'Malá Ash'. Bartyová po ukončení kariéry bude vydávat knížky pro děti

10. 4. 2022, 14:53
Aktuality 14
Bývalá světová jednička Ashleigh Bartyová se po ukončení kariéry bude věnovat knížkám pro děti. V červenci jí vyjde první kniha ze šestidílné série "Malá Ash".
Profily hráčů
Ashleigh Bartyová

"Byla to ohromná zábava a něco, co jsem vždycky chtěla dělat," citovala agentura Reuters trojnásobnou grandslamovou šampionku, která v březnu nečekaně v pětadvaceti letech ukončila kariéru.

Řada příběhů v knihách bude inspirovaná životem Bartyové, kterou k jejich napsání inspirovala pětiletá neteř. "Lucy mě vedla jako Polárka. Je totiž v nejlepším věku, aby podobným příběhům rozuměla," uvedla bývalá tenistka.

"Moc se mi líbilo, když mi říkala, co si myslí a co se jí honí hlavou, když si čte. Už se těším, až si budeme spolu číst," přidala Bartyová, která plánuje i veřejná čtení pro děti z australského venkova.

V plánu má Bartyová i životopisnou knihu, která vyjde v listopadu. "Není moc běžné, aby někdo vydával biografii v pětadvaceti. Ale když se ohlédnu zpět, tak mi kariéra přinesla tolik bolestí i radostí, že to bude velmi dobré čtení," prohlásila.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Davor1
Ash si skvelá. Najvýnimočnejšia tenistka (spolu s Justine Henin) a predovšetkým osobnosť, akej som mal kedy česť fandiť. Škoda len, že to netrvalo dlhšie smile

Snáď si potenisový život užije podľa jej predstáv.
Reagovat
Rafaeoli25
Henin stavím tenisovým uměním výš.
Reagovat
Patik
v tomto multimediálnom svete ešte zaujímajú deti knižky ?
Reagovat
misa
Úctyhodný krok.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Kriminálky, na nichž spolupracovala Martina Navrátilová, doporučuji: https://www.databazeknih.cz/knihy/absolutni-nasazeni-90356
Reagovat
Frick
že Ash ukončila kariéru +/- v čase konání turnaje na ashi...
Reagovat
paddy
těším se na kapitolu spojenou s Wimbledonským titulem smile
"14:0 aneb Jak malá Ash sejmula velkou Káju" smile

https://www.youtube.com/watch?v=fVZROvO50K8
Reagovat
lars
vypado to , ze se povazujes za dite:)
Reagovat
Rafaeoli25
Jestliže k tomu má talent a určitě má, jinak by se rozhodně neztrapňovala, nemá to zapotřebí, tak je to skutečně něco. I když je to "jen" pro děti, rád se podívám, ono pro děti je často těžší psát než pro dospělé smile
Reagovat
blixa
Renesanční člověk ! smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, takové aby člověk pohledal, ale jsou. Mám kamarádku, co dělá pro Albi, teď pro děti dokončuje interaktivní dobrodružnou-poznávací hru o Praze. Taky je hodně šikovná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zlatá holka smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist