Kvitová se přes Šarapovovou do finále nedostala. Rusku čeká Azarenková

28. 4. 2012, 17:01
Aktuality 224
WTA STUTTGART - Petra Kvitová si ve Stuttgartu v prvním letošním finále nezahraje. Česká tenistka v semifinále - stejně jako na Australian Open - nestačila na Marii Šarapovovou. Ruska vyhrála ve dvou setech a se světovou jedničkou Azarenkovou si zahraje o titul.
Petra Kvitová

Petra Kvitová si po loňském triumfu nad Marií Šarapovovou připsala wimbledonskou trofej, poslední dva souboje s ruskou tenistkou ale prohrála. Na Australian Open v boji o postup do finále padla ve třech setech, dnes ve stejné fázi turnaje ve Stuttgartu prohrála 4-6 6-7.

V prvním setu držela dvaadvacetiletá Kvitová se soupeřkou krok do stavu 2-2. Pak Šarapovová sebrala české jedničce podání a dovedla sadu do vítězného konce. Ve druhém setu měla Kvitová za stavu 5-4 setbol, ten však neproměnila a navíc v následné hře podruhé ztratila podání. Za stavu 5-6 pak odvrátila mečbol a dokonce poprvé v zápase - po předchozích deseti zahozených brejkbolech - Rusce sebrala podání, v tie-breaku si ale třetí dějství nevynutila a do prvního letošního finále nepostoupila. .

Pro Kvitovou jsou semifinále v letošní sezoně zakletá, do finále nepostoupila ani na třetí pokus. Kromě Stuttgartu ji Šarapovová zastavila už na Australian Open, v Sydney zase nestačila na Číňanku Li Na. V hale prohrála poprvé od podzimu 2010 - po 27 vítězných zápasech,  

Kvitová, jež po semifinále na Australian Open laboravala se sérií zdravotních potíží a na turnajích WTA odehrála jen 3 utkání s bilancí 1-2, má z posledních sedmi zápasů bilanci tří výher a čtyř porážek. Po týdnu odpočinku Kvitovou čekají ještě turnaje v Madridu a Římě, pak už Roland Garros.

Šarapovová si o titul zahraje s Victorií Azarenkovou, jež i v pátém letošním vzájemném zápase porazila Agnieszku Radwaňskou.

I když se polská tenistka letos propracovala až na post světové čtyřky, tak se jí na Azarenkovou nedaří. Dnes sice nedostala kanára, jako už letos dvakrát, první sadu ale prohrála za 24 minut 1-6. Ve třetí hře druhé sady ale dokonce vzala Azarenkové podání, ta si jej však hned vzala zpět a nakonec získala druhý set 6-3. 

"Radwaňská je velmi dobrá hráčka a musela jsem hodně přidat, abych jí porazila. Musela jsem předvést to nejlepší ze své hry,“ řekla po utkání Azarenková. „Měli jsme několik dobrých výměn a já se snažila mít hru stále pod kontrolou. Pro ženský tenis je skvělé, že se dostaly čtyři nejlepší hráčky žebříčku do semifinále,“ dodala rodačka z Minsku. 

Azarenková vylepšila svou úctyhodnou zápasovou bilanci v letošní sezoně na 29-1. Jedinou porážku jí uštědřila Marion Bartoliová ve čtvrtfinále v Miami. Letos už Azarenková ovládla čtyři turnaje a může přidat pátou trofej.

- WTA PREMIER STUTTGART -
(Německo, antuka / hala, 740.000 dolarů)
sobotní výsledky (28. 04. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Šarapovová (2-Rus.) - Kvitová (3-ČR) 6-4 7-6(3) 
Azarenková (1-Běl.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 6-1 6-3

TenisPortal.cz, Adam Bárta, Luboš Zabloudil

Komentáře

224
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hvězdička nám začíná pomalu vyhasínat,nezdá se vám.Na začátku roku to bylo pro všechny jasné jak bude no.1 a ono je pro ni sf.maximum.
Reagovat
relax1
Rozhodně bych to tak neviděl! Je otázkou s čím se Petra prezentuje na turnajích v současné době a je otázkou s čím se bude prezentovat (pochopitelně mám na mysli úroveň hry) na turnajích ve kterých takříkajíc o něco půjde (mám na mysli především Wimbledon a OH tamtéž). Když to bude v bleděmodrém, resp. v růžovém obdobně tak jak je to v současnosti, tak až potom bych to možná "řešil", v současnosti to nemá opodstatnění. Vydržme a potom uvidíme.
Reagovat
freeteepek
Zatímco ostatní holky se poctivě připravovaly na první antukový turnaj sezóny, Petra se připravovala na Fedcupový víkend, který se hrál na ultrarychlém tvrdém povrchu. Na to, že to zvládla prakticky bez přípravy ,je semifinále super výsledek. A s Šarapkou to bylo hodně těsný!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to tak bude,bylo by to škoda.Vůbec si v současný době ndokáži představit některou z našich,která by mohla jít trochu v její stopě.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně. Přestože Vika nehraje na antuce nijak závratně, takhle rychlý průběh a převahu Máši jsem nečekal. Osobně vidím obrovské zlepšení oproti minulosti hlavně v psychice. V momentech, kdy by v minulosti udělala dvojchybu, si dnes většinou poradila vynikajícím servisem. Když jí to takto vydrží i nadále, může nám předvést ještě pěkné věci. A ten dnešek jí dodá sebedůvěru, že je na správné cestě. Dneska Vika celkem frustrace, asi se nestačila sama divit, jak rychlý spád to nabralo.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, co mate stale s psychikou Mashy, u servisu zpresnila nadhoz a udery ma na svedomi to uzasny "rozhybani", makla na rychlosti a obratnosti.. :-)

Parada, Masho, KONECNE se TO stalo, gratulace! :-)
Reagovat
tommr
psychiku měla Sharapovová vždycky dobrou. Já si myslím, že se zlepšila hlavně na servisu a že se o dost líp pohybuje. Dřív o sobě sama prohlašovala, že se na antuce cítí jako "cow on ice", ale co jsem tady ve Stuttgartu viděl tak se pohybovala skvěle - bylo to vidět hlavně ve srovnání s Petrou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
platis pivo! Ja ho nepiju, ale to me naucila Fandina.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
tommr
já neopisoval. Přísahám ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jiste, prece se podivame a VIDIME, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Psychiku jsem zmínil proto, že mi přišla od začátku zápasu odhodlaná a šla si za svým. Dneska Maria byla hodně koukatelná, a to auto ji bude slušet :D. Turnaj se hrál sice v hale, kde podmínky jsou rozdílné oproti exteriéru, ale i tak Marii pasuji pro nejbližží turnaje za velkou favoritku.
Reagovat
tommr
no já teda viděl dost velkej rozdíl v tom jak Maria vypadala a jak se pohybovala oproti době ještě poměrně nedávný - je mnohem štíhlejší a tím pádem se i líp pohybuje. Na to aby to člověk viděl nemusí bejt žádnej velkej expert ... :)
Škoda jen, že u naší Petry mám přesně opačnej dojem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mashe preju titul i to pekny auticko, poctive si vse odpracovala a ma muj respekt.. Navic je opravdu pekna. A myslim, ze i stastna v osobnim zivote, to je asi dalsi faktor... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrá poznámka. I celosvětově je z tenistek nejvíc populární a hodně lidí ji "poočku" sleduje. Navíc oproti svým ruským konkurentkám zůstala u sportu a není z ní modelka. Což si myslím, že má i v hlavě srovnané. Uvidíme jaké bude mít následující období.
Reagovat
tommr
já doufám, že dobrý. Když už nemůže bejt jedničkou Petra, tak at se na to první místo dostane aspon Maria. Slušelo by jí to určitě víc než Azarenkový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reálné to je. Maria by byla důstojnější, ale musí to dokázat na kurtu. Vika moc nemusím, nepřijde mi ničím zajímavá.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že vždy neměla psychiku dobrou. Dokázala zahrát i zapodávat neuvěřitelně, ale také se ve vypjatých situacích kapánek sesypat. A i když byla v zápase schopná servírovat dobře, když bylo potřeba, tak to nedala. Jo, v tom pohybu s tebou naprosto souhlasím, je vidět, že na tom zamakala a je to rozdíl oproti dřívějšku na antuce. Jinak mě samotného překvapuje, že jí v poslední době celkem mohu a je mi taková nějak sympatičtější než dříve. Možná, že se prostě dobře cítí a vyzařuje to z ní i navenek. Ve finále jsem jí celkem fandil;) A u Petry věřím, že na pohybu ještě zamaká.....
Reagovat
tommr
a já jsem za to docela rád. Už bylo načase, aby někdo Azerenkovou sejmul a Sharapovová dneska všem ukázala jak se to dělá ... :)
Reagovat
dadaft
aspoň hezky vyniklo, jak dobře Petra včera hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jenze.... jenze jsem u toho vcerejsiho zapasu po tom fatalne nepromenenem setbolu malem dostal infarkt. Proste porad mam pocit, ze Petre cosi k tomu, aby byla skutecnou jednickou, neco chybi.
Reagovat
VlS
parádní výkon. Včerejší prohra Petry v tomhle světle vypadá trochu jinak.
Reagovat
ludolf
Tak Petra měla alespoň 11 brejků, Azarenka se zmohla na jedný. O ztracených gemech nemluvě.
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě, Petra by jí taky přejela :D. Myslím, že Máša hodně zapracovala na psychice a na následujících tunajích, pokud nebude mít zdravotní problémy, bude velká favoritka.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě nejlepší hráčky turnaje se potkaly už včera :-).
Reagovat
smazaný uživatel
pes: ano :-)
kaklapak: a to myslis jak, rekl sis po spalenem SB, holka, ty nebudes jednicka? Ja jsem si tedy jen neodborne pomyslela, ze nema set, ktery byl uz na lopate..
climmacus: Maria byla psychicky silna vzdy, zapracovala na taktice a zvlada standardky. A predevsim zlepsila pohyb, co si dneska dovoli, o tom si mohla drive jen nechat zdat..
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za tvé ANO, již jsem ani nedoufal O:-) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
svatozarky jsou ale moje.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sojka: ses se vsim hned hotova, nic takoveho sem nerek, proste mam celkove tenhle pocit a nabiram ho cim dal vic, tu pochybnost, ze by vubec nekdy mohla napriklad dominovat zenskemu tenisu, to vse, ten podelanej zapas do te mozaiky tak nejak zapada, ale samozrejme budu moc rad, kdyz se budu mylit
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo tě je naučil..hmmm? :-)) Ale dobře, můžem to dát do smlouvy.
Reagovat
smazaný uživatel
pes: dobre, ale pozor na me, vidis prece, ze jsem se vsim hned hotova. :-)

kaklapak: na rychly soudy jsem dost racionalni, proto se mi velmi prici ty zebrickove odpisy, hrac dozrava, meni trenery, partnery, zivotospravu.. a taak... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to vidím! Musíme to všechno ošetřit, abys mi pak nedávala piškoty jen na příděl :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
no, zvaz to, byly by jen za odmenu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ňuník taky? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jakepak rychle odsudky, v Petriny hre jsou jiste minusove prvky, ktere jsou tam porad a uz vice nez rok a pul se na tom vicemene nic nemeni, pokud je neodstrani nebo nejak neomezi (napr. UE, prudke herni vypadky), tak opravdu moc turnaju pri te konkurenci (Vika, Sarapka) vyhravat nebude, bohuzel se k tomu pridava jeji astma, diky nemuz vsechny turnaje na vychodnim pobrezi Ameriky (vysoka vlhkost vzduchu) povazuju z jeji strany za predem ztracene, tak z toho vyplyva moje skepse, o zebricek mi vubec nejde, jde mi o to videt ji jako vitezku turnaju, postaveni na zebricku je druhotny vysledek. Netvrdim, ze se v rade veci nezlepsuje, ale v tech vyse uvedenej moc velky trend zlepsovani nepozoruju, dokonce se Kotyza nedavno vyjadril, ze ty jeji vlny, cili nekonzistentni hra, je v podstate dana a nemenna realita
Reagovat
freeteepek
Ty výkyvy budou dál, to je jasná věc. Ale i s nima Petra může vyhrát dva GS každej rok. Jestli to bude stačit na sv.1 je věc druhá:-)Dominovat ženskýmu tenisu nutně nemusí a že nikdy nevyhraje v Miami, kde je ta příšerná vlhkost? Svět se nezboří:-)
Musím se opakovat. S věkem Petra dál poroste. Momentálně se zžívá s s tím, že ji všude pasují za favoritku a že má spoustu povinností, které dřív neměla. Je na ni větší tlak. (být jedničkou nebo trojkou na světě není zase takový rozdíl). Její herní standard se výrazně zvedl. Na konci roku pravděpodobně nebude mít 6 vyhraných turnajů jako vloni, ale bude mít za sebou vyrovnanější sezonu. Bez velkých výkyvů. Doufejme. Samozřejmě pokud nepřijdou další zasadní zranění a nemoci...
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby jenom Miami, ale US Open se hraje take na vychodnim pobrezi a to dokonce na konci srpna, kdy je tam priserne, bydlel jsem tam.... Ja proste mam obavy, ze pokud nejak nezlepsi mentalni cast hry, nebude michat ve spravnym pomeru agresivni hru s obrannou hrou (nemusi prece porad jit po winneru), tak zkratka nevyhraje ani ty dva GS, jak pises, ani nic jinyho, to se pak stane jen kdyz konzistentnejsi hracky (Vika, Sarapka) budou nejak zraneny apod. Kdyz si to tak vezmu, tak Petra ma nejvetsi problem, teda aspon statisticky, prave se Sarapkou, ted je to 3:2, ale oba vime, ze ten jeden Petrin viteznej byl viteznej tak nejak napul....
Reagovat
Heather_Fedex
od masi spokojenost, vika kysela....
velka gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že vyhrála, na konci se hezky radovala, vůbec mi přijde víc sympatičtější v poslední době, takže nakonec jsem ráda, že jsem se dívala :-)
Souhlasím, že se hodně zlepšila i po psychické stránce, na antuce šla několikrát i na sít, což u ní dřív nebylo tak často vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak některé holky se projely už dřív, že :D >

http://www.youtube.com/watch?v=i3b1cf-0FoY&feature=youtu.be
Reagovat
tommr
já jsem se taky v poslední době přistih, že jí docela fandím. V poslední době je Maria opravdu nějak sympatičtější než dřív. A taky jí to tady ve Stuttgartu moc slušelo ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
to jsou tlaky....
Reagovat
Heather_Fedex
od masi zatim backhandova rezba...hraje bud anebo. maso, uz konecne brejkni!
Reagovat
Heather_Fedex
a je to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Nooooo.... je to na dobré cestě pro nové klíčky od auta :D. Máša už to nepustí....
Reagovat
Heather_Fedex
jen aby. uz nektere i nadejne rozehrane zapasy projela...
Reagovat
smazaný uživatel
Mášu zas tak moc nesleduji, ale od zápasu se Stosurovou, kdy to otočila, jsem si nemohl nevšimnout její změnu. Hlavně po psychické stránce. A po fyzické stránce ani nemluvím. Shrnuto, Máša si věří.
Reagovat
Heather_Fedex
to viku myslim hodne nabudi...letos uz otocila spoustu zapasu. maso, nedej se!
Reagovat
dadaft
konečně se přestalo hrát na jednu branku.
Reagovat
Heather_Fedex
ale dyt takhle to zacalo i na ao ne? masa na viku vletla, ale nebylo ji to nic platne.
btw: vika dost prudila pri tom spornem mici a komentator pry "necekana reakce pd viky" no ja jsem to rozhodne cekala. i tak ten gem projela. no, jeste to bude zajimave...
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice možné, ale Máša není Agniska :D. Navíc Máša hraje na tomto turnaji hodně konzistentně. Rozhodně se do zápasu "zakousla" PĚKNĚ.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm...tak ženské finále bude dneska asi zajímavé. Vika se bude muset hodně snažit, aby dnes odešla jako vátězka. Zřejmě chce "domů" odjíždět novým autem :D.
Reagovat
Bob
pro Mášu. Vika děleeeej!
Reagovat
dadaft
mno, zatím kosa naráží na kámen.
co stačilo tak tak na Barthelovou, na Marii nestačí........
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se to neuveřitelné, ale Vika sleduje dnešní zápas z rychlíííku :D
Reagovat
dadaft
*
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasně a co Serena ta už má taky nejlepší časy za sebou ?? že tvrdíš nesmysli opět nebo mi chceš tvrdit že je staršího data že bude končit za chvíli ?? .Musím tě zklamat Serena ta bude na okruhu wta ještě v době kdy Petra už půjde do tenisového důchodu .A věř tomu až se Serena opět rozehraje tak Kvitová už nebude na třetí pozici ale čtvrté a taky bude záležet na zdravotním stavu Venus , jestli bude v pohodě a zdraví vydrží tak se taky dostane před Petru protože jsou lepšími hráčkami akorát mají smůlu na zranění to samé i Kim ale tu nepočítám ta letos končí s tenisem .
Reagovat
majkl005
:-D lidi co diskutují zde na TP mě baví čímdál víc a víc :-D ty asi nevíš kolik je Sereně, že ? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale Serena s Venus sotva drží pohromadě a žádné mladice to nejsou. Ty Petru "nepřežijou" ani omylem.
Reagovat
smazaný uživatel
u bab v tenise nezáleží kolik mají let pokud mají fyzickou kondici a Petra to 5-6 let zabalí a Serena sama řekla že chce hrát minimálně do 40 let pokud bude zdravá ha ha ha ha ha
Reagovat
smazaný uživatel
Serena do 40 nevydrží ani zdravotně ani výkonnostně. A Venus teprve ne. A taky by mě zajímalo, kde bereš, že Petra končí za 5 nebo 6 let..
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se kolik je sestrám Wiliamskám kdyby neměli fyzičku a kondičku tak už by tak minimálně 4roky nehráli . A kde beru jistou ?? no neberu a ale spíš bude záležet na její výkonosti jestli půjde pořád nahoru tak bude hrát déle ale jestli její výkony budou stagnovat tak většinou v ženském tenise baby ukončují kariéru dřív než v mužském tenise a sestry Williemsový nejsou ženy to víme všichni to jsou treminátorky v ženském provedení .Jen se podívej Serena dlouho nehrála a hned ziskala titul na antuce letos a to ještě není tak rozehraná jak by chtěla a to samé i Venus na to že přes rok nehrála tak předvedla nadstandardní výkon neboj Wiliamsky tu budou prudit na okruhu WTA ještě minimálně 10 let .
Reagovat
tommr
u ženskejch nikdy nevíš. Podívej se třeba na Vaidišovou, která skončila ještě dřív než pořádně začla. Petra je sužovaná nemocema a zraněníma a třeba jí to za pár let taky přestane bavit. Samozřejmě, že si to nepřeju, ale vyloučit se to úplně nedá ...
U Williamsek je taky těžký cokoli předpovídat. Ty můžou skončit ještě letos, ale taky můžou vydržet až do těch 40. Obě hrajou dlouhodobě jen minimum turnajů a nejsou proto tak opotřebovaný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jedna toho moc nenahraje a přesto jsou obě pořád zraněný, Venus má navíc nějaké revma či co. A ani jedna už nemá tu výkonnost, co kdysi..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, u Petry to muze hrozit, ale nerekl bych, ze tim, zeby ji to prestalo bavit, ale zdravi ji bohuzel muze celkem dost dostat. Proto je podle mne uplne zbytecne ji treba pretezovat takovyma soutezema jako je FC a liga...tady si tipuji, ze to jednou proste nebude hrat tak aktivne jak ted. Pro ni jen dobre.
Williamsky, no u Sereny mi chybi hlavne motivace. Ona jednou rekne, ze se vraci do plneho tenisoveho provozu, a par tydnu na to je schopna tvrdit, ze ji vic bavi nakupovani v supermarketu a ze se ji nejak nechce. Tezko rict jestli ji jeste zalezi na zebriku. Letos ji asi nejvic bude zajimat OH, aspon to tak vypada.
U Venus je to horsi, tam to zdravi je hodne nestabilni. Treba to hned tak nezabali, ale nevim...

K tomu zebriku. Souhlas s Tebou - klidne Petru muze Aga predstihnout, proste uvadis, co je mozny, a ne co si prejeme nebo neprejeme:) System je vice mene jasny.
Jinak by mne spis zajimalo s jakyma micema budou hrat letos na RG, nebot, pokud to bude jak minuly rok...tak potez...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že je Petra přetěžovaná. FC hrát chce a extraliga je pro ní lepší trénink.
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsi zjistil po pár zápasech co se vrátili po zranění ??? že píšeš takovou pičovinu .Jako kdyby neměli takovou výkonost tak Serena nevyhraje letos titul a Venus se nedostane ve dvou turnajích do čtvrt finále .Kaj by se dostala Petra kdyby nehrála rok a půl ?? ta by se nedostala ani do toho čtvrt finále po takové době takže tvrdit nesmysli tipu že na to nemají že už nejsou co dřív je vesměs blbost jen počkej až se obě hráčky rozehrají .
Reagovat
tommr
já to myslel právě tak, že jí přestane bavit bojovat s těma zdravotníma trablema - zvlášt když by její výsledky měly kvůli tomu jít dolů. Upřímně doufám, že to tak daleko nedojde, ale úplně vyloučit se to samozřejmě taky nedá. Těch zdravotních problémů má na její věk opravdu hodně ...
Co se týče žebříčku tak já to, že Aga půjde před Petru, beru už jako hotovou věc. Jak sám správně píšeš nejde o to co bychom si přáli, ale jaký jsou reálný možnosti. A Petra je ted před Madridem proti Radwanský skoro úplně bezbranná. Musí získat titul a ještě doufat, že Aga vypadne hodně brzo, protože jinak nemá nejmenší šanci si to třetí místo udržet. A každej kdo není úplně zaslepenej musí vidět, že s tou obhajobou to bude nesmírně těžký, ne-li úplně nemožný. Je třeba si přiznat, že Petra na tom ted není moc dobře a Azarenková a Sharapovová jsou ted prostě lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to je astmaticka a vzdy ji vsichni tim branite (vykony v USA a pod.), tak nevidim v tom nic rozumneho u takoveho sportovce aby hral kazdy FC a kdejaky turnaj. Myslim, ze jsou lepsi zpusoby treningu, kdyz uz...
Jinak Petra chce, nebot holky jsou obecne vic odpovednejsi... Osobne nerikam vubec nic nehrat, ale vymetat vsechno je proste zbytec, je to muj nazor, a pochybuji, ze mne presvedcis, ze to je pro jeji dobro.
Co se tyce Sereny, tak ta i v dobrych dobach nevymetala to, co vymeta Petra.
OBECNE:
Na jednu stranu tady hanite (nemyslim konkretne tebe) hracky jak Aga nebo Karol, ze vymetaji kdejaky turnaj, (a to nebudu ani pripominat, ze i tak je ohranicena moznost si pripisovat body za turnaje atd...) a na druhou stranu chcete, aby Vas kun, hral turnaje, ktere nejsou ani bodovane...no nevim...neco mne tu nesedi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Serena vyhrála v Charlestonu, to jí nikdo nebere, ale je třeba se taky podívat, kdo v tom turnaji nastupoval, neměla tam moc velkou konkurenci. A Serena je nepochybně kvalitní hráčka a může se ji dařit ještě hodně dlouho, stejně jako Petře. Snad jen jasnovidec může předpovídat pět let Petře a deset let sestrám Williamsovým. Jak dlouho budou ještě hrát záleží na nich, na případných zraněních, na mnoha dalších faktorech.. A co se týče Venus, tak vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu už to nevidím na nějaké bůhvijaké výkony.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus nemá pouhé revma ale Sjögrenův syndrom, to se projevuje různými symptomy a není to asi moc sranda. Myslím, že by pro její zdravotní stav bylo asi lepší skončit. Ale je obdivuhodné, jak s tím bojuje. Tak pokud Petře vydrží zdraví, tak si myslím, že určitě neskončí dříve než Serena. Ale vůbec bych jí ještě neodepisoval, osobně je považuji za velkou favoritku FO, myslím, že by se jí to mohlo tento rok podařit po deseti letech znovu získat titul. Vše bude záležet hlavně na jejím zdraví. Když vydrží bude na trávě tradičně velmi silná. Jinak se ještě na žebříčku určitě posune vzhůru, protože do Eastbourne neobhajuje žádné body, ale postavení na žebříčku už jí určitě tak nezajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
V Charlstonu nebyla sice velká konkurence, ale je třeba se podívat, jak vypadala její hra. A smést Samanthu dvakrát 6:1 na antuce, není zanedbatelný výsledek. Ale já myslím, že se ukáže až v Madridu a Římě, kdo jak na tom opravdu je a do FO se ještě dá forma doladit.
Reagovat
tommr
já teda FC hodně sleduju a jsem strašně rád, že se v něm Petře tak daří a dost těžko bych nes kdyby v něm nemohla hrát. Pokud se ale její zdravotní stav nějak zásadně nezlepší tak to možná opravdu bude nutný nějak omezit - vždyt to jsou pro Petru v sezoně vlastně tři malý turnaje navíc ...
Co se týče ostatních nebodovanejch aktivit jako jsou HC nebo extraliga tak tam je to naprosto jednoznačný - zbytečnou účast na nich považuju za jednu z hlavních příčin zbabranýho začátku letošní sezony ...
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite s tim souhlasim. Zdravotni potize ji celkem dostavaji, nejen letos. Ikdyz si myslim, ze je bojovnice, takze by hrala i kdyby mela jeste vaznejsi problemy, budu v tom optimista:). Ale to se fakt predvidat neda...:) To tady muzeme psat i romany delsi nez Dostojevskij, a stejne to muze byt uplne vsechno jinak.

Zato v zebriku je to proste jasnejsi, Petra muze i obhajit, ale i tak ji to nemusi pomoct a stacit. To je nespochybnitelny fakt.
Uvidime jaky bude los. Ten hodne napovi. Pokud bude k Agnieszce milosrdny, tak to muze dopadnout jak pises. Ale porad jeste muze vypadnout na hracce, ktera ji nemusi sedet. Zas tak perfektni na antuce neni, alespon podle toho, co jsem zatim videl, nebo i v minulych letech. Aga ma z antuky jeden titul z roku 2008, kdy na turnaji byla ale nasazena jako nr2!!! ...toz uvidime.

Me by spis fakt zajimaly ty mice na RG:)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Vlkem. Pokud má Petra opravdu takové zdravotní trable, kterými se tradičně omlouvají její výsledky na amerických turnajích, tak se domnívám, že by už od jejího mladého věku měla pečlivě vybírat a plánovat, kde bude startovat. A raději volit menší počet startů. Měla by si prostě pro sebe najít to optimální. To ví pouze ona a její trenér, ale možná by se měli nad tím také zamyslet. Ale sezóna je teprve v první polovině, takovéto rekapitulace by měly přijít až po sezóně. Jinak nechápu, proč je pořád Sereně vyčítáno, že hrála vždy málo turnajů. Je to pouze každého osobní věc a rozhodnutí. Záleží i na zdraví a také na motivaci. Když někdo o sobě ví, že kdyby objížděl kde co, tak nebude mít dostatek motivace na velké akce, tak je logické, že to řeší takto. Kdyby Serena neměla během kariéry problémy s motivací, mohla toho mít na kontě více. Ale každý není bohužel Steffi Graf, která byla opravdu disciplinovaná. Mimochodem bude to teď už 25 let, co Steffi získala svůj první titul na FO.
Reagovat
smazaný uživatel
Chapu, ze FC sledujes, nic proti tomu nemam, i kdyz mam na to opacny nazor:) Jasne, kazdy je rad, kdyz muze videt sveho oblibence v akci a jeste jak hraje za CR, ok...Take musi odehrat nejake zapasy FC, aby mohla hrat na OH. To je jasne.
Ja mam spis problem s tim systemem, pro mne je nepochopitelny, ze se to neocenuje take do zebricku. Dokud se to nezmeni, budu mit k tomu vztah jaky mam:) Kvalda na OH. A pokud staci odehrat par zapasu a ne vsechno...Tak nakonec zdravi je prednejsi, u sportovce bych si tipl zvlast:)
Reagovat
tommr
Sereně se to předhazovalo hlavně v době kdy byla na vrcholu sil a zdravá. Od světový jedničky se přece jen očekává určitá zodpovědnost jak vůči WTA tak i vůči fanouškům a ne, že si bude jezdit na turnaje jen když bude mít zrovna náladu ...
Reagovat
freeteepek
Jde o to, co Petru baví. A jí baví Fed Cup. Taky chce dál zlepšovat svojí hru. Na žebříček a prachy kašle. Kdyby chtěla jít po bodech a po prachách, tak by Fed Cup určitě nehrála. Ona se nehoní za prvním místem na světě. Když to přijde, tak to přijde. Bude to dobrej bonus.
Serena si rozřízla nohu o střepy na nějaké party. Tomu já neříkám smůla, ale hloupost. Serena taky nehraje každý turnaj, vybírá si. Je otázka, až se dostane nahoru a bude mít povinnost absolvovat řadu turnajů, jak bude vypadat její výkonnost. Zatím se jí daří mimořádně na americkém kontinentu. V Austrálii toho moc nepředvedla, v Evropě vloni taky ne. Letos ještě nevíme. Kim má na zranění opravdu smůlu. Pro tenisového fanouška je to škoda. Z absencí Sereny a Kim těží Vika.
Reagovat
freeteepek
Zato S. vymetala každý večírek, který Petra nevymetá. Až si rozřízla nožičku...Co prosím Tě Petra všechno vymetá? Tobě vadí, že reprezentuje Českou republiku? Že nehraje jen sama za sebe jako Serena???
Reagovat
freeteepek
Je třeba rozlišovat. Dříve se Petře v USA nedařilo taky prostě proto, že její výkonnost šla v té době dolů. Letos se její standard zvedl, ale nedařilo se jí v IW protože byla po antibiotikách. V Miami zas doplatila na nejhorší klima, který jejímu astmatu vážně nesvědčí. Jenže jsou povinný turnaje, který top hráčka prostě musí hrát ať je to jak chce...Petry zdravotní trable spojené s astmatem (což je její základní problém) se nepochybně nebudou zhoršovat. Budou se ale projevovat na některých turnajích s blbým klimatem. Pokud vím, tak tyhle trable Petru nijak neomezují v tréninku a na její výkonnost např. Evropě nemají žádný vliv. Pokud se jí budou vyhýbat vážnější zranění, může hrát dobře v klidu až do třiceti. Na kterém večírku bude Serena během Wimbledonu za 8 let? Nepochybně se nějaký najde:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji o tom, že by Petra netoužila stát se jedničkou! To by lhala sama sobě. Jasně, že je důležitější zlepšovat svůj výkon, než jenom myslet na žebříček. Ale tenis je individuální sport a kdyby měl Petru Fed cup obírat o síly, tak by se holt nedalo nic dělat. Kór když se za něj nepřidělují žádné body. Jinak kdo chodí na jaké večírky je jeho věc. A mimochodem Serena si nerozřízla nohu na žádné párty, ale když odcházela v Německu z restaurace. To že byla v Německu bylo proto, že jí Kim pozvala do Belgie na exhibici za zraněnou Justin, která si pohmoždila ruku. A z Německa pochází její sparing, tak tam jela. Tomu já říkám zatracená smůla. Nevěděl jsem, že je zakázáno chodit do restaurací na oběd či večeři...A Kim si vymkla kotník na svatbě bratrance, to je co? Takové věci se prostě stávají a každé zranění, přivoděné jakkoli, je nepříjemné.
Reagovat
smazaný uživatel
Když byla Serena na vrcholu sil, a nebylo to pouze jedno období, ale několikrát v minulé dekádě, tak pokud byla zdravá, účastnila se všech velkých turnajů a akcí. A na těch rozhodně reprezentovala WTA dobře. A fanouškům svými výkony dělala také radost. Druhá věc je, že je to prostě Serena a ty problémy s motivací byly, jsou a budou...
Tady právě vidím ten rozkol mezi "představami a očekáváním" fanoušků a tím, co je dobré pro daného hráče. Je jasné, že fanoušci by rádi viděly hrát Petru co nejvíce a jsou rádi, že hraje Fed cup za česko. Ale když by to mělo mít neblahý vliv na sportovcovi výkony a kariéru, tak by to měl podle mého názoru vše pečlivě vážit a snažit se najít to nejoptimálnější pro něho. Jak z důvodů zdravotních, tak i osobnostních.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, proc by mi to melo vadit...proste to vidime jinak.
Reagovat
tommr
žebříček po Stuttgartu pokud vyhraje Azarenková (čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka 9170 bodů (+2000 bodů)
2. Sharapova 8130 bodů (+960 bodů)
3. Kvitová 7170 bodů
4. Radwanska 6710 bodů (-460 bodů)
5. Stosur 5825 bodů (-1345 bodů)

žebříček po Stuttgartu pokud vyhraje Sharapovová (čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka 9020 bodů (+1850 bodů)
2. Sharapova 8280 bodů (+1110 bodů)
3. Kvitová 7170 bodů
4. Radwanska 6710 bodů (-460 bodů)
5. Stosur 5825 bodů (-1345 bodů)

bez ohledu na výsledek dnešního finále je už možný říct, že Petra zase o něco ztratila na vedoucí dvojici a v dohledný době se bude muset opravdu hodně snažit, aby se před ní nedostala i Radwanská ...
Reagovat
freeteepek
Petra si v pondělí přípíše 200b a neodepíše nic. Tak by měla mít 7290, ne?
Aga se před ní v nejbližší době nedostane. Ani později. Leda by musela udělat super výsledek na FO a Petra by tam musela naopak propadnout. Je možný, že Petra neobhájí Madrid, ale pokud udělá alespoň SF v Římě a Madridu, Aga se před ní nedostane.
Reagovat
Bob
bude podle mého názoru mít 7295 bodů.
Reagovat
tommr
Pokud jsem to dobře spočítal tak Petře by se v pondělí mělo přičíst 200 bodů za letošní Stuttgart a odečíst 125 bodů za lonský Cincinnati. Měla 7095 bodů a bude mít tudíž o 75 víc tj. 7170 bodů ... :)
Co se týče Radwanský tak ta před Petrou už v podstatě je. V Madridu totiž Petra obhajuje titul tj. 1000 bodů, zatímco Radwanská jen 80 bodů za druhý kolo. Pokud tyhle body odečteme má pak Radwanská o 460 bodů víc než Petra. Prakticky to znamená, že Petra musí v Madridu získat minimálně o 465 bodů víc než Radwanská a za určitejch okolností jí k udržení třetího místa nemusí stačit ani obhajoba titulu ... :)
Reagovat
ludolf
Podle mne Petra zůstane na 7095 bodech - Cincinnati se jí odečíst nemůže, protože musí mít dva turnaje kategorie Premier 5 (to má jenom Cincinnati a Tokyo).
Reagovat
ludolf
A pardon, má ještě penalizaci za Dubai, takže asi opravdu 7170 bodů (pokud se penalizace počítá do povinných turnajů a ne zvlášť)..
Reagovat
tommr
bohužel existuje i tahle možnost. Já vycházím z toho, že Petra bude mít z Premier-5 turnajů započtený Tokyo (395 bodů) a Doha (0 bodů) a může si tudíž Cincinnati odepsat, ale nejsem si úplně jistej jak WTA tohle řeší ...
Reagovat
ludolf
Nakoukl jsem do pravidel WTA a vypadá to, že penalizace se do limitu turnajů nepočítají, navíc to není jeden z NEJLEPŠÍCH dvou výsledků. akže Petra asi zůstane na 6095.
Reagovat
tommr
je to docela možný. Uvidíme v pondělí jak bude WTA tohle pravidlo aplikovat ...
Pokud by se ale Petře Stuttgart opravdu nemoh započítat, tak by to znamenalo, že tam vlastně dřela úplně zbytečně. Zůstane jí to jen jako rezerva pro případný zlý časy ...
Reagovat
ludolf
Tak potřebuje se rozehrát a body se mohou hodit za rok, až nebude mít penalizace.
Reagovat
tommr
jo to je pravda - na rozehrání to bylo určitě užitečný a ty body se můžou ještě hodit - možná dokonce už letos pokud nebude hrát nebo neudělá dobrej výsledek v Eastbourne a v Linci...
Reagovat
fazil
hraje dobre, v desitkce,kam patri, se urcite udrzi.
Reagovat
dadaft
jj, na konci roku by na TM neměla chybět - současné No.3 odpovídá úrovni její hry.
Reagovat
fazil
podle me by mela byt tak 6-8..ale na to dojde az se ji odectou body za wimbledon...skoda
Reagovat
dadaft
tak to já Petře na trávě věřím. hraje sice trochu jinak než třeba Venus Williams, ale stejně jako ona by měla vždy na zeleném pažitu předvádět tu nejlepší hru, jaké je schopna.
ale je jasné, že obhajoba wimbledonského titulu bude nesmírně těžká. kdyby nebyla, nebyl by to Wimbledon. ))
Reagovat
freeteepek
Ten wimbledonskej titul by se jí líp obhajoval, kdyby předtím vyhrála FO. Na antuce teprve začíná. Má odehraný cca 4 zápasový hodiny. Finále bylo blízko. Až se víc rozehraje, proč ne? Uvidíme, co s pořadím v žebříčku udělá návrat Sereny, která Stuttgart vynechala. Petře sedí rychlej povrch. A tráva patří k těm rychlejším. Má na to, aby se i letos dostala min. do finále.
Reagovat
dadaft
jsem nesmírně zvědavý, kdo letos RG vyhraje.
tipuju Stosurovou.
Reagovat
majkl005
Já moc dobře nechápu proč Petru letos tolik odepisujete. Podle mě ukázala, že už teď v Stuttgartu se vrací do své staré dobré formy a čím víc zápasů tím to bude lepší. Teď si zahraje v Madridu a v Římě a může klidně jeden z těch turnajů vyhrát páč bude čímdál víc rozehraná a na antuce jí to jde. Má vyrovnané výkony a to je důležité. Mě by například zajímalo koho by si teda FAZIL představoval před Petrou ?! Já tedy pouze a jen tu Azarenku a Sharapovovou. Za Petrou je Agnieszka, která když padne na agresivní hráčku tak je totálně...no víte kde. Sam, která se sice poslední dobou dost zlepšuje, ale nědokáže podávat dobré výkony na každém turnaji. Wozniacki, která má už zřejmě to nejlepší za sebou ikdyž je ještě mladá, jelikož je vidět na kurtech čímdál více útočných hráček a to ona bohužel není a nikdy nebude. Marion Bartoli ta umí zahrát též perfektně, ale právě od toho sedmého místa začínají být takové ty propasti co se týče vyrovnanosti. Ona dokáže postoupit dvakrát do F, ale z toho prohraje s hráčkou třeba o tři desítky horší na žebříčku. No a potom od osmého místa dále je to už bída. Li, Zvonareva, Schiavone - to jsou hráčky, které už dlouho hrát nebudou jelikož jsou staršího data spotřeby a je to na nich a jejich hře vidět. Tudíž pokud Petra bude s trochou nadsázky podávat i poloviční výkony tak si myslím, že o Top 5 nemusí mít strach. Jelikož opravdu se podívejte kdo je za ní - buďto pinkálistky, které těží jen z toho že mají lehký los a nebo soupeřka se jim vyháže a nebo útočné hráčky, které ale mají nevyrovnané výkony. Petra sice letos ZATÍM nehraje tak jako loni, ale je agresivní hráčkou i tak a výkony má vesměs vyrovnané. To jí podle mě zajišťuje to, že do konce sezóny nebude hůř jak pátá. A i to je podle mě dost pesimistické, protože si nedokážu představit kdo by před ní byl, teda krom Sereny.
Reagovat
freeteepek
Ještě je tady pár velmi mladých hráček, které jdou momentálně nahoru a dokážou potrápit favoritky. Pak Němky Kerberová s Barthelovou dokážou hrát vyrovnanou partii s hráčkami top10 a zlepšují se. Petra zvedla svůj standard a když nepočítám turnaje v USA, kde měla zdravotní problémy, tak SF dává s přehledem. Ve zbytku sezony by tomu nemělo být jinak. Šarapovová má teď formu. Bylo by potřeba, aby ji Petra ještě před Wimbledonem aspoň jednou porazila. Souboj s Vikou by byl zajímavej - bohužel jsme se ho opět nedočkali. Serena útočí zezadu a může Vice s Mášou zatopit. Uvidíme, jestli Vika dnes večer dokáže potvrdit svou nynější dominanci. Fandit budu Marii.
Reagovat
fazil
loni byla no.2 protoze mela trimesicni lauf a vyhrala grandslam a turnaj mistryn. tento zivotni vysledek uz tezko zopakuje...to je proste realita. lidi, co ji hned pasovali na svetovou jednicku a videli v ni skoro az steffi nebo navratilovou proste byli totalne mimo. sportovec roku byla taky prehnana histerie. samozrejme nepopiram, ze patri k absolutni spicce, ale jak rikam cca kolem toho 6-8 mista. pred ni aza,sharap,radw,bartoli, muze po navratu i serena, wozniacki atd..muze zahrat i stosur a li na
Reagovat
majkl005
Jasně, jsou tu mladé hráčky, ale všimni si právě toho slova MLADÉ. Tyto mladé hráčky ještě nemají takovou výkonnost a vyrovnané výkony jako třeba Vika, Máša nebo Petra a v tom je právě ten rozdíl. Já si myslím, že ještě nějakej ten měsíc bude trvat než ty mladé se prosadí. Nabízí se otázka, jestli vůbec ?! Podle mě to zase až tak horké není a Petra se nemusí bát :-)
Reagovat
majkl005
Fazile, ty si zase takovej ten rádoby tenisovej odborník, že ? Můžeš mě říct jakým způsobem by se Karolína, Anežka, Li a další mohli dostat před Petru ? Ona když se s těmito hráčkami střetne tak si s nima vytře zadek jak s housátkem. Řekni mi jeden jedinej argument, jsem zvědavej s čím příjdeš.
Reagovat
majkl005
Ikdyž je pravda, že s Li prohrává, ale to je detail. Li neumí zahrávat tak vyrovnané výkony jako Petra no a Karolína a Anežka a vlastně všechny krom Sereny mi tak nesedí. Nevím, ale připadá mi, že se zajímáš o tenis od včerejška, protože toto by fanoušek tenisu, kterej ho sleduje dlouho neřekl. To se na mě nezlob
Reagovat
fazil
o zebricku nerozhoduji vzajemny zapasy, ale vyslesdky na turnajich..
rekneme si to po fo a wim
Reagovat
tommr
a bez těch osobních výpadů by to nešlo? fazil má jiný názory než ty, ale to snad ještě neznamená, že ho musíš titulovat "rádoby tenisovej odborník" ...
Jinak ty protiargumenty ti dodám rád za fazila. Stačí se podívat na to kolik bodů kdo získal letos a hned uvidíš kdo všechno už Petru předskočil a kdo další by jí moh předskočit v dohledný době. Petra je v letošním žebříčku zatím až devátá a na záda se dívá i tebou tolik podcenovaný Radwanský a Wozniacký ...
Reagovat
fazil
a pokud jde o vyrovnane vykony, tak ty nabizi az od konce lonske sezony...to byl ten lauf jak jsem o nem mluvil...nevim ,ale vyhrat turnaj a pak 3krat vypadnout v prvnim kole(s moritou, strycovou a barrois..) mi moc jako vyrovnany vykon nepripada
Reagovat
majkl005
:-D kdyby Radwaňská a Wozniacki neobjížděli každej turnaj co jde tak před Petrou nejsou ani náhodou....Wozniacká zachvilku začne objíždět i ITFka hlavně aby se udržela v desítce....je to prostě tak, že vy na Petru vždycky něco najdete jenže to jsou ubohý argumenty....kdyby Petra nebyla dlouho nemocná tak je všechno jinak....a ano letos podává vyrovnané výkony pokaždé došla do semi.....Ameriku nepočítám páč tam se jí nikdy nedařilo....měli by ste prostě přestat hledat každou mouchu na Petře....ona vám ještě ukáže....budete čumět vy odborníci
Reagovat
fazil
tvoje fanouskovstvi ti neberu, taky ji fandim..ale snazim se to videt objektivne.
Reagovat
freeteepek
Bartoli občas nějakou top hráčku porazí, ale není konzistentní a na Petru nemá. Na Li může hrát dobrý tenis, ale vrchol kariéry už má za sebou.Těžko znovu vyhraje GS.Radwaňská s Wozniackou nehrají dostatečně agresivně.Sice se ještě můžou zlepšovat, ale platí že s nastupující generací mladých agresivních hráček budou mít čím dál větší problémy.
Platí, že Maria je momentálně v laufu.Vika se o proti loňsku zvedla psychicky.Je klidnější a víc konzistentní. Obě tyto hráčky jsou na okruhu WTA zkušenější, než Petra. Vika je sice jen o půl roku starší než Petra, ale s profi tenisem začala už v r.2003 zatímco Petra o tři roky později! Vika byla ve špičce delší dobu, než se dostala na první místo. To samé čeká Petru. Momentálně se sžívá s tím, že patří mezi největší favoritky turnají a že se stává tenisovou celebritou. Možná to ještě nějaký čas potrvá, ale má všechny předpoklady k tomu, aby se dřív nebo později stala jedničkou. Hru na to má už dnes. Jen by potřebovala dělat méně chyb a především proměňovat jasné šance.
Reagovat
majkl005
já to též vidím objektivně....se podívej s kým letos prohrála Wozna a s kým Petra....opět ale upozorňuju, že nesmíš brát v potaz USA
Reagovat
freeteepek
WTA žebříček nezapočítává výkony ve FED cupu. A třeba taky nezohledňje fakt, že Petra kvůli FED Cpu neobhajovala Paříž, kde přišla o 470bodů za titul! Další 2 premiérové turnaje vůbec nehrála ze zdravotních důvodů. Vika, Aga honí body. Jinak by Aga nejela do Malajsie na druhořadý turnaj, kde stejně nakonec odstoupila kvůli údajnému zranění. Vyhrála v Dubaji hlavně kvůli absenci Petry, Viky, Sereny...
Reagovat
tommr
to, že se nebodujou týmový soutěže jako FC a HC je opravdu velká škoda. Petře se v nich poměrně daří a hodně by jí to pomohlo ... :)
Na normálních turnajích se jí ale letos moc nevede. Dál než do semifinále se ještě nedostala a v Americe jako už tradičně úplně vyhořela. Pokud se nějak zásadně nezlepší tak bude ještě ráda když uhájí místo v elitní osmičce, kde se zatím drží jen díky výsledkům z lonskýho roku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Z top 5 nevypadne, není, kdo by jí předběhl. ;-)
Reagovat
majkl005
Konečně někdo rozumnej. Díky za ty dary.
Reagovat
tommr
o něco výše jsem už v odpovědi freeteepkovi podrobně vypočítával, že Radwanská už před Petrou v podstatě je ...
Další hráčky, který by jí mohly v nejbližší době (pod čímž rozumím do konce antukový sezony) reálně předstihnout jsou Stosurová, Wozniacká, Bartoliová a Li Na ...
V trochu delším horizontu jí může předstihnout hlavně Serena Williamsová a pak v principu prakticky každá další hráčka z top-20. Stačí aby Petra neobhájila tituly z Madridu a z Wimbledonu a její pronásledovatelky udělaly 1-2 solidní výsledky na velkejch turnajích ...
Reagovat
majkl005
nezlob se na mě, ale to by těch velkých turnajů muselo být aspoň 20 a ještě k tomu by musela Petra vypadávat v prvním kole...je to prostě blbost co tu melete....
Reagovat
Heather_Fedex
ja tipuji masu. v poslednich letech se jeji hra na antuce hodne zvedla. v roce 2010 ziskala 1. titul na cervene antuce a loni ziskala trofej z kvalitniho antukoveho turnaje v rime + semi na rg. jak uz jsem kdysi psala, moc bych ji ten posledni gs vavrin, kt. ji chybi prala. letos po kazde skoncila na rakete celkove turnajove vitezky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě ani zdaleka není. Bartoli, Sam a Caro stagnují a Li obhajuje FO, ty jí teď neohrožují., Serena by musela hrát podstatně víc, aby j4 ohrozila.
Reagovat
ludolf
Tady je ale třeba brát do úvahy Peřin velký výpadek zaviněný zdravotními problémy - tj. ztráta v Dubai, Doha, Indian Wells a Miami. Za normálních okolností by na nich získala slušnou porci bodů. Navíc její žebříčkové výsledky budou srážet penalizace za první dva z těchto turnajů. Jinak je skutečně dost konzistentní a ve všech ostatních turnajích (Sydney, AO, Stuttgart) dosáhla semifinále a těsné prohry se světovou 2 nejsou tragédie. Tohle všechno přitom v situaci, ve které se jí nedaří! Potřebuje nějaký čas na rozehrání.
Reagovat
tommr
já ten zdravotní výpadek samozřejmě beru v úvahu a nad Petrou ještě zdaleka nelámu hůl. Jen si myslím, že letos už tu ztrátu ze začátku roku na Azarenkovou nedožene a naopak bude mít plný ruce práce s tím, aby uhájila aspon současnou pozici ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych s těmi katastrofickými scénáři posečkal. Jenom v antukové části je ještě k mání tolik bodů, že by to stačilo na pořádnď zamícháním pořadím..
Reagovat
tommr
právě proto píšu, že Petra musí zabrat jinak se může při tom míchání snadno propadnout ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo taky poskočit nahoru. ;-)
Reagovat
tommr
teoreticky by samozřejmě mohla poskočit i nahoru, ale v praxi je to skoro vyloučený. V Madridu si nejspíš dokonce pohorší. V Římě by mohla při dobrým výsledku zaútočit na Sharapovovou, která tam obhajuje lonskej titul, ale nevidím to moc slibně. Včerejší výsledek a hlavně hra proti MS mou vírou dost otřásly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Oč je pravděpodobnější varianta propad než varianta vzestup, když jsi o ní tak skálopevně přesvědčen?
Reagovat
tommr
propad je o hodně pravděpodobnější než vzestup. To platí i obecně - vyškrábat se nahoru je vždycky těžší než spadnout dolů. Konkrétně ted u Petry je už skoro jistý, že po Madridu před ní půjde Radwanská a další můžou brzy následovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aguš před ní dočasně patrně půjde, ostatní na to v současnosti výkonnost nemají.
Reagovat
dadaft
souhlasím se všemi.
Petra odehrála slušný turnaj, proti rozjeté Kerberové velice dobrá.
s Mášou ve druhém setu rozhodovaly maličkosti, nedařilo se proměňovat brejkboly, o netrefeném jasném setbolu byla řeč. hra tedy slušná, štěstí si asi schovává na Wimbledon (doufám) :-))
důležité je, že se nepotvrdily slova škarohlídů - Petra je zpátky ve slušné formě a je tady naděje, že to bude ještě mnohem lepší.
P.S. na fotce u článku vypadá hezky. nejhorší jsou ty fotky "strong is beautiful" na stránkách WTA. nelíbí se mi.
P.P.S. chtěl jsem na Mášu vsadit padesát kaček, ale já peníze nesázím. přesto si myslím, že dneska má Marie šanci. předvádí ve Stuttgartu velmi dobré výkony.
Reagovat
Frick
Je mi na blití z toho, jak tady někdo může fandit tý uječený paničce ze Sibiře nebo tý druhý siréně, co nemá problém s diktaturou ve svý zemi - a to dokonce když hrajou proti naší holce.
Reagovat
Frick
Kde a kdy bude hrát Petra další turnaj?

Jinak škoda. Věřil jsem, že se jí povede TB. O Siréniny servisy se v 2. setu tvrdě bojovalo, Petruška byla suverénější na svym servisu (mimo 11. gamu).
Reagovat
gigin
Ajde všeci, dobrou noc ... :-)
Reagovat
VlS
toho jednoho míčku, ale je potřeba si přiznat, že to jeden míček nerozhodl. Petra hrála výborně, ale v důležitých momentech možná riskovala až moc a chtěla to dát na první ránu a neměla trpělivost.
Maša podávala a returnovala taky fantasticky a měla navíc několikrát z ........ kliku.
Mít kliku taky patří k výkonům. Nejsem vůbec přesvědčený, že to zítra bude mít Vika tak jednoduché. Pokud bude Maša podávat a returnovat jako dneska, mohla by i vyhrát, Vika mi nepřipadá tak suverénní jako na AO.
Uvidíme, jak to bude a ať vyhraje ta lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky napsáno. :) Přiznám se, že po tom setbolu Petry jsem u televize prohlásil: "Tak to byla klika jak od blázince." :D Ale víš, co se říká... Štěstí přeje připraveným. :)
Reagovat
pepin
Já s Tebou nesouhlasím, právě, že to jeden míček rozhodl a právě proto, že Petra nehrála nějak oslnivě a potřebovala ten set urvat a začít znovu a být při tom trošku na koni. A ono se to obrátilo proti ní.
Reagovat
smazaný uživatel
To chces ric, ze se Petra jako nepripravila, nebo co?:)))
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že Mária víc než jindy otálela s podáním ... nevím jestli se mi to nezdálo?
Reagovat
Heather_Fedex
nebo trosicku prizemnejc: "stesti sedne i na vola" :DD
btw: petra vypada na fotce v tomhle clanku vazne skvele ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk: Tím chci říct, že se Masha připravila opravdu dobře. :) Nemusíš ze mě dělat za každou cenu provokatéra. :D

Fandina: Nepřišlo mi. Ale i kdyby jo, tak to může mít spoustu důvodů. Třeba dneska tam v hale někdo fotil s bleskem, na což Petra upozornila rozhodčí. To se pak samozřejmě hrát nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě si děláš srandu, ale i tak to bylo ošklivé. :D No jo. Já si často říkám, že ten kdo vybírá fotky tenistek do článků, musí být fakt zvláštní. :D
Reagovat
freeteepek
Přesně, ten jeden míček to rozhodl. Petra to zabíjí a riskuje pořád. Je to její styl. Když má den, tak ty lajny trefuje. Dnes měla v důležitých chvílích smůlu a Máša štěstí. (Např. to prase, když jí hrozila ztráta podání a kdy se míček od sítě odrazil do kurtu. Nebo při druhým podání, kdy trefila síť, ale zase to skončilo v poli...) Věřím ale tomu, že po proměněným setbolu by Petra dostala novou šanci a tu už by z ruky nepustila. Na Šarapovovou by dolehla únava z předchozí tříhodinový bitvy. Petry výkon by naopak dál rostl.
Reagovat
Heather_Fedex
ale ja si vazne nedelam srandu!!! to ze se tvari smutne, ji nezohyzdnuje. ma krasne oci, rty, cistou plet, dokonce i celenka ji slusi ;)
a to s tim volem mi promin. ja mam masu rada. byl to jen srandy vrch ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To opravdu jako chces rict, ze Petra se nepripravila opravdu dobre, jo:)?
:))))
A jak to, ze uz nebasnis, dlouho jsem nebyl, takze jsem to moc nesledoval. Takze se divim, ze tu neni oslavna basen, aby si uctil vitezstvi Masi? Co se stalo?
Reagovat
VlS
které mohly vývoj změnit tam bylo daleko víc, než jen ten jeden, jen ty auty nebyly tak strašně těsné. Z těch 11 neproměněnejch brejkbólů tak půlku Maša odvrátila servisem, kterej se returnovat nedal, půlku Petra trochu nešťastně a trochu zbrkle vyhodila, protože to chtěla zabít z první. To nic nemění na tom, že Petra hrála skvěle a příště snad zase bude mít víc štěstí ona.
Reagovat
smazaný uživatel
Heather: Aha. No mně ta fotka opravdu moc krásná nepřijde. :D Myslím, že by se Petra dala vyfotit mnohem líp. :) No jo, já vím, že to byla sranda. :D

Vlk: To jsem přece nikde neřekl. :) Jinak myslím, že dneska novou báseň skládat nemusím, protože na dnešní (vlastně už včerejší) zápas se dokonale hodí verše z mojí minulé básně...

Maria je bojovnice,
dává do hry celé srdce,
hází hřívou ostošest,
radostí zatíná pěst. :)
Reagovat
Fandina
pěkné ale chybí mi tam něco o tom zvuku ... víš ten hezký zvuk co Mária vydává při hře, jesti sis nevšiml ... milounký úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
tak dik:) hned se jde spat spokojeneji.
Jinak si uzij zitrek jak se patri:) Jo a nebudes trosku fandit vic Mase? jako, aby si to holky trosku vyrovnaly...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi narážíš na původní verzi této básně. :) Já jsem totiž složil dvě verze. První pro Mashu s krátkými vlasy a druhou pro Mashu s dlouhými vlasy (když se ukázalo, že to byla paruka). :D

Maria je bojovnice,
dává do hry celé srdce,
křičí, výská ostošest,
radostí zatíná pěst. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pry ten zvuk, co vydava Marie pri hre:D dost velky usmev;) Opravdu dost podarene Fandi:))))

Ale jinak si myslim, ze ten zvuk jen tezko slovy popsat, a jeste to dostat do versu...skoro nemozny ukol...usmev:)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Ne, to nejde. Přece nemůžu ranit Viku. :) Přeju si hlavně, ať je to pěkný tenis a už jsem si tipnul, že to bude vyrovnanější než předchozí dva vzájemné zápasy.
Reagovat
Fandina
joooooooooo ... to je ono .... přesně Mária ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
k radku v te basni:
křičí, výská ostošest,

No neni to uplne ono, hlavne to slovo vyska mi nesedi:) vlastne ani to slovo krici:D
Reagovat
Fandina
tvůj jazyk se mi líbí vlku
těžko vložit verš do zvuku
to je problém to je pech
spíš tam dodáš pytel blech
Reagovat
smazaný uživatel
Ja budu prat urcite Marusce, aby se chudak holka necitila tak frustrovana z tech poslednich finalovych proher:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak všechno se v té básni až tak dokonale vyjádřit nedá. :D Uvidíme zítra, vlastně už dnes... Jdu spát, dobrou noc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pekne, u Tebe jako vzdy:)

Ja bych to prubnul...montymu prekopat

Maria je bojovnice divá,
do hry celé srdce dává,
řvoucí, ječí, áíí...éé šílená,
jak motorovou pilou krájená...

No nejde to popsat, vzdavam to...usmev:)
Reagovat
Fandina
já myslím, že jsi to touto úpravou trochu vypodobnil ... jasně ono těžko, ale přece jenom ... no řve hrozně
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Posilam usmev na dobrou noc:)
Reagovat
freeteepek
Se Sam ten zápas trval tři hodiny právě i proto, že hráčky nikam nespěchaly. Hlavně Maria.
Reagovat
Heather_Fedex
takze petrina vitezna snurav hale je u konce. maria ma letos fakt bomba formu, prohrala letos pouze s angelique, agou a samozrejme s vikou. ach jo, strasne mne mrzi, ze to na tu viku neumi. moc bych ji uz ten titul prala. kdyby se ji podarilo urvat alespon set, tak by to bylo pozitivni. ale to by uz mozna take vyhrala, protoze maria je 1 z tech hracek, kt. kdyz urve set, tak vyhraje zapas.
k finale: verim, ze to nebude az tak moc jednoznacne. letos sejmula vika masu v outdoor na dost pomalem povrchu. jenom ze ve stuttgartu jde o kluzky povrch podporeny indoor podminkami. masa bude chtit urco vratit vice krute porazky. a podle vysledku to vypada, ze si proti petre pocinala skvele. verim narozdil od jejich posledniho zapasu v indian wells, ze by mohlo dojit k prekvapeni.
Reagovat
gigin
Dneska jsem bohužel nemohl sledovat, tak to tady pochytávám od vás. Díky za komenty. Jo, komentoval to dnes Basa? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano :-)
Reagovat
gigin
Díky :-) A? Výkon ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho neslyšela..:-)) byla jsem na pc..ale určitě byl jako vždycky profesionální :-)
Reagovat
gigin
Jaký jiný !!! :-DD
Reagovat
Basa
Jj, ale už jsem raději plyšáky z tenisportalu podruhé nepozdravoval:)
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš komentovat zítra finále?
Reagovat
Basa
Nn, komentuje Michal Škorpil, já mám na dvojce futsal - Uefa Cup o 3. a první místo. Radši bych teda tenis. Měl jsem komentovat pak finále Madridu za 14dní, ale musim jet hrát do Německa:(
Reagovat
pepin
Já si myslím, že to jednou klidně stačilo, všichni ted víme, že jsi to opravdu Ty a že sem mezi nás chodíš. Díky.
Reagovat
gigin
Já samozřejmě uvěřím, až uslyším Djokárnu !!!!! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Do Německa jedeš hrát s dětmi? Nebo sám za sebe?
Reagovat
Basa
Sám, jezdí tam strašně Čechů hrát družstva - lehce nabitá Eura. Kdo v ČR trefí kurt, jezdí o víkendu na brigošku k západním sousedům
Reagovat
smazaný uživatel
V jakým městě se to hraje? Musí tě to ale bavit, jinak bys to asi těžko dělal, já vím, ty peníze..ale když jsi porazil i 40 hráče ATP, tak budeš jistě dobrý :-)

tak nebud smutný, komentovat ještě budeš, vždyt za chvíli začne RG..:-)
Mimo Wimbledonu máte přece práva na všechny gs..ještě že tak ..pravidelně mám Wimbledon zkažený:-(
Reagovat
Basa
To bylo ale před 14ti lety:)))Hele to je normálně soutěž družstev, tak hraješ tam, kde Tě chtěj. Jezdim za mnichov, ale jak řikám, jezdí tam straně Čechů a hrajou po celým skoppčácku. Na FO se těšim, Wimblas má tu výhodu, že tam můžu jet:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, před 14 lety, to se stejně počítá :-)
ten odkaz, který jsi mi poslal, tam jsi vyfocený u londýnskýho oka? Pojedeš tam pracovně?
Hledají prý na olympiadu dobrovolníky, stačí umět anglicky a mít 14 dní čas..já bych jela hned, ale nevydržela bych bez tenisu 14 dní :-)) a letos to bude fakt zajímavý..
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to tak, zase jsem nejspokojenější člověk na tenisportálu. :) Dnešní zápas byl hodně vyrovnaný. V prvním setu Masha skvěle podávala a Petře se naopak nedařilo na returnu. Nakonec rozhodl jeden brejk, když Masha využila čtvrtý brejkbol. Druhý set už byl trochu jiný. Masha skoro v každém gemu odvracela brejkboly a dařilo se jí to výborně. Její servis nebyl až tak dobrý jako v 1. setu, ale Masha to nahradila bojovností. Při setbolu Petry měla i trochu štěstí. Za stavu 5:5 se Mashe povedlo udělat brejk a už to vypadalo dobře. Vzápětí ale Petra získala rebrejk, když Masha neproměnila jeden mečbol. Přesto jsem věřil, že to Mashu nerozhodí. Včera totiž proti Sam taky neproměnila setbol (za stavu 6:5 ve 2. setu) a následný tie-break vyhrála. Rozhodující ve zkrácené hře bylo, že Masha za stavu 4-3 získala dva minibrejky. Pak už jí stačilo využít své podání... Ve druhém setu jsem si všiml, jak u obou holek strašně záleží na podání. Když se jedné či druhé povedl první servis, tak většinou udělala bod. Když musela jít přes druhé podání, tak to soupeřka často výborně zreturnovala. Tenhle zápas byl hodně o servisu.

Mám obrovskou radost, že se to Vice a Mashe povedlo. Moc to přeju oběma holkám, hrajou výborně. V tomto roce se utkají ve finále už potřetí a zkusím si tipnout, že to bude nejvyrovnanější zápas. Pro někoho to zase bude "hlasité finále", ale já bych tomu dal název "finále černých sukní". :)
Reagovat
pepin
Já se nebudu rozepisovat jako Ty o tom, co jsme všechno viděli, kdo byl jaký na returnu, kdo jak podával apod. Já napíši, že vlastně to byl zápas, který zrovna tak jako na AO rozhodl jeden balonek. Dnes to byl balonek na získání druhé sady, která by průběh zápasu naprosto změnila. Všichni vědí, kdo se díval o co se jedná. Všechno kolem jsou zbytečný řeči.
Reagovat
smazaný uživatel
..a já ještě dodávám, finále krásných nohou..Vika je má podle mě nejhezčí z holek :-)
Takže hlasité finále, ale chlapi si aspon užijí :-))
Já si užiju taky, až bude hrát Rafa s Davidem..:-))
Reagovat
smazaný uživatel
pepin: To tam taky píšu, že Masha měla při setbolu Petry i trochu štěstí... Máš pravdu, že kdyby Petra proměnila ten setbol, tak by to ve třetím setu mohlo dopadnout všelijak. Ale to jsou jenom kdyby. Takových momentů, kdy záleželo na štěstí, tam bylo víc. V těchto zápasech prostě rozhodujou maličkosti. Podle mě se nedá čekat, že by byl mezi druhou a třetí hráčkou žebříčku bůhvíjaký rozdíl.

Ema: Tak s tím naprosto souhlasím. Jako dolňák si taky myslím, že Masha a Vika mají nejhezčí nohy na okruhu. :) Ale víš co, finále krásných nohou je to mezi nima vždycky. Finále černých sukní to bude speciálně ve Stuttgartu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša měla kliku, že Petra dneska dokázala zahodit i tisíciprocentní šance, jinak to vypadalo úplně jinak. Ale co už, sláva vítězům, čest poraženým. Jinak zítra očekávám hladké vítězství Viky, Máša na ní prostě neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nas stary provokatere:D
Aspon, ze nekdo je stastny:) Ja doufal, ze Petra si finale zahraje, takze pro mne trosku smutek. Jinak se obavam, ze nas ceka neco podobneho jako v Australii, takze to hlasite bude urcite, ale ne asi dlouho.
No snad se Marus nejak sebere a ted to finale zvladne lepe a treba Viku porazi.

Ted spec. pro vysinutce:D>
Obavam Se Ze Ty Cerne Sukne Nezaberou a Mne To Nepomuze Ani Nahodou...Porad Budu Vic Slyset Ty Holky Nez Vnimat Ty Sukne. Ja Je Uz Slysim, Ikdyz Mam Stazeny Zvuk...usmev:)
Reagovat
pepin
Jestli si četl dobře, já jsem ani jednou nenapsal nebo nepoužil slovo kdyby. To se právě používá v jiných komentářích. Já pouze konstatuji, že to rozhodl jeden míček.
Reagovat
freeteepek
Tak moment. Nejhezčí nohy má Petra. Všichni si všímají hlavně jejího bříška, velkých prsou a ramenou. Ano, od pasu nahoru je Petra trošku kobyla, ale nohy má gazelí!Proto váží jen 70kilo a ne osmdesát...:-)
Mě se třeba Petra moc nelíbí v dlouhých šatech. Ty jí sice zakrývají nevzhledný pas, ale také krásné nohy. Daleko víc se mi líbí v tenisovém úboru, kde vyniká krása jejích nohou:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk: Já nikoho neprovokuju, tedy aspoň se snažím. :) Kdybych chtěl provokovat, tak sem dám odkaz na jedinou písničku Michala Davida, která se mi líbí. :D Ale ne, vážně. Opravdu si toho dnešního vítězství Mashy moc vážím. Petra je skvělá hráčka a přestože dneska neměla svůj den, zase to v mnoha momentech dokázala.

pepin: Já nic nenamítám. :) V případném třetím setu mohla Petra dokončit obrat, ale taky ho mohla vyhrát Masha. To už se nikdy nedozvíme... A jsem za to docela rád. :D
Reagovat
gigin
Nezapomínejme na Aničku, pánové .. :-)
Reagovat
Fandina
Chlapum se nechci do toho plést, ale Vika s Márií nemají určitě nejkrásnější nohy ... sorry ... nohy ženy musí být štíhlé, ouzké v kotnících, aby se o nich řeklo, že je mají nejkrásnější ... takže Petra jak píše freeteepek ... nohy jako srna ... Petra má nejkrásnější nohy na okruhu ... souhlas
Reagovat
Fandina
Anna s nohama standard ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A taky na Venus, to je vážná kandidátka bezesporu..
Reagovat
smazaný uživatel
Ženské nohy hmmmm...třaskavé téma..zasněný úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
gigin: Taky pravda. Ale u Aničky bych více favorizoval její vlasy, oči a hlavně úsměv. :)

Fandina: Tak abychom se nehádali, nejhezčí nohy má Pixie Lott. :D
http://www.youtube.com/watch?v=OQCcwNMp830&ob=av2e
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mě napadlo, že bychom rozhodně neměli zapomínat na Julii. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pejsku, na co ty zas myslíš? :-))
Reagovat
gigin
Halejulia je má lehce, ale opravdu lehounce do X. Až tak jakoby roztomile ... :-)))
Reagovat
Fandina
monty - já se nehádám, ale nohy opravdu ani jedna tvoje fan nemá nejkrásnější, myslím nemají, jak jsem psala, štíhlé a ouzké v kotnících .... tzn. Petra, Venuše, Julie ..... nevím kdo dál
Reagovat
pepin
Já jsem se do toho nechtěl míchat, ale naprosto s Tebou držím basu i když jsem docela naštván. Je vidět, že jsi ženská a máš přehled jak to chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moment pepine, já jsem taky ženská a nemám přehled? Každý má prostě svůj názor, to není o žádném přehledu, promin..krása je subjektivní, nedá se změřit..
A jak to chodí pepine? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pes: Julia má krásné nohy. :) Skoro bych řekl, že je u mě v tomto ohledu na 3. místě a to je velká pocta. :D

Fandina: Však já taky ne, Fandi. :) Víš co, ono může být sto lidí a sto jiných názorů na krásné nohy. Myslím, že univerzál neexistuje.

pepin: Emička snad není žena? :D
Reagovat
pepin
Ale Emo, já jsem přece nepsal, že nemáš přehled. Já jsem to napsal Fandině, na základě toho co napsala. A nevím na co se mě ptáš, jak to chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako správný pes myslím na kosti..:-) (a taky na plyšáka v koupelně) :-)).

gigin: to malé X..však dokonalost je nudná, mírné nedostatky naopak roztomilé :-).

Fandina, monty: děkuji, že je Julia ve výběru :-))
Reagovat
Fandina
Ale stejně ... zítra kolik která uhraje ... sety .. gamy ... TB ... tipnete si?
Reagovat
smazaný uživatel
..ty si taky plyšák, vid..:-)
Reagovat
Fandina
... kostička s plyšákem ... místo Julinčiných kostiček na nožičkách ... úusměv

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnAKu4QYLsuVo-wByLW6QOxkNOnrZkdoh5kUTXeA5fPj0Y-daQEw
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, že ses mě zastal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Anicku myslis hlavne ty:) proc asi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe se zastanu vždycky, Emičko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A já mám pro tebe plyšového Nalbandiana...ale opatrně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://wtfhub.com/wp-content/uploads/2011/01/shark-themed-plush-chair.jpg
Reagovat
Fandina
... no super ... já už jsem si představovala opravdu Nalbu ... ve nedbalkách a s plyší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No jsem sklerotický hafan, skoro jsem na ten odkaz zapomněl :-)..a doufám, že je to Nalbokřeslo pohodlné :-).
Reagovat
Fandina
... skoro jako zubařské ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))..hned si napravuju reputaci a přeji příjemné namasírování :-)

http://blog.craftzine.com/3514744358_7a045c2b96_o.jpg
Reagovat
Fandina
... masáž proběhla a teď budu muset začít hledat rozkutálené míčky ... škoda že tu nemám pejska ... aby mi je zaportoval ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) teniso-psí úsměv a musím go go go do peří :-)

http://www.funnydb.com/big_51224661068.jpg
Reagovat
Fandina
... taky dobrou noc a úsměv
Reagovat
rib
dnes tedy nebyl zrovna Petřin den... Na první set se moc nedalo koukat, z obou stran to bylo spíš o chybách, druhý byla Petra lepší, ale bohužel vždycky doklepnout game do konce jí nějak nešlo... A Máša měla i štěstí - lajny, prasátka...
Reagovat
smazaný uživatel
Se divím, že se Máše do toho finále vůbec chce, vždyť jí Vika zas rozebere na atomy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdo chce kam...
Reagovat
smazaný uživatel
Proud of u Vika :)
Reagovat
Heather_Fedex
zajimave, ze na petu je nizsi kurz nez na masu. vzhledem k jejich poslednimu zapasu na ao a rankingovem postaveni se tomu vazne divim...
Reagovat
tommr
myslím si, že se při tom stanovování kursů zohlednujou hlavně výsledky Petry v hale kde je už přes rok neporažená, takže je celkem logicky favoritka i dneska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jenom 1. set. Vika hrála výborně, hlavně na returnu byla vynikající. Brejkbol v prvním gemu ještě nevyšel, ale pak už to šlo celkem hladce. Druhý set už byl asi trochu vyrovnanější... Aga prostě na Viku neumí, víc bych v tom nehledal. Pokud se nepletu, tak letos neporazil Agu zatím nikdo jiný než Vika. Rozhodně bych nesnižoval schopnosti Agy. Je to jedna z nejlepších a nejstabilnějších hráček současnosti.
Reagovat
freeteepek
Aga nemá na agresivní hráčky, jako je Vika nebo Petra. Může je porazit jen když soupeřka nebude mít svůj den. A čím víckrát s Vikou prohraje tím to bude pro ni příště horší. Ten kurz 1,40 na vítězství Azarenkový byl směšně vysokej. Spíš to mělo být tak 1,15...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist