12. den US Open: Alcaraze čeká souboj šampionů s Medveděvem, Shelton se pokusí zaskočit Djokoviče

8. 9. 2023, 13:00
Previews 59
V rámci 12. hracího dne letošního ročníku US Open poznáme finalisty mužské dvouhry. Obhájce titulu Carlos Alcaraz nastoupí k semifinálovému souboji s předloňským šampionem a bývalou světovou jedničkou Daniilem Medveděvem. Domácí mladík Ben Shelton se pokusí ve svém premiérovém semifinále na nejvyšším okruhu zaskočit trojnásobného vítěze závěrečného grandslamu roku Novaka Djokoviče. Na programu je také finále čtyřhry mužů.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále dvouhry mužů •
Shelton (USA) - Djokovič (2-Srb.) | Arthur Ashe Stadium (21:00 SELČ)
Alcaraz (1-Šp.) - Medveděv (3-) | Arthur Ashe Stadium (sobota 1:00 SELČ)
• Finále čtyřhry mužů •
Bopanna/Ebden (6-Indie/Austr.) - Ram/Salisbury (3-USA/Brit.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)

 

Semifinále dvouhry mužů

Ben Shelton (47.) - Novak Djokovič (2.) | Arthur Ashe Stadium (21:00 SELČ)
Ben Shelton posbíral většinu svých největších úspěchů hlavně díky dělovému servisu, ovšem na letošním US Open ukazuje, že má i další zbraně. V průběhu aktuálního ročníku závěrečného grandslamu sezony odehrál 17 setů a pouze dva z nich rozhodoval tie-break. Svou sílu ukázal mimo jiné také tím, že dokázal vyřadit celodvorcové hráče Aslana Karaceva, Tommyho Paula a Francese Tiafoea.

Dvacetiletý talentovaný Američan, který před startem letošního roku absolvoval jen jednu hlavní soutěž na grandslamech, prožívá zatím nejlepší sezonu kariéry. Zatímco na turnajích ATP se mu vůbec nedaří, na grandslamech, tedy hlavně těch hardových, září. Letos se zúčastnil 18 podniků ATP a dohromady posbíral jen sedm vítězství v hlavních soutěžích, nicméně na grandslamech celkem 10 a uhrál čtvrtfinále na Australian Open a teď semifinále na US Open.

Po skalpu krajana Tiafoea se stal nejmladším domácím semifinalistou US Open od roku 1992. V živém žebříčku mu patří 17. pozice, přitom teprve před zhruba 13 měsíci se stal profesionálem a ještě loni v květnu figuroval mimo TOP 500 pořadí. V pátek odehraje své vůbec první semifinále na nejvyšším okruhu.

V soubojích se zástupci TOP 10 má úspěšnost 2:5, loni v Cincinnati si vyšlápl na Caspera Ruuda a ve čtvrtfinále letošního US Open porazil Tiafoea. Ve všech pěti prohraných duelech s takto vysoko postavenými soupeři si vynutil rozhodující set či alespoň tie-break.

Ben Shelton - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
US Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: US Open (SF)
Bilance: 19:22
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 13:11
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:5 (kariérní 2:5)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)
Bilance v semifinále: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (ČF), French Open (1K), Wimbledon (2K)

Ben Shelton - US Open
Kariérní bilance:
5:1
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Atlanta (1K), Washington (2K), Toronto (2K), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Cachín (1:6, 6:3, 6:2, 6:4), Thiem (7:6, 1:0 skreč), Karacev (6:4, 3:6, 6:2, 6:0), (14) Paul (6:4, 6:3, 4:6, 6:4), (10) Tiafoe (6:2, 3:6, 7:6, 6:2)

Novak Djokovič měl podobně jako ve třetím kole potíže na servisu, ale na konečném skóre se to tentokrát nijak neprojevilo. Domácí jedničku Taylora Fritze přehrál snadno 6:1, 6:4, 6:4, ačkoli Američan prošel do čtvrtfinále bez ztráty setu, v předchozích čtyřech utkáních dohromady jen jednou zaváhal na podání a vypracoval si ve čtvrtfinále o tři brejkboly více. Šestatřicetiletý Srb narazí ve třetím zápase po sobě na soupeře s dělovým servisem, avšak slabším returnem (Borna Gojo, Fritz a Shelton).

V letošním roce nepředvádí stabilně svůj nejlepší tenis a zaznamenal překvapivé porážky třeba s Dušanem Lajovičem a Lorenzem Musettim. Obzvláště na grandslamech však exceluje a i díky tomu zvládl 23 z posledních 24 zápasů napříč všemi úrovněmi, podlehl jen Carlosovi Alcarazovi v těsné pětisetové bitvě ve finále Wimbledonu. Na majorech letos vyhrál 25 z 26 duelů a s 23 tituly je mužským rekordmanem, o jednu trofej před Rafaelem Nadalem.

US Open pro něj bylo v posledních letech velkým zklamáním. Při obhajobě v roce 2019 vzdal kvůli zranění osmifinále, o rok později v něm byl kvůli nešťastnému incidentu diskvalifikován a předloni nezvládl tíhu okamžiku, jasně prohrál finále s Daniilem Medveděvem a nezkompletoval kalendářní Grand Slam. Navíc se loni v New Yorku nemohl kvůli odmítavému postoji k očkování na Covid vůbec představit. Další zklamání může přidat letos, pokud nevyužije snazší cesty do finále, než kterou má jeho největší současný rival Alcaraz, a nebude v neděli slavit triumf.

Už postupem do druhého kola si zajistil návrat na post světové jedničky, ale jasným cílem je získat čtvrtý titul z US Open a dorovnat absolutní rekordmanku v počtu grandslamových trofejí Margaret Courtovou. Ve Flushing Meadows, kde naposledy kraloval v roce 2018, má velmi dobrou semifinálovou úspěšnost 9:3.

S Američany vyhrál už 30 soubojů po sobě, poslední porážku okusil ve Wimbledonu 2016 proti Samovi Querreymu. Ve formátu na tři vítězné sety prohrál ve své kariéře pouze se třemi levorukými tenisty, a to Rafaelem Nadalem, Jürgenem Melzerem (French Open 2010) a Fernandem Verdaskem (US Open 2005).

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati,  French Open,  Australian Open,  Adelaide 1 (T); Wimbledon (F);  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati, Australian Open, Adelaide 1 (T); Dubaj (SF)
Bilance: 43:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 10:0
Bilance na venkovních betonech: 25:1
Bilance proti hráčům TOP 50: 25:4 (kariérní 705:184)
Bilance v semifinále grandslamů: 3:0 (kariérní 35:11)
Bilance v semifinále: 5:1 (kariérní 133:47)
Grandslamy: Australian Open (T), French Open (T), Wimbledon (F)

Novak Djokovič - US Open
Kariérní bilance:
86:13
Nejlepší výsledek: triumf (2011, 2015, 2018)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v semifinále: 9:3
Generálka: Cincinnati (T)
Cesta turnajem: Müller (6:0, 6:2, 6:3), Zapata (6:4, 6:1, 6:1), (32) Djere (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3), Gojo (6:2, 7:5, 6:4), (9) Fritz (6:1, 6:4, 6:4)

Vzájemná bilance: 0:0. Djokovič je mnohými považován za nejlepšího hráče na returnu všech dob a se soupeři disponujícími dělovým servisem si obvykle dokáže bez větších problémů poradit. V minulosti měl však potíže s jedním levorukým hráčem, který má silné podání a solidní hru na síti. A to s Jiřím Veselým, jenž dokonce vyhrál obě střetnutí. Shelton by se mohl u bývalé české jedničky inspirovat, protože mají celkem podobný herní styl.

 

Carlos Alcaraz (1.) - Daniil Medveděv (3.) | Arthur Ashe Stadium (sobota 1:00 SELČ)
Podle výsledku obou letošních soubojů je evidentní, že Carlosovi Alcarazovi defenzivní hra Daniila Medveděva sedí. Medveděv si asi přál, aby se co nejdříve mohl střetnout s Alcarazem znovu a ideálně právě v New Yorku, kde mu povrch velmi vyhovuje. Pro Medveděva bude páteční semifinálový duel na US Open velmi důležitý, protože další porážka by mohla dost negativně ovlivnit jeho sebevědomí a tím i šance získat v budoucnu další grandslamový titul.

Pár dní před startem US Open vyjádřil Medveděv obdiv ohledně vznikající rivality mezi Alcarazem a Novakem Djokovičem. Zároveň ale vyslovil nespokojenost s tím, že se mluví právě o těchto dvou jako o největších favoritech každého turnaje. Medveděv, který byl největší hrozbou Djokoviče na hardových grandslamech v posledních letech, by určitě rád tuto rivalitu narušil a zase si ukrojil kus slávy pro sebe. Jedinečnou šanci má v následujícím utkání.

"Každý tady mluví o očekávaném finále mezi Alcarazem a Djokovičem. To mi nevadí, jejich zápasy jsou pro tenis skvělé. Ale byl bych rád, kdyby se zase mluvilo i o mně. To je můj cíl pro letošní US Open," řekl před vstupem do turnaje.

Carlos Alcaraz měl po zveřejnění losu velmi těžkou cestu do finále. Skvělé výkony a selhání největších hrozeb mu však umožnilo projít do semifinále bez větších komplikací. Nejvýše nasazený se vyhnul soubojům s neoblíbeným Cameronem Norriem i rivalem Jannikem Sinnerem a ve čtvrtfinále potkal vyčerpaného Alexandera Zvereva, který měl za sebou pětisetovou a téměř pětihodinovou bitvu se Sinnerem a nebyl stoprocentně fit.

Po poslední výhře se stal nejmladším hráčem od Novaka Djokoviče v roce 2007, který postoupil do třech grandslamových semifinále v jedné sezoně. Na majorech má kariérní úspěšnost téměř 84%, v tomto ohledu je v open éře před dosažením 21 let lepší pouze legendární Björn Borg.

Do semifinále se probojoval už při čtvrtém grandslamovém vystoupení v řadě a dvakrát to dotáhl k titulu, loni na US Open a nedávno ve Wimbledonu. V této fázi ztroskotal pouze na letošním French Open. Tehdy čelil Djokovičovi, vůbec nezvládl tíhu role favorita a od začátku třetího setu nemohl kvůli křečím způsobeným nervozitou vůbec vzdorovat.

US Open je v posledních letech nejotevřenějším grandslamem a v poslední době je velmi těžké tady obhájit titul. Jako poslední to dokázal Roger Federer, který v letech 2004-08 ovládl pět ročníků po sobě. Dvě finále v řadě tu naposledy hrál Djokovič v letech 2015-16.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Wimbledon,  Queens,  Madrid,  Barcelona,  Indian Wells,  Buenos Aires (T);  Cincinnati,  Rio de Janeiro (F);  French Open,  Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (T); Cincinnati (F); Miami (SF)
Bilance: 58:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 21:3
Bilance proti hráčům TOP 10: 8:2 (kariérní 20:11)
Bilance v semifinále grandslamů: 1:1 (kariérní 2:1)
Bilance v semifinále: 8:2 (kariérní 16:7)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (SF), Wimbledon (T)

Carlos Alcaraz - US Open
Kariérní bilance:
16:1
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v semifinále: 1:0
Generálka: Toronto (ČF), Cincinnati (F)
Cesta turnajem: Köpfer (6:2, 3:2 skreč), Harris (6:3, 6:1, 7:6), (26) Evans (6:2, 6:3, 4:6, 6:3), Arnaldi (6:3, 6:3, 6:4), (12) Zverev (6:3, 6:2, 6:4)

Daniil Medveděv prohrával ve čtvrtfinále s Andrejem Rubljovem ve všech setech o brejk. Vzhledem k brutálním podmínkám si musel oddechnout, že krajanovi nakonec nepovolil ani jednu sadu. V New Yorku totiž panovalo obrovské horko a extrémní vlhkost a každý další set mohl ohrozit jeho vystoupení v pátečním semifinále. "Jednou tady někdo z hráčů umře. To budou koukat," prohlásil 27letý Rus během zápasu.

Proti většině rivalů má psychicky navrch, což je patrné z jeho soubojů například se Stefanosem Tsitsipasem, Rubljovem, Jannikem Sinnerem a Alexanderem Zverevem. Proti Alcarazovi je ovšem přesně v opačné pozici a teď je to on, kdo nutně potřebuje uspět a vzepřít se papírovým předpokladům. V semifinále Wimbledonu i ve finále na Masters v Indian Wells schytal od mladého Španěla výprask a jeho taktika se ukázala jako naprosto neefektivní. Bude tak zajímavé pozorovat, zda svou strategii v tomto duelu změní.

Dvojnásobný finalista Australian Open se potřebuje před tímto utkáním inspirovat. A kde jinde než ve výsledcích na hardových grandslamech, na nichž patří v posledních letech k nejlepším. Třeba na US Open si už dvakrát zahrál finále, v roce 2019 nebyl daleko od senzačního obratu z 0:2 na sety proti Rafaelovi Nadalovi a předloni dominoval proti nervóznímu Novakovi Djokovičovi a získal svůj jediný dosavadní grandslamový titul.

Bývalý lídr žebříčku má solidní bilanci 5:5 se světovými jedničkami. Všech pět vítězství si 27letý Rus připsal proti Djokovičovi v letech 2019-23, tedy v období, kdy Srbovi dokázal málokdo vzdorovat, obzvláště na těch největších akcích.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím,  Miami,  Dubaj,  Dauhá, Rotterdam (T);  Indian Wells (F);  Wimbledon,  Adelaide 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami, Dubaj, Dauhá (T); Indian Wells (F); Adelaide 1 (SF)
Bilance: 54:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 32:5
Bilance proti hráčům TOP 10: 7:4 (kariérní 36:36)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:1 (kariérní 4:2)
Bilance v semifinále: 6:2 (kariérní 33:13)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (1K), Wimbledon (SF)

Daniil Medveděv - US Open
Kariérní bilance:
28:5
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 2:1
Generálka: Toronto (ČF), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Balázs (6:1, 6:1, 6:0), O'Connell (6:2, 6:2, 6:7, 6:2), Báez (6:2, 6:2, 7:6), (13) De Minaur (2:6, 6:4, 6:1, 6:2), (8) Rubljov (6:4, 6:3, 6:4)

Vzájemná bilance: Alcaraz vede 2:1. Španělský supertalent je zaslouženě v každém zápase kromě těch s Novakem Djokovičem favoritem, a to bez ohledu na povrch. Medveděv není na rozdíl od rekordmana v počtu grandslamových trofejí výjimkou. Pokud by však našel formu z let 2019-21, kdy během sezony amerických betonů exceloval, pak by mohl být mnohem více konkurenceschopný než v nedávném semifinále ve Wimbledonu.

 

Finále čtyřhry mužů

/ R. Bopanna / M. Ebden - / R. Ram / J. Salisbury | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Rajeev Ram a Joe Salisbury se mohou stát prvním párem po více než 100 letech, který na US Open dosáhne na hattrick v mužské čtyřhře. Jako poslední tento úspěch zaregistrovali domácí tenisté Maurice McLoughlin a Tom Bundy v letech 1912-14. Vítězům posledních dvou ročníků stojí v cestě zkušení veteráni Rohan Bopanna a Matthew Ebden. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Bopanna s Ebdenem odehráli první společný zápas až letos a na kontě mají dvě trofeje (Dauhá a Indian Wells) a bilanci 32:15. Po cestě do finále měli potíže pouze v osmifinále, v němž zdolali až v super tie-breaku rozhodujícího setu Juliana Cashe a Henryho Pattena. Třiačtyřicetiletý Ind je v této disciplíně ve finále grandslamů teprve podruhé, přesně před 13 lety neuspěl právě na US Open. Na kontě má 24 deblových trofejí. Pětatřicetiletý Australan jich vlastní sice jen devět, nicméně triumfoval loni ve Wimbledonu a finále mu teď chybí už jen na French Open.

Cesta turnajem
1K: O'Connell/Vukic (6:4, 6:2)
2K: Golubjov/Safiullin (6:3, 6:3)
OF: Cash/Patten (6:4, 6:7, 7:6)
ČF: (15) Lammons/Withrow (7:6, 6:1)
SF: Herbert/Mahut (7:6, 6:2)

Ram se Salisburym spolu absolvují už pátou sezonu. Doteď stihli posbírat 10 titulů, ovládnout poslední dva ročníky US Open a ještě kralovat na Australian Open 2020. Devětatřicetiletý Američan se může pochlubit sbírkou 27 deblových vavřínů, tři má z grandslamů a všechny vybojoval se Salisburym. Jednatřicetiletý Brit zatím slavil triumf 13krát a také on vlastní tři grandslamové trofeje z této disciplíny. Oba navíc dvakrát triumfovali ve smíšené čtyřhře, jejich soupeři to dokázali každý jednou.

Cesta turnajem
1K:
Bolelli/Vavassori (6:3, 7:6)
2K: McLachlan/Nišioka (6:3, 7:6)
OF: McDonald/Mies (6:3, 3:6, 6:2)
ČF: (5) M. González/Molteni (6:4, 6:3)
SF: (2) Dodig/Krajicek (7:5, 3:6, 6:3)

 

Program 11. hracího dne

• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Bopanna/Ebden (6-Indie/Austr.) - Ram/Salisbury (3-USA/Brit.)
2. Shelton (USA) - Djokovič (2-Srb.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
3. Alcaraz (1-Šp.) - Medveděv (3-) / nejdříve v sobotu v 1:00 SELČ


• COURT 10 • (od 18:00 SELČ)
1. T. Valentová (9-ČR) - Jamrichová (1-SR)


• COURT 7 • (od 18:00 SELČ)
1. dvouhra juniorů
2. Samsonová (10-ČR) - Huiová (USA)


Kompletní program

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

59
Přidat komentář
FedError
Medveď si viac verí ako na Wimbli to je hneď vidieť. Ten pokus o dropshot bol vtipnýsmile
Reagovat
GaelM
Ben shel dom smile smile

Ale Djokovic nebyl ve třetím setu úplně jistý ani dominantní. Na Alcaraze by potřeboval být o level výš a teď se mu klidně může vymstít, že jeho polovina pavouka byla slabá jak čaj a nikdo ho nedotlačil na nejvyšší úroveň...
Reagovat
turista
Vymstít se mu to může. Ale Djere mu dal pořádně pokouřit.
Reagovat
hanz
Šeltůnkova hvězda žuchla ....
Reagovat
kolapse
Fest nuda jakosmile
Reagovat
Blondie
Nole s prstem v uchu :)
Reagovat
uztoje
Já tomu sice nerozumím, ale co zatím vidím, tak nevím co by se muselo stát, aby mladoch vyhrál...smile
Reagovat
turista
Mladoch nemá nic čím by takového matadora jako je Novak Djokovič zaskočil.
Reagovat
arvncr
Může se stát spousta věcí. Např. nad stadionem poletí balón, z něj vypadne průměrný 300kilový Američan, prorazí střechu a dopadne přímo na Novaka.
Reagovat
Patik
Ten coaching v mužskom tenise podla mňa úplne poškodil takého toho ducha mužského tenisu..aj prave v tom to bolo podľa mňa take jedinečné ze ti muži si doniesli tu stratégiu so sebou a pracovali sami so sebou vo vlastných hlavách celý zápas..stratilo to premna aj takú graciu a úroveň v mojich očiach..miestami mi to nepríde ako tenis ale ako pouličná bitka kde jeden druhému kričí Daj muuu..kopni ho do brucha..je to škoda premna..
Reagovat
Patik
K zápasu asi len toľko ze Djokovic vie ze mu stačí hrať len trpezlivo svoju hru Shelton mu veľmi rad dopomôže k víťazstvu.. Na ľavákov je proste ľahký vzorec Djokovic si tu hru krásne rokmi vybrusil na Nadalovi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Shelton mi není sympatický. Vypadá jak steroidový fitnessák.smile Jen se do toho snaží tlouct hlava nehlava. Zatím hrozný tenis z jeho strany. Výjimečně mi nebude vadit, když ho Joker vypráská.smile
Reagovat
Patik
Súhlasím.. Ten mladík hra tenis emóciami.. Nezdravo nabudeny.. Ale chápem no.. Veľký zápas pre neho..
Reagovat
Ondra979
no jeste jsem ho nevidel a jak se ocekavalo, o nic jsem neprisel,zase nejaka precenena "star"...takovych uz bylo hafo..tak snad to Alcaraz zvladne, chci hvezdne finale
Reagovat
Marduch
28°C, feels like 33, vlhkost 90%, zataženo.
Reagovat
Fandina
Mlaďocha všichni odpisují, bylo by fajn, kdyby Noleho zaskočil, i když tomu nevěřím, ale přála bych mu to.
Reagovat
annah
Nezaskoči. Bude to ve třech...smile4*
Reagovat
paddy
a proč tam, máš čtyřku? smile
Reagovat
annah
To teda netuším, jak se tam ocitla, mrška... Mozna chtela naznacit,ze by lepe vypadaly čtyři sety...
Reagovat
turista
Nemá kvalitu na to aby Djokera porazil.
Reagovat
kolapse
https://freestreams-live1.top/t1/

smilesmilesmile
Reagovat
kolapse
tak nole, jdeme na to, 3-0 a honem odpočívat na neděli, to bude dlouhá nocsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile spíš, až Joker nastoupí na kurt, tak mu zaskočísmile
Divil bych se, kdyby zápas neskončil 3setovým výpraskem.smile
Sheltona jsem teď hrát neviděl, ale myslím, že to je úplně jedno...
Reagovat
paddy
240 km/h, to může být zajímavé

ale zajímavější bude dnešní rugby, úvodní zápas a hned dva největší favorité smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Maximálně budou muset vyměnit síť smile
Reagovat
paddy
myslíš, že tentokrát to neodnese sloupek, ale síť smile smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Od soupeře smile
Reagovat
paddy
pojďme se podívat, jaké bude počasí v New Yorku v neděli
60 % pravděpodobnost deště a 27 stupňů smile

Střecha tedy bude zatažená, takže se bude hrát zase v prádelně. Oba budou rudí jako drak. Halové podmínky GS škodí. Ty střechy by měly zrušit.

ze slušnosti ještě poděkujme zbylým semifinalistům smile

Med i Zve si údajně stěžovali, že s nimi do finále nikdo nepočítá. To přece není pravda. Finále si klidně mohou užít stejně jako my u televize. smile
Reagovat
Fandina
Bylo by fajn, kdyby Shelton podobně jako Alca, třeba ve Wimblu, zaskočili Noleho. Herně si to nemyslím, ale společné mají triko, tedy triko bez rukávů. Působí to u nich dost silově, když jsou tam vidět jejich svaly. Tak třeba mu to pomůže i s Nolem. smilesmile
Reagovat
Fandina
Sorry, to mělo být nahoře. :DDDD smilesmilesmile
Reagovat
paddy
tady se to taky hodí smile smile
Reagovat
GaelM
smile

Se střechami ale nesouhlasím, jsou to jediné, co udržuje schedule jakž takž v chodu, když počasí nepřeje.
Reagovat
R01316
Presne tak, ja jsem takdy pro strechy. Navic jako pradelna to rozhodne neni, kdyz jede klimacka. Nejhorsi je, kdyz se strecha zavre napul, jak se stalo v predeslych zapasech. To je teprve pradelna- bez klimacky, vlhkost priserna a vzduch se nepohne..
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Paddy,,klidně si finale mohou užít stejně jako my u televize."
Reagovat
Pe3k
my u televize smile smile
Reagovat
hanz
Co to je za tu Slovenu, co to kosí na US?
Reagovat
wymwsze
Džamryčova? Do 2-3 let slovenská #1.
Reagovat
hanz
A je to něco spešl... myslím ve hř, nebo nějaká vracečka alá Šmídlová?
Reagovat
GaelM
Naopak, hraje hodně agresivně a dospěle. Skoro všechny body jsou o ní: buď ho urve a nebo chybou pošle soupeřce. Kdyby těch chyb dělala míň, může v klidu mezi dospělé.
Reagovat
hanz
No to je ta lepší varianta než vracečka...
Reagovat
uztoje
je to asi přerušené pro horko, jestli myslíš tohle...

https://www.usopen.org/en_US/scores/stats/22501.html
Reagovat
wymwsze
Škoda, Terce se začalo dařit a Jamrichová naopak vypadala, že začíná uvadat.
Reagovat
uztoje
kde to sleduješ?

Já si myslím, že je to tady, ale jen dle čísla kurtu...

https://fiveyardlab.com/channel.php?v=ten10
Reagovat
wymwsze
Za 129/měsíc na https://www.eurosport.com/tennis/us-open/renata-jamrichova-tereza-valentova_brdeurosport-e100261974c0ch20030/video.shtml
Reagovat
uztoje
ted zas přerušeno pro déšt.. smile Ale Valentová už otáčí...
Reagovat
wymwsze
smile
Reagovat
baba
naše juniorky bojují o finále, tak doufám, že na rozdíl od žen se to alespoň jedné podaří.
Reagovat
com
Novaku, prohraj jakkoliv, těsně nebo drtivě. To je jedno. Ale prohraj!

smilesmile
Reagovat
GaelM
Neměl by ses radši chystat na San Diego? Aby sis to jedno kolo stihl užít...
Reagovat
com
poutáky me neba smile
Reagovat
turista
Zalez do díry!
Reagovat
turista
Novaku, poraž ho jakkoliv, těsně nebo drtivě. To je jedno. Ale poraž ho!
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
No-le
Překvapil mě tak vysoký kurz na Sheltona. Rozhodně bych mu dával více nadějí.
Reagovat
GaelM
Takových mladých pušek už bylo, co vypadali drsně a pak si na Djokovicovi v zápasech na 3 vítězné vylámali zuby...
Reagovat
Ondra979
no nejspis to tak dopadne...proste jako vzdycky,kdyz hraje nejaka nadeje s Djokem, coz se podarilo zarim prolomit jen Alcarazovi, ale ten je jinde..
Reagovat
Ela-fon-isi
A mladíkovi J1rkovi!!!
Reagovat
paddy
přiznej si, že tomu nerozumíš smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist