Gauff Coco

Gauff Coco

20
žena
USA
Datum nar.:
13. 3. 2004
Výška:
176 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 3. / 3.
čtyřhra: 21. / 1.

Šwiateková už podesáté porazila Gauffovou, o třetí titul z Říma si zahraje se Sabalenkovou

WTA ŘÍM - Iga Šwiateková (22) je jediný krok od třetího triumfu na antukové tisícovce v Římě. Světová jednička v semifinále přehrála 6:4, 6:3 třetí hráčku pořadí Coco Gauffovou (20) a vzájemnou bilanci upravila na 10:1. Ve finále se potká stejně jako před dvěma týdny v Madridu se svou žebříčkovou sousedkou Arynou Sabalenkovou (26), která večer porazila Danielle Collinsovou (30).

Šwiateková a Sabalenková se porvou o další vzájemný duel, Tsitsipas a Hurkacz jsou favority

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Italian Open dojde na oba semifinálové duely v ženské dvouhře. Další finálové střetnutí po dvou týdnech si mohou zajistit Iga Šwiateková a Aryna Sabalenková. Světová jednička a dvojnásobná šampionka Šwiateková se utká s oblíbenou soupeřkou Coco Gauffovou. Sabalenkovou čeká další souboj ranařek, tentokrát s Danielle Collinsovou. Poslední dvě mužská čtvrtfinále obstarají Stefanos Tsitsipas s Nicolásem Jarrym a Hubert Hurkacz s Tommym Paulem.

Šwiateková pokračuje v útoku na třetí triumf v Římě, znovu po dvou týdnech smetla Keysovou

WTA ŘÍM - Světová jednička Iga Šwiateková (22) znovu po dvou týdnech stejným skóre 6:1, 6:3 deklasovala kolegyni z TOP 20 žebříčku Madison Keysovou (29) a pokračuje v útoku na už třetí triumf na antukové tisícovce v Římě. Šampionka ročníků 2021-22 bude v semifinále čelit Američance Coco Gauffové (20).

Gauffová vyzve finalistku letošního Australian Open, Šwiatekovou čeká další souboj s Keysovou

V rámci úterního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se odehrají první čtvrtfinálové duely. Coco Gauffová bude čelit kolegyni z TOP 10 žebříčku Qinwen Zheng, finalistka letošního Australian Open zaútočí na své premiérové semifinále na tisícovkách. Dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková si znovu po dvou týdnech zahraje s Madison Keysovou. Na programu jsou také všechny osmifinálové zápasy mužské dvouhry, představí se obhájce titulu Daniil Medveděv či Alexander Zverev.

Gauffová uštědřila dva kanáry přemožitelce Brendy Fruhvirtové, nezaváhala ani Šwiateková

WTA MADRID - Coco Gauffová (20) v Madridu začala demolicí Arantxy Rusové (33), přemožitelce Brendy Fruhvirtové nepovolila jediný game a za necelou hodinu jí uštědřila výprask 6:0, 6:0. O osmifinálovou účast bude v sobotu usilovat i Iga Šwiateková (22), světová jednička a loňská finalistka si v úvodním zápase poradila poměrem 6:1, 6:4 s Xiyu Wang (23).

Vondroušová po šesti letech zdolala Sabalenkovou a ve Stuttgartu si zahraje o finále

WTA STUTTGART - Markéta Vondroušová (24) po šesti letech a sérii čtyř porážek našla recept na Arynu Sabalenkovou (25). Na světovou dvojku si vyšlápla ve čtvrtfinále hvězdami nabitého antukového turnaje WTA 500 ve Stuttgartu, kde finalistku předchozích tří ročníků zdolala 3:6, 6:3, 7:5 a vzájemnou bilanci upravila na 3:4. V prvním semifinále od wimbledonského triumfu se utká překvapivě s Ukrajinkou Martou Kosťukovou (21), která uspěla v třísetové bitvě se světovou trojkou Coco Gauffovou (20) z USA. Druhé semifinále obstarají Iga Šwiateková (22) a Jelena Rybakinová (24).

Šwiateková s přehledem postoupila do finále v Indian Wells, Gauffová nestačila na Sakkariovou

Světová jednička Iga Šwiateková (22) v semifinále turnaje v Indian Wells potvrdila roli favoritky proti rozjeté Ukrajince Martě Kosťukové (21) a zvítězila drtivě 6:2, 6:1. O svůj 8. titul z podniků WTA 1000 si zahraje s Marrií Sakkariovou (28), která ukončila vítěznou sérii Coco Gauffové (20) na domácích betonech.

Preview: Rozjetá Kosťuková vyzve jedničku Šwiatekovou, Sakkariová se o finále utká s Gauffovou

V rámci pátečního programu letošního ročníku BNP Paribas Open poznáme finalistky ženské dvouhry. Rozjetá Marta Kosťuková (21) se pokusí ve svém premiérovém semifinále na akcích WTA 1000 zaskočit světovou jedničku a předloňskou šampionku Igu Šwiatekovou (22). Druhý semifinálový souboj obstarají předloňská finalistka Maria Sakkariová (28) a Coco Gauffová (20), která si zahraje semifinále v Indian Wells poprvé a může se stát první domáci finalistkou po osmi letech.

Šwiateková je v Indian Wells opět v semifinále, Wozniacká šlágr kvůli zranění vzdala

WTA INDIAN WELLS - Očekávaný souboj grandslamových šampionek ve čtvrtfinále turnaje WTA 1000 v Indian Wells se nedohrál. Předloňská vítězka Iga Šwiateková (22) postoupila přes vítězku z roku 2011 Caroline Wozniackou (33) poté, co Dánka za stavu 4:6 a 0:1 kvůli problémům s pravou nohou vzdala. Polku v semifinále vyzve Ukrajinka Marta Kosťuková (21).

Sabalenkové se po triumfu v Melbourne nedaří. V Indian Wells končí v osmifinále na Navarrové

WTA INDIAN WELLS - Aryna Sabalenková (25) po lednovém obhájení triumfu na Australian Open prohrála dva ze čtyř zápasů a druhý turnaj po sobě opouští nečekaně brzy. Na podniku WTA 1000 v Indian Wells světová dvojka a loňská finalistka nestačila už v osmifinále na domácí Emmu Navarrovou (22), která zvítězila 6:3, 3:6, 6:2, připsala si nejcennější skalp kariéry a postoupila do svého největšího čtvrtfinále. To by ji teoreticky mohlo vystřelit do TOP 20.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist