Wozniacká v Moskvě získala jubilejní 20. titul, Stosurová prohrála už 12. finále

21. 10. 2012, 17:39
Aktuality 91
WTA MOSKVA - Dánka Caroline Wozniacká si v závěru roku přeci jen alespoň částečně spravuje chuť po nepříliš vydařené sezoně. Necelý měsíc po triumfu v Soulu ovládla také Kremlin Cup v Moskvě, když ve finále zdolala ve třech setech Australanku Samanthu Stosurovou. Ta prohrála už 12. z 15. finálových duelů.
Caroline Wozniacká

Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká v moskevkém finále turnaje WTA Premier porazila nejvýše nasazenou hráčku Samanthu Stosurovou z Austrálie 6-2 4-6 7-5.

Wozniacká vyhrála první set za 38 minut, pak ale ztratila druhou sadu, ve které až do stavu 3-3 neudržela ani jedna z hráček vlastní podání. Také do rozhodujícího setu nevstoupila jedenáctá hráčka žebříčku dobře, nepříznivý stav 1-3 ale dokázala otočit a došla si pro druhý titul v sezoně. V září triumfovala v Soulu a zajistila si tak start na Turnaji šampionek v Sofii, kde tenistky od 30. října ukončí sezonu.

"Jsem šťastná, že jsem zdravá a navíc mám pocit, že v poslední době můžu být spokojená i s mými údery. Takže jsem doufala, že by se mi tu turnaj mohl podařit," komentovala Wozniacká největší úspěch letošní sezony, kterou začínala jako světová jednička, ale zakončí ji na hraně první a druhé desítky.

Dvaadvacetiletá Dánka si tak připsala už jubilejní 20. titul kariéry. Naopak osmadvacetiletá Stosurová znovu potvrdila, že se jí ve finále nedaří. O titul hrála již popatnácté, vyhrát ale dokázala jen třikrát. Naposledy světová devítka triumfovala loni na US Open. Přesto se Australanka na rozdíl od Wozniacké může příští týden těšit na Turnaj mistryň, kde bude čekat na šanci jako první náhradnice.

- WTA PREMIER MOSKVA -
(Rusko, tv. povrch / hala, 740.000 dolarů)
nedělní výsledky (21. 10. 2012)

Dvouhra - finále:
Wozniacká (3-Dán.) - Stosurová (1-Austr.) - Ivanovičová (4-Srb.) 2-6 6-3 6-2

Čtyřhra - finále:
Makarovová/Vesninová (1-Rus.) - Kirilenková/Petrovová (2-Rus.) 6-3 1-6 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

91
Přidat komentář
dadaft
myslím, že v tom rozboru zápasu Caro - Sam zapomněl monty25 na důležitý gem za stavu 3:1 pro Sam ve třetím. Sam měla tři brejkboly a kdyby jeden z nich proměnila na 4:1, bylo hotovo, o tom jsem přesvědčen.
jenže se nestalo a za chvíli to bylo 4:3 pro Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tam jsem si říkal, že to půjde na 4:1 se dvěma brejky a že už to nějak snad dohraje. Jenže místo toho to bylo za chvilku 3:3. Škoda, s titulem by se ta sezóna zakončovala lépe.
Ale pevně věřím, že příští rok se jí něco podaří. Pracovat bude stále a snad se tím nenechá nějak zdecimovat......
Některé ty její "inside - out forhendy" byly fakt parádní.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a gratuluji Venus k jejímu dnešnímu titulu, který po dvou letech vyválčila.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To znamená, že se Venus posune v žebříčku a díky vítězství na turnaji kategorie International si zajistila účast na Turnaji šampionek v Sofii. Mám pravdu? To by ten turnaj dostal zase úplně jiný rozměr...
Reagovat
tommr
pokud se bude jako druhý kritérium brát umístění v žebříčku tak by se Venus do Sofie měla podívat - od pondělka bude totiž už na 24.místě v žebříčku a patřilo by jí tak pátý ze šesti míst přidělovaných na základě výsledků ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím přesně, jak je to s tou kvalifikací na ten turnaj. Teď by měla jít na 24. místo.
Ale jak už jsem někde psal, ona má v tom termínu naplánovány nějaké exhibice a akce v několika státech Afriky. Takže nevím, jestli by tam vůbec chtěla startovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zúčastnit by se měly tyto hráčky...

Vítězky turnajů podle umístění: Caro, Nadia, Roberta, Kaia, Venus, Hsieh
Divoké karty: Makiri, Tsvetana

Tak uvidíme... :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Karoline! Myslim to smrtelne vazne.. :-) A Sam, asi ti letos koupim venecek, videla jsem hezky mechovy, se slamenkama... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A jak se ptáš vedle na Serenu - jasně že jí fandím! Fanouškovství stranou nejde.:) Ale u ní si nejsem jistý formou a tím, jak to vůbec vezme. Také se může stát, že po prvním zápase odstoupí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem navíc zapomněl, žes dal i na Viku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, dal.
Reagovat
Heather_Fedex
co porad mate s tim "jak to vezme" vzdyt tm je prestiz!
Reagovat
smazaný uživatel
Já si třeba pamatuju, jak v r. 2008 porazila Dinaru, pak prohrála s Venus, ale v obou zápasech byla nemastná, neslaná, taková nafučená......A pak odstoupila, že jí bolí noha. To jsou jen spekulace, u ní ale fakt nikdy nevíš.:)
Reagovat
Heather_Fedex
a pamatuje si, jak se serena postavila k tm v roce 2009? ;)
Reagovat
pepin
Jenže ted je o 4 roky starší a je před závěrem kariéry a já si myslím, již to zde někdo psal, že bude chtít dokázat to o čem mluvila, že je prostě nejlepší nejen v současnosti, ale prostě vůbec. A to pro ni bude velká motivace.Jinak jsem přesvědčený, že pokud Petra vyhraje první zápas a nejlépe by to bylo s tou božskou marfušou, tak se dostane na tu lonskou vlnu a pojede. Veškeré předpoklady a podmínky k tomu v současné době má.
Reagovat
smazaný uživatel
Heather: pamatuju

pepin: jo jasně, asi to tak brát bude. S Petrou si to taky tak myslím. Má ideální podmínky pro postup ze skupiny. A u ní jsou vážně nejhorší ty začátky turnajů, takže si myslím, že jí to sedne.
Reagovat
freeteepek
Radši nedomýšlej, co by bylo, kdyby Petra ten první zápas prohrála.
Reagovat
pepin
Tak právě proto jsem napsal, že by bylo dobré kdyby jej vyhrála a opravdu nejlépe proti marfuše. Víš z vlastní zkušenosti vím, jak byt i taková jakoby až tak nedůležitá věc to dokáže vše ovlivnit.
Reagovat
freeteepek
Petra nutně potřebuje vyhrát první zápas:-) Skupina je to dobrá. Předpokládám, že z červené skupiny postoupí 2 nejvýše nasazené. Bylo by super, kdyby Petra porazila Šarapovovou a v SF pak Azarenkovou. Podle křišťálové koule by se ve finále měly utkat Serena s Vikou. Petra by potřebovala dojít až tam, aby se s oběma mohla utkat. To je trochu škoda z pohledu diváka. S Marií letos hrála už několikrát a na tenhle zápas se moc netěším. Daleko radši bych ji viděl hrát s Vikou a také se Serenou:-)
Reagovat
gigin
Ty ji ještě máš? Tu kouli? Ale vlastně ona funguje jen na WTA, jaks říkal minule :(((
Reagovat
freeteepek
Jo, jenom WTA. Sorry. A já jenom připomínám, co jsem se dozvěděl minule. Koule trvá na svém:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Dobře, beru na vědomí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nestačilo už to s tou koulí? Beru to jako legraci,ale opakovaný vtip...
Reagovat
freeteepek
Stačilo. Já si jenom nebyl jistý, že ten můj minulý příspěvek všichni četli a že ti, co ho četli, si na něj ještě pamatují. Toť vše:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak koukám, z bílé skupiny by měly postoupit Petra a Máša celkem v suchém triku.....
Petra bude mít na rozehrání lehčí zápasy, což jí pomůže, takže na postup min. do semifinále to vidím určitě.

A červená skupina je skupinou smrti - na postup vidím Viku a druhou si nedovolím takhle tipovat, je to hodně otevřené a bude to řežba...Ale už se na to těším.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už se těším :-)) Zejtřek bude hoodně dlouhej den :D

Taky si nedovedu představit, kdo postoupí z červené skupiny.. Tak Vika je jasná.. U Sereny bude záležet na tom, s kým bude hrát 1. zápas. Li může hodně kousat, když jí to tam bude padat a Kerber maximálně porazí Li :-)
Reagovat
smazaný uživatel
budu psát tady :)

Ony možná v suchém triku jo. Počítám, že já ale něco propotím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, souhlasím. O Viku starost nemám. Ale nerozehraná Serena je velkým otazníkem. Také bych viděl, že ve skupině zůstane Kerber. Teď se údajně ještě potýkala s nějakým zraněním, takže nevím, v jaké je kondici.

Rozhodně jsem zvědavý na los úvodních zápasů.:)
Reagovat
Heather_Fedex
masa v suchem triku? vzhledem k tomu, ze ji letos dokazali porazit i aga i angelique (ta dokonce i v hale) tak to v suchem triku nejspis nebude. zapas skupiny bude jednoznacne mezi petrou a mariou. petra letos na mariu zatim nevyzrala ani jednou, no pokazde to byl vyrovnany zapas. vidim to mezi nima naprosto otevrene.
ve 2. skupine ocekavam, ze si serena poradi ze vsemi hrackami. o tom nejdulezitejsim zapase skupiny ani nemusim nic psat. chudak sara tam bude jednoznacne za fackovaciho panaka (nebylo by pro ni predci jen lepsi, kdyby se koncentrovala jen na debl?) pro me je absolutnim otaznikem na li. rozhodne ma hru na to, aby dokazala porazit viku. letos s ni prohrala 2 3setove zapasy. ze na ni nema mentalne, je 2. vec
a jinak to, ze se vika i serena objevili ve stejne skupine, nemusi nic znamenat. klidne se mohou potkat take ve finsle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Měli jsme o tom losu kdysi diskuzi. Já byl skálopevně přesvědčen o tom, že Vika nebude se Serenou v jedné skupině. Mýliti se je lidské.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, taky počítám, že něco propotím....:)

Ale s losem jsem celkem spokojen. Teoreticky by se mi nejvíc líbilo, kdyby postoupila Vika z prvního a Petra z druhého místa, nebo obráceně, aby se potkaly v semifinále. Byla by jistota, že jedna bude ve finále. Když se v semi nepotkají, taky mohou postoupit obě, ale takhle by to bylo jistější.:)

Ale červená skupina bude alespoň hodně atraktivní, tam můžou nakonec rozhodovat třeba i uhrané sety.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pamatuju si to. Já zase skoro stoprocentně tipoval, že se Sam kvalifikuje...:)

Tu Viku u Sereny jsem čekal. Tenhle rok jsou spolu nalosovaný na téměř všech důležitých turnajích. A jejich zápas ve skupině bude už pátým letošním soubojem. Přál jsem si spíš do skupiny k Sereně Mášu.
Reagovat
Heather_Fedex
celkem nerozumim, proc touzis po tom, aby victoria postoupila do semi z 1. mista do semi na ukor sereny
Reagovat
smazaný uživatel
Ale my jsme s jankem bavili nedávno o sázení. A jám dáno na Viku a Petru, takže když se utkají v semifinále, mám jistotu, že jedna bude ve finále, víš.:)

Jinak s tou Serenou nevím, je hodně nerozehraná a to se může projevit. Navíc nevím, jak to hodlá pojmout. U ní člověk nikdy neví. Po prvním zápase už budeme moudřejší. Jinak vím, že Máša s Agou prohrála, ale myslím, že to byla spíše vyjímka.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám dáno na Viku a Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika z 2.8 na 3.05, zrcadlově Serena. Jinak žádné pohyby. Jó, vlastně Sára posílila o dva body z 88 na 86.
Reagovat
smazaný uživatel
To se dalo čekat, po prvním zápase Sereny se uvidí víc........
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem, že Petra posílí.
Reagovat
Heather_Fedex
aha, takze ty radsi penize, nez vnitrni uspokojeni ;)
ja serene verim, ze to pojme velmi vazne. turnaj mistryn je prestizni podnik financne vysoce ohodnocen s tou nejnabitejsi konkurenci. serena si celkem jiste bude chtit nasadit pomyslnou korunu za touhle sezonou a opet vsem dokazat, kdo je skutecna kralovna. navic hrala naplno uz na mnohem bezvyznamnejsich turnajich letos.
nerozehranost? tomu vubec neverim. serena nepotrebuje zadnou rozehravku. o tom jsem skalopevne presvedcena.
na serenu bych si vsadila uz jen z toho duvodu, ze se hraje v hale a navrychlem hardu, bude uspesna. jeji smrtonosny servis bude v techto podminkach nekolik nasobne ucinnejsi. navic od us open, kde hrala pred domacim publikem nebude celit tlaku z prilisneho ocekavani
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není. Můžu spojit vnitřní uspokojení s penězi, to se nevylučuje.:)
Když postoupí Serena druhá ze skupiny, neznamená to, že nepostoupí do finále. A tam by podle mého scénáře hrála buď s Vikou nebo Petrou a já bych si vklad pojistil, když bude jedna ve finále. Takže to není nic proti Sereně.

A třeba to bude jako v r. 2009, kdy hrála s Venus jak ve skupině, tak pak ve finále. Třeba to teď tak budou mít s Vikou.:)
Reagovat
pepin
Tak vážení o postupu Sereny rozhodne jediná věc a tou je nebo bude její přístup k celému turnaji. Pokud to vezme vážně a od podlahy, tak si myslím, že o jejím postupu nebude pochyb. U ní až takový problém to, že delší čas nehrála nebude. Je tak zkušená a ostřílená,že s tím problém mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
byl bych rád, kdyby to bylo, jak píšeš. Ale já bych si tím, že jí dlouhé pauzy nevadí, nebyl tak jistý. Už to není, jako dříve. Alespoň začátkem roku na dlouhou pauzu, kdy nehrála od USO, doplatila. V těch zápasech, co prohrála, se právě projevila ta nerozehranost v tom, že nedokázala být konzistentní.
Třeba už je to jinak, ale počkám si na první zápas....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to trochu mimo téma, ale napíšu to sem.. :-) Barbora Krejčíková dneska vyhrála desítku v Doubrovníku, když se probila z kvaldy až k titulu.. V SF porazila Lauru Ioanu Andrei(318) a ve finále porazila snadno 6:4 a 6:1 Polinu Leykinu :-))

Je to její největší úspěch mezi ženskýma a připíše si nádherných 12 bodů :-) Asi největší talent, bych řekl! :-)
Reagovat
freeteepek
Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
stále ještě v 16 letech? Super! 8 bodů za čtvrtfinále Sarajeva (turnaj 15.000) před 14 dny ji posunulo v žebříčku asi o 80 míst nahoru, tohle by mělo být dalších nějakých 90-95 pozic k dobru a posun někam na pozici č.600 a na nějaké 21. místo mezi Češkami. Za větší talent ale považuju Terezu Smitkovou.
Reagovat
freeteepek
Ta slečna v červených trenýrkách míří na téčko:-)
http://www.wtatennis.com/gallery/20121021/istanbul-gallery-last-minute-preparations_2256674_2954941?imageNo=12#picture
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Caroline! :) Mám obrovskou radost, že získala svůj jubilejní 20. titul ještě v letošním roce. V posledních týdnech u ní opravdu pozoruju zlepšení. Jsem rád, že po tom nešťastném US Open odehrála dobré zápasy a vyhrála dva turnaje. Právě po její prohře v 1. kole US Open jsem se tady zapojil do jedné diskuse a pak jsem toho trochu litoval. Můžu vám říct, že teď už toho vůbec nelituju... Díky, Caro! :)

K zápasu: Dnešní finále mi dlouho připomínalo včerejší zápas mezi Anou a Sam. Caro začala velmi dobře, naopak Sam měla opět slabší začátek. Caro hned ve druhém gemu získala brejk. V pátém gemu si Sam vybojovala ztracené podání zpět, ale Caro se okamžitě povedl rebrejk. Za stavu 4:2 odvrátila Caro dva brejkboly, což bylo hodně důležité a pak na příjmu ukončila první set... Druhý set byl hodně zajímavý už jenom proto, že začal šesti brejky. Sam třikrát brejkla, ale Caro třikrát odpověděla rebrejkem. Za stavu 3:3 Caro konečně získala hru při vlastním podání a dokonce čistou. To samé se vzápětí povedlo Sam. Potom Caro opět ztratila podání a Sam se bohužel přestala "opičit" a za stavu 5:4 dopodávala druhý set. Šlo se do třetího... Na začátku 3. setu to vypadalo, že má Sam navrch. Hned v prvním gemu se jí povedl brejk čistou hrou. Caro vyrovnala v šestém gemu a taky to byl brejk čistou hrou. Utkání spělo do vyrovnaného konce. Velmi důležitý gem přišel za stavu 4:4. Caro podávala a odvrátila tři brejkboly, což byl možná klíčový moment zápasu. Sam ale zvládla následující hru bez potíží, když čistou hrou srovnala na 5:5. Caro se následně znovu dostala do vedení, když na svém servisu taky získala čistou hru. Sam podruhé za sebou podávala na udržení v zápase. Caro si vybojovala první mečbol, který ovšem Sam odvrátila esem. Hned vzápětí ale následoval mečbol č. 2 a ten už Caro využila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, mám obrovskou radost a byly to dvě a čtvrt hodiny plné nervů. Myslím, že to byl zajímavý zápas a pěkný tenis. Caro si zaslouží obrovskou pochvalu hlavně za tu bojovnost, díky které dneska vyhrála. Pak musím ještě smeknout před její hrou na síti. Nevím teď přesné číslo, ale ještě po 2. setu měla body na síti 100% (8/8). Jako bych to tady nedávno nepsal, že Caro má ve hře na síti velký potenciál. :) Co se týče Sam, dneska opět zahrála výborně a prostě to o malý kousek nevyšlo. Když jsem se dočetl o její finálové bilanci, tak jsem byl docela překvapený. Je mi jí trochu líto, v tomto ohledu to je taková smolařka. Přál bych jí, aby tu bilanci brzy vylepšila, ale samozřejmě až nebude hrát proti některé z mých favoritek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jaký potenciál má Carolinina hra na síti, ale čísla nejsou směroplatná, viď Máňo.
Když chodí na síť jenom pro jisté míče, tak 100% úspěšnost je normální.

Dneska jsem Caro obrovsky věřil, má lepší formu, hraje konzistentě. Zatímco Sam hraje ve vlnách, hlavně tento turnaj. A na Caro stačily jenom ty vrcholky vln. I v posledním setu jsem pořád tušil, že to Sam nezvládne. A jak dala jednu katastrofální dvojchybu, tak pro mě zápas skončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že by tam chodila jenom pro jisté míče... Kdo sledoval celý turnaj v Moskvě, tak si určitě všimnul, že Caro měla ve své hře na síti velmi dobrou zbraň. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji tak nesleduju, tak to beru. Zas na druhou stranu to znamená dost špatné přípravné údery, že ani na tu síť jít nemůže.
Prostě vždycky je co zlepšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo jaks psal, prostě radši hraje zezadu a nenapadne ji na tu síť chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
No, v Moskvě ji to napadalo docela často... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli měla v dlouhém finálovém zápase 8 zásahů na síti. Nevíš kolik jich měla s Arvidsson?
Reagovat
smazaný uživatel
Osm jich dneska měla jenom po 2. setu... Nevím, ale nějaké body na síti tam taky uhrála. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam nehrála vůbec výborně. Kdyby hrála výborně, tak Caro vyšupe ve dvou setech. Bylo to jasně vidět ve chvílích, kdy se jí dařilo a hrála to, co umí. Caro byla v těch chvílích bezbranná.......

Ale Sam prostě to své umění dokáže málokdy na kurtu prodat, hlava atd...., proto má také bohužel jen tři tituly z okruhu WTA. Dneska byly některé chyby opravdu strašidelné. To, co dokázala někdy zazdít - děs běs.....

A s tou Caro a sítí - psali jsme si to u zápasu s Agou a ty to tu vytahuješ. Asi jsi nepochopil, jak jsem to myslel, když jsem porovnával velmi šikovnou ruku Agy na síti oproti Caroline. To nebylo o úspěšnosti, ale o konkrétních úderech. Neupírám Caro, že se snažila o agresivnější pojetí i zakončování. Nehrála jen pasivní obranu. Ale jasně bylo vidět, jak se někdy na tom kurtu motá. Chtěla jít na síť, i když to neměla připravené a pak se musela rychle vracet. Nepíšu o jasně nalitých míčích na síti. Úspěšnost není někdy úplně přesně vypovídající....
Ale porovnával jsem chytrou, celodvorcovou hru Agy a psal jsem, že ji v tom zápasu dvou podobně hrajících hráček prostě vyučila.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou právě ty kdyby. Podle vašich prognóz by útočná hráčka vždycky porazila obránkyni, KDYBY měla svůj den a hrála tak, jak nejlíp umí... No jo, ale na kdyby se tenis nehraje. Mohli byste vědět, že takhle to prostě nefunguje. Vždycky se jedné hráčce daří líp a druhé hůř. A nezáleží na tom, jakým stylem hraje ta a jakým ona. Málokdy je k vidění zápas, kde obě hráčky předvedou opravdu svůj nejlepší možný výkon anebo naopak nejhorší. Tady na TP z toho ovšem vycházíte a podle toho děláte svoje prognózy. Protože Caro podle vás neumí více úderů, tak je poměrně často podceňovaná... Ale skutečnost je mnohdy jiná. :)
Abych to upřesnil: Sam hrála výborně v některých momentech. Chvílemi jsem nechápal, co všechno jí tam spadne na lajnu. Je pravda, že chvílemi tam měla taky slabší momenty, ale myslím si, že ke kvalitě toho zápasu přispěly velkou měrou obě hráčky.

Co se týká hry na síti: Já tady nesrovnávám Caro a Agu. Caro je Caro, Aga je Aga. Já jenom říkám, že se Caro na síti dařilo a komentátor německého Eurosportu dneska taky říkal, že má ve hře na síti dobrý potenciál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se, já tady na žádné kdyby nehraju a sám to ani nemám rád. Nevím, proč to tady zevšeobecňuješ a pleteš sem nějaké prognózy a píšeš, co by měl kdo vědět. Reagoval jsem pouze kvůli tomu, že jsi psal, že Sam dnes hrála výborně, takže proto jsem to napsal. Jinak bych na to ani nereagoval. Ale přišlo mi divné, psát o soupeřce, která prohrála, jak hrála výborně.....
Sám píšeš, že se to stane málokdy, kdy hrají obě dobře a holt vyhrát může jen jedna.

"Jako bych to tady nedávno nepsal, že Caro má ve hře na síti velký potenciál."

A kvůli téhle větě jsem psal o hře na síti. Přesně si pamatuji, jak jsme si o tom psali.....

Takže tak, ale ty to zase bereš jako útok na tvou Caro a všechno prostě vyvracíš.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Sam prohrála 7:5 ve třetím, takže to zas tak špatné být nemohlo... Já ti nic nevyvracím, ale prostě se mi moc nelíbí, když napíšeš: "Kdyby hrála výborně, tak Caro vyšupe ve dvou setech. Bylo to jasně vidět ve chvílích, kdy se jí dařilo a hrála to, co umí. Caro byla v těch chvílích bezbranná..." Jak to můžeš vědět, že by ji "vyšupala" ve dvou setech? Ty máš taky nějakou křišťálovou kouli? :D Vždyť Sam byla v některých momentech taky bezbranná, když Caro zahrála dobře... Copak je takový problém pogratulovat Caroline a ocenit její dnešní výkon? :)

Hra na síti: Tak asi mi to nebudeš věřit, ale já jsem na to srovnávání s Agou vůbec nemyslel. Tu diskusi s tebou si samozřejmě pamatuju, ale na tohle téma jsem tady reagoval na víc lidí... A hlavně jsem chtěl tehdy napsat, že Caro je na síti prostě dobrá a ne ji s někým srovnávat. Srovnával jsem akorát tu úspěšnost v daném zápase, nic víc. Přečti si můj komentář (27.09.2012 19:51) a zdůraznil bych hlavně tohle: "Opravdu si myslím, že kdyby Caro někdy zkusila debla nebo mix, tak by to nemuselo být vůbec špatné. Naznačila to už na Hopman Cupu. Někdo sice píše, že na síti moc neumí, ale podle mě to není tak úplně pravda..." A tím někým jsem prosím nemyslel tebe. :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/stosurova-v-tokiu-vyradila-sarapovovou-azarenkova-odstoupila-10926/

Jinak tě můžu ujistit, že to neberu jako nějaký útok. To je trochu silné slovo... Ale samozřejmě, rytíř Monty je teď na koni. :D V posledních týdnech vyhrála Caro v Soulu a Moskvě, Vika v Pekingu a Linci. Navíc budu mít komu fandit na TM, TŠ i ve finále Fed Cupu. A ještě k tomu se blíží ta exhibice, kde uvidím božskou Marušku naživo... No uznej, že rytíř Monty si teď může mnout ruce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro se mi na síti v těch dvou zápasech, které jsem měla možnost s ní vidět, hodně líbila :-) mohla by takhle hrát častěji, měla sice dnes myslím ve druhém setu mín winn, ale koncovku nakonec zvládla skvěle, narozdíl od Sam. A u ní ty finálové neúspěchy ani nepřičítám smůle, jako snad větší nervozitě, zdálo se mi dneska, že ani neví, co na Caro hrát..a taky to podání nic moc .-/
Caro odehrála dobrý turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, monty, já se nechci dohadovat. Je mi to jedno. Kdyby jsi nenapsal to o tom, že hrála výborně, ani nereaguju. Jo, mám taky křšťálovou kouli a samozřejmě ti věřím, že jsi nemyslel jenom mě.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A promiň, ale jestli se ti něco, co napíšu, líbí nebo nelíbí, je mi celkem jedno....
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já se nedohaduju. :) Jinak to je dobře, že máš křišťálovou kouli... Protože koulelelele nelžou! :D (odkaz výše)

Ema: Emičko, souhlas prakticky se vším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl bys mě občas rozporovat ? :-)))) vypadá to blbě, ještě jsme ten příspěvek psali ve stejný čas.. hlavně nenápadně ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
A proč mi píšeš, jestli je problém pogratulovat Caro? To snad nemyslíš ani vážně? Tuhle se ti nelíbilo slovo bohužel a teď zase tohle....To se jako má psát "soupeřka hrála bohudík lépe"?. Všechno mi to přijde jen jako slovíčkaření a navíc neupřímné. Když napíšu, že soupeřka byla bohužel lepší, přijde mi to upřímnější, než když napíšu po výhře favoritky, že soupeřka hrála výborně....

Jestli sis nevšiml, já ten dnešní zápas vůbec nikde nekomentoval, jenom jsem tu zareagoval na tebe. Caro její úspěch vůbec neupírám, odehrála v Moskvě dobrý turnaj a nikde jsem nic špatného o ní nepsal. Ale klidně jí pro tvůj klid i pogratuluji.:)

A samozřejmě chápu, že máš teď jako rytíř hodně práce a navíc ta exhibice....vylešti brnění.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že jsem ti možná včera trochu rozporoval, když jsem psal, že se mi Ana pořád líbí. :) Ale jinak nevidím důvod, proč bych ti měl rozporovat... Emičko, proč bych měl rozporovat někomu, kdo má podle mě nejlepší názory na celém TP? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, neříkal jsi, že se nebudeš dohadovat? :D Piš si co chceš a buď upřímný, to je v pořádku. Ale taky očekávej, že na tebe může zareagovat takovej blázen, jako jsem já. :D Vždyť o tom je diskuse, ne? :)

No právě, že jsem si nevšiml. :D Tak jo, díky za gratulaci, Caro by měla určitě radost. :)

No jo, už jsem se nechal ostříhat, abych se Marušce líbil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla SRANDA !! :-) promiň, snad to nevyznělo nějak zle..já přece vím, že mě často rozporuješ, ted jsi taky napsal, že se mnou "prakticky" ve všem souhlasíš..:-)
Ještě ti musím napsat, že Caro vypadá fakt dobře, podle mě hodně zhubla, a prospělo ji to. A to jsem ji dříve moc nemusela. Asi víš proč.. Všimla jsem si, že má na krku srdíčko, asi od Roryho.
Jo a děkuju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Počítám, že na mě budou lidé reagovat, neboj. Diskuzi beru jako zdravou, slušnou výměnu názorů. Ale ty ty své svěřenkyně neustále jenom bráníš, a když o nich někdo napíše něco, co se ti nelíbí, hned se oblékneš do zbroje a přicházíš se svými tvrzeními. Ale to je samo tvoje věc.:)

A ano, řekl jsem, že se nebudu dohadovat, nedodržel jsem to, budu se kát....
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já vím, že to byla sranda. Jenom jsem ti chtěl zase trochu polichotit, to jsem celý já. Ale není vůbec zač, Emičko. :)

No jo, Caro je krásná. To bude možná tím, že dělá reklamu na Oriflame (odkaz níž). :D Jo, taky jsem si všimnul, že má srdíčko. Určitě to bude od Roryho. Na začátku roku měla takové větší srdíčko s dánskou vlajkou, to bylo taky od něj. :)

No podívej se, jak jí Rory dává dárečky... Úplně si Caro hýčká. :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/258805105627914240

Jo a tady je ten Oriflame... Řekla mi o tom kámoška, já se o takové věci nezajímám. :D
http://cz.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=body&brandCat=bdperfectbody
Reagovat
smazaný uživatel
Tu reklamu na Oriflame jsem zaregistrovala, byla jsem u kámošky a ta měla katalog, překvapilo mě to.
Je to švédská přírodní kosmetika, proč ne, sama ji tedy nepoužívám.
K Rorymu - vím, že od něj měla to srdíčko s dánskou vlajkou, tohle je ale hezčí, takový křehký..jinak nevím, jestli jsi viděl Ryder Cup, moc jsem se bavila a fandila Evropě :-)
Viděla jsem ten turnaj poprvé a daleko lepší atmosféra, než klasické turnaje, úplně mě to pohltilo. Příští ročník se hraje ve Skotsku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak upřímně by mě celkem překvapilo, kdybys o tom nevěděla. :) Kámoška mi taky právě říkala, že je Caro v tom katalogu, tak jsem si ho našel v elektronické verzi... No je tam u ní pořád napsáno "světová tenisová jednička", to už tedy neplatí. Ale chápu, že ti co dělají ten katalog, se o tenis asi moc nezajímají. A taky chápu, že když to propaguje jednička, tak se to může líp prodávat. :D

Na golf se nedívám, ale četl jsem o tom články. Jo, Evropa vyhrála a Rory jim hodně pomohl. Caro z toho měla velkou radost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když se nedíváš, máš aspoň report od jedný vášnivý fanynky Roryho :-) stejně tomu neunikneš :-))))
Víš, že zaspal, když měl hrát? V RC hrají ve dvojici, mohl to týmu Evropy pěkně zkomplikovat. Spletl si časový pásma, přijel s ochrankou, ještě svačil, jen dojedl, šel na odpaliště a zahrál parádně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rád se něco nového dozvím, Emičko. :) Jo, to vím, četl jsem o tom. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anoooooo supeeeer som tak šťastný!!! Milujem Caroline Wozniacki!!!

Nakoniec sezóny začne hrať konečne aspoň ako tak TENIS...och, dúfam, že si zoberie príklad a túto formu si prenesie aj do budúcej sezóny, ale už bez jej fotra a s normálnym trénerom, ktorý ju naučí hrať najlepší tenis, nech je z nej opäť n.1 ! Dnes hrala výborne, som rád, že porazila ,,ramba" haha 2 titul v tomto smutnom roku :) 20 titul v kariére Caroline :*
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra má dobrou skupinu
ČS: Vika, Serena, Kerber, LiNa
BS:Maria, Aga, Petra a Sara
Reagovat
petrulinka
Kde jste to našli?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to losovali, psali to tam po dvou...na twitteru...
Reagovat
dadaft
to vcelku ujde. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá tam Serenu a ani Viku...asi nejdůležitější dvě věci
Reagovat
smazaný uživatel
No, podle mě to lepší být nemohlo :)
Reagovat
freeteepek
Už se losují skupiny na TM nebo proč se mění kurzy na vítězku? Vika šla dolů o 0,4b na úkor Petry, která šla o 1b nahoru...
Reagovat
smazaný uživatel
už to je hotové :)
Reagovat
smazaný uživatel
Budu se opakovat, jsem za ni šťastný. Mrzí mě, že jsem to neviděl. Snad ji ty údery neopustí a naopak budou lepší i v 2013 ;) YNWA
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem šťastný, že je Caro šťastná. :) O tomto víkendu vyhrála Caro i Liverpool... YNWA
Reagovat
Heather_Fedex
je vubec nejaka gs sampionka krom samanthy, kt. by mela takthle negativni bilanci ve finalovych zapasech?
Reagovat
freeteepek
Myslíš na světě nebo v celým vesmíru?
Reagovat
Heather_Fedex
myslim v nasi galaxii
Reagovat
skott
Jsem si jistej, že Schiavone má vysoce zápornou bilanci.
Reagovat
Heather_Fedex
pravda- na fran jsem uplne zapomnela ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist