Keys Madison

Keys Madison

29
žena
USA
Datum nar.:
17. 2. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 12. / 7.
čtyřhra: 390. / 56.

Keysová má první trofej z evropské antuky, ve Štrasburku ve finále smetla Collinsovou

WTA ŠTRASBURK - Madison Keysová (29) ve finále turnaje WTA 500 ve Štrasburku smetla 6:1, 6:2 rozjetou krajanku Danielle Collinsovou (30) a získala svůj celkově 8. titul. Na evropské antuce triumfovala Američanka poprvé.

Nepovedená generálka na French Open. Vondroušová ve Štrasburku nezvládla čtvrtfinále s Kalininovou

WTA ŠTRASBURK - Markéta Vondroušová (24) skončila na třech turnajích před Roland Garros pokaždé již na raketě druhé soupeřky. Na antukovém podniku WTA 500 ve Štrasburku nejvýše nasazená Češka nezvládla deštěm odloženou dohrávku čtvrtfinále proti Anhelině Kalininové (27), které podlehla 7:5, 3:6, 2:6. Ukrajinka v následném souboji o finále nestačila na rozjetou Američanku Danielle Collinsovou (30), jež si o třetí letošní titul zahraje s krajankou Madison Keysovou (29).

Šwiateková pokračuje v útoku na třetí triumf v Římě, znovu po dvou týdnech smetla Keysovou

WTA ŘÍM - Světová jednička Iga Šwiateková (22) znovu po dvou týdnech stejným skóre 6:1, 6:3 deklasovala kolegyni z TOP 20 žebříčku Madison Keysovou (29) a pokračuje v útoku na už třetí triumf na antukové tisícovce v Římě. Šampionka ročníků 2021-22 bude v semifinále čelit Američance Coco Gauffové (20).

Gauffová vyzve finalistku letošního Australian Open, Šwiatekovou čeká další souboj s Keysovou

V rámci úterního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se odehrají první čtvrtfinálové duely. Coco Gauffová bude čelit kolegyni z TOP 10 žebříčku Qinwen Zheng, finalistka letošního Australian Open zaútočí na své premiérové semifinále na tisícovkách. Dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková si znovu po dvou týdnech zahraje s Madison Keysovou. Na programu jsou také všechny osmifinálové zápasy mužské dvouhry, představí se obhájce titulu Daniil Medveděv či Alexander Zverev.

Madrid opět nabídne finále Šwiatekové se Sabalenkovou. Běloruska udolala v parádní bitvě Rybakinovou

WTA MADRID - Iga Šwiateková (22) pokračuje na tisícovce v Madridu v dominanci, v semifinále přehrála jednoznačně 6:1, 6:3 Madison Keysovou (29) a znovu po roce se v Caja Mágica popere o titul. Ve finále se stejně jako loni utká s úřadující šampionkou Arynou Sabalenkovou (25), která po setech 1:6, 7:5, 7:6 přežila bitvu s letos na antuce neporaženou Jelenou Rybakinovou (24).

Lehečka zabojuje v Madridu o své největší semifinále, Sabalenková se ve šlágru utká s Rybakinovou

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se dozvíme posledního semifinalistu mužské dvouhry a obě ženské finalistky. Jiří Lehečka bude na své největší semifinále útočit proti světové čtyřce Daniilovi Medveděvovi. Světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková se o finále utká s Madison Keysovou a druhá finalistka vzejde ze šlágru mezi obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.

Šwiateková se oklepala ze ztráty vedení, v Madridu je jednu výhru od obhajoby loňského finále

WTA MADRID - Iga Šwiateková (22) ztratila vedení 4:1 a nakonec i úvodní dějství, ale pak nastartovala parádní obrat a Beatriz Haddadovou Maiaovou (27) ve čtvrtfinále na tisícovce v Madridu přehrála 4:6, 6:0, 6:2. O úspěšnou obhajobu loňské finálové účasti se světová jednička utká s Madison Keysovou (29). Američanka prohrála úvodních osm gamů, přesto porazila 0:6, 7:5, 6:1 předloňskou šampionku Ons Jabeurovou (29).

Gauffová v Miami překvapivě končí v osmifinále, Rybakinová udělala další krok k obhajobě finále

Coco Gauffová (20) překvapivě dohrála na Miami Open už v osmifinále. Nasazená trojka nestačila 3:6, 6:1, 2:6 na trápící se Caroline Garciaovou (30), která prohrála posledních sedm soubojů s hráčkami TOP 10 žebříčku. Jelena Rybakinová (24) pokračuje v obhajobě loňského finále, jedna z největších favoritek přehrála 6:3, 7:5 domácí Madison Keysovou (29) a připsala si již 20. letošní vítězství.

Krejčíková si postup do semifinále WTA Elite Trophy sama nezajistila a potřebuje výhru Linetteové

Barbora Krejčíková (27) skvěle rozehrála i druhé utkání skupinové fáze na WTA Elite Trophy, ale postup do semifinále v čínském Zhuhai si vinou kolapsu v úvodním setu nezajistila. Nasazená jednička prohrála 5:7, 6:1, 1:6 s Darjou Kasatkinovou (26), kterou před několika dny smetla v Zhengzhou. Jediná česká zástupkyně na turnaji tak bude potřebovat, aby Magda Linetteová (31) ve čtvrtek ruskou tenistku porazila.

Krejčíková v Zhuhai překvapení nepřipustila, WTA Elite Trophy zahájila výhrou nad Linetteovou

Barbora Krejčíková (27) v úvodním zápase na WTA Elite Trophy žádné překvapení nepřipustila a vede Azalkovou skupinu. Nasazená jednička si v čínském Zhuhai poradila v souboji debutantek 6:2, 6:4 s Magdou Linetteovou (31), se kterou vyhrála i třetí vzájemný duel. Postup do semifinále si může zajistit už ve středu v utkání s Darjou Kasatkinovou (26).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist