10. den na US Open: Ženy zkompletují kvarteto semifinalistek

4. 9. 2013, 14:36
Previews 340
Už bez českých tenistů budou dnes na US Open pokračovat boje ve dvouhrách. Zatímco ženy už zkompletují čtveřici semifinalistek, muži dnes odehrají první dva čtvrtfinálové duely.
Pohled na New York

Program na kurtu Arthura Ashe dnes odstartují v 18:00 SELČ italské kamarádky Roberta Vinciová a Flavia Pennettaová. "Pro obě to bude těžké. S Robertou jsme kamarádky už od osmi let," okomentovala svůj nadcházející zápas jednatřicetiletá Pennettaová.

Jedna z Italek se dnes probojuje poprvé do grandslamového semifinále, třicetiletá Vinciová se navíc v případě výhry v pondělí stane poprvé hráčkou Top 10. Pennettaová s Vinciovou mají bilanci vzájemných duelů vyrovnanou 4-4. 

Po nich na centrálním dvorci představí David Ferrer a Richard Gasquet. Čeká je už jubilejní 10. vzájemný zápas, přičemž v těch předchozích dokázal Francouz Gasquet vyhrát jen jednou. Zbylých osm duelů ovládl Španěl a vždy bez ztráty setu. Naposledy to bylo loni právě na US Open. 

Ve večerním programu se uktají světová dvojka Viktoria Azarenková se Slovenkou Danielou Hantuchovou. Jejich vzájemná bilance je vyrovnaná 2-2. Obě tenistky poslední dva postupy vydřely ve třech setech, Běloruska však kvůli dešti hrála osmifinálový zápas až včera a měla tak méně času na odpočinek.

Desátý den v New Yorku uzavře favorizovaný Španěl Rafael Nadal proti krajanu Tommymu Robredovi, který si zvedl sebevědomí skalpem Rogera Federera. S Nadalem se utkal naposledy před čtyřmi lety, v šesti vzájemných utkáních uhrál jen jeden set.

O postup do semifinále čtyřhry dnes budou usilovat Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, které vyzvou třetí nasazený pár Naďa Petrovová a Katarina Srebotniková. Hlaváčkovou pak ještě čeká boj o finále ve smíšené čtyřhře. Sestry Williamsovy dnes v duelu 3. kola vyzve Lucie Šafářová s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou.

Druhé kolo soutěže dívek čeká jak ve dvouhře tak v deblu na Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou.

- PROGRAM 10. DNE NA US OPEN -
(středa, 04. 09. 2013)

Kurt Arthura Ashe (začátek v 18:00 SELČ):
Vinciová (10-It.) - Pennettaová (It.)
Ferrer (4-Šp.) - Gasquet (8-Fr.)
od 01:00:
Azarenková (2-Běl.) - Hantuchová (SR) 
Nadal (2-Šp.) - Robredo (19-Šp.)

Kompletní program 10. dne na US Open najdete na webu usopen.org

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

340
Přidat komentář
Rafaeoli25
Např.Tipsport předevčírem: Rafa 2.1, Nole 2.6
Reagovat
Pe3k
Pokud byl Nadalův los na US Open 2010 výsměch a parodie, potom nevím jak nazvat ten letošní. Mít v semifinále Gasqueta je parodie...

Na druhou stranu, Nadal by pravděpodobně do finále postoupil i kdyby měl los těžký. Nyní je jediný kdo jej může zastavit Djokovic.

Když se bude v budoucnu hodnotit relativní obtížnost Nadalových titulů bude Nadal terčem kritiky k vůli extrémní jednoduchosti jeho soupeřů. Už tak během celé kariéry těží z nejlehčí možné konkurence na antuce, kde se mu první soupeř objevil až v roce 2011.

Tímto nijak nechci ponižovat Nadalovy výkony.
Reagovat
smazaný uživatel
jak jednoduchy nikto za to nemôže že Isner a Federer a aj Ferrer prehrali
los ľachky na začiatku nebol
Reagovat
Pe3k
Jistě, že za to Nadal nemůže, ale to nijak nezmění fakt, že jeho los je pure joke.
Reagovat
PetaM
Tady jde hlavně o to, kdo komu fandí a podle toho je los těžký nebo lehký.
Reagovat
Pe3k
To právě ne. Každý kdo si myslí, že má např. Nadal těžký los je autista. Jediný kdo je dost velký magor, aby něco takového napsal byl zatím Forehand.

Každý by měl být trochu soudný at fandí komukoliv. V takových chvílích se nejlépe ukazuje, že fandové Nadala jsou úplně mimo...
Reagovat
tito
No jsem zvědavý, co tady ještě padne za moudra v případě blížícího se překonání 17 GS :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petrík, ty si tak neodolatelne hlúpy, alebo frustrovaný??..

Apropos, pamatas na nasu stávku, urcite si ju pamatajú aj ostatní..:))

1907421254/0200...Do textu pre adresáta mozes napísať gratuláciu..S tebou je radost obchodovať..
Reagovat
tito
tak na to jsem opravdu zvědavý :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som zvedavý, či vlastne bude na môj príspevok reagovať. V poslednom čase sa pri tejto téme radšej takticky stiahne do úzadia..Šibal jeden :)
Reagovat
Amputace
Opět jsi extrémně pobavil. Až je mi tě líto, jak ty musíš šíleně nepředstavitelně trpět - tvá frustrace je tak obrovská, že se přímo vpíjí do monitoru. Málokomu se toto podaří.
Reagovat
Stan_Borowitz
Viděl jsem až třetí set, Nadal hrál výborně a bude opravdu moc těžké ho zastavit, rozhodně to neudělá v semifinále Gasquet. Na druhou stranu možné je všechno... Robredo není soupeř, který by ho mohl nějak důkladněji prověřit a navíc se u něj projevil klasický syndrom outsidera, který po vyřazení jednoho silného soupeře hned v následujícím zápase totálně pohoří (Rosol, Darcis, Stachovskij).

Takže těžko z tohoto zápasu usuzovat, jak se bude Nadalovi hrát proti Južnému ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Južny?
:DDDDDDDDDDDDD
to skôr Wawrinka
ale bude tam Djoko
Reagovat
Stan_Borowitz
Nikdy nepodceňuj doktora filozofie!
Reagovat
smazaný uživatel
Doktor filozofie je hlavně klaun. Velká škoda, že to Lleyton nedotáhl, moc jsem mu postup přál.
Jestli s tím někdo nesouhlasí, tak sorri ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Lleytonovi jsem přál, aby porazil ve finále v pěti setech Rogera, ale musím si ještě minimálně rok počkat.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
Roger_Federer
Kde přesne a od koho, jsi zaregistrovala info, vyjadřeni nejakeho odbornika o tom, že generace mužskeho tenisu 2003-2007 byla slaba a nekonkurence schopna..?
Reagovat
Sonja
Jaký zas vyjádření odborníka?
Píšeš o zdejších uživatelích a dodáváš "Od nikoho jineho jsem to neslyšel, ani nečetl na jinych forech ani ve svete.." a já ti odpovídám, že já ano- já jsem to četla i na zahraničních forech. Určitě na to nemá patent skupina lidí z tenisportal.cz...
Reagovat
Roger_Federer
Tak to ano..Zdřejme jsem se špatne vyjadřil, samozdřejme moje myšlenka byla, že jsem to nikdy neslyšel od nekoho zainteresovaneho do tenis.kolotoče.
Nepochybuju, že je ve svete spousta "odborniku", z Horni dolni, kteři mohou mit tento nazor..
Ale je fakt, že diskuzni fora tohoto tipu nečtu..
Reagovat
Sonja
Aha, tak hoď odkaz na diskuzní forum odborníků:-)
Reagovat
Roger_Federer
www.tenisportal.cz/zpravy/10-den-na-us-open-zeny-zkompletuji-kvarteto-semifinalistek-12871/pridat-komentar/?id=259798#
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, dnes bol na zápas Rafy s Robredo. 0-29gemov kurz 2,15..Gratis..Gratulujem konzervatívnym stávkarom, čo nechodia do rizika k výhre..
Reagovat
Roger_Federer
Přiznam se, že toho jsem se bal o jeden 2 gemy na horu přes hranici..Prome bylo zajimavejši Hcp -8,5 do Nadala v kurzu 1,98
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeoli, pýche predchádza pád..Ja som Rafov velký fanúšik, ale zároveň rešpektujem výnimočnú tenisovú kvalitu Djokovica..Nole Rafu na harde porážal aj pred rokom 2011, kedy nedosahoval súčasnú výkonnosť..Pripadné vzájomné finále bude úplne otvorenou záležitosťou, ten kto v ňom zvíťazí ešte urcite s druhým protivníkom na GS prehrá..Oni sú už raz takí, raz jeden, raz druhý..
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže Rafa opět svojí hru o další level povýšil, hraje ještě daleko líp než v r.2010, takže favoritem bude, neříkám že obrovským. Každopádně já mu stoprocentně věřím a nijak to zakrývat nebudu. Kdybych měl pochyby, takhle bych nemluvil..
Reagovat
Rafaeoli25
Taky tu všichni tvrdili pozor na Isnera, pozor na Rogera a podívej jaká je realita. Nesnáším přehnaný respekt nebo dokonce bázlivost, když nejsou na místě..
Reagovat
jackiec
jestli zlepšil tenis, už se taky přestal hrabat v konečníku???
Reagovat
Sonja
Rafa bude při téhle formě favorit, ať už do finále dostane kohokoliv, Novaka nevyjímaje. Taky se mi nelíbí ta arogance, se kterou to Rafaeoli píše, ale vpodstatě s ním souhlasím. Letos to není dominance dvou hráčů- Rafy a Novaka, dnes to je Rafa - velká mezera - Nole s Andym...
Samozřejmě doufám ve výhru Novaka, ale za favorita považuju Rafu. A pokud bude finále Rafa-Andy, tak budu tomu vašemu i fandit, protože k jeho tenisovým kvalitám mám aspoň úctu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej přehnanej respekt? Rafa je úplně jiná liga než Isner nebo Roger!
Reagovat
Stan_Borowitz
Každý zápas je jiný, Kohlschreiber není žádná světová extratřída a hrál s Nadalem tři sety hodně vyrovnaný zápas a koncovka druhého setu byla dost napínavá. To, že rozdrtil Robreda, který se ještě neprobral z opojení výhrou nad Federerem, není vůbec vypovídající.

I když Djokovič není v té formě, co byl v roce 2011, v případném finále ze sebe určitě vydá všechno a bude to vyrovnaná bitva. Nadal bude mírný favorit, ale klidně může prohrát.
Reagovat
Rafaeoli25
Jediná, první a poslední otázka zní: Existuje vůbec na tenhle tenis nějaká odpověď?
Reagovat
Reti64
Přirozeně, odpověď je jednoduchá - Nole.
Reagovat
Rafaeoli25
Nene, na tenhle fakt ne :-)
Reagovat
Reti64
Nebudu ti dál brát tvé iluze, klidně se ještě chvíli vznášej a do pondělí si užívej svůj nereálný sen:-)
Reagovat
Rafaeoli25
Já vim, že si potřebuješ namluvit opak, ale bohužel, Nole r.2011 je nenávratně pryč, naopak Rafa je lepší než kdy předtím :-). Jinak bookamakeři všech sázkovek jsou taky mimo když všichni bez vyjímky favorizují Rafu viď? :-)
Reagovat
Reti64
Tak si ho vsaď za barák, máš možnost!:-))
Reagovat
Rafaeoli25
Za barák ne, dal jsem ho za pět litrů..a co ty, taky bys Noldu vsadil za bůra, když mu tak neochvějně věříš?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si s Nadalem poradil, určitě bych na něho něco vymyslel.
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně bookmakeři dobře vědí, co činí, to nejsou nějací pokustóni. Ale tak buď chlap, když s nima nesouhlasíš a polož to na Noleho..to se ti nechce co?
Reagovat
Reti64
Mám Noldu za víc, buď v klidu:-) Dál nemá smysl o tom mluvit. V pondělí si to tu povíme:-))
Reagovat
Rafaeoli25
Ok, fajn že nejsme jen kecálci, to nesnášim..
Reagovat
Roger_Federer
Panove, pokud se zde dohadujete o sazce na vitezstvi Nadala nebo Djokovice na cele Us open? Smim se zeptat za jaky kurz a u ktere sazkovky?
Reagovat
Sonja
Nemusíš mu oplácet stejnou mincí. Nevím, jaký má smysl tu vytrubovat, že jeden či druhý určitě vyhraje...Nakonec to vyhraje Můra (chraň Bůh) a oba utřete.
Reagovat
smazaný uživatel
bookies neví vůbec nic, jejich tipovačky jsou většinou žalostně trapný, pouze předpokládají, vždycky se v nabídce najde dostatek chyb ...
Reagovat
tito
První -D
Reagovat
Rafaeoli25
To je prostě dvěma slovy dokonalý tenis, jedna velká radost Rafu sledovat, jak létá po kurtu jako motýl a bodá jako ne včela, ale vosa..bravo a díky maestro!
Reagovat
dadaft
po třech gemech jsou zodpovězeny všechny otázky a je čas jít spát.
dobrou.
Reagovat
tito
Až je mi Tommyho líto. Podání nefunguje, nepřetlačí ani přes bekhend a Rafa jej nekompromisně porcuje jak Husqvarna.
Reagovat
smazaný uživatel
Husqarna je dobrá značka?..Nezvykne sa zasekávať o víkendoch?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
*Husqvarna
Reagovat
tito
Neboj :-)
Reagovat
Reti64
Zadře se až v pondělí:-)
Reagovat
Rafaeoli25
S Wawrošem?..ale kdepak :-)
Reagovat
tito
Nezadře. Na posledním World Logging Championship v chorvatském Záhřebu v roce 2010 si rozdělili ceny pouze závodníci s pilami Husqvarna a Jonsered. Nutno podotknout, že Jonsered je divize Husqvarny. :-)
Reagovat
Reti64
:-)) Víš to dobře, že s Noldou, Rafa dostane čočku!:-))
Reagovat
Rafaeoli25
Jsi nenapravitelný optimista, ale Rafa tě v pondělí vyléčí neboj, ať už to bude s Nolem, Stanem nebo Andym :-)
Reagovat
Reti64
V tomhle případě jsem mnohem větší realista, než ty:-)) Udělej si zásobu, budeš zapíjet žal:-)
Reagovat
Rafaeoli25
Můj optimismus je zcela na místě vzhledem k tomu, že Nole od dubna nevyhrál turnaj, zatimco Rafa devět a na hardu ještě neprohrál. Nole už má bobky teď prosim tě :-)
Reagovat
Sonja
No...Vika měla vpodstatě celý zápas pod kontrolou. Z brejku si nemusela nic dělat, protože věděla, že si ho "kdykoliv" může vzít zpět...a ještě něco navíc. Dohromady dobrý výkon, ale už by ses, Viko, mohla naučit doservírovat:-D Ne každá soupeřka tě nechá brejknout, kdykoliv si zamaneš...
Dance gratulace k čtvrtfinále, to je skvělý výsledek.
No a troufám si říct, že obě ženská semifinále budou skvělá... Těším se:-)
Reagovat
Bob
Já už se těším na Serenu a Nálinku :))
Reagovat
Sonja
Vika 17/15
Danka 19/18
Vika na síti 12/13 (92%)

Bob: Já taky...snad to bude napínavý zápas, Nalinka na to hru má, jen se pořádně připravit psychicky:-))
Reagovat
Sonja
Jinak v semifinále jediná Vika pod 30 let:-)
Reagovat
Fandina
Viko, ty tak pěkně hraješ, ale to vití, vytí, nevyj Vyko Viko ... úsměv
Reagovat
tito
zavilá Vika zavile vyje. Z tohoto důvodu zavile odmítám se na její zápasy dívat. Jedinou výjimku možná udělám při finále, kde doufám Serena tu zavilost nalomí a vytí umlčí.
Reagovat
Fandina
tito ... vida ho obratného to znalce a uživatele češtiny, jak si s vytím té zavilé Viky poradil mnohem obratněji a řekněte to Vice, aby to už více nedělala.
Reagovat
dadaft
jiskřička v tunelu.
Reagovat
Reti64
Pěkný zápas, užívám si ho, škoda, že se blíží konec:-) Vika neponechává nic náhodě, hraje dnes mnohem lépe, ale Danka má taky krásný momenty.
Reagovat
Fandina
Vika celkem s přehledem přehrává Danku. Celkem pohodový zápas pro ní. Takže v semifinále Flavia Vika budu držet Flavii. Může to být zajímavý zápas. Flavia ... go go go!
Reagovat
dadaft
těžká práce Danielo, Vika prostě skvěle returnuje, hraje tvrdě a přesně z obou stran, na síti je bezchybná, zkrátka jedna z nejlepších tenistek současnosti................
Reagovat
Mayo
vamos Rafa budeš si musieť poradiť bezo mňa :D únava ma premohla, doví navijači :D
Reagovat
Sonja
No tak ještěžě jsi dostal rozum... Dobrou noc.
:-D
Reagovat
Fandina
OT ... Vika má dneska šedé body, předtím tady nosila jiné růžové
http://www.nikeblog.com/2013/08/01/nike-us-open-2013-apparel-tennis/
Reagovat
Fandina
body asi nemá, nebo teď na sobě ne, ale mělo být výše boty ... úsměv
Reagovat
Sonja
To je černá přece:-)
Reagovat
Fandina
hodně tmavě šedá nebo černá? záleží na úhlu pohledu ... každopádně jsou jiné ... úsměv
Reagovat
Fandina
Na ty boty se příště zaměřím. Třeba tyhle tmavé má na noční sešn.
Reagovat
Sonja
Jo, může to být hodně tmavá šedá...nebo opraná černá:-D
Docela mě mrzí, že má Vika jen jeden model outfitu. Akorát ty boty má dvoje.
Reagovat
dadaft
holky se s tím nemazlí...
Reagovat
dadaft
to je prostě tenis, který už chlapi dávno zapomněli hrát...
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
Mayo
tak Flávijka dá dole Vikicu :)
Reagovat
Sonja
Dnes hraje Vika moc dobře...už má na kontě 10 winnerů při 6 UE (Danka 6/4) a na síti stoprocentní (6/6):-)
Reagovat
Sonja
A hlavně super return, díky kterýmu Danielu dokáže přitlačit...není divu, že ji 3x brejkla.
Reagovat
Fandina
Danka zatím dobře. Třeba to bude i tím, že jak se vyjádřila, učí se od Martiny Hingis, když s ní teď hraje debla.
OT ... a nezapomeňme, že Danka má nejdelší nohy na světě!
Reagovat
Fandina
sice dobře, ale je o dva game zpět 2:4
Reagovat
Sonja
je zatím v počtu es za letošní USO na 2. místě za Nalinkou...a o jedno před Serenou!:-))
Reagovat
Mayo
nechápem kde sa to v nej berie také dobré podanie
Reagovat
Sonja
Tak z té výšky, ze které Danka servíruje, se esa střílej jedna báseň:-D...hlavně si umí míček hezky nadhodit, měla by se od ní přiučit Anča:-)))
Reagovat
Mayo
ale nezdá sa mi, že by voľakedy nejako super podávala...alebo ju málo sledujem no
Reagovat
Fandina
Danka byla pátá na světě, tak asi něco musela, musí umět.
Reagovat
Mayo
Daniela vs Vika...pome Daniela !
Reagovat
Fandina
Podme Danko pome pome pome!
Reagovat
Sonja
Konečně!!:-)
Jedem, Viko!
A doufám, že i Danka bude hrát dobře, ať je na co koukat:-))
Reagovat
PetaM
Andy s Maxem postoupili do finále Smíšené čtyřhry :D Andy měla viditelně ohromnou radost :D Přeju jim, až svou finálovou účast přetaví v titul :) A doufám, že bude mít Andy stejnou radost, až s Luckou postoupí do finále Ženské čtyřhry :D Pojďteeeeee!!! :D :)
Reagovat
Fandina
Andy Mirnyi porazili Mladenovič Nestora a jsou ve finále mixu. Andrejka dneska dva zápasy a super hra. Ve druhém TB 12:10. Příště zase pojď a gratulka!
Reagovat
PetaM
Věřím, že získají titul. Jsou na to oba dost dobří a silní :D Andy Maxi, do tohoooooo!!! :D :D :D
Reagovat
tommr
byl to moc hezkej zápas. Andrea hrála opět skvěle a kdyby nebyl Mirnyi takovej dřevák tak mohli vyhrát ve dvou setech ... :)
Ve finále je čekají mnohem slabší soupeři než byli Mladenovicová s Nestorem a tak věřím, že Andrea konečně získá i GS titul v mixu ... :)
Reagovat
Rafaeoli25
Měl dát Nole dneska aspoň tréninkovej zápas, aby se člověk do Rafova mače neukousal nudou..
Reagovat
Rafaeoli25
Jeden chlápek dneska sázel, že budou ve finále Rafa se Stanem, tak na to jsem zvědavej..
Reagovat
Fandina
Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková po triumfech na French Open a Wimbledonu útočí i na titul z dívčího US Open. Nejvýše nasazené Češky v New Yorku zvládly bez potíží i své druhé utkání, když dnes porazily 6-2 7-5 egyptsko-britské duo Samirová/Wallaceová - viz EXPRES ZPRÁVY

Tak to je dobře holky. Jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Andy s Mirnyim proti Mladenivič Nestor první set 7:5 tak to je výborné a ještě jeden ... pojď pojď pojď

http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/16821304107460.html
Reagovat
dadaft
holky, máme na ten třetí set ještě hodku času, pojdme.
Reagovat
Fandina
škoda, že ještě není třetí set, hezky se na ně dívalo ... pěkné momenty!
Reagovat
smazaný uživatel
Řekla bych, že si to holky užily a daly si "do těla" :))
Reagovat
Fandina
Do těla si daly vzájemně to je pravda ... úsměv
Ale upřímně, možná Lucka s Nasťou měly nastřelovat častěji, ale ne tělo, ale pod nohy. Zdálo se mi, že tohle Willemsky využily mnohem víckrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, já to celé úplně nesledovala. Jen nevím, jak tam Pavljučenková nastřelila Serenu do nohy, jestli jí to nenaštvalo, ale možná se mi to zdálo.
Reagovat
Fandina
V deblu se hraje do těla, nemůže být naštvaná.
Reagovat
Fandina
Úžasné přestřelky ve čtyřhře Lucka Pavlu versus Williams v pátém gamu. Lucka Šafi výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně ta Lucka je tak příjemný a hezký stvoření :))
Reagovat
Fandina
A podle mě je hlavně milá.
Reagovat
Rafaeoli25
To je fakt, jaký to příjemný kontrast oproti Petrušce K..
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože Petra je protivná a ošklivá nebo jak to mám chápat?
Reagovat
Rafaeoli25
Tak o LŠ mohu říci i já, že je milé stvoření, o PK bohužel ne. A co se týče fyzična PK o tom raději jako gentleman pomlčím..
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, já zase beru Petru taky jako milou a hezkou holku, i když na kurtu Petra nepůsobí tak mile jako Lucka. Ale je to věc vkusu.
Reagovat
Rafaeoli25
Mně se Petra bohužel nelíbí, podobně jako Azarenka, každá z jiných důvodů. Každopádně objektivně patří vzhledově mezi průměr..
Reagovat
Fandina
Rafaeoli25 Petra je taky moc milá a hezká holka.
Reagovat
Rafaeoli25
Mně se prostě nelíbí, nepovažují jí za hezkou, stejně jako Azaru a A.Radwu, sorry. A její chování na kurtu, no řeknu to takhle, jen jí vidím a už jsem unavený..
Reagovat
Rafaeoli25
Co se týče projevu, jsou pro mě PK, Murray a Radwa opravdovým utrpením..
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, ty se určitě taky každé nelíbíš stejně jako já a mnoho dalších, v tom je fajn, že nemáme všichni stejný vkus. Nicméně Petra je milá, i když jak jsem psala, na kurtu to o ní říct moc nemůžu, ale takových hráček je víc, že potom mimo kurt jsou sympaťačky a k nim Petru řadím.
Reagovat
Fandina
Rafaeoli25 já ti nenutím, aby se ti líbila. Z těch jmenovaných, co si psal je mě ale nejmilejší a to ne kvůli tomu, že je naše a fandím jí. Každý jsme jiný. A upřímně, na mě na kurtu unuděně nepůsobí. Ona je buď skleslá, když se jí nedaří, nebo hraje super a to ani nejde, aby se při tom nudila, když musí podávat výkon. Jak říkám, mě se moc líbí i v reálu, milá a sympatická.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek, mě se svým způsobem líbí i Vika a Aga, každá jiným způsobem. Ale Petra je pro mě nejmilejší z nich. A také jí mám víc na očích.
Reagovat
Fandina
Oprava ... mně se líbí ... úsměv
Reagovat
dadaft
Šafářová/Pavljučenková proti Williamskám na ES 1.
a je to paráda...
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Pavljučenková, dostat od Sereny ránu do krku..:)
Reagovat
dadaft
stejně je to zvláštní - vedle Venus a Sereny, což jsou samozřejmě největší ikony současného ženského tenisu, obě mnohonásobné grandslamové šampionky v singlu i deblu, vypadají ty naše holky jako taková holátka...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ony jsou holátka... Venus a Serena jsou už prostě zralejší ženy navíc se svojí muskulaturou a jako černošky působí ještě "výrazněji" :))
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nevim jestli je skoro sedmadvacetiletá ženská holátko..
Reagovat
Bob
Ferrer je stejnej jako Radwanska. Mají dost titulů, hrajou dobře, ale velcí šampioni z nich nikdy nebudou..
Reagovat
Rafaeoli25
Na zápas Rafy s Richardem se rád podívám, už si ani nepamatuju, kdy spolu naposled hráli, zápasů s Davidem už letos bylo tak akorát..
Reagovat
smazaný uživatel
Venus mi přijde v outfitu jak havajská domovnice :)))) Lucka pěkná, slušivá..:)
Reagovat
Rafaeoli25
Venus moc pěknej model i barva vlasů..prostě originál, bravo! :-)
Reagovat
Mayo
Flávija vyhraj ten smiešny turnaj (:
Reagovat
smazaný uživatel
Flavija a Stano, ze? :)
Reagovat
Mayo
s tým Stanom radšej nie...(:
Reagovat
smazaný uživatel
tak hlavne nech to vyhra niekto, kto este nevyhral GS :)
Reagovat
Mayo
ak má niekto vyhrať GS z tých čo nevyhrali tak jednoznačne Tsonga ...Stanislas ani Mikhail ani Rišár to byť nemusia :D
Reagovat
Mayo
a Tommyho som zabudol :D
Reagovat
smazaný uživatel
kedze Tsonga tam nie je, tak mas na vyber zo styroch spominanych jednorucakov :)
Reagovat
Rafaeoli25
Kdepak kdepak, Rafa musí pokračovat ve sběru, č.18 musí sfouknout co nejdřív :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, ze postupia do semifinale vyhradne jednorucaci :)
Reagovat
MarcelPersch
keep dreaming :D
Reagovat
Fandina
Ríšo výborně. Jednoručák zvítězil. Gratulace veliká. Věřila jsem ti!!! Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
Mayo
pome Rišár
Reagovat
Sonja
Pome Rišár...dva pětiseťáky v nohou, to bude v semifinále pěkná poprava:-DD
Reagovat
Mayo
akože pre Rafu mi bol absolútne ejdno kto bude jeho súper..ale keď už podával na víťazstvo tak reku nech to dá...
Reagovat
Sonja
Fůha...to šel David výkonostně tak do háje?
Reagovat
MarcelPersch
bohuzel :(
Reagovat
Sonja
No jo, jednou to přijít muselo...ale dnes jsem mu bezpodmínečně věřila, to se přiznám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne :DDD

Ale jinak Davidovi fandim.
Reagovat
Sonja
Je mi ho líto:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Dyk na svůj věk hraje skvěle.
Reagovat
Rafaeoli25
Už aby byly tři ráno a byl zas k vidění pořádnej tenis. Včera mě málem uspal Andy a teď to pokračue..už fakt nééééé :-(
Reagovat
Sonja
Já pro jistotu ani nekoukala...teď jsem to zapla a nestačím se divit.
Reagovat
Rafaeoli25
Strašný dva dny, nejdřív Nole proti zcela odevzdanýmu soupeři minizápas o ničem, pak Andy doslova zoufalství a teď tohle..
Reagovat
BooOoo
nevíte někdo co se děje, že ne a ne začít (nebo aspoň přijít na kurt P/Š-W/W ?
Reagovat
PetaM
Tohle se píše v rozpisu: This match may be moved to Arthur Ashe Stadium. Asi čekají, až dohraje Ferrer s Gasquetem :) :) A opravdu tam bude přesunut :D
Reagovat
PetaM
Nebo jinak nevím :D Hrála se tam Smíšená čtyřhra. Ta už dohrála. Možná, že už to začne :D :D
Reagovat
BooOoo
četl jsem to, ale přijde mi to jako velká blbost, protože toto je poslední zápas na tomto kurtu (navíc na streamu je nadepsán jako upcoming match) spíš bych si tipl na zdržování než se Venus "načančá" :D
Reagovat
PetaM
Třeba chtějí mít Sestry na největším kurtu :D :D :D
Reagovat
BooOoo
i to je dost možný, diváci tam více jak půl hodiny nervozně každých 5 minut tleskají .. aha tak nic, už jsou tam :D už nastupují
Reagovat
tommr
na Arthur Ashe Stadium se to určitě přesouvat nebude - tam budou rádi když dneska stihnou odehrát všechny dvouhry ... :)
Reagovat
PetaM
Já jenom psal, že to v rozpisu napsané je :D Holky už hrajou, tak pohoda.
Reagovat
smazaný uživatel
A Richard se zesral a Ferrer dostane SF Grand Slamu na zlatym podnose jako od Almagra na AO :-( Co se tam deje lidi ja mam jenom cislicka? :-(
Reagovat
smazaný uživatel
David zařadil vyšší rychlostní stupeň. Navíc to dobře sází k čarám.
Rišárovi už tak jednoznačně nejde bekend.
Reagovat
MarcelPersch
David ale bojuje za kazdyho stavu, i kdyz hraje proti loňsku na 50%, co se týče formy.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi nemusíš říkat.
První sety bojoval, ale tak nějak "normálně". Teď už ferrerovsky.
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju Richardovi, je to takovej zvláštní sympaťák :) Ale David s tou svojí fyzičkou je chvílema šílenej..
Reagovat
VlS
pěkně, vydržte holky a ještě dvakrát.
Flavia - Bobina - nevím, jestli Flavia hrála tak dobře, nebo Roberta tak blbě. Díval jsem se na to a vypadalo to tak jednoznačně a jednoduše, že fakt nevím.
David - Ríša - moc jsem toho neviděl, mám. Davida rád, ale štve mě tím skučením, asi to dneska budu přát Ríšovi.
Reagovat
tommr
větší zásluhu na dnešním vítězství má ale Andrea, která jako jediná dneska neztratila servis a byla jasně nejlepší hráčka na dvorci ... :)
Škoda, že v semifinále nejspíš Háčka narazí na světový jedničky. Bud na ty oficiální (Errani+Vinci) nebo na ty neoficiální (sestry Williamsovy). Ledaže by se stal zázrak a Lucka Šafářová s Pavlychenkovou dneska největší favoritky zaskočily ... :)
Reagovat
PetaM
Errani/Vinci vyřadily sestry Williamsovy na AO. Ani tady nejsou bez šance.
Reagovat
tommr
každej je k poražení - i Williamsky. Doma ale budou hodně silný ... :)
Reagovat
PetaM
Minulý rok je vyřadily Kirilenko/Petrova. Na US Open :) Hele, pokud by se do Semi dostaly, a hrály proti H+H, bude to rozdíl. Háčka s nima hrála minulý rok 2x a pokaždé finále. Semi bude úplně o něčem jiném :) Tam nebude ten tlak získat titul :D Třeba překvapí :) :)
Reagovat
Reti64
Gratulace Háčkám, semifinále je krásný:-)) Sice to bude asi konečná, ale i tak je to úspěch:-)
Reagovat
Bob
Ferrer pryyyč!
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle set už byl hodně rychlý a Rišár vyhrál jasně. Navíc začína servisem.

Každý úder je krásný, ale těch obouručných bekendů už jsem přejedený. Kromě Djokerova.
Reagovat
kada.tom
Paráda, holky :-))
Reagovat
Fandina
náudhera, šikulky hlavně Andy ... gratulka veliká ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOO!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Andy, doservíruj to, prosím! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
JO! Ted to prosím doservírovat!
Reagovat
slacker
Kdo serviruje?
Reagovat
Fandina
Držím palce, navíc moc pěkný mač!
Reagovat
smazaný uživatel
Andy :-)
Reagovat
Fandina
Háčka 4:4 ve třetím, tak a teď je brejkněte a je to. Holky pojď pojď pojď
Reagovat
spaniel
Neni hezciho úderu nez je jednorucni bekhend. A navic po lajne, absolutní lahůdka. Doufam ze i u Stana se dockam podobnych.
Reagovat
smazaný uživatel
Rišárovi pěkně píše bekhend po lajně. Jenom drobná kaňka, že nevyužil ani jeden ze 3 BP/SP a musel sám dopodávat.
Reagovat
Fandina
Ríšo go jednoručáku, držím palce ... go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
SET! Ještě jeden! POJĎTE!
Reagovat
PetaM
Uf :D
Reagovat
smazaný uživatel
ot: Nezdá se vám, že v upoutávce na eurosportu hraje Vaidišová?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšimla jsem si :-)
Reagovat
tommr
ale ta Hradecká je opravdu na hlavu. Zase nedokázala doservírovat set. Celkem už v tomhle zápase přišla o servis třikrát. Divím se Andree, že s ní má takovou trpělivost ...
Reagovat
Fandina
Hlavně, aby teď doservírovaly holky do druhého. Lucka nedopodávala, ale před tím byl brejk a tam měla za sebou dva pěkné voleje na síti aa jeden byl big point!
Reagovat
tommr
Lucka má taky svoje dobrý momenty, ale v klíčovejch okamžicích skoro vždycky selže a Andrea to za ní musí zachranovat ... :)
Reagovat
Fandina
Hlavně, že je vždycky, kdo to může zachránit, to je dobré ne? Pamatuji se na finále FEDu v Moskvě, rozhodovala čtyřhra, Květa hrála s Luckou, ale rozhodující mečboll proměnila Lucie a teprve potom mohly holky slavit a stát se vítězkami FEDu. Lucka také umí zakončit!
Reagovat
smazaný uživatel
ale...... ano, to mi tady chybělo :)))))))))))
Reagovat
tommr
no pokud jsi to dneska pozorně sledovala tak musíš uznat, že to celej zápas táhla Andrea a Lucka jí to spíš kazila. A poslední dvě hry zápasu uhrála Andrea úplně sama ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť vidíš u příspěvku milion smajlů ne? :))) Jj, Andrea hodně zachraňovala, Lucka dělala dost dvojchyb, ale zase taky dokázala zachránit.. ale 3. set jsem neviděla. Hlavně, že holky vyhrály :)))
Reagovat
tommr
to si přišla o hodně. Třetí set byl zdaleka nejlepší a hlavně Andrea v závěru zářila. Postup do semifinále GS je krásnej a je jen škoda, že tam Háčka díky blbýmu losu budou čekat ty nejtěžší soupeřky ... :)
Reagovat
Fandina
Andrejka určitě hrála dneska líp než Lucie. Navíc si jako jediná udržela servis ze všech. Ale na kurtu musí být dvě. Nelze říct, že jedna hraje a druhá je tam navíc. Navíc, Lucka měla několik super úderů a já je viděla hrát naživo dvakrát, jednou tady v Ostravě a potom na French Open a Lucka diriguje hru. Takže držím palce holkám dál a vyhrajte to!
Reagovat
smazaný uživatel
To mě mrzí teda. Ale Andrea potřebuje zvednout sebevědomí, tak jsem ráda, že jí to dneska šlo :)) Když už to USO pro českýho fandu vypadá jak vypadá, tak aspoň holky a Štěpec drží ještě krok :))
Reagovat
Fandina
A já mám ještě radost, že Andy je s Mirnyim v semi mixu a vždycky se mi líbí že ona je také na kurtu taková usměvavá, když se domlouvají v deblu, dneska tam bylo od ní moc sluníček v obličeji :-), hezký pohled na hezkou holku.
Reagovat
PetaM
Lucie, měla jsi doservírovat, ne jim pomoct k breaku. Ježiši ... :( :(
Reagovat
smazaný uživatel
CHtějí zahajovat další set servisem. Proto brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak.. Andy, teď ty! POJĎ!
Reagovat
PetaM
Hm :D Nepovedlo se :D Tak snad Andy nezklame. Ještě servis neztratila. Jako jediná.
Reagovat
tommr
a Andrea nezklamala ani tentokrát ... :)
Reagovat
PetaM
Jsem rád :) Ale bylo to těžké :D :D
Reagovat
George_Renel
hrají souběžně. Siniková již má set, Krejčíková brejk. (Nepotvrzený)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor! Zpovídají Wilandera.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Mats si je jistý, že rozbije Danku.
Reagovat
smazaný uživatel
takže deka ..? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, minimálně s handicapem
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Danka má velkou šanci :)))
Reagovat
dadaft
Reagovat
MarcelPersch
dosti nudny match, uz aby hrali muzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Supr. 1.sf na grand slamu.
Reagovat
dadaft
já se vcelku bavil...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. Jenom škoda, že Bobina tak kazila.
Reagovat
dadaft
njn, některých míčů byla vyloženě škoda..................
.................. ............. .............. mělo by to ještě větší šťávu.
Reagovat
Sonja
Tak vidíš, že ji Flavia klepla:-)

Teď ještě Vika a mohlo by to bejt parádní semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda fandím Danče, i když možná budu jediná :)) Uvidím, jestli vydržím na zápas, po včerejšku (vlastně dnešku) jsem nějaká hotová :)
Reagovat
Sonja
Flavia 23/17
Roberta 14/28
Reagovat
tommr
Pennettaová mě příjemně překvapila. Vinciová se mi naopak dneska nezdála úplně ve svý kůži. Každopádně výsledek je skvělej a Petra tak nejspíš bude po USO na 11.místě, protože na titul Hantuchový moc nevěřím ... :)
Reagovat
Fandina
Také fandím Dance ... podme podme podme
Reagovat
smazaný uživatel
Holky.. :( To otočíte! Jinak pěknej zápas.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Break! Paráda! Tak POJĎTE !
Reagovat
slacker
Tak ktera z H dua nam ztraci servisy? :-((
Reagovat
PetaM
Není to jen její zásluha. Andrea taky pěkně kazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Andra náhodou bodovala u sítě.. Petrová je mi opravdu nesympatická. holky dejte je..:)
Reagovat
PetaM
Při prvním breaku Lucky Lucka neudělala nic špatně a i tak si projela podání. Teď break získaný lehčí cestou, než před milion shod :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petrova je jedna z nejnesympatičtějších tenistek... hned po Vinci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jestli mám říkat Petrová nebo Petrovová, mám v tom guláš. Vinci mi nějak nevadí, ale tahle Ruska jo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nesnáším hlavně ty čopy a slajzy Vinci.. hnusnější úder jsem neviděla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci je jedna z nej tenistek. Ale Penneta je Penneta ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako soupeřka bych je taky nesnášela, ale jako divačka je na jednu stranu obdivuju, i když to jsou hrozný jedáky od ní..:))) Holky zatím v poho, snad si udrží náskok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Strebotnik ted řádí na síti:D
Reagovat
smazaný uživatel
A v reklamě zase řádí Turkish airlines... to jsou jediné aerolinky nebo co? Už jich mám docela dost...:)
Reagovat
dadaft
poprosil bych dámy, aby krotily své vášně - Naďa je vynikající sportovkyně a férový člověk - ona by nikdy neudělala to co Milošek Raoničů - a nejen proto, že je dost chytrá na to, aby věděla, že na kurtu s kamerama to nemůže nezůstat neodhaleno, ale proto, že ona takové věci nedělá...
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň, že už tam není ta reklama s Caro.. ta byla děsná (reklama) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti to neberu, ale to neznamená, že mi nemůže být nesympatická, prostě je, no, ale že to o ni napíšu snad není nic tak strašnýho :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, co ty DF? :(
Reagovat
smazaný uživatel
We are... no comment. Lucka blbne..
Reagovat
slacker
ted se zase urputne bojuje o servise Hradecke?
Reagovat
PetaM
Náhodou, ta reklama s Caro byla dobrá :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá? Když to na Eurosportu dávali každou přestávku.. no to byl děs.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to napsal monty, pochopila bych to :))))
Reagovat
PetaM
Mě se to děsně líbilo :D Já si to stále zpíval :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
5:2, paráda! Tak a ted doservírovat set!
Reagovat
Mayo
14. deň , finálový zápas bude koľkáty ? 19. ? :D
Reagovat
Sonja
Tak ještě jeden, Flavio:-))
Reagovat
kada.tom
tak tak :-)
Reagovat
Sonja
No ale je fakt, že Bobina dneska dost kazí...a tvrdohlavě běhá k síti, i když ji Flavia skvěle prohazuje.
Reagovat
Sonja
Nebo na ní Flavia ten bod vytluče, jak níž píše dadaft...:-)
Tak Flavia už vede o doublebreak, to doufám dotáhne:-))
Reagovat
dadaft
čert ví, jak to ta Flavia dělá, žádné zbraně do očí nebijí... - ale vyhrává zatím s lehkostí a grácií.
Reagovat
Sonja
BH má náhodou moc dobrý:-))
Reagovat
dadaft
jj, to má.
a taky přehled ve hře. ))
Reagovat
dadaft
spousta italské elegance,
na závěr 2x vytlučené bloky,
a Flavia má set. ))
Reagovat
Roger_Federer
:(, to už asi letos nestihnem, 2014 snad vyhraje nejaky ten Itf turnaj..:)
Reagovat
smazaný uživatel
vždy som si hovoril, že nevadi nevadi ale ja už nemam na ňu nervy
tote jej prehry s trapnymi tenistkami
jej tragicke vykony
Reagovat
Roger_Federer
Prosim Vas, ma Petka Kvitova ješte šanci(aspon teoretickou) na turnat mistrin?? Pokud ne proč? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ma ale treba aj vyhravať turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Má, v race je 7.
Reagovat
Fandina
Roger ... pokud by neměla, tak odpověď je jasná. Ty ostatní tenistky jsou lepší. Na to se nemusíš přece ptát ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
na EU2, tak přepínám a držím palce:)
Reagovat
PetaM
Konečně Break!!! Ale byly to nervy! :D Teď ho jenom udržet :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
nooo neudržali
Reagovat
PetaM
Hm, jako bych to čekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Lucce nejde tak podání, dokáže ho mít skvělý... bohužel holky prohrály, igelit Andrea neuhádá.
Reagovat
PetaM
Hrůza.
Reagovat
BooOoo
ona tam fakt reklamovala ten sáček ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, řešila to krátce s rozhodčí :)
Reagovat
Mayo
tota Flavia je šumná žena
Reagovat
smazaný uživatel
na EU1 nastupujou, takže teď si užiju tenis bez nervů, asi fandím Flavii, i když je mi to tak nějak jedno.. spíš podle sympatií.:)
Reagovat
Mayo
aj ja jej fandím...normálne sme sa zhodli prvýkrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
a naposled :)))
Reagovat
smazaný uživatel
a že cigarety škodia
Ferrerovi pomahaju
balik na deň a beha jak zbesnety
Reagovat
Mayo
je to pánes :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
u mňa to je bojovnik number one
Reagovat
gali
Zdravím. Chápu z rozpisu správně, že finále mužů je na programu až v pondělí od 23:00? Nějaký netradiční termín, ne?
Reagovat
Sonja
Pondělí už se bohužel stalo tradicí...
Reagovat
smazaný uživatel
a ženy kedy v nedeľu?
Reagovat
gali
Vážně? Tak to už mám asi špatnou paměť. :-)
Reagovat
Sonja
Ano, ženské v neděli...
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/eventschedule.html?promo=subnav
Reagovat
Mayo
prečo sa mi zdá , že finále bývalo o 22:00 :D
Reagovat
tommr
ale přesto jsou skoro všechny dnešní zápasy velice zajímavý i pro českýho fanouška. Bude se v nich totiž rozhodovat v jaký pozici budou po USO naše největší hvězdy Tomáš Berdych a Petra Kvitová ...
Nejdůležitějším zápasem je v tomhle ohledu duel Vinciový s Pennettaovou - pokud vyhraje Vinciová tak odsune Petru až na 12.místo v žebříčku ...
Hodně důležitý jsou i zápasy Gasqueta s Ferrerem a Hantuchovýs Azarenkovou. Pokud by Gasquet a Hantuchová dneska vyhráli tak by ještě mohli vážně ohrozit postavení Tomáše resp. Petry (Hantuchová dokonce může ještě Petru předstihnout pokud by na USO získala titul) ...
Reagovat
Mayo
čau tommr, dobre, že si späť už mi chýbali tvoje rebríčky :D
Reagovat
slacker
A neni to uz uplne burt kdo jeste Petru odsune?
Reagovat
Sonja
Bobina neporazí Flaviu, Gasquet neporazí Ferrera, Danka neporazí Viku (a i kdyby se jí to nějakou náhodou povedlo, nemůžeš přece vážně uvažovat nad tím, že by došla až k titulu:-D)
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tip je Penneta, Gasquet
Reagovat
smazaný uživatel
... a Wawrinka
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak Wawro vyhra
Reagovat
tommr
každej pokles i když jen o jednu příčku je nepříjemnej. A opravdu nerad bych se dočkal ještě toho, že se před Petru dostane i Hantuchová, která je už dávno za zenitem ... :)
Reagovat
tommr
mě by teda hodně překvapilo kdyby Vinciová s Pennettaovou prohrála. Co se týče Gasqueta a Hantuchový tak tam to vidím podobně jako ty ... :)
Reagovat
slacker
Tak velky rozdil je misto 1 bejt 2, ale u tehle mizerie mi opravdu zacina byt jedno jestli bude zrovna 12 nebo 24. Na celkove kocovine to nic nezmeni. Z elitniho klubu vypadla a hystercit kvuli posunu o nejakou pozici tam nebo zpatky nicemu nepomuze.
Reagovat
smazaný uživatel
na koľko veriš Wawrovi
ja by mu veril, že da Andyho
Reagovat
Sonja
Tak pokud bude hrát, jak umí, a nebude ho limitovat únava...má velkou šanci.
Ale takový štěstí mít určitě nebudu:-D
Reagovat
smazaný uživatel
lebo ked on sa dostane daleko tak vie podkurit na AO Novaka skoro dal mal tam vela nevyuzirych breakballov

ja mu zajtra budem verit a fandit
Reagovat
Nola
takticky predvádza horšie výkony s cieľom zmiasť a uspať budúceho súpera, podobné kúsky predvázal pomaly na každom GS, nehrá to čo dokáže, postupuje naoko s problémami, dobrú taktiku mu poradil Ivan, Wawrinku zvládne, semifinále mu určite neujde,
Reagovat
Mayo
Nola dobrý postreh...on aj na wimbledone nehral nejako skvele ale tie záverečné kolá hrá proste oveľa lepšie...beťári sú to :D
Reagovat
Sonja
Jo, dělá to naschvál, jak jinak:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
pochybujem žeby hral zle narokom

Wawro ked bude mat zajtra den ako na AO s Novakom
tak Andy môže ísť domov
a ja verim že Wawro to zajtra daaaa
Reagovat
Mayo
na AO hral ako z veľkej knihy...až som nechápal ale posral to tam aj tak...ináč Andriš vyhrá 3-1 na sety môj bezvýznamný tip
Reagovat
Mayo
ľudia kedy sa budú hrať semifinálové zápasy mužov ? piatok ? či až sobotu ?
Reagovat
smazaný uživatel
ženy piatok
muži sobota
Reagovat
Mayo
vďaka kámo
Reagovat
Mayo
dneska sú dva kvalitné zápasy aj to v noci ... škoda, že nehrá prvý Rafa šit
Reagovat
Sonja
Rafa šit hraje až druhý zápas night session, abych nemusela dlouho čekat na Viku s Dankou. Můžu pak dýl spát:-))
Reagovat
Mayo
RAfa šit :DDDD to som teda napísal...čiarku som zabudol nevadí :D ... no šak to, že je to na prd bude hrať až das o 2:30 a viac ...tiež by som sa vyspal keby hrá Nolda, takže sa ti nedivím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tej Na Li by som aj veril proti Serene

aj Wawrovi proti Andymu
len musi mat Stan svoj den
a musia mu tam padat tie bomby z backhandu
Reagovat
Stan_Borowitz
Chvíli jsem sledoval ten debakl Suárezové-Navarrové. Ta holka je neuvěřitelná rarita - hraje jednoručný bekhend. Víte někdo ještě o nějaké jiné známé tenistce, které hraje jednoručák?
Reagovat
PetaM
Myslím, že Schiavone ... :)
Reagovat
Sonja
Roberta Vinci...;-)
Reagovat
Sonja
(i když jen slajzuje:-D)
Reagovat
PetaM
A když Roberta hraje bez slajzu, tak hraje obouručně, že? ...
Reagovat
Sonja
Nikdy jsem neviděla Robertu hrát bez slajzu:-D
Reagovat
Sonja
I na wiki má napsáno one-handed backhand...je to tak trochu podfuk, ale co:-D
Obouma rukama každopádně nehraje;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje taky přece jednoručák ne?
Reagovat
Sonja
Však ji zmínil PetaM;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska jsem nějak mimo, omlouvám se :))
Reagovat
smazaný uživatel
Henin a Graf
Reagovat
Sonja
Tak dnes Vika a Flavia:-))
Chlapi nezájem:-D
Reagovat
smazaný uživatel
nezájem?
Ferrer
Rafa
Vicka
Reagovat
Sonja
Přesně tak, Ferrer a Rafa...nezájem;-)
Oba postoupí, ani se nezapotí...(při vší úctě k Robredovi a Gasquetovi)
Reagovat
smazaný uživatel
ale Ferrer sa zapoti
on si aj lachky zapas komplikuje
a toto lachke nebude
Reagovat
Sonja
Pochybuju, že se David zapotí...Gasquet má v nohách pětiseťák s Milošem a všichni ví, jak je na tom bledě s fyzičkou.
+ vzájemná bilance taky mluví jasně (btw. poslední zápas spolu sehráli zrovna na USO loni- Ferrer vyhrál ve třech)
Reagovat
smazaný uživatel
Co dělá Masha, když nehraje US Open?
http://www.vogue.com/vogue-daily/article/summer-travel-diary-tennis-star-maria-sharapova-takes-new-york/#1

"Slečno, vy máte ale krásného pejska. Ovšem zdaleka není tak krásný, jako vy!" :)
http://media.vogue.com/files/filecheck/2013/09/03/maria-sharapova-travel-diaries-02_14233177077.jpg_article_gallery_slideshow_v2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce Vice ve dvouhře, Katce v juniorkách i Kiki v mixu! :) Včera byl pro mě samozřejmě hlavním programem zápas Vika - Ana. Během přestávek jsem ale občas přepnul na Eurosport 2 a tam zrovna běžel mix, kde hráli Kiki a Daniel Nestor. :) Dneska je čeká už semifinále a já si troufám tvrdit, že vítěz tohoto zápasu bude i celkovým vítězem v mixu. Andrejka Hlaváčková a Max Mirnyi jsou totiž velmi silný pár a pro mě taky sympatická dvojice. Proti jiným soupeřům bych jim asi přál, ale dneska musím fandit Kiki. :)

Mimochodem, Kiki to v těch krátkých šatech nehorázně sluší... :)
https://pbs.twimg.com/media/BTRgf8kCEAA3MC2.jpg:large
Reagovat
tommr
postavu má nádhernou, ale s tou škvírou mezi zubama by měla něco udělat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mladenovič a Nestor jsou velmi kvalitní deblový pár, já si myslím, že, bohužel, Andrea s parťákem nemají šanci, zas tak dobří nejsou. Byť si, pochopitelně, přeji opak. Vkládala jsem naděje do Lucky s Františkem, ale nevyšlo to...
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva, jsem ráda, že ses objevil po dlouhé době. Nějak si mi tu chyběl....
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že mírným favoritem je česko-běloruskej pár a doufám, že to dneska potvrdí. Andree by GS titul z mixu moh hodně pomoct psychicky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, jestli bude hrát M + N tak, jak jsem je viděla naposled, tak opravdu česko-běloruskej pár nemá šanci...uvidíme, komu vyjde tip...řeknem si to zítra nebo příště....
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, ať si s tím nic nedělá. Ta mezírka mezi zuby dává Kiki nezaměnitelné charisma. Naopak s tvým hodnocením její postavy naprosto souhlasím. :)

fanynka5: Max Mirnyi je v mixu trojnásobný grandslamový šampion a olympijský vítěz. :) Andrejka je skvělá deblistka, má na kontě velké úspěchy s Luckou... Na druhé straně, Daniel Nestor je stejně jako Max trojnásobný grandslamový vítěz v mixu a Kiki je po všech stránkách velmi perspektivní hráčka. Navíc spolu letos vyhráli Wimbledon, takže jsou sehraní a dobře si rozumí... Já to vidím na velmi vyrovnaný zápas a opravdu očekávám, že vítězný pár z tohoto semifinále uspěje i ve finále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
H+H držím palce! POJĎTE holky!!

Mimochodem našla jsem, kde hraje Petra.. v Tokiu, Pekingu a ještě v Moskvě.. :-)
Reagovat
PetaM
Petra hraje v Moskvě? Wow :D No, aspoň to nebude tak daleko od Istanbulu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na strankach turnaje;) Titul z Lince uz ma, tak proc by tam jezdila znova a kazdy bod do race se hodi, protoze ja si myslim, ze se o nej bude bojovat do posledniho turnaje.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na fandění. kéž je Petra v pořádku.
Reagovat
tommr
ta Moskva je v její situaci poměrně logický rozhodnutí. Pokud by se jí aspon trochu zadařilo v Asii tak by si v Moskvě mohla ještě vybojovat/pojistit účast na TM ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist