12. den na US Open: Štěpánek s Paesem o titul, ženy o finále

7. 9. 2012, 12:30
Previews 177
Radek Štěpánek si dnes na US Open zahraje o druhý grandslamový titul. Společně s Indem Paesem ve finále vyzvou domácí Boba a Mikea Bryanovi. Ve dvouhře žen jsou na programu semifinále: světová jednička Victoria Azarenková se utká s Marií Šarapovovou a domácí mašina Serena Williamsová bude čelit bojovné Italce Saře Erraniové.

Radek Štěpánek s Leanderem Paesem v lednu vyhráli při společné premiéře na grandslamovém turnaji Australian Open a nyní jě dělí jediná výhra od triumfu na US Open. Dnes od 18:00 hodin SELČ se česko-indická dvojice ve finále utká s domácími dvojčaty Bobem a Mikem Bryanovými, které v Melbourne porazili ve finále.

Američani by letos mohli poprvé po sedmi letech zůstat bez grandslamového titulu ze čtyřhry mužů. Tu ovládli celkem již 11krát, US Open vyhráli třikrát.

Po deblovém finále už přijdou na řadu semifinálové duely dvouhry žen. V prvním se světová jednička Victoria Azarenková střetne s třetí nasazenou Marií Šarapovovou. Ruska v posledních čtyřech soubojích na rychlém povrchu Bělorusce nesebrala ani set. Marně o výhru usilovala ve finále Australian Open i v Indian Wells, na antuce ve Stuttgartu alespoň bilanci vzájemných duelů snížila na 4-5.

"Bude to strašně těžký zápas a jsem teď ráda, že budu mít den volna. Victoria mě letos v Austrálii porazila a věřím, že to bude skvělé semifinále," řekla Šarapovová po vydřené čtvrtinálové výhře nad Bartoliovou.

Následovat bude zápas domácí favoritky Sereny Williamsové s Italkou Sarou Erraniovou, jež je v semifinále US Open poprvé. S Američankou prohrála všechny tři vzájemná utkání.

"Na taktiku se musím poradit s trenérem. Ale budu muset bojovat a snažit se ji nějak unavit," uvažovala Erraniová. Serena nezávisle prohlásila: "Je to velká bojovnice, nedá mi nic zadarmo. Ale na zápas se moc těším a věřím, že postoupím do finále. Cítím se tu skvěle." Čtrnáctinásobná grandslamová vítězka Serena v New Yorku v pěti zápasech ztratila jen 16 gamů a útočí na 4. titul z US Open.

- US OPEN 2012 -
program zápasů 12. hracího dne (pátek, 07. 09. 2012)

Kurt Arthura Ashe:
18:00 Paes/Štěpánek (5-Indie/ČR) - B. Bryan/M. Bryan (2-USA)
19:45 Azarenková (1-Běl.) - Šarapovová (3-Rus.)
21:45 S. Williamsová (4-USA) - Erraniová (10-It.)

kompletní program 12. hracího dne najdete na webu usopen.org

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
Heather_Fedex
pri vsi ucte k sare. nicmene jeji udery jsou temer bezkonkurecni. a o to vic se ceni, ze dokazala takove udery zahrat ve vymene jako takove a ne jenom ve vymenach rozehranych servisem.
proti vice bude muset zvysit uspesnost 1. servisu. a samozrejme 100%ni koncentrace na kazdy mic
Reagovat
tommr
Oskare, si už můžeš vydechnout. Vsadím se, že si musel mít o osud zápasu strašný obavy ... :)
Reagovat
pepin
Myslím si, že byl celý spocený. Ale jinak, jsem zvědavý, jak bude Azarenka zítra po zápase skákat. Serena je hodně, ale opravdu hodně nabuzená a ještě má formu.
Reagovat
tommr
myslím si, že bude skákat asi tak jako skákala Sharapka po finále OH ... :)
Reagovat
pepin
Tak zítra v noci uvidíme. Všem dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty rýpale!:)
Sám jsi stejný..... O osud jsem obavy neměl, ale pokoukání mi trošku kazila ta její nekoncentrovanost v některých chvílích. Zítra proti Vice to nesmí dopustit, ale to ona ví. Jenže bude zase víc nervózní. Jsem ale rád, že obhájila body z loňska a může do konce roku jen přidávat. Před turnajem jsem si myslel, že to finále třeba neobhájí.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pepine, ty taky jo?
Zpocený budu až zítra. Dobrou.:)
Reagovat
pepin
Tak ted to Libor přesně číká k servisu Sereny. Nic nespadne z nebe zadarmo. Tuny a tuny servisů, až ho dopracovala tam, kde jej má. Libore naprostá pravda a žádný chlap jak to tady někteří inženýři komentují.
Reagovat
Heather_Fedex
basa ale dneska prestrelil s tim, ze serena prohrala finale rg s justine henin. jinak souhlas
Reagovat
pepin
Tak to jsem nezaregistroval ani to nijak neeviduji. Ale on se opraví, pokud dal špatnou informaci.
Reagovat
dadaft
let´s go
c´mon
utahej ji
rozleptej ji
naser ji
buď všude
hraj dobře
a vše ostatní příjde.
Reagovat
tommr
zatím to vypadá jako takový vraždění nevinátek ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
tak double-bagel zazehnan ;)
Reagovat
smazaný uživatel
David a Goliáš..
Reagovat
pepin
Já bych navrhoval, aby proti Sereně mohly hrát dvě a každá aby měla jednu půlku. A to podle mě Serena hraje tak na půl plynu. Chudák Sara aspon nedostala kanára.
Reagovat
Heather_Fedex
pro saru to rozhodne neni tak hrozne. hraji se i vymeny, neni to tak, ze by to bylo o 2 uderech, jako v zapase s hlavackovou. zatim
Reagovat
pepin
Nesouhlasím, Andrejka měla dokonce i hodně shod.
Reagovat
Heather_Fedex
musim priznat, ze jsem ten zapas sledovala jen utrzkovite, ale po kazde, kdyz jsem ten zapas sledovala, tak na andreinu stranu kurtu letela rana jak s kulometu, kt. andrejka vracela pouze do pulky site. primarne si pomahala jenom servisem
Reagovat
dadaft
probuď v sobě šelmu Sáro
http://www.sportlive.it/pictures/20120907/errani-2_1.jpeg
Reagovat
pepin
Zapomněl jsi napsat jakou, když tak hodně velkou.
Reagovat
tommr
tak ona by na Serenu stačila jen jedna, ale musela by mít současně sílu Petry/Mashy/Viky a pohyblivost a techniku Agy/Sary. Právě ted ovšem taková hráčka na okruhu chybí a tak se zdá Serena nepřemožitelná ... :)
Reagovat
pepin
No právě, protože není, tak jsem napsal, že navrhuji dvě. A to si vem, kolik toho Serena sama zbytečně ještě zkazí.
Reagovat
tommr
Azarenková má po dnešku v čele žebříčku už takovej náskok, že si pozici světový jedničky nejspíš udrží i kdyby už do konce roku nevyhrála ani jeden zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to opět ani náhodou!
Reagovat
smazaný uživatel
teda blbě napsáno, Azarenka má náskok, ale 500 bodů není nic, co by do konci sezóny nešlo smazat.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdyby Vika do konce roku nevyhrála jediný zápas, světovou jedničkou nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Tak monty, přání se ti vyplnilo. Byl to dlouhý, napínavý tříseťák. Akorát chybělo to objímání u sítě.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, přesně to jsem chtěl napsat. :) Mohlo to být klidně ještě delší, bylo to hodně vyrovnané... Asi od poloviny druhého setu to byl opravdu krásný tenis. Po vítězství Mashy ve čtvrtfinále jsem tady psal, že by to mohl být nejlepší vzájemný zápas mezi Mashou a Vikou v letošním roce a to se splnilo. Taky jsem psal, že mě bude mrzet prohra jedné z nich. Nakonec je mi Mashy opravdu hodně líto. Na druhou stranu jsem zase šťastný za Viku. Je prostě těžké sledovat, když dvě moje favoritky hrajou proti sobě... Nějaký podrobnější komentář k zápasu napíšu asi až zítra. Teď na to nemám. :)
Reagovat
Heather_Fedex
nic ve zlym, ale pekny tenis to prilis nebyl ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdůrazňuji, od poloviny 2. setu. :) V tom prvním setu a části druhého tam převažovaly spíš chyby... Potom ke konci už skoro nebylo vidět, že by někdo dal dvojchybu. Nakonec z toho byl opravdu skvělý zápas a skoro se mi chce říct, že by tomu třetímu setu slušel tie-break.
Reagovat
Heather_Fedex
vyzni to krute, ale za to, co maria predvadela pri svych servis gamech by si zaslouzila spis ledovou sprchu a ne zadny tie-break ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nedivím, že jsi taková negativistka. Vždyť občas nevěříš ani Rogerovi, tak to s Mashou nemůže být lepší. :D Je pravda, že některé gemy při servisu Mashy byly vydřené. Ale to u ní v některých zápasech prostě tak bývá... Já si myslím, že proti většině soupeřek by Masha ten zápas dneska vybojovala (stejně jako osmifinále nebo čtvrtfinále). Jenže dneska stála na druhé straně kurtu další bojovnice.
Reagovat
Heather_Fedex
jasne, to je duvod, proc se aza stala no.1 ;)
a co se tyce toho fandovstvi, no uznej ze jsem si toho "uzila" pri rogerovi a marii dost ;)
fanousci sereny a novaka to majii vic easy ;) nebo ty, kdyz mas v zaloze dalsi 3 tenistky ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra Murray-Berdych už od 5, Eurosprot má v programu tenis až od 17:45, snad to budou dávat od začátku.
Reagovat
tommr
tak to je trochu nečekaná komplikace - o začátek asi příjdem, protože pochybuju, že by cyklisti ustoupili tenisu. Nepříjdem ale zase o tolik, protože zápas zcela určitě nezačne přesně v 17:00 ale až o 20 až 30 minut později ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je konec, bohužel :-(( řekl bych, že Masha už nikdy Viku neporazí.. :-((
Reagovat
Heather_Fedex
a mozna je to tak lepsi. aspon ten vyprask od sereny neschyta maria ale vika.
nicmene aza pusobila v tomto zapase jako counter-puncher. 19 winneru oproti 44.
me je asi nejvic lito toho, ze se marii pokazila tak skvela statistika 3-setovych zapasu
Reagovat
Heather_Fedex
no vlastne, ona pusobi v zapasech s mariou, petrou a serenou jako counter-puncher porad.
Reagovat
smazaný uživatel
Není důvod smutnit. Prostě to v posledních letech mají holky tak rozdělené, že na betonu vyhrává Vika a na antuce Masha. Jak už jsem napsal výše, Mashy je mi hodně líto. Bohužel, někdo prohrát musel... Ale jsem rád, že to byl pěkný zápas. Rozhodně si nemyslím, že je Vika ve finále bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda s tou statistikou třísetových zápasu... Mám takový pocit, že Masha se z téhle prohry bude dostávat hodně dlouho...Ale jak píše monty, neni proč smutnit.. Masha konečně překonala na USO tu serii zbytečných proher a udělala SF, což je slušnéé..:-) A jak jsem psal, že Masha už nikdy Viku neporazí, tak jsem myslel na hardu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Když se šlo do 3. setu, tak už bylo jasné, že jedna z holek přijde o tu stoprocentní úspěšnost, co se týká třísetových zápasů v letošním roce... Mashu to určitě hodně mrzí, ale myslím, že se z toho oklepe brzy. Ona není ten typ, že by ji něco dlouho trápilo. Už si v kariéře prožila mnohem horší chvíle a vždycky ukázala svoje bojovné srdce. :)
Reagovat
Heather_Fedex
marusko, r.i.p
Reagovat
smazaný uživatel
Matchpoint...
Reagovat
smazaný uživatel
odvrácen... Šmarjá, mě trefíí..
Reagovat
Heather_Fedex
mariu vubec ale VUBEC nedrzi jeji nejsilnejsi zbran a to return
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vika vede 5:4.. Ted se teprv ukáže... Masha by se ted během pauzy měla naučit dešťový tanec, myslím, že se bude hodit :D
Reagovat
Heather_Fedex
presne ;)
Reagovat
Heather_Fedex
zadnou sanci. mice jsou desne kratke a pak si vetsinou vika jenom vytvori idealni pozici na siti
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejnak je booží, když to Maria vždy ten gem uválčí, jak se raduje :D
Reagovat
Heather_Fedex
jako by to maria delala schvalne ;///
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znova přes shodu..
Reagovat
Heather_Fedex
lajnovi jsou mimoradne nepresni
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to dneska holky nedohrajou..:-((
Reagovat
Heather_Fedex
zeby ta destova prestavka pomohla masi po ctvrte? ;)
by nebylo na skodu
Reagovat
Heather_Fedex
me z te marusky asi trefi ;//
uz jsem chtela napsat, ze po dlouhe dobe servis gem, pri kt. nemusi potit krev a ted zohle....
Reagovat
Heather_Fedex
marusko, co se ti ted honi hlavou, kdyz nejsi schopna promenit ani 1 gembol???
Reagovat
Heather_Fedex
ko-nec-ne!
Reagovat
smazaný uživatel
Proměnila až 8 gembol(!)
Reagovat
Heather_Fedex
je az desive koukat na to, jak aza sve servisgemy zvlada suverenne (obzvlast po 1. podani) kdezto maria dre po kazde jako kun...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted jí Vika ukázala, jak se vyhráva snadně servis gem, tak snad jí napodobí... Dneska vidim poprví Marii, jak k sobě mluví...
Reagovat
Heather_Fedex
masa ma nevyhodu, ze musi porad dotahovat
Reagovat
Heather_Fedex
azarenka ma pevnejsi nervy
Reagovat
Heather_Fedex
ale ale ale!
Reagovat
Heather_Fedex
aza na servisu suverenni
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Máša bojuje..:-)
Reagovat
Heather_Fedex
tak ne
Reagovat
gigin
Máš nerv ??!! Nebo co jako prožíváš teď ?? :-OO :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, co jsem prožíval přesně ve 22:41, ale nerv to určitě nebyl. :D Prostě to byly během celého zápasu takové smíšené pocity a po zápase taky. Mám rád obě holky a jsem rozpolcený. Po každém pěkném úderu (pěkné výměně) jsem zatleskal a po každé chybě jsem byl trochu nešťastný. Takhle to zhruba probíhalo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria nutně potřebuje získat break, aby si mohla dovolit svoje podání prohrát..
Reagovat
Heather_Fedex
;D v tehle faze neco takoveho dovolit nemuze!!! rozhodne ne v zapase s azarenkou
Reagovat
Heather_Fedex
a nemuze si ani dovolit vyhazovat forehandy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jí moc ani nejde první servis na big pointy... Ale bojuje..
Reagovat
Heather_Fedex
gem pri svem podani ale vika hodne pomohla tim, ze pokazila ten nality volej
Reagovat
Heather_Fedex
marii se temer absolutne nedari returnovat vikin 1. servis
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a jde to do třech setů... To bude ještě bitva jak svin...
Reagovat
Heather_Fedex
jestli tenhle zapas pujde do 3 setech, co se nejspis stane, tak bych si neodvazila tipnout vitezku. je fakt, ze maria ziskala 1. set, kt. byva v zenskem tenisu vetsinou klicovy. na 2. strane se mi zda vika v dnesnim zapase v lepsim psychickem rozpolozeni. maria se u tohoto zapase tvari, jak kdyby vika slapla masinmu pejskovi na ocas
Reagovat
Heather_Fedex
ted bude vika na koni. ted bych si na masu nevsadila
Reagovat
smazaný uživatel
Ať mi prosím někdo vysvětlí, co se mu na tomto zápase uřvaných Rusek(Bělo) může líbit....Řvaní, chyby ,dvojchyby, auty. minimum invence, improvizace, pohybu .Zlatá Henin, Hingis atp.
Reagovat
pepin
No přece modní policie. Však ona jim to Serena spočítá a ještě k té kráse, počkej po zápase. Pak si to přečteš.
Reagovat
rubens
Celé poněkud bezduché. Řvou, až bučí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si citovat pana Libora Basíka:

"Diváci nechtějí, aby tento překrásný zápas skončil."
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se ten zápas líbil, protože přesně vím, co od těhle holek čekat na kurtu, když se budu dívat na Agu a Caro, tak je asi jasné, o jaký tenis půjde.
Tohle byl pro mě krásný tenis, napínavý až do konce :-)
Gratulace Vice, přeju jí hodně síly do zápasu se Serenou, bude ji potřebovat :-)
Sara zatím nevím, ale nevidím to dobře..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky, Emičko. :) Jsem rád, že to od třetího setu komentoval Libor. Ten komentátor předtím mě štval těmi svými poznámkami o zvukové stránce zápasu... Ale nevím, kdo to byl, protože první tři gemy jsem koukal na netu (pak skončilo Vyprávěj :D) a po hlase poznám jenom Libora a Štěpána Sokola. Jo a možná ještě toho ňoumu Kárníka. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to Škorpil :-) prý na tréninku Maša neřve..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak toho moc neznám... No, záleží na jakém tréninku. Masha a Vika jsou potichu třeba při rozehrávce před zápasem, protože nehrajou naplno. Pamatuješ si na loňský zápas Viky proti Marion na TM? Vika přestala hekat, protože pro ni ten zápas nebyl až tak důleižitý (další den hrála semifinále) a bylo vidět, že nehraje naplno. Stejně tak je to při nějakém zranění nebo právě při lehčím tréninku (kdy se nehraje na body)... Ale jinak to ke hře Mashy nebo Viky neodmyslitelně patří, tedy aspoň pro mě. :)

Snad jen jedna poznámka k Liborovi: Dneska si spletl jednoho člověka v lóži Viky. To nebyl Carlos Valderrama (legendární kolumbijský fotbalista), ale Redfoo (člen skupiny LMFAO). Ovšem nemůže mu to nikdo vyčítat, protože ty vlasy matou. :D

http://media.tumblr.com/tumblr_lnoy0oszYt1qdtq6e.jpg
http://www.itusozluk.com/image/carlos-valderrama_13381.jpg

Jinak to vypadá, že o druhé finalistce není pochyb... Tak já už jdu spát, Emičko. Dobrou noc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na ten zápas na TM se moc dobře pamatuju, protože Marion byla tenkrát náhradnice, myslím Máša k vůli zranění odstoupila, Marion dala do toho zápasu všechno, což u ní není nic neobvyklýho, jenže pro Viku už ten zápas nic neřešil, naopak se musela koncentrovat na ten příští a tady zas spíš šetřit síly. Bylo mi jí tenkrát líto, protože chvílemi bylo vidět, jak to skoro bojkotuje :-)) jo, nehoukala :-))
Reagovat
Heather_Fedex
porad velky, VELKY komplex ma maria z viky
Reagovat
Heather_Fedex
divat se na marusku v zapasech s vikou a serenou je opravdove utrpeni
Reagovat
Heather_Fedex
pri techto hrackach predvadi nejvetsi psychokolapsy
Reagovat
dadaft
Petro, Samantho, Nálinko, Aleks a další, jak já vás miluji...
když vidím ty rašple dochází mi to naplno.
Reagovat
gigin
:DD Ty jsi k popukání !!!! :DDDD
Reagovat
Malda
Naprostý souhlas! Jedna i druhá jsou mi hrozně nesympatické. Mášena tedy ještě tak o 50% více než Viktoria. Jinak sleduji tradičně bez zvuku. Je to opravdu strašný řev. Maria jako když jí někdo vraždí a Viktoria je jako siréna :D
Reagovat
dadaft
no, na začátku druhého setu se i hraje, ale závěr prvního nic moc teda.
Reagovat
gigin
Myslím to tak, že je s tebou fakt sranda !! Jakože v dobrém !! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
právě jsem jej taky vypnul. Nějak mě začíná pobolívat hlava.
Reagovat
pepin
Marfuša má evidentně problém s nosem, každou chvíli si ho otírá jak Nadal a také má nějakou virážku na obličeji.
Reagovat
smazaný uživatel
co se sympatií týče, mám to dost podobně. Nejvíc mám rád Petru, Sam, Li, Andreu a v poslední době Lauru :) Victoria mi kromě toho hekání nějak extra nevadí. Taková nenadchne / neurazí. Naopak co se NEsympatií týče, na plné čáře vede Sharapova a hned za ní Radwanská :)
Reagovat
smazaný uživatel
tou Andreou sem myslel Andreu Petkovic, ale samozřejmě naši Andrejku mám taky moc rád :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maria má set a hned break ve 2. setu.. Jde vidět, že ten zápas chce fakt vyhráát!
Reagovat
dadaft
no že by to bylo zrovna k popukání...
Reagovat
baggik
Když Šarapovová podává tak to není tenis. Buď eso nebo dvojchyba a ty prostoje, příšerný..Viky musí bejt chudák vychladlá, nemá se jak rozehrát. A ještě když má Ruska štěstí že jí obranej míček sedne na lajnu.
Reagovat
Heather_Fedex
predpokladam, ze fandis azarence ale vez, ze v stesti to nebylo, protoze to nebylo ani po 1. ani 2. ani 3. krat
Reagovat
baggik
tak se jí to štěstí drží dlouhodobě no. :-D
Reagovat
baggik
jako loby dobrý ale to že jí podání trvá půl hodiny a je to buď eso nebo míček třicetcentimetrů nad zemí se nemůže líbit fakt nikomu
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný lob v hluboké defenzívě při druhé shodě... FANTAZIE!
Reagovat
Heather_Fedex
marus ma nejlepsi loby ze vsech ;)
Reagovat
Heather_Fedex
v kazdem pripade ma maria z viky velky psychicky blok.
Reagovat
Heather_Fedex
videla jsem pouze gem, kdy servirovala za stavu 5:1 a opravdu to vypadalo, ze ma z viky strach.
jeste to bude zajimave....
Reagovat
Malda
Vždyť je to úplně jedno pánové a dámy. Serena smete Erraniovou no a poté ve finále smete Viku nebo Masu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že Maria nazvala Viku simulantkou v květnu... Kdyby jí tak nazvala před USO, byl by ten zápas ještě větší sranda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že si to obě pamatují moc dobře. I to, jak do ní zase Vika strčila při změně stran.:)
Reagovat
pepin
Hele Oskare, docela by bylo zajímavé, kdyby je místo s raketama pustily do arény a daly jin boxerky. Co myslíš, která by vyhrála?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou představy....
Já myslím, že Máša, je větší a bojovnější. Chytila by Viku za ten její cop a bylo by.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím vás... Vždyť se holky mají rády. :)

http://www.flickr.com/photos/bipstudio/5511705047/
http://hotbeautifultennisbabes.com/wp-content/uploads/2009/06/victoria_azarenka_at_party.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ale monty, to je přeci jen taková legrace na odlehčení, nikdo nechce tvé holky urazit.:-)

Mně ten odkaz nefunguje.....
Reagovat
smazaný uživatel
Už se mi to zobrazilo. No jo, to je ale z r. 2011, ty inkriminované okamžiky se staly až letos.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Odkaz na tu první fotku je kdyžtak i tady. :)

https://i.minus.com/jbsrd8sR4iGjdq.jpg

Já vím, vždyť jsem taky jenom přeháněl (ostatně jako vy). :) Holky nejsou kamarádky, ale myslím, že se hodně respektujou. Některé zápasy mezi nimi byly trochu vyhecovanější (Stuttgart, loni Řím), ale to se ve sportu stává. Asi mají na něco jiné názory, ale podle mě se navzájem uznávají. :)

Kdyby někdo chtěl, tak tohle je zajímavá stránka. Je tam spoustu sexy fotek Viky. :)

https://affan.minus.com/mHcEK316n
Reagovat
smazaný uživatel
No a jaký je vlastně tvůj tip na vítězku? A nepiš, prosím, že je ti to jedno, protože fandíš oběma.:)

Nějaký mít musíš, já mám Viku.
A máš to ve vzájemných soubojích favoritek třeba tak, že když jedna prohrává, začneš jí fandit více?
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle už mě tady zpovídali před letošním finále AO. :D Ne, já nemám tip a fandím oběma stejně. Ale mám teda aspoň přání. Jejich vzájemné zápasy byly letos docela jednoznačné, tak bych si dneska přál tři sety... Úžasný zápas, dramatická koncovka třetího setu, na konci se holky objímají u sítě a publikum šílí. Takové je moje přání. Ale když to bude jinak, tak nadávat nebudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Objímají u sítě.:DDD
Tak objímání těch dvou je představa z kategorie sci-fi, alespoň tedy pro mě.:) Ono vůbec - představa Máši jak se s někým u sítě objímá je trochu mimo, ještě jsem to snad neviděl.

Ale tříseťák bych bral také a pokud možno značně vyčerpávající.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu, holky se objímají jenom při exhibici (viz odkaz). :) Ale pokud vím, tak po finále loňského Wimbledonu se Masha objala s Petrou... Teda ne úplně objala, ale proběhly tam nějaké pusy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou se objímala s Petrou.. Bylo to loni v Tokii.. Jinak se fakt asi nikdy neobjímala.. Ani pusy si moc se soupeřkama nedává.. Taky jsem to u Mashy viděl jenom jednou.. Mám zato, že to bylo s Dulgheru v Miami :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nj, to ale bylo v tom Tokiu, když se zranila, ne? Představoval jsem si ji, jak se objímá po prohraném tříseťáku s Vikou.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak loni v Tokiu to bylo pochopitelné, protože Masha musela odstoupit kvůli zranění... Petra se zachovala super.

http://img.blesk.cz/img/2/full/1028686-img-sport-tenis-tokio-petra-kvitova-maria-sarapovova-zraneni.jpg

No nic, teď už jdu koukat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to začíná, fanouškové Viky a Máši, užijte si to!:)
Reagovat
smazaný uživatel
děkujem :-)) Masho come on!
Reagovat
tommr
příjde mi, že hrajou hluboko pod svejma možnostma a na kurtu si moc nerozumí ...
Reagovat
anton77
jj, dneska jim to moc nešlo, a tak prohráli
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánkovi se o tom posledním gemu možná bude i zdát, byť takových zápasů určitě hrál spoustu. Puštěný balón ze smeče do kurtu, nezakončený nalitý balón, relativně lehký volej o sítě...
Reagovat
dadaft
jaký bude průběh utkání Sharapova - Azarenka?

říkalo se tady o Marii, že má pomalejší vstupy do utkání se silnými soupeřkami a něco na tom bude. Marie to ví určitě taky, takže se bude na svůj servis pekelně soustředit. první set dojde do tajbrejku a ta hráčka, která dokáže získat první set, vyhraje zápas ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Když Masha bude začínat na podání, tak set prohraje, když na returnu tak to bude vyrovnaný třeba s dobrým koncem pro Marii :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria bude nervózní, udělá dvě dvojchyby v řadě a prohraje si z těch dvou jako první podání, Vika brejk nepotvrdí. Máša prohraje další podání a to už Vika využije a vyhraje první i druhý set.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem když byla řeč o turnaji mistrů, Štěpec s Paesem si taky budou muset udělat volno.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu Štěpánek si letos taky zahraje TM. V deblovým žebříčku jsou s Paesem zatím čtvrtý i když mají ze všech elitních párů zdaleka nejmín odehranejch turnajů. Po USO si navíc výrazně polepší ... :)
Reagovat
dadaft
já bych chtěl být francouz. měl bych všechno na háku...
Reagovat
Basa
Finále od 18 live na Eurosportu
Reagovat
tommr
díky za tip - právě jsem to hledal v programu a nemoh jsem tam nic najít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním semifinále tipuji a sázím na Viku, myslím, že Marušku vyklepne. A i bych se divil, kdyby to byl nějaký velký boj. Spíše čekám jednoznačnější průběh.
Fandit budu ale Máše. Už z toho důvodu, že když si mám vybrat z těchto dvou, je mi sympatičtější a druhý důvod je ten, že pokud by postoupila případně Serena do finále, myslím, že by pro ni byla schůdnější soupeřkou než Vika. Ta je přeci jen více přizpůsobivější a má i lepší pohyb.

U druhého semifinále bych kvitoval hladký a rychlý průběh, ale Sara je velmi bojovná a houževnatá, bude se snažit mixovat hru. Bude tedy záležet na podání a přesnosti úderů Sereny, aby se hrálo pokud možno jen o podání Sary.
Reagovat
Heather_Fedex
u sereny zalezi hlavne na motivaci. jestli ona sama prijme saru za nebezpecnou souperku. bylo to hezky videt ve wimblasu. v zapase s petrou z ni primo srsela koncentrace od 1. az do posledniho micu. kdezto treba v zapase s pinkalkou agou si mohla dovolit luxus vypadku koncentrace.
v kazdem pripade si serena, at uz viku nebo mariu doslova vychutna. to jsou pro ni nejoblibenejsi konkurentky. ty dve dokazou ze sereny vyzdimat jeji nejlepsi tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to máš úplnou pravdu. U ní je to o přistupu. Z Petry měla obavy a ten zápas brala hodně vážně. Což dokládá, že Petry potenciál na trávě je velký a nemění na tom nic, že jí letos ta travnatá sezóna nevyšla.
O Saře říkala ne tiskovce, že když byla ve finále RG a teď je tu v semifinále, tak že to není žádná náhoda. Že je Sara hodně bojovná a sebevědomá. Takže doufám, že motivovaná bude a uvidíme hezké údery a ne plno UE.:)
Reagovat
tommr
bez Petry mě to už tak nebere, ale nejspíš se na dnešní zápasy přece jen mrknu. Shodou okolností mám přání skoro stejný jako ty - vítězství budu přát Mashe a Sereně. V tom prvním případě protože je mi Masha o dost sympatičtější než Vika a v tom druhým z "prospěchářství" - pro Petru bude přece jen lepší když si od Erraniový udrží dostatečnej odstup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím, že to je kvůli odstupu Petry od Sary, už jsem to včera někde četl. Je mi jasné, že sotva budeš fandit Sereně kvůli sympatiím k ní nebo snad kvůli tomu, že já budu mít radost....:)
No ale s tou Mášou nevím, dvakrát už měla namále, Vika ji asi sundá.

Ale zase sis trochu to zklamání z Petry vynahradil postupem Tomáše do finále, ne? Stále máš v turnaji komu fandit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, postupem Toma do semifinále! Zatím. Třeba je ten překlep předzvěstí něčeho.....
Reagovat
tommr
jo to máš pravdu - Tomáš mi postupem do semifinále aspon trochu spravil náladu. Stejně mě ale to šokující vyřazení s Bartoliovou pořád bolí. Na to se bude zapomínat jen těžko ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, šokující....Já to neviděl v přímém přenosu, když jsem si ráno přečetl výsledek, také mě to překvapilo. Ale když jsem se díval na záznam utkání, tak Marion podala opravdu heroický výkon, který ona někdy během roku, je schopna zahrát. To se ostatně potvrdilo i proti Máše, kdyby nezačalo pršet, tak si myslím, že by vyhrála. Pak už druhý den, když to šlo do třech setů, bylo ke konci vidět, jak Marion fyzicky odpadala. To vždycky poznám podle toho, že přestane hopsat.
Petra si to určitě vynahradí v hale. Ta americká série se jako úspěšná hodnotit musí. I když se asi očekávalo, že po těch úspěších by mohla na USO udělat lepší výsledek. Hlavní si myslím je, že se ukázalo, že může a umí hrát i na hardech v Americe.:)
Reagovat
tommr
Marion fyzicky odpadla, protože jí Masha utahala tím, že bojovala o každej míček. V tom byl bohužel největší rozdíl mezi Mashou a Petrou na tomhle turnaji ...
Jinak letošní severoamerický turné jako celek se samozřejmě musí hodnotit jako úspěšný - hlavně když to porovnáme s lonskem. Jen ten závěrečnej zápas to trochu kazí. Oba tituly co tam Petra získal bych vyměnil za úspěch na USO ... :)
Reagovat
pepin
Ahoj, tak jsem již doma, cesta plná aut, ale projel jsem bez ůhony. Jen u Mnichova fronta jak blázen. K tomu co tady píšeš s Tommrem. Na semifinále těch uječenejch jsem si pořídil sluchátka jako měl Otík, abych neohluchnul. Na rozdál od Vás Marfuše fandit nebudu, protože nechci aby se v noci probouzela v křečích, že nastoupí proti Sereně. Ta by musela mít podle mě úplný kolaps na servisu, aby měla Sara šanci. Pokud k tomu Serena přistoupí aspon trochu zodpovědně tak si myslím nebude až tak moc co řešit. Viděli jsme to první set proti Ivan. K tý Petře, je to škoda, když jsem viděl druhý den hopsandu proti siréně, tak jsem to prostě nechápal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasný, to ona by vyměnila určitě taky. Vítězství na GS je holt přeci jen něco jiného. Ale je dobře, že letos vyhrála tituly, určitě jí to moc povzbudilo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, tak to je dobře, že si dojel v pořádku.:) Ty kolony jsou blbý, navíc, když je před víkendem.
Já nebudu mít sluchátka, ale zvuk bude značně ztlumený. Já když si mám vybrat z těch dvou, tak je mi Máša opravdu sympatičtější. Viku moc nemusím. No to jsi hodný, že na ní myslíš, aby neměla ty křeče....Já už na to koukám s ohledem na případné finále proti Sereně a pro tu by byla Mária lehčí soupeřka.
No jo, s tou Marion, Máša je velká bojovnice, o tom žádá. Mně už přišlo, že byla Petra v tom třetím setu utahaná a taková bezradná. Asi takový průběh nečekala a zaskočilo ji to.
Reagovat
pepin
Jak jsem Ti již psal, já jsem ten inkriminovaný zápas neviděl, takže k tomu nemohu nic říci, ale marfuša je bojovnice, to víme. Ona většina z té špičky dokáže neuvěřitelně bojovat, jen v poslední době Radw. mi připadá nějaká mimo. Asi má chlapa.
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se říct, že s letošním US Open budu spokojený, ať to dopadne jakkoliv. Těším se na zápas mezi Vikou a Mashou. Očekávám, že vítězka bude hrát ve finále proti Sereně... Jenom škoda, že se dneska musím dívat přes net. Proti "Vyprávěj" bohužel nemám šanci uspět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba tam bude díl jak hrál Lendl s Mečířem a Navrátilová se Sukovou.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po zkompletovaným čtvrtfinále USO = stav žebříčku po odečtení lonskejch výsledků na USO a započtení dosavadních letošních výsledků na USO (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka .................... 9765 bodů .......... (+3075 bodů)
2. Sharapova .................. 8435 bodů .......... (+1745 bodů)
3. Radwanska ................ 8295 bodů .......... (+1605 bodů)
4. Serena Williams ......... 6800 bodů .......... (-110 bodů)
5. Kvitová ...................... 6690 bodů
6. Kerber ....................... 5085 bodů .......... (-1605 bodů)
7. Errani ........................ 4755 bodů .......... (-1935 bodů)
8. Li .............................. 4526 bodů ........... (-2164 bodů)
9. Stosur ........................ 4200 bodů ........... (-2490 bodů)
10. Bartoli ..................... 3800 bodů ........... (-2890 bodů)
11. Wozniacki ............... 3440 bodů ........... (-3250 bodů)
12. Ivanovic .................. 3200 bodů ........... (-3490 bodů)
...

Petra už má zajištěný pátý místo po USO - Erraniová jí už v žádným případě nemůže předstihnout ... :)

V dnešním semifinálovým zápase Serena-Errani půjde jen o to, jestli Serena Petře ještě víc odskočí nebo jestli se jí Erraniová zase o něco přiblíží. Já osobně bych preferoval spíš tu první variantu ... :)

Ve druhým semifinále Azarenka-Sharapova se bude bojovat o post světový jedničky. Pokud vyhraje Azarenková tak už jí asi nikdo do konce roku z trůnu nesesadí. Pokud by vyhrála Sharapovová tak bude pořád ještě živit naději na to, že by se mohla na post jedničky vrátit ještě letos ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Šarapka vyhraje vzájemný souboj, je její návrat na pozici jedničky více než pravděpodobný
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, pokud vyhraje Mária, tipnul bych, že ukončí rok jako jednička právě ona. Do konce roku oproti Vice neobhajuje už téměř nic.
Reagovat
tommr
já bych v tom souboji o post světový jedničky mírně favorizoval Azarenkovou i v případě, že by dneska se Sharapovovou prohrála. Pořád na ní bude mít poměrně velkej náskok a v Pekingu kde loni vypadla už v osmifinále ho ještě může trochu navýšit. Naopak Sharapovová už moc příležitostí na to nahrát si nějaký body mít nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože nebude mít šanci si nahrát body? Vždyť mimo jednoho QF a 70 bodů za TM, neobhajuje už vůbec nic. A Vika toho má přeci jen více.

Vika má teď 9765 bodů, pokud postoupí Máša do finále, měla by 8935 bodů. Šance bych ještě přeci jen nějaké viděl.:)
Reagovat
tommr
já to myslel spíš tak, že těch turnajů už do konce sezony moc nezbývá - pokud vím tak Masha bude startovat už jen v Tokyu, Pekingu a na TM. A na pouhejch třech turnajích se taková ztráta jen těžko umaže. Navíc těžko předpokládat, že by to Masha všechno vyhrála a naopak Vika že by tam vůbec nic neuhrála ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud by to bylo jak spekulujeme, že dnes vyhraje Máša, bude ztrácet už jen 830 bodů. A to se dá na třech turnajích stáhnout. Kdyby zůstala Vika ve skupině na TM a Máša šla třeba do finále, šance by měla.
Ale to jsou spekulace, dnes favorizuji Viku a vůbec, co když jedna z nich vyhraje celý turnaj? Uvidíme zítra, to už může napovědět více. Pokud Vika vyhraje turnaj, není už co řešit, náskok by byl moc velký. Ale na to teď nechci myslet, stačí, že na to budu myslet zítra.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenková obhajuje o konce sezóny cca. 1700 bodů včetně finále TM, výhry v Lucemburku a semifinále Tokia. Samozřejmě, že si může i polepšit, pokud všechno vyhraje, ale bude to mít hodně těžké. Naopak Mášena neobhajuje vůbec nic, z turnaje mistryň jen 140 bodů za dvě porážky. A když na to přijde, kromě Pekingu, Tokia a TM už v kalenáři není moc turnajů,co by nějak více stály za zmínku, Vika bude hrát max o 1 turnaj více než Mášena. Prostě v případě, že Mášena vyhraje vzájemný zápas a do konce roku se nezraní, bude ještě letos znovu světová jenička.
Reagovat
smazaný uživatel
na konec patří "podle mě bude světová jednička"
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude Serena returnovat jako Kerber, tak není Sára bez šance.
No asi nebude :(
Reagovat
dadaft
třeba si Sára vezme ještě o půl metru delší raketu a vyklepne Serenu jako nic. ))
ale vážně- přestože se ten souboj asi nevyrovná druhému semi, docela se na Sáru těším.
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně to bude koukatelnější semi - rozdílné styly. I po zvukové stránce to bude lepší.
Reagovat
dadaft
podle mě to bude ne moc pohledná jasnačka - rozdílné styly jistě, ale taky rozdílné váhové kategorie.
Reagovat
smazaný uživatel
To souhlasím, ale myslím, že to bude pořád lepší zápas než (Bělo)Rusin.
Reagovat
smazaný uživatel
No, jestli by Serena returnovala jako Kerber, byla by to docela ostuda. Protože Kerber byla v tom zápase dost tragická....
Reagovat
smazaný uživatel
A v prvním semifinále si holky vyzkouší na vlastní kůži, jaké to je, když má někdo na druhé stráně hlasitý projev.
Aby pak byly slyšet vůbec výroky rozhodčích.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty děláš, jako kdyby proti sobě hrály poprvé... :D
Reagovat
dadaft
dnes s povděkem využiju služeb svého sterea a zvuk půjde dolů. ale na zápas Vika . Masha se těším. bude to vyhecované. 53% na Viku.
Reagovat
dadaft
když už jsem u toho sterea - už jsem tady psal, že mám na Eurosportu 1 strašný zvuk (prostě jenom zkreslený kopec na středech, od 4kHz výš uřízlé atd.) a přehozený L a P kanál... - zhruba před týdnem se ty kanály konečně spravily a levý je levý a pravý pravý. zkreslení zůstalo.
čáry máry fuk.
Reagovat
smazaný uživatel
No samozřejmě, že proti sobě nestojí poprvé, ale zase si to připomenou i jejich sluchové mechanismy, jaké to je, víš?

A vůbec, ty máš svou jednu krásku ve finále už jistou, tak můžeš být v naprostém klidu.:-))
Reagovat
rubens
monty25,nasaď sluchátka, máš jedinečnou příležitost doučit se
sibiřštinu. Např: Ahoj Monty, jak se máš - hůůů, háááá, hýýý
Reagovat
rubens
samozřejmě nic proti tobě, Monty, pokud jsi nabyl dojmu, tak se omlouvám.
Někdy prostě nemůžu odolat. S korektností příspěvků na ty dvě si hlavu
nelámu, oni si ji taky nelámou se svým unfair přístupem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci tady rozvíjet diskusi na tohle téma... Už jsem tady napsal dost před finále AO. :)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/13-den-v-melbourne-finale-sarapovova-azarenkova-stepanek-o-titul-z-deblu-9465/
Reagovat
pepin
Prosím Tě, co máš na mysli s tím unfair přístupem? Už si viděl, aby ta na výši charakterní sibiřská tygřice nehrála fair play? To snad ne.
Reagovat
rubens
Jasná věc, pročetl jsem až teď, názor jako VIS,
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist