Lehečka Jiří

Lehečka Jiří

22
muž
Česká republika
Datum nar.:
8. 11. 2001
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 23. / 23.
čtyřhra: 203. / 144.

Lehečka nebude hrát na French Open, vyšetření potvrdila únavovou zlomeninu obratle

Jiří Lehečka (22) utrpěl únavovou zlomeninu bederního obratle a přijde o účast na French Open. Nejistý je také jeho start ve Wimbledonu. Webům iDNES.cz a iSport.cz to řekl hráčův trenér Michal Navrátil. Druhý grandslamový turnaj sezony začne v Paříži 26. května.

Velké turnaje v ohrožení. Lehečku vystrašilo podezření na únavovou zlomeninu obratle

Jiří Lehečka v pátek v Madridu vzdal kvůli obnoveným bolestem zad své největší semifinále a jen pár dní po skalpu Rafaela Nadala a postupu přes Daniila Medveděva dostal dvojí úder. Předběžná vyšetření ve Španělsku podle serveru iSport.cz odhalila podezření na únavovou zlomeninu bederního obratle, což by při potvrzení černých prognóz mohlo znamenat pauzu až na několik měsíců v části sezony plné velkých turnajů.

Lehečka po největším semifinále vyrovnal maximum ve světovém žebříčku, Menšík ho vylepšil

Jiří Lehečka se po postupu do semifinále turnaje Masters v Madridu posunul ve světovém žebříčku na 23. místo a vyrovnal si osobní maximum. Dvaadvacetiletý český reprezentant si polepšil o osm míst.

Lehečka se odhlásil z dalšího turnaje. Záda ho připravila také o Masters v Římě

Jiří Lehečka přijde kvůli problémům se zády o již třetí antukový turnaj před French Open. Po absenci v Monte Carlu a Barceloně se sice prodral do životního semifinále v Madridu, zranění si ale obnovil a z dalšího Masters v Římě se podle očekávání odhlásil. Akce v italské metropoli startuje za tři dny.

Lehečka si v Madridu obnovil zranění zad, první semifinále na Masters v sedmé hře vzdal

ATP MADRID - Jiří Lehečka (22) si své dosud největší semifinále dlouho neužil. Na antukovém Masters 1000 v Madridu nejlepší český tenista vzdal za stavu 3:3 kvůli obnoveným bolestem zad Félixi Augeru-Aliassimemu (23). Kanaďan, kterému postup usnadnil už třetí soupeř včetně Jakuba Menšíka, si o nejcennější trofej zahraje s Rusem Andrejem Rubljovem (26).

Lehečka odehraje v Madridu své největší semifinále, nastoupí proti Augerovi-Aliassimemu

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Jiří Lehečka (22) odehraje na španělském Masters své největší semifinále v kariéře a vyzve v něm Félixe Augera-Aliassimeho (23), oba budou útočit na své první finále na tisícovkách. Vítěz se v nedělním souboji o titul utká s Taylorem Fritzem (26), nebo Andrejem Rubljovem (26).

Lehečka je v Madridu ve svém největším semifinále, Medveděv mu po prohrané úvodní sadě vzdal

ATP MADRID - Jiří Lehečka (22) hraje v Madridu svůj první turnaj po více než měsíční pauze a na španělském podniku Masters se probojoval do svého největšího semifinále v kariéře. Nejlepší Čech v žebříčku do něj postoupil po skreči Daniila Medveděva (28), kterého limitovalo zranění pravé nohy a po prohrané úvodní sadě už v utkání nepokračoval. O své třetí finále na nejvyšším okruhu bude bojovat s Félixem Augerem-Aliassimem, jenž měl po odstoupení Jannika Sinnera volno.

Lehečka zabojuje v Madridu o své největší semifinále, Sabalenková se ve šlágru utká s Rybakinovou

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se dozvíme posledního semifinalistu mužské dvouhry a obě ženské finalistky. Jiří Lehečka bude na své největší semifinále útočit proti světové čtyřce Daniilovi Medveděvovi. Světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková se o finále utká s Madison Keysovou a druhá finalistka vzejde ze šlágru mezi obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.

Lehečka má skalp antukového krále Nadala, v Madridu zabojuje o své první semifinále na Masters

ATP MADRID - Jiří Lehečka (22) pokračuje v Madridu v jednom ze svých nejlepších turnajů, a navíc si v osmifinále připsal velmi cenný skalp. Nejlepší Čech v žebříčku porazil po setech 7:5, 6:4 antukového krále a pětinásobného šampiona Rafaela Nadala (37), který se na domácí tisícovce představil naposledy v kariéře. Rodák z Mladé Boleslavi zabojuje o své premiérové semifinále na podnicích Masters proti nasazené trojce Daniilovi Medveděvovi (28).

Lehečka v Madridu vystavil stopku Monteirovi a vyzve Nadala. Menšík ve třetím kole vzdal

ATP MADRID - Jiří Lehečka (22) už podruhé vylepšil své maximum na Masters v Madridu. Nejlepší Čech v žebříčku ATP přehrál ve třetím kole 6:4, 7:6 rozjetého kvalifikanta Thiaga Monteira (29) a může se těšit na prestižní střetnutí s pětinásobným šampionem Rafaelem Nadalem (37). O postup mezi nejlepší šestnáctku usiloval ještě Jakub Menšík (18), ale za stavu 1:6, 0:1 vzdal Félixi Augeru-Aliassimemu (23).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist