13. den na US Open: Muži hrají o finále, Hlaváčková s Hradeckou o titul

7. 9. 2013, 10:30
Previews 405
Den po triumfu ve smíšené čtyřhře si Andrea Hlaváčková zahraje také o titul z klasického deblu. S Lucií Hradeckou se o druhé společné grandslamové vítězství utkají s Australankami Bartyovou a Dellacquaovou. Předtím už budou známa jména finalistů mužské dvouhry, ve které se dnes utkají Djokovič s Wawrinkou a Nadal s Gasquetem.

Program 13. dne na dvorci Arthura Ashe odstartuje od 18:00 duel světové jedničky Novaka Djokoviče se Stanislesem Wawrinkou, který se probojoval poprvé do semifinále grandslamového turnaje.

Před rokem osmadvacetiletý Wawrinka v New Yorku Djokovičovi vzdal, letos na Australian Open s ním padl až po úžasné bitvě 10-12 v pátém setu a prohrál již 11. vzájemný zápas. Nyní má však skvělou formu a věří si. "Odehrál jsem teď dva skvělé zápasy, jedny z nejlepších v mé kariéře," pochvaloval si Švýcar skalpy Berdycha a Murrayho. "Proti Novakovi nemám co ztratit, půjdu si zápas užít."

"Stan zapracoval na pohybu, zlepšil variabilitu hry a hraje vyrovnaněji, což mu dřív chybělo," řekl Djokovič, který US Open před dvěma lety vyhrál a loni prohrál až ve finále.

O druhé místo ve finále se utká Rafael Nadal s Richardem Gasquetem. Francouzský tenista je v semifinále grandslamu podruhé v kariéře a poprvé od Wimbledonu 2007. Mezi kvarteto nejlepších se dostal po dvou pětisetových výhrách nad Raonicem a Ferrerem. 

"Mám v nohách dva velmi těžké zápasy. Ale teď do toho musím dát všechno. Rafa je ve skvělé formě a jen se svým úplně nejlepším tenisem mám šanci uspět," řekl sedmadvacetiletý Francouz, který bude usilovat o své první finále. Na US Open se do boje o titul dostal z Francouzů dosud jen před 20 lety Cedric Pioline.

Gasquet se svým vrstevníkem Nadalem prohrál na okruhu ATP všech 10 vzájemných duelů. "Porazit jsem ho dokázal jen jednou, když mu bylo třináct," vzpomínal Francouz na souboj tenisových nadějí. Před devíti lety Nadala porazil ještě na domácím challengeru v St. Jean de Luz, kde Španěl po prvním setu vzdal. "Jsme kamarádi a já nemám co ztratit," řekl. 

Nadal letos na betonu vyhrál všech 20 zápasů a celkovou bilanci má parádní: 58 výher a pouhé 3 porážky. "Hraju v každém zápase o trochu lépe, což je skvělé," pochvaloval si druhý hráč světa a vítěz US Open z roku 2010 po postupu do semifinále.

Vpodevečer se o svůj druhý společný titul z grandslamu utkají Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Vítězky Roland Garros z roku 2011 nastoupí ke svému čtvrtému grandsalmovému finále den po cenném skalpu sester Williamsových proti Asleigh Bartyové a Casey Dellacquaové.

Australanky jsou letos už ve třetím grandslamovém finále, z Australian Open ani z Wimbledonu si ale první titul neodvezly. Češky je letos smetly ve Fed Cupu, ale prohrály s nimi ve čtvrtfinále Wimbledonu. 

"Máme jim co vracet a je na čase je porazit. Finále si půjdeme užít, protože jsme úplně moc nečekaly, že se do něj přes Williamsky dostaneme a spadne z nás nervozita," řekla Hlaváčková, která už včera slavila titul ve smíšené čtyřhře. "Je to finále, nebude to lehký, ale chceme vyhrát," uvedla Hradecká.

Večer budou hrát o titul také Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Sedmnáctileté Češky, které se dnes definitivně rozloučí s juniorskými turnaji, mohou po French Open a Wimbledonu získat třetí grandslamový titul během čtyř měsíců. Na kurtu číslo sedm se nejvýše nasazený pár utká se švýcarsko-španělskou dvojicí Belinda Bencicová a Sara Sorribesová-Tormová.

- PROGRAM 13. DNE NA US OPEN -
(sobota, 07. 09. 2013)

Kurt Arthura Ashe (začátek v 18:00 SELČ):
Djokovič (1-Srb.) - Wawrinka (9-Švýc.)
nejdříve ve 20:50
Nadal (2-Šp.) - Gasquet (8-Fr.)
Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) - Bartyová/Dellacquaová (8-Austr.)

Kurt č. 7 (17:00):
4. zápas Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Bencicová/Sorribesová-Tormová (3-Švýc./Šp.)

Kompletní program 13. dne na US Open najdete na webu usopen.org

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

405
Přidat komentář
Frick
Sec jenom, hlavně tim smetenim W+W má ten triumf opravdu velkou cenu! A jak je to vlastně s těma trofejemi? To každá z holek dostane 1:1 repliku tý mísy? Jestli jo, tak jsem zvědav jestli na to Andejce něco daj nebo bude muset to těžce pěchovat k propocenym fuseklim :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, krása, obrovské zadostiučinění ! Velká gratulace ! Sladká granslamová odměna po celoročním úsilí. Pro mě také velké zadostiučinění, ať se chytnou za nos ti, kteří tu pomlouvali Háčka, jak jsou tragický atd. a tak pod. Titul z mixu, titul z dámské čtyřhry, titul z deblu juniorek a finále mužské čtyřhry ( doufám, že Štěpec s Paesem to dotáhnou ! ).... Prostě výborně !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Háčka jdou na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to holky zvládly. Obrovská gratulace.
Reagovat
Denis92
skoda ze nehral Wawrinka proti nadalovi
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej, grandslamový hattricku! :)
Reagovat
PetaM
Oh, byl jsi první :( :D Holkám patří gratulace! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa přišel poprvé na USO o podání?
Reagovat
Denis92
ano
Reagovat
MarcelPersch
Rafa ztraci podani poprve na turnaji, dneska nic moc, casto hraje udrzbu.
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet mi prisiel už v prvom sete unavený, je pomalý..Zároveň hrá zatial najslabšie zo štvrťfinalistov, takže Rafa si ťažké situácie bohužial vyskúša až keď pojde o vsetko..
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinalistov..
Reagovat
Fandina
Podle mě si Rafa nepotřebuje nic zkoušet. Hraje podle potřeby a zatím vždycky úspěšně. Richard neranaří, ale umí zahrát překvapivě lehce technicky.
Reagovat
Marduch
Ríšovi BH krásně píše, ale z FH údržba, a to je v součtu proti Rafovi málo. Takže dneska ve třech.
Reagovat
Denis92
nadherna vymena..neskutocne uhly ake hral Gasquet pri tom BH
Reagovat
Fandina
Ríša Rafa ... hezký pohledný tenis ... úsměv
Reagovat
Rafaeoli25
To je strachu to je strachu, asi takhle vy hysterici a poseroutkové: Rafova životní forma + Noleho slabší forma + Noleho možná únava ze sf = jasnej titul pro Rafu
Reagovat
Sonja
Nemám tě ráda, ale tohle jsi napsal objektivně...
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž bys neměl pravdu! Ale bohužel ji asi máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež verim Rafovi ale veľké ale
Djoko sa už v tom 5 sete naťahoval ako za svojej životnej forme v roku 2011

noo uvidime bude to super zápas
ale myslim že Rafa ho pretlači a vyhra!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeoli doufám, že máš pravdu, pohledný tenis musí vyhrát!
Reagovat
Rafaeoli25
S tim pátym setem tos myslel vážně?..promiň ale to jsem se musel hlasitě zasmát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vyhra to ja viem
ale
nemôžeš napísať že vyhra nad Djokom jednoznačne
Djoko možno nema formu ale je vo finale a bude bojovať jak lev
len toľko som chcel
Reagovat
Sonja
Pohledný tenis hodněkrát nevyhrál, když vyhrál Nadal...asi máš dost krátkou paměť.
A zároveň nemáš žádnou soudnost, když srovnáváš současného Nadala ve formě se současným Novakem...Co se formy týče, tak je ta Rafova forma (i podle fanoušků Nadala) srovnatelná s Noleho 2011. Takže jestli chceš porovnávat, porovnávej takhle.
Reagovat
Fandina
Ona je otázkou, co je pohledný tenis. Každý si pod tím představuje něco jiného. Někdo bezchybnou hru, druhý ranařinu, třetí výměny, čtvrtý hru na síti a důležité je pro každého fanouška také ten komu fandíme. Mě se líbí víc jak hrajae Roger, pro druhého někdo jiný atd.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak já jsem vždycky objektivní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho slabšia forma píše mimo tesnej prehry na RG samé GS finále..A bol by vo finále aj na RG, bohuzial nebol vdaka nasadeniu..

Hráč mimo formy má na Majors iné vysledky..To, že nehrá tenis roku 2011 neznamená, že je mimo formy preboha..V Montreale bol Rafa v údajne životnej a Nole v údajnom stave "mimo formy" a skončilo to viac menej remízou..
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu jsi viděl, jak Djokovič momentálně hraje? Jo, on je tak skvělý tenista, že to dokáže udolat a dotáhnout daleko, ale napsat, že není mimo formu, když vidíš jeho údery apod. ... Novak je mimo formu!
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, videl..Dnes predviedol defenzívu, ktorá na turnaji zatial nemala obdobu..Ono to treba vnímať troška komplexnejšie, forma sa nerovná počet winnerov..Na GS harde prehral naposledy na USO 2010 + minuloročný match, ktorý bohuzial zabil vietor..
Reagovat
Sonja
Forehande...nevím, proč přehlížet očividné. Jde hlavně o sebevědomí, které má Novak značně v háji a od toho se odvíjí i jeho hra- opatrná, "ustrašená", není schopen pořádně přitvrdit... Naštěstí je i přesto natolik kvalitní tenista, aby dokázal na 3 vítězný porážet slabší hráče. Na Masters ho ale rubnout dokážou.
Rafa je ve finále favorit...kvůli všemu tomu, co napsal Rafaeoli + tomu, že Novak za posledních 6 finále dokázal vyhrát jen ty svoje v Austrálii...všude jinde byl marný.
Reagovat
Sonja
A pokud prohraje i to pondělní GS finále, jeho bilance bude tuším 6 výher, 6 porážek... což je na hráče jeho parametrů hodně zlý.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, hrát dneska na dva vítězný, tak ho Wawrouš měl. A přiznejme si, že chybělo vskutku velmi málo a dal ho 3:0 na sety.
Reagovat
Sonja
Teda abych nebyla nespravedlivá, tak finále RG 2012 Nole marný nebyl.
Reagovat
Sonja
*za posledních 5 finále...tohle bude šesté a samozřejmě doufám, že moje slova nepotvrdí:-D
Reagovat
tito
máš ho pochopitelně odsledovaného trochu lépe, ale musím souhlasit s Forehandem. Od druhé půle to byl Nole, jak jej známe. To jak si dovolil variovat údery, jak mu šel nejen bekhend ale i forehand, jak měl utkání pod kontrolou.. V MC se taky zezačátku "plácal" a pak Rafu dal ve dvou. Navíc zde (USO) měl jediné problémy se Stanem. Bude někdo mluvit o špatné formě, pokud by vyhrál? Já si myslím, že ne.
Reagovat
tito
Ale pochopitelně souhlasím s tím, že mentálně se momentálně nejeví tak silný.
Reagovat
Sonja
To, s jakou odhodlaností a sebevědomím vstoupil do finále MC, to považuju za highlight jeho letošní sezony...spolu s Australian Open (celým turnajem). Kdyby takhle nastoupil do finále letošního USO, tak má pochopitelně velkou šanci vyhrát...ale jak moc to je pravděpodobné? Já se přistihla, že už hodně dlouho u Noleho zápasu doufám...doufám, ne věřím. A tak by to přece nemělo vypadat...
Reagovat
Sonja
*u Noleho zápasů
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja, no a na akom povrchu sa hrá v NY?..No predsa na harde, rovnakom type ako v Austrálii..

Bilanciu z antuky a Wimby teraz nechaj stranou, tie s USO momentálne moc nesúvisia..Pravdou je, že za posledné tri roky prehral Nole na GS harde len boj s vetrom a Andym v piatom sete, ku ktorému by za normalnych okolností ani neprislo...Takže rozhodne žiadna márnota, práve naopak výsledková dominancia..Ja neviem, čo viac od neho očakávaš. treba si uvedomiť, že sa hrá na GS, tie sú smerodajné, vždy boli..A to že nevyhral dnes hladko?..Ozaj krízový moment bol len 2:4 v druhom, ktorý okamžite vyriesil..Keď treba, jeho zbrane vždy prevýšia súperove, to je to naozaj podstatné..

A keď je Rafa taký velký favorit, prečo vyhral v tejto forme nad nevýrazným Nolem z posledného obdobia len v Montreale tým najtesnejším rozdielom..Proste úplne otvorený zápas, Nolemu bude len a len vyhovovať, že sa viac hovorí o forme Nadala a nie jeho..Rafa si na seba usil psychický tlak..
Reagovat
Reti64
Gratulace Nolemu k postupu do finále, dnes to byl fakt porod... Ale dokázal to a věřím, že mu to zvedne sebevědomí. Stan byl opravdu značnou část zápasu lepším hráčem, bylo to jeho první semifinále a určitě ne poslední. Byl asi největším překvapením turnaje, způsob, jakým vyřadil světovou pětku a poté i trojku byl impozantní. Finále měl téměř na dosah.
Reagovat
dappe
Co to mělo od Djokoviče dneska znamenat? Tohle byl teda hroznej výkon. Možná to byl jen špatnej den, předchozí zápasy jsem neviděl, nebo je totálně bez formy. Wawrinka mě taky zklamal. Asi mám trochu jiné představy o výborném zápase, osobně nechápu, jak tenhle zápas může někdo považovat za vynikající atd., vždyt Djokovič byl úplně mimo a Wawrinku jsem viděl teda hrát už mnohokrát o hodně lépe než dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapuje mě, kolik lidí Djokovičův výkon překvapuje. Bez formy je už delší dobu, ale všichni se tváří, jakoby to byla nějaká novinka.
Reagovat
Sonja
dappe: Jak píše carodejka, Nole už je na tom s formou delší dobu špatně... ale jinak s tebou souhlasím.
Reagovat
dappe
Snad se zvedne, vítězství Nadala si totiž úplně nepřeju :D
Reagovat
Fandina
Za hrozný zápas to nepovažuji. Co se týká Stana, tak tam moc přesných jednoručných BH po čáře nebylo, to je pravda, ale podle mě hrál dobře tak jen tři sety. Nole určitě umí zahrát líp, ale upřímně, kam se hnát, čtvrtý set byl pro něj pohodový a v pátém měl také navrch.
Reagovat
dappe
Já to taky za hroznej zápas nepovažuju, jen nechápu to nadšení tady. Byl to takovej normální zápas, kdy to favoritovi nešlo a jeho soupeř hrál dobře, ale určitě ne parádně.
Reagovat
Denis92
07.09.2013 19:26Od: Denis92
POZOR! Hlada sa Djokovic! Ak ho uvidite,urychlene ho poslite na kurt Arthura Ashea!
Odmena : Vyrovnane finale.

Dakujem nalezcovi..odmeny sa docka v pondelok 23:15 :)
Reagovat
tommr
jsem sice rád, že Djokovic vyhrál, ale tyhle pětisetový maratóny jsou neskutečná nuda. Nechápu jak to někdo může sledovat ...
Nejvíc mě na tom štve, že pokud se Nadal nevypořádá s Gasquetem mimořádně rychle tak finále dámský čtyřhry už dneska asi neuvidíme ...
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že když hraje dlouho můj vyvolený, tak mě to tak nudné nepřipadá, ale když je to někdo, komu nefandím, tak také.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to líbilo moc :)
Reagovat
Sonja
tommre, prosímtě...Rafa hraje proti Gasquetovi, to má hotový nejdýl do půl druhé hodiny.
Reagovat
tito
tak rychlé to zase nebude, i když bych si to přál
Reagovat
slacker
Tak minimalne uz 4 clovek otevrene napsal ze to byla NUDAAAAAAA :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a podobnej počet lidí to bavilo. A co?
Reagovat
slacker
Ze nejsem ani zdaleka jedinej kdo zival nudou:-))
Reagovat
tommr
obávám se, že půl druhý hodiny budou potřebovat na každej set ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo netvrdí. Ale tys to tu napsal už asi 20x. Začínám taky zívat nudou nad tvým stereotypním vyjadřováním.
Reagovat
Sonja
Kdepak, toto bude rychlovka.
Reagovat
slacker
Jen zivej zivej :-))
Reagovat
Fandina
Stane škoda. Tři první sety výborně. Pak už měl navrh Nole. Gratulace Nolemu.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek pro spaniela ... úsměv. Souhlas s Matsem, že Stan nehrál sebevědomě a proto ho nakonec Nole přejel.
Reagovat
Sonja
Gratulace nejdřív Stanovi...výhra nad Tomášem, nad Andym a pětisetovej, napínavej zápas proti světové jedničce...to si zaslouží obrovský potlesk. Souhlasím s Novakem, co na konci zápasu řekl..."he played better than me overall"
No a gratulace Novakovi, že vydržel...zaťal zuby a i když se na to po většinu času nedalo koukat, došel k vítězství...kéž by ho tahle výhra nakopla, aby byl ve finále vyrovnaným soupeřem Rafovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že je to při současném rozložení sil asi jen zbožné přání, ale kéž by se Djokovič ve finále sebral a toho Španěla vypráskal.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafo musíš toho běhavýho pavouka ve finále zašlápnout!
Reagovat
Denis92
chudak Stan..opat prehral krasny 5setak proti Djokovicovi..dnes vsak bol Novak v 5.sete lepsi a zasluzene zvitazil.
Klobuk dole pred Stanom!
Reagovat
smazaný uživatel
Aj mi je ľúto Stana teraz
čo už nooo
Reagovat
smazaný uživatel
Este Rafaelko a bude finale snov
premna to najlepsie v muzskom tenise momentalne
Reagovat
slacker
KOnecne KONEC. Ale mnohem radsi bych viteztvi Wawrinky ve 3 setech
Reagovat
MarcelPersch
jestli tohle bude Rafu stat titul, tak to asi nepreziju :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne!
Reagovat
Sonja
Mně přijde směšný, jaký máte z Novaka bobky, i když evidentně není ve formě...
Reagovat
Sonja
(narozdíl od toho vašeho)
Reagovat
MarcelPersch
jenze jak ted sam rekl, po tomhle zapase nachazi mu jeste narostla sebeduvera a bude dost mozna hrat jeste lepe.
Reagovat
smazaný uživatel
Já z něj nemám bobky, jen nepřežiju pokud s touhle hrou Rafu porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť by to bylo docela hezké :)
Reagovat
Sonja
A co má jako říct? Že hraje tužku a Nadal ho vypráská?
Novak dnes hrál účinně, ne na krásu. Rafa hrál podobně xkrát...
Reagovat
tito
Rafa nebude podávat jen ze druhého a rozhodně neodpadne v posledních dvou setech v případě pětiseťáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud máš ráda zvrhlost, pak ti to jako hezký připadat určitě může.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, zvrhlost ráda nemám, ale rozhodně uvidím Djokoviče jako vítěze mnohem radši než Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně, já taky nechápu, jak může mít někdo rád Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
No, celkem jednoduše. Má skvělej smysl pro humor, je úžasně bezprostřední, sympaťák, má nejhezčí zadek na světě a za normálních okolností hraje i výbornej tenis. Kdežto Rafa je suchar, kterej se kromě toho, že hraje vybornej tenis, zmůže akorát na škrábání v zadku.
Reagovat
Rafaeoli25
Ubohý..Rafa žádnej suchar neni, je to usměvaj a pohodovej kluk. Každej holt neni exhibicionista jako Nole. Takhle bys mohla kritizovat i Federera a Borga, ti jsou mimochodem ještě méně bezprostřední než Rafa..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale o Federerovi a Borgovi se tady nebavíme, že? A pokud se nezmůžeš na jiné hodnocení než "ubohý", tak to se potom blbě diskutuje :/
Reagovat
smazaný uživatel
A to, že se Rafa občas na někoho usměje, z něj ještě nesuchara nedělá.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pro mě je největšim sucharem Roger, Rafa je v normě. A hlavně, ne každýho toho Noleho patologický exhiboušství baví, takových lidí je viditelná menšina..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě takoví lidi vždycky bavili. I v práci s tím občas bojuju, protože tam je to nežádoucí.
Reagovat
kada.tom
Škoda Stane :-( ale i tak je SF vynikající výsledek :-)
Doufám, že Rafa semele v pondělí Djokoviče!!!
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMOOO!
Reagovat
smazaný uživatel
Walter Wawrinka s drahou možu byt na svojho syna pyšní..Dnes spolu s Nolem odohral super zápas, ktorý bavil, uspokojil a bude sa naň pamatat..Neviem do akej miery ovplyvnili Stana triesla, no pravdou je, že v Australii 5hodin zvládol, dnes tú poslednú nestíhal..Gratulujem Nolemu a jeho fanuskom k postupu, dnes si vytrpeli svoje, napokon vsak zasluzená vyhra v celkovom sucte bol lepsí..V pondelok nás dufam caká zápas roka..
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle napsáno. Naprosto souhlasím. Gratulace Nolovi, respekt a poděkování Wawrinkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně.. teď Rafo prosím 3x 6:0 a háčka můžou hrát :-)
Reagovat
tommr
obávám se, že Nadal Djokovice ještě trumfne a bude hrát přes 5 hodin. Pokud na dámskou čtyčřhru dneska vůbec dojde tak to bude až někdy okolo čtvrtý ráno našeho času ...
Reagovat
smazaný uživatel
I tommr se někdy utne... Před čtvrtou již konec finále debla. A sladký konec pro Háčka ! Titul ! Konečně ! Zasloužily si ho, když konečně zdolaly Williamsky !
Reagovat
MarcelPersch
Stan uz mele z posledniho a jeste ma smulu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Me z toho Stana mrdne, von si to prohraje sam :(, Djokovic je marnej, co Stan nezkazi to nema...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, hrůza co hraje Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
jak hrúza?
proste mu nefandite?

šak tam beha všetko vracia
nechava tam všetko a vy napíšete taku blboť
Reagovat
smazaný uživatel
Právě! Že jen a jen vrací!
Reagovat
smazaný uživatel
noo a to jen a jen vraci a hop je svetova 1
nerozumieš sa asi do toho:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou blbost, Stan hraje hezci tenis, jen ma smulu a jeste nejdulezitejsi body, daroval Djokovi dvojchybama... Djokovic dneska nejni lepsi, ma jen z pr.dele kliku......
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd smůlu. Štěstí, smůla... je v tomto zápase dost vyrovnaná. Stan si to projel v okamžiku, kdy v druhým setu ztratil brejk a teď už prostě nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič může v atraktivitě hry Rafovi jen závidět.
Reagovat
smazaný uživatel
To je odpornej tenis co Djokovič předvádí. Fuj! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ta choď tam ty a hraj
Reagovat
smazaný uživatel
Skor odporne djokonalý, komplexný, na harde je už teraz legendou..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle co dneska předvádí že je dokonalý?
Reagovat
smazaný uživatel
Keď Djoko postúpi tak je aj taká možnosť
že sa cely turnaj šetril ale teraz ide jak pila
vrati loptičku aj z tribuny:DDDD

Rafa to v tomto pripade nebude mať ľahke
bude to 50:50
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ne a že ho Rafa přejede i s jeho eklhoftní hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
prej já chci finále ženské čtyřhry :D:D Lidi vy tu schválně provokujete, to jinak není možné..
Reagovat
PetaM
Neprovokujeme, ale tohle je fakt NUDA! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
není to úplně nejzajímavější pětiseťák roku, ale některé výměny jsou neuvěřitelné a navíc - labilita ženských je často k nevydržení ve dvouhře, navíc když jich je tam 2x více
Reagovat
PetaM
Ale bylo by to rychlejší. Určitě by nehrály 4 hodiny ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhezčí pětiseťák roku byl a je zápas mezi Del Potrem a Djokovičem letos ve Wimbledonu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bezpochyby :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič v těch pěkných pětisetových vůbec poměrně často figuruje :D Podle mě nejhezčí pětiseťák vůbec bylo finále AO 2012 mezi Djokovičem a Nadalem.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je rozhodnuto.
Reagovat
Denis92
Djokovic tie dolezite vymeny zahadzuje ako Federer proti Robredovi
Reagovat
smazaný uživatel
Net Boha ho breaknuť
Reagovat
smazaný uživatel
No jo porazit zraněnýho hráče to si vyžaduje oslavu jak hrom! Fakt ubohý!
Reagovat
smazaný uživatel
ja niesom fanúšik Djoka ale Rafu
A Wawro neni zraneny
zraneny by tam tak nelietal jak on
Reagovat
smazaný uživatel
Zraněný? Kde? Jestli Stana bolí po 5. setech třísla, pak má prostě smůlu. Djoko má stejné podmínky. Stan měl obrovskou šanci porazit ho ve třech setech. Nepovedlo se mu to. A v posledních dvou setech už je Nole lepší hráč na kurtu.
Reagovat
dadaft
únava přichází, útočná hra ztrácí ostří a obrana si jde pro vítězství...
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas..Ale to je proste Stanov problém, Nole je už lepším hráčom, Wawrinka už ťahá nohy..Pre neho celkom uspokojivý stav..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nole má teď dost navrch. I kdyby to došlo do tie-breku, tak si myslím, že je to jasný.
Reagovat
slacker
NUDAAAAAAAAAA ... 5 setu. Game přes 10 shod. Ja chci finale zenske ctyhry
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme dva.. tímhle tempem se Háček jen tak nedočkáme.. ach jo.. vypadá to, že uvidím až ranní highlights :(
Reagovat
slacker
Je to trapny tyhle maratony at si daji kamen nuzky papir u site.
Reagovat
PetaM
No jooo, pinkálisti. Já to pořád říkám, že ten ženský tenis je lepší :D Tam buď dají Winner, nebo UE :D Bože, zase dneska budu ponocovat, jo, jupí ... Jenom proto, že někdo si neumí vypracovat šanci a zabít míč.
Reagovat
smazaný uživatel
První spací krizi jsem překonala, ale očekávám brzo další, protože ještě bude hrát Nadal, snad aspoň on se s tím nebude párat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka hrajou až po Nadalovi nebo kdy?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, bohužel.. :-)
Reagovat
PetaM
Naštěstí už Nadal takový pinkač není. To bychom tady na ten zápas mohli čekat klidně až do 3 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já čekám max. do 1, dýl asi nedám... :-)
Reagovat
PetaM
Já to prostě hecnu :D Stejně je víkend ... Tak co .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to zkusím, ale nevím. Na druhou stranu ještě teď mne mrzí, že jsem neviděla semi a nevidět ani finále by byla škoda.. pokusím se neusnout.. :-) Takže Novaku, Rafo spěchejte!!!!!
Reagovat
slacker
Je nekde zaznam jak H+H vypraskaly W+W?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel není, já to hledám celý den a beznadějně :(
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda mal Djoko šance na break
Reagovat
smazaný uživatel
Super match, dosial najlepsi za ním dlho dlho nič..Velmi som si ho uzil a stále užívam..kto ozaj veril reprize AO?..
Reagovat
Denis92
ten zapas na AO bol lepsi..ale aj tento je skvely
tak pri momentalnej forme ci neforme oboch hracov to neni prekvapive ze vidime 5.set
Reagovat
smazaný uživatel
Já ano a na sto procent.
Reagovat
Sonja
Hm, toto byl dost možná klíčový game zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ho Stan prohrál, tak jo. Takhle se jede dál :)
Reagovat
nitrotaj
22 minut 1 GAME
Reagovat
slacker
NUDAAAAAAAAAA ... 5 setu. Game přes 10 shod. Ja chci finale zenske ctyhry
Reagovat
Denis92
neskutocny GAME!! najdolezitejsi v celom zapase..ak ho Stan prehra,tak je hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
ešte dlho bude trvať ten gem?
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapcům se vyloženě ta hra líbí a nechtějí ji za žádnou cenu ukončit :D
Reagovat
Fandina
jj třicetkrát přes síť a to by bylo, abychom nedali víckrát bez chyby ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
11. shoda :D
Reagovat
smazaný uživatel
12., ale ten konec výměny byl super.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný!
Reagovat
slacker
Ale nudny
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jen pro tebe.
Reagovat
slacker
Urcite ne
Reagovat
MarcelPersch
misto 40:0 breakball, ted uz Stana zachrani snad jen vitr.
Reagovat
Sonja
Vítr fouká celej zápas.
Reagovat
Reti64
Vypadá to, že se asi blíží se bouřka...

http://www.accuweather.com/en/us/new-york/weather-radar?play=1
Reagovat
spaniel
Jestli ma Stan skutečně neco s trisly, bylo by dobre, kdyby prohrál. Finále by nestalo za nic. Skoda TB druhého setu.
Reagovat
Sonja
Tak tentokrát se situace z AO neopakuje- na servisu v 5.setu začne Stan...
Reagovat
Permonik
Hezký večer Sonji. Jakpak se Ti líbilo mnou před třemi dny předpovídané pětisetové opáčko z letošního Australian Open mezi Stanem a Novakem?
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak se zraněnim to Stan nedá, ten Djokovič má ale štěstí! Ale Rafa ho vypráší.
Reagovat
MarcelPersch
Mam z toho spatny pocit, Novak se dostava pomalu, ale jiste do provozni teploty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani bych neřek, s timhle výkonem by neměl (nebude mít) proti Rafovi šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtra je kurz na Serenu viac jak smiešný:DD
Reagovat
MarcelPersch
vzhledem k tomu, jak obe na US Open hraji, tak si myslim odpovidajici ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mňe to prišlo tak že Victoria sa akokeby šetrila
vo finale to rozbali
môj nazor
Reagovat
MarcelPersch
No, uvidime.
Reagovat
dadaft
hm, tak Stan pro jistotu odpdá už ve čtvrtém, nevypadá to zdravotně dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Inak Libor Basík, pre mňa super komentár, dobre sa počúva a velakrát mi zoberie myšlienku priamo z úst..Fajn postrehy..
Reagovat
MarcelPersch
Stan se nechava osestrovat kvuli trislum, tak nejak jsem doufal, ze to bude vyrovnane az konce setu, kde se treba v TB muze stat cokoliv
Reagovat
Sonja
První pěkný game na servisu od Noleho.
Reagovat
Sonja
A zrovna když to začne vypadat dobře, Stan si veme MTO...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, vyzerá to tak, že Stan má už prechádzok po pláži akurát tak po krk!!..
Reagovat
dadaft
dneska mám hodně nabroušenou náladu - takže jsme se po dvou a půl hodinách dopracovali na začátek setu, který by mohl rozhodnout...............
............. jenže nic nerozhodne a budeme si muset počkat, až na konci pátého Wawroš odpadne...
Reagovat
Reti64
Díky Stane:-)
Reagovat
Denis92
tohoto Stana spoznavam :)
Reagovat
MarcelPersch
Je to tady Labilka trestny fiftyn...
Reagovat
smazaný uživatel
nooo 5 setov

to bude zaujimave ešte
Reagovat
Sonja
Oba Švýcaři v top 10 se neskutečně potatili...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si říkal, jak poprvé ukázali Stanova otce.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne nezaspať úvod..Dostať set aspon do 2:2, 3:3 a bude dobre..
Reagovat
Sonja
:-) Tak aspoň si přešel od zakřikávání k normálnímu fandění...
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja, áno..Ale to je predsa normálka nie?..Prajem si pre Rafu "papierovo" lahsieho súpera..Rovnako ako budes po prípadnom noleho postupe vecer na strane Richarda..To sú prirodzené záležitosti..

A aha break, tak ten začiatok usiel, to je dost dolezité a mozno klucové..kazdopadne krasny match, kvoli takým máme tenis tak radi, no nie?..
Reagovat
MarcelPersch
Stan dneska nehraje nijak nadprumerne a stejne to stacilo na 2 sety....
Velmi casto jsou tam az prilis sebevedome utoky mirici k zadni lajne...
Reagovat
Sonja
No to se právě mýlíš, já Richardovi fandit nebudu, protože mu prostě nefandím a ani extra sympatický mi není...+stejně je to zbytečné.

A nevím, o jakém krásném mači mluvíš...fakt. Vždyť to je příšerné množství chyb a jen zřídka nějaká povedená výměna. Tebe může těšit jen to, že se oba navzájem unaví.
Reagovat
smazaný uživatel
To řešíš víc než Nadal sám, koho bude mít. Jestli má Nadal vyhrát, tak porazí kohokoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafov útok je iný, než Stanov..Nolemu typologicky urcite menej vyhovuje Stanov, hrá plochejsie údery, a má menej času na ich blokovanie..Napriek tomu ich odvracia s noblesou..Rafov Topspin mu umožňuje viac času, takže toho dobehne ešte viac..Nehovoriac o tom, že Nadalov BH neurobil tolko winnerov ako Stanov..
Reagovat
Denis92
Djokovic daroval Wawrinkovi 3.set..som zvedavy na pokracovanie
Reagovat
kada.tom
Stane, ještě jeden, prosím!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako tady spousta mluví o důstojným finále Nole - Rafa, ale když se třeba dívám na tenhle tenis, tak si říkám, že by možná daleko zajímavější hru předvedl proti Rafovi právě Stan. A říkám to i přesto, že fandím Djokovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawro by nemal sancu ziadnu to by bolo trapne a jednoznacne finale

ale asi k nemu dojde lebo Nolemu sa do finale dajak nechce.DD
Reagovat
smazaný uživatel
Vávra zazdil Berdycha, Murrayho a momentálně slušně vytírá s Djokovičem, tak proč by nemohl zdeptat i Nadala?
Reagovat
smazaný uživatel
lebo Nadal hra bezchybny tenis
on to vyhra tak ci tak ale

Djoko by mu to ztazil aspon
Wawro nie
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já si to myslím obráceně. Vavrouš je teď tak nevyzpytatelný, že by mohl být větším nebezpečím než takhle chybující Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože by mu Rafa tak masíroval bekhend, až by se z toho podělal, neměl by podle ani náhodou větší šanci než Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
nema zmysel nadavať
mu to teraz dal jak na zlatym podnose
Reagovat
Fandina
Já nenadávám. Já fandím Stanovi. Pořád ale čekám, kdy Nole vytahne něco lepšího. Jinak ale Stane go go go!
Reagovat
dadaft
hm, tak po skvělé půlce setu opět pád do beznaděje...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ale nemůžu si pomoct, přijde mi, že i ten Tomáš toho Wawrinku proháněl víc.
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti nezdá, to je pravda. Tomáš se Stanem hrál líp, protože i útočil.
Reagovat
Roger_Federer
No tak, nevim, jestli ten titul bude mi pro Rafu nejakou hodnotu, kdyžby ho mel tak lehky.
Reagovat
PetaM
Ale prosím tě, copak neznáš hráče? Ti si to vždycky nějak zdůvodní :D Buď to přisoudí své dobré hře, a že ten druhý kazil nebo tak něco :D A ještě k tomu dodají, že je to skvělý hráč, že mu přejou do další části sezóny spoustu štěstí, vezmou titul a jdou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
on by momentalne nemal problem s nikým
ani s Djokom ani s Andymm
Reagovat
smazaný uživatel
Asi takú akú mal Phillipousis, Gonzales, Baghdatis a podobne..Proste raz za čas sa to takto podarí..Napriek tomu si myslím, že to Nole otočí, avsak vypluje tam dusu..
Reagovat
Matti
Že vy si Rogerovci, v tomhle, ale umíte naběhnout. :-)
Reagovat
Bob
Jsem nervní jak pes!
Reagovat
Fandina
Stan si hraje svoje, ale Nole přitlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, Stan nemusí nič meniť..Možno prvý servis, ale vo výmenách mu verím, má v tých úderoch istotu, možno by mohol viac striedať strany, ten Noleho defenzívny BH je proste "secured", čo je mimochodom zlá správa aj pre Rafu...Ale inak útočí jak najvacsi tenisový diktátor a Nole je ten pomyselný rebel, ktorý odoláva, odoláva a odoláva..Takze ak to nepojde hrubou silou, pojde to hrubšou..
Reagovat
smazaný uživatel
Mam fakt najradšej takých ludi co fandia vyslovene proti niektorým hračom
Reagovat
smazaný uživatel
Forehande naprostý souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Štvrtý gem bol hratelný, Wawra vyhodil viac FH za sebou, to nebolo zvykom..Rýchlo prestať :)
Reagovat
Malda
U Novaka mi proste poslední dobou hrozně chybí radost z pěkných míčů a hlavně to jeho burcování, kterým se dle mého názoru dostával do varu.
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská škoda, ten druhý set měl Stan dotáhnout, pak by bylo jasno. Snad se ale AO opakovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMOOOOO! Turning point :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Si prekočoval?..Andy predsa dohral a finále Nole Rafa si velmi nepraješ, je uz otrepané, či?..

Prečo sa tak strašne ludia boja Rafovho vitazstva?..A že by neporazil nikojo z TOP 3?..No a?..Vsetci na turnaji štartovali, navyše kolko takých GS vyhral Rafa?..Nemože aj on jeden?..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak aj on? V dohledné době nikdo takový nevyhrál, navíc aby nehrál s žádným hráčem z první osmičky, to by bylo fakt žalostné.

A nic jsem nezměnilm, od začátku jsem psal, že chci Noleho výhru, ani náznakem jsem nenapsal, že bych chtěl výhru Wawrinky, tak fakt nevím, o čem točíš. A ano, je to i kvůli Rafovi, ale taky kvůli tomu, aby bylo důstojné finále, což by Nadal proti jednoručákovi fatk nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, v poriadku..To je každého súkromná vec, komu fandí a komu nefandí..Len mi to prislo trosku premotivované na fanúšika Andyho Murrayho..Inak súhlasím s dostojnejsou variantou finále s Nolem, no opakujem (prípadné) zakopnutie TOP 3 nie je Rafov problém, vsetci na turnaji startovali..Andyho výhru na Wimby som nijako nedehonestoval, hoci do finále mal samých lazarov a vo finále Djokoviča na nepoznanie..
Reagovat
smazaný uživatel
Pozn* - Ak postúpi Nole, budeš v druhom SF fandit Rafovi skrz dostojné finále?..
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu se ani dívat, zápas Nadala s Gasquetem stojícím 3 metry za lajnou mě fakt nebere. Tam ani třeba fandit, tam je to jasné dopředu.

A přemotivané to možná je, ale nezapomínej, že já mám Djokoviče rád, jsem jeho bývalý fanoušek a z té první desítky ho mám po Andym nejraději, raději než Rafu, Roger, Berdycha, DelPa, Tsongu nebo Davida.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, v poho..Ja sa nechcem hádať, nebolo v tom nič osobného..Rešpektujem, že hoci si tenisovo rozumieme, sme teraz na opačných stranách barikády..
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) V pohodě, j ámám Stana taky rád, hraje fakt krásný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Zabojoval

IDEMO
Nole!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
MarcelPersch
1:1 misto 2:0 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnané. Neodvažuju si tipnout vítěze. Myslím si, že ani po dalším setu nebude rozhodnuto.
Reagovat
MarcelPersch
ted se Stan rozsype jak domecek z karet si myslim..

Snad to bude jeste aspon vyrovnane.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by sesypal když je lepší? V Austrálii se taky nesesypal.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl lepší, teď už není. Zároveň ale ani není horší. Je to paráda se na to koukat.
Reagovat
MartinPa
Nevim proc tady snizujete vykon Wawrinky. Hraje velmi dobře a takticky, pro Djokovice je stesti, ze mu nejde prvni servis, jinak je stav davno uz 2:0 (4x se povedlo a z toho 3 esa a jedno nechytatelne). Bohuzel pokud se nezlepsi, tak tohle bude asi rozhodujici, ze vyhraje Djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Stanův výkon tu nikdo nesnižuje. Hraje skvěle, ale zároveň i on má štěstí, že Djoko nehraje úplně to, co umí, jinak by to bylo 2:0 ale obráceně. Je to skvělý a v tuto chvíli už i velmi vyrovnaný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Má jen štěstí? To mluvíš o té nůši vítězných úderů, za kterými se Novak většinou jen ohlédl?
Reagovat
smazaný uživatel
Umíš číst nebo přelouskáš jen každé páté slovo? Nebo je to možná neschopnost interpretovat psaný text. "Hraje skvěle a má i štěstí, že Nole není ve formě!" Kde tam vidíš to tvoje "jen štěstí"?
Reagovat
dadaft
ja fakt nechápu, co na Djokovičovi vidíte - skvělý servis a return, skvělé údery z těžkých pozic a voleje, ale jinak je to prostě vraceč.
Reagovat
smazaný uživatel
Má nejúžasnější zadek na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna voleje a servis bych jako extra přednosti neviděl, i když šel nahoru v obou těchto aspektech hry.
Reagovat
Sonja
To sis teda vybral zápas, podle kterýho ho posuzovat...Novak se stáhnul, začal hrát pasivně a opatrně, aby nedělal chyby... evidentně to nese ovoce, i když je to nekoukatelné, s tím souhlasím.
Mimochodem, Novak má z té špičky naopak asi nejslabší voleje...
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, je to nekoukatelné, co občas Novak a Murray předvádějí.
Reagovat
smazaný uživatel
Z tohodle bude tie-break.
Reagovat
smazaný uživatel
Momentálne sa už zápas dostal do kategorie fantastických, ozaj ozdoba turnaja..Nole jasnačka pridal, v defenzíve vyškriabe loptu aj zo vzucholode...Wawrinka brutálne útočí, a má solildnu úspešnost..Len tak dalej, skvele sa na tento match pozerá, nech uz vyhrá ktokolvek..
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič si takto pravidelně prohrává svoje první sady v semifinále US Open. Od roku 2010 vždy v SF prohrál první set a stejně postoupil, bohužel v prvních dvou letech to byly dva a nakonec otočil vy víte s kým, teď je tu opět Švýcar, číže?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer tam mal aj matchbally
Reagovat
smazaný uživatel
Cicko, naozaj?..
Reagovat
spaniel
Zacina to chytat grady, parádní gem.
Reagovat
tito
Mám tucha, že kdo vyhraje tento set, dá celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla koncovka výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
sa natrapil a potom mu tam dal eso
na nervy
Reagovat
MarcelPersch
Tak Stan se nema cemu divit, s timhle servisem by mozna neuspel ani s Andym, ale snad jeste neni konec.
Reagovat
Marduch
4:4 druhý set a Novak první povedený FH v zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič sa už dostal do ráže..

V pondelok to bude na krv, tenisové jatky, vojna Bohov..
Reagovat
smazaný uživatel
radšej počkaj jak to bude iste

Nadal - Djoko
Reagovat
smazaný uživatel
Podmeeeeeeeeeeeeee Nole
musi byť finale
Rafa - Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se chytnul.
Reagovat
smazaný uživatel
dva brejky!
Reagovat
smazaný uživatel
...bally
Reagovat
smazaný uživatel
konečne
snad to pojde teraz
Reagovat
Tominoo
Wawros , nejako depta tych superov ... Novak vyzera tak isto ako andy minule kolo:D
Reagovat
smazaný uživatel
On stejně bezradně vypadal od druhého setu už i Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš aspoň vyhrál první set...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně mě to napadlo :D
Reagovat
Fandina
Ale ten první set s Tomášem byl úžasný a měl grády, pak sice také, tak se nevyměňovalo, jako tady, ale Stan když zaútočil, tak nechyboval.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi to, jakoby si všechno tenisové štěstí sedlo na Stana. A když k tomu přičteš, že hraje fakt dobrej tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
chodí štěstí dokola, až si sedne ........... ale co no, bude aspoň nějaká změna... ale ještě není nic rozhodnutého :)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela by se tam rýmovalo na Toma. Nevím, že to to štěstí ještě nenapadlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nevím, ty máš ten správnej nick, tak koukej pořádně zapracovat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, co se dá dělat. Už si sedlo na Nola, na Stana, na Rafu se tam vyloženě nehodí, tak by mohl být na řadě Tomáš :D
Reagovat
Denis92
Skoda,ze Stan nehral takto pred rokom ..vtedy by mal skutocnu sancu vyhrat US open
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinkovi
stači inteligentne vracat lopticky
vsetko ostane spravi Novak
resp. nespravi
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, o tom, že má Djokovič zrovna neslavné období, se ví už delší dobu. Proto jsem se taky radovala, že Tomáš bude narážet na soupeře v pořadí Murray, Djokovič, Nadal. Wawrinka mi z toho výčtu bohužel vypadnul.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vol

nechapem toto
ked Wawro postipu do finale
tak finale bude jasne pre Nadala to vie každy
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal hraje v životní formě, ale Wawrinka s tímhle tenisem a s vědomím, že vlastně nemá co ztratit, může být velký překvápko.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie
on sice hraje ale len dobre
Novak chybuje
a nehra nič
Reagovat
smazaný uživatel
Stan sa medzi výmenami prechádza po kurte jak na pláži, úplný klídeček, piánko..Po kazdom fiftine rovnako..
Reagovat
tito
Taky mě s tím překvapil. Občas zatnutá pěst, ale jinak Ice Cold Stan.
Reagovat
Marduch
Přesně. Přičemž Novak se na každý bod strašně nadře, jeho útoky postrádají údernost a Stan si je všechny v pohodě oběhá.
Reagovat
Sonja
Novak mu svým výkonem dal křídla...
Reagovat
tito
Novak se ještě zvedne
Reagovat
Denis92
POZOR! Hlada sa Djokovic! Ak ho uvidite,urychlene ho poslite na kurt Arthura Ashea!
Odmena : Vyrovnane finale.
Reagovat
MarcelPersch
Tohle me dostalo :D
Reagovat
Nola
to je hrozné niečo, čo Nole hrá, asi potrebuje futbalový štadion,aby trafil kurt.... Stan jednoznačne lepší hráč, ak sa nezobudí stratí aj druhý set
Reagovat
Sonja
Nejhorší je, že vypadá, jako by to měl v hlavě prohraný od začátku zápasu...pro fanouška fakt strašný pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan hrá výnimočne, Nole nehrá úplne zle..To ze je Stan agresívnejsí sa čakalo, vsetko mu zatial vychádza..
Reagovat
Nola
ten predzápasový rozhovor sa mi nepáčil... nevyzeral vôbec v pohode...
Reagovat
Sonja
Novak zle hraje...a jestli to nevidíš, tak ho pravděpodobně nemáš moc nakoukanýho.
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja, práve naopak..Ja som ten, čo v tomto zápase nie je zaujatý, resp. urcite menej, než ty..

Vždy, keď prehráva si k nemu až prehnane kritická..
Reagovat
dadaft
znič djokomurárnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda jestli mi Stan vyřadí po Tomášovi i Djoka, tak už na něj budu pěkně naštvaná :D
Reagovat
smazaný uživatel
No můžu ti říct, když vidím výkon světové trojky a jedničky, tak mě o to víc mrzí, že Tomáš se Stanem vypadl..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to bohužel pravda. Kdyby Tomáše nezastavil Wawrinka, tak brány do finále byly celkem slušně otevřené.
Reagovat
smazaný uživatel
Štve mě to čím dál víc...
Reagovat
Pe3k
Je pro tenis naprostá tragédie.

Btw. Gratulace Nadalovi

Btw2. Forehand nebud furt posraný jak městský chodník, Rafa to má jisté, oslavuj a nepiš kraviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Posraný z čoho?

Rafa isté, alečo?..Stavme sa, že nemá..O kilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetky big pointy na strane Wawrinku..Aj s drobnou dávkou stastia nutno dodať..
Reagovat
smazaný uživatel
break pre Djokovica bude zlom v zapase
ak ho teda dosiahne
Reagovat
smazaný uživatel
3 breakbally a huja z toho
Reagovat
Sonja
No nemusel ty brejkboly ani mít, kdyby mu je Stan nedaroval...
Reagovat
smazaný uživatel
2 servis na breakbale a on do sietky to da
Reagovat
smazaný uživatel
Stan sa zatial na moje prekvapenie dostal z 0:30..A to dokonca vlastnou mimoriadne nátlakovou hrou tyrana..Ten FH jedna báseň..Som zvedavý, kedy poľaví, túto úroven nema sancu udrzat..Naopak Nole sa dvíha..Kazdopádne vyrovnanejsi zapas, nez som ocakaval, takze spokojnost..
Reagovat
dadaft
proč by měl polevovat? - vždyť takhle hraje celé USO.
Reagovat
MarcelPersch
19/49 servisu bylo prvnich ...
Reagovat
dadaft
druhý servis je lepší než první. ))
ten druhý Novak není schopný dostat do kurtu.
Reagovat
Marduch
Novak zatím slabý jak čaj, bez energie, jak po flámu.
Reagovat
smazaný uživatel
toto bol out
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kde bych našla záznam zápasu nebo alespoň highlights včerejšího zápasu háček? Děkuji moc..
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, Nole je hrozný, musí se zvednout proboha, nemůže nechat titul Rafovi bez jediného kloudného soupeře.
Reagovat
Sonja
Však co by tam dělal? I Stan by proti Rafovi uhrál víc gamů než tenhle Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych se fakt hádal, finále je úplně něco jiného, soupeř taky. Nepochybuju, že by Novak ve finále hrál o 100% lépe než dneska.
Reagovat
Sonja
Fakt? Já pochybuji...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nepochybuj a nebuď pesimista jak Nadalovci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To čo je toto?

Hanba
je slovo ktore to vystihuje
Rafa ma titul isty na 100%

Lebo toto co predvadza Novak a Stan momentalne je hanba

Ked si niekto mysli ze Stan hra dobre tak je na omyle
Andy mu to daroval a Novak zatial robi to iste
Ale verim ze Djoko sa spamäta!
Reagovat
Sonja
Stan hraje dobře...netřeba jeho hru snižovat. Novak jen dokazuje, že to s ním je letos špatné. Kdyby dostal kvalitního soupeře už před semifinále, možná by do něj ani nedošel...měl štěstí, že mu všichni povypadávali.
Reagovat
MarcelPersch
Videl si ten zapas s Andym? Dneska to opravdu neni nic moc, ale urcite se jeste kvalita zapasu zvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
videl a Andy hral na 30%
keby hral trochu lepšie nema šancu Wawro to som si isty
Reagovat
smazaný uživatel
Stan hraje opravdu dobře, s Andym první set nehrál nic extra a od druhého hrál výtečně.
Reagovat
smazaný uživatel
môj nazor je ze keby Andy zabral je v semi
Reagovat
MarcelPersch
neni divu, ze si tady jeden z nejmene objektivnich, jedes si porad jen to svoje a kdyz nahodou vyhraje ten, koho si chtel za viteze, okamzite se zacnes vymlouvat na vsechno mozne..
Reagovat
smazaný uživatel
môj zlaty ja som mal Stana na tikete za nemale peniaze takze nevyskakuj

:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ja netvrdim ze nesom rad ze Stan vyhral
ja len viem ze Andy nehral nic
Reagovat
spaniel
Aha, takze:
- Murray hral 30%, kdyby hral normálne, tak Wawrinka nemá sanci
- mel si Wawrinku na tikete

Takze ty si proste vedel, ze Murray bude hrat na 30%. Jasne :D Marcel ma pravdu, jsi klaun
Reagovat
smazaný uživatel
Cico ukludni sa..Radsej pis menej s vacsím obsahom, než hádzať každú myslienku na sklo..Nie sme za jedným stolom, kde sa volne debatuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne
nevedel som to ale som za to rad

ale pravda je ze Andy hra zle
ale je to jedno
Reagovat
dadaft
když se dívám na ty chlapy - beru všechno zpět = Serena je boží!!!
Reagovat
Denis92
Djokovicova hra moze ist od 2.setu len nahor..
Reagovat
smazaný uživatel
Stanko bez prvého podania..Ak stratí vedenie 4:1 a set stratí, je po zápase.
Reagovat
MarcelPersch
zatim lehce pres 30% trefovani 1. servisu u Stana.
Reagovat
spaniel
Djokovic 13% vyhranych 2 servisu
Reagovat
MarcelPersch
Stanovi zatim nejde vubec 1. servis.
Reagovat
Sonja
A co jako? To je jen slabý odvar oproti tomu, jakou katastrofu předvádí Novak...
Reagovat
Sonja
Tak zatím to hodně připomíná Austrálii, v 1.setu Novak úplně marný... Špatný je, že mě tím vůbec nepřekvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Vika- Serena
poražené semifinalistky: Italka, která ve čtvrtfinále porazila Italku, a poražená finalistka AO
Reagovat
smazaný uživatel
pokud vyhraje Vika-
obhájkyně opět prohraje s Vikou
lonská finalistka získá titul
Reagovat
kada.tom
Stane, do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
TAk jdem na to, IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Stan, vyhraj a si nesmrteľný..
Reagovat
Denis92
ale len v tom pripade,ak vyhra aj v pondelok
Reagovat
MarcelPersch
staci dneska :D
Reagovat
Reti64
IDEMOOO!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nedíváš se teď na volejbal ČR - Srbsko na ČT Sport? Mně teda šestkový volejbal moc nebaví, ale když hrajou Srběnky, tak se podívám... Jovana Brakocevic (č. 2), na tu jen tak někdo nemá! :)
Reagovat
dadaft
"Mně teda šestkový volejbal moc nebaví..." - tak tohle moc nechápu. ))
to máš raději tu plážovou plácaninu?
(((na druhou stranu - tam jsou holky víc nahaté, že?)))
Reagovat
Sonja
:-) Nekoukám...jen jsem tak prošla obývákem a viděla to v tv (taťka kouká:-D)
Já už netrpělivě čekám na začátek semifinále:-)
Reagovat
slacker
Srbenky, Rusky, Belorusky. Nemrzi te ze jsi se narodil jako Cech?
Reagovat
smazaný uživatel
To samozřejmě taky. :D Ale ne, fakt mě ten beachvolejbal baví víc i jako hra. Ten šestkový volejbal mi přijde strašně jednotvárný, pořád stejné akce...

slacker: Vůbec ne. Mně se líbí i spoustu českých holek (nejen sportovkyň). Třeba kdyby se hrál zápas ČR - Srbsko v basketu, tak fandím Češkám jako o život (přestože hezké holky se najdou v obou týmech). :)

Sonja: Aha, tak to jo. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Já si přeju finále Rafa-Nole, i kdyby to mělo být sebetěžší. Nádhernýmu pocitu porazit úhlavního rivala se nic nevyrovná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takto pred 2 rokmi

to bol velikansky smútok a plač
:(((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát nevstoupíš do téže řeky :)
Reagovat
smazaný uživatel
před dvěma lety? :D co se stalo?_:DD
Reagovat
Sonja
http://cs.wikipedia.org/wiki/Leteck%C3%A1_hav%C3%A1rie_v_Jaroslavli_v_roce_2011
Reagovat
smazaný uživatel
Keď si nato spomeniem
tak nemôžem tomu uveriť, že sa to fakt stalo
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy nezapomenu... #4 #15 #63
Reagovat
smazaný uživatel
#38
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to pardon, já myslel, že ten den prohrál Rafa s Novakem finále USO...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to by som určite neplakal
to je len šport
toto je ine
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafo a Stane pojďme na ně! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa a Novak
go
go
go
go
go
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já to přeju víc Stanovi, aspoň jedno finále grandslamu si zaslouží jako málokdo jiný.
Reagovat
MarcelPersch
ja taky, i s ohledem na narocnost mozneho finale, Stan na to podle me ma, Nole tu zatim neni moc presvedcivy, ale je to velky hrac :)
Reagovat
tommr
a že pánové nebudou svoje zápasy moc natahovat a ukončí je před půlnocí aby bylo možný sledovat finále ženskýho debla v nějakou normální hodinu ... :)
Jinak budu dneska ač nerad přát Djokovicovi a Nadalovi, protože pro postavení Tomáše by nebylo vůbec dobrý kdyby dál postoupili Wawrinka a Gasquet. Hlavně aby to ale odsejpalo a žádný pětisetáky prosím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já přeju Djokovi ráda, jinak Gasquetovi taky, bez ohledu na ohrožení Toma, protože Nadalovi nikdy fandit nebudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
rozum mi říká, že finále Nadal, Djokovic by bylo nejlepší. Ale stejně budu fandit outsiderům, ostatně skoro jako vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
a prečo nikdy nebudeš fandit Nadalovi?

sa ti nepáči ako muž?
:DDD
Reagovat
MarcelPersch
Spis se hone lidem nelibi jeho ritualy.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ho mam rad hlavne pre jeho hru
pre jeho koncentrovanost
pre jeho bojovnosť

a ritualy mam v pici
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě mi není sympatickej, nelíbí se mi jeho silový tenis, nelíbí se mi ani jako chlap... pro jeho rituály mám pochopení, protože to má hozený jinak a vlastně za to nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
raz sa vam nepáči
silovy raz pinkačky

ale OK to je v pohode tvoj názor
Reagovat
tito
už asi 50x omílanej
Reagovat
Fandina
Tak to mě se Rafa celkem líbí i mi je sympatický a obdivuji jeho hru, ale určitě víc fandím Rogerovi, jeho hra je pro mě zajímavější a celkem je mi víc sympatický a příjemný.
Reagovat
smazaný uživatel
to pinkačky má znamenat co?

Fandina - každej máme jiný vkus, Roger má určitě mnohem hezčí hru než Rafa, sympatie tak střed :))
Reagovat
Fandina
Lunej ... jasňačka ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že Katka s Bárou dneska zkompletují hattrick a zatancujou... :)

Abych se ještě vrátil ke včerejší prohře Katky v singlu...
Katka napsala na FB: "Dnes skončila moje vítězná šňůra v singlu na US Open. Moje protihráčka hrála velice disciplinovaně a nezkazila skoro žádný míček... Ve 2.setu jsem získala náskok 5/1, ale polevila jsem a pustila jsem ji do hry. S každým vítězným bodem šla nahoru a u mě to bylo naopak. Nakonec jsem prohrála 2/6 5/7, prohra mě moc mrzí, chtěla jsem víc...
Debla jsme vyhrály těsně 7/5 6/4, čeká nás finále!"

Nedivím se, že to Katku mrzí. Ztráta takového skóre je vždycky nepříjemná, ale to už je prostě tenis. Tam se nedá vedení "udržet" jako v některých jiných sportech, ale prostě se musí dát ten poslední míček... Věřím, že Katka nebude dlouho smutná a dneska si to s Bárou vynahradí v deblu. Zápas to bude určitě náročný, protože Belinda Bencic je juniorská jednička ve dvouhře a stejně jako Katka včera vypadla ve čtvrtfinále. Takže i ona si to bude chtít vynahradit titulem ze čtyřhry... Přesto věřím, že Katka s Bárou zvolí správnou taktiku a ukážou, že v juniorském deblu prostě nemají konkurenci. Holky do toho! :)
Reagovat
tommr
doufám, že se dneska projeví kvality český deblový školy a holky si vynahradí zklamání ze singlu. Stream z finále juniorek asi nebude? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel. Hledal jsem stream, ale nic jsem nenašel...
Reagovat
smazaný uživatel
Soderling
návrat v hale Bercy
Reagovat
spaniel
Fakt? To by bylo super, mam lístky.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrovolně? Mně se totiž hala absolutně nelíbí a navíc nemám rád celý ten turnaj, který je blbým umístěním v kalendáři degadrován, spousta špičkových hráčů, kteří pak putují na TM, na něj prdí. A Frantíci jsou v Bercy jsou nejvíc unfair ze všech snad.
Reagovat
smazaný uživatel
neni to iste ale Soderling to dal ako svoj možny navrat a veri že tam aj nastúpi

a turnaj je fakt blbosť
naj hrači naj nejdu alebo tam idu odflaknuť
Reagovat
tito
se vším, ale zvlášť s poslední větou souhlas
Reagovat
UnrealTom
doufám že H+H to dotáhnou do vítěznýho konce, jinak semi chlapi to je jasný Djoker a Rafa jasný finále
Reagovat
smazaný uživatel
H+H TO DAJU PODLA MNA

FINALE Rafa - Nole to je jasnyyyyyy

a aj Paes - Stepanek vyhraju

finale vyhra Nadal a Azarenka
Reagovat
smazaný uživatel
Serena tu uječenou sirénu vypne,o tom nepochybuju!!
Reagovat
smazaný uživatel
veď uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujem ten kurz na Serenu 1,2

to je vtip?
veď je jasne že Victoria bude hrať jak o život
na tomto US Open nepredviedla to čo predvedie vo finale
Serena bude plakať po prehre zajtra
Reagovat
Astarin
Zdá se, že když se Čechům moc nedaří v singlech, tak to vynahrazují v doublech :D ...Máme zastoupení ve finále mužského, ženského i dívčího doubla, není-liž pravda? :) Plus v mixu bylo české zastoupení(Skvělá Andy) úspěšné.
Reagovat
smazaný uživatel
nj, je to tak. Akorát mě trošku mrzí, že v chlapecké soutěži není žádný český hráč. Kdy naposledy byl? Budoucnost českého mužského tenisu je dost nejistá.
Reagovat
tommr
jj po tom propadáku v singlech je nanejvýš potěšující, že se nám tak daří aspon v deblech. 4 deblový finále na GS jsou skvělej úspěch a je navíc docela slušná šance, že by z toho mohly bejt 4 tituly ... :)
Reagovat
Sonja
IDEMO!!!
Už teď jsem nervozní, jak to dopadne, ale věřím ve výhru...i kdyby v 5 setech. Teda za předpokladu, že Novak bude hrát líp než proti Južnému, protože jinak ho Stan sfoukne...
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMO!!!!! Budu doufat a věřit zároven s Tebou, že to dopadne tak jak má...bude muset jet na víc než 100 procent.
Reagovat
VlS
Věřím, že to Novak dá, kdyby ne, tak finále by bylo o ničem. Stan je teď trochu na koni, ale pořád je to Stan. U druhého SF asi není pochyb, to by se Rafovi muselo něco přihodit, aby měl Ríša šanci.
Větší drama to asi bude u holek ( Háček), tam to nebude zrovna procházka, ale přeju jim, aby získaly titul.
Juniorky si taky máknou, Belinda je hodně dobrá, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=KE2NjuSd7-Y

Toto je neuveritelné..Vedel som, že nestúpa na ciary, ale že to má až takto vyšperkované, tak to je ozaj na červený diplom z povercivosti...

Apropos, doležitá vec..Hovorí sa, že Nadal je tenista so snáď najlepšou koncentráciou..Prvému, druhému i poslednému fiftínu venuje rovnaku a teda maximálnu pozornosť..A možno je nepriamo na vine aj jeho poverčivosť..

Rafa jednoducho tým, že nestúpa na čiary a dokonca ich prekračuje výhradne pravou nohou udržuje svoju hlavu v koncentrácii aj mimo hry..Nikdy teda nevypne, aj v prestávkach drží mozog v aktívnom móde, koncentruje sa, aby bolo všetko tak, ako má byť...Je to skvelé psychologické cvičenie, ktoré ho drží v strehu a pomáha mu aj vo výmenách..Ak sa človek medzi výmenami nesústredí, rozmysla nad poslednými prehranými fiftínmi alebo si dokonca v podvedomí odskočí úplne mimo tenis je pravdepodobnejšie, že na dalsiu lopticku nebude na sto percent ready..

Kludne si to vyskusajte, ja sám to urobím, vacsinou medzi výmenami myslím na somariny a toto jednoduché cvičenie zabezpečí moju myseľ na kurte...Mozog nevychladne, bude stále v pracovnom nasadení...Super vec, ktorá funguje, Rafovi pomáha, hoci s tým ani nerátal..
Reagovat
Sonja
Taky jsem vždycky obdivovala tu Rafovu stoprocentní soustředěnost... Tu by mu mohli závidět i jeho největší rivalové.
Reagovat
smazaný uživatel
To je stará známa věc, že v hlavě, soustředění, psychické odolnosti na kurtu obecně, je Rafa jednoznačná jednička :-)
Reagovat
Sonja
Tak tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako českej fanda si moc přeju, aby to vyšlo jak Háčkám tak i Radkovi s Paesem. Takže dneska opět budu zase fandit, nervit a přát úspěch :))
Reagovat
tommr
a nezapomínej, že dneska hrajou finále debla i naše juniorky. V deblech zůstáváme i nadále tenisová supervelmoc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :) Osobně si myslím, že patříme pořád k tenisové velmoci :)) A jsem moc ráda, že na USO máme pořád české zastoupení :))) Andrejku jsem neviděla tak dlouho nabuzenou, je fajn, že má takový úspěch :)
Reagovat
tommr
za Andreu jsem obzvlášt rád. Bylo mi jí až líto jak se letos trápí. Snad jí ten úspěch na USO zase postaví na nohy nejen v deblu ale i v singlu ... :)
Reagovat
slacker
Vsimate si jak je Tommmr po navratu optimisticky? az se vrati quesh tak doufam ze prestane byt za destruktivniho fanatika (aspon na cas)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole 3:1, Rafa 3:0
Reagovat
smazaný uživatel
Oba 3:0 a v pondelok 5setov, 5hodín..
Reagovat
smazaný uživatel
A kupa nudy k tomu...jako já byl fakt zastáncem jejich zápasů, i když mnozí psali, jaká to je pinkaná, nuda, že zdržují atd. Ale už to i u mě přesáhlo tu míru a fakt mě tenhle matchup prostě nenadchne, je to již docela nuda, ohraná písnička, není se čemu divit, když spolu hráli 36x. Pokaždé je to to samé, výměny naprosto totožné, rozhodují maličkosti, jeden druhého nemá jak překvapit a jedou si furt to svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
No když už to říkáš i ty, tak to je teda co říct :)
Reagovat
Sonja
Máš recht, lepší bude, když postoupí Stan a do půl druhé hoďky bude hotovo...
Reagovat
Sonja
Jinak aby nedošlo k nedorozumění, taky si nepřeju pětihodinovej zápas. Ani náhodou. Jen si myslím, že ze všech hráčů na okruhu je Novak jedinej, kterej to finále v kombinaci s Rafou může aspoň trochu zdramatizovat, udělat napínavým... samozřejmě taky nemusí- může to bejt jednostranné, ošklivé finále (podobně jako Wimbl), ale šanci má Nole ze všech největší.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ovšem i Delpo dokázal zápas s Rafou trochu zdramatizovat :) Juana řadím mezi hráče, který dokáže zahrát krásnej zápas s jakýmkoliv hráčem, pokud hraje svůj útočnej tenis a má svůj den - viz Hewitt apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápej mě zle, já chci postup Novaka a jeho výhru ve finále, samozřejmě, že je to lepší než jednoručák proti Nadalovi. Na zápas se budu určitě dívat, budu fandit Nolemu jako divý. Jen mi jejich souboj nepřijde tak atraktivní jako dřív, pořádný náboj má pro mě už jen na RG.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist