10. den na Roland Garros: Začínají boje o semifinále

4. 6. 2013, 11:15
Previews 358
V Paříži se dnes ve slunečném počasí s příjemnými teplotami kolem 18 stupňů začne bojovat o postup do semifinále dvouher French Open. Vzájemný duel čeká bývalé šampionky Serenu Williamsovou se Světlanou Kuzněcovovou či Rogera Federera s domácím Jo-Wilfriedem Tsongou.

Program na dvou hlavních kurtech začne až ve 14 hodin zápasy dvouhry žen. Na dvorci Philippa Chatriera si to 'rozdají' Agnieszka Radwaňská se Sarou Erraniovou, které spolu hrály celkem již šestkrát - včetně kvalifikací a turnají ITF - a pět výher si připsala čtyřiadvacetiletá Polka. Ta se letos do čtvrtfinále Roland Garros dostala poprvé v kariéře, zatímco o dva roky starší Italka obhajuje loňské finále.

Větší pozornost ale zřejmě bude upřena na druhý největší kurt, kde se střetnou 28 zápasů v řadě neporažená šampionka z roku 2002 Serena Williamsová a vítězka ze sezony 2009 Světlana Kuzněcovová. Právě před čtyřmi lety ruská tenistka cestou za svým druhým grandslamovým titulem jednatřivetiletou Američanku - rovněž ve čtvrtfinále - porazila naposledy. Williamsová vyhrála 6 z 8 duelů, už více než tři roky ale na sebe nenarazily.

Po zápasech něžného pohlaví přijdou na řadu muži. Na centrálním kurtu se v zápase dne utká šampion z roku 2009 Roger Federer s posledním domácím zástupcem ve dvouhrách Jo-Wilfriedem Tsongou. Jednatřicetiletý Švýcar vyhrál posledních pět vzájemných soubojů i jediné střetnutí na antuce (Řím 2011), francouzský tenista dokázal zvítězit ve třech z dvanácti duelů. Tsonga, který letos ještě neztratil ani set, zatímco Federer má v nohách pětisetové osmifinále se Simonem, je v pařížském čtvrtfinále druhý rok po sobě, dál ale na domácí grandslamu ještě nebyl.

Ve druhém dnešním čtvrtfinále mužů se střetnou jednatřicetiletí Španělé, kteří měli cestu mezi nejlepší osmičku dosti rozdílnou. Loňský semifinalista David Ferrer dokázal po roce zopakovat cestu do čtvrtfinále bez jediného ztaceného setu, kdežto Tommy Robredo v posledních třech duelech dokázal otočit nepříznivý vývoj z 0-2 na sety a zapsal se do historie. Robredo bude ve svém již pátém čtvrtfinále na Roland Garros usilovat o premiérové grandslamové semifinále.

O účast ve čtvrtfinále ženské čtyřhry bude usilovat Lucie Šafářová. Česká fedcupová reprezentantka nastoupí spolu s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, s níž v generálce na Pařížobhájila titul v Madridu, proti sedmé nasazené americko-indické dvojici Bethanie Matteková-Sandsová a Sania Mirzaová.

- FRENCH OPEN 2013 -
úterní program zápasů 10. hracího dne (04. 06. 2013)

Kurt Philippa Chatriera (14:00):
A. Radwaňská (4-Pol.) - Erraniová (5-It.)
Tsonga (6-Fr.) - Federer (2-Švýc.)


Kurt Suzanne Lenglenové (14:00):
S. Williamsová (1-USA) - Kuzněcovová (Rus.)
Robredo (32-Šp.) - Ferrer (4-Šp.)

Kurt č. 2 (11:00):
2. zápas: Pavljučenkovová/Šafářová (11-Rus./ČR) - Matteková-Sandsová/Mirzaová (7-USA/Ind.)

kompletní program 10. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

358
Přidat komentář
Roger_Federer
Koukam je tu veselo, ješte , že jsem dal přednost praci..:)
Reagovat
smazaný uživatel
V rámci zachovania tenisovej piety nebudem príliš kritický, no prehrať s Tsongom na antuke takto ponižujúcim spôsobom je celkom trapas.

Pred každým GS sa veľa diskutuje o žrebe a možnosti vyhnúť sa Rafovi s Nolem, no posledné GS ukazujú, že to vlastne nie sú Rogerovi súperi.

Nečakal som taký skorý ústup z pozícii, veď do QF sa dostane Federer vždy celkom s prehľadom. Uvidíme, čo ukáže budúcnosť, ešte by som nad ním palicu nelámal, no pravdou je, že z čoho ťažil Roger na začiatku kariéry, z toho stráca na jej konci. Súčasná konkurencia nielen TOP3, ale aj TOP7 je nielen pre Rogera, ale aj pre ostatných príliš tvrdý oriešok a šancu majú len za predpokladu súhry šťastia a ojedinelých okolností.
Reagovat
Roger_Federer
To je samozdřejme hloupost, konkurence pro Federera je stejna jako před 5 lety, Rafa, Novak..
Ten problem je samozdřejme v nem a jeho hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Menoslov hráčov je rovnaký, ich výkonnosť nie..Alebo si myslís, ze Djokovic, Tsonga, Delpo, Berdych ale i Nadal boli pred 5rokmi lepsi, nez teraz?..Samozrejme, aj Rogerova hra išla dole, ale nie je to iba o ňom..
Reagovat
Roger_Federer
Nadal jednoznačne lepši než ted..Novak nejlepši sezona 2011 a 2012, přesto prohra v semifinale v Rg(2011), kdyby ho Federer neporazil, jiste by vyhral..cele, Wim (2012)
ostatni jmenovani scela jiste o Rogerovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Naučte se sázet lidi, kdo to tady má číst, tak hezký fórum to bývalo, samozřejmě tu byli Olfess a Barney a jejich šílené teorie, proti nim Federerovci a řezalo se to hlava nehlava, ale když se zrovna nehádali, byla tu super diskuze. I teď to jde, ale půlku zasviní sázkaři neunášením. Myslíte si že to někoho baví číst? Běžte si do diskuze, ne pod články.
Na osobní výpady proti sobě se dá zvyknout, to za chvíli přejde stejně jako Petříkovy a Forehandovy glosy.
Reagovat
smazaný uživatel
podla mna v piatok jednooznacne Ferrer kedy ked nie teraz cez Tsongu do finale
Reagovat
smazaný uživatel
No poďme sa teraz všetci ukojiť nad tým, že RF prehral štvrťfinále na grandslame. Z jeho strany to síce bola tenisová travesty šou, ale aspoň má čas dať sa dokopy a poriadne sa pripraviť na trávnatú časť sezóny. :) Jo hral perfektne !

Ako fanúšik dúfam v double, Halle-Wimbledon ale uspokojím sa aj s Wimby ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ty si teda kvalitny optimista
Reagovat
Matti
Je to zvláštní, ale pokud nebude hrát ve finále proti Rafovi, tak mu to i budu přát. Jsem asi sentimentální a nostalgický a navíc, ještě hodně mých známých a dobrých kamarádů fandí Rogerovi. Tak možná i proto. Akorát pomyšlení, co bude vyvádět rybař, mě děsí.
Reagovat
J.M.
Tak asi jediné pozitivum na tom je, že si odpočine na Halle. Kdyby do Halle jel hned po finále RG, docela bych trnul, co to s jeho tělem udělá.
Reagovat
spaniel
Ja vam nevim. Odpocival dost pred Rimem, nijak tezke zapasy tady nemel a stejne to neslo. Problem bude jinde a nemam tucha kde, to vi asi jen on sam (i kdyz ani v tom s nejsem jisty). Napadaji mne jen 2 moznosti, bud neni zdravotne fit nebo dostatecne netrenuje. Profesorskou hrou je maximum tak semi, jak v AO a i to mu musi prat los, jinak to nemusi stacit ani na ctvrtfinale.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
"Je krásné být fanouškem Rogera Federera" :-)))

...pravil po jeho výhře v Cincinnati. Vyhrál elegán od té doby něco? I doma v Basileji maestro padnul.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je na diagnózu, prehrabávať sa v 10 mesiacoch starých diskusiách :)))

Ale podľa mňa je to krásne aj tak. ;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Broz ... každý normální fanoušek má radost, když jeho vyvolený vyhraje a je smutný, když ne. Nečekáš něco jiného, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže je to krásné fandit tenistovi, který já každým coulem gentleman a hraje nejpohlednější tenis, neprohrabuje se v zadku, nevolá na diváky ať mu vykouří a nebrečí při každé nečekané události. :)))
Reagovat
Amputace
Souhlas, jen to, jestli je gentleman, opravdu nemůžeš vědět a osobně mě už tahle tvrzení o něm vytáčí, byť je mi celkem sympatický. Má takovou image, jistě, ale to je zapřičiněno mnoha faktory, která nemají s gentlemanstvím tolik společného - například to, že se dobře obléká, chová se klidně a nekonfliktně (alespoň vůči médiím), je to rozhodně sympaťák a neprovalila se žádná jeho nevěra či neměl jiný exces, ale kde kdo kdy přišel na to, že je to gentleman? Otravuje mě to stejně tak kolosálním způsobem, jako musí otravovat některé fanoušky Federera tvrzení o Nadalovi, že je skromný.
Reagovat
spaniel
Venco, ty ses rozjel :) Uz aby se umoudril pocas...
Reagovat
smazaný uživatel
Uznávám, že jde o klišé, ale mně se tak jeví, gentlemanství úzce souvisí se slušností a hráči jej snad každý rok ohodnotí cenou pro nejslušnějšího hráče (nebo co to je za cenu), k tomu gentlemanství patří i to, že se nehádá s rozhodčími, nerozbíjí rakety a nemluví sprostě (slovo shit řekne tak jednou za pět let nahlas, shut up za dva) Mně je navíc nadmíru sympatické, že jako jediný tenista ze špičky nechodí s modelkou, ale s "obyčejnou" tenistkou a jak píšeš, nikdy neměl žádné skandály či neshody s publikem, proto je také na všech turnajích nejoblíbenějším hráčem.
spaniel: No jo, takto dnešní studenti prokrastinují, já jsem za to počasí rád, mám teď v háji pravou ruku, ale od víkendu už snad budu moct, když počasí dovolí :D A nereaguj na Forehanda už prosímtě, je to boj s větrným mlýnem.
Reagovat
spaniel
Tak snad to v sobotu vyjde, v nedeli letim na tyden pryc a celkove to budu mit pak dost nabite, ale snad si nejaky cas najdem.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnu ilúziu si nám predostrel..Vskutku rozkošná nevedomosť.
Reagovat
Berny
Kolego nechcu ta opravovat pac souhlasim s tim ze roger je slusny clovek a sympatak a pokud by se v roce 1981 kdy pan buh byl velkorysy v rozdavani talentu stalo ze by ho dal nekomu jinemu napr.soderlignovi ci zlatanu ibrahimovicovi ci c.ronaldovi tak by se mohlo stat ze clovek s takovym megatalentem by byl namysleny tak ze by se ani vterinu nedal poslouchat, to stejne plati i o rafovi. Jsou oba totalni star a nikdy jsem od nich neslysel velkohuby kecy a naznaky hvezdnych manýrů.

A jinak i Nadal chodi s obycejnou tenistkou, vlastne Mirka je mene obycejna pac byla profi tenistka na rozdil od amaterske tenistky Xisci se kterou chodi Rafa. Ale vim ze to bylo mysleno asi tak ze Mirka neni kocka jak Xisca. Nicmene souhlas, je mi to sympaticke. Jinak Roger uz par raket rozflakal, 20 jich bude. Za to Nadal nikdy za karieru s raketou nehodil. To co predvedl loni Baghdatis to me vcelku vytocilo..
Reagovat
Amputace
Jak to tak čtu, tady zase dnes bude veselo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nepřijdou existence typu Olympiada, Rafafeoli nebo nezačne od věci psát Forehand dramatické nic nebude. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čiže to bude, lebo sa tu samozrejme objaví každý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. A nechutné provokace existence Pe3k vůči Nadalovi vám elegánovcům jaksi nevadí.
Reagovat
Fandina
Broz ... nechutné reakce musí vadit každému, bez ohledu na to kdo komu fandí.
Reagovat
smazaný uživatel
Až takovou dardu jsem dnes nečekal, ale tak nedá se nic dělat, jedeme dál, QF na GS pořád není vyloženě výbuch, i když jsme zvyklí na něco jiného. Teď je hlavní travnatá část sezony, kde by zase mohl Rog všechny uzemnit. :) A allez Tsonga, doufám, že to vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi jedl vtipnou kaši? :D Feffer ho dá ve třech setech :)
Reagovat
smazaný uživatel
*Ferrer
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Jo, máš šanci dojít do finále, s Ferrerem očekávám skvělou bitvu. Vážně jsi velký sympaťák.
Pro Rogera už pšenka na antuce nepokvete, Jo byl rychlejší, agresivnější a Roger se vyházel.
Přesto ho nepodceňujte, kolikrát se už tohle lidé mysleli. Na Wimbasu a US přijdou jeho chvíle.
Reagovat
J.M.
K tomu "kolikrát se už tohle lidé mysleli": tohle je ale bezprecedentní případ. Roger nikdy nehrál tak dlouhodobě špatně, a s tak jasnou dlouhodobě sestupnou tendencí. Hodně se zapomíná na to, že Roger hraje špatně, hůř, čím dál hůř, ještě hůř a nejhůř už od loňského Miami. To je víc než rok. Jediný turnaj, který se mu od té doby opravdu povedl, bylo Cincinnati (i v tom Wimbledonu jen se štěstím nevypadl ve 3. kole). Stejně tak se říkalo, že zase ožije na US Open, a taky se ve čtvrtfinále katastrofálně vyházel jako dnes. Tohle není nějaký sezónní výpadek formy. Samozřejmě, může ještě něco vyhrát. Ale bude asi potřeba i hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, podle mne by si měl dát pauzu. Přesto ho před Wimbledonem nejde odepsat, US až na minulý rok byl jeho nejlepším GS z hlediska výkonu.
Připomíná mi to období od AO 2010 do FO 2011, mne nepřesvědčilo ani to vítězství na TM. Vyhrál ale toho už dost, vypadnutí ve čtvrtfinálemi žíly netrhá. Přesto bych uvítal půlroční pauzu, je toho na něj moc, vypadá unaven psychicky i fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Federere, ty blb..ej starče!!! Tisíc korun za dvě kila bych bral, kdybys neprohrál s Tsongou?!!!!!! Mam šílenej vztek. Už by měl opravdu skončit, protože když začne prohrávat s hráči jako Niširoki nebo Tsonga, to opravdu neni hodné jeho velkému jménu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
aj mne pokazil tiket

uzma sere poriadne
Reagovat
Mayo
Tsonga je skvelý hráč takže neviem o čom píšeš
Reagovat
Hook2424
Když nebudeš blbej a budeš dění okolo tenisu více sledovat, třeba budeš příště i líp sázet!
Reagovat
smazaný uživatel
sa nauc tipovat chlape,Tsonga bol tutovka mesiaca
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem furt dost v plusu za tenhle rok, ale FO se mi opravdu nedaří. A sorry, na Tsongu jsem vsadil pár týdnu zpět, porazil ho Polák a od tý doby je na blacklistu s Berdychem, Murrayim a Tipsarevičem.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělí hráči jsou Nadal a Djokovič, pak dlouho nikdo a pak jsou dobří hráči.
Reagovat
tito
Vyšlo ti to. Já jsem opravdu poté, co Roger předváděl v závěru zápasu se Simonem ( skvělé podání, minimum UE - myslím pochopitelně poslední 2 sety ) netušil takovou katastrofu. Ale ex post se to pochopitelně špatně obhajuje.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tento zapas si poriadne zavahal,dal som pred zapasom a aj live ked bol Jo brejk dole,svine vsak stihli znizit kurz na Tsongu z 3,55 na 3,15 ale aj tak sa oplatilo
Reagovat
smazaný uživatel
ale tento zapas si poriadne zavahal,dal som pred zapasom a aj live ked bol Jo brejk dole,svine vsak stihli znizit kurz na Tsongu z 3,55 na 3,15 ale aj tak sa oplatilo
Reagovat
Matti
Nejvíc mě vždycky dostanou řeči, o blacklist.
Reagovat
Matti
Nejvíc mě vždycky dostanou řeči, o blacklist.
Reagovat
Matti
Nejvíc mě vždycky dostanou řeči, o blacklist.
Reagovat
smazaný uživatel
Jahahahahahahhah TAM MÁŠ SCHWEIZMAN. Švýcarský ťuňta dostal nakládačku od černého pantera. Byl dokonce tak zoufalý, že kazil i lehké smeče. Ale dopadl ještě dobře, vyhl se přímé konfrontaci s Rafou a Novakem, kteří by ho ponížili takovým způsobem, že by Švýcar utekl s pláčem do šaten. :-)
Reagovat
Pe3k
To už asi neotočí co? :D No čtvrtfinále je vzhledem k jeho formě vcelku úspěch. Federerovi budou muset stačit tituly z Wimbledonu a US Open :)
Reagovat
Pe3k
Jo a ještě gratulace Tsongovi! Parádní zápas, jen škoda, že ho Ferrer upinká...
Reagovat
tito
Mýlil jsem se. Gratulace Tsongovi.
Reagovat
smazaný uživatel
:(((, jestli to chce delat takhle, tak by mel Roger po USO ukonci karieru...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť švýcarský ubožák udělal další čtvrtfinále... na tom si vy elegoši zakládáte, ne? xD xD xD
Reagovat
dadaft
Reagovat
kada.tom
spojenost :-)))))
Reagovat
Mayo
Tsonga má úchvatnú formu ... dúfam, že pôjde do finále ..veľký sympaťák
Reagovat
Hook2424
Jestli má formu se uvidí teprve dál. Dnes se téměř nezpotil!
Reagovat
smazaný uživatel
dnes to bola katastrofa...
Reagovat
smazaný uživatel
a gratulacia Tsongovi
Reagovat
smazaný uživatel
Federer sa zahrava so svojim menom
Reagovat
TheRoyalBlue
To je pekne škaredé od Federera, že nedá Ferrerovi možnosť ho prvý krát poraziť.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pryč s uvadajícím Rožérem!
Reagovat
Fandina
Nejlepší jsou tenisti ve věku. Roger dneska na Tsongu neměl. Tak snad zase příště. Go Rogere go!
Reagovat
smazaný uživatel
Koniec
nejde podanie neda sa vyhrat
Reagovat
dappe
RF bojuje, ale absolutně na to nemá, je to hrozný trápení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer jake jednoduche
Reagovat
smazaný uživatel
Má vůbec Roger nějaké eso?
Reagovat
smazaný uživatel
nema
Reagovat
dadaft
velmi bych doporučoval uzavřít to ve třech Jo.
Reagovat
Fandina
čekáš na nějaký wta mač?
Reagovat
dadaft
ne. když to Tsonga nevyhraje ve třech, je to schopen prohrát v pěti.
Reagovat
Mayo
Tsongovi by som docela veril proti Djokovičovi v prípadnom finále...kdežto Rogerovi nie...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic ked sa dostne do finale tak len cez Nadala a to by uz proti Tsongovi si nenechal vziat
Reagovat
Amputace
Přesně tak. Ale Mayo má pravdu - když už, tak Tsonga by rozhodně potrápil víc než Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
zbytocne to riesime vo finale bude Ferrer ked dnes Federer prehra
Reagovat
Mayo
vlani mal Tsonga Djokoviča na lopate...a Tsonga proste na RG vie hrať skvele...rozhodne by nebol favorit ale neodpisoval by som ho
Reagovat
Hook2424
Uz od lonskeho Wimbledonu je to s nim horsi a horsi. V AO jsem si vsiml, ze se k nekterym uderum v zapasech ktere kontroloval ani poradne nepostavil. iProste to tam poslal jen rukou. Semi s Andym bylo hrozne a Roger mel stesti, ze to dostal az do peti setu. ...a ted je to mesic po mesici horsi a horsi. . . Ja fakt nevim co se deje!
Reagovat
smazaný uživatel
je mi ho luto ale co uz

mozno sa este dvihne ale je to s nim velmi zle

ale neodpisujem ho nikdy
Reagovat
Amputace
Mě ho líto není. Já ostatně nevidím důvod k lítosti. V jednatřiceti čtvrtfinále GS? Komu se to podaří. A že hraje špatně? To už bude v tomto věku častěji a častěji. Jistě; byl to obrovský tenisový fenomén a vidět ho náhle takhle hrát, je nezvyklé. Ale já ho tedy nelituji, naopak, vzhledem k okolnostem a k tomu, jaká je konkurence, mi to připadá stále dobré - ty výsledky, jichž dosahuje, viz finále v Římu (byť měl extrémně snadný los, pořád je to dobrý úspěch).
Reagovat
smazaný uživatel
No poďme sa teraz všetci ukojiť nad tým, že RF prehral štvrťfinále na grandslame. Z jeho strany to síce bola tenisová travesty šou, ale aspoň má čas dať sa dokopy a poriadne sa pripraviť na trávnatú časť sezóny. :) Jo hral perfektne !
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, nemala byť reakcia :))
Reagovat
Matti
Přesně tak. Čím je Roger starší a zranitelnější, tím víc mu přicházím na chuť. Loni o tom čase, taky nikdo nečekal, že vyhraje následující Wimbledon. A Tommy Haas zítra? Další paráda.
Reagovat
Amputace
"Přesně tak. Čím je Roger starší a zranitelnější, tím víc mu přicházím na chuť."
- Moje slova! To, jak loni vyhrál Wimbledon, byla emocionální nálož i pro mě. A Haas také vynikající. Kéž by zítra Djoka alespoň potrápil :) Ale na tři vítězné si to podle mě Novak bez problémů pohlídá.
Reagovat
smazaný uživatel
posledna sanca Federer
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé, kéž by to znamenalo Ferrera ve finále, nikomu bych to nepřál víc, Tsonga má času dost. Alespoň 1 finále si David zaslouží. A proti Tsongovi má určitě větší šanci než proti Federerovi.
Reagovat
VlS
Rogerem klasicky prohrál už v šatně, s Jo může i vyhrát, ale nebuďe to žádnej špacír.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt take rozmastenie som necakal

som velmi velmi sklamany
Reagovat
smazaný uživatel
Tak under pro Tsongu čekal asi málokdo.
Reagovat
dadaft
hoďka a půl, nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
2 chyba to je puk
Reagovat
smazaný uživatel
a to ten 1 set bol tak blizko tam sa to pokazilo cele
Reagovat
tito
Tak 2 sety už Jo uhrál a dále již jen podle mého tipu. Roger 3:2.
Reagovat
Malda
Prober se prosím tě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je bez sance uz
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer bude v 1 finale na GS
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex jak je zpocenej? Neuveritelny...
Reagovat
J.M.
Letos hodně nosí ta zahřívací tílka, ale asi to nebude jen tím.
Reagovat
Malda
Myslím, že je vymalováno. Tsonga se v téhle formě už spláchnout nenechá.
Reagovat
Mayo
semíčko haas vs wawrinka a tsonga vs ferrer :)
Reagovat
J.M.
To by náhodou bylo super. Finále Haas-Tsonga bych viděl moc rád.
Reagovat
Roger4EVER
Pamatujte na moje slova - Roger to otočí a vyhraje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
bodaaj by
Reagovat
carolyn
hlavně jestli otočí i Tommy?!
Reagovat
smazaný uživatel
Robredo tam nema co robit
taky Monfils ho tam pustil a Almagro spravil to iste
Reagovat
smazaný uživatel
fakt sa nato neda kukat katastrofa taky traged Lacko by dnes uhral viac gemov jak Federer
Reagovat
spaniel
Ty bys neuhral jednu hru v piskvorkach na 3 proti opici, ale jdeš tady psát moudra, úžasné.
Reagovat
smazaný uživatel
noa a co ale pisem pravdu
Reagovat
spaniel
Pravdu mas v tom, ze je to katastrofa, ale toho Lacka si přestřelil.
Reagovat
Roger4EVER
Ty by jsi nevyhrál ani jeden míček :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vy furt bo ja by som neuhral co ste male deti:DDDDD

Tu nejde o mna
Reagovat
Fandina
A jak víš co by uhrál Lacko? Je jasné, že je potom celý tvůj příspěvek o ničem. Tedy podle mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že tvé příspěvky jsou o něčem!
A kde máš dneska fanynku5?
Reagovat
smazaný uživatel
toho Lacka som pouzil len ako srandu
Reagovat
Fandina
freeboxy ... odkud si se tady octnul, že tu tak machruješ chytráku.
Reagovat
smazaný uživatel
ten free... je vůbec srandovní, minule mě taky atakoval svým nicneříkajícím příspěvkem...
Reagovat
Fandina
Tak to se hodí, co píšeš. Nevím kdo to je, ale vůbec nic jsem tady od toho nicka nečetla, ale pobavil mě, jak na mě zaútočil. Není sám, tady je to místní kolorit rozebírat Fandinu. Vždycky se válím smíchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi, Roger se extra snaží. Pozor!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nesmí Jo kazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatraceně důležitý gem. Set by měl být v kapse. V 3. ale čekám bitvu.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex je asi v koncích, že dává tolik dropšotů.
Reagovat
dadaft
s těmi nazouváky na čtvrtfinále už to Roger přefrajeřil.
Reagovat
smazaný uživatel
U nás tomu říkáme "polaky".
Reagovat
Mayo
tie Tsongove FH sú fakt fenomenálne
Reagovat
dadaft
mno, letošní Wimbledon je zkrátka poslední šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby, vzpomeň na Aggasiho, ten hrál jak dlouho tužku a pak v roce 2005 postoupil do Fi na US open ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v době neuvěřitelné konkurence bylo možné všechno. Třeba finále Philippousise.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že je skoro večerníčkový čas, ale to nezmamená, že musíš vyprávět rozprávky na tenisovém portálu. Hrát Phill na rychlé trávě v životní formě tak by měl velkou šanci strčit do kapsy Nadala, potažmo Noleho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani na gigarychlé trávě by neměl proti dnešním top hráčům šanci. Díky slabé konkurenci byli ti hráči tam, kde byli.
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, nestrácaj čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukej, ten under 28 mi ještě vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psal 0:2, Robredův stav :)
Ne, přeju ti.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je to jedno, já vsazeno emám, jsem spíše výjimečný sázkař. Jen jsem měl tušáka, že Tommy na Davida nemá zbraň, David mu to všecko vyběhá.
Reagovat
Mayo
je mi ľúto Rogera
Reagovat
Hook2424
Roger je dnes naprosto tragicky! A jenom chytrost, kterou se ted snazi hrat, ... mu proti Tsongovi absolutne nemuze stacit!
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá mi starosti jak se potí, to se u něj obvykle nevídá v pětisetových zápasech, natož ve druhém setu. Ajajajaj
Reagovat
carolyn
se divíš, když teče :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer fakt dakujem
tesim sa cely den a ty zrobis toto

fakt vyborne
Reagovat
Mayo
a čo robí ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
sak prave ze nic
Reagovat
Mayo
Tsonga môže byť čierny koník fakt...ak by prešiel dalej tak koho má v SF ? Ferrera ? no to by bolo mega ťažké síce
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tommy chce vyhrát. Za stavu 0:2 startuje :)
Reagovat
carolyn
jj je to tak :-)) přece nebude porušovat své pravidlo, když mu to tak hezky vychází
Reagovat
Pe3k
Je marný, jako Forehandovy komentáře...

Evidentně s ním není něco v pořádku, protože se potí :)
Reagovat
carolyn
No snad se zase TOmmy rozehraje až to bude 0:2 na sety :-))))) vamos
Reagovat
dadaft
RG vyhraje Djokovič.
Reagovat
Malda
Tak o tom žádná!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nie som dobrý tipér..

A napriek tomu spokojný. To je život. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že ti nevadí, jak hloupě teď tvoje řeči vypadají.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, a musím s tým žiť :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nerezignuj
Reagovat
Bob
Rogerovi chybí jistota, kterou kdysi tak dominoval. Alespoň mě tak to připadá. Jinak mu nefandím, ale dneska mu přeji ať vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor Feďovi stačí jeden zkažený míč od Tsongy a chytne se.
Reagovat
Malda
Tomu nevěřím, tohle už není o tom jestli se Roger chytne. Tsonga by musel začít výrazně kazit.
Reagovat
Hook2424
Ačkoliv bych mu to přál, tak si myslím, že už je po zápase. Roger je úplně marný. Nehýbe se a má totálně propocené tričko. Co s ním je?????
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možný. Tlačím Joa, ale stále musím být na pozoru.
Reagovat
Malda
Myslím, že je to moc jednoznačný a rychlý průběh na nějaký zvrat.
Reagovat
Hook2424
Roger hraje letos hrozne. Nemyslim si, ze to je vekem. Podivejte na Tommyho, v 35 jak beha. Roger nema na to, aby byl letos aktivni, snazi se hrat chytre, ale na ty lepsi hrace uz to nestaci. A servis je taky spatny....
Reagovat
smazaný uživatel
Vek je samozrejme len alibi fanúšikov. David Ferrer je zrelý tridsiatnik a hrá najlepší tenis kariéry, Andree vyhrával po 30. GS, Djokovič a snáď hrajúci Rafa budú v tomto veku stále na špici. Všetko je o kvalite.
Reagovat
spaniel
Ty chlapce jsi normální hlupák. Uplne vazne. Byt tady registrace na jméno, v zivote bys to nenapsal.
Reagovat
Berny
Kolego znacne nesouhlasim, ono to neni jen o tom jak si stary jako clovek ale jak si stary jako tenista, tommymu to beha protoze X mesicu i let promarodil a nema odehrano 11 sezon v kuse v 80 zapasy, ferrer hraje 70-80 zapasu rocne taky 3 sezony..Agassi mel taky mega pauzy..

Nicmene nikdy jsem netusil ze Rogera uvidim hrat nekdy tak zle, bez chuti. Trapi se. Jinak nemyslim ze je hotovo, a jestli je toto vsechno od Federera tak jsem smutny cekal jsem jeste pár řežeb typu AO 2012 semi s rafou atd..
Reagovat
smazaný uživatel
Ukľudni sa. Vari si myslíš, že Federer hrá kvalitný tenis?
Reagovat
dappe
Přesně, ale tohle s ním vůbec neřeš, on tomu sportu absolutně nerozumí.
Reagovat
spaniel
Nemyslím. Samozřejmě vidím ze hraje děsně, a to Tsonga ani netrefuje lajny. Možna ze jsem ho hůř hrát nevidel. Jde o to, ze to jak se ted chovas, je hnus. Jsi jako ti, co kopou uz zbiteho cloveka. Ale ono se ti to vrati, karma je svine. A meli pravdu ti co te dávali do jednoho pytle s olympiadou a podobnyma.
Reagovat
J.M.
Stejně jako mě Roger v posledním roce dokáže překvapit, že umí zahrát ještě hůř než posledně, i Forehand mě stále i po roce dokáže překvapit, že i po tolika hloupostech, které tady vytrvale píše, dokáže znovu a znovu napsat něco ještě hloupějšího.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím. Preto sa to teraz vracia tebe. Porozmýšľaj nad svojimi príspevkami z minulosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Zabudol si spomenúť, čo na to komentátori :)
Reagovat
spaniel
Nemusím, moje byli vždy na zaklade faktu a stojím si za nimi. Reakce na tebe byly vždy adekvatni, vzhledem k tomu, ze jsi troll nejhrubšího zrna. Ty i kdyz chceš napsat neco k tenisu, vždy je z toho blbost, tak píšeš na co stacis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy si nebol presvedčivý a aj tentoraz šlapeš vodu. Dnes máš však zrejme pod vplyvom negatívnych tenisových okolností zlý deň, takže prijímam.
Reagovat
Amputace
Ten příměr s "kopáním do mrtvého člověka" je docela trefný vzhledem k tomu, co tady někteří psali, když Rafa sedm měsíců nehrál a objevil se tu náhodou článek o něm. Netvrdím, že jsi to dělal právě ty, ale jistá individua z tvého tábora to měla ve zvyku zcela běžně. Takže bych teď moc nebrečel. Je to fifty-fifty.
Reagovat
tito
Vzpomněl jsem si na stejné jako ty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ FFF okrem iných značných disproporcií disponujú aj rýchlou zábudlivosťou. A potom sa tu rozdrapujú.

Či to FFF nebude náhodou znamenať "fast forget fans".
Reagovat
spaniel
Posledni prispevek kde jsem byl zly na Rafu, byl k diskusi ohledne vzhledu tenistu. Napsal jsem svuj nazor. Zraneni jsem mu nepral a ani jeho fanouskum, sam bych nechtel zazit takovou pauzu, i kdyz tyto vykony co Roger predvadi jsou snad horsi nez pauza. Tam bych mohl aspon doufat, ze se vrati v plne sile.
Reagovat
Amputace
Já nemluvím o tobě, dobře vím, že ty patříš k těm slušnějším fanouškům Rogera, ale jde o to, že zatímco Nadal nehrál, na jeho osobu se zde snášely dost podpásové útoky, nejde se pak proto divit některým lidem, že když se karta obrací a dole je momentálně Roger, ta podpásovost vůči jeho osobě bude zrovna taková. Tomu se zkrátka nemůžeš ty ani ostatní fanoušci Rogera, kteří jste byli svědky těch výpadů vůči zraněnému Rafovi, divit. Mně osobně je Rogerovo tenisové stárnutí sympatické (jak píšu výše) a nemám potřebu se o něj otírat, ale nediv se jiným, že tohoto stárnutí zneužijí zrovna tak, jako někteří Rogerovci zneužívají náchylnosti Nadala ke zraněním.
Reagovat
kada.tom
Spíš bych věřil tomu, že vyhraje Tsonga 3:0 na sety, než Federer ... zatím má Jo dobře nakročeno, ještě 2 sety :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Federer už 3:0 na sety nevyhraje...
Reagovat
Bob
čti!
Reagovat
kada.tom
to ne, ale bohužel jsem se sem nedostal dříve než nyní a to už Jo kráčel k zisku 1. setu, no :-)

pevně doufám, že Federer vyletí, škoda, že ho nevyklepl už minulý kolo Simon
Reagovat
Heather_Fedex
3:0 v klidu...jisteze
Reagovat
smazaný uživatel
"Súdny divák si nemoze mysliet nič iné." :))
Reagovat
Heather_Fedex
tak tohle je silna kava....nejvyssi cas se vzdalit!
Reagovat
Fandina
Tommy ... go go go!
Reagovat
Fandina
OT ... Jirka Veselý v Prostějově vyhrál první set nad Garciou-Lopezem 6:2 tak ještě jeden Jirko ... pojď pojď pojď
stream
http://www.laola1.tv/en/int/tennis/atp-challenger-tour/uni-credit-czech-open-center-court/video/501-2453-120891.html
Reagovat
Mayo
viac by som veril Tsongovi na výhru predsa
Reagovat
Heather_Fedex
taky mi uplne neni jasne, jak muze nekdo tipovat 3:0 nebo 3:1 pro federera proti tsongovi v takove forme, jake momentalne hraje...
mam celkem stesti, ze za hodku a pul mi zacina trenink, takze muj tlak neposkoci do nebezpecnych vysin pri sledovani (resp. nesledovani) zapasu...
Reagovat
Mayo
nooo hej to, že Tsonga hrá na RG vždy dobre...dokáže sa vyhecovať...tenisový tréning ? paráda potom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, jak někdo nemůže věřit někomu, kdo v životě nebyl na RG v semifinále, na antuce svého soupeře v životě neporazil a na turnaji nepotkal jediného pořádného soupeře. Jasně, že byl Federer favorit. Tyhle gigapesimistické žvásty mi tady fakt chyběly. A ty jsi v ních královna.
Reagovat
smazaný uživatel
By mohly dát dohromady pár Jelena s Jerzym - 4J
Reagovat
dadaft
jjjj. ))
Reagovat
gigin
a s tebou by to bylo 5J. Jeca hraje s Paesem, dobrá volba :)
Reagovat
Pe3k
čtvrtfinále Roger - Tsonga a já musím mít přesčas...DOJEB
Reagovat
smazaný uživatel
Come down.
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Kuzny.. Asi rozhodl ten třetí gem, kdy Kuzna měla 4 BP a na všechny se hrálo( nejvíc asi mrzí ten kraťas, kdy se výborně ubránila a přešla do útoku a měla půlku kurtu volnou).. Pak se Serena nasrala a už to bylo skoro jasný- i když škoda, že Světa neproměnila další BP v dalším gemu, to by Sereně asi jeblo! :D
Pak trochu víc Kuzna začala chybovat a bylo po zápase.. :-))

Ale dneska mi zvedla náladu Tamira Paszek- vyhrála v 1. kole v Nottinghamu 7:6 a 6:3!!
Reagovat
Heather_Fedex
souhlasim uplne se vsim co jsi napsal- sveta skoda, tamira dobre ona!!! ;)
Reagovat
LukasH
Velká gratulace Sereně. Fandil jsem jí víc, protože i kdyby vyhrála Světlana, těžko by porazila Mášu nebo Azarenku a finále by se s největší pravděpodobností týkalo těch dvou.
Co se týká Sary, obdivuju její neuvěřitelnou bojovnost a to jak se pořád zlepšuje. Její tenis rád nemám, ale tohle jí nelze upřít. Právě proto je mi trochu smutno, když pomyslím na Petru. Sara na ní nikdy nenašla recept a přesto je momentálně mnohem dál. Petra by potřebovala trochu ze Sařiny vůle a bojovnosti.
Reagovat
brixner
Tak nám tahle divná HEžena postoupila...Proboha, jak je jen možné, že hráčka bez JEDINÉHO vítězného úderu postupuje??? Tohle zavání skoro degradací ženského, minimálně antukového, tenisu...No a Serena? Tušil jsem, že by jí mohla Kuzna minimálně potrápit, což se potvrdilo, ale je to stále málo. V posledních měsících je na Serenu všechno málo, na okruhu není jediná hráčka, která by věděla a hlavně UMĚLA na Serenu cokoli zahrát! Moje milovaná Justine-chybíš tady!!! Brix
Reagovat
Heather_Fedex
sara ma neuveritelny prehled na siti, hlavu a cit pro mic. mit o 20 cm vic tak je svetovou jednickou, troufam si tvrdit...
..ale bohuzel pro ni, serena ji v semi zadupe do zeme
Reagovat
LukasH
Protože všechno vrací. Navíc je to schopná dobře umístit. Ale nikdy se nevykazí sama. Proto taky nemá a nikdy nebude mít na extra agresivně hrající tenistky. Nejvíc to bylo vidět na fed cupu v posledním setu s Petrou. Radwanskou porazila, protože ta taky víceméně pinká. Jak jsem řekl předtím, tenhle tenis rád nemám, ale výhodou je, že neprohrávají se slabšími hráčkami, protože nekazí. Semi hraje Sara se Serenou a to bude její konečná. Ale i tak. Před 2 lety by si asi ani nepomyslela, že bude hrát na GS semifinále.
Reagovat
dadaft
v tomhle jsi úplně mimo brixnere.
dneska Sára nasázela 30 winnerů ve dvou setech a je mnohem útočnější než ta tvoje slavná Serena.

ale jak píše Heather - je malá.
Reagovat
LukasH
Ano, ale ono bejt útočnější na Radwaňskou není zas až takovej problém. Uvidíme, jak bude útočnější na Serenu. Tím jí neshazuju, jak jsem tvrdil, zlepšuje se stále.
Reagovat
dadaft
Serena ji nedovolí útočit. je to prostě rozdíl vah. jako kdybych já nastopil do ringu proti Lennoxu Lewisovi. ))
Reagovat
LukasH
To je pravda. Sara hraje na svoje tělesný parametry maximum. Je obdivuhodný, že je pátá. I když jí to právě usnadňujou tenistky typu Petry.
Reagovat
spaniel
Errani byla hlavně klientkou dopingoveho dokturka a jeji výmluvy byly hodne úsměvné.
Reagovat
dadaft
ale s Justinou má brixner pravdu - to byla jiná káva než dnešní malé hráčky...
Reagovat
brixner
Nene, Serenu fakt rád nemám!!! Jen konstatuji to, co ví celý svět!
Reagovat
smazaný uživatel
Těšil jsem se na Rogera. Aby ne když lásku k němu máme v rodině. Ale spěchám, pa.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Sereno!!!
Musíš to finále, musíííš!!§ Nepusti tam malou "íháá" tenistku, která si na fb upravuje fotky a díky tomu tam má modrý oči
Reagovat
dadaft
musím říct, že neuvěřitelnější důvod, proč někomu přát vítězství, jsem v životě neslyšel. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulce Sereně, je prostě dobrá. A gratulka Svetlane, že tak bojovala.. :)
Reagovat
Mayo
Serena výborne ... a teraz FEDERER vs TSONGA
Reagovat
smazaný uživatel
Jak přes kopírák Sereniných třísetáků. Prostě koncovka, koncovka. Soupeřky nemají šanci, téměř nikdy. Výjimky potvrzují pravidlo, ach jo.
Reagovat
Heather_Fedex
no, tady to nebylo o koncovce
Reagovat
Heather_Fedex
ale i tak musim svetu pochvalit za jeji dnesni vykon. kdo by to cekal... no je videt hlavne na pochybu, ze antuka ji sedi. temi roznuzkami mi silne pripomina clijsters, vam ne? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A o čem tedy? Třetí set ( rozhodující ), čtvrtý, pátý gam ...Ještě to mohlo být 3 :0 a pak obrat...
Reagovat
smazaný uživatel
K vláknu dole:
Došlo k nedorozumění.
Reagovat
Heather_Fedex
o koncovce by to bylo tehdy, kdyby sveta nedokazala podavat na udrzeni se v zapase, nebo kdyby sama nedopodavala zapas...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu, já jsem myslela prostě konec ( závěr ) rozhodujícího setu...
Reagovat
Fandina
fanynka5 ... napsala jsi to dobře. Serena umí koncovky zápasů. Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosiiiiiiiiiiiim finale
Serena - Vika
to by bola bomba
Reagovat
smazaný uživatel
Maria Š,Maria K. Vika A. nebo klidně i J.Jankovic, když to bude se Serenou!!
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, fandím Sereně, protože Errani do finále nesmí, zlaté hekájí Sibiřské Sirény a Viky
Reagovat
kada.tom
to je jedinej důvod proč Sereně dneska fandit
Reagovat
Heather_Fedex
tohle uz si serena vzit nenecha... sveta to ve 3. gemu 3. setu mela na rakete, ale lacinimi chybami serene dala sanci a ta ji chytila za paceesy.
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
Bob
Sáááááára!! Radwa venku! Sice nefandím ani Sáře, ale dneska jsem musel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne Sara, muška jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
A já říkám, škoda, Anežko, to mě mrzí...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je nejlepší ? Perfektně hraje tenis, podání bez komentáře na ženském okruhu jedinečné, bojuje jak lvice a navíc ovládá psychologiký boj při zápasu i před ním. Můj názor, který jsem si vytvořila pozorováním Sereniných zápasů, některých.
Reagovat
smazaný uživatel
Errani matchbal

musis
Reagovat
smazaný uživatel
ZO 40:0 ZHODA TOTO MILUJEM
Reagovat
Vojtiik
Agoo bojuj, at rogi jde hrat pozdeji, ja jeste nejsem doma :((
Reagovat
Mayo
fantázia Serena...tá tretia hra čo odvracala brejkbole ju nehorázne nakopol :)
Reagovat
Mayo
nakopla :D
Reagovat
smazaný uživatel
bojuj!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena
musis
si najlepsia podla

sice fandim Azarenke ale objektivita je na mieste
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Světlana nevyužila ten brejk...
Reagovat
smazaný uživatel
2:2
:dddd
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Kuzna využila asi ty 4 BP co měla, bylo by to 3:0, takhle je to 2:1, tak snad udrží.. Na Sereně jde vidět, jak moc chce vyhrát, já to ovšem přeji Kuzně! :D
Reagovat
smazaný uživatel
teda NEvyužila.. :D Ale je to pěkný tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
come on! ještě můžeš vyhrát
Reagovat
Fandina
Ago go go go!
Reagovat
dadaft
chci třetí set. ))
Reagovat
dadaft
winnery Aga - Sara 27/27.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkně, Serena už začala řvát, tak to je jasný :))
Reagovat
smazaný uživatel
udělá VŠE pro vítězství...I si zařve, pro vítězství...
Reagovat
Bob
Takže vystuduje Vysokou školu ekonomickou pro vítězství? To asi ne:)
Reagovat
smazaný uživatel
to by sice mohla, ale myslím, že k vítězství v tenisu by jí to bylo na... dvě věci, víš. Já jsem myslela, že udělá vše to, co k vítězství pomůže. A to Serena po všech těch letech na okruhu moc dobře ví a zná.
Reagovat
smazaný uživatel
promiň, teprve teď mi docvaknul tvůj vtip, dobrý !
Reagovat
smazaný uživatel
Serena bojuje nezasluzi si prehrat
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, uvidíme, jestli zabere v koncovce, jako vždy.... Aněžka asi padne, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Errani tlak neustála, Anežka zabere?
Reagovat
smazaný uživatel
neměň názaory jak holinky :)
Reagovat
Fandina
janekda kádruje?
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš si dojmy a pojmy. Když odhaduju, jak dopadne zápas, neznamená to, že je to můj názor. Je to jen odhad na základě vývoje. Tvoje poznámka je úsměvná.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě moje přání, nikoli názor. Výhru přeju Anežce, ať to nakonec otočí nebo neotočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena zaber dpc nechcem vidiet trapne finale
Reagovat
smazaný uživatel
Takže chceš vidět něco ve stylu 6:1 6:2?
Reagovat
smazaný uživatel
nie Lebo Vika porazi Serenu vo finale a bude to drama ale vyhra Azarenka:DDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Serena si dobra ale nervy mas v haji setko vhadzujes zbytocne si pokazis Rolland Garros
Reagovat
carolyn
tak co, seš připravená??! Těšíš se
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vie hrat 3 setove zapasy ale len ked otaca ako napr. proti Marii vo finale Miami:DDDD

KED HUKNE 2 SET JE KONIEC NERVY V HAJI
Reagovat
dadaft
zaber Ago do pieruna.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena prehra
Reagovat
Mayo
dúfam, že Serena vyhrá ... nechcem aby vyhrala upišťaná frenč
Reagovat
smazaný uživatel
Zapnu TV a tam se hraje líný tenis, mezi Errani a Radwou to vypadá jak slow motion mezi Simonem a Monfilsem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že se tak daleko nedostala náhodou. S Anežkou už se to asi veze, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena musí vyhrát, Errani si finále nezaslouží!!!!
Reagovat
PetaM
To teda rozhodně ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
KUZNO!!! Jo, tak ještě jeden holka!
Ten poslední gem měl grady!
Reagovat
smazaný uživatel
:O no teda Sereno :OO
Reagovat
smazaný uživatel
40:0 na 4:5
no coment
Reagovat
Mayo
ja umrem...Kuznecka zoberie set Serene ? :O wow
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám jak blázen. Agnieška, dobrá, ale i Serena ?
Reagovat
smazaný uživatel
Zeby predsa este 2 set isiel Serene
Reagovat
Bob
Žádné takové, 2:0 pro Serenu!!
Reagovat
smazaný uživatel
sak toto som napisal:DDDDD
ALE 1:1 TO JE
Reagovat
Mayo
také smiešne mi príde to stretnutie Radwanska vs Errani ... také útle žienky dve ... ale milé :D každopádne asi radšej Radwanskej
Reagovat
smazaný uživatel
Serena v 2 sete este neudrzala podanie a asi ani neudrzi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem přílítla domů a nevím, na co koukat dřív. Ale asi vyhraje Svetlana, ono potrápit Serenu není tak častý :))))
Reagovat
dadaft
no já nebudu míchat zápasy, podívám se na to ze záznamu, ale dějou se tam divné věci. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vyhra prehra az finale s Vikou!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena s Vikou neprohraje :)) Obávám se, že Svetlana nevydrží a Serena zase ukáže, proč je světová jednička. Ale třeba se pletu..:)
Reagovat
Fandina
Vypadá to že Svetlana dá druhý set a Serena zase zabere ve třetím jako vždy. Ale držím palce Kuzne. Hraje dobře. Tak Svetlo go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
No snad Svetla ten druhej set ukočíruje.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena by sa dala porazit len ju treba trochu vytocit vykolajit z jej rytmu
Reagovat
Mayo
Federer vs Tsonga...šláger šlágrov ... veľmi sa teším na ten zápas očakávam intergalaktické predstavenie
Reagovat
smazaný uživatel
sa tesim jak maly chlapec pre toto sa oplati zit:DDDDDDDD

SAMOZREJME AJ PRE INE VECI SA OPLATI ZIT
:DDDDD
Reagovat
Fandina
Rogere ... go go go!
Reagovat
Bob
na pinkálistku Radwanskou. To jako proč? Podle mě jí Errani porazí. Já doufám, že ano.
Reagovat
smazaný uživatel
6:1 vzájemné zápasy, Sára podceňovaná dlouhodobě.
Souhlas s Errani
Reagovat
PetaM
A Errani je co? Stroj na vítězné údery? Horší pinkálistka, než Aga, je rozhodně Sara, navíc se na ní špatně dívá :D
Reagovat
Bob
Nevím, jak se ti na Sáru dívá a je mi to fuk, ale Sára je lepší antukářka než Radwanska. První set 6:4 super, ještě jeden set!
Reagovat
smazaný uživatel
Errani jee lepsia neni o com ubeha toho stasne vela a aj dobre kombinuje udery
Reagovat
kada.tom
jsou ve ČF čtyřhry, 1. set vyhrály zcela jasně v TB a ve 2. setu se zranila některá z jejich soupeřek, ale která, to nevím ...

Gratuluju :-)
Reagovat
tommr
takže ve čtvrtfinále debla budeme mít dvě želízka - Háčka a Lucku. Postup kvůli skreči soupeřek je sice trochu neštastnej, ale za to holky nemůžou. Bryanové dneska taky postoupili po skreči a nikdo jim to jistě nebude vyčítat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň jeden, ať to neni jak za komančů.
Teda ty Bryanové mají takovou haluz. Nechutné ...
Reagovat
Fandina
Lucka s Nasťou přece nemohou za to, že jim soupeřky skrečly.
Reagovat
tommr
díky, že si to za mě jednou vzal ... :)
Reagovat
Fandina
OT v Prostějově právě hraje Ivo Minář proti Janu Hájkovi v prvním setu 4:4 a viz stream
http://www.laola1.tv/en/int/tennis/atp-challenger-tour/uni-credit-czech-open-center-court/video/501-989-120891.html
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína Plíšková porazila v 1. kole De Brito 2x 7:5! :-)) Tak konečně vyhrála.. A na streamu je Tamira, asi jí dám přednost před Serenou :D
Reagovat
Fandina
Kájo ... gratulka jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
dnes je pro tebe historický milník, tak doufám, že ho překročíš!:) Od r. 2004 jsi nepřekročila na RG hranici ČF a v r. 2009 tě tam právě ve ČF zarazila Světlana.
Takže doufám, že jí to dnes vrátíš i s úroky!:)
Reagovat
Laura
Oskar: když už jsi u těch ročníků, moc bych Sereně přála zopakování si roku 2002!!!
Reagovat
pepin
Tak první set naplnuje očekávání. Zatím je to docela jednoznačný i když Kuz. nehraje až tak špatně, ale Serena je Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer v troch setoch..

Súdny divák si nemoze mysliet nič iné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím kontext. Je nějakej?
Reagovat
Padme
Beru to jako vstřícné gesto, snad máš pravdu :)
Reagovat
Heather_Fedex
rupne?
Reagovat
Padme
:)) Hihi, to mě nenapadlo.
Reagovat
tito
Roger 3:2
Reagovat
smazaný uživatel
prdlajs
Jo 3: maximálně 2 :)))
Reagovat
a.magerova
Nevím jak nyní myslí súdny divák, ale přesně vím, jak se teď cítí Rogerova fanatická fanynka :-/
Reagovat
Padme
Já loni před semifinále a před finále Wimbledonu nespala. Myslela jsi to takhle? :-P
Reagovat
a.magerova
Tak zas spánek mi nemůže ohrozit nikdo ani Roger :-))
Ale sotva jsem otevřela oči a na něho vzpomněla, tak se mi zvedl tlak a o té doby jen a jen stoupá :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Aký kontext?..Nie si ty ten típek, čo to tu stále opakuje?..Ak áno, change the settings :)

Tsonga na antuke nie je hrozbou predsa..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to sem já.

Když se při svojich neúspěšných prognozach odvoláváš na kontext, tak jej chci znát dopředu.
Reagovat
Padme
V tomhle trošku závidím kamarádům, co fandí fotbalu nebo hokeji. Tým jim nezmizí, nám Roger jednou jo :( Snad až za dlouho teda!
Reagovat
Roger_Federer
ty mysliš, že to bude tak jednoznačne jo? To si optimista.., ale jsem rad, že konečne pochopil, kde je um a kvalita a přidal si se na zpravnou stranu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy som nemal problém ukázať na kvalitu v rámci dvojice Tsonga - Federer a nikdy s tým problém mať nebudem ani v kombinácii Federer - Nadal, Djokovič vyber si :)
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim, problem, že ty si jak ženska, střidaš nalady podle toho jak se vyspiš.. Težko pak brat tvuj nazor na kvalitu jinak než z usmevem..
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, raz fandím Nadalovi, raz Djokovičovi, raz Federerovi, proste to striedam. Odhadol si ma. Potlesk. V stoji samozrejme.
Reagovat
Roger_Federer
nene, ja myslim, že tlačiš Federera, protože nasochytisticky a fanaticky si přeješ finale Nadal-Federer a vyprask od Nadala...
Pak budou nasledovat 30 řadkove onanie nad slabou erou, počtu titulu, a kvalite Švycara...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že si mýliš dojmy a pojmy. Favorizujem Federera, ale môžeš mi prosím ťa ukázať, v ktorej časti textu ho tlačím alebo hovorím o mojich sympatiách k nemu?..Myslím, že aj detailné prelúskanie archívu TP od počiatku vekov by ti neprinieslo úspech.

Čítaj pozornejšie, viac sa dozvieš.
Reagovat
Roger_Federer
Čti mezi řadky a pochopiš lehkou ironii...
pišu, přeloženo pro mene bystre:Tlačiš Federera, aby mohl hrat ve finale z Rafikem..
Reagovat
smazaný uživatel
No a to je práve to, netlačím :)

Fandím samozrejme Francúzovi, keďže milujem Paríž :)
Reagovat
gigin
A navíc i hráč tmavší pleti by měl mít zastoupení v semíčku. Diskriminaci musíme potlačovat....
Reagovat
smazaný uživatel
Správne Gigin, sme zástancovia vyšších princípov, takže nedá sa inak, než:

Allez Jo!
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo tady včera psal,že to vidí na čtyři Američanky ve čtvrtfinále ,to se nějak nepovedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sprav mi aspon ty radost ked uz ten Pittsburgh ne ne dat ten Boston:(((((((((((((
Reagovat
tedi
me prani na semifinale: tommy versus svycar. a dvakrat prosim! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš to bude přesně naopak.
Reagovat
tedi
vsak ja vim. ale bylo by to pekny! :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisexpress.com/tennis-life-magazine-Maria-Sharpova-Action-Poster-8223

ako si to z tadial objednam???
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to Roger zvladne aj ked Tsonga bude nabudeny jak svina:DDDDDD
Reagovat
Padme
Taky doufám, že to Roger zvládne. Třetí nabuzený Francouz v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ovela lepsi jak Simon to treba povedat na rovinu Tsonga vie byť riade silny tenistaa ked mu ide podanie tak malo sanci na break
Reagovat
Padme
Tsonga je výborný hráč, je to sympaťák a až na výjimky mu fandím, ta výjimka je dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak isto aj JA
fandim mu velmi
ale dnessss go Roger!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Elrondin
Na AO bylo ve fantasylize možné typovat (tuším od čtvrtfinále) zápasy a dostávat tak dodatečné body, ale letos jsem tam nic podobného nenašel. Nevíte o tom něco? Protože seznam hráčů, který vedoucímu zůstal, je stejný jako můj a pokud máme stejného kapitána, tak už se s tím nedá nic udělat.
Reagovat
Elrondin
letos = nyní ;o)
Reagovat
gigin
Zdar!! Nedá se s tím dělat nic. Je to pěkně na houby. Prostě to je tak, když něco organizuje tomasinho, no :))) Taky mne to moc neba, tamto na AO bylo lepší....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tady se nedá tipovat, ale zase se neodečítají body za prohry a kritéria pro výběr hráčů mi přijdou zajímavější než při AO. Mně osobně přijde tato hra lepší....

gigin - tomasinho ale organizoval obě.:-P
Reagovat
gigin
Nn, pleteš se. AO organizoval Forehand ;) USO předtím Chazy.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi přijde lepší tohle, hraju tam 3. turnaj a taky maji propracovanou Premier league celkem.

AO jsem neorganizoval, protože tahle nebyla, US open jsme dělali s chazym, se kterým jsme soukromě hráli RG loni na téhle stránce. Počítím, že Wimby nebude jako loni.
Reagovat
smazaný uživatel
Koho máš jako kapitáns? Mně může pomoct už jen Djokovič. když mi celkovou výhru zhatil Robredo.
Reagovat
Fandina
Já tohle nehraji, ale na AO se tipovaly jednotlivé zápasy a bylo to tudíž dosta akční a pořád byl člověk do toho zapojený. Teď se jednotlivé zápasy netipují? Díky za odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sorry!:))

Stejně to beztak píšeš proto, žes ji vyhrál.:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mně tahle právě taky přijde lepší a propracovanější než na AO. Tam když ti někdo vyletěl v prvním kole, odečítaly se body a bylo těžké něco dohnat.

To je škoda, jestli nebude W. Tak holt zase na USO.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlákno jsem nečet. Jenom mě zajímá tipují se jednotlivé zápasy?
Reagovat
gigin
:)))) Co? :DDDDDD
Reagovat
gigin
Právě, že ne :((( Když jsme hráli ligu na AO, tak tam jo. Myslím od QF? Nejsem si už jistý...
Reagovat
smazaný uživatel
To to trvalo. Ta odpověď. Ani nevim, jestli ti mám poděkovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne príde táto alternatíva tiež lepšia a najma spravodlivejsia..Bohužial o stupni pre viťazov si tentokrát mozem nechat tentokrat len zdat..
Reagovat
smazaný uživatel
Co co?:)))
Píšu, že se ti ta hra na AO líbila víc, protožes ji vyhrál!:DDDD

Nebo nevyhrál?!:)
Reagovat
gigin
Jo :DDDDD
Reagovat
Elrondin
kapitána mám Serenku. Ale už nechci být zase druhý ;o)

Jinak mně tato hra přijde také lepší, jen bych ještě to typování přidal. A možná i ten chat vedle pořadí nebyl špatný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist