13. den na Roland Garros: Semifinálové bitvy titánů, Hlaváčková a Hradecká o titul

3. 6. 2011, 09:11
Previews 71
Je pátek a tenisového fanouška čeká opravdový svátek. Na French Open se totiž utkají největší kapacity současného mužského tenisu. V semifinále French Open proti sobě nastoupí Rafael Nadal s Andym Murraym, kteří nedávno svedli krásnou bitvu v Monte Carlu. A pak Roger Federer vyzve Novaka Djokoviče, který si v případě výhry zajistí post světové jedničky!

Semifinálové bitvy velikánů odstartují ve 14:00 hodin pětinásobný šampion Rafael Nadal, kterého dělí dvě výhry od šestého titulu a vyrovnání rekordu Bjorna Borga, s Andym Murraym. Přestože se hraje na jeho nejméně oblíbeném povrchu, myslí čtyřiadvacetiletý Brit i v Paříži na zisk první grandslamové trofeje pro vítěze.

"Rozhodně můžu vyhrát! Ale pokud chci porazit světovou jedničku a pětinásobného šampiona, tak musím být psychicky silný a zvolit správnou taktiku," uvědomuje si Brit. "Cítím, že to můžu zvládnout. Je to o tom, že přijde pátek a já budu schopný hrát svůj nejlepší tenis," dodal.

Skotský tenista s Nadalem prohrál deset z patnácti vzájemných soubojů, na antuce ještě nikdy neuspěl. Ovšem nedávná vyrovnaná semifinálová bitva v Monte Carlu, do níž kvůli problémům s loktem nastoupil s prášky proti bolestem, mu dodává sebevědomí.

Rafael Nadal (1-Šp.) - Andy Murray (4-Brit.):
Vzájemná bilance:
celková 10-5
na antuce 3-0
letošní 1-0

Nadal v Paříži:
5x titul (2005, 2006, 2007, 2008, 2010)

Murray v Paříži:
1x semifinále (2011)

"Je to jedna z největších výzev, které v současném tenise můžete čelit. Jeho zdejší bilance je neuvěřitelná. Rozhodně se na zápas moc těším, ale zároveň vím, že to pro mě bude hrozně těžké utkání," uvědomuje si Murray. "Jsem si jistý, že Rafa proti mě v pátek bude hrát excelentní tenis. Skoro pokaždé, když spolu hrajeme, odehrajeme velmi povedená utkání a on vždy hraje dobře. I když spolu trénujeme, tak hraje výborně, takže nemůžu čekat, že bude hrát v pátek špatně," dodal čtvrtý hráč světa, jenž měl v Paříži problémy s vyvrtnutým kotníkem a ve 4. kole musel otáčet souboj se Srbem Troickým z 0-2 na sety.

Nadal, který dnes slaví 25. narozeniny, k duelu uvedl: "Dávám přednost zápasům se slabšími soupeři, to je jisté. Ale proti Andymu to bude velká výzva, protože podle mého názoru je to velmi dobrý a talentovaný hráč. Má všechny údery, skvěle se brání, umí parádně zaútočit, fantasticky se pohybuje, Jedinou cestou, jak ho porazit je, že budu hrát na opravdu vysoké úrovni. Jinak není možné jít dál."

Ať už může první semifinále nabídnout skvělý tenis, chtě nechtě se tenisový svět těší především na souboj o druhé volné místo ve finále. V neobvyklé roli papírového outsidera, který může překvapit, nastoupí Roger Federer proti Novaku Djokovičovi. Pokud Švýcar v pátek vyhraje, ukončí Srbovu letošní neporazitelnost a překazí mu nástup na tenisový trůn.

"On toho má víc v sázce než já, tlak bude na něm," řekl Federer směrem k dnešnímu zápasu. "Mým plánem je postoupit do finále, s tím jsem do Paříže přijel a nehrálo v tom roli, že bych chtěl Novaka zastavit."

Novak Djokovič(2-Srb.) - Roger Federer (3-Švýc.)
Vzájemná bilance:
celková 9-13
na antuce 1-2
letošní 3-0

Djokovič v Paříži:
3x semifinále (2007, 2008, 2011)

Federer v Paříži:
1x titul (2009)

Šestnáctinásobný grandslamový vítěz Federer má s Djokovičem pozitivní bilanci 13-9, ale všechny tři letošní zápasy prohrál. Naposledy Srba dokázal porazit loni v semifinále Turnaje mistrů a od té doby se Djokovič rozjel k vítězné šňůře.

Djokovič nejdříve pomohl v prosinci Srbům vyhrát Davis Cup a letos už získal sedm turnajových titulů. Dohromady vyhrál za sebou 43 zápasů; letos 41, přičemž se do série nepočítají dva postupy bez boje, mezi něž patří i čtvrtfinále na French Open. "Je slušně rozjetý a dokáže se s tím výborně vyrovnat. Nedělá kolem sebe humbuk, ani se tím zbytečně netrápí, což mu pomáhá," ocenil Federer Djokoviče. "Na zápas se moc těším, protože jsme spolu vždycky hráli vynikající bitvy," řekl Švýcar.

Finálová účast Djokovičovi zajistí poprvé v kariéře první místo světa, z kterého by odsunul Španěla Rafaela Nadala. "Není to hnací motor navíc, abych Novakovi za každou cenu zabránil stát se jedničkou. Hraji pro sebe," opakoval otec dvojčat.

Federer, vítěz Roland Garros z roku 2009, dosud neztratil v turnaji ani set a je v dobré náladě. "Jsem na sebe hrdý, jak tady letos dobře hraju a kam až jsem se dostal," řekl Federer, který naposledy vyhrál grandslamový titul loni na Australian Open.

Na antuce se Federer s Djokovičem naposledy utkali předloni v Římě a ve třech setech vyhrál Srb. "Velká změna oproti jiným povrchům to nebude. Vždycky záleží na tom, abych zůstal pozitivní a nedal mu moc času. Je jasné, že musím hrát svůj nejlepší tenis, jelikož Novak prožívá fantastické období a hraje skvěle," dodal devětadvacetiletý rodák z Basileje.

O první grandslamový titul v kariéře si dnes zahrají české deblistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Ve finále čtyřhry bude jejich soupeřem sedmý nasazený indicko-ruský pár Sania Mirzaová a Jelena Vesninová.

"Nesmíme si do hlavy dát, že to je jiný zápas. Odehrály jsme tady super zápasy a musíme to brát stejně. Hrát svoji hru jako třeba v prvním kole," řekla Hradecká směrem k pátečnímu finále.

Čistě český pár Roland Garros vyhrál naposledy v roce 1990, kdy Novotná tvořila dvojici s Helenou Sukovou. Napodobit Novotnou se Sukovou je pro Hlaváčkovou s Hradeckou ve finále extra motivací. "Určitě," přikývla Hradecká a Hlaváčková vyhrkla: "Já chci vyhrát!"

- FRENCH OPEN -
program pátečních zápasů (3. 6. 2011)

Kurt Phillipa Chatriera (začátek ve 14:00 hodin):
Nadal (1-Šp.) - A . Murray (4-Brit.)
Federer (3-Švýc.) - Djokovič (2-Srb.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
cca v 16:00 Mirzaová/Vesninová (7-Indie/Rus.) - Hlaváčková/Hradecká (ČR)

Kompletní program

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

71
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hm, takže všichni vedle jak ta jedle (včetně mě).
Akéla ještě umí kousat.
Reagovat
baggik
Federer má výborné podání, sází tam esa když potřebuje, proto když s nim Novak rozehraje výměnu tak ta výměna nesmí skončit jeho nevynucenou chybou a to se přesně dvakrát Nolemu stalo v tiebreaku za stavu 5:4 byla obě podání Rogera hratelná, ale on to zazdil, tam bych viděl rozhodující moment prvního setu. No každopádně myslím, že se hraje tenis, který se musí všem líbit. Konečně vidíme 3 velké hráče ve vynikající formě na jednom z grandslamů a vyhraje jenom jeden!
Reagovat
baggik
Co říct k zápasu Nadal - Murray? Jediné, dopadlo to přesně jak jsem čekal, ten nudnej skoťák sice bojoval, ale ty důležité míče, na ty on prostě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská gratulace k zisku titulu z RG. Fantazie. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Nadal vyhrál 6:4, 7:5, 6:4 za 3 h 15 min (ještě že se nehrálo více setů než tři).

Murray měl v zápase pár vyložených výpadků (v prvním setudva gamy od stavu 1:3, v druhým setu prakticky daroval Nadalovi své podání tuším za stavu 1:1 -- dvojchyba, zkažený kraťas, vyhozený pokus o forhendový winner -- hned 0:40). Jeho hlavním úskalím bylo mj. proměňování breakbolů: za celý zápas 3 breaky z 18 (!!!) příležitostí (17 %), což je hrozně málo. Měl o 5 breakbolů více než Nadal, ten jich ale dokázal proměnit 6 (46 %).

Nadal: 33 W, 31 UE

Murray: 34 W, 40 UE

Celkové získané míče: 117 vs. 102

Jako Nadal hrál slušně, ale asi se mnou budou jeho fandové souhlasit, že proti Djokovičovi by asi musel hrát ještě podstatně lépe. Na Federera by tohle ale stačit mohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
10 stupňů východně: Eutelsat W2A
Feed, frekvence 11388 MHz, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, symbolrate 30000, polarizace V, parabola 80 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Monica Puig právě v SF juniorky na RG udolala další ruskou hvězdičku Irinu Khromachevu 6:3, 1:6, 7:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Juniorka Ons Žabérová :-)) loňská i letošní finalistka této dětské soutěže.
Máryho budoucí světová jednička Caroline Garcia to nakonec s tou Tunisankou pěkně projela. Neměl Andy radši zatím držet ústa?
Reagovat
smazaný uživatel
První čtyři gamy byly velmi vyrovnané, v průměru trval jeden game 7 minut. Jediný rozdíl byl v tom, že Nadal svou šanci k breaku proměnil, kdežto Murray neuvyužil ani jednu ze svých tří šancí. No, a pak následovalo, co se dalo čekat: Murrayův výkon poněkud poklesl a Nadalův se zlepšil. Zatím 4:1, Nadal break navrch.

Potvrzuje se zatím, že Murray možná má na vítězství herně, ale nikoliv mentálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Resp. Nadal dva breaky navrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak první set 6:4 za 1 h 2 min; bylo to ještě vyrovnanější, než skore naznačuje. Největší rzdíl: proměňování breakbolů -- Nadal 2 ze 3 = 67 %; Murray 1 z 6 = 17 %.

Plus vyhrané míče po druhém podání:

Nadal: 7 z 12 = 58 %

Murray: 2 ze 7 = 29 %
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, Murray je i nadále velmi "clutch", kdykoliv má breakbol(y). teď si svou pasivní hrou zase zmařil dvě šance na break, takže už má krásný poměr 1 z 8.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si právě vyměnili breaky podání, 3:3. Jsem ale přesvědčen, že kdyby Nadal nedal při druhém breakbolu dvojchybu, Murray by opět našel cestu, jak tu šanci zmařit. Jeho proměňování breakbolů: 2 z 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tragéd. Ještě jsem na něj (po zkušenostech z AO) nevsadil.
Reagovat
Labi
každá varianta finále by byla přijatelna snad kromě Djokovic-Murray...opakovačka z Australian by nemusela byt už tak lákavá ...ale to se pravděpodobně nestane jelikož Murray podle dosavadního průběhu zápasu na postup moc šancí nemá....ale dost možná nejzajímavější zápas celého turnaje bude Federer - Djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne at Maraj nesimuluje !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pevně věřím ve finále Murray-Federer, ale spíš to zas bude další díl trapného seriálu Nadal-Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dosavadní finále GS turnaje Federer vs. Murray trapná nebyla. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já si přeju to samý finále. Vidíš, jak to de fandit Federerovi. Nakonec z tebe bude ještě sympaťák:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No možná byla a co? Všechno jednou poprvé. A mimochodem nemluvím o finále GS, ale obecně. Zatím všechna letošní finále turnajů Masters (kromě Monte Carla) byla právě v režii Nadala a Djokoviče už to chce prostě změnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělej si iluze. Já teď fandím každému proti Jugošovi. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to jasný...
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno jednou poprvé? Vždyť už spolu hráli ve finále GS turnaje dvakrát a ani jednou to nebyl zrovna nějakej super zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Říkal jsi, že jejich dosavadní GS finále byla trapná. Tak jsem napsal, ''všechno jednou poprvé''. Myslel jsem to tak, že poprvé to nebude trapárna.
Reagovat
smazaný uživatel
To by ale na druhé straně kurtu musel stát někdo jiný, než zbabělý a psychicky labilní Murray. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tvůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
To je nejen můj názor, ale řekl bych i názor skoro všech, s výjimkou hrstky Murrayových fanoušků. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo asi jo. Fakta jsou na vaší straně. Dosud tomu tak vždy bylo. Ale jak už jsem napsal všechno je jednou poprvé.
Reagovat
VlS
Už i ty Matěji máš potřebu mluvit za všechny? Zůstaň prosím u sebe, jinak tady začnu psát, že skoro všichni fandí Andymu a podepřu to citací nejméně dvou dalších, pokud je nenajdu, tak si nějaké vymyslím, Třeba Klause, Fidela Castra, Obamu a Putina. K čemu to?
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduji diskuse na MTF (men´s tennis forum) a pouze tlumočím skoro všeobecný názor na Murrayho, který tam panuje. Takže je to celkem dobře podložené.
Reagovat
baggik
Co ty seš za šaška?? Kdy se Djokovič s Nadalem utkali ve finále grandslamu? Jsou to dva nejlepší hráči letošní antukové sezony a tak by byl tím pravým vyvrcholením jejich souboj v pařížském finále a též by šlo o symbolické předávání koruny pro krále mužského tenisu. Naopak finále Nadal - Federer už jsme viděli mnohokrát, ně že by nešlo o krásné souboje, ale změna je život. Jedinej kdo je trapnej jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no s tim se dá žít.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a Nadal s Djokovičem hráli ve finále GS vloni na UO, ale absolutně nechápu proč se na to ptáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a Nadal s Djokovičem hráli ve finále GS vloni na UO, ale absolutně nechápu proč se na to ptáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pro tebe hodně důležitý dneska viď?:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tenisově moc......

Musim si ještě obstarat přašky na uklidnění....uz sem je spotreboval....doprucuji
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já určitě prášky nepotřebuju, navíc už tak dva roky zápasy Federera tolik neprožívám. Ale ani v minulosti jsem teda na tom takhle nebyl:D Z poslední doby, mně hodně vadila pouze prohra na US Open právě s Djokovicem.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to opravdu az šílené, ale kvuli vam fanatikelegans kazda vyznamna prohra Švycara je neco krásného/nepopsatelného, neskutečně vzrušujicího......snad az nad úspěch Novaka !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, musí to bejt těžký, nemít rád někoho, kdo má neskutečný množství fanoušků a to po celém světě. Je strašně oblíbenej no...
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne máme aspoň dôkaz, že užívatel 99.9 je na liekoch. Ďakujem za vysvetlenie :)

Kebyže mám ale taký život ako on, že prajem tým najlepším športovcom len zle, aspoň by som to nezverejňoval.

99.9, skús radšej placebo ;-)
Reagovat
taffer
Neubožejší je stavět dokonce nad úspěch svého oblíbence neúspěch, prohru (až zašlapání do země) jeho oponenta v tak nádherným a gentlemanským sportu jako je tenis. Tvé IQ tipuju lehce nad delfínem.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase mu tolko nefandi, delfíny su celkom inteligentné ! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Po kralovskem triumfu na Ao jsem vas všechny nechal a zejmena pana Armstronga ! Tak myslim, ze je tak trochu sportovni/ "inteligentni gesto. Neberte to az s takovou važností fanatici. A neumite pochopit, ze sem spíše vyjadřil neoblibenost vás a nikoliv tolik Federera
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes je v tenisovém světě v každém koutku - vyhlášen vyjímečný stav ! Jeden z největších talentů Historie tenisu Novak Djokovič, vyzve monstrum "dokonalosti posledních let Švýcara Federera. Srb nikdy nepodstoupil psychicky náročnější zkoušku....jeho případné vítězství v semi, mu jasně zaručuje následujicí uspěch ve FINAL.

Novak ! musí ! ustát první minuty boje a po získání třeba prvniho setu je možné, že jeho převaha bude až exhibiční. ( pět dnů volna a potrenování jen s McEnroem, není zrovna moc turnajové... ). Stále se zmiňuje "Švýcar musí perfekt podávat - ale nikdo jiný nedokáže tak eliminovat jeho servis, jako právě Srb !!!!! Švýcar má jedinou šanci - takticky a rozumově Novaka zdeptat ( ačkoliv je to paradoxní, tak učinost vidím v útoku do soupeřovo bekhendu s postupem na sít...nejlépe šlajzem... .

Murray samozřejmě moc šancí mít nebude....!
Reagovat
smazaný uživatel
je take zvlastni, ze Novakovo vyjadreni pred semi jaksi neexistuje.....!!!! Koho zajima co furt Federer...
Reagovat
baggik
Dneska by bylo fajn kdyby ty český holky vyhrály, to by byla pecka. No a od mužskýho semifinále čekám hlavně pěknej tenis v zápase Djokovič - Federer. Věřim ve finále Djokovič - Nadal, ale stát se může vše. Teda kromě toho, že by postoupil Murray. A ještě musim trochu sprdnout módní okénko - ta kombinace modrý a zelený co tady předvádí někteří hráči je naprosto otřesná. Federerova červená s bílou čelenkou je elegantní, akorát v kombinaci s tím, že kolem kurtu sedí 9 rozhodčích ve stejný barvě to vypadá jak nějaká trapná propaganda.
Reagovat
a.magerova
Rafaeli, příteli,
další rok je v...
Ale co, tak nezoufej,
bolístky si pofoukej,
vytrhni si šedý vlas,
a pojď slavit, máš tu nás!

P.S. 25 let má dnes i náš krasobruslař Tomáš Verner (mistr Evropy z roku 2008) - gratuluji.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně zajímavej tenisovej den. Díky všem okolnostem, to vypadá na nejzajímavější zápasy za poslední dobu.

Věřím ve finále Federer - Nadal/Murray. S tím, že Murray má velkou šanci vyhrát, protože říkejte si, co chcete, ale Nadal i přes zlepšení, hraje nejhorší RG. Soderling zahrál naprosto tragicky a přesto sahal po vítěztví ve 3.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi naivka co si mysli ze Novaka muze Federer na tri vitezne sety porazit kdyz to nedokazal ve dvou! Novak je o dve tridy jinde! Uz toho nechte fanatici! Boli me od smichu branice! :-D Ta vase vira je naprosto iracionalni! Statistiky a herni kvalita je na strane Novaka a vy presto tlachate nesmysly o postupu Federera! Az si rikam jak skvele by musel hrat Novak a jakou bidu by musel hrat Federer aby tomu tak nebylo!
Reagovat
smazaný uživatel
dvě třídy je hodně velkej rozdíl...
Reagovat
smazaný uživatel
Set nevyhraje zápas. Murray nemá šanci. Je to traget. Ten jeho jekot se hodí na WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, navíc když už si fedex ani nepamatuje jak porazit nejlepší hrače.
Reagovat
Pe3k
V roli outsidera, který může překvapit, nastoupí Roger Federer - tuhle větu může napsat jen naprostý ignorant. Ikdyby Federer nastoupil proti Chucku Norisovi tak nebude outsider.

Jediný kdo je tam outsider je Murray. Federer jako nejlepší hráč všech dob, v současnosti 3. nejlepší hráč planety, který v turnaji ještě neztratil set, nemůže být nikdy ousider.

Snad vyhraje ten lepší (Novak).
Reagovat
smazaný uživatel
Elegos fanatici uz roztahuji kridla a miri k oblakum! At chces nebo ne tak v zapase musi byt vzdy nejaky outsider a favorit! Byt mirny ale je! Bohuzel pro tebe je Federer docela vyrazny outsider! O cem minimalne hovori i kurzova hladina! Takze si dej pohov fanatiku! Federer je sice treti nejlepsi tenista ale mezi druhou a treti prickou je velka vykonostni prohluben!
Reagovat
Pe3k
Nejsem fanatik a nefandím pouze Federerovi. Jen mám úctu k tomu co dokázal. Ano Djokovic je určitě favoritem, ale Roger není žádný outsider.

Byt mirny ale je! Bohuzel pro tebe je Federer docela vyrazny outsider! - Tak mírný nebo výrazný? Než napíšeš nějakou blitku tak se alespoň rozhodni co chceš napsat.
Reagovat
smazaný uživatel
Trotlbachu! Psal jsem ze v kazdem zapase existuje favorit i kdyz mirny ale existuje! Nacez jsem dodal ze v tomto zapase je Federer vyrazny favorit! A blitky pises ty! Jak muze byt v zapase favorit ale ne outsider?! To je proti logice ty smudlo!
Reagovat
baggik
Naprostý souhlas, takový hráč jako Federer nemůže bejt nikdy označenej jako autsider. Jako i podle mě je Novak mírným favoritem, díky té úžasné šňůře a přál bych mu aby to dotáhl až k triumfu, tím i překonání rekordu atd. Ale Federer má taky dobrou formu a on na grandslamech je vždy výborný. Ä jak si správně řekl jediným navíc je tady Murray, sotva mu skončil challenger dostane klepec od Nadala. Dyť byl rád že porazil Bolleliho, Troickýho či Chelu, žádnej extra tenis teda nepředvádí.
Reagovat
Pe3k
Další primitiv mezi námi. Četl jsi to po sobě vůbec? Napsal jsi: Nacez jsem dodal ze v tomto zapase je Federer vyrazny favorit! Takže Federer je nakonec výrazný favorit? Jsi totálně mimo člověče.
Reagovat
Matti
že Andy dostane klepec od Rafy o tom dost pochybuji. Už v Monte Carlu ho potrápil a dnes očekávám totéž. Samozřejmě jako fanda Rafy bych se rád mýlil, nicméně nejde přehlednout kvality skota, jakož i skutečnost, že na Rafu se vždy vybičuje k vynikajícímu výkonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je vzdy skvely na grandslamech?! :-D Dalsi fanatik co nema soudnost! A kdyz vzpomenu Wimbledon 2010, French Open 2010?! Byl i tam tak svely, fanatiku?! :-D Vy nedokazete pochopit ze je Federer treti na svete a tim to konci! Dvojku ani jednicku v teto dobe porazit nemuze! Porazit Monfilse, Tipsarevice, Teixeiru nebo Wawrinku ktery je z nej podelany az za usima je povinnost pro svetovou trojku!
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze jsi hlupak a musim ti to vysvetlovat jako malemu diteti! Zamotal jsem se do toho! Myslenka byla ta ze v kazdem zapase musi byt outsider kdyz je favorit! Nelze aby byli dva favorite troubo! Nebo dva outsideri! Kdyz je Novak favorit, musi byt Federer outsider!
Reagovat
Pe3k
Ty nejsi schopen napsat smysluplný odstaveček, ale já jsem tady vlastně ten hlupák že? Klasická zdejší katastrofální existence.

Ale kamarádů si zde najdeš dost, takových jako jsi ty tu je hodně...
Reagovat
Pe3k
Jen pro tvoje info. Federer byl 23 x v řadě v semifinálovém utkání grand slamového turnaje. Jeho čtvrt-finálová bilance je už na čísle 28 a stále trvá. Je zdaleka nejúspěšnější hráč tenisové historie ( mluvíme o turnajích velké čtyřky). Ale ty nám tady chceš namluvit, že je vlastně slabý a my jsme fanatici.

K vůli lidem jako jsi ty je svět v takové žumpě v jaké je.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze zase tlachas uplne z cesty! Ani jsi neuznal chybu o tech tvych outsiderech a favoritech! Achjo zase to vase ohaneni se starymi statistikami a buseni do hrudi jaky je Roger sampion! Si myslis ze stare statistiky Rogerovi vyhraji zapas proti aktualne nejlepsimu hraci sveta?! Naopak ja jsem rad ze existuji takovi naivni lide jako ty, zivot je hned veselejsi!
Reagovat
smazaný uživatel
V žumpě budeš ! doufam ! Ty ve večerních hodinach....
Reagovat
smazaný uživatel
Diky! Konecne soudny a rozumny clovek! Uz at je po zapase a fanatici breci v koute! Pak jim budou ty statistiky k hovnu!
Reagovat
smazaný uživatel
To nevíš, že to hovado Pe3k fandi jen tomu, co se hodí do kramu....ted si vybira treba Rouniče, protoze tam citi potencial a přitom ten blbec o nem vubec nic nevi... mě nadaval Cikanů, jen proto, že sem suverene odhadl vítezství Novaka v Ao prave nad Švycarem ....a ješte přitom ten blbec oznamil, že studoval INŽEN Í RSTVÍ !!!!!!!!!! :)))))))) blbec fanatickej
Reagovat
Pe3k
Máš chování roma, proto jsem tě tak nazval. S tenisem to nic společného nemá.

A i když vím, jak to psychicky nezvládáš, tak se uklidni, jinak tě zase maminka vyhodí od počítače...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, vynech všechny moje příbuzné ANO ???!!!! To dělají cikáni
Reagovat
vrabejka
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
lofas
Proč bych to měl děla ,vždit si stejná veš jak ostatní co si dělají reklamu a přitom jim to je stejně h.o.v.n.o. platný
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist