Krejčíková Barbora

Krejčíková Barbora

28
žena
Česká republika
Datum nar.:
18. 12. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 27. / 2.
čtyřhra: 24. / 1.

Siniaková s Krejčíkovou spojí síly na olympiádě, v Paříži budou obhajovat zlato

Kateřina Siniaková (28) a Barbora Krejčíková (28) budou obhajovat na olympijských hrách v Paříži deblové zlato z Tokia. Siniaková to v pátek řekla televizi CANAL+ Sport. České hráčky obnoví v Paříži spolupráci, kterou přerušily vloni v listopadu po finálovém turnaji o Pohár Billie Jean Kingové.

Brenda Fruhvirtová v Římě dokonala obrat proti Townsendové premiérovým kanárem, Siniaková má 6. výhru v řadě

WTA ŘÍM - Brenda Fruhvirtová (17) pokračuje v úspěšné premiéře na antukovém turnaji WTA 1000 v Římě. Po dvou výhrách v kvalifikaci zvládla také vstup do hlavní soutěže, když i díky odvrácení 13 z 15 brejkbolů porazila 3:6, 6:2, 6:0 Američanku Taylor Townsendovou a zaznamenala premiérového kanára na hlavním okruhu. Vítězný vstup slaví také Kateřina Siniaková (27), kterou v závěru duelu s domácí Nuriou Brancacciovou nezastavil ani déšť. Naopak Linda Fruhvirtová (19) podlehla ve třech setech o 17 let starší Němce Tatianě Mariaové.

Krejčíková se Siegemundovou v prvním finále neuspěly, tisícovka v Madridu má domácí vítězky

WTA MADRID - Barbora Krejčíková (28) a Němka Laura Siegemundová (37) na prestižní antukové tisícovce v Madridu čtvrtý společný turnaj v premiérový titul neproměnily. Ve finále česko-německý pár utrpěl debakl 0:6, 2:6 s domácími Španělkami Cristinou Bucsaovou (26) a Sarou Sorribesovou (27), které dotáhly k nečekanému triumfu vůbec první společnou akci.

Bejlek si v Madridu vyšlápla i na Kalinskou, bez problémů do třetího kola postoupila také Vondroušová

WTA MADRID - Sára Bejlek (18) na antukové tisícovce v Madridu navázala na premiérovou výhru na okruhu WTA a první skalp členky TOP 50. Dva dny po výhře nad Annou Blinkovovou si vyšlápla i na 25. hráčku světa Annu Kalinskou (25), kterou přehrála 6:1, 6:4 a včetně kvalifikace přidala čtvrtou výhru v řadě. Do třetího kola z českých tenistek postoupila ještě nasazená Markéta Vondroušová (24), naopak Linda Nosková (19) poprvé od loňského srpna nezvládla své úvodní vystoupení a Barbora Krejčíková (28) i ve druhém duelu po dvouměsíční pauze neudržela vedení 1:0 na sety.

Nosková sehraje souboj teenagerek s Andrejevovou, v akci budou i Vondroušová, Krejčíková a Bejlek

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se představí kvarteto českých tenistek. Do turnaje vstoupí po volném losu v prvním kole Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a Linda Nosková, kterou čeká souboj teenagerek s Mirrou Andrejevovou. O postup mezi nejlepší dvaatřicítku zabojuje také kvalifikantka Sára Bejlek. Obhajobu titulu odstartují Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Nešťastný návrat Krejčíkové. Ve Stuttgartu neudržela vedení proti trápící se Kuděrmetovové

WTA STUTTGART - Barbora Krejčíková (28) na první akci po sérii zdravotních potíží a odhlášení se z pěti turnajů sahala po vítězném návratu na kurty, první zápas po více než dvou měsících ale do vítězného konce nedotáhla. Na hvězdami nabitém podniku WTA 500 ve Stuttgartu podlehla po více než tříhodinovém boji 7:5, 4:6, 4:6 světové devatenáctce Veronice Kuděrmetovové (26) z Ruska, přestože ve třetím setu vedla 4:1, a antukovou část sezony začala nešťastnou porážkou.

Loni ničila hvězdy a slavila triumf. Letos Krejčíková titul v Dubaji obhajovat nebude

Barbora Krejčíková (28) se odhlásila i z druhé únorové tisícovky na Blízkém východě. Po Dauhá se kvůli bolestem zad nepředstaví ani v Dubaji, kde měla příští týden obhajovat triumf z loňska. Před rokem slavila zisk cenné trofeje po skalpu všech tří členek tehdejší TOP 3.

Krejčíková se z Dauhá kvůli bolestem zad odhlásila, v deblu ji nahradila Nosková

Barbora Krejčíková (28) se těsně před svým úvodním vystoupením odhlásila z turnaje WTA 1000 v Dauhá. Dvanáctá hráčka světa se pořadatelům omluvila kvůli bolestem zad, v soutěži deblistek ji nahradila krajanka Linda Nosková (19).

Krejčíkové se odveta nepovedla. V Abú Zabí skončila opět na raketě Samsonovové

WTA ABÚ ZABÍ - Česká tenistka Barbora Krejčíková (28) dohrála na turnaji WTA 500 v Abú Zabí stejně jako před rokem po dvousetové porážce s Ljudmilou Samsonovovou (25). Letos ve čtvrtfinále přišla čtyřikrát o podání a obhájkyni finále podlehla 5:7, 4:6. Osmá nasazená Ruska si o zopakování loňského výsledku zahraje s nejvýše nasazenou Jelenou Rybakinovou (24), s níž vyhrála všechny čtyři vzájemné souboje.

Krejčíková je v Abú Zabí ve čtvrtfinále, Sorribesová se zranila a po devíti gamech vzdala

WTA ABÚ ZABÍ - Barbora Krejčíková (28) se v prvním zápase od porážky ve čtvrtfinále Australian Open příliš nenadřela. Ve svém úvodním vystoupení na podniku WTA 500 v Abú Zabí odehrála s náhradnicí a přemožitelkou Lindy Noskové Španělkou Sarou Sorribesovou (27) jen devět gamů, než jí soupeřka kvůli zranění ruky po pádu vzdala. O postup do semifinále se čtvrtá nasazená Češka utká v odvetě za rok staré vyřazení s loňskou finalistkou a světovou patnáctkou Ljudmilou Samsonovovou (25).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist