10. den na US Open: Tahákem dne je repríza předloňského finále Djokovič - Murray

3. 9. 2014, 11:45
Previews 466
Na US Open se dnes zkompletují semifinálové dvojice ve dvouhře žen a odehrají se první dva čtvrtfinálové duely ve dvouhře mužů. Lákadlem je večerní zápas Novaka Djokoviče s Andy Murraym, kteří se utkají v repríze předloňského finále.

Sedminásobný grandslamový vítěz Novak Djokovič na US Open nechyběl už sedm let v semifinále a čtyři roky po sobě byl ve finále. Aby šampion z roku 2011 série prodloužil, musí si dnes poradit s Andym Murraym, s nímž před dvěma lety prohrál ve finále.  Pár měsíců na to mu porážku oplatil ve finále Australian Open, ale v boji o wimbledonskou trofej Britovi znovu podlehl.

Naposledy se utkali letos v Miami, kde zvítězil Srb a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 12-8. Ve finálových duelech však vede 5-4 Brit.

"Všichni víme, že je Andy velmi dobrý hráč a jaké vlastní kvality. Letos měl pár výpadků, ale jsem si jistý, že tady chce hrát opravdu dobře. Ale já se cítím velmi sebevědomě a věřím, že nás čeká kvalitní tenis. Na zápas proti jednomu z nejlepších hráčů se moc těším," řekl wimbledonský šampion Djokovič, který na letošním US Open ještě neztratil set a postoupil do 22. grandslamového čtvrtfinále v řadě.

Murray věří, že triumf v předloňském finále bude jeho výhodou. "Určitě mi to pomůže psychicky, protože vím, že jsem ho tu už porazil. Nebude to ale moc velká výhoda, protože každý zápas se začíná od nuly. Pokaždé, když spolu hrajeme, je to dlouhý a vyčerpávající zápas, protože oba chceme vyhrát. Budu se snažit udělat maximum a doufám, že to bude dobrý zápas," řekl  Brit.

"Moc se na ten zápas těším. Je to dost vzrušující. Mám velkou motivaci, abych ho porazil. Oba hrajeme dost podobně, takže možná i proto jsou naše zápasy mnohdy dost vyrovnané. Většinou hrajeme dlouhé výměny. Musím svou hru přizpůsobit aktuálním podmínkám, takže teď nevím přesně, co konkrétně budu dělat, to budu vědět až v den zápasu v závislosti na tom, jaké budou podmínky - jestli bude vítr, nebo ne," uvedl dvojnásobný grandslamový vítěz Murray.

Duel sedmadvacetiletých tenisových hvězd je naplánován jako poslední v night session.

Jeho vítěz už bude znát semifinálového soupeře, který vzejde ze souboje mezi vítězem letošního Australian Open Stanislasem Wawrinkou a Japoncem Keiem Nišikorim, který bude usilovat o své první grandslamové semifinále. Oba vzájemné souboje - v roce 2012 na antuce v Buenos Aires a na betonu v Cincinnati - vyhrál 2-0 na sety o pět let starší Švýcar.

První letošní čtvrtfinále čeká na světovou jedničku Serenu Williamsovou. Dvojnásobná obhájkyně titulu a pětinásobná šampionka se dnes utká s loňskou semifinalistkou Flavií Pennettaovou, která je ve čtvrtfinále US Open popáté za posledních sedm let. Jeden ročník navíc vynechala. Třiatřicetiletá Američanka nad Italkou vyhrála všech pět vzájemných zápasů včetně nedávného duelu v Cincinnati.

O první semifinále od začátku ledna bude usilovat Běloruska Viktoria Azarenková. Finalistka posledních dvou ročníků, která letos laborovala se zraněními a hrozí ji vypadnutí z Top 20, se utká s Jekatěrinou Makarovovou. Ruska už v New Yorku obhájila svůj loňský výsledek a ve svém pátém grandslamovém čtvrtfinále si zahraje o premiérové semifinále. Ve vzájemné bilanci vede 3-2 Azarenková, poslední utkání loni na antuce v Madridu vyhrála Makarovová.

- PROGRAM 10. DNE US OPEN 2014 -
(neděle, 03. 09. 2014, začátky od 17:00 SELČ)
• Kurt Arthura Ashe •
od 18:30
Azarenková (16-Běl.) - Makarovová (17-Rus.)
Wawrinka (3-Švýc.) - Nišikori (10-Jap.)
od 01:00
S. Williamsová (1-USA) - Pennettaová (11-It.)
Djokovič (1-Srb.) - Murray (8-Brit.)
• Kurt Louise Armstronga •
2. zápas:
Hlaváčková/Jie Zheng (8-ČR/Čína) - Záhlavová-Strýcová/Datewová-Krummová (ČR/Jap.)
kompletní program 10. dne
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

466
Přidat komentář
Patri.k
Proč Allertová furt objíždí ITF turnaje, když je furt vyhrává, to si chce jen zvednout sebevědomí? Proč to radši nezkusí na turnaji WTa international přes kvalifikaci.
Reagovat
Fandina
Ona byla zatím dost daleko na žebříčku, viz přehled na konci roku podle Wikipedie dole. A teď je 172 viz odkaz ofiko WTA, takže už by na kvaldy mohla.

http://www.wtatennis.com/players/player/15601/title/denisa-allertova

Rok 2010 2011 2012 2013
Pořadí 943. 480. 635. 327.
Reagovat
Frick
Náhodou. 50 bodů za vyhraný ITF 25.000 není vůbec málo. Je to jen o 10 méně, než kdyby se na WTA 220.000 dostala do 3. kola, což by i tak bylo obtížné.

Když takto vysbírá ještě dalších pár bodů do konce roku, může klidně bejt na AO v hlavní soutěži.
Reagovat
Fandina
Když už takhle nasoupala na žebříčku, tak něco umět musí a jasně, že se dá na turnajích ITF zabodovat. Dole je odkaz a tam jsou tabulky bodování na jednotlivých turnajích. A každý si ITF prošel. Někdo potom jde na WTA, někdo je hraje často dál, třeba Cadantu a pak se účastňuje GS a těch nevyšších, kde už je to finančně i bodově zajímavější a posun na žebříčku v případě výher rychlejší.

http://www.wtatennis.com/all-about-rankings
Reagovat
Patri.k
No, ale za kvalifikaci je +25 bodů a to kvalifikace je jen o 2 zápasech. Takže ty turnaje ITF zas o tolik výhodné nejsou, navíc hlavně, může mít kliku a dostat se daleko a nabrat spoustu bodů za jeden týden, to na ITF nejde. V pondělí je Siniaková přihlášená na turnaj WTA international bez kvalifikace, tak doufám, že se ji tam zadaří a konečně se přiblíží k té stovce.
Reagovat
Fandina
Ono je fakt, že Denisa se posunula takhle dopředu teprve nedávno, třeba začne objíždět WTA. Uvidíme.
Reagovat
Patri.k
To je pravda, navíc přihlášky na turnaje se často dělají s větším předstihem.
Reagovat
Patri.k
O Allertové jsem dřív moc nevěděl, ale teď hraje na úrovni hráčky top 100, tak doufám, že tam brzo pronikne, jen mě zajimá, jakto, že najednou začala hrát letos tak dobře, to dřív hrála junior turnaje, nebo je tak progresivní? A jakto, že má odehraných za sezónu jen 11 turnajů, což je dost málo, byla zraněná?
Reagovat
Frick
Tady máš nějaký rozhovory:
http://www.youtube.com/watch?v=prvQqIccIKk

http://plzensky.denik.cz/ostatni_region/allertova-rada-bych-se-dostala-do-prvni-stovky-20140804.html
Reagovat
Patri.k
moc dík .)
Reagovat
Frick
"Můžeme se na vás těšit na turnaji v Plzni i příští rok?
Organizace byla výborná,?a pokud mi to okolnosti dovolí, určitě ráda přijedu."
-----------------------------------------------------------

Tohle je třeba naprosto blbě položená otázka, zřejmě pramenící z neznalosti tenisu.

Nicméně byla by to od Denisy frajeřina říct natvrdo, že "Doufám, že za rok bude moje umístění na žebříčku takové, že mi umožní hrát o účast na turnajích v Torontu a Cincy, takže bohužel již nebude příležitost zde hrát."
Reagovat
Fandina
Byla to spíš zdvořilostní otázka, i když se to týkalo tenisu a v podstatě na ní Denisa tak odpověděla, jestli jí to okolnosti dovolí a pochválila turnaj. Ale třeba také mohla rovnou říct, ne, příští rok nebudu hrát turnaje ITF, kdyby si byla jistá, že tomu tak bude. Takhle připustila, že je možné, že tem bude hrát.
Reagovat
Patri.k
Taky jsem se přesně zamýšlel nad tím co ty, v té rychlosti těžko člvoěk vymyslí lepší odpověď :D
Reagovat
Mayo
No Andy sa mi pozdával prvé dva sety, už dávno som nevidel niekoho brať servisy súpera, tak ako to on robil Djokovičovi, jeho return bol výborný a vôbec jeho hra je pekná keď hrá takto agresívnejšie...čakal som potom 5 seťák ako zrovnal ale dopadlo to ako dopadlo, fyzicky nebol na tom už dobre...ale on sa mi nikdy nezdal fyzicky tak silný ako tí dvaja traja ostatní neviem si pomôcť, čo je dosť škoda...ale uvidíme od novej sezóny...čo sa týka Djokoviča môj názor je taký, že titul bude jeho...Nišikori po dvoch 5 seťákoch bez šance a vo finále ani Roger nemusí byť a aj keby je, tak na 3 víťazné na USO asi ťažko...nakoniec tá sezóna pre Noldu môže byť výborná ak by vyhra aj tento turnaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, Andy měl s fyzičkou problémy ve svých začátcích, pak to hodně zlepšil a neměl problém v dlouhých zápasech ve velkém horku. Třeba před 2 lety ve finále byl v pohodě a odešel spíše Djokovič. Vím, ež říkal, ža na tréninku s Lendlem třeba musí hrát v Miami 5 setů se sparing partnerem schválně.
Reagovat
Vojtiik
tom tady měl slušný monolog :D uoběte tu pak někdo hajlajty, díky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když všichni chrneli : D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co si mám myslet. Před turnajem bych byl spokojený a absolutně bych nevěřil, že uvidím to, co jsem viděl první dva sety. 2 a čtvrt hodiny 2 sety, skvělý tenis, který by i fanatické elegánovce zvedl z křesla. Andy ukázal, že tu top formu v sobě má, což mě potěšilo. Jenom škoda té fyzičky. Operace zanechala větší následky, než jsem čekal. Není to výmluva, bolest necítí, ale trénovat na plno bude moct až po sezoně zase. A příští rok tak doufám uvidíme pořádného Andyho i v dlouhých zápasech, chci tomu věřit.

A hlavně útočného Andyho. Žádné pinkání to nebylo, tomuhle musel přijít na chuť každý fanda tenisu, ať má vkus jaký chce. Hlavně ty dav sety a vod třetího. Definitivně se to zlomilo, když Andy nevyužil brejkboly za stavu 1:3 ve 3. setu, tam měl velkou šanci a udělal dvě UE. Celkově pak těch UE přibývalo, ale po 2. setu jich bylo snad jenom o 2-3 víc než winnerů a to na to, jak Andy hrál, ušlo. Takové děla z FH jsem od něj dlouho neviděl, jestli vůbec někdy, FH cross byl neskutečně dominantní a konec 2. setu ovládl hlavně díky tomuhle úderu. Ke konci i díky únavě chyb přibylo.

Hlavní je ale proměňování šancí. To bylo klíčové. Nole 7 z 10 brejkbolů, Andy 4 ze 16, to je šílený rozdíl. Proti nejlepšímu hráči musí být to číslo jednoduše vyšší. Vlastně díky tomu pořád spíše dotahoval. Tiebreaky byly úplně stejné, akorát opačně. Skóre i stavy postupně (4-0, pak 4-1 a pak 7-1). Další věc, co musí Andy zkusit zlepšit, je druhý servis. To se ale asi nepovede, trápí ho celou kariéru. A je to škoda. Stejně jsem po dnešku ale na něj docela hrdý, nalil mě optimismem. A jak psal Forehand, tak konec sezony by mohl vypadat lépe, snad teda něco uhraje v Asii a vybojuje si TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusím shrnout sezonu z pohledu grandslamů. Vlastně jen jedno SF, ale jen jeden velký výpadek.

AO ? hned po návratu, ČF je dobré, navíc prohrál s Foyerem
RG ? SF je boží, pro něj maximum, co kdy může na RG uhrát. Navíc prohrál s Nadalem, sice šíleně jasně, ale stejně by prohrál.
W ? tady vidím jediné zklamání, které bude mrzet hodně dlouho. Bohužel.
UO ? po losu maximum, co jsme mohli čekat. Šance dneska byla ale. ČF ujde, chtělo by to víc, ale když dostal do ČF Noleho, tak co už. Aspoň může příští rok sbírat body.

A koho by před sezonou napadlo, že nejlepší Murrayho GS bude RG :DDD Strašný paradox.

No nic, všem, co zůstali až do rána přeju dobou noc (ráno), už jdu taky zalehnout na 2 hoďky aspoň.

Sorry, celý se nevlezl najednou :DDD
Reagovat
VlS
Si se rozepsal :-)
ale pěkný shrnutí
Reagovat
pepin
Pravdou je, že Andy odešel fyzicky, dokud mohl bylo to v celku vyrovnané, ale postupně bylo znát, že to Novak přebírá a bude vymalováno.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě mrdne, extra dlouhý koment a já si ho smažu. To můžu jebat!
Reagovat
babolat.cz
to by mne zajímalo :-)
Reagovat
SubOptikT
No - na to, že v prvním kole vypadal, že chcípne, se dostal daleko. Dneska to ale na výborného Djokoviče už nemohlo stačit. Škoda, Federera by možná udělal. Djokovič vítěz!
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem poslední dva sety, chyby, chyby, chyby. Pár hezkých míčků, ale nic víc. Ani nevím jak dokázal Nole vyhrát, v čem byl lepší ke konci. Možná mi přišlo, že Andy byl občas i líný, udělat pár kroků navíc, tedy líný, spíš unavenější. Možná vyhrála Noleho lepší fyzička. A ten konec? Já bych toho kreténa z hlediště nechal vyvést.

Nole mi dělá radost, i když to ted nebyl světoborný výkon. Ale je fajn vědět, že i když nehraje nejlíp, má kolem sebe ted vítěznou auru. Snad mu vydrží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas trval tri a pol hodiny a dve a pol to bol ozaj starý dobrý Andy Murray a výborný zápas naozaj hodný nálepky predčasného finále..

Rozhodovali maličkosti, mozno trochu vacsie stastie, či umenie pri big pointoch..Pre Murrayho urcite skoda, ze ani raz neviedol, nebol o break hore, som si istý, že pri tomto priebehu by bola deka skor pod Djokovicom..Pri Nolem mi chýba ten suverénny, dominantný prejav, jeho BH je akýsi zamrznutý, nefunguje long line BH..No stále ho je velmi tazké porazit, co dnes v konecnom dosledku potvrdil..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tohle jsem čekal. Mečboly na servisu Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Zklamání, po tom průběhu prostě zklamání. Nole musí udělat finále, Kei ho nemůže udolat po těch dvou pětiseťácích.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozorné oko vidí, že sa Andy začína málinko chytať..
Reagovat
smazaný uživatel
No to bych teda moc neřekl. Spíše dává vše do servisních gamů a na returnu se plazí. Djoker ale skvěle podává teďka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bol to len svetlý moment..
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, Djokovič místo aby udeřil, tak sám dělá zbytečné chyby. Ještě žijem!
Reagovat
smazaný uživatel
FH cross je moc čitelný už a Murray ho hraje ted pořád. Vycházelo to, tak se toho chytl, ale musí zkusit něco i změnit, prostřídat to.
Reagovat
smazaný uživatel
Barry Flatman ?@Barry_FlatmanST 6m
Murray using every changeover to berate his support team. "I've got nothing left in my legs." Nobody responds. It can be a lonely life.

To by i odpovídalo. Moc to uspěchává, často hraje z BH jenom slajz, protože u něho není včas.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch chyb je až moc. Brejkbolů měl daleko víc než Djokovič, ale co z toho, když je nedokáže využít. Škoda těch BB za stavu 3:1, tam se ten set zlomil definitivně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako som písal pred zápasom..Vo velkých zápasoch treba premieňať minimálne,
naozaj minimálne každý tretí..Úspešnosť pod 33% je prakticky odkázaná na neúspech..

Zápas je však stále otvorený..Stačí nejakým ušmudlaným sposobom vyhrat stvrtý set a zrazu je v piatom v ohromnej výhode.
Reagovat
smazaný uživatel
On už ale nemůže fyzicky, i Anabel si toho všimla na twitteru. Vypadá hodně unaveně, přeci jenom hrál na turnaji o 3 a půl hodiny víc jk Djokovič. A tohle je fyzicky nejvíc vyčerpávající zápas, jaký může hrát.

Navíc on vždycky, když hraje takhle agresivně, tak pak odejde fyzicky trošku. Takže i proto se těším na příští sezonu, protože před ní může konečně naplno potrénovat, před touhle to prostě nešlo a kondici to ovlivnilo v celé sezoně. Ale pokud udrží tenhle útočnější trend do příští sezony i proti slabším hráčům, máme se na co těšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, začína trochu ťahať nohy, herne začína strácať...Aj keď fyzická stránka je vždy spojená s psychickou..Možno vyhratý break by dokázal na bolesť zabudnúť..Ale je pravda, že break je na spadnutie skor pri Andyho servise, Djokovic vsak moznostami trestuhodne mrhá lacnými chybami..

Budúca sezóna je budúca, tá je este relatívne daleko..Myslím, ze Andy moze mat aj silnú jeseň v zápasoch hraných na dva vitazné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v tom doufám, Šanghaj, Paříž a pak snad turnaj mistrů. Ale fyzicky zpátky bude fakt až příští rok. Na dva sety by mohl hrát ale konečně lépe.

Je pravda, že ve 4. setu se spíše už jenom čeká, kdy ho Novak brejkne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, už je hotovo. Fyzicky už odpadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, takhle podělat si to umí jenom Murray. Momentum na svojí straně, po vyhraném TB a on v tom setu úplně odpadne a završí to posledním gamem, kdy v jasné pozici za stavu 30:0 trefí out a pak se sesype. Připomíná mi to Australian Open 2013, tam sice vyhrál 1. tiebreak, ale taky dva sety super vyrovnané a pak Nole dvakrát vyhrál docela pohodlně.

Snad trošku zabere a hlavně ať trefuje 1. servis. Ten druhý je fakt něco šíleného.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dve hodky za ťahá Murray s Djokovicom o každý fiftín, aby si potom za pár minút prehral celý set a nahlodal celý zápas..To je tá konzistentnosť, ktorá mu v porovnaní s najlepšími zatial chýba.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuveritelné, ako Djokovicovi chýba cit na nábeh k sieti..Murray vyškrabkáva loptu v druhej rade arény Artura Asha a Nole stojí na téčku nesmelo sťa panic pred prvým pohlavným stykom.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, je lepší a odstřelí celý game.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď prosrane dvě šance. Bylo jasné, že chyby musely přijít, ale zrovna na BB.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy zagresívnil a Nole nemá kade..Napriek tomu mal momentum TB po odvrátenom setballe na svojej strane, úvod skrátenej hry však totálne nezachytil..

Celkovo mi príde Djokovic taký nemastný neslaný..Viem, že on s Murraym tak často posobí, Andyho hra je už raz taká..Celkovo však postrádam toho dominátora, Djokovica v stýle "rozdeľuj a panuj", ani FH a hlavne krížny BH nemajú obvyklé parametre..Urcite je to sposobené aj psychikou alebo hlavne psychikou..
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dobrý zápas. Žádná nudná pinkačka, jak tvrdili vyznavači pana Dokonalého. Andy kupodivu lepší na FH, což byl vždycky ve srovnání s Djokovičovým slabší úder. 2. servis je však stále velký handicap, jak musí jít Andy přes něj, je vždy zaděláno na pořádnej malér.
Reagovat
smazaný uživatel
pravda, mic sel pres sako jen 23x.. :-) Neee, vim nic, zacala jsem se divat az od toho nepovedeneho lobu pri BB, jsem rada, ze me Andy vyslechl a ohlidal si tu delku micu.. :-) A TB uza. Come on! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Tiebreak jak přes kopirak, akorát obráceně, i postup skóre.
Reagovat
Davor1
Pekne, pekne. Zas odznova. Len už by som si rád pospal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jedes nonstop? :D Já spal tak něco málo přes 2 hodinky.
Reagovat
Davor1
Vráť mu ten TB, Andy !
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to byla velká šance. Škoda, tiebreak musí, jinak bude hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Len málokto dokáže zobrať Nolemu servis tak "na zavolanie" ako Murray..Sám Djokovic to cíti a je vyvedený z miery..
Reagovat
smazaný uživatel
A zas. Nole mu nabídne návrat do setu a on netrefil servis. Navíc po útočném míči ani dopředu, ani dozadu, což Nole využil delšími míči. A teď ten volej, si dnedka na sítí hraje na Djokovice.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý jestli něco trumfne ještě zápas Nishi x Wáwra. Tohle na to nemá ani zdaleka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, takhle odstřeleny tiebreak. Servis v háji a chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre Murrayho škoda, Nole už bol vo fáze "beznádeje" miestami..Do TB vstupoval s tým, že vlastne ani nevie, čo má hrať, no dostal ho zadarmo..A teraz to už bude iba tazsie..
Reagovat
Mayo
Murray neskutočne returnuje zatiaľ
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, brejk v 1. gamu, slušné. Teď ještě dobře zaservírovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak servis na výjimky nechodil a už 1:1, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
A už to začíná, první servis v čudu, chyb taky moc. Po dobrém začátku slušný pád na držku.
Reagovat
smazaný uživatel
To, čo tento zápas pre Djokovica znamená vidíme hneď od začiatku..Žiadne ledabilé úvody, ako sme pri ňom zvyknutí..Maximálne koncentrácia v očiach pri každom údere, ktoré zatial triafa s geometrickou presnosťou...

Andy vcelku solídne zozadu, chýba mi však "niečo naviac", možno odvaha v útoku..Niekedy vela trpezlivosti škodí..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pár UE v rade z Noleho strany a momentum prvého setu na Andyho strane.
Reagovat
VlS
Americkej buldozér se projel antikou a jen na začátku trochu kuckal. Pak se rozjel a bylo.
Reagovat
blixa
No a je posekáno. Dá se proti týhle babě vůbec hrát ? :D
Reagovat
blixa
Pusto prázdno, nikde nikdo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se s tím Serena nebude moc párat. S tím, co jsou Djoko s Andym schopní předvést, by se taky mohlo končit za svítání (newyorského času).
Reagovat
dadaft
zatím se s tím nepáře Flavia.
Reagovat
VlS
trochu překvapil. Po takových bitvách je mi vždycky líto toho, který prohrál, protože by si postup zasloužili oba. Velkej respekt hoši, reklama na tenis. Za takovou bitvu by se nemuselo stydět ani finále.
Reagovat
Marduch
Přesně tak, škoda pro turnaj, že jeden z nich končí.
Reagovat
Denis92
Staan :/ Velka skoda..velmi som sa tesil na to semi proti Djokovicovi.

Gratulacia KEI! Teraz ma 3dni nato aby zregeneroval po dvoch narocnych 5setakoch..som zvedavy ako na tom bude fyzicky.
Reagovat
a.magerova
Jj Stan škoda :-/
Ale Kei je můj oblíbenec taky, takže gratulace :-)
Reagovat
blixa
No vida, a Stan má vymalováno. A pak že "japonec až na konec" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná to s tím Japoncem bude platit v pondělí :D
Reagovat
Davor1
Je dnes pre mňa prekvapujúco perfektný na sieti. 25/33 zásahov, 76%, za to by sa nemusel hanbiť ani RF ;)
Reagovat
spaniel
Tolik Roger ani nemiva, skvele cislo.
Reagovat
Davor1
percento je skvelé, ale myslel som skôr tú početnosť hry na sieti, vždy to bol skôr BL hráč, dnes tam chodí veľmi často ;)
Reagovat
Vojtiik
5. set, boží tenis, zítřejší ráno nechcu vidět :(
Reagovat
a.magerova
Jejich nebo naše :-))
Reagovat
Vojtiik
No určitě moje a nevím teda jak tvoje :))
Reagovat
Denis92
Budes cakat na zapas bez spanku? Tak to ta dnes caka dlha nocna..vidim to na dlhsie ako posledne finale NHL.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ted jdu spát. Kdyby mohl vyspávat do odpoledne, tak klidně, ale mám na 11 něco domluvené, takže ted si dám aspoň 2-2,5 hodinky. Fandi za mě Keiovi :-)
Reagovat
Denis92
Ja fandim Stanovi. Ale v druhom QF budem s tebou tlacit Andyho ;)
Reagovat
spaniel
Ja taky. Vsadil jsem na nej, byl na nej nesmyslne vysoky kurz.
Reagovat
Denis92
Staan The Maaan !!
Reagovat
Denis92
Kei zatial vyhral oba sety na 7gemov. Podari sa mu to aj do tretice? Ja dufam, ze nie a uvidime 5.set..tento zapas si to zasluzi. Navyse semifinale hraju az v sobotu, takze budu mat aj dostatok casu na regeneraciu.
Reagovat
Davor1
Nishi, pusť mu ten TB a vyhraj to v piatom prosím ;)
Reagovat
Davor1
A ideme do ďalšej koncovky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Forhandová přestřelka,neuvěřitelnej tenis:)
Reagovat
Cico93
To už japončik preháňa...
Reagovat
spaniel
Jen at to co nejdele trva. Jeste paty set a par MTO.
Reagovat
PetaM
Měl by si ho zaplatit ..... :D
Reagovat
spaniel
Murray - Nole, pro nekoho predcasne finale...pro me toto
https://i.chzbgr.com/maxW500/3575569408/h56056544/
Reagovat
Davor1
:-D :-D
Reagovat
Denis92
Oznacit to za predcasne finale..fuu. Fakt musi mat ten clovek zaujimave argumenty. Cim je to predcasne finale nasadena 1ka proti 8ke? Murray ma snad najhorsiu sezonu kariery a nepredvadza nic vynimocne.. Krasou to tiez nebude predcasne finale..
Skor to ide o klasicke hejterstvo Rogera, pretoze niekto ho tam jednoducho nechce :) Roger hral finale na poslednych 4turnajoch z coho dva vyhral..ma najviac vitazstiev v sezone. Momentalne neni co sa tyka vysledkov lepsi hrac na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
I když může mít mizernou sezonu a je nasazený až jako osmička, pořád je to velké jméno s úspěchy, které z hráčů zbylých v pavouku mají jenom dva. Jsou tam tři dá se říct velikáni, i když má Murray daleko k těm dvěma, hlavně k Rogerovi. Ale pořád je to schopnostma top hráč, je to duel dvou hráčů, kteří se normálně potkávají až ve finále nebo semifinále, dva ze tří hráčů v pavouku, co mají víc jak 1 GS. Předčasné finále je trošku silné slovo, ale dost významný zápas to prostě je.
Reagovat
spaniel
Nikdo nepsal, ze Murray neni spickovy hrac. Jen ze jeho matchup s Djokovicem neni zrovna zabavny. Jen si potvrdil, ze je to cele jen o tom, ze mas pocit, ze ostatni neberou Murrayho vazne, coz neni pravda.
Reagovat
Denis92
Je to stale TOP hrac, ale nato aby sme nejaky zapas oznacili "predcasne finale" tak ti hraci musia byt aj vo svojej top vykonnosti a nikto lepsi od nich neni.
Pod tymto pojmom sa mi vybavi semifinale RG 13 Nadal - Djokovic, kde bolo jasne, ze vitaz toho zapasu bude sampion a finale bude len formalita..co ja bola.

Nikomu nazor neberiem, ale malo by to byt podlozene nejakymi realnymi argumentami. Vykonnost oboch hracov nenaznacuje, ze uz nas nic lepsie na USO nestretne resp. ze vitaz tohto zapasu uz urcite vyhra cele USO.
Reagovat
spaniel
Presne. Mozna to tak nakonec bude, ale dokud to neodehrajou, tak je to jen nazor a vzhledem k minulym zapasum a teto sezone tomu nic nenasvedcuje.
Reagovat
Denis92
Ano, to som zabudol dodat. Ale to sa bude moct zhodnotit az po turnaji. Zvlast ak dojde na finale Roger - Novak.
Ja by som si takisto velmi rad pozrel semi Novak - Stan. Ich posledne zapasy na GS boli skvele.
Reagovat
Davor1
vyborny priklad toho predcasneho finale, snad najlepsi za posledne roky...
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori mě fakt překvapil už v tom minulém zápasu, jeho razance úderů i pohyb po kurtu je famózní. Razance Raoničových úderů vypadala ve srovnání s Nishim, jak Errani ve 14 letech se Serenou. Nechápu, jak může takové tintítko pálit jak z praku.
Reagovat
Marduch
Že by kvalitní technika? Minimálně práce zápěstím u FH se mi moc líbí.
Reagovat
Davor1
on sa výrazne zlepšil,odkedy ho vedie Michael Chang, od začiatku tejto sezóny hrá famózne, keď je 100% fit a vo forme, už na AO poriadne prehnal Nadala, 2 krát porazil Ferrera, Rogera, Gulbisa,Dimitrova, Raoniča...
Má predovšetkým fantastický footwork a timing, navyše keď sa dostane do švungu, tak dokáže takto páliť stále, konzistentne, narozdiel od Stana...
Reagovat
smazaný uživatel
Z tohtoročného USO som vela nevidel, 3.set tohto QF bol jedným z prvých, no lepší warm-up pred predčasným finále som si ani nemohol želať..Dopozerať si to bohuzial nemozem dovolit, o 3tej vstávam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Předčasné finále. :D Vy mě dneska chlapi fakt bavíte. Z fleku bych vám řekl čtyři možné varinaty, jak bude vypadat finále a každá z ních by se minimálně vyrovnala Djokomurárně.
Reagovat
spaniel
Kazdy to ma jinak. Treba na Wimbledonu bylo pro trollhanda predcasne finale zapas Nadal - Kyrgios.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to +- podobně.
Reagovat
Marduch
Lepší tenis na USO než tento 3.set už dost možná neuvidíš.
Reagovat
spaniel
Z letosniho USO moc nevidel, ale je nejvetsi odbornik, ktery zapas je dobry a ktery ne. Pan predcasne finale :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, vy z něho máte šílený mindrák, jak tak koukám. Každou sebemenší kravinu musíte vytáhnout jenom proto, že je to někdo, kdo si rád vystřelí z Rogera a má reálný pohled na tenis. By mě tak bavilo furt někoho napadat, komolit mu nick a snažit se mu vysmát. Navíc tomu rozumí víc jak většina z vás.
Reagovat
spaniel
Z ceho usuzujes ze rozumi tenisu? Jeho prispevky jsou vzdy jen o rypani do Rogera, nic vic neprinasi a nenabizi. Nebud tak utlocitny, ze ne kazdy je fanda pinkane jak ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase si vydedukoval něco, co jsem vůbec nenapsal. Jako sorry, ale já když chci někoho zesměšňovat a útočit na něj, tak se podívám na to, co píšu sám. A ty fakt nepatříš mezi lidi, kteří by se mohli Forehandovi smát nebo na něj útočit. Je tady už dost dlouho, abych si udělal obrázek o tom, jestli tomu rozumí nebo ne. Že je trošku fanatický Nadalovec? No a? Každý svého borce nadhodnocuje, dělá to tábor RF i RN, žádné výjimky. A jestli tys to nepostřehl a vidíš u něj jen to rýpání, tak to je už je chyba na tvojí straně a přidává to na té mojí teorii o mindráku. Že se někdo opovažuje střílet do pana nedotknutelného. A to zmiňuju i přesto, že mám Rogera radši než Rafu.
Reagovat
spaniel
Prrr, jenze je forehand a forehand. Jelikoz nerype do Murrayho, tak ti to mozna unika. ALe doby, kdy psal neco jine nez rypani jsou davno pryc. Byly doby, kdy jsme se normalne bavili. Ale tento rok je to z vyrazne vetsi casti jen o rypani. A sklizi ovoce.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi každý vidí, co chce vidět. A neměl by každý být tak suchopárný. Mi je jedno, jestli střílí do Murrayho nebo ne. Do něho si střílíme s Mutem i sami. Nemáme s tím problém, nemáme se problém zasmát. Jak jsem psal, až moc se zaměřujete na jednu věc a ta vám znemožňuje vidět zbytek.
Reagovat
spaniel
Ty jako Murovec nevidis do zakulisi Fed - Rafa diskusi. To jsou roky historie diskusi, hadek a urazek. Neni z toho jen tak cesta ven, ze si reknu, ze ho budu ignorovat. A vubec, proc bych se mel o nem hadat s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš, pokud nechceš být za blbečka no. A neboj, o těch diskuzích mám velký přehled, řekl bych i větší než ty vzhledem k tomu, že jsem zažil jejich začátky tady.
Reagovat
spaniel
Tu prvni vetu nechapu. Budu za blbecka, ze se s tebou nechci hadat o trollhandovi? A pochybuju, ze mas o mych diskusich vetsi prehled nez ja. Jsem tu od 2009, prakticky jeden z prvnich, takze pochybuju.
Reagovat
smazaný uživatel
O tých konkrétně ne, ale o Rafa vs Roger mám přehled dobrý.

No ne, za blbečka budeš, když bueš dělat to, co doteď. Já se to jen snažil osvětlit, ale když někdo nechce, tak ho nedonutíš.

Jdu spát :-)
Reagovat
spaniel
Ja myslim ze vzhledem k debate o zbranich nize, jsi za blbecka spis ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jiný názor = blbec. OK, to mi stačí, abych si udělal obrázek o tom, kdo je blbec.
Reagovat
spaniel
Ne ne. Jiny nazor je ok. Blby nazor ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize iný názor..:)
Reagovat
spaniel
Slowly polepetko, slowly
Reagovat
smazaný uživatel
Bože spaniel, ty si strašný komik..:)

Vela sa tu píše o Rafaeoliho láske k Rafovi, ale myslím, že ak by sa teba niekto spýtal, či máš radšej matku alebo Rogera, minimálne by si rozmýšľal..:)
Reagovat
spaniel
:) pise nekdo, kdo žije a dýchá pro Federera. Komické.
Reagovat
spaniel
A ty bys mozna vubec nemel vytahovat neco o rozumeni tenisu, kdyz si byl schopny napsat ze Nishikori nema zadne zbrane. To je jedna z nejvetsich kravin, co tady kdy kdo napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
A zas. Panebože, vnímáš ty vůbec souvislosti? Znáš vůbec to slovo?
Reagovat
spaniel
No schvalne, pouc me. Jak si myslel ze nema zadne zbrane a co se na tom sa nepochopit?

Stejne cela tato polemika je o tom, ze te poskrabkal za uchem s vyrokem, ze to bude predcasne finale. A ty ted predes a kroutis ocaskem. To je cele. Kdyby rok soustavne jen rypal do Murrayho, vnimal bys to jinak.
Reagovat
Davor1
tiež by som rád videl vysvetlenie s tými zbraňami...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, žes na to přišel Sherlocku. Nikdo mě drbat nemusí proboha, ať si rýpne do koho chce, mně přijdou vtipné reakce na něj a jak ho na všechno skáčete. Stačí málá návnada a skáčete jak čertíci z krabičky. Je to fakt kouzelné, říkáte mu trollhand, ale on vás tak pěkně trolluje, že doma sedí a jenom se směje nad těmi vašimi reakcemi.

Myslel jsem zbraně v porovnání se soupeřem do semifinále a v porovnání s Raonice. Jasně, celkově je to ve výměně prostě lepší hráč, BH má úplně jinde. Ael o to tady proboha nešlo. Daleko ti víc ti to znepříjemní ve výměně, ale to je něco, na co se připravíš nebo co mají i jiní hráči. Kei je nebezpečný dost, ale postrádá ten zabijhácký instinkt a opravdu úder, který nemá nidko lepší jak on. To Raonic máv servisu a i samotný servis dokáže svoje, minimálně tě může dotáhnout do TB. Raonic má servis, kterým zápas může vyhrát. V čem má Kei výhodu oproti Djokovičovi? Ten je zvyklý hrát takové zápasy v rytmu. Ale Raonic tě z něho vkolejí raz dva. Proto je Kei sice lepší hráč, kterého je třeba se bát, ale nemá tak světovou zbraň jako Raonic. Nehledě na to, že Kei proti Djokovičovi/Murraymu potřebuje lepší servis.
Reagovat
Davor1
pozri sa napríklad na servis Andyho alebo Rafu, ktorí spolu Novaka porazili vyše 30 krát. S Raoničovim servisom sa absolútne nemôžu rovnať, napriek tomu ho dokážu pravidelne porážať. Aj Kei ho už porazil, Miloš nie. Ani Raonič nie je robot, ten servis mu proste minimálne raz-dvakrát za zápas odíde a je nahratý. Kei má pohyb a údery nato, aby bol Djokovicovi rovnocenným partnerom vo výmene, môže mu oveľa viac zahroziť na returne a koncové údery má ešte lepšie, ako Novak, on ten winner dokáže zahrať z akejkoľvej pozície, z FH aj BH...
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha, ale Rafa, či Andy majú zas úplne iné zbrane, než servis, nepotrebujú ho v takej miere, nie sú na neho tak odkázaní..Celé to je o tom, ako Tomasinho píše, o mohutnom údere, ktorý dokáže vyhrat zápas aj sám..

Nishikori prednosti sú zároveň prednosťami Djokovica, avšak Srb ich má o level vyssie..V takýchto zápasoch spravidla uspeje vlastník upgradnutej verzie..Kdežto v zápasoch dvoch zbraní, može v pohode uspieť aj servisman..Isner to proti Nolemu už neraz dokázal napr.
Reagovat
spaniel
Rikam mu trollhand, protoze trolluje. Nechapu, co ti na tom vadi.

Zbrane jsou udery, kterymi dokaze porazit soupere. Udery, na ktere nema souper obranu a kterymi zakonci vymenu. U Nishikoriho je to forhend i bekhend. Jsou spickove. Raonic ma taky ubrane, treba servis. Isner ma asi lepsi, podle toho co jsi napsal, to teda neni zbran, protoze ma nekdo lepsi? Murrayho zbrane jsou pohyb, obrana a bekhend. Del Po ma servis a forhend. Berdych ma zbrane forhend a servis. Pak jsou hraci, kteri nemaji zbrane. Proste nemaji nic, cim by prekvapili a porazili spickove hrace. Nishikori porazil spoustu top hracu. Kdyby se nezranil, dal by Nadala na antuce a to bez zbrani nejde. Nakonec, porazil i Raonice, ktery podle tebe zbrane ma. Jak je to potom mozne?

Pointa je, ze nemusi mit neco nejlepsi, aby to byla zbran. Tech uderu tolik neni, zbrane by pak melo jen tak 6 hracu na svete.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusí to mít nejlepší, ale lepší než soupeř, což podle mě nemá v tomhle případě nemá. A zbraň musí být taková, aby na ni soupeř nenašel odpověď. A to v tomhle případě podle mě taky neplatí.
Reagovat
spaniel
Ted nevim v kterem pripade myslis... Raonic - Nishikori?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, v případě, že by hráli proti vítězovi Djokovič/Murray. Ti jsou na ty zbraně zas vybaveni dokonale těmi svými.
Reagovat
spaniel
Tak ti maji zbrani vic, proto jsou lepsi. Z toho ale neplyne ze Nishi zbrane nema.
Reagovat
smazaný uživatel
Však jsm omg neřekl, že je nemá, ale že je nemá proti těmhle.
Reagovat
spaniel
Pointa je, ze Nishikori ma zbrane. A ma jich vic nez Raonic (2>1)
Reagovat
smazaný uživatel
Má, ale pořád jsou menší než Raonicova jedna.
Reagovat
spaniel
Nejsou a prave proto vyhral.
Reagovat
Davor1
tak potom keď Raoničov servis je taká fantastická zbraň, ako to, že má proti Djokovi, Fedexovi, Nadalovi, Wawrinkovi bilanciu 0-17? to znamená, že na jeho zbraň našli vždy odpoveď. Nishi porazil Rogera aj Djoka, takže oni vtedy nenašli odpoveď na jeho zbrane, ktorými sú pohyb a FH/BH...alebo zle uvažujem? ;)
Reagovat
spaniel
Nema to smysl. Alespon ja to teda nechapu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas nechápeš..:)

Aké symbolické zakončenie debaty.

Slowly, slowly..
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel je výnimočný v tom, že si v argumentovaní rád ulietava..Pri jeho vnímaní a reakciách človek niekedy fakt len krúti hlavou..Dobre to raz vystihol Chazy, keď povedal, že mu to proste nemyslí..To, že je pomalší tvrdím už dlhodobo.."Slowly spaniel"..
Reagovat
spaniel
:-) nic jine jsem od tebe ani necekal. Nazor k tématu? Zadny. Rypani? Urcite. To jsi cely ty. Clovek bez názoru. Je mne jasne ze si budete notovat, nic jine ti ani nezbývá. Chazy? To ma byt jako nejaky dukaz? Hodne lidi napsalo, ze jsi hňup, takze to asi bude pravda. Skvela argumentace. Az napises neco k tématu, pak se ozvi. Takto si porad jen trollhand.
Reagovat
smazaný uživatel
Chcem byť trollhand, s tebou mi to nevadí...Byť nechápavým je však údel tvoj a lichotivé to veru nie je a nezávidím ti to..

Chazy som spomenul, keďže to je Tomov blízky človek...
Reagovat
spaniel
To je úplně jedno. Je komické, že mě jde poučovat někdo jako ty. K tématu nikdy nic. Zatímco ostatní dávají čísla a fakta, ty dáváš domněnky a fantasmagorie. Když jsi v úzkých, zmizíš z diskuse jako pára. Objevíš se druhý den, kdy už to mají všichni na háku, vlákno je mrtvé a napíšeš své poslední slovo do vlákna. To jsi ty.
Reagovat
Roger_Federer
Ten kopanec stim predcasnym finale zi zas moc nevysel..Nishikory-Wawrinka byl o dost slusnejsi zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku trapná argumentace, mně se teda víc zamlouval spanielův názor podložený faktem, že Nišikori je větší hrozba než Raonič, o čemž svědčí jeho vyhrané zápasy nad TOP hráči, s Raoničem si každý hráč TOP5 vytře akorát zadek.Kdo navíc včera a předevčírem viděl jeho výkon, musí uznat, že zbraně rozhodně má a Djokoviče může porazit. Porazil skoro Nadala, který hraje podobně jako Nole, čili ty zbraně jsou tam i proti tomuto stylu.
Tvoje slova o předčasném finále mě pobavila, chápu, že si rád popíchneš do FedererFans při každé příležitosti.
Reagovat
Amputace
Kde v tom, že Forehand označil ten zápas za předčasné finále, vidíte rýpanec do Federera? To už se mi zdá fakt moc i na některé z vás.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy vlastne viete, čo je predčasné finále?..Neznamená to predsa najlepší zápas na turnaji, ale zápas tenistov, ktorí ak by sa nestretli v QF, tak by pravdepodobne došli až do finále..Tie reči o lepších a pohladnejšícj altetnatívach zápasov sú predsa úplne mimo..Proste pre mňa by bol Murray v každom zápase mimo Noleho favoritom, na tri vitazné aj s Federerom, to je vsetko..Už to opakujem ako vertlík..

Spaniel, ja som túto diskusiu považoval za uzavretú už ráno, celkovo sa na TP objavujem v krátkych desaťminútových úsekoch párkrát za deň, ozaj nemám ako doťahovať sa priebežne a odpovedať promtne..Ale akýkoľvek svoj názor zdovodním a ak máš nejaký nevyjasnený spor, kludne použi správy..Som za rozumnú diskusiu.

Nikdy som nehovoril, že Nishikori nemá zbrane, nechápem prečo ma do tohto Venca zaťahuje, toto som riešil len okrajovo, to bola diskusia hlavne Toma a spaniela, kazdý z nicj má svoju pravdu..Ja si myslím, ze Nole porazí aj Nishikoriho a porazil by aj Raonica..Problém by mal skor s Isnerom.
Reagovat
spaniel
Proč jednou za čas dokážeš napsat normální příspěvek? Hned by to šlo lépe.

Co se týká předčasného finále, Roger je tento rok lepší než Andy. Porazil ho na AO (i když tam byl Andy ješte hodně mimo), na RG spolu nehráli (i když tam to Murraymu šlo, stejně jako v Římě), rovněž nic ve Wimledonu, kde Andy vypadl rychle. Potom podával nevyrovnané výkony a nic nevyhrál. Roger měl lepší rok a myslím, že by klidně mohl Andyho porazit. Na USO je silnější než na AO, navíc s Nolem, který je momentálně nejsilnější hráč, odehrál vyrovnaný 6 setů ve Wimbledonu. Pokud teda budeme brát tvůj výklad, že předčasné finále není o pohlednosti a kvalitě zápasu, ale o hráčích, tak si myslím že případné finále Djokovic - Federer, tak to bude to nejlepší možné finále za daných okolností, protože oni dva jsou od začátku největší favorité USO.

Beru tvůj výklad jako jeden z dvou možných, přičemž i druhá varianta je dobrá, že za předčasné finále je označen zápas největší kvality v pozdějších kolech. Kde se potkají dva hráči, kteří zrovna mají oba svůj den a podají výkon, s kterým by měli šanci porazit kohokoliv.
Reagovat
spaniel
5 setů obv.
Reagovat
Davor1
Ešte dva takéto sety a môžem ísť kľudne spať, ten ďalší zápas sa chytať nebude ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, tolik lability v jednom TB takoví dva mistři nepředvedou :-))
Reagovat
Cico93
;)
Reagovat
Davor1
jasné, tam to bude nekonečná pinkačka bez koncového úderu, to mi teda dych neberie ;)
Reagovat
Denis92
No..zrovna Andy momentalne dokaze predviest hocico a Novak uz dlhodobo mava vykyvy neskutocne..
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale oba během pěti minut nedokážou najednou takovou show teda.
Reagovat
smazaný uživatel
To si piš, že nebude. Djokomurárna je takové neoficiální označení pro pohřeb tenisu. Ještě s jasným koncem, Djoko to dnes urve ve třech naprosto jasně, takže radši pošetřit spánek na lepší dny a na Maestra.
Reagovat
VlS
krásnej tenis, moc mě baví. Tak ještě dva sety kluci, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Do řitě s dvěma setama, to chceš, aby začínal Murray v 6 nebo co? :D
Reagovat
VlS
:-)) - no nevím, ale tohle je prostě paráda
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný tie-break parádá Nishi!!
Reagovat
Mayo
len to zdržujú dpč
Reagovat
spaniel
Hm, zdrzuje ze nejhezci tenis USO od lineho tenisu? Ti dva uz spolu hrali moc krat a jsou to nejnudnejsi zapasy. Jsou to oba top hraci, ale jejich zapasy jsou proste priserne.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zas nesmysl ale. Nemůžeš generalizovat. Jsou občas nudné kvůli podobným stylům, ale oba poslední zápasy odehráli ofenzivně a sehráli spolu zápasy, o kterých se těmto dvěma ani nesnilo třeba. SF v Melbourne 2012 a hlavně Šanghaj 2012, absolutně nejlepší zápas na dva vítězné v tom roce, neskutečný tenis. Na olympiádě to nuda taky nebyla, Wimbledon docela jo. Na US Open kvůli větru nic moc tenis, ale v napínavosti to bylo super.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděl, ty kluku japonskej, že Wawroše udoláš ;-)
Tohle ještě v historii tenisu nebylo, pokud vím, japonský tenista v SF GS ve dvouhře. O to cennější výhra!
Reagovat
Marduch
Ha! Menší nekoncentrovanost Stana... a Nishi bere 3. set.
Reagovat
Cico93
A nielen tam. ;)
Reagovat
nitrotaj
Ten tb to bylo něco!!! To tempo výměn! Ta odolnost vůči nejrazantnějšímu jednoručnému bh v současném tenisu, to je prostě skvost. CHCI VÍC!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl tiebreak
Reagovat
dadaft
Houston, we have a problem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to na 5-set epic, kde se to v tom japončíkovi sakra bere, s tímhle kdyby vyrukoval na Djokoviče, tak nevim :D
Reagovat
Davor1
Presne pre toto je pre mňa budúca nr.1 nie Dimitrov, ani Raonič, ale Nishi...už dlho to tvrdím, snáď ma chlapec nesklame ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to už je trošku pozdě. Navíc by nesměl tak IP, je jak ze skla.
Reagovat
spaniel
Souhlas, ale je to otazka jeho zdravi. Bohuzel, je to pan Skleneny.
Reagovat
Davor1
samozrejme, to je jeho najväčšia brzda a keď s tým niečo nespraví, tak nie je šanca...
Reagovat
Cico93
A kedy sa tam dostane? NIKDY!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kei zaslouženě, ale game za stavu 5:3 by si za rámeček neměl dát teda. Nalitý FH přímo do Stana, pak zbytečně mezi nohama a pak out z jasné pozice.

TB šílený, festival kolapsů a chyb, který okořenily jen ty dva překrásné BH po lajně, od každého po jednom na setbol soupeře. Jinak katastrofa.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Ty jsi občas hodně mimo a to máš často trefné komentáře. Jeden z nejlepších tie breaků US Open. Ta razance výměn, kdy míč putoval z rohu do rohu, já nevím, co by sis tak představoval ještě.
Reagovat
spaniel
Pinkanou, 2x pomalejsi zrejme a kazdy uder zakonceny 60kmh winnerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší pinkanou a preciznost než vidět tiebrak se skóre 9:7, kde z toho byly tak 4 winnery a 10 metrových outů. Ale každý má jiný vkus no. Mě tohle prostě dokáže vytočit daleko víc než pinkání.
Reagovat
spaniel
Nechap to zle, oba jsou spickovi hraci ale kdyz hrajou spolu, je to des. Je to jak zpomalene a nikdo neni schopny zakoncit. Finale USO 2012 je dost mozna nejhorsi finale vsech dob, i kdyz tam pomohl i vitr.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale když nefoukal někde kolem poloviny 4. setu, tak to byl pár gamů skvělý tenis. A jasně, jinak je to byla bída. Ale zase to finále mělo dramatičnost, napínavost.

A vždycky to fakt nuda není, jsem ti uvedl i příklady. Jasně, pro někoho to může být nuda, šachy. Ale hlavně proto, že jsou si prostě až moc podobní a hlavně na BH dost vyrovnaní. S tím, jak se oba zatím prezentují na turnaji věřím, že to nuda nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
T5eba to, aby ty výměny končily vítězným míčem jako ty dva BH. Co předvedli kromě toho? Nišikori od stavu 3:2 vyhodil tři nalité míče. Wawrinka vedl 5:4 a šel podávat. Co ukázal? Dva docela velké auty z nikterak těžkých pozic. Pak super BH prohoz po lajně. Pak Nišiho kiks a další BH po lajně. Podával Stan a nesmyslně vyhodil první úder metr mimo. Jako sorry, ale ten tiebreak byl hezký možná kvůli dramatičnosti a těm dvěma BH, jinak to byla fakt přehlídka nervů v plné nahotě.
Reagovat
spaniel
Byl to vyrovnany TB, kde jsme videli odvraceni 2SP krasnymi winnery. A proc se venujes jen TB? Cely set byl naprosto paradni a krasou hrave strci do kapsy dalsi zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ten tiebreak byl neskutečně nedůstojnou tečkou za jinak kvalitním setem. Taky ale k němu vůbec nemělo dojít, kdyby Niši nekiksnul zase při doservírování. Tři míče v řadě zazděné úplně. Proto i u Murrayho v poslední době nejvíc vadí, že má takové gamy. Já rád prostě raději přesnost a ne odstřelení gamu do háje během minuty.
Reagovat
spaniel
Tak pokud ti to vadi na Murraym, tak jak muzes tvrdit, ze to bude lepsi zapas? Historie ukazuje opak.
Reagovat
Denis92
Tak to boli paradne odvratene Setbally z oboch stran nadhernymi BH po lajne.
Stan to vsak pokazil, mal ten TB zvladnut. Prehral si 4servisy po sebe. Skoda..
Reagovat
smazaný uživatel
Taktéž Kei mu daroval od stavu 2:3 3 body úplně zadarmo. Pak Stan dva jemu. Oba byli hrozní v tomhle.
Reagovat
Denis92
Jj, nato ze to bol dolezity TB tak sme videli az 9minibrejkov co je dost velke cislo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako baví mě to, i když mě to štve zároveň. Kazí mi to dojem. Když jeden hráč neunese a podělá to, je to normálka. Ale oba naráz během pár minut?
Reagovat
Denis92
Nervy..sila doleziteho okamziku. Alebo az moc chcu to tlacit k lajnam a totalne to ustrelia..
Reagovat
kada.tom
Kei jde do vedení. Paráda!
Reagovat
Grape
Krásný tenis od obou! :-)
Reagovat
historik
a je super, že nishi vede 2:1!:-)
Reagovat
spaniel
Kazdy odvratil SP viteznym bekhendem po lajne. Zvladne to Stan znovu?
Reagovat
spaniel
Ne, Nishi to urval.
Reagovat
Davor1
:)
Reagovat
Marduch
Stan je hustej. Proti setbolu tohle vypustit z rakety, to neni lidský.
Reagovat
Marduch
A doprdele Nishi teď to samý.
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
Vojtiik
no jsem zvedav jestli bude mit veer to predcasne finale aspon tuhletu uroven :)))
Reagovat
spaniel
Ma zaklade jejich minulych zapasu je to prakticky vyloucene.
Reagovat
Davor1
Brilliant, wonderful tennis
Reagovat
spaniel
Neskutecne. Zatim nej tenis na USO.
Reagovat
Davor1
bezkonkurenčne
Reagovat
smazaný uživatel
Je to teda luxusní mazec, pro Stana těžší než se zdálo, Ninja má pořádnej arzenál, ale stejně to přeju víc Wáwrovi :)
Reagovat
spaniel
Stal se z toho luxusni zapas. A konecne Stanuv BH DTL
Reagovat
Marduch
Ze hry Stana čiší ohromná zkušenost.
Reagovat
Davor1
to by som teda nepovedal ;)
Reagovat
Davor1
fantastický tenis, konečne !!
Reagovat
spaniel
Zadne zbrane :D wow
Reagovat
Cico93
Keď myslíš to na 0;15 tak to bola bomba.
Reagovat
Davor1
akurát som to chcel napísať
Zoznamte sa s Keiom Nishikorim, ktorý nemá žiadne zbrane :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně to přeji samurajovi! :) Urvi tenhle set!!
Reagovat
Cico93
Reagovat
Davor1
Nishi je neskutočný ;)
Reagovat
Marduch
No tak teď z čeho se teď Stan několik po sobě jdoucích výměn VZOROVĚ utekl hrobníkov. z čeho se teď několikrát po sobě vyhrabal, to člověk žasne. Takže rebreak a následně 6:5 pro Stana. Něco mi řiká, že by Stan mohl dojít hodně, hodně daleko..
Reagovat
Marduch
sorry za ten bordel :)
Reagovat
spaniel
To nedava smysl. Zadny. A je to 6:5 pro Keie.
Reagovat
Marduch
No tak z čeho se teď Stan několikrát po sobě vyhrabal, to člověk žasne.
Tak mělo být :)
Reagovat
Denis92
Stan to tam zacina palit z BH..strasne sa mi paci ten jeho backhand. Pre mna osobne najkrajsi na okruhu.
Reagovat
Davor1
spolu s Gasquetom jednoznačne...
Reagovat
Marduch
Je luxusní. Parádně zkombinovaná udernová jistota, přesnost a razance. U jednoručáků docela vzácný.
Reagovat
Denis92
Come ooon! Pome Stan!
Reagovat
spaniel
Hrat zbytecny tweener pri BP, neskutecna blbost. A Stan je zpet v setu.
Reagovat
Davor1
to bolo ešte pred BP, ale zbytočné to teda bolo...nevadí, aj tak si myslím, že to uhrá, v medzihre je jasne lepší a Stanovi neide ani ten servis..
Reagovat
spaniel
Jj, tim tweenerem mu ten BP dal.
Reagovat
Marduch
Hmm, tak Nishi se rozjel, break ve třetim. Prohání Stana nemilosrdně po všech koutech, pěkně se na to kouká.
A teď setbol na příjmu...ajaj nalitej FH do sítě :((
Reagovat
Davor1
Nishi :D :D
Musí si poriadne veriť, keď si zahraje tweener za takéhoto stavu a v takej pozícii...dúfam, že ho to nebude stáť set :/(
Reagovat
spaniel
I Fed vi, kdy hrat tweener a kdy ne. Strasna blbost, mel tunu casu zahrat to normalne.
Reagovat
Davor1
na Rogera v tomto smere nemá nikto, toto by som čakal od Monfilsa, ktorý nemá problém spraviť somarinu pre divákov za hocijakého stavu, Nishi si asi v tej rýchlosti neuvedomil stav a vážnosť situácie no... :(
Reagovat
spaniel
No, Kei ted diktuje a ukazuje co v nem je. Jeste ted se bavim nad nazorem jednoho uzivatele tady, ze nema zbrane. 2 gemy zpet delovy forehand po lajne.
Reagovat
Cico93
Jj aj ja si spominam, kto to pisal?
Reagovat
Davor1
tuším že tomasinho
Reagovat
Fandin
Kei v Miami porazil nejlepšího hráče historie, v Madridu na domovské půdě měl prakticky vyhraný zápas nad nejlepším antukovým hráčem všech dob a o titul přišel jen vinou zranění, celkem nedávno porazil i nejlepšího tenistu posledních čtyř let, tak asi nějaké zbraně musí mít...
Reagovat
Davor1
ja som to tvrdil celý čas, tomasinho mi nechcel veriť, dúfam, že to pozerá :)
Reagovat
Mayo
bude tu niekto sledovať ten posledný zápas ?
Reagovat
Davor1
Zápas sa úplne otočil, Kei už má prevahu a Stan kopí chyby, to môže byť ešte pekne dlhé...
Reagovat
smazaný uživatel
Kei mi prijde unaveny po tom petisetaku tak doufam ze zitra bude to same cilic ale jeste neni konec...
Reagovat
Cico93
Asi ticho pred nočnou búrkou ;)
Reagovat
spaniel
Aby nebyl i ten nudny. Kdyz se clovek na neco tesi...
Reagovat
smazaný uživatel
Stan to teď ukázkově zazdil dvojchybou... Pro něj byl zřejmě jeho zápas taky tak nudný, když si ho tak moc chce prodloužit.
Reagovat
smazaný uživatel
zápasy Noleho a Můry sou vždycky nudné :-)
Jejich zápasy, když hrají proti sobě, nemusím.
Reagovat
Cico93
Noo chlapci sa už rozbehli ...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan zatím v pohodě. Jsou tam i nějaké chyby ale aktivita převažuje a to je důležité.
Reagovat
Davor1
Kei vyzerá byť úplne bez energie, škoda, asi je to už jasné...aj keď pri Wawrinkovi človek nikdy nevie ;)
Reagovat
babolat.cz
kei to dá!
Reagovat
Davor1
nepohneval by som sa ;)
Reagovat
tommr
tak nakonec zasloužená výhra Báry s Kimiko. Date-Krumm byla nejen nejstarší, ale i nejlepší hráčka na dvorci ...
Pro Andreu má dnešní porážka hodně trpkou příchut. Neobhájí lonskej titul, v žebříčku vypadne z první dvacítky a naději na TM už má pouze v čistě teoretický rovině ... :(
Reagovat
Fandina
Andrejka škoda, ale od poloviny druhého setu byla dost dobrá, hlavně na síti a hezky se na ní dívalo.
Reagovat
VlS
S tím, že Kimiko byla na dvorci nejlepší si dovolím nesouhlasit, Myslím, že jak Bára, tak Andrea byly lepší. Kimiko je super, ale její udery nemají agresivitu a razanci. Kdyby hrála dobře na konci druhýho, tak by žádnej třetí nebyl.
Reagovat
PetaM
Nemůžu souhlasit, že druhý set rozhodla špatná hra Kimiko. To Bára přišla o svůj servi za stavu 4:4 a jen svými chybami. Proto se taky po breaku poroučela raketa k zemi ...
Reagovat
VlS
Tak si to pusť ze záznamu ještě jednou. To, že se v deblu prohraje servis servírujícího (vyhraje) není automaticky jeho vina (zásluha). To je často víc o tom, co tam dělal spoluhráč. Kimiko to tam prostě neuklízela tak, jak mohla a měla.
Reagovat
smazaný uživatel
přál sem Báře a Kimiko, takže spokojenost :-)

Ale druhého páru mi bylo celkem líto, o tom žádná.
Reagovat
tommr
jsem zvědavej na Báru s Kimiko proti Ruskám. Myslím si, že nejsou úplně bez šance, protože Makarova už toho musí mít plný kecky ... :)
Reagovat
Davor1
Makarova sa bude sústrediť skôr na tú štvorhru, predsalen, cez Serenu to asi nepôjde...
Reagovat
tommr
Serena ale ještě není v semifinále. Včera prej měla nějaký problémy s kotníkem a Pennettaový se na USO daří ... :)
Reagovat
PetaM
No, nechávala si ho sice obvazovat, ale při hře nebylo vidět, že by jí to limitovalo ... Uvidíme no :)
Reagovat
tommr
já taky doufám, že to nebude nic vážnýho. Serena musí USO vyhrát, protože na tom závisí dobrý postavení Petry i Lucky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tři zápasy na které jsem se těšil skončili všechny 3:0 Murray x Tsonga, Dimitrov x Monfils, Berdych x Thiem. Jestli dnes 3:0 skončí i Wáwra x Samuraj a Nole s Andym tak se už se naseru chce to drama hoši. Zápas Raonic x Nishikori jsem prospal :-/
Reagovat
smazaný uživatel
měl ses dívat na Simona s Čiličem, ale u toho bys usnul hned :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že zápas Andy-Novak bude na tři sety, ale jako vítěze zápasu vidím určitě Djokoviče.
Reagovat
VlS
jdou do SF, Andy je mi trošku líto, hrála moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Samuraj se hned nechal brejknout a tahá za kratší konec hned od začátku ach jo :-D
Reagovat
tommr
ve druhým setu už byl vidět mnohem lepší a zajímavější tenis. Po dvou setech je srovnáno a rozhodne ten třetí ...
Reagovat
VlS
Moc hezkej dámskej debl
Reagovat
smazaný uživatel
Je tu někdo kdo věří dnes samurajovi? :D
Reagovat
PetaM
Ale jo :D
Reagovat
Davor1
ja mu prajem ale neviem, ten posledný zápas do rána s Raoničom mu určite dal zabrať :/
Reagovat
Fandina
Pokud nebude unavený, tak bych mu i věřila. Každopádně mu budu fandit. Niši go go go!
Reagovat
matesdc
....pojď Japan boy :)
Reagovat
smazaný uživatel
No bez šancí Kei není. Pokud mu bude držet zdraví, může Stana porazit! Svou hrou a psychickou odolností má na TOP 5, ale křehké zdraví ho sráží :-( V žebříčku by si zasloužil vyšší umístění ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro letošní Azarenkovou je i ta ČF účast úspěchem. Dnešní prohra s Makarovovu mě tak moc nepřekvapila.
Reagovat
Fandina
Hlaváčková/Zheng Date-Krumm/Strýcová hezký zápas. Druhý set je vyrovnaný.
Andrejka asi změnila značku z Nike na Adidas. Má na sobě červeno vínové šaty.
Reagovat
smazaný uživatel
a vrátila se k Yonex.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda. :( Myslím si, že ten výsledek je pro Viku možná až moc krutý, ale Káťa dneska byla prostě efektivní. Je fakt, že ve 2. setu se bojovalo hlavně o servis Viky. Zlomilo se to asi v šestém gemu (který začal velmi pozoruhodnou výměnou - v hlavní roli páska :D), když Vika při gembolu i proti brejkbolu útočila, ale Káťa ji dokázala donutit ještě k jednomu úderu, který Vika dala v obou případech těsně vedle... Řekl bych, že Vika dneska hodně chtěla a snažila se, ale Káťa byla prostě taková jistější.

Celkově vzato: Dnešní prohra Viky mě mrzí, ale čtvrtfinále považuju po všech těch patáliích za úspěch. Myslím, že moc lidí jí před US Open nevěřilo... Podle mě Vika rozhodně nezklamala. Až zase bude v top formě (což ještě zdaleka není), tak to vidím dobře. :)
Reagovat
Cico93
Ako so 4 finale veľká spokojnosť, ale po dnešku veľký smútok...až moc to Ruske uľachčila by som povedal až sprostými chybami;((( inak ja jej veril mal som ju za 3,3 že bude vo 4finále;)...a na záver snáď bude finale Serena-Carolina.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni do nového článku, napsal jsem tam něco víc...
Reagovat
Cico93
Idem
Reagovat
SwissMaestro
Nejlepší zápasy tradičně v 1:00...to je prostě na nic. Nejsem nějakej náročnej, ale Federera ještě nebylo ani jednou možno vidět před 1:00....to je prostě špatně pro diváky mimo USA
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bylo, jenže zrovna začalo pršet. Takže, smůla:'(
Reagovat
smazaný uživatel
Tento chlapík by měl sbírat a podávat míčky v alespoň jednom finále letošního US Open. Když už show, tak se vším všudy!
Reagovat
smazaný uživatel
Tento chlapík by měl sbírat a podávat míčky v alespoň jednom finále letošního US Open. Když už show, tak se vším všudy!
Reagovat
a.magerova
Tak super, že holky brzy skončily a můžem dát noční opáčko :-)))
Reagovat
Cico93
Dnes už po 8 krát ;)
Reagovat
a.magerova
Tak já to vidím teprve potřetí, ale mě se to neokouká :-)))
Reagovat
LukasH
Teď je to v režii Sereny. Trochu mě postrašil ten kotník ze včerejška, tak doufám, že to bude ok...
Reagovat
Davor1
Gratulka Kati, hrá tu vážne super a spolu s Peng absolútne zaslúžené semifinalistky, nech sa TOP10 pozerá a učí, ako má vyzerať tenis na GS ;)
Reagovat
PetaM
To jsou zase hloupé řeči ... :D :D :D
Reagovat
Davor1
nemyslím to všeobecne, len tento turnaj ;)
Reagovat
PetaM
Já bych to teda napsal rovnou na všechny letošní GS :D :D
Reagovat
LukasH
To se tak sejde no, že občas chytnou tyhle hráčky formu.
Reagovat
dadaft
semifinále grandslamu a velký zápas před tebou.
sladké. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Znova gratulace Kaťo!!!!! :-))) Zdá se, že chytla životní formu! :D Proti Sereně si myslím, že šanci má.. :D

Vika pořád dělá chyby, které dřív nedělala, ale myslím, že už v Asii bude cajk!!
Reagovat
George_Renel
nám ten tenisový večer začal. Ruska byla výrazně lepší Bělorusky a zaslouženě ji lehce smázla.
Reagovat
Roger_Federer
Azarenka..to je ficak.
Reagovat
Cico93
Keby Ruska hrala neaký extra tenis tak Ok, ale tu som max. nasraný a veľmi sklamaný;(((
Reagovat
babolat.cz
na tu hysterku to satčí, tak vo co jde.
Reagovat
babolat.cz
dekuji ti Ekaterino, že jsi společně s Caro vyčistila USO
Reagovat
Davor1
tak pod toto sa podpisujem, aj keď Vika mi je miliónkrát sympatickejšia, ako Sharapka ;)
Reagovat
Mayo
Azarenka ide domov.
Reagovat
Cico93
Ach Bože ta ty jej pomáhaš tými sprostymi chybami, raketa v pi*i.
Reagovat
smazaný uživatel
A jáá to neviděl.... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mela tu raketu rozbít o kebuli Makaronovy
Reagovat
Davor1
mala tú raketu rozbiť o tvoju gebuľu
Reagovat
tommr
hra v prvním setu neměla moc vysokou úroven a divácká kulisa je tristní ... :(
Reagovat
PetaM
Že se divíš, když je to jenom debl :D A vedle hraje Vika :D
Reagovat
George_Renel
Ale 2. set začal skvělými přestřelkami.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
Slovakia best friends 4ever;)))
Reagovat
dadaft
W 36 / UE 29 celkem.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
Pls!!!
Reagovat
lars
to Vika nerozumi :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co říct? :( Ty nevyužité šance hodně mrzí... Jinak si myslím, že Vika není horší hráčkou a snad to ještě otočí. Dvakrát už se jí to na letošním US Open povedlo...
Reagovat
Cico93
Úplne jej to na konci darovala. ;(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom na konci... Velká škoda je i šestého a hlavně devátého gemu. :(
Reagovat
Cico93
Noo ten brejkball bol hratelný a ta DF v 6 geme;((( tam malo byť 4;2.
Reagovat
Davor1
paráda Kaťa, to som vážne nečakal po prvých 5 gamoch, ešte nejako doklepať ten druhý ;)
Reagovat
George_Renel
Na to, že Makarovová má za sebou i čtyřhru tak klobouk dolů.
Reagovat
dadaft
je to Ruska - je silná a vytrvalá.
((( každá ruská žena by měla unést na jeden zátah opilého mužika a pytel brambor na vzdálenost 10km )))
Reagovat
dadaft
Reagovat
matesdc
Joo!!! :)
Reagovat
kada.tom
Viko :-((
snad to otočíš
Reagovat
dadaft
důležité momenty zatím nezvládá - po brejku nepotvrdila, 40:15 nedokázala dotáhnout na tajbrejk.
Reagovat
dadaft
některé míče, které Vika i Káťa vypouští, by Caroline podle mě měla.
Reagovat
historik
mě tedy fakt hodně překvapují - hromadně se v NY fandí Rusce!? Jestli je tedy Azarenka opravdu tak neoblíbená?
Reagovat
matesdc
...pro mě osobně velmi neoblíbená - příjde mi hrozně arogantní
Reagovat
dadaft
ani v NYC, ani v Melbourne Vice moc nefandí.
Reagovat
babolat.cz
já ji nemohu vidět, slyšet, prostě nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika rozhodně není neoblíbená (aspoň ne v New Yorku). Během US Open jsem četl už řadu tweetů, že Vika patří mezi nejsympatičtější hráčky, co se týče kontaktu s fanoušky. Spíš ji diváci dneska vnímají jako favoritku a těm se obvykle moc nefandí...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika má obrovské množství fanoušku, to je jas. Ale zároveň je dost neoblíbená.

Když se to třeba srovná s Petrou, tak ta je každému ukradená. Moc lidí jí nefandí, ale zároveň proti ní skoro nikdo nic nemá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je otázka, co je lepší... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve sportu určitě to první.
Reagovat
dadaft
tak - už se to rozjelo. )))))
Reagovat
Davor1
už bolo načase ;)
Reagovat
Davor1
Poďme Kaťa, konečne z nej snáď spadla tá nervozita a dostane sa k tej svojej hre, ktorou tu zmietla Bouchard, posledné 2 hry jej to už začalo padať, tak nech to tak ostane až do konca !
Reagovat
kada.tom
Vika pěkně na returnu, chce to držet podání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho šestého gemu je škoda... :(
Reagovat
kada.tom
to tedy, to měla uhrát ... no snad se udrží v setu ... v takovým TB bych jí věřil víc :-)
Reagovat
George_Renel
je oblepená jak doporučený dopis ;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Dve bojovnice
Dve skvele hračky

16. vs. 17.
Belarus vs. Russia
183 vs. 180
Right vs. Left
Singles vs. Doubles
Reagovat
smazaný uživatel
Góóóóóól!!! :)

Viktorka Žižkov - Slavia Praha 2:1
Reagovat
blixa
Kdo komu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Viktorka dala Slavii v 90. minutě! :) Frick bude asi naštvanej, až přijde... :D
Reagovat
blixa
Dobrý, na Viktorku jsem i chodil, ale to se tam člověk skoro bál, jak nás tam bylo málo :D
Reagovat
smazaný uživatel
To znám. :D Byl jsem tam nedávno (19. srpna) na zápase s Jihlavou, když právě postoupili do 3. kola poháru proti Slavii a bylo tam asi 700-800 lidí... Dneska tam ale podle oficiálních údajů bylo 2867 diváků. :)
Reagovat
Mayo
tak neviem či sa mám radovať alebo nie lebo tieto dve mužstvá mám rád z česka :D
Reagovat
blixa
Klidně se raduj, je to lepší než smutnit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viktorka vyhrála ve fotbale, tak teď ještě aby vyhrála v tenise... :)
Reagovat
blixa
Furt si nějak nemůžu zvyknout na ten baťoh, co sebou Viktorka tahá .. dycky byla taková štíhlonká ..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky baťoh. :D Normální pěkná holka to je! :)
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_01SEP14_13991_azarenka.jpg
Reagovat
blixa
Hmmm, v tomto případě s tebou nemohu souhlasit. Jí ten baťoh vyloženě nesluší, zatímco u Caro bych ho přívítal zpět :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi nějakej vybíravej... :D
Reagovat
blixa
To víš, estét :D :D
Reagovat
dadaft
každý tuší, že Flavia dneska asi stačit nebude, ale další tři singlové mače by mohly být hodně zajímavé..................
Reagovat
smazaný uživatel
No, prý byla Serena včera při deblu ošetřovaná. Podrobnosti nevím...
Reagovat
Fandina
a prohrály s Venus i debla.
Reagovat
klarat
Prý měla moc utažený obvaz.
Reagovat
kada.tom
Viko, pojď si pro SEMIFINÁLE!!! :-)
Reagovat
Michaelus
Tak jedemeee Ekaterino!
Reagovat
dadaft
předzápasové rozhovory jsou fraška plná frází - zrušit!!!
Reagovat
Michaelus
Přesně, ať se ptají kohokoliv, odpověď stejná.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by to strašně rozptylovalo... Konkrétně na Vice je vidět před tím příchodem na kurt velké soustředění, takže se opravdu nedají očekávat nějaká moudra. :D
Reagovat
Mayo
Vika vs Ekaterina ... no vôbec by ma neprekvapilo keby sa bieloruska rozlúči s turnajom
Reagovat
smazaný uživatel
do finale :) musia to otočiť
Reagovat
smazaný uživatel
Prehra síce vo finále so Seeree ale aj tak ju to dosť naštartuje do Ázie na Wuhan a Peking a aj koncoročný šampionát kde by sa mohla kvalifikovať :)

Hračky na TM:
Seeree
Maria
Simona
Petra
Genie
Aga
Caro
Ana

nahradníčky (niektore z týchto hráčok):
Na Li (alebo tam nebude vobec hrať kvoli zraneniu)
Domina (ked sa preberie a začne hrať, bodov na nahradničku ma dosť)
Ekaterina
Flavia

hráčky ktoré tam ani nechcem vidieť:
Jankovic
Errani
Kerber

Doubles TM:
Errani/Vinci (nemam ich rad ale na štvorhre su sakra dobre zohrate)
Peng/Hsieh (asi ich posledny spoločný turnaj)
Sania/Cara (tento rok hraju skvelo a aj na GS)
Jones/Spears (veľmi si pomohli na AO a v Cincy)
Ekaterin/Elena
Kiki/Timea (ak budu dobre hrať v Azii)
Peschke/Srebotnik (tie nemam rad ale hraju dobre)
Garbine/Suarez

ked Hingis s Flaviou vyhraju US Open maju tiež veľku šancu na TM :)
kde by boli pre ostatných veľmi veľkou konkurenciou :)
Reagovat
tommr
myslím si, že jako osmý se na TM kvalifikujou nejspíš Kudryavtseva+Rodionova ...
A pokud dneska vyhrajou Andrea se Zhengovou tak taky ještě nejsou úplně bez šance ...
Reagovat
Cico93
http://sportky.topky.sk/c/128947/tenisova-novina-obletela-svet-svetova-trojka-na-li-sa-rozluci-s-karierou
Reagovat
smazaný uživatel
Max to vyvrátil.. Tak uvidíme po Pekingu.. I když nepatří mezi mé TOP, tak by mi teda strašně chyběla.. Její úsměv, její smysl pro humor, její po zápasové rozhovory a samozřejmě také její hra.. Když jí to tam padalo, tak se na to krásně kouká!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
je to skvela hračka ale keby skončila zase tak veľmi by som nesmutil .
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ne po češkách je to moje nejoblíbenější hráčka. je usměvavá sympatická moc by my na okruhu chyběla :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Fera musel doma rano starou Fandinu proliskat, vzal si kvoli tomu volno( on jako nedela, ale rika tak tem corkam).Rano zas segra vztala po 3 hodinach spanku, kdy tu sedela do 5:23 a uz pelasila do pokoja, zapnout kompl..jenom ze si nevsimla ze stary je doma..tech facek co zchytala..Fera dneska sedi doma avona musi kolem neho honit sebe, sterat se o decka a tak..No pokud to pujde uz ju sem nebudem poustet, at mate tady klid od te nasi slepice.
Reagovat
tommr
i dneska uvidíme na USO český hráčky. Andrea Hlaváčková spolu s Zheng Jie budou hrát ve čtvrtfinále debla proti Báře Strýcový s Kimiko Date-Krumm ...
Zápas je mimořádně důležitej hlavně pro Andreu, která na USO obhajuje lonskej titul a stále ještě živí naději na postup na letošní TM ...
Dobrá zpráva je, že zápas uvidíme v televizi, protože ho bude vysílat Eurosport 2 ... :)
Reagovat
spaniel
Trochu mě zaráží, že jsem Rogera ještě ani jednou neviděl zahrát kraťas z forehandu. Vždy to bylo znamení, že je v pohodě. A výměn, kde se to přímo nabízelo a kde by to kdysi zahrál byla spousta...
Reagovat
Cico93
Mozyakin Vás daako ničí:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, 1. třetina byla bída. Magnitka má strašně silné přesilovky...
Reagovat
smazaný uživatel
No a vypadá to, že dneska to bude bída celý zápas... :(
Reagovat
Cico93
Tá 1 trojka Magnitky je výborna.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, vždyť minulou sezonu je hlavně oni dotáhli k titulu. Ale když potom Kovář neměl v repre Mozjakina a Zaripova, tak už to jaksi nebylo ono...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Mozjakin už má ve 2. třetině hattrick...
Reagovat
Cico93
Ten je už dlhodobo naj. strelec KHL.
Reagovat
smazaný uživatel
Sberac valecny veteran;)

http://sport.idnes.cz/tenisove-us-open-valecny-veteran-jako-sberac-micku-fwv-/tenis.aspx?c=A140902_222316_tenis_bem
Reagovat
a.magerova
Jj, oni to tam maj každý rok:

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/129129/hazel-granaty-ted-hazi-tenisaky-sberac-micku-to-zvlada-i-s-protezou.html

http://sport.idnes.cz/valecny-veteran-angelo-anderson-sbira-na-us-open-micky-ppq-/tenis.aspx?c=A130827_203743_tenis_rou
Reagovat
Dennis
Novak je bezesporu velkým favoritem celého turnaje. Herně je v pohodě a vypadá opět hodně silný i v hlavě. Myslím, že se naplno ukáže letošní bídná forma Andyho, s Novakem podle mě prohraje hladce ve třech. Maximálně s jedním tiebreakem. Wawrinka Nišikoriho asi udolá ve čtyřech 3:1. U Berdycha rozhodne psychika, herně určitě má na to Čiliče porazit, ale musí hrát to, co proti němu potřebuje a věřit si. Servis hodně napoví. Monfils Rogera těžko překvapí, hráli toho spolu už dost a Monfils hraje pořád to samé. Nevidím tam zbraně, kterými by Rogera mohl porazit. To by musel Roger hrozně kiksovat a všechno vyházet ven.
Reagovat
a.magerova
No koukám, že se Gael s Rogerem na GS poprvé potká jinde než na FO, tam už spolu hráli 3x a vždy vyhrál RF, ale i tak mám z Gaela obavu, ale pšššt :-))))
Reagovat
Dennis
Já bych se ho tak nebál, v obraně je precizní a hodně houževnatej, ale Roger si s tímto dokáže poradit. Kdybych si šel vsadit na tyhle čtyři zápasy, tak největší šanci na "zradu" dávám zápasu Berdych - Čilič...
Reagovat
a.magerova
Jo a ještě koukám, že pokaždé, když Roger na GS čili FO hrál s Gaelem, tak vždy došel do finále..... to by mohla být pěkná tradice :-))
Reagovat
Dennis
Zajímavá informace, taky bych se jako fanoušek Rogera nezlobil, kdyby jí dodržel. Jenže se obávám toho, aby to nedopadlo podobně jako letos ve Wimbledonu. A tam měl podle mě Roger mnohem větší šance než tady. Nejen kvůli oblíbenému povrchu a tomu, že tam vyhrál 7x, ale i proto, že Novak teď vypadá silnější a sebevědomější než v Londýně.
Reagovat
a.magerova
No právě... :-/

Tady tajně doufám, že na Gaela i Noleho dopadne tíha mé Fantasy ligy :-))))
Z 16 lidí co jsem před USO vybrala už je 14 doma....
Reagovat
Denis92
A navyse Roger ani zdaleka neserviruje tak dobre ako vo Wimbledone. Finale bude maximum.
Reagovat
gigin
http://rmcsport.bfmtv.com/tennis/simon-si-je-coachais-monfils-il-gagnerait-un-grand-chelem-831917.html
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/11video_0831-2012prim00si4.jpg

Hm, tak Maki není blondýna.

Klára není blondýna, Andrejka není blondýna, Gábi Soukalová není blondýna. Tak kdo je fakt natural? Snad Simča Baumrtová!
Reagovat
slacker
Zenskou s puvodni barvou vlasu aby clovek pohledal tak zakladni skole. Ja ze na ulici nepotkavam tolik blondatych borcu ajko potrkavam blodatych slecen. A zase sem nevidel chlapa ktery by mel vlasy cerny jako havran
Reagovat
blixa
Soukalová byla původně taková "špinavá" blondýna pokud se pamatuju ?
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/marijn-bal-angent-petra-kvitova-rozhovor-tenis-fra-/tenis.aspx?c=A140901_213156_tenis_ten
Reagovat
kada.tom
Azarenka >= Makarova (věřím Vice, že to zvládne)
Williams > Penetta (Serena by si měla s Flavií pohrát)

Wawrinka >= Nishikori (těžko říct, podle mě ale bude Kei unavenej a Stan vyhraje 3:1 na sety)
Djokovic = Murray (těžko říct, pokud bude hrát Andy dobře, tak může i vyhrát - očekávám 5 setů)
Reagovat
Vojtiik
dneska barák na Káťu
Reagovat
Cico93
len aby potom tvoj barak nebol most:)
Reagovat
Vojtiik
favorizovat favoritky není umění :-)
Reagovat
blixa
Jasný, jen srabové sázejí na favority a zálohujou data :D :D
Reagovat
Cico93
Vojtiiik
fakt super argument :)
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/213429/prvni-souperky-pro-vaidisovou-zkazit-navrat-ji-muze-i-hlavackova.html
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa, už jsem napnutý jak kšandy :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/29041555
Reagovat
smazaný uživatel
Murray has won 104 points at the net, Djokovic has won 45

Tohle je mazec :D

"Murray did win 28 of 31 points at the net for the match and is tied at fifth for the tournament with 81% points won coming forward.

"In fact, Murray may be reinventing himself before our very eyes. Only three other players in the tournament have come forward more than the Scot."

A tohle je taky brutální, velký nezvyk, ale jsem za něj rád.
Reagovat
spaniel
Vis jak vzdy omilám jeho hru v 2007 a 2008. Tam prave chodil na sit casto, podle me správný tah, hlavne pro nekoho, kdo si umi vybrat moment a ma šikovné ruce.

Pro zajímavost:
Ubehnuta vzdálenost: https://pbs.twimg.com/media/BwiLbswIgAAlp7f.jpg
Cas strávený podepisovaním po zapase: https://pbs.twimg.com/media/Bwhp-ifCQAE1NO8.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som tým číslam velkú váhu nepripisoval..Nevidel som ani jeden jeho zápas, ale je mi jasné, že inak prehadzuje Tsonga, či Bachinger a inak Djokovic..To isté platí o BH jeho minulých protivníkov a toho najbližšieho..

Pre Murrayho bude kľúčový servis a robenie, čo možno najvačšieho počtu priamych bodov..A samozrejme klasika využívanie BB..Ten, kto využije menej ako 1/3 (v priemere) zápas prehrá..
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasné, že s Djokovičem to bude jiné. Ale jde mi hlavně o tu častost přechodu na síť, na kterou jsme nebyli zvyklí a on na ni chodí často, což je super, protože má občas problém s koncovým úderem. To kvituju, dneska tam bude určitě méněkrát a ne až tak úspěšný, ale musí to zkoušet. Stejně není dneska favorit, takže musí být v pohodě a zkoušet.

Co se týče BH, tak je to jasné, Tsonga tam je fakt slaboučký, ale třeba Kuzněcov má výborný BH. Murray neměl moc silné soupeře, ale zápas od zápasu jde nahoru, ještě před pár dny bych to viděl černě, takhle vidím malinkou šanci, i když favorizuju samozřejmě Djokoviče. Může si na něj podle mě i věřit docela. A samozřejmě, jak píšeš, servis bude hodně důležitý.
Reagovat
Frick
V 1. kole ITF 25.000 v Nizozemsku 6:2 6:0. Její soupeřka je ale na hraje TOP 1000, takže žádný velký úspěch, ale jen splněná povinnost.

Denisu na ITF 25.000 skutečně asi může zajímat jen titul.
Reagovat
Frick
Možná spíš mohla zkusit ten "challenger" v Číně. Ale asi se jí nechtělo trmácet a platit náklady...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že dneska nemusím ponocovat (i když to posledně bylo docela příjemné). :) Viku čeká čtvrtfinále proti Kátě a určitě to nebude nic jednoduchého. Je třeba říct, že už to čtvrtfinále je vzhledem k okolnostem pro Viku velmi dobrý výsledek, ale samozřejmě bych si přál, aby šla ještě dál... Viděl jsem závěr tie-breaku a 2. set Káti proti Genie. Je fakt, že Genie nebyla úplně ve své kůži (bylo jí špatně z toho vedra), ale Káťa předvedla opravdu dobrý výkon. Hlavně v tom tie-breaku zahrála ty poslední tři body skvěle... Když se podívám na vzájemnou bilanci mezi Vikou a Káťou, tak ta vyznívá těsně (3:2) pro Viku. Poslední zápas ale Vika prohrála loni ve 2. kole Madridu. Ten zápas si dobře pamatuju a ještě jsem si našel tehdejší komentáře. Byl to první turnaj Viky po zranění (loni měla taky pauzu, i když kratší než letos). Vika byla v 1. setu jasně lepší, u druhého jsem pak musel trochu odbíhat (Káťa se v něm zlepšila, Vika zhoršila) a ve třetím se Vika za vyrovnaného stavu 3:3 nechala rozhodit verdiktem rozhodčí, která jí dala trestný fiftýn. Potom už se v podstatě vyházela a tenkrát mě to hodně mrzelo... Tak doufám, že dneska ten zápas dopadne úplně jinak. :)

Můj dnešní program je naprosto jasný:
15:00 Magnitogorsk - Dynamo (zahajovací zápas KHL)
18:30 Vika - Káťa
A mezitím to od 17:00 proložím rádiovým přenosem z dnešního pohárového šlágru mezi Viktorkou Žižkov a Slavií... :)
Reagovat
Frick
Joooo.... tam budu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já byl s Jihlavou... :)
Reagovat
Frick
http://www.extra.cz/frackovo-okenko-uspesnemu-navratu-vaidisove-muze-verit-jen-id-iot

Hm, adminem LČT bude zřejkmě Protekční Fracek Pavel Novotný.... :o)

(odstraňte pomlčku ve slově idi..ot)
Reagovat
smazaný uživatel
Blbej je na to dost...
Reagovat
Frick
Blbej možná, ale rozhodně je Novotný dost inteligentní...
Reagovat
a.magerova
Právěže Novotný to má moc dobře spočítaný a ví co mu nejvíc sype.... takže blbý určitě není, jen umí velmi obratně pracovat s blbostí davu... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak řekněme, že je to vyčuraný zmetek... Lepší? :D
Reagovat
a.magerova
Lepší, teď už s Tebou souhlasím !!!
Reagovat
a.magerova
No.... nemusí to být až tak velká blbost, jak se na první pohled zdá....

Ale co mě zaujalo daleko víc je to, co se píše v diskuzi a tomu věřím na 100%:

Johny Man: "Moc tomu nerozumíš, když si napsal Robert Štěpánek...."
Jan Novotný: "To napsal schválně, protože chyby zvyšují čtenost i počet komentářů :-) "
Reagovat
Frick
No, hlavně je to kec s tou TOP 50 po roce.

Kdyby se tam dostala do roka, tak by to samozřejmě nemohla pokládat za neúspěch, bo by v tu chvíli zřejmě musela uhrát za rok víc jak 1 000 bodů.

To pramení z toho, že Novotný nemá představu...
Reagovat
smazaný uživatel
To pramení z toho, že Novotný to má u zadku, píše jen to, co chce lůza číst :) A to, že Radek není Robert, ví určitě moc dobře...
Reagovat
Davor1
Dnes sa veľmi teším aj na ten druhý zápas, ktorý je tak trochu v úzadí, očakávam krásny ofenzívny tenis od oboch, v predchádzajúcom zápase s Robredom mal Stan pomer W/UE 75/58, Kei s Raoničom mal 53/41, parádne čísla, oboch mám strašne rád a tento zápas bude pre mňa jeden z vrcholov turnaja ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Troška postrádam austrálsky model, kde hrajú od tejto fázy muži a ženy zvlášť..Rád by som si naservíroval Noleho zápas s Rogerovým rad za radom..
Reagovat
smazaný uživatel
Resp...Vo Wimby je kompletne celý druhý týždeň rozdelený deň za dňom podľa pohlavia, to mne osobne vyhovuje úplne najviac..
Reagovat
a.magerova
No krom velkého pondělí....
Reagovat
Cico93
ono toje v podstate jedno horšie , že Anyho zápas s Novakom sa hra v nekresťanskú hodinu:(
Reagovat
blixa
Ještě že nejsem křesťan .. ufff :D
Reagovat
Cico93
a čo si?
Reagovat
blixa
Nevěřící pes ?! :D
Reagovat
Cico93
ateista.
Reagovat
slacker
Neznaboh?
Reagovat
a.magerova
Všichni jsme věřící..... jedni věří, že Bůh je a druží věří, že Bůh není :-P
Reagovat
blixa
Správně, proto říkám že nejsem ateista ale nevěřící pes :D Nevěřím ani v jedno, ani v druhé :-P
Reagovat
slacker
TOmu se odborne rika ze jsi agnostik
Reagovat
blixa
No, to taky není úplně přesné. Ale to by bylo na dlouho ;-)
Reagovat
blixa
Nooo .. ateista je hodně široký pojem. Proto raději říkám nevěřící pes, je to přesnější :D
Reagovat
lars
tomu neverim, ze jsi pes . co umi psat :))
Reagovat
blixa
Tak trocha nadsázky :D
Reagovat
PetaM
Říká se Tomáš ne? :D :D
Reagovat
blixa
To je zase něco úplně jiného :D
Reagovat
PetaM
A jo tak :D :D
Reagovat
Cico93
Come oN!!!
Reagovat
blixa
Jojo, roztočíme a vyletíme ! :D
Reagovat
Cico93
Petra už je doma nevieš,:)
Reagovat
carolyn
ja už som doma :-) hojda
Reagovat
Cico93
noo tak teba som tu dlho nevidel.
Reagovat
carolyn
tak taky co tady? :-/
Reagovat
slacker
Fandit ne?
Reagovat
Cico93
ano my tu fandime jak Fandina:)
Reagovat
carolyn
jo ahá :-D co jinýho vlastně tady,od toho tu jsme přece, ale ....
Reagovat
Cico93
chod pod článok o Nadalovi, trochu nižšie a uvidiš, že aj ine veci sa tu deju:)
Reagovat
carolyn
hele já půjdu, ale se věnovat někomu důležitějšímu, radši:-)
Reagovat
Cico93
dobre robiš.
Reagovat
Roger_Federer
Me?
Reagovat
Cico93
a tebe Fandina nestači? ta sa ti venuje až až:)
Reagovat
slacker
Umelecke ztvarneni jak to vypada na TP
https://www.youtube.com/watch?v=mfI1S0PKJR8
Reagovat
blixa
A ty seš která postavička ? Ten jednonohej co zbyde jako poslední ? :D
Reagovat
Vojtiik
předčasné finále až od 3 baj voko... sakra:/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist