11. den US Open: Muchová má na dosah druhé grandslamové finále, na centrkurtu vyzve Gauffovou

7. 9. 2023, 15:00
Previews 153
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku US Open se rozhodne o finalistkách ženské dvouhry. Karolína Muchová bude stejně jako její 10 zápasů neporažená soupeřka a domácí hvězdička Cori Gauffová útočit na své druhé grandslamové finále. Vítězka si v sobotu zahraje o titul s největší favoritkou a budoucí světovou jedničkou Arynou Sabalenkovou, nebo další domácí zástupkyní a bývalou finalistkou Madison Keysovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále žen •
Muchová (10-ČR) - Gauffová (6-USA) | Arthur Ashe Stadium (pátek 1:00 SELČ)
Keysová (17-USA) - Sabalenková (2-) | Arthur Ashe Stadium (pátek 2:30 SELČ)

 

Karolína Muchová (10.) - Cori Gauffová (6.) | Arthur Ashe Stadium (pátek 1:00 SELČ)
Karolína Muchová pokračuje na US Open v nejlepší sezoně kariéry a potřetí si zahraje grandslamové semifinále. Sedmadvacetiletá Češka ztratila ve čtvrtfinále se Soranou Cirsteaovou jen o jeden game více, ovšem v úvodním dějství musela odvrátit devět brejkbolů a ve druhém dohánět manko 0:2. Semifinalistku březnové akce v Miami přehrála 6:0, 6:3.

Před pěti lety právě na US Open prorazila na hlavní okruh, když coby kvalifikantka vyřadila Garbiňe Muguruzaovou a Dajanu Jastremskou a dostala se do třetího kola. Při posledních dvou návštěvách tohoto dějiště ale ztroskotala hned v prvním kole, na Saře Sorribesové a Ajle Tomljanovicové.

V předchozí sezoně se prakticky neustále trápila se zraněními a loni touto dobou jí ve světovém hodnocení patřila až 235. pozice. V aktuálním roce ovšem posbírala už skoro 40 vítězství, 28 z nich na tvrdých površích, a po skončení US Open bude mít poprvé v kariéře jednociferný ranking.

Nasazená desítka navazuje v New Yorku na čtvrtfinále v Dubaji a Indian Wells z úvodu roku a hlavně na finále na poslední velké generálce v Cincinnati. Po cestě do semifinále US Open ztratila jediný set (s Xinyu Wang) a může se stát třetí českou finalistkou závěrečného grandslamu sezony po vzniku samostatné České republiky (Karolína Plíšková a Helena Suková).

V obou předchozích semifinále na podnicích velké čtyřky musela do rozhodujícího setu. Zatímco předloni na Australian Open podlehla 4:6, 6:3, 4:6 Jennifer Bradyové, na letošním French Open udolala 7:6, 6:7, 7:5 světovou dvojku Arynu Sabalenkovou. S Běloruskou přitom prohrávala už 2:5 v závěrečném dějství, navíc čelila mečbolu.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati,  French Open (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (F)
Bilance: 38:12
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 28:8
Bilance proti hráčkám TOP 10: 5:5 (kariérní 11:14)
Bilance v semifinále grandslamů: 1:0 (kariérní 1:1)
Bilance v semifinále: 2:0 (kariérní 4:3)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (F), Wimbledon (1K)

Karolína Muchová - US Open
Kariérní bilance:
12:5
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Varšava (2K), Montreal (OF), Cincinnati (F)
Cesta turnajem: Hunterová (6:4, 6:0), Frechová (6:3, 6:3), Townsendová (7:6, 6:3), Xinyu Wang (6:3, 5:7, 6:1), (30) Cirsteaová (6:0, 6:3)

Cori Gauffová si připsala svou nejjednoznačnější výhru na grandslamech a poprvé prošla do semifinále domácího US Open. Ve čtvrtfinále potkala Jelenu Ostapenkovou, která skalpem obhájkyně titulu Igy Šwiatekové zajistila novou světovou jedničku, a bývalou šampionku French Open deklasovala za hodinu a pár minut 6:0, 6:2.

Devatenáctiletá Američanka trefila podobný počet vítězných úderů, ovšem měla podstatně méně nevynucených chyb (14) než Lotyška (36). Její aktuální neporazitelnost čítá už 10 utkání a po šokující porážce se Sofií Keninovou v prvním kole slavného Wimbledonu zvládla 16 ze 17 zápasů.

Ačkoli hraje v posledních týdnech v životní formě, na postup do semifinále US Open se nadřela. Ve třech z pěti duelů potřebovala všechny tři sety, konkrétně s Laurou Siegemundovou, Elise Mertensovou a Caroline Wozniackou. Zároveň se s krajankou Jessicou Pegulaovou probojovala do čtvrtfinále deblové soutěže.

Semifinále na grandslamech absolvuje podruhé v kariéře. Na loňském French Open vyhrála po cestě do finále všech šest zápasů bez ztráty setu, v semifinálové fázi zničila nenasazenou antukovou specialistku Martinu Trevisanovou a stopku jí vystavila až ve finále suverénní Šwiateková.

Ještě před pár týdny stále čekala na svůj první triumf na akcích vyšších než WTA 250. Během přípravy na závěrečný major sezony ovšem kralovala na "pětistovce" ve Washingtonu a na "tisícovce" v Cincinnati. Na půdě USA se veze na vlně 15 vítězství v řadě a určitě se chce stát čtvrtou různou domácí šampionkou US Open v 21. století.

Cori Gauffová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati,  Washington,  Auckland (T); Eastbourne,  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati, Washington, Auckland (T); Dubaj (SF)
Bilance: 43:13
Bilance z posledních 10 zápasů: 10:0
Bilance na venkovních betonech: 31:6
Bilance proti hráčkám TOP 10: 4:4 (kariérní 11:20)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:0)
Bilance v semifinále: 3:2 (kariérní 6:7)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (ČF), Wimbledon (1K)

Cori Gauffová - US Open
Kariérní bilance:
12:4
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Washington (T), Montreal (ČF), Cincinnati (T)
Cesta turnajem: Siegemundová (3:6, 6:2, 6:4), M. Andrejevová (6:3, 6:2), (32) Mertensová (3:6, 6:3, 6:0), Wozniacká (6:3, 3:6, 6:1), (20) Ostapenková (6:0, 6:2)

Vzájemná bilance: Muchová prohrává 0:1. Na premiérové měření sil došlo před třemi týdny ve finále v Cincinnati a naše naděje nestačila na Gauffovou celkem jednoznačně 3:6, 4:6. Tehdy však byla vyčerpaná po třísetových bitvách s Beatriz Haddadovou Maiaovou, Petrou Martičovou, Marií Sakkariovou a Arynou Sabalenkovou a tentokrát by mohla vzdorovat více.

 

Madison Keysová (17.) - Aryna Sabalenková (2.) | Arthur Ashe Stadium (pátek 2:30 SELČ)
Madison Keysová přehrála 6:1, 6:4 úřadující wimbledonskou šampionku a nasazenou devítku Markétu Vondroušovou a zajistila Spojeným státům dvojí zastoupení v semifinále dvouhry žen. V utkání odvrátila všech devět brejkbolových hrozeb a postup slavila za necelou hodinu a půl. Průměrná délka výměn byla tři až čtyři údery.

Osmadvacetiletá Američanka je nejstarší semifinalistkou. Čtyři z pěti zápasů zvládla bez ztráty setu a v těch jednoznačných nepovolila soupeřce více než šest gamů, včetně souboje s vítězkou velké generálky v Montrealu a turnajovou trojkou Jessicou Pegulaovou. Do rozhodující sady musela pouze proti Ljudmile Samsonovové ve třetím kole.

Jedná se o její druhé semifinále za posledních 12 měsíců, v červnu triumfovala na WTA 500 v Eastbourne a nakonec na travnatých dvorcích předvedla sérii devíti výher. Jako jediná z letošních semifinalistek závěrečného grandslamu roku má zkušenost s finálovým zápasem v tomto dějišti.

Bývalá světová sedmička si zahraje semifinále na US Open potřetí. Před šesti lety se probojovala až do finále, v němž nestačila na krajanku Sloane Stephensovou. Také o rok později narazila na pozdější šampionku, ale už v semifinálové fázi, ve které byla nad její síly Naomi Ósakaová.

Celkově má v semifinále grandslamů úspěšnost 1:4. Od začátku roku 2019 útočila na finále majorů pouze na loňském Australian Open a prohrála 1:6, 3:6 s domácí hvězdou a tehdejší světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou. Po vypuknutí pandemie koronaviru v roce 2020 došla do finále jen dvakrát, loni v lednu triumfovala v Adelaide.

Madison Keysová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Eastbourne (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: US Open (SF)
Bilance: 33:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 19:7
Bilance proti hráčkám TOP 10: 4:4 (kariérní 26:40)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:4)
Bilance v semifinále: 1:0 (kariérní 12:11)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (2K), Wimbledon (ČF)

Madison Keysová - US Open
Kariérní bilance:
31:11
Nejlepší výsledek: finále (2017)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 1:1
Generálka: Washington (ČF), Montreal (2K), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Rusová (6:2, 6:4), Wickmayerová (6:1, 6:2), (14) Samsonovová (5:7, 6:2, 6:2), (3) Pegulaová (6:1, 6:3), (9) Vondroušová (6:1, 6:4)

Aryna Sabalenková je v semifinále US Open třetím rokem po sobě. Světová dvojka zničila ve čtvrtfinále za pouhých 73 minut 6:1, 6:4 talentovanou mladou Číňanku Qinwen Zheng. Za celý zápas nečelila jedinému brejkbolu a po prvním podání získala 23 z 26 fiftýnů a po druhém 13 z 19 bodů, přičemž tři ztratila kvůli dvojchybě.

Ve Flushing Meadows letos dominuje, v ani jednom z pěti utkání neprohrála více než pět gamů a v osmifinále smetla 6:1, 6:3 nasazenou třináctku Darju Kasatkinovou. Pětadvacetiletá Běloruska, která se v pondělí stane novou světovou jedničkou, je 13. ženou v open éře, jež dokázala projít do semifinále na všech čtyřech grandslamech v jedné sezoně.

V ani jednom z předchozích dvou semifinále na US Open neuspěla, předloni podlehla tehdy 73. hráčce pořadí Leylah Fernandezové a před rokem pozdější vítězce Ize Šwiatekové. V obou případech byla velmi blízko finálové účasti, rozhodující dějství prohrála s Kanaďankou i Polkou poměrem 4:6.

Finalistka loňského Turnaje mistryň ale přijela do New Yorku v mnohem lepší formě než v předchozích dvou letech. V lednu triumfovala v Adelaide, následně se na Australian Open stala zbrusu novou grandslamovou šampionkou, ovládla také WTA 1000 v Madridu, hrála finále v Indian Wells a letos posbírala už 49 vítězství.

V grandslamových semifinále se jí nedaří, což potvrzuje bilance 1:5. Všech pět nezdarů zapsala po třísetové bitvě a vyčítat si může hlavně poslední dvě porážky v této fázi majorů. Na nedávném French Open vedla 5:2 v rozhodujícím setu proti Karolíně Muchové, dokonce měla mečbol, a pak ve Wimbledonu disponovala náskokem setu proti Ons Jabeurové.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Australian Open,  Adelaide 1 (T);  Stuttgart,  Indian Wells (F);  Cincinnati,  Wimbledon, French Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open, Adelaide 1 (T); Indian Wells (F); Cincinnati (SF)
Bilance: 49:10
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 29:5
Bilance proti hráčkám TOP 20: 14:6 (kariérní 56:41)
Bilance v semifinále grandslamů: 1:2 (kariérní 1:5)
Bilance v semifinále: 5:3 (kariérní 23:15)
Grandslamy: Australian Open (T), French Open (SF), Wimbledon (SF)

Aryna Sabalenková - US Open
Kariérní bilance:
20:5
Nejlepší výsledek: semifinále (2021-23)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 0:2
Generálka: Montreal (OF), Cincinnati (SF)
Cesta turnajem: Zaněvská (6:3, 6:2), Burrageová (6:3, 6:2), Burelová (6:1, 6:1), (13) Kasatkinová (6:1, 6:3), (23) Qinwen Zheng (6:1, 6:4)

Vzájemná bilance: Sabalenková vede 2:1. Naposledy se potkaly před dvěma měsíci ve čtvrtfinále Wimbledonu, jednalo se o jejich první střetnutí po dvou letech. Běloruska měla jasně navrch a vyhrála snadno 6:2, 6:4. S Keysovou zvládla i jediné předchozí měření sil na amerických betonech, a to ve čtvrtfinále v Cincinnati 2018.

 

Program 11. hracího dne

• ARTHUR ASHE STADIUM • (od pátku 1:00 SELČ)
1. Muchová (10-ČR) - Gauffová (6-USA)
2. Keysová (17-USA) - Sabalenková (2-)


• COURT 11 • (od 18:00 SELČ)
1. T. Valentová (9-ČR) - Saitóová (4-Jap.)


• COURT 13 • (od 18:00 SELČ)
1. dvouhra juniorky
2. vozíčkářky / nejdříve ve 20:00 SELČ
3. A. Kovačková/Samsonová (4-ČR) - Kinošitaová/Sonobeová (Jap.)


• COURT 4 • (od 18:00 SELČ)
1. Samsonová (10-ČR) - Klugmanová (Brit.)


Kompletní program

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

153
Přidat komentář
horska.kraslice
Zápas jsem neviděla, podle komentářů zde to bylo asi takové to spíše standardní semifinále, kdy na hráčky už doléhá tíha událostí. Zkrátka chci tím jen říct, že semifinálová a finálová utkání jsou občas v předvedené hře jen slabším odvarem předchozích kol. Ale věřím, že obě hráčky bojovaly - se soupeřkou, se sebou, se svojí hlavou. Gratulace patří určitě oběma.

Jinak, myslím, že jsme se (v Česku) trošku napapali Wimbledonem a chceme stále repete. Ale zkuste se vcítit do doby před letošním Wimbledonem, v co jsme si troufali doufat? Teď, když "máme" kýžený talíř, tak někteří cítí téměř jako povinnost odvážet trofeje z GS jak na běžícím pásu. Takže radím, vraťme se nohama na zem, poděkujme našim hráčkám za krásné chvíle, pogratulujme jim a radujme se z toho, čeho dosáhly.
Já osobně teď držím pěsti, aby se Maky i Muška skutečně dostaly na TM, byly nezraněné a odehrály tam důstojné zápasy. A taky se těším, že i ostatní děvčata (Petra, Marie, snad i Bára a Karolína P. i Kateřina) letos ještě něco pěkného předvedou a uhrají.
Tak pěkný tenisový podzim všem!smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
A kluci taky, abych nezapomněla! smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
No a naše nadějné Lindy, samozřejmě!smilesmilesmile
A ve druhém sledu Brenda, Sára atd. ....
Už končím s dodatky....
Reagovat
Blondie
Cori výborně.... je úžasná atletka, Muška je zase neskutečně inteligentní hráčka, co tam vymyslela a na co si troufla, to klobouk dolů.

Nedá se nic dělat, Cori přeji titul a Mušce co nejdříve taky, snad ji zdraví podrží a ještě letos o nějakou trofej úspěšně zabojuje.

Škoda dneska... :( :(
Reagovat
A211
Muchová dělala co mohla ale prostě to nestačilo. Hrála celý turnaj super speciál je to pro mě umělkyně na kurtech.smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Souhlas, byla výborná, i když mírně(2x)nekonzistentní ve výkonech na kurtu.
Reagovat
Esgalnor
Coco bych ten titul přál. Generační talent. Ve třinácti hrála finále juniorky, o šest let později je tady. Navíc obdivuji její dospělé vystupování a eleganci, se kterou ve svém věku zvládá ten obří tlak.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Lol dyt má jenom štěstí na los. Takový easy los ala Nadal, když naposledy vyhrál US Open. To by zvládla vyhrát i Dinara Safin či Carla Suarez či Kai Kaneppi.
Reagovat
Blondie
Tak určitěěě
Reagovat
Mony
Ano, to zvládnutí tlaku k síle přispělo.. A taky motivace, když ji svého času přerustaly třeba Raducanu, Fernandes, Osaka,později Iga, Aryna...to vyžadovalo velkou vůli k dřině . Ale trpělivost přináší ovoce a ted tu mame brzy možná novou TOP 1.smile
Reagovat
Orgasmator
Spíš vyhraje Sabalenka smile
Reagovat
Serpens
Hezký a úspěšný turnaj. Bohužel v zápase, kde Kája potřebovala nejlepší výkon, byl asi spíš nejhorší. Dnes se ponocovat nevyplatilo.
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
Mony
Alespoň to ke konci chytlo grády. Je fakt, že Coco se hodně těžko udolává, je prostě všude a svoji konzistencí bych ji favorisoval i ve finále
Reagovat
Esgalnor
Souhlasím. :)
Reagovat
Svatopluk
Je hrdinka do posledního míčku
Reagovat
Svatopluk
Je hrdinka do posledního míčku
Reagovat
quiquiqui
gratuluju Sabalence k dalšímu GS
Reagovat
frenkie57
Já bych nepředbíhal...
Reagovat
Esgalnor
Uf, na konci neuvěřitelnej zápas. Škoda, ten tiebreak byl blízko, ale i tak senzační boj od Karolíny. Ta předposlední výměna zápasu byla neskutečná.
Reagovat
zfloyd
tenis nádhernej , bohužel se špatným koncem smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
ano, souhlas, hlavně závěry obou setů, to bylo něco. A těch 5 odvrácených MB to také není jen tak. Muška jako obvykle bojovala, dnes jí však zápas nezastihl v takové osobní a herní pohodě jako v QF, chyb bylo dost, servis také haproval a když ne, Coco byla jako zeď, vše vrátila. Nu což, nesmutněme, obě holky se dostaly daleko a zaslouží si náš plný respekt. Už teď se těším na další jejich zápasy, sezóna pokračuje dál.
Reagovat
farr
Spratek umi jen vracet. Tohle nikdy nebude šampionka.smile doufám že ji ve finále Sabalenka vystřílí z kurtusmile.
Reagovat
Svatopluk
Je moje hrdinka.
Bojovala do poslední chvíle
Všechna čest
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Teď zase pod tlakem na servisu. Snad to Muška ustojí a uvidíme TB.
Reagovat
Serpens
Klidně to mohly být brejkboly, jenom to chtělo zase nepo***t ten lehký volej
Reagovat
frenkie57
to zachránila na poslední chvíli. Prozatím. Těď bude ve velkém tlaku.
Reagovat
Mony
Uff..už jsem v pokračování ani nedostal.. Snad se to ted uvolni a holky předvedou,co umísmile
Reagovat
Mony
Nedoufal
Reagovat
Serpens
Tos asi neviděl konec prvního setu smile
Reagovat
Mony
To neviděl, máš pravdu...vzbudil se až za protestu. Ale slyšel ty poměry winneru a UE smile
Reagovat
Mac
tak, a ted ve velkem stylu odevzda zapas pri svem podani?smile
Reagovat
farr
Velmi lituju, že jsem to dnes milosrdně neprospal. Velká fraška čekat hodinu mezi sety naprosto nudného a velmi nekvalitního tenisu z obou stran na úrovni ITF.smilesmile
Reagovat
Mony
Dnes Muska den Blbec, ale ten pohyb Coco je neskutečný.Muška ji může honit od čáry k čáře, od čáry k síti a stejně je Coco všude vcas.
Reagovat
Serpens
Muška vždycky měla jednu velkou slabinu, a tou je vedení 40:0, vždycky pak trnu.
Reagovat
MiloBis
Ale to mají všechny české tenistky.
Reagovat
MiloBis
Utkání plné chyb. Nic pro labužníky. Kdo nakonec bude šťastnější? Uvidíme.
Reagovat
Mony
Skvělé QF s Cirsteou si vybírá ženskou daň. To je dnes jako noc a densmile
Reagovat
frenkie57
to také nedopadne. Muška se na winnery moc nadře a není jich moc a podání také moc nepomáhá.
Reagovat
Serpens
Souhlas, obraz hry napovídá, že ztráta podání je spíš otázka času.
Reagovat
Mony
Od Terky zatím moc nefungujesmile
Reagovat
Mony
Muško! Nechávej si tu svojí,prosím..
Reagovat
GaelM
Coco má dvě a funguje to... oh, wait!
Reagovat
Mony
Tak to bude tím, že má o 1 černou ruku vicsmile
Reagovat
Esgalnor
Už ho odváděj!
Reagovat
Serpens
Tak snad to zase pojede. Mám streaming přes ESPN a celou dobu tam neběží v reklamě skoro nic jiného než ódy na Gauffovou.
Reagovat
MiloBis
Proč se s ním tak mažou? To si neumí poradit s jedním dementem?
Reagovat
farr
Evidentně ne. Je vidět těžká degenerace západní civilizace. Když jednotlivec vydírá úspěšně tisíce lidi bezprostředně a miliony skrz obrazovky po celém světě. Ja nevim pokud chtěj bejt humánní maj ho trefit taserem, a pak flexou odříznout řetězy nebo sedačku nevim. Neuvěřitelný. Bral bych kdyby stovky lidí tam dělali bordel, ale kvůli jednomu dementoj co tam sedí lol, to je teda vizitkasmile
Reagovat
Esgalnor
Přilepil se chodidly k betonu, to se těžko rychle odlepuje.
Reagovat
Patapuff
Když pár lidí zabere, je to hned. Akorát tam zůstane trocha kůže.
Reagovat
GaelM
V tom je právě to emocionální vydírání, že ani takovému odpadu se nesmí ubližovat. Prostě policejní výzva k opuštění areálu. Pokud neuposlechnou, použít obvyklé hmaty a chvaty. Jo aha, tys byl přilepený a teď tě to bolí? Tvůj problém smile
Reagovat
Petr_Fisk
https://twitter.com/i/status/1699940168587702609
Reagovat
blax
Jsem přesvědčenej, že tyhle lidi nebo tu jejich organizaci ve skutečnosti platí ropný společnosti, protože tohle fakt jinak není možný :D
Reagovat
Esgalnor
Zápas přerušili před víc než 20 minutami tři protestující. Dva byli vyvedeni, u třetího prý stojí ochranka, ale pořád tam je. Sundal si boty. Těžko říct, jestli se přilepil k sedačce.

Vlastně jim tleskám. Pokud být protestující aktivista, tak pořádně. A tohle je rozhodně velká věc.

Z pohled US Open ale fakt ostuda. Nezvládnout si poradit se TŘEMI nenásilnými protestujícími... ani si nechci představovat, jak by to vypadalo, kdyby se objevili protestující, co by k násilí měli blíž. Achjo.
Reagovat
Esgalnor
Tak prý si ten zbývající přilepil chodidla k podlaze.
Reagovat
Esgalnor
S hlavní rozhodčí jinak mluvili i Miške s Ribou. Šílená situace.
Reagovat
lars
A o cem mluvili ?
Reagovat
Serpens
Nevím, co tím chtějí získat. Lidi je právě kvůli těmhle moresům budou nenávidět čím dál více.
Reagovat
Esgalnor
Taky mi to přijde kontraproduktivní. Upozorní na to? Jo. Lidi tím ale jen naštvou, případně jim to bude jedno.
Reagovat
vergus
Jak dlouho se odstraňují nohy přilepené k betonu?
Reagovat
MiloBis
Stačí žít boty, anebo udělat důkladnou pedikúru. Nejlepší by byla bastonada. Že jsou připoutáni. A co, tak ať jsou. Proč to řeší?
Reagovat
Jon61
Bylo by lepší a rychlejší je spoutat, dát jim roubík do huby, aby nemohli řvát. smile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Tohle by se v Číně nestalo. Tam by je seřezali jako žito. smile

To si asi zase jednou nějaký americký "Peter Forehand" potřebuje honit své malé zakomplexované křehké ego no. :)
Reagovat
Preview.lover
A hlavně v Číně je minimum diváků
Reagovat
farr
Tam by je rovnou zmizeli. By už nikdo nikdy více o nich neslyšel. BTW na tyhle typy velmi účinná taktikssmile...
Reagovat
Bloody13
Co je to tam za exoty? Aktivisti či co?!
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Forehand... Neunáší s Ondřejem, že Nadal je absolutně k ničemu a nedokáže konkurovat brzo nejlepšímu španělskému hráči všech dob Carlosovi a Nole GOATkovicovi. smile
Reagovat
farr
Se nějaky Einštajni zas asi prilepili k sedačkam, nebo neco na tem zpusobsmile
smile
Reagovat
Esgalnor
Na tričkách mají "STOP FOSSIL FUELS". Takže jo, klimatický protest.
Reagovat
farr
Fakt když neuměj organizovat turnaj ferovej s divaky ať to radsi sehrajou jako za kovidu s prázdnýma tribunama. Takovýhle problémy se pak nemusej vůbec řešit smile.smile Přerušenej zápas . Jde se do šaten, kvůli týhle frašce tady ponocuju RLY. Muričani pošahaný jděte někam smile. -10 z 10 je mi z toho zle fujtajbl....
Reagovat
Mac
snad ji to pomuze odstresovat...smile
Reagovat
Esgalnor
Skoro 10 minut dlouhý přerušení zápasu. Gratulace protestujícím, to je úctyhodný počin. Ze strany organizátorů to je ale naprostý selhání, že to trvá tak dlouho.
Reagovat
Serpens
No, tohle už může Káje jedině pomoct, což se asi včera o Maky říct nedalo.
Reagovat
Esgalnor
Už víc než 10 minut. Bizár.
Reagovat
Esgalnor
A Karolína to zabalila. Šílenost.
Reagovat
MiloBis
Koukám že má zdravotní problémy. Tím se to vysvětluje a hluboce se omlouvám. Zůstala nějaká česká tenistka ještě zdravá? Někde bude chyba.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Já si dříve myslel, že to je hlavně somatypem těch přerostlých a nemotorných obryň typu Kvitová.... Že zkrátka fyziologický nemohou být tak atletické. Ale očividně je problém v systému, je to trapné stále vidět Vondrousovou zabandážovanou .... Teď zas Muchová. Měli by si psát notičky od Nole Djokovice.
Reagovat
Vidite_mojeregistracebylauspesna
Jste blázen? Tohle je na 99% medical jen z psychických důvodů! Ostatně nejméně tak 90% medicalů využívají tenisti jako mentální placebo! Namátkou třeba Zverev, Thiem, oba Ymerové, Lehečka, Korda!
Reagovat
Esgalnor
Holky mají na ta přerušení smůlu. Včera Markéta první hra zápasu, dneska Karolína první hra na jejím podání v klíčovém druhém setu. Šílenej grand slam, ale k US Open tohle publikum prostě asi patří. Proč ty rušiče ale ještě nevyvedli, to nepochopím.

Jinak ale Kája dneska nic moc, Coco je hratelná, obě ale kupí chyby. Gauff tam ale létá první servis a to zatím rozhoduje.
Reagovat
MiloBis
Protože neruší tu jejich privilegovanou Coco.To by jste koukali kdyby si někdo dovolil na jejich miláčka
Reagovat
GaelM
Mám z toho hodně podobné pocity jako včera. Vypadá to, že se naše holky z Američanek podělaly, přitom není důvod. Ani Keys, ani zatím Gauff nehrají nic převratného a stačilo by předvádět svůj vysoký standard, ale v klíčových momentech se to nedaří. Dokonce i publikum je zatím na New York celkem v klidu, čekal jsem že hlavně Gauff budou tlačit mnohem víc a neférověji.
Reagovat
Jon61
Publikum je v klidu? Je to tam jako v nádražní hala i s pokřikujícícími opilci.
Reagovat
GaelM
Píšu "na New York" smile Zatím mi to letos přišlo lepší než v minulých letech, aspoň v tom smyslu, že tolik nehučeli na své neoblíbence a na soupeře domácích.

Každopádně jen jsem to dopsal a pár kriplů začalo "protestovat", omlouvám se že jsem to zakřikl smile
Reagovat
quiquiqui
Kája neumí vést v důležitých zápasech... umí dobře dotahovat :D
Reagovat
MiloBis
To je pěkná hloupost. Takže začátky zápasů řada prohrává?
Reagovat
makro99
Gauff - přijde mi, že to semi má docela v hlavě - bez 1. servu, mimořádná kupa UE z FH a ten výraz všechno jen ne suverénní.. nehratelná teda rozhodně není.
Reagovat
Serpens
Avšak Muška, kterou celý turnaj chválíme, jak silná je na bigpointech, tak dnes na všech hoří.
Reagovat
MiloBis
Ta by dnes netrefila ani fotbalové hřiště. Hrůza.
Reagovat
GaelM
4 UE do gemu na vlastním servisu, to je bída smile

Ale jinak povedená druhá část setu, cesta tam je, jen se Muška nesmí bát po ní jít a nedělat laciné chyby. Jen za první set už jich má snad víc, než proti Rumunce za celý zápas...
Reagovat
farr
Spratek dneska úplně zadarmo hratelnej na servisu neskodnej ale Kaja je úplně zatažená, jzs ted ram rve naka skupinka co pustili z murickejch bohnic ne, zas ty psychousi
ekoteroristicky... bruhsmile
Reagovat
farr
Ja bych je prilepil hlavama dolu na ten jejich slavnej Empire state a nechal je tyden dva na tom spalujícím slunku nechat trochu zvadnout. Póvl jeden odpadní smilesmile
Reagovat
Serpens
Nemůžete začít hrát až s mínus dvěma brejky. Prohrála si to zcela sama, poslední gem, jakmile o něco začalo jít, psychicky znovu nezvládla. Takže jak si to zase nechá utéct, tak konec.
Reagovat
Preview.lover
Dvakrát ji nenechá dopodávat a pak ji set daruje 3 chybami smile
Reagovat
zfloyd
začíná kousat smilesmile
Reagovat
elsky
Nevím, litujou ji i američtí komentátoři smile
Reagovat
MiloBis
A zase naseká 4 strašný chyby za sebou a je konec setu. Co se s ní dneska stalo?
Reagovat
MiloBis
Zatím je to zápas plný chyb. Není to moc pěkný tenis, ale Karolína se naštěstí zlepšuje.
Reagovat
Serpens
Muška se trochu probrala,i když je to spíš o chybách Sereny. Otázka, jestli ne příliš pozdě.
Reagovat
farr
Jo takhle by to šlo, tak prosím vyrovnat hru na 5:5. Protěžovačka se taky pěkně umí vysypatsmile.
Reagovat
farr
Twl děte někam s WTA hnusem ..stahnes na 5:4 a pak čistou hrou odevzdat set.... achjosmile
Reagovat
makro99
Gauff - ten FH, to je teda mazec..
Reagovat
elsky
To je tedy zatím ze strany Mušky slabota, to jsem nečekal.
Reagovat
TtGerza
Tak nevím, no. Teď podává na 5-5, dva brejku po sobě. Přijde mi, že se rozehrala
Reagovat
elsky
No já jsem naskočil až za stavu 0:3 a myslím Karolína ani jedno první podání. Coco teď taky chybuje..
Reagovat
Serpens
Brejk zdarma. Když už nezískat set, tak aspoň toho využít a vyrovnat hru, jinak jdeme zachvíli do hajan.
Reagovat
frenkie57
Dva sebrané servgamy Coco a Muška půjde podávat na srovnání skóre. Ještě bych první set nezatracoval. Chce to dobrý první servis.
Reagovat
frenkie57
Ojoj, čístá hra coco na příjmu a set je historie. Ale Muška už je o něco lepší, byť UE je stále dost. Předpokládám, že Muška začne ve druhém setu riskovat a chodit více na síť.
Reagovat
aape
aby se z ní nestala druhá Sakkari smile
Reagovat
smazaný uživatel
to zas vypadá na pěknej splachovák ala Maki, snad se ještě probere včas
Reagovat
aape
to zas vypadá na pěknej splachovák ala Maki, snad se ještě probere včas
Reagovat
Serpens
Rozdíl je propastný, Muška jen vzadu čeká co bude, netrefuje kurt, Gauff nemá absolutně problém ji dostat do úzkých. Zatím hořké zklamání.
Reagovat
Sinuhet1
je ale fakt co jsem videl jine zapasy, ze Muska se casto pomaleji rozjizdi, treba se jeste chytne smile
Reagovat
Sinuhet1
seka strasne moc nevynucenych chyb
Reagovat
Serpens
Jenže až tolik opravdu není zvykem. Muška od začátku zápasu to psychicky totálně nedává. Dvoumetrové auty ničím neobvyklým. Hraje tak třetinu svých možností, což bolí nejvíc.
Reagovat
farr
Bolí z toho oči. Nevím proč, trochu asi podobná křeč jako úvodní set ve finále FO, Škoda takhle darovat soupeřkám jeden set zdarma. Pak je hrozně těžký to honit z
ve zbylých dvou. V tom mají chlapi výhodu trochu no, první set totiž neznamená v podstatně nic na tři vítězné...
Reagovat
MiloBis
No nevím. Pokaždé se zbytečně nabraná ztráta na začátku nepodaří dohnat. Táhne se to celý zápas.
Reagovat
MiloBis
Karolína seká od začátku strašně chyb. Že by z té mladé Američanky měla takový respekt? Vůbec jí nepoznávám.
Reagovat
zfloyd
normální začátek u ní , určitě se to zlepší
Reagovat
Mac
jojo, hlavne, ze mela ty kecy o sebevedomi... uplne je z ni potento...smile
Reagovat
Vidite_mojeregistracebylauspesna
No tak před nedávnem v Cinnci ji Coco přejela s velkým rozdílem!
Reagovat
zfloyd
vypadá to , že se Coco připravovala na Mušku a trénovala loby
Reagovat
Sinuhet1
dojem z prvnich 2 gamu: Gauff je lepsi, ale netvrdim ze se to nemuze zmenit smile
Reagovat
farr
Gauff není lepší jen Kája zatím je úplně mimo. Nefunguje nic, šak ona na to přijde smilesmile.
Reagovat
Serpens
Tak tohle teda fakt ne. Chyb jak máku a špatné náběhy na síť. Takhke to bude rychlé.
Reagovat
Liverpool22
je to začátek. Muška má někdy pomalejší rozjezd - zatím ale moc chyb
Reagovat
Serpens
Tak tohle teda fakt ne. Chyb jak máku a špatné náběhy na síť. Takhke to bude rychlé.
Reagovat
Levinest
Prosím, nemá někdo odkaz na live stream.
Jsem mimo ČR a nejde mi Eurosport
Reagovat
Sinuhet1
sportshub.stream
Reagovat
Levinest
Děkuji
Reagovat
Mac
nevidim to dobre. jak nekdo rika, ze si na soupere veri, je na 9/10 jisty, ze nakladacka. akorat se tim snazi sam sebe presvedcit, ze ma sanci, ale v hloubi duse vi, ze dostane na frak...smile
Reagovat
Preview.lover
Skupina na BJKC je pro ČR stejná jako loni, Švýcarsko a USA
Reagovat
Preview.lover
Oprava, loni byly Češky ve skupině s Polskem a prohrály v SF se Švýcarskem
Reagovat
hanz
Ty Švajcky chytnou vždycky...
Reagovat
Baybay
Cítím, že Muška vyhraje 2:0. smile
Reagovat
hanz
Já Cítím, že Korýsek bude otravnej jak veš...
Reagovat
horska.kraslice
Domnívám se, že Karolína vyhraje. Cori má odehráno více zápasů a ve dvouhře více setů, dojdou jí fyzické síly.
Reagovat
hanz
Na to bych nespolíhal... Korýsek je jako buldok.
Reagovat
tommr
to co se nepodařilo českým ženám se může podařit českým juniorkám. Tereza Valentová a Laura Samsonová postoupily už do semifinále a jen jedna výhra je dělí od ryze smile českého finále ...
Obě ale v semifinále čekají velmi těžké soupeřky. Tereza se utká s turnajovou jedničkou Jamrichovou a Laura bude hrát proti domácí divoké kartě Hui které je už 18 let ...
Reagovat
GaelM
Akorát Kovačková+Samsonová nenastoupily k deblu smile Těžko říct co se tam děje, snad Lauře nic není. Každopádně škoda...
Reagovat
vergus
Češka, která přiletěla do NY z finále v Cincinnati, cestou pavoukem porazila domácí hráčku a jediný set ztratila v osmifinále, vyzve v nočním semi domácí protlačovanou favoritku, za kterou fanaticky bude stát celý centrkurt (a ve finále pravděpodobně čeká hráčka, která se po turnaji stane poprvé No. 1).
Nepřipomíná to náhodou někomu něco? smile
Reagovat
vergus
A ještě k tomu ve ČF smetla svou soupeřku smile
Reagovat
Serpens
Jestli je tím myšlen Plech, tak další prohrané finále a brejkem ve třetím nepotřebujeme smile
Reagovat
tommr
obě semifinále slibujou zajímavou podívanou. Škoda že se to hraje pozdě v noci. Třetí den za sebou už asi ponocovat nezvládnu ...
Reagovat
hanz
Vyprdni se na to, já vždycky zkouknu výsledek a highliht s jsem bez nervů )))
Reagovat
Liverpool22
ale zvládneš smile i když je pravda, že tenisové noční šichty jsou náročné smile
Reagovat
davidduben
Silná káva to zachrání
Reagovat
com
Myslim, ze Mucha dopadne stejne jako Vondrouska smile Ale treba tentokrat na Gauffku neco vymysli smile
Reagovat
vavrinec
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile Muška smile vyhraje 2:1 smile
Reagovat
misa
Proč není při psaní nového komentáře možnost zvýraznění nadpisu (políčko Předmět ve staré verzi)? Příspěvek tak mohl mít výrazný červený nadpis a diskuze tak byly mnohem přehlednější v té staré verzi. Diskuze v novém TP vypadají jako nepřehledná změť textu, ve které se nejde vyznat :(
Reagovat
zfloyd
nevím proč , ale věřím jí , ona se lepší každým utkáním a Sorana ta hraje trochu podobně jako Coco
, tak mě nezklam Karolinko dneska budu vyjímečně vzhůru kvůli tobě smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist