Tenisové zprávy - Previews

Týden #19-20: Šest Čechů zná los v Římě, Menšík by mohl potkat Djokoviče

7. 5.
Previews
95 komentářů

Další články

Sabalenková znovu po roce vyzve ve finále Šwiatekovou. Porazí světovou jedničku i tentokrát?

V rámci sobotního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open dojde v ženské dvouhře buď na úspěšnou obhajobu titulu, nebo poznáme zbrusu novou šampionku španělské tisícovky. Znovu po roce ve finále změří síly dvojnásobná šampionka Aryna Sabalenková (25) a světová jednička Iga Šwiateková (22), která bude chtít Bělorusce oplatit rok starou porážku.

Lehečka odehraje v Madridu své největší semifinále, nastoupí proti Augerovi-Aliassimemu

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Jiří Lehečka (22) odehraje na španělském Masters své největší semifinále v kariéře a vyzve v něm Félixe Augera-Aliassimeho (23), oba budou útočit na své první finále na tisícovkách. Vítěz se v nedělním souboji o titul utká s Taylorem Fritzem (26), nebo Andrejem Rubljovem (26).

Lehečka zabojuje v Madridu o své největší semifinále, Sabalenková se ve šlágru utká s Rybakinovou

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se dozvíme posledního semifinalistu mužské dvouhry a obě ženské finalistky. Jiří Lehečka bude na své největší semifinále útočit proti světové čtyřce Daniilovi Medveděvovi. Světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková se o finále utká s Madison Keysovou a druhá finalistka vzejde ze šlágru mezi obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.

Alcaraz nastoupí ke šlágru s Rubljovem, Sabalenková a Rybakinová si mohou zajistit vzájemný souboj

V rámci středečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open poznáme další semifinalisty španělské tisícovky. Šampion posledních dvou ročníků Carlos Alcaraz vyzve ve šlágru Andreje Rubljova, vítěz si zahraje s Franciscem Cerúndolem, nebo Taylorem Fritzem. Obhájkyně titulu Aryna Sabalenková s Jelenou Rybakinovou se můžou potkat v semifinále, pokud Běloruska potvrdí roli favoritky proti Miře Andrejevové a Rybakinová si poradí s krajankou Julií Putincevovou.

Lehečka je v Madridu poslední českou nadějí, v osmifinále vyzve antukového krále Nadala

V rámci úterního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se odehrají všechny osmifinálové duely mužské dvouhry a poznáme první semifinalistky dvouhry žen. Poslední česká naděje Jiří Lehečka změří v osmifinále síly s pětinásobným šampionem a antukovým králem Rafaelem Nadalem. Už o místo v semifinále budou bojovat světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková s Beatriz Haddadovou Maiaovou a také Madison Keysová s předloňskou vítězkou Ons Jabeurovou. Carlos Alcaraz bude pokračovat v obhajobě reprízou loňského finále.

Bejlek ve svém největším osmifinále vyzve Rybakinovou, v akci budou také Menšík a Lehečka

V rámci pondělního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se odehrají všechny osmifinálové duely ženské dvouhry a také druhá polovina zápasů třetího kola dvouhry mužů. Sára Bejlek ve svém největším osmifinále změří síly se světovou čtyřkou Jelenou Rybakinovou, o postup mezi nejlepší šestnáctku budou bojovat Jakub Menšík a Jiří Lehečka. Aryna Sabalenková bude pokračovat v obhajobě proti 15 zápasů neporažené Danielle Collinsové.

Bejlek má jedinečnou šanci projít v Madridu do osmifinále, o postup se popere také Vondroušová

V rámci nedělního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open budou o osmifinále bojovat poslední dvě české naděje ve dvouhře žen. Kvalifikantka Sára Bejlek sbírá ve španělské metropoli svá první vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu a má velmi hratelné třetí kolo proti Ashlyn Kruegerové. Markéta Vondroušová narazí na teenagerku Mirru Andrejevovou, která v předchozím kole vyřadila Lindu Noskovou. V obhajobě budou pokračovat Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Menšík a Macháč vyzvou soupeře z TOP 15, Lehečka do turnaje vstoupí. Nadal se pokusí o odvetu

V rámci sobotního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se v utkáních druhého kola mužské dvouhry poperou o postup tři Češi. Jakub Menšík vyzve nasazenou devítku Grigora Dimitrova, Tomáše Macháče čeká souboj s turnajovou čtrnáctkou Benem Sheltonem a Jiří Lehečka v úvodním zápase narazí na kvalifikanta Hamada Medjedoviče. Znovu po týdnu se ve stejné fázi potkávají Alex de Minaur a Rafael Nadal, který se pokusí australské jedničce oplatit porážku z Barcelony.

Nosková sehraje souboj teenagerek s Andrejevovou, v akci budou i Vondroušová, Krejčíková a Bejlek

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se představí kvarteto českých tenistek. Do turnaje vstoupí po volném losu v prvním kole Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a Linda Nosková, kterou čeká souboj teenagerek s Mirrou Andrejevovou. O postup mezi nejlepší dvaatřicítku zabojuje také kvalifikantka Sára Bejlek. Obhajobu titulu odstartují Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist