Bolelli Simone

Bolelli Simone

38
muž
Itálie
Datum nar.:
8. 10. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 36.
čtyřhra: 11. / 8.

Pavič ovládl už všechny grandslamy. Pokaždé uspěl s jiným spoluhráčem, v Paříži slaví s Arévalem

FRENCH OPEN - Marcelo Arévalo a Mate Pavič na Roland Garros porazili 7:5, 6:3 italské duo Simone Bolelli a Andrea Vavassori a získali první společný titul z grandslamu. Třicetiletý Chorvat Pavič celkově čtvrtým triumfem ve čtyřhře mužů zkompletoval sbírku trofejí ze všech majorů, přičemž každý získal s jiným parťákem. Třiatřicetiletý Salvadorec Arévalo slaví podruhé a opět po dvou letech právě na French Open.

Indický deblista Bopanna se ve 43 letech stal nejstarším grandslamovým vítězem

Indický tenista Rohan Bopanna se na Australian Open ve 43 letech stal nejstarším grandslamovým vítězem v tzv. open éře. S domácím Matthewem Ebdenem (36) získali první společný titul na turnajích velké čtyřky. Druhý nasazený pár porazil ve finále v Melbourne italskou dvojici Simone Bolelli (38), Andrea Vavassori (28) 7:6, 7:5.

Italové v Davis Cupu udolali Američany, Kanaďané otočili souboj s Němci

DAVIS CUP - Italští tenisté ve čtvrtfinále Davis Cupu nečekaně porazili favorizované Američany a oživili naději na druhý triumf v týmové soutěži. V semifinále narazí na Kanadu, která otočila souboj s Německem.

Alcaraz v Umagu přežil podvrtnutí kotníku i bitvu se vzdorujícím outsiderem Zeppierim

ATP UMAG - Finálové obsazení antukového turnaje ATP 250 v Umagu je bez překvapení. O titul si to rozdají nejvýše nasazení hráči z Top 10 Carlos Alcaraz a Jannik Sinner, kteří v semifinále potvrdili roli favoritů proti italským outsiderům. 19letý španělský obhájce titulu Alcaraz se v semifinále nečekaně nadřel na výhru proti Giuliu Zepperimu a zajistil si posun na post světové čtyřky, 20letý Ital Sinner nedal šanci krajanu Francu Agamenonemu.

Berdych prohrává s Chardym 0-2. Zítra bude usilovat o první grandslamový obrat

FRENCH OPEN - Tomáš Berdych je na pokraji páté porážky v řadě a vyřazení z French Open. Český tenista v prvním kole prohrává s domácím Jérémym Chardym 0-2 na sety, na začátku třetí sady bylo utkání kvůli tmě přerušeno a dohrávat se bude ve středu. Ze stavu 0-2 Berdych otočil během své kariéry jen dvě utkání a obě v Davis Cupu, naposledy v roce 2005.

Francouzi postoupili přes Brity do semifinále Davis Cupu. O finále si zahrají se Srby

Tenisté Francie si jako první tým zajistili postup do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod pro devítinásobné šampiony vybojovali v duelu s Velkou Británií ve čtyřhře Julien Benneteau a Nicolas Mahut, kteří před domácími fanoušky v Rouenu porazili pár Jamie Murray, Dominic Inglot 7-6 5-7 7-5 7-5. O finále si francouzští tenisté zahrají s týmem Srbska, který v domácím Bělehradu přehrál výběr Španělska.

Djokovič prodloužil v Pekingu vítěznou sérii, vyhrál 25. zápas v řadě

Hladkým vítězstvím nad Simonem Bolellim vstoupil do turnaje v Pekingu jeho největší favorit Novak Djokovič. Srbský tenista, který startuje poprvé od vítězného US Open, dnes deklasoval Itala dvakrát 6-1 a protáhl svou sérii výher v čínské metropoli už na 25 zápasů.

Berdych porazil Veselého a je v semifinále

Tomáš Berdych vyhrál souboj českých tenistů ve čtvrtfinále turnaje v čínském Šen-čenu. Pátý hráč světa zvítězil nad Jiřím Veselým 6-3 6-2 a zítra se se Španělem Tommym Robredem utká o finále.

Berdych v Petrohradu prohrál svůj úvodní zápas s Bolellim

ATP PETROHRAD - Tomáš Berdych neukončí čekání na první letošní titul ani v hale v Petrohradu, kde byl nasazenou jedničkou. Český tenista podruhé v sezoně nezvládl svůj úvodní zápas, když podlehl dobře hrajícímu Italu Simonemu Bolellimu.

Pavlásek v Praze smetl Struffa, povolil mu jedinou hru

Adam Pavlásek postoupil suverénně do druhého kola challengeru na pražské Štvanici. Český tenista ve svém úvodním duelu porazil osmého nasazeného Němce Jana-Lennarda Struffa za necelých 50 minut jasně 6-0 a 6-1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist