Siniaková přišla o parťačku. Třetí deblistka světa Hunterová si přetrhla achilovku

12. 4., 10:49
Aktuality 9
Deblová spoluhráčka Kateřiny Siniakové Australanka Storm Hunterová si přetrhla Achillovu šlachu a čeká ji několikaměsíční pauza. Devětadvacetiletá specialistka na čtyřhru tak mimo jiné přijde o olympijské hry v Paříži, kde měla šanci na medaili.
Storm Hunterová si během tréninku přetrhla Achillovu šlachu (© Profimedia)

Hunterová, jež zakončila minulý rok jako deblová světová jednička a aktuálně zažívala i své nejlepší období ve dvouhře, se zranila při tréninku před kvalifikačním duelem Billie Jean King Cupu proti Mexiku v Brisbane. Podle agentury Reuters ji čeká pauza minimálně čtyři až šest měsíců, což může znamenat i celý zbytek sezony.

"Včera jsem na posledním tréninku před zápasem upadla a vyšetření bohužel potvrdilo, že jsem si přetrhla Achillovu šlachu," napsala dnes Hunterová na instagramu. "Jsem z toho zničená a zlomená, ale jsem nesmírně vděčná za to, že jsem s týmem. Vím, že mám kolem sebe skvělé lidi, kteří mi pomohou vrátit se na kurt co nejdříve," dodala 3. hráčka deblového a 116. singlového žebříčku.

Siniaková hrála s Hunterovou čtyřhru už v minulých letech na turnajích, kde nebyla její tehdejší tradiční partnerka Barbora Krejčíková. Po rozpadu úspěšné české dvojice na konci minulé sezony spojily Siniaková s Hunterovou síly nastálo a mimo jiné vyhrály únorový turnaj v Dubaji a v Indian Wells postoupily do finále. Z Miami se odhlásily kvůli zranění kyčle české tenistky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
australan.tenis
To je ta Australanka, jak se Sini hrála proti Krejčíkové na AO 2024?

Shodou okolností jsem na tom zápasu byl (měl jsem lístky na čtvrtfinále night session - Alca vs Sasha a Číňanka vs ta Anna). Na zápas Sini jsem neměl lístky, ale pouštěli na stadion bez lístku všechny z areálu, což byl příjemný bonus. Musím říct, že jsem podporoval Siniakovou s Australankou... Jelikož nemám rád Siegemundovou, a když jsem v průběhu zápasu přišel, tak Siniakova a Australanka prohrávali, tak jsem tlačil outsidera.

Starej Australance jsem řekl, že nevím, komu fandit.... Že jsem se nakonec rozhodl pro Sini a Australanku,vtak se tomu Aussies smáli, že budou všichni happy .
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Ale ale, kdopak nám tady má bebí?
Reagovat
Pe3k
Djokovic by s tím vyhrál AO
Reagovat
Dobry-den
To je pech.

A první věta titulku mě upřímně vyděsila, myslel jsem si, že je po ní.
Reagovat
tommr
Zdá se že letošní smůla českých hráček se začíná přenášet i na jejich deblový partnerky ...
Reagovat
misa
TM letos bez českých tenistek i v deblu?
Reagovat
tommr
začíná to tak vypadat. Ledaže by se Bára s Katkou zase daly dohromady ...
Reagovat
ladinec
TY SE POTRESTALY DOST
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist