Tenisové zprávy - Video dne

Borges byl v Estorilu okraden o brejk. Garín zahrál do autu, přesto mu sudí daroval důležitý bod

6. 4.
Video dne
7 komentářů

Další články

VIDEO: Tenisté poznávají své kolegy podle outfitů

Iga Šwiateková, Naomi Ósakaová, Coco Gauffová, Madison Keysová, Elina Svitolinová, Jelena Ostapenková, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Hubert Hurkacz, Andrej Rubljov. Gaël Monfils či Frances Tiafoe se v Miami zúčastnili netradičního kvízu. Na tabletu se jim zobrazovali outfity a měli podle nich tipovat jména současných či bývalých tenistů startujících na prestižní akci na Floridě.

VIDEO: Predikce tenistů na vítěze turnajů v sezoně 2024

Sedmička tenistů Andrej Rubljov, Sebastian Korda, Jack Draper, Zhizhen Zhang, Thanasi Kokkinakis, Lorenzo Musetti a Christopher Eubanks se před startem turnaje v Indian Wells zamýšlela nad vítězi turnajů v roce 2024. Kdo letos získá svůj první titul z podniků Masters 1000 a kdo z nich vybojuje alespoň dvě trofeje? Kdo oslaví nejvíce triumfů? A komu se bude nejvíce dařit na grandslamech či olympiádě?

VIDEO: Hvězdní zaměstnanci v Indian Wells. Tenisté si vyzkoušeli roli ochranky či prodavače

Šest tenistů ze širší světové špičky se v průběhu letošního turnaje v Indian Wells inkognito infiltrovalo mezi fanoušky v areálu Tennis Paradise a vyzkoušelo si netradiční roli zaměstnanců. Andrej Rubljov se mezi lidmi procházel jako ochranka, Daniil Medveděv markoval zboží ve fanshopu, Holger Rune radil s výběrem zboží, Maria Sakkariová prodávala zmrzlinu, Ons Jabeurová návštěvníkům pomáhala s orientací v areálu a Alex de Minaur si užíval koordinaci aut na parkovišti. Někteří fanoušci při setkání se známými tvářemi znejistili, další požádali o fotku a byli i tací, kteří známé tváře 'odhalili' a Rubljova si spletli s Jannikem Sinnerem.

VIDEO: Tenisový kvíz. Znají hráči vítěze loňských turnajů Masters 1000?

Večer v Indian Wells začíná první letošní turnaj série Masters 1000. Hubert Hurkacz, Karen Chačanov, Sebastian Korda a Gaël Monfils se před jeho startem zúčastnili kvízu, v němž měli zavzpomínat na vítěze devíti loňských tisícovek. A pouze nejzkušenější z nich Francouz Monfils odpověděl pokaždé správně. A jak byste seznam šampionů z Indian Wells, Miami, Monte Carla, Madridu, Říma, Toronta, Cincinnati, Šanghaje a Paříže sestavili vy? Zkuste nám napsat své odpovědi do komentářů. Naše malá nápověda: tři tenisté loni získali po dvou trofejích.

VIDEO: Jak Federer prohrál zápas v ping-pongu se sedmiletou Číňankou

"Porazila jsem Rogera Federera," pyšní se copatá Gui Duoer, alias Pineapple. To si takhle jednou hvězdný švýcarský tenista v 'penzi' zahraje v rámci projektu společnosti Uniqlo 24 hodin s Rogerem v Šanghaji pingpongový zápas na jeden vítězný set proti sedmileté holčičce, která je národní šampionkou ve své kategorii. A s čínskou nadějí stolního tenisu navzdory předchozím radám trenéra prohraje. "Míčky se ke mně vrací opravdu rychle," uznal vítěz 20 grandslamů umění své přemožitelky.

VIDEO: Odpovídá Adam Pavlásek. Ve fotbalovém kvízu obstál

Čtvrtfinalista letošní Australian Open ve čtyřhře mužů Adam Pavlásek se během příprav na daviscupové utkání proti Izraeli ukázal i jako velký fotbalový fanoušek. Podívejte se na krátký kvíz, který český tým zveřejnil na Instagramu.

VIDEO: Lehečka odpovídá. Na Davis Cupu byl poprvé až při vlastní účasti

Jiří Lehečka se před kvalifikačním zápasem Davis Cupu proti Izraeli rozpovídal o svých zkušenostech s týmovou soutěží. Třeba o tom, že na vlastní oči sledoval Davisův pohár až ve chvíli, kdy ho sám poprvé hrál.

VIDEO: Úsměvné momenty a kiksy na turnajích ATP 2023

Kiksy, pády, šťastné údery, emoce, gesta, veselé oslavy, frustrace. Tenisové zápasy přinášejí i řadu netradičních a úsměvných momentů. Zde je výběr těch nejlepších na turnajích ATP v sezoně 2023.

VIDEO: Gesta fair play na turnajích ATP 2023

Vzájemný respekt a sportovní chování se z tenisových kurtů nevytrácí. Zde jsou některé momenty z letošních turnajů ATP, které zahřejí u srdce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist