14. den na French Open: Vondroušová bojuje o titul, ve finále ji čeká Bartyová

8. 6. 2019, 08:00
Previews 295
V rámci čtrnáctého hracího dne letošního ročníku antukového grandslamu French Open poznáme letošní vítězku ženské dvouhry a šampiony mužské čtyřhry. Markéta Vondroušová ve svém životním finále změří síly s další debutantkou ve finále grandslamu Ashleigh Bartyovou. Finále mužské čtyřhry obstarají dvojice Jérémy Chardy, Fabrice Martin a Kevin Krawietz, Andreas Mies.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Vondroušová (ČR) - Bartyová (8-Austr.) | Court Philippe Chatrier (od 15:00 SELČ)
• Finále čtyřhry mužů •
Chardy/Martin (Fr.) - Krawietz/Mies (Něm.) | Court Philippe Chatrier (od 17:00 SELČ)


• Češi v akci •
Markéta Vondroušová (38.) - Ashleigh Bartyová (8.) | Court Philippe Chatrier (od 15:00 SELČ)
Velmi překvapivé, ale pro české fanoušky naprosto snové obsazení bude mít ženské finále. Devatenáctiletá česká hvězdička Markéta Vondroušová totiž dnes zabojuje o pohár Suzanne Lenglenové. Poslední překážkou rodačky ze Sokolova bude o čtyři roky starší Ashleigh Bartyová, která si rovněž zahraje první grandslamové finále. Oba předchozí souboje bez ztráty setu vyhrála Bartyová.

Vondroušovou čeká čtvrté kariérní finále a první mimo nejnižší podniky série WTA International. Dosud uspěla jen jednou. Zatímco letos v Budapešti ani Istanbulu trofej pro vítězku nevybojovala, předloni z kvalifikace senzačně ovládla halovou akci ve švýcarském Bielu. Na grandslamech je druhou českou finalistkou letošní sezony, Petra Kvitová prohrála finále Australian Open s Naomi Ósakaovou. Kvitová je zároveň poslední českou grandslamovou šampionkou (Wimbledon 2014).

Vondroušová je první českou finalistkou French Open od roku 2015, kdy Lucie Šafářová v souboji o titul nestačila na Serenu Williamsovou. Jedinou českou vítězkou pařížského grandslamu je Hana Mandlíková (1981). Celkově je Vondroušová šestou českou finalistkou grandslamu od vzniku samostatné České republiky v roce 1993.

Bartyová má ve finálových bojích kariérní bilanci 4-4. Letos zkraje roku neuspěla v Sydney, na konci března v Miami získala svůj nejcennější titul. Bartyová je první australskou finalistkou French Open od roku 2010 (Samantha Stosurová) a může být první australskou šampionkou od roku 1973 (Margaret Courtová). Naposledy zvedla Australanka grandslamovou trofej nad hlavu v roce 2011 na US Open (Stosurová).

pohár Suzanne Lenglenové

Vondroušová bez ohledu na dnešní výsledek premiérově pronikne do Top 20, v pondělí bude nejhůře 16. hráčkou světa. V případě triumfu bude světovou jedenáctkou.

Bartyová má jistou třetí příčku. Pokud dnes zvítězí, může si ještě o jednu pozici polepšit, na světovou jedničku Ósakaovou by ztrácela pouhých 136 bodů.

Ani jedna z aktérek nemá s grandslamovým finále žádnou zkušenost a uvidíme, co s nimi udělá nervozita, která se jistě minimálně na začátku utkání dostaví. Vondroušová i Bartyová prožívají životní sezonu, finále favoritku nemá. Jistotou je, že uvidíme několik pohledných delších výměn a hlavně velkou porci technických úderů z obou stran.

Tip: Bartyová ve třech setech

Aktuální forma
Vondroušová i na antuce pokračovala ve vynikající formě z úvodních měsíců letošní sezony. V Istanbulu bez ztráty setu prolétla až do finále, v němž neudržela vedení proti rozjeté Petře Martičové a druhou trofej nezískala. V pražské Stromovce se kvůli zdravotním potížím nepředstavila. V Římě si vše vynahradila postupem do čtvrtfinále a skalpem Simony Halepové.

Cesta turnajem
Na French Open Vondroušová prožívá vůbec nejlepší turnaj své kariéry a do finále postoupila bez ztráty setu. Devatenáctiletá Češka vyřadila Yafan Wang, Anastasii Potapovovou, nasazenou Carlu Suárezovou, v osmifinále deklasovala nasazenou Anastasiji Sevastovovou, ve čtvrtfinále v těžkém zápase přemohla nasazenou Petru Martičovou a v semifinále nasazenou Britku Johannu Kontaovou.

Historie na French Open
Vondroušová při své premiéře (2017) došla do druhého kola. Loni vypadla hned v prvním kole, v němž po zdravotní pauze nestačila na Anu Bogdanovou.

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Istanbul, Budapešť (finále)
Největší úspěchy na antuce: Istanbul (finále)
Bilance: 28-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 13-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-2 (kariérní 2-7)
Bilance ve finále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 0-2 (kariérní 1-2)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Markéta Vondroušová - French Open
Kariérní bilance: 7-2
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Istanbul (finále), Řím (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Yafan Wang (6-4 6-3), Potapovová (6-4 6-0), (28) Suárezová (6-4 6-4), (12) Sevastovová (6-2 6-0), (31) Martičová (7-6 7-5), (26) Kontaová (7-5 7-6)

Aktuální forma
Bartyová na všech sedmi letošních turnajích došla minimálně do osmifinále. Zkraje roku v Sydney obhájila finálovou účast, na Australian Open si zahrála premiérové grandslamové čtvrtfinále a v Miami získala svůj nejcennější titul. Do antukového jara vstoupila až v Madridu a postoupila do čtvrtfinále, v Římě skončila o kolo dříve.

Cesta turnajem
Na French Open prožívá stejně jako Vondroušová životní grandslam. Bez ztráty setu si poradila s Jessicou Pegulaovou, Danielle Collinsovou, Andreou Petkovicovou a Madison Keysovou. V osmifinále proti Sofii Keninové naopak set ztratila a v semifinále proti Amandě Anisimovové musela otáčet stav 6-7 0-3.

Historie na French Open
Bartyová v minulosti hrála hlavní soutěž French Open pětkrát a dočkala se pouhých dvou výher. Letos tak své pařížské maximum výrazně vylepšila.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami (vítězka);  Sydney (finále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (finále)
Bilance: 30-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 10-2
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 5-0 (kariérní 16-7)
Bilance ve finále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 1-1 (kariérní 4-4)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Ashleigh Bartyová - French Open
Kariérní bilance: 8-5
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Madrid (čtvrtfinále), Řím (osmifinále)
Cesta turnajem: Pegulaová (6-3 6-3), Collinsová (7-5 6-1), Petkovicová (6-3 6-1), Keninová (6-3 3-6 6-0), (14) Keysová (6-3 7-5), Anisimovová (6-7 6-3 6-3)


• Finále čtyřhry mužů •
/ J. Chardy / F. Martin - / K. Krawietz / A. Mies | Court Philippe Chatrier (od 17:00 SELČ)
Naprosto nečekané finálové složení bude mít i finále mužského debla. O titul si to totiž rozdají nenasazené páry - domácí duo Jérémy Chardy, Fabrice Martin a německá dvojice Kevin Krawietz, Andreas Mies. Bude se jednat o premiérový souboj.

Chardy s Martinem zaútočí na čtvrtý společný triumf, první grandslamový. Chardy bude usilovat o osmou kariérní trofej, Martin má na kontě pět titulů. Oba dnes budou bojovat o premiérový grandslamový vavřín.

Cesta turnajem
1K: (15) McLachlan/Struff (6-3 6-3)
2K: Middelkoop/Puetz (7-6 6-2)
OF: (1) Kubot/Melo (5-7 6-2 6-3)
ČF: (11) Ram/Salisbury (6-4 7-6)
SF: (3) Cabal/Farah (7-5 6-4)

Krawietz a Mies sice v únoru ovládli halu v New Yorku, ale jinak se pohybují hlavně na challengerech, proto je postup do finále French Open pro Němce obrovským úspěchem. Triumf v New Yorku byl pro oba premiérovým titulem mimo challengery a turnaje ITF.

Cesta turnajem
1K: Guinard/Rinderknech (7-5 6-4)
2K: (13) Mahut/J. Melzer (6-4 6-4)
OF: (4) Marach/M. Pavič (5-7 6-3 7-5)
ČF: Lajovič/Tipsarevič (6-1 6-7 7-6)
SF: Pella/Schwartzman (7-5 6-3)

FRENCH OPEN 2019 - PROGRAM 14. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE CHATRIER • (od 12:00 SELČ)
1. Djokovič (1-Srb.) - Thiem (4-Rak.) 2-6 6-3 1-3 / dohrávka
2. Vondroušová (ČR) - Bartyová (8-Austr.) / nejdříve v 15:00 SELČ
3. Chardy/Martin (Fr.) - Krawietz/Mies (Něm.)
Kompletní program 14. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

295
Přidat komentář
No-le
Pro mě Djokovič v podivném mentálním rozpoložení - jako by věděl, že zítra proti Nadalovi stejně nebude mít šanci,takže nemá cenu se nervovat...
Jinak Thiem asi lepším hráčem. Nole se několikrát dokázal úspěšně vrátit, ale pak nedokázal už nic vymyslet, přestože byl aktivnějším hráčem. Trápil se na podání a zbytečně chyboval...
Zítra uvidíme. Samozřejmě se nabízí že Nadal vyhraje ve třech setech, ale kdo ví, co se může stát. Thiem musí vyhrát první set.
Reagovat
SwissMaestro
Thiem by měl šanci NAdala porazit, ale takto mu nesebere ani set dle mého. Nadal je na RG jako doma a hlavně už 24 hodin odpočívá po ne tak moc náročném zápase. Thiem hrál včera, dneska dlouhý zápas....podle mě není o čem
Reagovat
Patik
Tá antuka je tu strašne strašne ultra pomalá...Nole dával také bomby kolkorazy a nič jak keby junior udieral do lopty.
Reagovat
dadaft
před pořadateli smekám, dělali co mohli........... ale nestačilo

jestli bude ovšem Dominic tak pomáhat soupeři, jako dnes, Nadalovi stačí jedno tričko a hodinka a tři čtvrtě...
--------------------------------------------------------

po zprzněném ženském semi bude finále jen se zpožděním, to je lepší, než se od těch pometel dalo čekat...
Reagovat
smazaný uživatel
Šialené. Totálne šialené. Kto by si stavil na thiema po tych zahodených MB?..Kto?
Reagovat
LukH
Škoda toho počasí, Dom je cca jediný, který může za v jednom provedeném zápase Rafana v Paříži dát
Reagovat
Patik
Zajtra uhrá 5 gemov a bude rád že je rád.
Reagovat
LukH
Nic proti, ale Rafa toho tady letos taky moc neukázal, ve srovnání s jinými herně dominantními ročníky
Reagovat
Patik
Nadal ani nemusí nič predviesť Thiem mu to zajtra krásne ulahčí..opakovanie minulého ročníka..opäť nuda..aspoň Roger to tu trošku spestril s Djokovičom.
Reagovat
Marduch
abys nebyl překvapen...
Reagovat
Fazzzy3
To skor Roger bol rad za 9 gemov nie? Lepsie ako 4 v roku 2008
Reagovat
Mayo
Po roku zase to iste finále, Thiem sa posunul za Rafu na druhého naj antukara.
Reagovat
Patik
Bože ja neviem čo je to za hráča ten Thiem..najprv nastúpi v Indian Wells bez formy a nakoniec vyhrá titul..teraz to ledva vybojoval s Bublikom a nakoniec vyradí Djokoviča..zajtra zase dostane tri nula od Nadala a tým sa konečne táto maškaráda skončí..Nole Roger vidíme sa na tráve..Nadal Thiem vidíme sa v Monte Carle.
Reagovat
kada.tom
Obhájil loňský výsledek, dobrá práce. Proti Rafovi může být vyrovnaným soupeřem, ale taky nemusí, přeci jen ta únava a Rafovo 2 dny volna ... uvidíme, každopádně já budu spokojen tak či tak :-)
Reagovat
Ereinion
Dominic zaslouženě, nebýt těch pauz, tak vyhrál už dávno
Reagovat
Denis92
Pekny zapas. Ak sa bude hrat finale zajtra, tak je Thiem bez sance. Nadal ho znici v 3setoch..
Reagovat
smazaný uživatel
25 ročný hrac..:)
Reagovat
Marduch
říká gaučový glosátor, co nikdy takřka nesportoval. Nebo?
Reagovat
smazaný uživatel
Pyta sa frustrovaný jedinec?...

No na bezných turnajoch hrajú chlapci 5 dní za sebou..

Takze to, ze odohral stvrtok 2hod, piatok hodku a pol a v sobotu 2.5hod neni nic na co by nebol zvyknutý. Na to nepotrebuješ vyhrat Iron Man-a aby si to vedel.
Reagovat
Marduch
Na bežných turnajících.. aha.. Zítra je výhled na 5-seťák, tak snad to Dom zvládne ustát.
Reagovat
Mayo
Vamos Dominic (:
Reagovat
blixa
No jo, no. Ono je to fuk, stejně ho zejtra Rafa bohužel vypráská.
Reagovat
paddy
Nadal prý bude hrát F pravou rukou, aby levou pošetřil na další turnaje
- kurzy zůstávají beze změny :-)
Reagovat
Andrew89
:D:D:D
Reagovat
dadaft
dokonce prej v žabkách, aby líp cítil oblíbenou antuku
--- ani to s kurzy nehlo
Reagovat
slacker
proc ne rovnou bos?
Reagovat
Andrew89
:D:D mě zabijete:D představa Nadala v žabkách s raketou v pravé ruce :D:D:D
Reagovat
slacker
tajdrdlici konecne vypadli z kurtu
Reagovat
Denis92
Takze Tsitsipas je na urovni Thiema :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas ma lepsiu hlavu.
Reagovat
ipko
zaslúžene, Dom má tento rok reálnu šancu na titul
Reagovat
vrabejka
Nevadí RAFA ho zničí to se nebojím :)
Reagovat
Andrew89
jojo 3:0 to asi bude..a další GS u Rafy na poličce:)
Reagovat
Andrew89
winner na MB byl luxusní. Gratulace Domovi...udělal mi radost:)
Reagovat
Dobry-den
Konec, Gratulka. :D
Reagovat
LukH
... a zítra začít tak jakým míčkem dnes skončil
Reagovat
kada.tom
Joooooooooooooooo :-)
Reagovat
LukH
Dome poooojd
Reagovat
Jon61
Pátý set bez tie-breaku, to může trvat dlouho, Nadal si vítěze vychutná, ani jeden mu nebude důstojným soupeřem.
Reagovat
LukH
Nechápu, proč v Paříži nechali pravidla pátého setu postaru
Reagovat
smazaný uživatel
Pretoze antuka TB piateho nepotrebuje. Ved len piaty set ponukol 5-6 breakov. Je to logické.
Reagovat
tommr
ti dva matláci tam můžou strašit ještě několik hodin ...
Reagovat
Andrew89
snad to ten Dom domatlá
Reagovat
tommr
vždyt je úplně neschopnej. Ted moh Djokovice prohodit po lajně a místo toho mu to nahraje přímo na raketu ...
Reagovat
Andrew89
to jsem taky nepochopil :D
Reagovat
dadaft
konečně to dolabilovali do konca koncovatého...
Reagovat
paprikovygulas1
Ako chápem že máte vo finále zástupkyňu a netrpezlivo čakáte na jej zápas no objektívne momentálne chce väčšina tenisových fandov pozerať zápas, ktorý práve prebieha
Reagovat
Andrew89
to je věc názoru, ale chápu ten komentář..nemáte ani tenistu..a ani tenistku na která by došla někam daleko:)
Reagovat
paprikovygulas1
Paneboze toto nie je o slovenskom tenise. Ale celosvetovo fanúšikov viac zaujímal tento zápas ako ženské finále. Tým nechcem nijako znehodnocovať Vondrousovu či Barty ale je to proste tak. Aj mna viac zaujímal zápas medzi Domom a Djokovičom a to aj keby mame vo finále Cibulkovu alebo hocikoho
Reagovat
Andrew89
už těmahle hloupejma kecama to znehodnocuješ. Tenisportal.cz - tak na co tu asi ted čeká většina národa? rozhodně ne na pinkačku Djoko - Dom. Sry
Reagovat
paprikovygulas1
Pekne že si spomenul tenisportal. Pozri si včerajšie článok o postupe Vondrovsovej a Bartyovej a potom si pozri článok mužskom semifinále kde sa viac diskutovalo. Vidíš to, aj samotných Čechov proste viac zaujímali mužské zápasy a to kvôli tomu že tam hrali mena veľkého kalibru. Hlavne sa ukľudní, ja som sa ti snažil čo najobjektívnejšie odpovedať no ty nie a nie to pochopiť.
Reagovat
Andrew89
mluvíš za sebe, to ti neberu. Já v tuhle chvíli za většinu národa...takže asi tak ;)
Reagovat
paprikovygulas1
Ja nehovorím za seba ani za Slovensko ale celosvetovo viac ľudí zaujímal Dom vs Djoko. To že Čechov viac zaujíma ich zástupkyňa plne chápem aj keď ruku do ohňa by som za to nedal :)
Reagovat
Andrew89
už jsem to psal na začátku..tohle nemůžeš pochopit, když tam nikoho nemáte
Reagovat
paprikovygulas1
To je nemožné ti vysvetlit keď si taký natvrdnuty, myslis že celosvetovo sledovalo viac ľudí zápas medzi Thiemom a Djokovicom alebo medzi Ash a Vondrovsovou?
Reagovat
spaniel
Je natvrdly.
Reagovat
tommr
já to nikomu neberu, ale proč to nedohráli včera když na to počasí měli?
Reagovat
safi1313
Ako - bez si psát na svk fórum jestli mate ...? Ale vzhledem ze není v dohledny ani hrac ani hračka o které by se psalo, tak nemáte ani forum co? :)
Reagovat
MarcelPersch
Když vidím, jak Djokovič s Thiemem hrají, být Roger v druhé půlce pavouka, nejspíš by tu zase udělal finále a byl i důstojnějším soupeřem pro Nadala.
Reagovat
kada.tom
Novak je tím dnešním chováním "napřesdržku" ...
Reagovat
paddy
Nadal se směje, protože už ví, že ve F ho čeká lehčí soupeř, než myslel
Reagovat
Mayo
Áno Djokovic je ten najľahší super :D
Reagovat
MarcelPersch
Znovu se musím smát tomu, že si brixber vážně myslí, že Dom má na to porážet big 3 :DD
Reagovat
paprikovygulas1
Žijem v inej realite alebo čo. Podľa mna Thiem ma hneď niekoľko skalpov Big 3 ale oprav ma ak sa mýlim, predsa len v tvojej realite je to zrejme inak
Reagovat
MarcelPersch
Porážet na GS, nemá na to hlavu prostě.
Reagovat
paprikovygulas1
Presne minuly rok koho vyčistil?
Reagovat
paprikovygulas1
No a je to tu, dnes ho opäť porazil :)
Reagovat
Dobry-den
Mečboly v čudu. Takže asi hotovo. GSM Čokovič.
Reagovat
dadaft
nutno pořadatelům přiznat, že proto aby byl Djokovič ve finále udělali všechno včetně ztrapnění se před celým tenisovým světem.

a Dominic jim ještě s radostí pomůže

pomóóóc
Reagovat
Ereinion
Festival lability z obou stran
Reagovat
Blondie
Ježiši, ti chlapi jsou tak strašně labilní...

;-)
Reagovat
Andrew89
a nadávají tu holkám:D...wta hadr v mužském SF:D
Reagovat
Blondie
Jasně, na to byla má narážka :D
Reagovat
dadaft
teď už vím, čím budu odpálkovávat chytráky, co se někdy přijdou navážet do nějakého nervózního ženského zápasu...
Reagovat
Andrew89
asi tak
Reagovat
Blondie
**kývá**
Reagovat
Kozoroh
Tvl, to je dnes neuvěřitelná brejkovaná...
Reagovat
EllNino
Hej už jdete z kurtu, bože -_- .... Dominic teď totálně selhal
Reagovat
kada.tom
tak teď to zase nezvládá Dom ... achjo :-/
Reagovat
kada.tom
LOL ... to jsem dlouho neviděl tohle u chlapů ... DF a dvě totálně easy chyby :-D

tak, Dome, dopodávej to, prosím :-)
Reagovat
dadaft
Francouzi o sobě rádi říkají různé nesmysly ....... že jsou chytří, galantní, pozorní............... tak určitě.
ale leda ve snu.
Reagovat
kada.tom
hmm, 3:4 ... to ještě může být dlouhé
Reagovat
com
treba 30:32 :D
Reagovat
kada.tom
tak stát se to může ...
Reagovat
com
tak ne, Djokovic je dneska marnej :D
Reagovat
MarcelPersch
Dobrý zakrik :D
Reagovat
Pavlis
Je to neuvěřitelný, jak Djoker teď hraje.
Reagovat
Kozoroh
Tak v 7. gemu se No1emu hra na síti vyplatila. Rebrejk!
Reagovat
Frantz
omg komu to furt cpeš, ty tvoje houna..??

5:4 Rebrejk!!!
Reagovat
baggik
Djokovičovi se jednoduše nedaří. Thiem mu křižné balony vyškrábne zpátky a on pak buď zahraje příliš opatrně nebo zkazí.
Reagovat
Frantz
klid, nejtrapnější GS je pořád suverénně Wimblas - imbecilní nasazování mimo aktuální žebříček, bílý panáci, rozšlapaná hlínotráva u BL, volná neděle, kdy jsou všichni doma, mají volno a ono se nehraje, protože stupid tradice atd...
Reagovat
Mayo
Djokovic 7-5 zvíťazí
Reagovat
Mayo
Všetko ide presne ako som očakával, hneď brejk.
Reagovat
Denis92
Zruste tento otrasny GS bez jastrabieho oka, svetiel a strechy.
Reagovat
MarcelPersch
Ale no tak, s tím jestřábím okem souhlasím, ale tu střechu a světla jim roky blokují památkáři/ekologové a lidé v referendech.
Reagovat
Denis92
V takom pripade to presunut inam. Nie je mozne, aby mal GS takuto uroven..vsade inde sa zlepsuju podmienky a vylepsuje zazemie, len v Parizi su stale zaseknuty v roku 2005..
Reagovat
Herbert_Hoover
Obloha zatažená, diváci netrpěliví, finále bab už mělo začít a Novak si tam vesele kope s míčkem..
Reagovat
Jon61
Kdyby si míčkem hodil 2-3 krát, on s ním udeří snad patnáctkrát.
Reagovat
Jon61
Omlouvám se, ale myslím tím před servisem. To jestli si kopal nohou jsem nesledoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten GS by měli zrušit.
Reagovat
patriks
po zastřešení ? Já tedy určitě ne, ty zastřešené kurty jsou opravdu nepříjemné, ne-li hnusné, příkladem je Madrid. Vrhá to stín, ve kterém není nic vidět... Prakticky to mění charakter na hru pod střechou i když je střecha otevřená.
Reagovat
Jon61
Ale stín vrhají i tribuny. Pravdou je, že se na to špatně dívá kvůli kontrastu světla a stínu.
Reagovat
dadaft
to je výsměch,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
MarcelPersch
Co těm hráčům zatraceně tak dlouho trvá? Už mohli dávno hrát!
Reagovat
smazaný uživatel
Cakaju kym zacne prsat.
Reagovat
smazaný uživatel
Absenciu strechy, s prizmurením oka chápem..

Ale prečo nemajú svetla?..Je tam nejaký problém, čo tomu bráni..

Ved svetlá ma uz aj vidiecky kurt na jazere.
Reagovat
aligo
ekologie....
Reagovat
aligo
životní prostředí....
Reagovat
Ereinion
Někde jsem četl, že to prolobbovali obyvatelé tamní čtvrti, ale nevím
Reagovat
aligo
Jak by nemohli ty dva idi×ty dát na suzan aby mohlo finále začít včas
Reagovat
kada.tom
finále RG letos nikoho moc nezajímá ... tuze neatraktivní obsazení, zlatý Novak s Dominicem :-)
Reagovat
MarcelPersch
Mě tedy ano. Od začátku tisíciletí je to teprve po šesté, co finále česká hráčka dosáhla.
Reagovat
Kozoroh
Kvůli principu konzistence. Zápas musí být dohrán na stejném kurtu, na kterém byl odstartován.
Reagovat
baggik
Proč nadáváš hráčum?
Reagovat
raduz
Nejvíce mě sere to,ze Djokovic by to celé za trochu standartnich podminek celé vyhral,protože je zkrátka nejlepši.Citi,podobně jako já nespravedlnost a nedokaze pojmout ten hrozný šlendrian těch francouzských šašků.
Reagovat
MarcelPersch
Ano, jistě :D pravdou je, že od AO nevypadal déle jak 1 zápas víc jak solidně.
Reagovat
smazaný uživatel
Standardne tu od roku 2011 vyhral raz, ked sa Rafa odhlasil.
Reagovat
raduz
Federer by s Nadalem na antuce probrál vzdy a je lhostejno,jaké by byly podminky ,či zda by se hrálo na dva nebo tři vitězne.Porazil ho jen dilem náhody na modré antuce tuším,kdy příčinou byla ta modrá pěst na oko.Ma pro Nadala idealni hru na antuce.Djokovic vsak je jiný ale zcela jiný level,navic si na GS na Nadala věrí cim dál vice.Za standartnich podminek,dnes jíž běznych na jinych GS by Nadala vyprovodil z kurtu možna i ve třech setech...AO a Wimbledon maji světové parametry USO má sve akceptovatelné mouchy,toto je ale šlendrian a čuckařeni zároven.Hnus
Reagovat
Andrew89
jezis to jsou plky...to snad ani nemuzes myslet vazne:D
Reagovat
paprikovygulas1
Tak nech ide hrať Ping Pong, keď chce mat neustále nemeniace sa podmienky. Nech sa ide pozrieť na turnaje žiakov či dorastencov za akých podmienok musia hrať a verím že aj on to zažil tiež v ich veku. Za tie milióny čo dostávajú musí byť schopný za akéhokoľvek počasia.
Reagovat
MarcelPersch
https://twitter.com/IncorrectTennis/status/1137336416231350272?s=20

:D
Reagovat
SpacialRecognition
je jedna velká s****a. Nejhorší grandslam.
Reagovat
baggik
Je to tak. Frantíci sto let za opicema.
Reagovat
kada.tom
hmm, tak Dom kousek od výhry a déšť, snad to po pauze dotáhne k vítězství :-)
Reagovat
raduz
Jak by řekl Zeman,čučkari jsou ti organizátori.
Reagovat
MarcelPersch
V pondělí má taky pršet, pokud tedy chtějí hrát v pondělí, měli by presypat antuku na centrální kurt na Wimbledonu :D
Reagovat
Mayo
Boh vie či zápas sleduje aj legendárny Hermann Maier.
Reagovat
woody
Fanousek Novaka me dnes opravdu zarazi jeho chovani... Vari se to v nem ale mel by to ustat.

Thiem beha skoro po tribune jak stoji vzadu, a Novak si s tim nedokaze poradit, to je druha vec ktera me zarazi... Novak slabsi hlavne z BH..Bohuzel ani jeden nema ve finale sanci a cekam hladkou třinulku...
Reagovat
Patik
Veľa ľudí čo sedia za telkou sa rozčulujú nadtým čo sa tam deje..nadávajú na grandslam a podmienky na kurte a pri tom sa nás to ani netýka a hráč ktorý tam o niečo bojuje a záleží mu nato nemá právo sa rozčúliť a reagovať na niečo.
Reagovat
woody
Ja ale nenadavam na grandslam, strechu nemaji s tim clovek nic neudela.. Ze Novak podava, kdyz jeste divaci tleskaji, to me zarazi
Reagovat
Patik
Má toho dosť.
Reagovat
raduz
Ja se mu nedivim.Je to špičkový hráč,tudiž vyžaduje i spickové podminky od organizátorů.Je navic inteligentni a věci tudiž vnimá v souvislostech.Neni to Nadal,ktery bude hrat to své i v trusu.I když možná,kdyby prohrával?
Reagovat
MarcelPersch
Už se to několikrát řešilo, Nadal sice neremca, ale hloupý není. Většina hráčů se shodla, že má vysoké tenisové IQ.
Reagovat
raduz
Tenisové zcela určitě..
Reagovat
Kojinho
Nadal hraje velice chytře. Koukněte na YouTube analýzu zápasu Federera s Nadalem na kanálu Gil Gross, kde rozebírá, jak Rafa využil větru. Podával "dvakrát druhé podání" tzn. dal spoustu spinu + vítr, s čímž měl FedEx problémy a další postřehy.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vystupuje úplne inak v spanielcine, ako v anglictine..

Na hlbsie myslienky nema slovnu zásobu, co sa AJ týka.
Reagovat
raduz
Za ty roky by vice myslenek dal při troše pile i clověk s IQ cca 70.I z tak nízkým IQ lze uspěsně odmaturovat.
Reagovat
Mayo
Strane kk.tiny píšeš (: ty trus
Reagovat
raduz
Seš blb,ktery nevi o sportu a zákulisi v tenisu nic.
Reagovat
Mayo
Plačeš tu kvôli neschopnosti organizátorov a spomínaš Nadal s trusom, srandista.
Reagovat
rybicka
No, my se můžeme rozčilovat, protože tím nikoho neovlivňujeme, ne?
Reagovat
Jon61
Francouzi je trapní, areál přestavovali, ale bez osvětlení a zastřešení, je to ... na nic.
Reagovat
raduz
Odpornějši GS neznám.Ty zápasy maji uroven,podobnou těm,co jsme hrávali v podobném písku na pionýrskych taborech.Djokovič s Tiemem k tomu nepřistupuji ve vši vážnosti.Jen Nadal bude vždy hrát to své,a to i klidně na kurtu plném trusu.Inteligence býva totiž mnohdy přitěží.Už,aby přislo travnaté obdobi a hardy...
Reagovat
steve79
Podoba se to Řimu
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz 4.65 na otočku, hmm.
Reagovat
Mayo
Ako zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Thiem postúpi, tak ma vstupenka na zápas stála 20 euro..:)
Reagovat
Andrew89
se potvrdilo ze RG je nejhorsi Gs. Do toho pripocitejme naprostou neschopnost organizatoru a vysledek vidime vsichni. Je to otravny jak pro hrace,tak pro divaky.
Reagovat
tommr
jj Djokovic s Thiemem to mohli v klidu odehrát včera a ženský kdyby začly v poledne tak by dnešní finále taky stihly dohrát v pohodě. Frantíci nemají žádnou legitimní omluvu pro to jak to letos všechno zkurvili ...
Reagovat
Andrew89
cela organizace stoji za .....nebudu sprostej. Nezaslouzi si tohle ani jeden hrac. Letos posrali co mohli...neskutecna traparna se z toho stava. Chapu ze prsi. Maji radary a vsechno...ale i tak vse uspesne ignorovali a nechovali se podle toho. Vedelo se ze druhej tejden bide spatnej...a vysledek vidime vsichni
Reagovat
baggik
No teď se ukazují nedostatky FO v celé nahotě. Do letoška pršelo vždy první týden a i když to přineslo komplikace, dalo se to dohnat. Ale když déle prší v druhém týdnu, hlavně od středy dál, tak potom už se to dohnat nedá.
Reagovat
Denis92
Djokovic je na sieti tragicky. Ten BB v 5.sete ho bude mrziet. Thiem vobec nevedel co ma robit, tak zahral len taky biedny dropshot a Djokovic to nepochopitelne poslal do outu.
Reagovat
No-le
Ano. To byl míček prohry.
Reagovat
MarcelPersch
Ale je to divné, bouřka se předpovídá až na 4. hodinu, co jsem koukal na radary, až tohle přejde, bude asi hodinu možné hrát a pak přijde další déšť. Chudák Markéta :/
Reagovat
EllNino
a bude se dneska vůbec ještě hrát?
Reagovat
SpacialRecognition
Podle radaru to vypadá jako by se to mělo střídat, chvíli pršet, pak chvíli klid a takhle dokola.. radareu.cz
Reagovat
Pavlis
Francouzská fraška dosahuje vrcholu. Vytěžit z toho může akorát Djokovič. Měli s dohrávkou začít od 11:00 hod, klidně na třetím největším kurtu. Ale ta absence střechy je fakt kardinální problém.
Reagovat
Mayo
Djoki zachránený.
Reagovat
baggik
Jak tady měli někteří strach, že kvůli dohrávanému mužskému semifinále se posune začátek ženského finále, který měl být v 15.00. :))) Realita? V půl třetí začalo pršet. :))))
Reagovat
tommr
což ale znamená, že až přestane pršet tak tam budou Djokovic s Thiemem ještě víc než hodinu otravovat než příjde řada na ženský finále. Takže k posunu zcela určitě dojde. Žabožrouti jsou naprosto neschopný a GS by jim měl bejt odebranej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, nech ho daju do Spanielska a bude klud! :)
Reagovat
MarcelPersch
A centr přejmenují na Pista Rafael Nadal a druhý největší kurt na Pista Tio Toni :D
Reagovat
baggik
To ano, ale ne kvůli hráčům, jak si tady někteří myslí, ale kvůli počasí a organizátorům.
Reagovat
dadaft
a je to v hajzlu komplet............
Reagovat
Denis92
Nadal uz snad sedi pred telkou so sampanskym v ruke a oslavuje dalsi triumf z RG :)

Viac do karat mu uz osud hrat nemoze. Thiem v 5setoch je to najlepsie, co sa mu mohlo stat. A este dalsie prerusenie, o to neskor dohraju.

Co tam bude zajtra vo finale robit? Dostane nalozene ako pred rokom..
Reagovat
MarcelPersch
Bude se hrát v pondělí, Nadal i Thiem jsou oba takoví nice boys, aby si takhle vyhověli.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ci dazd za stavu 1:4 nezahral do karát skor Djokovicovi, nez Nadalovi.

Skoda, ze tenisová verejnost sa uz nikdy nedozvie, akoby zápas dopadol, keby prisiel dazd o 15min neskor.
Reagovat
baggik
No kdyby přišel o 15 minut dříve tak by Djokovič vyhrál. Teď už je pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden break a pozde?..

Pre hraca, ktorý vyhral 15GS a proti nemu roztrasená ruka?...

Ja si naopak myslim, ze Novakovi prestavka pomoze, tak ako pomohla aj vcera.
Reagovat
baggik
Nn, už je pozdě. 4:1 40:40, teď mu dvakrát nepřijde podání, netrefí míč k lajně a může to být za minutu 5:1. První gem je vždy otazníkem, než se hráči rozehrají, notabene pouhé dva míčky.
Reagovat
Kozoroh
Thiem navíc nikdy nedokázal porazit oba Djokodaly na jednom turnaji. To není náhoda, ale doklad jeho mentální vyčerpanosti, jinak řečeno na jeho hlavu je příliš porazit dva ATG hráče v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidime ci jeho hlava zvládne vyhrat dva servis gamy v rade :)
Reagovat
steve79
Tak jsem zvedavej, jestli se z toho Novak dostane, Muzske finale by se hralo zitra??
Reagovat
MarcelPersch
pokud tam bude Djoko, tak on proklamoval, že v neděli nastupovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
A ked bude Nadal proklamovat, ze nebude nastupovat v pondelok, tak čo?..:)
Reagovat
MarcelPersch
Podle toho, jak je to letos na FO nastaveno, nedivil bych se, kdyby si Nike prosadil svou, nemluvě o tom, že Nadal může být tak blbý a kyvnout na to
Reagovat
smazaný uživatel
Ak v roku 2015 hral Nole v sf 5 setov a o den neskor finale, nevidim dovod na presunutie finále..

Ale to je moja domnenka. Mozno Thiem nakoniec dopodáva.
Reagovat
Denis92
A hral aj stvrtfinale vo stvrtok? Proste odohrat na GS 3zapasy za 4dni je velmi narocne a zaroven nespravodlive, ked tvoj super odohral 1 zapas za ten isty cas. To musis uznat, nech si akokolvek zaryty Nadalovec.

A to vobec nehovorim o narocnosti tych zapasov..
Reagovat
Marduch
Forehande můžu dotaz. Dělal jsi někdy nějaký sport v nějaké intenzivnější míře (než třeba nohec na dovolence)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, hraval som futbal..A ty?...

Rafovu vyhodu nikto nepopiera, ale ty sa tvaris akoby mal Thiem za sebou 3 5-setaky.
Reagovat
brixner
Srb zase zdrh??
Reagovat
MarcelPersch
Všichni tak nějak najednou, jemu to může pomoct jen v případě, že nebude ani foukat později.
Reagovat
Ereinion
Tak po tomhle přerušení by to pondělní finále bylo asi už fakt férový
Reagovat
smazaný uživatel
Finale bude v pondelok si myslim.
Reagovat
blixa
Ženský, myslíš ? :D
Reagovat
com
takze dneska uz se hrat nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Nole uz smeruje na hotel.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Patik
a zajtra budú mať dohrávku a po hodine pauzy nastúpia rovno na finále..a vôbec by ma to neprekvapilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ultimátna skuska Thiemovej mentálnej sústavy, práve teraz.

Skúšajúci, pan profesor Novak Djokovic. Dekan fakulty psychológie.
Reagovat
baggik
No to ho zkouší dobře, nejdřív vyhodí forehand u sítě při bb a pak mu pustí celej gem na podání. Už je to pár let, co se Djokovič začal v Římě hádat s rozhodčími, hrát tam rozháraně a prohrávat sety po chybách s kdekym. Bohužel to samé si už nosí i do Paříže. Škoda, že se FO nehraje v Madridu. S takovouhle hrou tady Rafu už znovu nesejme.
Reagovat
Andrew89
ten arogant je na siti neskutecne tragickej:D
Reagovat
Kojinho
Hrají nějak divně. Takhle hráli taky včera (neviděl jsem)?
Reagovat
annah
Když má Djoker takovou práci s Thiemem, tak (i kdyby ted vyhral) proti Rafovi zítra moc šancí mit nebude.
Reagovat
Mayo
Super zmýšľanie.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy zápas je iný..

Djokovic uz parkrat hral v SF na 5 setov, aby odohral finále ako vymenený.
Reagovat
Kozoroh
No1eho hra je pasivní, Domi vrátí míče, které by na hardu byly winnery nebo vynucenými chybami, servis dnes nic moc. Naděje umírá poslední, ale No1e to bude mít složité s případným obratem.
Reagovat
smazaný uživatel
Kto sa bojí, nemoze ist do lesa.

Thiem je pri big pointoch priposraný. Tie slajzíky na téčko v jednoduchých pozíciách, kedy je výmena v neutrálnej polohe...Nikdy nevyhrá GS, ak vo velkých zápasoch nebude aktívnejším hrácom.
Reagovat
Mayo
Thiem milión brejkbalov a nič z toho, kdezto klasicky Djokovic výborný aj s oveľa menším počtom.
Reagovat
MarcelPersch
To ho dělá světovým, v tomhle ohledu by se od něj mohli Federer s Nadalem učit, jenže oni nemají zdaleka tak silný return.
Reagovat
Mayo
Return nereturn, proste treba využívať bp.
Reagovat
dadaft
se nám kluci v pátém probudili,,,,,,,,,,,,,,, ted to má říz a šmak.
:-))
Reagovat
Kozoroh
No1e nakonec dokázal 4. set ukořistit, ale měl ho vyhrát dřív, jenže za stavu 4:2 přišel zbytečně o servis. Měl by omezit náběhy na síť, několikrát mu sice pomohly, ale většinu bodů u sítě prohrál.
Reagovat
Patik
s tými nábehmi to myslí dobre nechce hrať dlhé výmeny a radšej by pošetril sily..len jeho kvality na sieti niesú bohviečo.
Reagovat
Ereinion
Djokovic celkově lepší, šance v 5. setu jsou tak 70:30 pro něj...buď Thiem bude dělat minimum UE, nebo končí
Reagovat
MarcelPersch
Thiem nedělá málo UE ani proti hráčům v 7. desítce žebříčku, jeho receptem na úspěch je naopak udělat o dost víc W než UE.
Reagovat
Mayo
Djokovic v piatom 6-2
Reagovat
Krisboy
Proč ne 6:0?
Reagovat
Frantz
škoda, kdyby se včera jogurt z Thiema neposral a nerozhodl se ukončit hru, tak už byl doma.
Reagovat
Herbert_Hoover
Šťastné a veselé Novaku. Tolik dárečků.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze to Thiem nedostal do TB. Klúcova vec.
Reagovat
dadaft
na síti je Djokovič úplný tragéd pokud to nemá vyloženě nabité, a celkově by to na Rafu nestačilo ani náhodou........... doufám, že postoupí Thiem, bude důstojnější soupeř.
Reagovat
MarcelPersch
S tím jak mu Nadal daroval set teď v Římě, nepochybuji, že by s ním měl problémy, ať už by hrál jakkoliv.
Reagovat
dadaft
tentokrát se bude hrát u Rafy v obýváku
Reagovat
MarcelPersch
Ten psychický blok tam bude tak jako tak.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak mu povoli o dva gemy viac. nic sa nedeje :)
Reagovat
dadaft
teď se zas pro změnu rozsypal Thiem...................

gratulace Rafovi, tohle nebude problém, ať tak anebo tak.
Reagovat
MarcelPersch
Já chci Thiema v 5, ne ve 4 :D
Reagovat
Patik
Finále by som dal na pondelok..a čo ..keď sa hrával a vysielal grandslam cez týždeň a ľudia chodili na tie zápasy tak sa môže cez týždeň aj skončiť...hráči hrajú tri dni po sebe..Djokovič s Thiemom môžu byť na kurte ďalšie dve hodiny a zajtra majú ísť hrať ďalšie náročné finále s oddýchnutým súperom..fakt turnaj za všetky drobné.
Reagovat
MarcelPersch
Djokovič si za to může sám, pokud postoupí Dom, tak ano, poškozen už byl letos dost, pokud bude ve finále Nole, doufám, že na to nepřistoupí Rafa, za jeho chování si to rozhodně nezaslouží.
Reagovat
Patik
Prečo si zato môže sám. ?
Reagovat
MarcelPersch
Protože odešel nebo momentálně si vynutil přerušení zápasu, kde se minimálně hodinu a půl mohlo ještě hrát? Celé to nejspíš zapadá do Nováková scénáře o finále v pondělí, který se dnes pokusí prosadit, ale nemá nárok na žádné ústupky.
Reagovat
Patik
veď o všetkom rozhodovali organizátori..oni odložili zápas aj keď bolo pekne.
Reagovat
MarcelPersch
A na či nátlak? Thiemuv? Vždyť Djokovič mluvil se supervisorem v každém setu, to je jako házet hrách o stěnu...
Reagovat
Kozoroh
Proč stále šíříš fake news, která byla vyvrácena?
Reagovat
dadaft
Djokovič s Thiemem se vrátili do dorostenců nebo co?
dyť je to jako by hrála Lauren Davis s Alexandrou Krunic...
Reagovat
tommr
jsou to strašný matláci a začátek ženskýho finále se nejspíš bude kvůli nim zase posouvat ...
Reagovat
MarcelPersch
ted to vypadá, že už by to nemuselo trvat tak dlouho.
Reagovat
dadaft
teď se to trochu zlepšilo, ale jednu chvíli hrál Djokovič kopce, Thiem mu to vracel z pozice 4m za BL, a když přišli na síť, pinkali si jak žáčci........ ale snad to Dominic zlomí...
Reagovat
baggik
Jak jsem řekl Thiem hraje skvěle. Jeho hra má stejné parametry jako hra big 3. Což je šokující. Tohle bude dlouhý pětiseťák, žádnej pouťáček.
Reagovat
MarcelPersch
To si nemyslím, on hraje místy skvělé, ale potom dělá laciné chyby úrovně futures, celkové jeho hra není standardně na úrovni big 3 ani náhodou.
Reagovat
baggik
Standartně ne, ale s Chačanovem a dnes ano.
Reagovat
ipko
Thiem teraz páska na oplátku pomohla :)
Reagovat
ipko
no teraz mal Dom aj smolu, zasa brejk stráca :/
Reagovat
MarcelPersch
Thiem zkušeně odevzdal.
Reagovat
baggik
Thiem hraje fakt dobře, Djokovic tam v tom posledním gemu udělal několik chyb, ale taky mu několikrát Thiem vrátil věci jako by to vracel on sám. No pokud to tady Rakušan vyhraje, měl by poslat kytici Sereně Williams. To její vyhození z tiskovky v něm něco odšpuntovalo a posunulo jeho hru na vyšší úroveň. V prvních kolech byl zralej na padáka.
Reagovat
MarcelPersch
To on je na každém GS, z toho bych nevyvozoval závěry, prostě se do toho musí dostat.
Reagovat
Frantz
Dobře Domino, zab toho jogurta namistrovanýho!
Reagovat
Jon61
Djokovič si musí před podáním dlouho driblovat míčkem (je tím směšný a trapný), pak se rozčiluje,že překročí časový limit.
Reagovat
Kozoroh
https://media3.giphy.com/media/XsUtdIeJ0MWMo/giphy.gif
Reagovat
Ereinion
No, tak myslel jsem si, že Novak to už bude mít v kapse po tom úvodu...ale v tomhle gemu ho nejspíš rozptýlilo to varování kvůli času a nabídl Thiemovi šance na set a Dom je nakonec využil...ve čtvrtým setu ale pořád favorizuji Djokovice
Reagovat
Denis92
Djokovic bol v dohravke setu lepsim hracom, ale ten posledny gem totalne nezvladol a prehral si zapas.
Reagovat
Mayo
Klidek, otočí.
Reagovat
MarcelPersch
Opravdu se divím divákům, že nejsou více proti Nolemu, když vezmu v potaz, co včera udělal a že kvůli němu si museli diváci kupovat znovu lístky.
Reagovat
ipko
a teraz tiež čo predviedol s umpirom, by som ho namieste vypískal. nedodržal časový limit, tak jasný warning
Reagovat
ipko
well done, good job
Reagovat
ipko
našťastie to Thiem zvládol a Novak už sa háda s umpirom :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dominic slajzuje jak o zivot. Chyba.
Reagovat
ipko
panebože, to sú obrovské šance Dominic
Reagovat
MarcelPersch
Už 20. UE v tomto setu od něj
Reagovat
smazaný uživatel
Bamos!
Reagovat
MarcelPersch
Thiemovi dneska vůbec nefunguje BH, už by měl vyhráno, pokud by nedělal UE i že druhých servisu Djokoviče.
Reagovat
slacker
uz se tesim
Reagovat
insanezy_
Kanálie Djokovič
Reagovat
ipko
je to strašne pomalé, Thiem si s tým nevie rady
Reagovat
MarcelPersch
Od něj je to pomalé, od Djokoviče rychle a chytré, Domů se prostě bojí hrát. Llodra teď pro francouzskou televizi potvrdil, že Novak opravdu odešel před oficiálním rozhodnutím a Domi chtěl hrát a byl pěkně naštvaný, jenomže... určitě ty křivdy na letošním FO má v hlavě.
Reagovat
ipko
no ja vidím, že Dom do toho neskutočne tlčie ako ukázal ten bod na BB za 30:40, ale Djokovič neskutočne báni, so šťastím a páskou nakoniec Dom výmenu vyhral.. snáď mu teraz odvrátené BB a podržaný servis pomôžu..
Reagovat
MarcelPersch
O tom, že se dneska Novak vrátí skoro neporazitelný jsem včera nepochyboval ani sekundu. To musí neskutečně zvyšovat sebevědomí, když víš, že ti všechno projde.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze, mozno len divadlo od organizatorov, ktori chcu zamlčat, ze sa im Nole vysr*l na hlavu.
Reagovat
Kozoroh
Llodra šíří falešné zprávy.

https://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/logical-analysis-of-the-djokovic-fiasco.645256/page-2#post-13423304

Ředitel turnaje Guy Forget řekl, že rozhodnutí o zastavení hry bylo přijato, protože ve večerních hodinách se očekával silný vítr až 80 km / h.

"Hráči už byli dvakrát přerušeni (pro déšť) a jak vám řekne rozhodčí, je to bolestivé pro všechny, zejména pro hráče," řekl Forget L'Equipe.

On také popřel příběhy o Djokovičovi, který opustil stadion, než hra byla přerušena jako úplně nepřesné.

- "Říkali OK" -

"Protokol je ten, že mluvíme nejdříve s hráči a pak uděláme oznámení," řekl Forget.

"Nevím, kdo odešel jako první, ale oba hráči byli informováni přesně ve stejnou dobu. Dívali se na sebe a řekli:" OK "."
Reagovat
MarcelPersch
Pochybuji, že Thiem, který byl v laufu a vždy se u přerušení podivoval, proč se nehraje chtěl nehrát. Podle mě Forget nechce vypadat jako blbec v očích veřejnosti, což je, ať už to bylo jakkoliv, když 2 hodiny po tom rozhodnutí svítilo sluníčko a vítr se uklidnil.
Reagovat
dappe
Nebo falešné zprávy šíříš ty a Forget :)
Reagovat
ipko
je to viac pravdepodobné podľa mňa
Reagovat
Kozoroh
Jen počkej, včera se stal obětí fake news No1e, ale příště to může být Roger.
Reagovat
Kozoroh
Schettová z Eurosportu se omluvila za rozšíření falešných informací o Novakově odchodu ze stadionu a vy těmto falešným informacím pořád věříte? WTF.
Reagovat
dappe
Aby ji nevyhodili? :)
Reagovat
Kozoroh
Toto už je skálopevná zatvrzelost, SMH.
Reagovat
Jabadu
"...jako Maky jí nedá bod zadarmo. Ta se nadře, jak mezulán. Ta Konta!" ...
Jasnovidec.
:-)
Reagovat
Kozoroh
Novak má ztracené podání zpátky! :-) Výměny jdou podle jeho not.
Reagovat
MarcelPersch
Djokovič hraje viditelně výrazně lépe podle očekávání, už se vidí, jak supervisorovi přednáší jasné důvody, proč by se mělo hrát v pondělí.
Reagovat
MarcelPersch
Vajda už se směje, tuší, že Dominica vyvedli z rovnováhy...
Reagovat
Kozoroh
No1e musí otočit třetí set a vyhrát ve čtyřech, protože pokud ho prohraje a vyhraje v pěti, nevím jak bude chtít uspět nad Rafou ve finále :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Uz sa vie kedy sa bude hrat finále?

Ja som si zobral piatok volno a vsetko mam naplánované na pondelok. To bude mega fail, ak to missnem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Prý v neděli, tak jako v roce 2015, kdy se v sobotu dohrával maraton Novaka s Andym, zatímco Stan už byl "dávno" ve finále.
Reagovat
Kozoroh
Mělo by být v neděli, ale nemohu ti to zaručit.
Reagovat
dadaft
co si budem povídat......... není to tak, že by favoritky vyhučely a ve finále se střetnou podřadné hráčky......... tedy favoritky možná vyhučely, ale ve finále se potkávají dvě vynikající tenistky s úžasnou formou (z okruhu širších favoritek), které letos vyhrávají spoustu zápasů, a které mají ve svém repertoáru opravdu silné zbraně -- Ash vynikající servis, momentálně jeden z nejlepších na okruhu, forhend, kterým je soupeřky schopná vymést z kurtu, vynikající bekhendový slajs a přehled na síti.
Markéta je taktéž komplexní hráčka,která umí všechno a navíc dokáže vhodně vyhodnocovat situaci a neztrácet nervy.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, o tom, že mají obě zlatou ruku netřeba hovořit...

mělo by nás čekat tenisově fantastické finále, které může ohrozit pouze nervozita jedné či obou hráček, protože tohle je opravdu velký zápas a ony přece jen takový tlak nikdy nezažily a mohl by je svázat,,,,,,,,,,,,,,,,,,

tak doufejme, že se to nestane, a uvidíme ženský tenis jako řemen.
Reagovat
blixa
Do kamene tesat !!! ;-)
Reagovat
Zemanka
Taky vítr by mohl :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
panzer.dragon
Libil by se mi Thiem jako vitez RG, ale povazuju za nerealny aby porazil thiem rafu ve finale, vnimate to stejne? Djok rafu ve finale porazit dokaze.. (nerikam ze se to stane)
Reagovat
jirkaS
čtsport pála štěpánek :-D
Reagovat
Mayo
Podľa mna Thiem hneď stratí servis, Djoki potvrdí čistou hrou na 3-3, Thiem opäť stratí servis a Djoki potvrdí na 5-3, potom si obaja podrzia a bude 6-4 a štvrtý set už Djoki dotiahne. Čiže v dohrávke nečakam ziadnu drámu.
Reagovat
paprikovygulas1
Dráma nastane až vtedy keď začne pofukovať. Neskutočne aký je ten Djokovic zraniteľný v náročnejších podmienkach
Reagovat
Mayo
Au :D
Reagovat
blixa
Jirka Hřebec je docela vtipnej
https://tv.isport.blesk.cz/video/5754345/vondrousova-je-ve-finale-french-open-jak-vyzrat-na-souperku-bartyovou.html
Reagovat
smazaný uživatel
"Vydařila se nám tady, holčička. Dobrý." :-)
Reagovat
rybicka
To byl vždycky. A taky by si svého času nedal zakázat mobil - pokud by bývaly byly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak vyhrá tretí set Thiem, tak mozno vyhrá zápas.
Ak Djokovic, tak urcite vyhrá zápas.

Tak to bohuzial v rámci Big3 funguje, akonáhle zácitia štipku strachu o vysledok z druhej strany, tak sa zakusnú a už nepustia..
Reagovat
MarcelPersch
Být tebou už zhavim nahrávač na pondělí :D
Reagovat
bIbec
Zápas bude na raketě Ash. Úkol Markéty je jí to co možná nejvíc znepříjemnit. Vyvést jí z té komfortní zóny, z které jí Karolína v posledním velkém finále v Miami prostě nevyvedla. Jeden míček navíc přes síť někdy dovede divy. Uvidíme.
Pro Barty by byl titul logickým vyústěním jejích předečlých úspěchů. Pro Markétu takových hozením do rozbouřené vody.
Reagovat
bIbec
předešlých
Reagovat
smazaný uživatel
WTA Preview:https://www.facebook.com/watch/?v=655198564952364
Včerejší tiskovky - Ash: https://www.youtube.com/watch?v=6tK7viZg_P4
Markéta: https://www.youtube.com/watch?v=k2EWhzUjhkw
...................................................
Što rybjata, dumajete, kto vyigraet? (Pěkné preview): https://www.youtube.com/watch?v=Pm4ABCBJTNk
Reagovat
dadaft
to dali ženský na centr? to si frantíci dělají srandu? klidně mohly prudit na sedmičce nebo na čtrnáctce.....
Reagovat
Lasicka
Doufáme,že ses hezky vyhajala a budeme poctivě držet palce. Sfoukni Ash jak svíčku. M+A.
Reagovat
Mayo
zenske finále by som si rad pozrel, vamos Vondrousova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist