'Líbající' fanoušek může jít do vězení

10. 9. 2009, 10:15
Aktuality 40
Přílišná vášeň k tenisu se nemusí vyplatit fanouškovi, který se po vítězství Rafaela Nadala vrhnul na španělského tenistu a políbil ho. Příznivci třetího hráče světa hrozí až rok vězení.
Profily hráčů
Rafael Nadal s neposlušným fanouškem

Noam U. Aorta si na problémy zadělal po utkání Rafaela Nadala s Gaelem Monfilsem. Třiadvacetiletý fanoušek vběhl na kurt a dostal až k tenistovi, který si zrovna měnil triko. Než ho ochranka odtáhla, stihl Nadala obejmout a políbit.

"Nadal tam stál, musel jsem. Trochu jsem předtím pil. V mé zemi není problém, když políbíte jiného muže," řekl podle policistů Aorta, který má izraelské občanství, když ho odváželi do vazby. "Já s tím problém nemám. Ten chlapík by moc milý," nezlobil se španělský tenista. "Řekl mi 'Miluju tě' a políbil mě."

Aorta, který v New Yorku žije nedaleko stadionu Arthura Ashe, ale přesto čelí žalobě za nedovolené vniknutí na kurt. Podle státního zástupce Richarda Browna je nutná nulová tolerance vůči divákům, kteří se chovají nezodpovědně. "Obzvlášť znepokojující je, že došlo k tělesnému kontaktu s hráčem," uvedl Brown. Pokud soud uzná nedisciplinovaného fanouška vinným, hrozí mu až rok za mřížemi a pokuta 5.000 dolarů.

Komentáře

40
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
No fakt, ale ako inak mu mal dať pusu? Prísť k Rafanovi dom? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně, jak za nim ještě po tom incidentu jde do půl těla vstříc, tak to fakt vypadá trochu blbě :), něco jako neberte mi ho ještě .... :) no nevim
Reagovat
smazaný uživatel
Asi si s ním ešte chcel pokecat :) alebo ešte tu existuje aj tá iná možnosť, ale to mu pre tento raz odpustím, ale ešte jeden taký pokus a neubránim sa tomu :))
Reagovat
smazaný uživatel
No, nejdřív růžový triko, pak tohle, navíc to věčné tulení se k soupeřům u sítě po zápase (hlavně k Fedexovi, hlavičku na rameno a pod.), budu obezřetný :), ještě jednou !!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrazet nekdy do Spanelska, takovi jsou vsichni:))
Reagovat
smazaný uživatel
* Vyrazte
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Já ksem ve Španělsku ještě nikdy nebyl. Upřímně řečeno, docela si mě uklidnil.... Dík :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo:) Holt jina kultura, my jsme obecne oproti jizanum desne chladni, ale proti Spanelum je to extrem, ti maji k tomu telesnymu kontaktu uplne jiny pristup, vsichni se furt objimaji atd:)).. nahodou je tam krasne a holky lezou do postele sami, nektery i umi anglicky:))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, nielenže sú Španieli pekní ale ešte aj takýto prítulní, už dávno som tam chcela ísť, teraz mám zase o dôvod viac :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekní = maji tmavsi plet;).. ja jsem ze Spanel taky dojel krasne opalenej a vypadal sem jeste lip, jak normalne... ale solarkem se mi to stejne prici ladit... lea taky mi tam kazda holka prisla tak 5x hezci jak by vypadala u nas, kdyby byla bila jako stena:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nie je to len farbou, je to tým všetkým, proste to tak je. To vyžarovanie a tá veselosť, proste všetkým :) Zdajú sa mi rozhodne krajší (ako národ v globále myslím) než napr. Briti abo Nemci.
Reagovat
smazaný uživatel
Španělky ale hrozně rychle stárnou, to bude asi tim sluncem. V 25 vypadají jako naše ve 30ti a ve 30ti jako naše 40ky... Blondýnek tam asi moc taky není, co? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale každý si tu trepeme to svoje :D neviem ako vyzerajú Španielky, ale Španiely majú niečo do seba :)
Reagovat
smazaný uživatel
A blondínu Španielku som tuším ešte nevidela :))
Reagovat
smazaný uživatel
nicy: Chapu chapu, ale podle me je to hlavne tim, ze jsou pro tebe pritazlive exoticti:)).. Kdybys tam zila delsi dobu, asi by ti to tak uz neprislo. I kdyz hezci nez Nemci nebo Anglicani by ti asi prisli, at bys tam zila jakkoliv dlouho:)))

olfess: Ne no :).. a kdyz je nejaka s pleti jako ma Verdasco vyperoxidovana do nejsvetlejsich odstinu, tak to vypada dost usmevne..
Reagovat
smazaný uživatel
Po tech "vaznych a dramatickych" diskuzich ohledne Rogera, fotbalu, obranarskeho tenisu atd.. je to prijemny odreagovani:)
Reagovat
smazaný uživatel
Trefa, aneb po česky teď jsi na to kápl :D A fakt je to dobré odreagovanie, nemám rada, keď sa diskutuje len čiste o téme abo len o tenise. Ale toho Simona a Djoka ti neodpustím :P
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou životně důležitá témata !!! :)

P.S. No s tou pletí u těch blondýnek, asi máš pravdu, no.:) Ale hele třeba, kdyby to byla nějaká španělsko-německá směska nebo španělsko-francouzská, tak by to mohlo být koukatelnáý, ne ? :) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nicy: mela bys me milovat takovyho, jakej jsem a podobny blbosti mi nevycitat:)):-D

olfess: Jestli neco takovyho najdes:)).. pokud vim, tak dokonala francouzsko spanelska smeska je Baskicko:))) i kdyz oni maji i nejake predky v Britanii, tak nevim, jak na tom jsou vzhledove. Ale i kdyz se ti libi blondyny, ve Spanelsku bys je ozelel a vybral by sis.. jak rikam, na dovolenou je to tam krasny.
Reagovat
smazaný uživatel
No já tedy nevim, na tenise jsem viděl akorát tu Nadalovu přítelkyni, to je tam u nich něco jako vyhlášená krasavice, ale nevim nevim. Velkej nos, oči blízko u sebe, málá, žádný prsa, do tho ty černý vlasy no nevim, ta vypadá jak hlavonožec, tak jestli jsou tohle ty zmíněné krasavice, tak to střihnu na dovču asi někam jinam. Nebo, viděl si tam něco hezčího než tohle?
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, lásku si musíš zaslúžiť ;-) A tá Xisca sa nepáči ani mne, na jednej fotke vyzerali s Nadalom ako súrodenci - bratri :D
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme asi jediní my dva, všude slyšim, jak je dorá, netvrdím, že je ošklivá, ale asi jsme jediní no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Tú postavu ešte daj daj ale do pusinky jako nič moc :) Ale ževraj JLo má predkov zo Španielska a hejha jaká je to fešanda ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ta Nadalova se nezda ani mne, cekal bych od nej vic:)).. Takovy Verdasco - nejdriv Ivanovicova, ted mu chodi na zapasy Wozniacka!:))

Mas to jako vsude (nicy, stejne je to urcite i s klukama tam), hezky tam jsou, osklivy tam jsou take:) Ale ta, na kterou jsem se vetsinu dnu soustredil.. moc hezcich holek jsem u sebe v zivote nemel:))
Reagovat
smazaný uživatel
Snad budu trpelivy a nezapomenu na tebe behem toho cekani:))
Reagovat
smazaný uživatel
Taký Verďa má vkus dobrý, to jako jo a sám sa aj priznal, že proste vedľa seba nejakú slečnu mať musí :) Ale táto rašpla sa mi teda vôbec nepáči:

http://www2.pictures.fp.zimbio.com/Camilla+Belle+Fernando+Verdasco+Enjoying+Each+0xvKg-BLpWFl.jpg

a Wozniacki tiež nie je nič moc, ja som ju na jeho zápasoch (alebo opačne) ešte nevidela, a on sám povedal, že všetky jeho bývalé boli brunetky - tak asi by si z ničoho nič nezačal s blondínou, alebo ktovie... Chazy a ako dlho si tam bol?
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak prave, aji proto jsem jeho fanda, je mi desne blizky myslenim:)))..

http://www.gototennisblog.com/wp-content/uploads/camilecaro.jpg

Vidis, to je jeho VIP loze:))).. A nic moc neni, umi byt moc krasna, kdyz se trochu snazi.

10 dnu, normalni dovolenka:)).. dyl bych tam asi ani byt nechtel, jeste bych tam tech holek prostridal vic a kdo vi, co bych si odvez domu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu ještě dítě, ne? Bych si připadal trochu jak úchyl bejt na jeho místě. Zlatá Caroline nebo Ana ..
Reagovat
smazaný uživatel
Acha. Díky... mne sa Caroline moc nezdá. Zachvílku si začne aj s Cirsteou, uvidíš :)) A dostalo sa mi do uška, že v ESP (v Madride zvlášť) funguje nočný život na plné obrátky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ana mi pripadala pre ňho ako stovrená, veď viete, prečo sa rozišli, nie? Ten jej nový golfista je teda...... ja by som sa za ňho hanbila :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nicy...zrovna Rafa má mamku blondýnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Obecne jich tam ale fakt moc neeni :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jináč aj Nando byl tak trošku "za mlada" blondín:
http://1.bp.blogspot.com/_GWJatwb-WlI/Sl3kB4nCbHI/AAAAAAAAJ3U/L2qP4nQjhTU/s400/verdasco.jpg
Reagovat
weak
mne spise prijde neuveritelne, jak se mohlo stat, ze ho ochranka nezachytila... kazdy prenos vidime, jak se kolem hracu pohybuji stokilove gorily a kdyz se neco stane, tak zachrapou... kdyby mel ten clovek v ruce treba nuz, tak nadala klidne probodl a bylo by jeste "veseleji" ... cili v prvnim pripade bych vyhodil/vymenil tamni ochranku, bylo to jejich fatalni selhani... zvlast kdyz se podobna situace stala pred par mesici na french open rogeru federerovi...
Reagovat
smazaný uživatel
První, co mě zaujalo na US, byli neuvěřitelně tlustí a pomalu běžící pánové z ochranky. Doma jsme si na to upozorňovali! Těmto pánům uteče prakticky každý starší pěti let. Mně připomínají takové ty chlápky, co jsou v nočním baru, tam vysedávaj a maximálně jsou schopní zatarasit svým TĚLEM VÝCHOD před někým, kdo utíká bez placení... žádné jiné pozitivim jsem na těch obrovských bachorech nenašel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, uz se zase jen ceka, az se neco stane. Pak se samozrejme budou hledat opatreni. Ale na jeden rok uz je toho na grand slamech moc.
Reagovat
smazaný uživatel
No ešteže tak, že to boli takí "milí votrelci". Jedného zaujala Fedova hlava a chcel ju skrášliť a druhý sa chcel len vybozkávať. Kiežby to bolo vždy také srandovné. Je však známy aj iný prípad.
Reagovat
a.magerova
No je asi takový trest výstrahou pro ostatní, souhlasím s tím.
Reagovat
smazaný uživatel
Do väzenia ? Odhadujem, skôr do davu homosexuálov, ktorí pochodujú ulicami.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist