'Jamajčan' Brown už má německé občanství. První zápas vyhrál

3. 11. 2010, 17:15
Aktuality 3
Poprvé jako občan Německa odehrál soutěžní utkání Dustin Brown. Tenista, jenž dosud reprezntoval Jamajku, na challengeru v Eckentalu porazil Brita Ebdena.
Profily hráčů
Dustin Brown

Dustin Brown se před více než 25 lety narodil německé matce a otci z Jamajky. Od příchodu na svět žil v Německu, ale ještě donedávna měl jamajské občanství.

Během letošního roku poprvé nakoukl mezi stovku nejlepších tenistů a spekulovalo se o získání britského pasu, aby pomohl Britům v návratu ze dna Davisova poháru. Jeho babička z otcovy strany, je totiž Britkou.

Nakonec ale získal německé občanství a již má za sebou i první soutěžní zápas pod vlajkou Německa. Brown na challengeru v Eckentalu zdolal 7-6 6-7 6-4 Australana Mathewa Ebdena a postoupil do 2. kola.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ebden je Australan.
Reagovat
LubosZabloudil
Díky, opraveno
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist