Becker pomáhal sběračům při tréninku před Turnajem mistrů

15. 11. 2010, 16:34
Aktuality 0
Trojnásobný wimbledonský vítěz Boris Becker pomáhal sběračům míčů v přípravě na nadcházející Turnaj mistrů. Německý tenista se minulý týden v Chiswicku na chvilku zapojil do přípravy dětí ve věku od dvanácti do šestnácti let a posléze vzal i raketu do ruky a zahrál pro sběrače pár výměn na zkoušku.
Boris Becker

“Nejdůležitější věcí, kterou si musí sběrač pamatovat, jsou zvyklosti a návyky hráčů během hry. Je potřeba bedlivě sledovat vývoj a rychle reagovat na jeho potřeby," říkal Becker sběračům. "Máte těžkou práci, musíte být tiší a soustředění," doplnil.

Turnaj mistrů začne i za účastí Čecha Tomáše Berdych v neděli 21. listopadu a v Londýně se bude při sbírání míčů střídat třicet chlapců a dívek. Pořadatelé je vybrali v akci X Factor style, do které se začátkem roku přihlásilo 1.600 zájemců.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist