troch možných...:))

Venuj sa radšej rybníkom..
Reagovat
Herbert_Hoover
Coría byl tak špatný že se proháněl s gladiátorem v pěti setech na Masters :)
Reagovat
spaniel
S Russelem Crowem jo?
Reagovat
smazaný uživatel
A v Ríme!
Reagovat
Herbert_Hoover
toho by porazil :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co Gerarda Butlera? Ten trénuje s Novakem.
Reagovat
Fandina
Jaktože ne. Myšleno GS postupně za sebou a na nich odehrané sety.
Reagovat
Pe3k
Že Nadalovi vždycky fandí takoví dementi, má fakt smůlu na fanoušky...
Reagovat
Fandina
Koukám, koukám. Logika myšlení nikde :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Áno?..Naozaj to tak myslel?.:Fuu, si tomu prišla na kloub..Este ze ta máme..A ja som to ako myslel?..Ak by si prisla aj na to, tak usetris reakciu..
Reagovat
Fandina
mě nevyprovokuješ ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Teba?..Nebláázni..Takú ešte nehrali..Ty sa nedáš, nereagujes a basta.
Reagovat
Fandina
:-))))))))) reagujem jen kedy chcem .............
Reagovat
smazaný uživatel
A kedy chcú ostatní!
Reagovat
Fandina
Moc si a jim fandíš ... úsměv
Reagovat
Pe3k
Omg, však jsem napsal čistě gs, což znamená, že se jede us, pak ao a pak fo a tak vyhrál RF 36 setů v řadě. Zajímavé, že rybář to dokáže pochopit...
Reagovat
pockerface
Neměl na podání začínat Tomáš?, když Novak servíroval za stavu 5:6 a pak byl TB a tam taky doservírovával Novak. Možná mi něco uniklo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu měl "výhodu" prvního servisu po pauze Novak, teď se to otočilo :)
Reagovat
MarcelPersch
Smutné je, že Novak může hrát na půl plynu s jednou rukou v kapse, a stejně je soupeř na míle vzdálený vítězství byť jen v jediném setu...
Tomáš ale pravda nehraje špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
ale chybí mu trošku takovej drive, že zahraje excelentně v důležitých výměnách (setbol) a je to takové celé podzimní uspinkané utkáníčko v laxní Novakově kontrole.
Reagovat
smazaný uživatel
Obzvlášť toho neproměněného setbolu, ale i tak. Nedal mu to jen tak :)
Reagovat
Lunej..
Titul z debla by taky nebyl špatný :) Djok hodil mód "zničit Toma" a je to hned znát.
Reagovat
Cico93
to zamrzí toto...
škoda hlavne toho zlého ruternu na setball.
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody, mohl být set.
Reagovat
pockerface
Novak na tomto turnaji nehraje svůj nejlepší tenis, ale zatím mu to vždy stačilo a bude asi stačit i dneska. Ale Tomáš se snaží, dnes to Novakovi nedá zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekala jsem, že bude Djokovi tak zatápět :)
Reagovat
smazaný uživatel
mně to spíš připadá tak, že jsou oba nějací rozespalí a do nějakých breajků se jim ani nechce :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist