"Obhajoba ve Wimbledonu? Záleží na Murraym"

19. 2. 2008, 15:17
Aktuality 0
Soutěž smíšených čtyřher považují mnozí tenisté jen jako doplněk na grandslamových turnajích. Přesto jsou hráči a hráčky, kteří ji berou vážně. Například vítězka wimbledonského mixu Jelena Jankovičová, která navzdory nabitému programu chce letos obhájit loňský titul.
Profily hráčů
Jamie Murray s Jelenou Jankovičovou

Jankovičová, čtvrtá hráčka světa, si loni došla pro nejméně prestižní ze všech titulů ve Wimbledonu po boku Brita Jamieho Murrayho. Do soutěže se přihlásila přesto, že v minulé sezoně odehrála nejvíc zápasů ze všech hráček světové špičky, a letos by si to v červenci ráda zopakovala.

"Myslím, že se mnou chtěl hrát na několika grandslamech, ale mojí prioritou byla dvouhra," řekla Srbka, "takže nevím, jestli se mnou ještě bude chtít hrát. Nechci ho naštvat. Jsem ten typ člověka, co jde raději proti sobě, než aby zklamal partnera. Titul ve Wimbledonu bychom mohli zkusit obhájit, záleží na něm. Já doufám, že bude souhlasit," dodala.

I kdyby to ale nevyšlo, nemusí Murray věšet hlavu. Loni na US Open se po jeho boku objevila nejlepší deblistka světa Liezel Huberová, s níž došel do semifinále. A sama Jankovičová o ní prohlásila, že je "v mnoha ohledech lepší než já"...

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist