Sherif Mayar

Sherif Mayar

28
žena
Egypt
Datum nar.:
5. 5. 1996
Výška:
180 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 80. / 31.
čtyřhra: 154. / 88.

Vzpruha před Roland Garros. Siniaková si na antuce ve Španělsku došla pro trofej z turnaje WTA 125k

WTA 125k LLEIDA - Kateřina Siniaková (27) zakončila svůj nejpovedenější týden sezony triumfem. Česká tenistka, jež si půl roku nezahrála čtvrtfinále, ovládla antukový turnaj WTA 125k ve španělské Lleidě. Ve finále nasazená dvojka udolala po takřka tříhodinovém boji 6:4, 4:6, 6:3 Egypťanku Majar Šarífovou (27).

Sabalenková vyhrála v Madridu další třísetovou bitvu a dál pokračuje v obhajobě titulu

WTA MADRID - Dvojnásobná šampionka Aryna Sabalenková (25) na turnaji WTA 1000 v Madridu pokračuje v útoku na obhájení loňského triumfu. Světová dvojka ve třetím kole zdolala po dvou a půl hodinách boje 6:1, 6:7, 6:4 americkou teenagerku Robin Montgomeryovou (19) startující na divokou kartu. V obou předchozích případech, kdy si Běloruska připsala ve španělské metropoli alespoň jednu výhru, dokráčela až k titulu.

Muchová a Vondroušová zvládly start v Montrealu ve dvou setech. Bouzková je už v osmifinále

WTA MONTREAL - V úterý na turnaji WTA 1000 v Montrealu uspěli hned tři ze čtyř českých tenistek. Finalistka French Open Karolína Muchová (26) porazila 7:6, 6:2 Anastasií Potapovovou (22) a po dvou měsících vyhrála zápas bez ztráty setu. V prvním singlovém zápase od triumfu ve Wimbledonu zvítězila Markéta Vondroušová (24), jež potvrdila roli favoritky proti Majar Šarífové (27) a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou (32). Už do osmifinále postoupila Marie Bouzková (25), která vyhrála i čtvrtý vzájemný zápas se světovou šestkou Caroline Garciaovou (29).Naopak Kateřina Siniaková (27) nenašla recept na Ljudmilu Samsonovovou (24).

Sabalenková zvládla i deváté antukové čtvrtfinále. Proti Šarífové získala 11 z posledních 12 gamů

WTA MADRID - Aryna Sabalenková prohrávala v Madridu dvakrát o set a brejk s Majar Šarífovou, která si zahrála své premiérové čtvrtfinále na podnicích vyšších než WTA 250. Od stavu 2-6 1-2 však začala dominovat, rozjeté Egypťance už povolila jen jeden game a zvládla i své deváté antukové čtvrtfinále na nejvyšším okruhu. V semifinále se předloňská šampionka utká s Marií Sakkariovou.

Krejčíková letos poprvé končí na hráčce mimo Top 20. V Madridu podlehla Martičové

WTA MADRID - Barbora Krejčíková letos poprvé nestačila na hráčku mimo Top 20. V osmifinále antukového turnaje WTA 1000 v Madridu podlehla 33. ženě žebříčku Petře Martičové z Chorvatska, proti které nevyužila čtyři setboly a prohrála 3-6 6-7.

Bouzková využila v Portugalsku snadného losu a zahraje si první letošní čtvrtfinále

ITF OEIRAS - Marie Bouzková si coby nasazená jednička na podniku ITF s dotací 100 tisíc dolarů v portugalském Oeirasu poradila i s druhou soupeřkou ze čtvrté stovky žebříčku a po výhře nad Isabellou Krugerovou se dočkala své první letošní vítězné série v hlavních soutěžích a také premiérové čtvrtfinálové účasti v probíhající sezoně. O postup mezi nejlepší osmičku naopak marně usilovala Jesika Malečková.

Nosková vyhrála premiéru na turnaji WTA 1000, Fruhvirtová se v Indian Wells oklepala z kanára

WTA INDIAN WELLS - V zahajovací den se v Indian Wells představily dvě české teenagerky a obě byly úspěšné. Vítěznou premiéru na turnaji prestižní kategorie WTA 1000 si odbyla osmnáctiletá Linda Nosková, jež si poradila s 38. hráčkou světa Rumunkou Irinou Beguovou. Sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová pak otočila duel s Egypťankou Majar Šarífovou, byť v prvním setu neuhrála ani game.

Počtvrté v Monterrey, počtvrté v semifinále. Garciaová v Mexiku dál potvrzuje roli favoritky

WTA MONTERREY - Světová pětka Caroline Garciaová na turnaji WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála 6-0 6-4 Egypťanku Majar Šarífovou a i svou čtvrtou účast proměnila minimálně v semifinále. Letos v něm finalistka z roku 2015 narazí na Belgičanku Elise Mertensovou.

Jednička Garciaová v Monterrey nechybí ve čtvrtfinále. Šarífová přežila mečboly

WTA MONTERREY - Světová pětka Caroline Garciaová na podniku WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála hladce 6-3 6-2 Španělku Nuriu Parrízasovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm si bývalá finalistka zahraje s Egypťankou Majar Šarífovou, jež v bitvě s

Nosková si poradila i s Šarífovou a v Lyonu postoupila do čtvrtfinále

WTA LYON - Ve formě hrající Linda Nosková v Lyonu porazila 6-3 6-2 šestou nasazenou Egypťanku Majar Šarífovou a potřetí v kariéře a poprvé v hale postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA. O udržení čtvrtfinálové neporazitelnosti si 18letá Češka zahraje v souboji bývalých vítězek dívčích grandslamů s Kolumbijkou Camilou Osoriovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist