14. den na US Open: Velké finále Djokovič - Federer

13. 9. 2015, 13:45
Previews 1099
Zatímco složení finálové dvojice ve dvouhře žen bylo hodně nečekané, obsazení mužského finále má dva očekávané aktéry. O titul z US Open se utkají dva nejlepší tenisté současnosti: šampion z roku 2011 Novak Djokovič ze Srbska a pětinásobný šampion Švýcar Roger Federer.
Profily hráčů
Novak Djokovič - Roger Federer

Dva aktuálně nejlepší tenisté světa Novak Djokovič a Roger Federer se dnes na US Open utkají o poslední letošní grandslamový titul. Vyvrcholení newyorského turnaje bude reprízou finále Wimbledonu, v němž triumfovala srbská světová jednička Djokovič. 

Pětinásobný vítěz turnaje Federer je ve Flushing Meadows ve finále poprvé od roku 2009. Dnes bude usilovat o svůj osmnáctý grandslamový titul a první od triumfu ve Wimbledonu v roce 2012. Loni ho v semifinále zastavil pozdější překvapivý vítěz Marin Čilič z Chorvatska. 

V posledních měsících se čtyřiatřicetiletý Švýcar dostal do parádní formy. Zapracoval na returnu, zvýšil agresivitu a od Wimbledonu vyhrál už jedenáct zápasů v řadě bez ztráty jediného setu. Před US Open ovládl Masters 1000 v Cincinnati, kde přehrál Andyho Murrayho i Djokoviče.

Djokovič si zahraje o titul i na čtvrtém letošním turnaji velké čtyřky, o šanci na kalendářní Grandslam ho připravil už na Roland Garros krajan jeho dnešního soupeře Stan Wawrinka. Usilovat dnes bude o svůj celkově jubilejní 10. grandslamový titul. Na US Open je ve finále pošesté, v titul ale přetavil pouze to v roce 2011.

"Chci-li vyhrát grandslam, tak musím být na vrcholu své hry. Všichni víme, jak je Roger dobrý a konzistentní v závěrečných fázích grandslamů a dalších velkých turnajů. Vždycky hraje na vysoké úrovni, málokdy poleví. Vždycky vás donutí hrát svlj nejlepší tenis," řekl Djokovič.

"Vím, že v poslední době hraje také více agresivně, tlačí se k síti, více mixuje své údery a snaží se zkracovat délku výměn. A také se zlepšil v obraně," je si vědom srsbký tenista formy svého soupeře. 

Osmadvacetiletý Djokovič sehraje s o šest let starším Federerem 42. vzájemný duel, Švýcar po srpnové finálové výhře v Cincinnati vede 21-20. Letos se oba hráči utkají pošesté, Djokovič má na kontě tři vítězství.

"Myslím, že v našich zápasech ani jeden z nás nepřizpůsobuje taktiku tomu druhému a oba se soustředíme na svou hru. Naše zápasy jsou vždy velmi vyrovnané a myslím, že i tentokrát to bude férová přestřelka," řekl Federer.

• PROGRAM 14. DNE US OPEN 2015 •
nedělní program, 13. 09. 2015
• Kurt Arthura Ashe • (od 18:00 SELČ)
Hingisová/Mirzaová (1-Švýc./Ind.) - Dellacquaová/Švedovová (4-Austr./Kaz.)
od 22:00
Djokovič (1-Srb.) - Federer (2-Švýc.)
kompletní program 14. dne US Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1099
Přidat komentář
smazaný uživatel
Koukam ted na zaznam a Novak ukazal pevne nervy na servisu v poslednim gamu.
Koho, ze ma za psychologa?...ze by Rafa zaskocil na kus reci :-)

Smutny pohled na Rogera :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vim jak se federovci ted citi, je mi to lito.
Pripada mi, ze Novak nehraje nic moc tenis, nechapu jak se dostava s timto az do finale. Ale je znat, ze nechybuje...proste se souper proti nemu vyhazi, viz dnes Rog.
Kolik byly UE na Rogerove strane?
A samozrejme ta hlava.....ale zase ho dal v Cinci,tak by nemel mit komplex....
Taky mozna, ze to nechce skutecne, proste doopravdy...rika si, uz jsem toho vyhral dost, nemusim nikomu nic dokazovat....zkratka Nole hladovejsi po vitezstvi.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex ho dal už leckde, i na GS ale finále GS je tak specifický zápas, že tady mu to proti Novakovi nějak nesvědčí. Statistiky byly obecně velmi vyrovnané, na vítězné míče třeba 147:145 pro Novaka, největší průšvih byl v proměňování brejkbolů potažmo Novakova největší zbraň jejich odvracení a také proměňování = psychika. Nole 46%, Fedex 17%.
Když jsem viděl Noleho proti Marinovi v SF, tak navzdory Marinově rezervní hře, si za tím Novak šel velice, od začátku až do konce nic nevypustil, nikdy jsem neměl pocit, že jeho vítězná touha slábne, obrovská míra odhodlání. Zkrátka těch prohraných GS finále bylo na Novaka moc a lze asi čekat, že teď rozjede pořádnou párty. :)) Pokud někdo ale pošle pozvánku natěšenému Stanovi, může být vše náhle jinak. Uvidíme. Jinak Novak má slušné mimikry během turnaje, s tím souhlasím, taky jsem si kolikrát říkal, že tohle nebude stačit..a stačilo. :)
Reagovat
Roger_Federer
U me sis vnoci napravil trochu repitaci.:), vsecka cest.

Zajimalo by me, co za ubozaka vydrzi sedet celou noc a cekat, jenom kvuli tomu, aby mohli exhybovat nad tim, ze nekdo prohraje..Komu tohle muze stat zato.??Hrozne smutny lide.Zvlast, kdyz tady normalne temer nic kloudneho nikdy nenapsaly.
Reagovat
Frantz
Exhybovat - to je zase co za termín?? :DD
Reagovat
George_Renel
Hýbat se v minulosti, To jsi ještě neslyšel? :-)
Reagovat
Chrenda
Nedokážu popsat jak jsem zklamaný. Vyšly mi všechny tipy na vítězství (Flavie tedy až po vyřazení Sereny), ale že Roger takhle skandálně projede finále mně ani ve snu nenapadlo. Mentálně už na to bohužel nemá. Na rekord v počtu GS si budeme muset počkat ještě tři, čtyři roky, než ho stanoví Djoker. Tak vidím budoucnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, bůh existuje :-)
Reagovat
Frantz
A to me moc tesi ;-)
Reagovat
VlS
Co je na výsledku skandálního? Vyrovnanej zápas a prohra velmi čestná.
Reagovat
Chrenda
Vyrovnaná hra? 23 brejkbolů a z toho 3 proměněné? Kdyby hrál svůj standard, tak vyhrál ve 4 setech. Myslím, že už je to vážně psychický blok. Tak moc chce, až to prostě nejde. Nehrál svůj nej tenis a bez toho v dnešní době nemůže pomýšlet na GS.
Reagovat
janek_da
Rogerovi se vrací to jak sám kdysi vyhrával prohrané zápasy. Pořád je podle mě v plusu.
Reagovat
miguel23
Ne ve Wimbledonu, ale tady měl Fedex skvělou šanci na další titul. Přijde mi, že Djokovič nemusel předvést nic extra za 14 dní. Oproti Wimbledonu poloviční, ale stačí to. Roger to nezvládá v hlavě. Navíc mi přijde, že se snaží zbytečně vymýšlet něco extra, dneska to bylo extrémně kontraproduktivní (viz bb v posledním gamu, kdy obíhal return, az někam do hlediště...). Nemám Djokoviče rád, ale obdivuju ho, jak to zvládá psychicky, zvlášť když je drtivá většina lidí proti němu v zapasech s RF. Desátý grandslam zadarmo, ale potvrdil, proč je jednička. I když hraje hůř, tak to stačí evidentně. Loni vylítli dravci Čilič a Nišikori, letos prostě nebyl nikdo, chvílemi to byla trochu komedie (semifinále). Furt říkám, jak by si Roger zasloužil ještě jeden titul, ale když nedokáže zapnout v pravou chvíli a odprostit se zřejmě od nějakého bloku z Novaka, tak si to asi zas tak nezaslouží. Gratulace vítězi.
Reagovat
stopan
on ten grandslamovy blok ma uz od cias Nadala, na French open sa to cele zacalo, tam zahadzoval sance na breakbaly a nasledne bol trestany, od French open 2008 si zacal vyrazne zhorsovat statistiky finalovych zapasov, nedokazal prekonat Borga , prehral tesne s Nadalom vo wimbledone, nezvladol mentalne zapas opat s Nadalom na AO 2009, so Soderlingom si veril, tam nemal problem, ale opat sa vytrapil po dost nevyraznom vykone na wimbledone s Roddickom, este ze ho osvietilo slnko :D, na US open 2009 opat sanca na prekonanie rekordu, opat nezvladol absolutne finale a to viedol 2-1 na sety, podobne pokaslal finale olympiade 2012, tam strasne kazil a nevyuzil breakbaly a pri zhodach kazil aj jednoduche voleje a forehand, naviac nebol schpny returnovat murryho slabsi druhy servis, preto som ocakaval aj tak trochu opat Rogerove trapenie dnes, ale stale som veril ze sa stane zazrak. Jeden sa stal Novak po uvodnom tlaku povolil a zacal chybovat, zato Roger zazrak nespravil, opat mentalne zlyhal, co sa prejavilo na hre.
Reagovat
stopan
do roku 2006 ked prvykrat prehral finale french open mas statistiku 100 percentnu, Nadal mu ju zacal rucat ako aj jeho mentalnu odolnost vo finalovych zapasoch, co sa prejavilo neistou hrou a castymi chabmi, zbrklymi nabehmi na siet a slabsim servisom.
Reagovat
a.magerova
A hajdy za dětmi, ať si spravíš chuť :-)))

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11752438_848040908619267_1776199085795814171_n.jpg?oh=85f7e2b60e57f104bfcb67a94b5bd668&oe=569F6F7A

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11221652_842953195794705_3565678803177796799_n.jpg?oh=f7b9e4131b27917009ad2943d187e936&oe=5669AC03
Reagovat
free2snc
No jo kosovčan zase vyhrál ani neví jak...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak přes kopírák, tohle ani nemohlo skončit jinak, vážně smutný konec :(( Takovou formu měl a nedokázal ji zužitkovat v boji o titul, jakoby se toho bál nebo snad měl psychický blok už i z Djokoviče :( No jo no, taková šance už se asi nenaskytne, protože Djoko byl k poražení, jenže to by se Roger nesměl napřed porazit sám, nechápu, jak se mu povedlo vyrobit tolik UE a zahodit tolik BB, šílený finále, co k tomu dodat. Roger to nezvládl v hlavě nebo nám pak řekne, co mu nesedlo, jinak si to neumím vysvětlit :( Přijde mi teď z toho rozhovoru, že to tam Roger šel jen tak zkusit, žádný velký zklamání, už to bere, tak jak to je. No nic, gratulace světové jedničce, pěkně zakulatil číslo na 10, parádní sezona, nebýt Standy, udělá kalendářní Slam dřív než Serena :) Je to pan hráč. Tak a teď se jde spát...
Reagovat
Nola
rok 2011 rok 2015, nadhera Nole, si legenda, aj USO je ti konecne sudene, kaslat na RG, nech si ho beru ini, aj tak si zapisany v dejinach tenisobej historia, viac je dnes iba Bjorn Borg....
Reagovat
Stan_Borowitz
Příští rok může dát klidně kalendářní slam a přiblížit se Laverovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Bez debaty..Dnes nie je pochýb o trojici najlepších hráčov histórie + Sampras.
Reagovat
Tornes
Jako Fedex, Rafa, Nole a Sampras? Co Borg, Laver, Rosewall, Connors a další? Nic?
Reagovat
smazaný uživatel
Open éru trochu nadraďujem..Tenis sa stal profesionálnejším a je čoraz ťažšie sa presadiť..Ale inak máš pravdu s tým Nolem..Ešte zatiaľ len balancuje na hranici top 3, po skončení kariéry tam inak bude celkom bezpečne..
Reagovat
Stan_Borowitz
Obávám se, že to asi myslel jinak, ale naštěstí odešel spát a nestačil úplně pokazit ten dobrý dojem, kterým se dnes prezentoval.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jsem to špatně pochopil? To jsem rád... sorry.
Reagovat
Tornes
Teď můžu pouze napsat, že jsem opravdu smutný. Na větší hodnocení teď nemám.
Reagovat
Stan_Borowitz
To psychické opotřebení je prostě vidět. Herně na to pořád má, fyzicky taky, ale hlavou už ne.
Reagovat
a.magerova
Potřeboval by 1. kolo volno, vždy uhraje parádně 6 zápasů a pak šlus :-/
Reagovat
Stan_Borowitz
Forehand - klobouk dolů, dnes jsi byl úžasný jako Rafův forehand v dobách největší slávy

kada.tom - větší píčus na tomhle webu snad není.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Člověk, který se umí radovat jen z něčího neúspěchu, nemůže skončit dobře.

Myslím, že až ti jednou dojde, jaká jsi vlastně ve své podstatě svině, tak si hodíš mašli.
Reagovat
Bolomsson
Naprosto s tebou souhlasim! Neskutecny ubozak!
Reagovat
smazaný uživatel
S tou Mirkou má ale pravdu. Nechápu, jak tu slepici mohli po každé výměně dát do záběru, kdo se na ní má koukat. Jelena taková sympaťačka ale ta Mirka... to je hrůza, jak ona se tváří, vrhá vražedný pohledy na soupeře, někdy si dokonce i zahuláká (viz turnaj mistrů loni ) a i přes to všechno ji na ten stadion pusti. S tím by se melo něco dělat !
Reagovat
Frantz
Mirfuša do helmy s neprůhledným hledím ;-)
Reagovat
Frantz
Major Borowička tu prohru opět nedává a šel spáchat rituální sebevraždu skokem to otevřené jímky :-DD
Reagovat
Stan_Borowitz
Na tebe jsem úplně zapomněl, hulibrku. Na kada.tom je potřeba ocenit to, že šel s kůží na trh a "pral do toho", i když nebylo jasné, jak to dopadne.

Ty jsi jako správná podlá krysa čekal za bukem na výsledek. A ještě teď jsi posraný až za ušima z každého z těch neproměněných brejkbolů. Že ti to ale trvalo, než jsi ty sračky ze sebe smyl a došel ke klávesnici.

I ta posedlost jímkami dává rázem smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, parádní podívaná, hlavně druhý a třetí set. Gratulace vítězi, respekt k poraženému. Pokud chce Roger vyhrát 18GS bude muset spoléhat, aby protivníkem ve finéle nebyl Novak.
Reagovat
a.magerova
Prostě se narodil do blbé doby, dřív Rafa teď Nole :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak má alespon o důvod navíc pokračovat dál. A podívej se letos Flavia, jak se to vyvinulo, prostě odměna za vytrvalost v kariéře :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky si říkám, že v roce 2018 bude Novakovi už 31, Rafovi ještě o rok víc, to by mohl konečně dát ten kalendářní Grand Slam...
Reagovat
Nola
Nole, to boli nervy, vyrovnane finale, gratulujem obom finalistom
Reagovat
Lina
Gratulace Novakovi. Roger musí čekat dál, hlava mu to opět pokazila.
Reagovat
SubOptikT
Krása. Nole, díky!!!
Reagovat
kada.tom
kyselej ksicht Vavrinecový, to je k nezaplacení :-D
Reagovat
Tornes
Jinak Fedex posledních let (14-15) mi docela připomíná Andreho v jeho závěrečných letech...
Reagovat
Stan_Borowitz
Nevím, André po 30 vyhrál většinu svých GS titulů, Federer 1, další tři finále prohrál.
Reagovat
Romario
Joooooooooooooooo NolEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudem rýpať, po tomto zápase na to nemám ani ja žalúdok, zachovám dekórum. Myslím, že jedna z najbolestivejších prehier pre Roger fans..Toľko premrhaných šancí..
Reagovat
Cico93
To určite. Mal ho na rakete. Djoko dnes viac než hratelny.
Reagovat
stopan
nie urcite najbolestnejsia nie, tie najbolestnejsie boli vo wimbledone 2008, AO 2009, US open 2009 a vo finale olympiady 2012, toto je len pokracovanim tychto predstaveni.
Reagovat
a.magerova
A tak chleba by levnější nebyl, co si zavařil to má.... co my s tím už naděláme.... samozřejmě budeme mu fandit dál :-)))
Reagovat
vrabejka
Kdyz proti NOLEMU vyuzije Roger pouze 4/23 bp nemuze se divit. Tahle porazka bude hodne bolet.
Reagovat
Carmelo
Je ňouma. Nole ho dnes přejel psychikou.
Reagovat
kada.tom
a stařec zase prohrál :-D
Reagovat
Tornes
Gratulace Djokovičovi. Uhrál to hlavou.

Ale ty šance... Ten třetí set, to byla katastrofa to prohrát. Co se dá dělat. Smutná tečka na závěr.
Reagovat
Denis92
4/23 Bravo Roger
Reagovat
spaniel
Nic, cas jit spat. Ceremonial radeji ne :/
Reagovat
a.magerova
Nebuď srab a vydrž !!!
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Bob
Joooooooooooooo!
Reagovat
Ereinion
Tak ten poslední gem ve zkratce vystihl celej dnešní zápas...
Reagovat
Roger_Federer
Mudim se fakt smat..dalsi 3breikboly.To je nezkutecne.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Aké sympatické gesto Novaka po premenení MB :)
Reagovat
Tornes
Šanci nabídl...
Reagovat
stopan
ale preustroval ju bohuzial, nepamatam si aby niekto mal vo finale 22 breakbalov a vyuzil z nich iba 3, holt roger to sa na teba v tejto cinnosti podoba ach jo.
Reagovat
anajka
Som smutná. V posledných týždňoch som zažila krásne chvíle s Rogerovym tenisom, ale ta chýbajúca bodka ma robí smutnou.
Roger aj tak si pre mna najlepsi. Fandím ďalej.
Reagovat
vaclavsubrt
chjo
Reagovat
Denis92
Ako po cely zapas, tak aj na zaver..ako symbolicky.
Reagovat
spaniel
Co to bylo za return? To snad neni mozne.
Reagovat
Vojtiik
ti divaci jsou odporni
Reagovat
kada.tom
+1000
Reagovat
spaniel
4/20, to je hruza.
Reagovat
Roger_Federer
WTA
Reagovat
Moliik
na WTA by na tolik BB bylo víc dvojchyb
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh, kde si?...Ak to Nole prehrá, bude to tvoja vina, dúfam, že ti to je jasné..
Reagovat
Roger_Federer
No ty vole 15:40
Reagovat
spaniel
Pome!
Reagovat
spaniel
Jestli Nole projede prvni fiftyn a divaci zacnou jasat, bude brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt mi to připomíná Wimbledon 2014, no tak, Rogi, zabojuj ještě! Come on!
Reagovat
Moliik
Jestli někdy může Djokovič nedoservírovat z 5-2, tak je to dneska
Reagovat
Tornes
Tak teď chvíle pravdy. Má ještě Fed dost síly? Dá mu Djoker další šanci?
Reagovat
Lina
Věří někdo na srovnání?
Reagovat
safi1313
Držím palce ale nevěřim...
Reagovat
kada.tom
5-4

... tak ale teď už je třeba to dokončit !!
Reagovat
stopan
Roger okrem toho ze je rekorderom vitazmych grandslamov, je zrejme rakorderom prehratych grandslamov od french open 2008, v 2008 mal sancu na rekord prekonania borga vo wimbledone, nezvladol to, o rok nezvladol ziskat 14 grandslam na AO, vytrapil sa s na jeho pomery vtedy priemernym Roddickom, dobabral US open s del potrom kde mal sancu na siesty titul za sebou, posledne dve prehry vo finale wimbledonu nezvladol, mohol predbehnut samprasa, teraz dalsia sanca na siety titul US open v prdeli, holt Roger stracas gloriolu sampiona, aj ked mas svoj vek, nie je to dobra vizitka poslednych rokov.
Reagovat
Roger_Federer
AO09 prohral z Nadalem.
Reagovat
stopan
ano prehral s nadalom, ale vytrapil sa s roddickom vo wimledone som myslel.
Reagovat
vaclavsubrt
....
Reagovat
a.magerova
Nešlo, teď nás namlsal a pak nám vytře zrak :-/
Reagovat
vaclavsubrt
kéž by to tak bylo... bohužel ted zase znervozní a zahodí to
Reagovat
smazaný uživatel
Aby to ešte nebolo ako vo Wimbledone 2014..

Nole si fakt absolútne nepomáha servisom, minimum priamych bodov..Zahral ich možno 5 dohromady.

+ V hľadisku 23.000 FFF, to som ešte nežral, ty vole..
Reagovat
a.magerova
Tak posnídej :-P
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možné toto :D
Reagovat
Roger_Federer
Tx vole, Roger je labil.Nepromeni 2breikbaly, automaticky si pak projede servis.
Reagovat
a.magerova
Jj vyhodit psychologa !!!!
Reagovat
Denis92
6/13 vs 3/18.. to je statistika ktora hovori za vsteko. Gratulacia NOvak k 10.titulu, ale tentokrat ti ho vyhral Roger..na ten 3.set bude spominat do konca kariery..
Reagovat
kada.tom
snad nebude vzpomínat moc dlouho :-)
Reagovat
spaniel
Tebe potkat, tak z tebe udělám 2 skarede.
Reagovat
spaniel
A je to v tahu.
Reagovat
kada.tom
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doublebreak !!!!

a dopodávat, jsou na to 2 pokusy :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu...
Reagovat
Tornes
Tak teď už i na mě přišla chvíle, kdy ztrácím víru...
Reagovat
spaniel
Treba bude repete W 2014.
Reagovat
Tornes
Ale naděje... ta umírá poslední a ještě žije.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne ze to predtim neslo.
Reagovat
stopan
prepana kolko UE ma federer uz na konte,????
Reagovat
spaniel
Asi milion. Plus minus.
Reagovat
Dennis
53...
Reagovat
spaniel
A prasečí očka svítí.
Reagovat
kada.tom
:-)))))
Reagovat
spaniel
Nemyslel jsem tvoje. Ty jsou spis kuní.
Reagovat
stopan
zrejme je rozhodnute, takuto sancu na rebreak si federer premrhal autovanim
Reagovat
spaniel
Dprdl, uz zase. Vše je na raketě Federera, bud chyba nebo winner. Nole hraje prd.
Reagovat
vaclavsubrt
To prd mu stačí na 10. titul
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že 0:3 by bolo lepšie prehrať..Toto je frustrujúce..Ale ešte nie je koniec, Nole šancu ešte dá...Možno poslednú, ale dá.
Reagovat
Roger_Federer
Kolik iz padlo breikbalu..proboha.
Reagovat
smazaný uživatel
Zo 20..
Reagovat
vaclavsubrt
achjo
Reagovat
spaniel
Pome kua!!!
Reagovat
Tornes
Teď?
Reagovat
stopan
no no zase aut
Reagovat
Tornes
Tak ne...
Reagovat
Roger_Federer
Uz je pres kopirak..Vyborne zahrany cely Gr.tunaj, finale Djokovic, hlava a udery v haji.
Konec,:)
Reagovat
stopan
teraz sviata posledna nadej, tak skoncentruj sa Rogere
Reagovat
stopan
ale nie takto trapne nahras na sieti Novakovi ach boze
Reagovat
Lina
Podle výrazu tváře, mám pocit, že už ani Roger nevěří.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale rozhodci na umpire.... nejlepsi vykon co jsem kdy videl
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas, Eva je velmi spolehlivá, kdyby tomu tak nebylo, tak by neřídila už tolik důležitých zápasů :-) dnes se to jen potvrzuje, parádní oko, je soustředěná, nedělá chyby :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sa už horšie hýbe...Tie štvrté sety sú už pomaly tradíciou, že výkonom v nich nenadchne, diplomaticky povedané. Boh vie, či to je sposobené fyzičkou, alebo skôr podlomenou psychikou..V druhom sete doslova lietal po kurte..
Reagovat
kada.tom
3-1

... chtělo by to preventivně arogantovi sebrat ještě jednou servis
Reagovat
Kozoroh
Dnes se ukazuje, že pokud má Fedex vyhrát GS turnaj, musí se vyhnout Djokerovi (dřív Rafovi).
Tohle si už No1e pohlídá :-)
Reagovat
Denis92
Ani nie..dnes to fakt neni o tom ze je Djokovic lepsi.. resp. je lebo Roger brutalne kazi.
Reagovat
spaniel
Houby. Dnes žádná dominance. Bídný výkon a kupa štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu pokory...Aby si to nezakríkol..Takých už bolo totiž..
Reagovat
Kozoroh
Máš pravdu, ještě nemá Novak hotovo...
Reagovat
spaniel
Tvl, to jsou chyby
Reagovat
Roger_Federer
Je hotovy, deka.Sam vy kde se to lamalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, Rogi, proč jsi zrovna dneska tak jalovej? Zkus to ještě zvrátit, dokud jsi v kontaktu, jakmile ti odskočí, tak je hotovo :((
Reagovat
Lina
Vypadá to, že Roger vyhraje Djokovičovi turnaj. Zkusím, ještě věřit na zázrak.
Reagovat
a.magerova
Jj asi tak :-/
Reagovat
Kozoroh
Novaku jedem za 10!!!
Reagovat
Pe3k
Nic no. Gratulace Novakovi k 10. Právem je nejlepší hráč světa. Škoda, dneska byl k poražení, ale Roger to nezvládl. I tak je finále velký úspěch. Gratulace oběma.
Reagovat
Tornes
Bojovat a nevzdávat. S tím, jak Djoker podává, by se šance ještě měla objevit.
Reagovat
vaclavsubrt
rodger jí stejně zahodí....
Reagovat
smazaný uživatel
že?..tiež mám pocit, že je totálne kuriózne, že s takým prahbiednym servisom si ho prehral len 3krát..
Reagovat
Tornes
Podívej se bb won... Ale zajímavé je taky rozdíl mezi prvním a druhým podání Djokera - skoro žádný (co se týká vyhraných procent - bylo to myslím 64 a 60?). Takže na jednu stranu dokáže Fedex skvěle returnovat i první podání, ale ty důležité míče...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodujici chvile-roger plnej strachu, prohral hlavou, ne hrou. I o tom je sport.
Reagovat
ipko
tenisová spravodlivosť neexistuje.. :(
Reagovat
Bob
O jaké spravedlnosti to mluvíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tá výmena za stavu 3:4 a breakball pre Rogera, ktorú zakončil Nole winnerom...Tam sa chytil, naopak Roger znervóznel...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole byl celej set mimo jak vetron, prosimte
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim, tam zahodil cely zapas..stejne jako vr wimbledonu prni gem 3set.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvý gem tretieho setu..To by bol stále celkom ďaleko k celkovému triumfu..Ale byť to 5:3 v druhom, tak už by boli kurzy na jeho strane si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda 5:3 v treťom samozrejme..
Reagovat
Roger_Federer
Jj, tozhodne byt to 2:1...Novak sel jeste dolu a 4set velka sance to fokoncit.
Reagovat
vaclavsubrt
Chce se mi fakt brečet... takhle mu to darovat...
Reagovat
spaniel
Ten třetí set je děs. To neměl prohrát, byl lepší. Bohužel rozhodují big pointy a kdyz jich mel tunu, projel to. Strašná skoda vanad jeste zabojuje. Jak na W 2014.
Reagovat
kada.tom
2-0

Eva má prostě bystré oko :-))
Reagovat
anajka
Tuším opakovanie...?
Reagovat
Denis92
Takto si za 10min prehrat zapas v ktorom mal jednoznacne navrch..to je taka skoda.
Reagovat
stopan
u rogera nic neobvykle ci uz s Nadalom alebo djokovicom.
Reagovat
smazaný uživatel
Hotovo?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
kada.tom
Tak a potvrdit a ujíždět směr GS titul č. 10 !!
Reagovat
vaclavsubrt
....
Reagovat
Tornes
Můžu jen zopakovat: Ach jej...
Reagovat
spaniel
To je v prdeli. Tolik šancí pryč. Třetí mel vyhrát.
Reagovat
Tornes
Úkol se bohužel nezměnil... Vyhrát další dva sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel si to prohrává sám ze 17.brejkbolu využít pouhé 3, takhle se Djokovice na 3.vítězné sety prostě nedá porazit ach jo
Reagovat
Mayo
To je des,,,sance nevyuziva, tak bude to tych 1-3
Reagovat
Romario
Skvělý Nole doraž ho!!!!
Reagovat
Ereinion
Djokovic ted skvele zvladl 3 gamy v řadě...tohle už bude Fedex hodně těžko otáčet
Reagovat
Roger_Federer
No nic jdu spat, protoze 3set jasne vsecko hralo pro Rogera..milion breikbalu, davno se mel hrat 4set..
Ted uz si to Djoker pohlida.
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, zase nevyužité breakbally, za co nás trestáš, Rogere :( A vůbec má cenu tady něco komentovat, když za minutu je to jinak? :D Jsme si za tříhodinový čekání vysloužili estrádu dvou špičkových klaunů :D
Reagovat
spaniel
Kua, tu zrzavou prasivou hlavu nemůžu ani vidět. Ty prochlastané prasečí očka, ble.
Reagovat
kada.tom
lepší jak Edberg, Luthi a Švýcarovo stará dohromady :-D a to nemám řád Němce :-)
Reagovat
Roger_Federer
Zales ty kuni ksichte.:)
Reagovat
kada.tom
:-DDDDD
Reagovat
Roger_Federer
Cemu se smejes??.
Se nedivim, ze si o tebe baby vPlzni ani neprou kolo.:),prej te dokonce odmitla i prostitutka.:)
Reagovat
spaniel
Povidlový ksicht.
Reagovat
vaclavsubrt
Tohle Rodger už nedá... ač je lepší... tak to ted pohřbil... bohužel... Nole neví jak k tomu přišel...
Reagovat
kada.tom
Fajn !!
A teď bych prosil to dokončit ve 4. setu, Novaku :-)
Reagovat
Bob
Novakovi odešel servis a Rozérek nebyl schopnej vyhrát set.. Pojď Nole!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hraje na brejcich podelane, neprejde na sit, ceka na chybu, a je to tady, prohra je blizko
Reagovat
Tornes
Ach jej... Takovejhle set prohrát :(
Reagovat
a.magerova
A je to v pérdeli pane hrábě....
Reagovat
Pe3k
To teda jo, přitom stačilo proměnit jediný breakbol, ale to se Roger vždycky posere a zahraje tužku.
Reagovat
a.magerova
Jj a za stavu 0:40 hraje jak z partesu :-/
Reagovat
stopan
jj ale od stavu 30-40 alebo od zhody opat hraje po starom :D
Reagovat
anajka
Poďme všetci veriť a tlačiť ho!
Reagovat
janek_da
Ta Azderaki je nemilosrdná v 2009 nebo kdy bylo to SF, tak umpire nepomáhal Novakovi amusel si brát pořád HE.
Reagovat
Roger_Federer
Tolik breikbalu...mu nabidl.Roger se boji.
Reagovat
a.magerova
Jj ty BB neproměněné, to je hnus velebnosti :-/
Reagovat
Lina
Bohužel máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Boha, tá umpire sa ešte ani raz nepomýlila..Sto bodov za jej výkon..Najlepší výkon na kurte predvádza.
Reagovat
kada.tom
je první ženou, která řídí mužské finále v NY a řídí ho brilatně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasná..Za breakballu pre Rogera vstúpiť do výmeny a riskovať nasranie 22.000 z 23.000 je total guráž...
Reagovat
kada.tom
Eva má výborný zrak !!
Reagovat
anajka
Novak sa dostáva do módu, ze zase všetko vráti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole sa chytil...Ani nevie jak sa dostal na 4:4..Vyše hodinu vyzeral v zápase skoro až smiešne, avšak Roger to nevyužil na únik..
Reagovat
vaclavsubrt
jak prohrát vyhranej set... Rodgere Rodgere... kdyby tě bylo 18 tak to pochopim navíc ze 40:15
Reagovat
Vojtiik
Federer se pretava hybat a djoko si zacina verit, neni to dobre
Reagovat
stopan
jj dnes je vidiet preco Roger nedokazal castejsie porazat Nadala, hlava nepusti.
Reagovat
anajka
Tak teraz to už platilo - nedal, dostal.
Reagovat
Pe3k
Nedá 12 breaballů a hned při prvním svém to odevzdá. Klasika.
Reagovat
smazaný uživatel
jako asi poprvé za dobu, co Rogerovi fandím, se uchyluju k nadávkám, a to jsem nechápala tomasinha a jeho výrazy pro Můru, to prostě nejde jinak dneska, to je na palici prostě
Reagovat
Pe3k
No a ted to zas zajebal :(
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel je svojský, ale mám s ním spoločné aspoň to, že nikdy nenadávam svojmu favoritovi.

Prečo by mal byť dement?..Je to šport.
Reagovat
Pe3k
Ty si taky dement a nejsi sport...
Reagovat
kada.tom
Novaku, doservíruj to, prosím moc !!!
Reagovat
Denis92
Gratulujem Roger..prave si sa odpisal nadobro.
Reagovat
Moliik
zase z ho*na brejk
Reagovat
Roger_Federer
Pane boze...
Reagovat
spaniel
Tvl
Reagovat
Roger_Federer
Konec, ze 40:15 to odevzdal.Ted uz sesype...
Reagovat
spaniel
Roger snad nedal jediný forehand v běhu. Jinak strašně málo chodí ma sít, hraje zezadu.
Reagovat
Tornes
Fedex se vůbec nedrží plánu... tenhle game měl podle plánu vyhrát :D
Reagovat
Ereinion
Uvidíme...Djokovic klidně může nabídnout další
Reagovat
smazaný uživatel
Začínam mať pocit, že Nole sa trochu zlepšuje na baseline..Dlhšie údery, zaútočí, stabilnejší, proste lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrý pocit...
Reagovat
Denis92
Na tieto BB sa este bude spominat..
Reagovat
Roger_Federer
Boze na breibaly, krstke balony, pinkana..
Reagovat
spaniel
Strašné. Doufám ze toho nebude litovat.
Reagovat
Denis92
On proste nechce vyhrat..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se podelam! Lehkej forhand!!!
Reagovat
Tornes
Ale jinak to jásání po zakženém Djokerově podání je fakt na nic...
Reagovat
spaniel
Jj. Taky se mne to nelíbí. To je tím, ze vetsina vnímá tento zapas jako jednu z posledních šancí Rogera na GS.

Na druhou stranu, Roger to mel stejně v 2005 proti Agassimu.
Reagovat
spaniel
Ká závidím Nadalovcum. Bez nervu...
Reagovat
Tornes
Já ne. Stokrát raději mít nervy v kýblu a Fedexe ve finále, než obráceně.
Reagovat
spaniel
Asi jo, cece. Vzpomněl jsem si na 2013.
Reagovat
Denis92
Toto su proste hlupe chyby ktore Roger nerobieva..a nema to nic spolocne s tym ze hra proti Djokovicovi, lebo ten hra teraz biedne.
Reagovat
smazaný uživatel
9:9 na finále. Už to Djokovičovi píšem. Dnes je od druhého setu sparingpartnerom, Federer si vyhrať zaslúžil.
Reagovat
Tornes
Hraje teď líp, ale Djokera nikdy neodepisuj předčasně...
Reagovat
Roger_Federer
Prave sance kkesly na minimum.
Peter si spokojeny?zo si udelal schvalne?
Reagovat
Roger_Federer
Des, Novak hraje zle, roger mu vtom chce sekundovat.Ten set musi urvat.
Reagovat
Vojtiik
brejkujeme :)
Reagovat
spaniel
Teď se to láme.
Reagovat
spaniel
Těch skazenych forehandu.
Reagovat
stopan
Roger zabudol hrat backhand po ciare, niekolkokrat sa mu tam nuka a on nic, radsej zahra stredom alebo krizom do autu
Reagovat
spaniel
Nejtěžší úder v tenise. Musíš si věřit na 100%.
Nole 2011 je hrál každy druhy úder, letos 2x v setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, ja ho hraju jednou za zapas
Reagovat
spaniel
Ja taky :)
Reagovat
spaniel
Night session. Nole je ospaly a Roger je zvyklý krmit decka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hra na jednu bránu, Djokovic úplne mimo...Kúzla zbavený..Murray prezlečený za Djokovica.
Reagovat
Roger_Federer
Roger pojd!!!!!!!, kde je fandina, kdyz ju potrebujeme.....
Reagovat
Denis92
Nemozem sa zbavit dojmu, ze Roger sa tej vyhry GS "boji".. Proste dnes je k tomu zase blizko, Novak je porazitelny momentalne, ale nejak to psychicky nejde a robi velmi lacne UE az prilis casto.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to fakt nechápu tyhle výkyvy, jak sinusoida, jednou jste dole, jednou nahoře, docela psycho :D :D :D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Ereinion
No tak Djokovič taky není zrovna ve formě...teď to vypadá fakt otevřeně
Reagovat
spaniel
Doufejme. Je taky jen člověk.
Reagovat
stopan
to dnes hra jednooko so slepym :D :D :D?! komedia :D
Reagovat
Lina
ne tak přísně, jsou holt oba nervózní.
Reagovat
Tornes
Djokovič vrací laskavost...
Reagovat
spaniel
Joooo! Žijeme!
Reagovat
Denis92
Hraj uz konecne poriadne!!
Reagovat
Vojtiik
tak si to kluci veatili :D
Reagovat
Moliik
Tak to dejte Berdychovi, když z těchto dvou to evidentně ani jeden nechce
Reagovat
smazaný uživatel
aneb jak Tomáš Berdych ke grandslamu přišel :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))uz si geluje vlasy a ester zehli spesl oblecek
Reagovat
spaniel
Pome!
Reagovat
smazaný uživatel
Dve dvojchyby..Si to momentum ponúkate jak teplí bratia...
Reagovat
Roger_Federer
To je syla ta nervozita..hobluj
Reagovat
stopan
este, ze aj Djokovic kazi, inac by som sa obaval vysledku, tak len dufam.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď zas pomáhá Nole Féďovi, to je jak na houpačce
Reagovat
spaniel
Jak to ten Murray děla, ze dostane z Djokovice ten nejhorší možný výkon?
Reagovat
spaniel
Kdyby takto kdysi Roger kazil forehandy, tak to ma s Nadalem 33:0. Strašně chyby. Nezbývá nez doufat, ze Nole zakopne. 1:2 uz Roger nezvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Má cenu toto komentovat? :D Už jsem chtěla psát, jak Roger našel sebevědomí a úderovou jistotu a během okamžiku se neskutečně lacině vyhází...
Reagovat
Denis92
Teraz je to presna kopia finale Wimbledonu. Roger urval 2.set, nasledne hned na zaciatku 3.setu ked bol Novak dole zahodil BB (teraz ich sice nemal ale bol blizko) a potom totalne odovzdal gem Novakovi a to bol zaciatok konca..
Reagovat
Vojtiik
rog ted vzal cele momentum zapasu a strcil ho djokovi do baglu
Reagovat
vaclavsubrt
co tohle bylo? ze 40:15?
Reagovat
Denis92
Ty kokos..to je zvrat za 30sek..Roger Roger..
Reagovat
kada.tom
A držet !!
Reagovat
smazaný uživatel
OMG...Novak je dole a Roger mu dal pomocnú ruku, totálny kolaps..
Reagovat
Moliik
Boha jeho...
Reagovat
Dennis
Dneska je Novak poražení, ale Federer musí být agresivní a nečekat, že to přijde samo.
Reagovat
a.magerova
Ne, on Nolemu pomáhá vyhrát :-/
Reagovat
stopan
a nesmie spravit taketo 3 UE pri vlastnom podani
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se přeci jen probral, snad do toho půjde agresivněji, to Nolda o pauze vypadal, že lapá po dechu či co :P
Reagovat
spaniel
SABR!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
SRAB!!!

:)
Reagovat
Pe3k
My to o tobě víme...
Reagovat
Denis92
Roger nasiel BH!
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte aby Nole našiel servis a dĺžku a stabilitu úderov..Lebo momentálne hrá vyslovene slabo.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašne krátke hrá tie údery, what the fuck hapenned with him?..
Reagovat
spaniel
Není robot.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je..Vie byť...Musí sa chytiť na nejakých výmenách a hlavne, musí zacať rozdeľovať a útočiť...
Reagovat
Denis92
Dopraj aj "nam" taky Noleho kolaps ako mal na USO 13
Reagovat
smazaný uživatel
Tam sa tiež zasekol v jednom momente a už sa z toho nedostal. Rafa však v tom čase takto nevyhodil tri FH a nedal Nolemu break zadarmo..
Reagovat
spaniel
Zaslouženě. Teď nepolevit a čekat na šanci.
Reagovat
a.magerova
Ale hlavně ty nabízené šanci proměňovat !!!
Reagovat
a.magerova
Ale nezakřiknout !!!!
Reagovat
Dennis
Kdo vyhraje 3. set, vyhraje zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou moudra
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo vyhraje 3.mic 5.gamu, vyhraje zapas, asi tak.
Reagovat
Dennis
Roger z 1:2 neotočí a pokud vyhraje tenhle set on, tak už to nepustí.
Reagovat
Ereinion
Pokud vyhraje 3. set Nole, tak na 95% ano...jinak asi 70%
Reagovat
Tuttovka
Je to velký zápas. Jsou tam krásné pasáže i chyby pramenící z obrovské nervozity obou.
Reagovat
Marduch
No toto trvalo Rogu konečně nějaký úhly a BH winner na BB. Pěkné.
Reagovat
Marduch
samozřejmě na setbol :/
Reagovat
Ereinion
Wow...ještě že to Fedex proměnil, protože to už by bylo fakt moc...takhle jsem čekal, že bude hrát od začátku
Reagovat
anajka
Konečne! Set. Zlepšená a dôraznejšie hra priniesla úspech. Len tak ďalej!
Reagovat
Roger_Federer
Uffffff...a ted pod do hajzlu
Reagovat
smazaný uživatel
A ty kde si bol zalezený doteraz? :)
Reagovat
Roger_Federer
Ja drzim hubu v takovych zapasech.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeeeeeeeeeeeeeees, konečně jsme upracovali set, uffff :))
Reagovat
Pe3k
To jsou zas nervy ve 3 ráno. Škoda, že si ani nemůžu pořádně zařvat a to bydlím na baráku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger zaslouzene bere druhej set!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
zaslouženě, no já nevím, jestli by nezasloužil něco jinýho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ..1:1, zaslúžené. Novak sa musí zlepšiť, strašne spasívnel, nie je schopný ukončiť výmenu. Federer sa dnes sám neporazí, musí ho poraziť Djokovič a musí si to čím skôr uvedomiť.
Reagovat
kada.tom
Bože, bože ... tos, Novaku nezvládl .... a ještě k tomu bude ten ubožák servírovat jako první :-//
Reagovat
Roger_Federer
Ubozak si ty..:)
Reagovat
spaniel
Koblížkový ksicht Kadlec.
Reagovat
Tornes
Jachauuuu! :)
Reagovat
Vojtiik
eazy
Reagovat
Denis92
COME OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
Reagovat
vaclavsubrt
cmooooon
Reagovat
Mayo
Je taaaaaaaaaaaa m huraaaaaaaa
Reagovat
Moliik
tady bude potřeba dvojchyba... jinak to asi nepůjde
Reagovat
stopan
ach Rogere co ty nevyhodis do luftu
Reagovat
stopan
nverim, predsa to dal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokomurárna v modrom tričku..S touto pasivitou to má Novak zrátané.
Reagovat
stopan
:D :D :D
Reagovat
janek_da
A Roger tam běhá jako čamrda, zatím
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znova, Rogi, šance na returnu, jestli to zas pokoníš...
Reagovat
Denis92
Sanci v tomto sete dostal az privela a trestuhodne zahodil..
Reagovat
smazaný uživatel
teď to přijde... já ani nedýchám
Reagovat
smazaný uživatel
a opět na facku, on to fakt nechce vyhrát :/
Reagovat
anajka
Magu, žiješ, cvicis alebo rozdychavas?
Reagovat
Pe3k
To bohužel dnes vyhrát nechce...Novak mu několikrát nabídl set, ale Roger řekl ne děkuji.
Reagovat
seshitec
hlavně ten jeden setbol byl šílenej forehand na téčku...
Reagovat
stopan
u Rogera casty zjav bohuzial, spomienky ozivaju na ine prehrate sety takto s Nadalom, aj ked nie je koniec setu este.
Reagovat
anajka
Už to nabralo grady, ale co Roger dokaze zahodiť. Len aby neplatilo nedáš - dostaneš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedáš, dostaneš..Pome.
Reagovat
Ereinion
Aby to nebylo nedáš dostaneš...
Reagovat
Tuttovka
Teď je to velký problém. Roger hodně těžko vyhraje tiebreak...
Reagovat
Tornes
V tiebreaku mu zrovna věřím. Pořád je to v nich historicky nejlepší hráč. Ale na druhou stranu už je to pak dost o štěstí, jeden dva šťastnější míče to můžou rozhodnout na kteroukoli stranu...

Ale jinak co Roger teď dokázal zahodit... Takhle se vyhrává těžko.
Reagovat
Denis92
LOL Roger..to je na facku co si zahodil tento set!
Reagovat
kada.tom
Uffffffffffffffff :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Desátý gem je síla, chlapci asi chtějí hrát maraton až do rána
Reagovat
vaclavsubrt
tady se láme zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic v desiatom geme údery na téčko, kratúčké..Čo ešte Roger chce?
Reagovat
janek_da
a další winner v autu
Reagovat
smazaný uživatel
Mirko, co si s ním provedla, tohle už je fakt na přesdržku :D
Reagovat
spaniel
Féďa zahodil šetřil jak školák.
Reagovat
janek_da
to byla síla
Reagovat
janek_da
to nehraje Roger, ale já :)
Reagovat
Tuttovka
To je hrozná nervozita na obou stranách :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hopľa :)
Reagovat
Mayo
Roger zahodil set omg
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Djokovic je cocot :)..On je nebezpečnejší a lepší hráč za stavu 3:5 ako za stavu 5:4..Toto je typické..
Reagovat
stopan
to je boj :D
Reagovat
stopan
jesus co teraz presustroval Roger o.O
Reagovat
Moliik
nejdřív mu v 2. gamu naservíruje 0:40 a několik druhejch podání, pak mu připraví smeč...
Reagovat
Mayo
Teraz zase Djokovic zazdil
Reagovat
smazaný uživatel
Kua Nole, dotiahne to do TB a tam nech sa deje vôľa moja.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevim, ale Roger je dneska fakt na facku, to není možný, co všechno nezazdí, zajímalo by mě, čím to bude... :/
Reagovat
spaniel
To ani není možné, co zahodí.
Reagovat
Denis92
Roger, Roger..ty si .. strasne to posral.
Reagovat
Mayo
Zahra smec na neho, Roger ty si trulo
Reagovat
smazaný uživatel
Uff, 5:4 pro Rogera a teď už krucinál musí ale pořádně zaútočit a brát 2. set, pojď Rogere!
Reagovat
Pe3k
Ideální čas ho breaknout :)
Reagovat
spaniel
Roger se rozhodne zaútočit forehandem, nahraný míč a on to vyhodí metr ven.
Reagovat
Mayo
Uz to neni to co v roku 1 0 a 11
Reagovat
Mayo
David Beckham ako inak odchovanec Utd fandi RF
Reagovat
smazaný uživatel
Beckham je odchovanec Londýnskeho futbalu..Začínal v Leytone, čo je časť na severe britskej metropoly..
Reagovat
Denis92
Ale je odchovanec MU, kedze tam posobil uz od 15tich. To kde zacinal nie je podstatne..
Reagovat
Denis92
Skoda, ze takto nehral Roger odzaciatku.
Reagovat
Denis92
Aspon co sa servisu tyka. Inak je tam tych chyb stale prilis. Spravit 3UE za gem je proste vela.
Reagovat
Tuttovka
Teď jsou oba dobří na servisu, ale return má rozhodně horší Roger.
Reagovat
Ereinion
Fedex začal chodit víc na síť...asi jediná možnost, i když ho Nole často prohodí
Reagovat
Marduch
Dneska Nole překvapuje, BH prohozy po čáře už jsem od něj dlouho neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
No to si děláš... Nolda právě vyučil, to až zavánělo trapností :P
Reagovat
janek_da
pěkně Roger, pěkně Novak
Reagovat
Denis92
Tak teraz by to proti hocikomu inemu bolo 0-40..to je neskutocne co zas Novak predvadza vo finale proti Rogerovi..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten štvrtý gem, to bolo pre labužníkov...
Reagovat
seshitec
drsný loby ted bude mít strach chodit na sako
Reagovat
Mayo
Nebude, on tam pojde este xy razy...aj v nepripravenych poziciach
Reagovat
kada.tom
nádherný loby :-))
Reagovat
seshitec
dokázal otočit jediný zápas s Nolem když ztratil 1.set a to na 500 v Dubaji, takže Hajde Nole ukončit ve čtyrech
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se to otočilo, Djoko servis za 7 minut, Roger love game :D první servis, voleje, nenechat se zatlačit prostě, jinak to nepůjde.
Reagovat
Lina
Že by se na sebe Roger konečně naštval?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to připomíná film blbý a blbejsi
Reagovat
Moliik
teď už to mělo bejt 3:0...
Reagovat
kada.tom
krásně ustráženej servis :-))
Reagovat
Denis92
Roger si to robi len horsie a horsie..tento gem ho definitivne "zabil"
Reagovat
vaclavsubrt
Novak strašný, Rodger ještě horší... to je finále
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nene, mě z něj šibne :D
Reagovat
spaniel
Je hrozné vidět, jak kazí údery, které kdysi dával s prstem v nose.
Reagovat
vaclavsubrt
předevčírem
Reagovat
smazaný uživatel
No predevčírem nepostupoval do finále bez straty setu, že áno..

Skor predevčírem nestáli proti nemu takto vyspelí súperi.
Reagovat
spaniel
Houno. Spousta obyčejných úderu ve výměně, které pokazí.
Reagovat
smazaný uživatel
V každom geme sú 2-3 výmeny, ktoré by Roger s inými hráčmi vyhral..
Reagovat
spaniel
To ano. Ale je spousta úderu, které by kazit neměl. A to sere.
Reagovat
smazaný uživatel
4:3..Teraz je šanca pre Federera...

Djokovic sa opať pošmykol..Mám pocit, že je v dobiehaniach loptičiek už taký rezervovanejší, akoby nešiel v defenzíve na 110%, iba na 100%
Reagovat
Mayo
To, ze pada neni prekvapujuce, nepoznam hraca ktory by castejsie padal
Reagovat
Denis92
Zase takyto super je len jeden a moze nanho narazit az vo finale..
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden úplne stačí na ten rozdiel, či získaš alebo nezískaš GS..
Reagovat
Mayo
Omg 3 bb nevyužiť
Chyba za chybou
Reagovat
smazaný uživatel
Nole snáď 5-6krát netrafil prvý servis. Zázrak, že sa z toho vyhrabal.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne tu nezvante o nejakym profesorskym djokovicove vykonu
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
až tento gem dává naději, že Rog začíná něco hrát, ale stejně, co to je za nepochopitelný chyby, něco mu tam nesedí neboco...
Reagovat
stopan
Djokovic polavil z agresivity a Roger sa konecne trafil.
Reagovat
Ereinion
Federer potřebuje zkrátit výměny...otázka, jestli to je vůbec v těch podmínkách možný
Reagovat
Marduch
Nole je parádně koncentrovaný, konstantně nadpruměrná úroveň každého jednoho úderu... žádné šplouchy, ze kterých by Roger mohl nabíhat a vůbec útočit.
Reagovat
spaniel
Jj, zatím hraje skvěle. Snad poleví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tile-dlazdice
Reagovat
Marduch
nj, pitomá klávesnice:) Title
Reagovat
lars
tak ji nepouzivej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsi nechal servis, Rogi, a vůbec celkově působíš poloviční, tohle přesně jsme nechtěli no :( Zaber, musíš brát druhej set! Come on! :)
Reagovat
kada.tom
Ani jeden nepředvádí nic extra, ale Federer to Novakovi zatím pěkně ulehčuje, takže já jsem spokojen. Snad Novak ještě zabere ve 2. setu a Federer zůstane na svém. Jinak zkřívanej ksicht Švýcarovo starý je k nezaplacený :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to není kvalita finále ale s bídou 250
Reagovat
Lunej..
je tam
Reagovat
vaclavsubrt
Tolik chyb tu snad neudělal Rodger za celý turnaj. Snad se zvedne. Tohle opravdu ne...
Reagovat
Pe3k
Člověk k vůli toho nejde spát a Roger si nechal zase nejhorší tenis pro finále grandslamu. Vše dělá přesně naopak jak by měl...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.. Tohle bude velmi velmi tezke?.
Reagovat
Mayo
toto je presne to, čo Roger nepotreboval, stratiť prvý set...nevyzerá to dobre
Reagovat
seshitec
zatím jakoby si vůbec nevěřil a naopak Novak naprosto koncentrován vyjma pádu
Reagovat
Larsson
nebýt toho pádu možná by ten set byl i jednoznačnější
Reagovat
Mayo
V čom je Djokovič najlepší je dĺžka úderov, nechápem ako to robí ale on je schopný to dávať na čiaru alebo tesne pred ňu, to sa potom aj ťažšie útočí
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, znova vidím ten obraz z roku 2011..Gumkáč sa tam kĺže z jednej strany na druhú, všetko vracia na základnú čiaru, čím lepší úder zahráš, tým lepší dostaneš späť..To je bezmocnosť..
Reagovat
Vojtiik
mraky chyb tvle, nejisty, zbrkly, nervozni
Reagovat
anajka
Roger sama chyba, je akýsi nesvoj. Hádam to z neho spadne a vráti sa tam, kde pred dvoma dnami skončil. Come on!
Reagovat
Denis92
Mna najviac stve, ze Roger ma priemer servisu za cely turnaj 67% a pride finale proti Novakovi a je to 50%..podobne ako vo Wimbledone. Ked to najviac potrebuje, tak proste nejde..
Reagovat
seshitec
A zatím nejde forehand, ale s Djokerem musí holt hrát několik úderů navíc
Reagovat
smazaný uživatel
To je normálne..To vyplýva z podvedomia..Vieš, že proti tebe stojí niekto kto ťa 20krát porazil..Vtedy sa podáva vždy ťažšie, ako keď vieš, že proti tebe stojí Carreno Busta.
Reagovat
Denis92
Aj Murray ho velakrat porazil a serviroval neskutocne..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale len 1x na GS..Nole 8x.
Reagovat
smazaný uživatel
Kam se podela rogerova agresivita, nechapu proc s nim pinka
Reagovat
Marduch
Novak ho drží dál od sítě..
Reagovat
smazaný uživatel
taky to nechápu, proč nevyrukoval s agresivními náběhy hned, jasně, Nolda je jiný soupeř, ale stejně nevím, na kdy si to jako nechává :(
Reagovat
seshitec
na 3.set až nebude moct
Reagovat
vaclavsubrt
Fede hraje houby, ale to i Novak...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole hrá dobre, zatiaľ profesorský výkon, ktorý má dianie pod kontrolou. Až na jeden gem mal tuším v každom Rogerovom servise šance na break. Roger neistý, ale tá neistota vyplýva trochu z bezmocnosti vo výmenách, kedy platí, že čím lepší úder Roger zahrá, tým lepší dostane spať..
Reagovat
stopan
Federer aby si dnes nespravil podobnu hanbu s tym tenisom ako s Nadalom vo finale French open 2008
Reagovat
spaniel
Jebe ti?
Reagovat
stopan
ako preco by malo mi jebat 6-1 6-3 6-0 nebola hanba podla teba ??
Reagovat
spaniel
Ne. Nadal dostal vic kanaru nez opačně. Je to jen sport, občas to nesedne. A navíc je to jeden brejk. Přísahám, ze některi fandové Federera mne serou vic nez jeho hateri.
Reagovat
stopan
predvadzal podobne bezmocnu hru s mnozstvom nevynutenych chyb, kvality supera treba uznat, Nadal bol v najlepsich rokoch prakticky na antuke neporazutelny, je nepodstatne ci Nadal dostal viac kanarov ako ich rozdal pocas kariery, bavime sa vykone, a Roger hral presne takto zbrklo ako dnes, do siete a do autu.
Reagovat
spaniel
Ale furt to není ostuda vole.
Reagovat
stopan
poviem ti po zapase na konci vole :D
Reagovat
spaniel
Táhni, ty nejsi fanda, ale obyčejný glory hunter.
Reagovat
stopan
Nie proste treba respektovat skutocnost, ze Roger nema 27, najlepsie roky ma za sebou, Novak je o 6 rokov mladsi na vrchole tenisoveho veku, proste treba to brat realne, hlavne hlava a psychika je niekde inde ako u Rogera a to je vidiet, bolo by krasne ak by Federer vyhral, ale treba sa na to divat realne, Novak je tam kde Roger v jeho najlepsich rokoch, vek nezastavis.
Reagovat
spaniel
A t to respekujes, když píšeš ze je to ostuda? Se vzpamatuj.
Reagovat
stopan
precitaj si co som povodne napisal, aby sa to neskoncilo ostudou, nie ze je to ostuda, a to ze Roger nehraje idealne je proste fakt.
Reagovat
spaniel
To uz je jiná.
Reagovat
stopan
je pravda ze proti nemu stoji djokovic ale od svojej optimalnej hry ma Roger daleko, myslis ako mi bolo pozerat napriklad na jeho tenis vo finale olympiady 2012, tam z toho boleli oci tiez, som nechapal co hraje, ci sa dohodli s Murraym. POkial Roger hraje v klude jeho tenis je neskutocny, jakmile pride stres hodne kazi a nic nefunguje.
Reagovat
stopan
ale nevravim, ze zazraky sa nedeju, ale djokovic by musel zacat viac kazit a Roger musi hrat presnejsie, bez toho to nepojde.
Reagovat
Roger_Federer
Psss, kolik jeste.
Reagovat
stopan
naviac je pomalsi na kurte, pomalsie udery, toto dnes stacit nebude, nestiha absolutne na Djokovica
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič mimo a Roger toho nevyužije :// do těchhle přestřelek se s ním pouštět nemůže, to vždycky končí v síti nebo v autu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Všetci hovoria, že najlepší return mal Agassi..Ale Andre nebol schopný vziať servis Samprasovi na GS roky rokúce.

To s akou ľahkosťou vyhráva servis súpera Djokovic, to je ale proste neuveriteľné...Najlepšie returnuje vždy s Nadalom a v podstate aj s Rogerom sa do toho postupne vždy dostane.
Reagovat
spaniel
Sampras mel lepší servis nez Federer. A navíc mu zatím nejde.
Reagovat
stopan
presne to som chcel napisat, Sampras mal neskutocny servis a servis volej, na antuke toho nebol schopny dostatocne uplatnit, preto aj tie vysledky.
Reagovat
seshitec
ve spojitosti s celkovou hrou má Novak asi lepší return než André
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis sa posunul. Novak aj aj atletickejší, pohyblivejší, s lepšími údermi...Proste lepší.

Zaujímavé, že po stránke servisu sa tenis až tak neposunul a majiteľom toho najlepšieho je stále Sampras, aj 15 rokov po odchode zo scény..
Reagovat
Denis92
So servisom pod 50% to nepojde v ziadnom pripade..k tomu tie lacne chyby a skoro bude hotovo.
Reagovat
spaniel
Bez prvního servisu to nepůjde. To je v posledních letech základ Rogerovy hry.
Reagovat
vaclavsubrt
Strašně chyb, nepřipravené náběhy na sít, chyby u sítě... špatný servis... nevim no
Reagovat
seshitec
dobře Nole prohoz důležitej aby si tam Roger na síti moc nevěřil
Reagovat
kada.tom
z 30-0 .. :-DDDD
krásně, Novaku a už žádný pády, pevnou ruku, čistou mysl a pěkně pro 1. set :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Roger laciny chyby
Reagovat
Tuttovka
Federer je zatím bez prvního podání a hodně zbrklý.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba hranou jak z pomocný školy
Reagovat
stopan
co federer chce ked nie je schopny ani poslat druhe podanie do kurtu.
Reagovat
stopan
a kopi chybu na chybe.
Reagovat
seshitec
ten Djokovic se tak natrápí na break a pak to takle odevzdá
Reagovat
Mayo
a čo čakáš, že Roger ho nebrejkne ...tých brejkov na oboch stranách bude ešte dosť
Reagovat
smazaný uživatel
Ted to ani necejti, nejaka odrenina, prosimvas, tohle je muzskej tenis! Spis jde o nohu, zdalo se mi, ze si podvrtnul kotnik
Reagovat
Denis92
Snad sa upokoji. Ten Novakov pad bol nepekny, nastastie nic vazne.
Reagovat
vaclavsubrt
Pokud ho neomezí fyzicky, tak psychicky dost možná ano.. to musí štípat, což Noleho muže vyvést z koncentrace
Reagovat
stopan
Som zvedavy do akej meiry ten pad a zranenie ovplyvni, resp. znizi vykon Djokovica, taketo zranenia su neprijemne pri pohybe, stipe to jak svina.
Reagovat
stopan
zatial to vyzera, ze djokovica to v poslednych dvom gemoch dost limitovalo.
Reagovat
spaniel
Nevím jak ty, ale ja uz to parkrat zažil a není to žádná hrůza. Ale par míčku to ovlivnit muze.
Reagovat
smazaný uživatel
Oklepe sa z toho. Už je veľký. Ale tie dva gemy to ovplyvniť mohlo..Hoci do 0:30 sa Nole dostal zdravý aj tak..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pád Novaka samozrejme rozhodil a rozhodí. Ani tak nejde o tú bolesť, štípanie..Ale o ten pocit, že už mi niečo vadí, znvervózňuje ma, narušilo mi pokoj..Bude mu chvíľku trvať, kým sa otrepe..
Reagovat
smazaný uživatel
Chudak Nole....toz taky pech...hned na zacatku...loket zedreny, pracka...snad neni mozny...
Reagovat
tito
Orvaný je slušně, takovéto zranění herní pohodě nepřidá. Šel jsem do zápasu bez emocí a ejhle, teď je mi Novaka líto.
Reagovat
smazaný uživatel
no nic moc...od toho padu je trochu mimo...snad to bude ok...jinak je po finale...
Reagovat
smazaný uživatel
uz ok:) nechal to osetrit...uklidnil to...a je zpet:)
Reagovat
smazaný uživatel
a uz radi....brejk:)
Reagovat
tito
Je :-)
Reagovat
spaniel
Docela hnusny pad.
Reagovat
Mayo
riadne sa strepal..au môže to slušne štípať
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, loket v pr... no to nebyl pěkněj pád :(
Reagovat
Tuttovka
Je potřeba aby se Roger chytil na returnu a rozehrál se. Pak mu to půjde lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba vytáhnout SABR, Rogi, buď akčnější!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger strasne chybuje, djokovic zatim nemusel ukazat nic
Reagovat
Lina
To musí mít Roger problém na servisu zrovna nyní.
Reagovat
Ereinion
Zatím to vypadá celkem jasně...kurt působí pomaleji a Federer dost chybuje...za těchhle okolností něco ve stylu 3:1 pro Novaka.
Reagovat
vaclavsubrt
zatím to Rodger nezvládá... aby si nenechal ujet vlak
Reagovat
Bloody13
Dkojer hraje zase ten svůj nadpozemskej tenis a Fedexe k ničemu zatim nepouští.
Reagovat
Denis92
Zatial cele zle. Novak to tam vsetko triafa k lajnam a Roger kopi chybi..navyse je bez servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Intergalaktická výměna a brejk pro Djokoviče :( no Rogi, the number of breakballs for ND is too damn high!
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zlepšil return a 1:2*..

Roger zbrklý..No horšia správa pre neho je fakt, že Nole sa dnes evidentne dobre vyspal.
Reagovat
tito
Novak nasadil pěkně ostré tempo.
Reagovat
smazaný uživatel
Novák na kolenách...Navyše s popálenou rukou..
Reagovat
kada.tom
Zatím moooooc pěkný, teď to chce potvrzovat brejk, Novaku :-)
Reagovat
Mayo
dobre som cítil, že Djokovič na neho vybehne ...a je to tu
Reagovat
spaniel
Zatím spatne. Roger příliš zbrkle. Rychle body potřebuje, ale az takhle ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc nervozni
Reagovat
Marduch
Často netrefuje FH.. a Novak trestá.
Reagovat
a.magerova
No aby to nebylo rychlejší než si přejeme :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger začne esem a pak bojuje o svůj servis nějakých 7 minut, zatímco Nolda čistou hrou, zatím je tam nějak hutná atmosféra... :/
Reagovat
Tuttovka
Je to špatný začátek ....
Reagovat
Bloody13
Nic moc, Rogere.
Reagovat
a.magerova
Jj asi tak... :-/
Reagovat
stopan
Kde sa ponahla ten federer ???
Reagovat
anajka
Začalo to zostra. Všetko sme v prvom geme videli - esá, dvojchyby, brejkbaly, nervozitu...
Reagovat
Vojtiik
snad se uklidni :)
Reagovat
smazaný uživatel
1:0...Federer uhral 8 z 9 svojich bodov priamo zo servisu. Naopak prehral 5 zo 6 výmien.
Reagovat
smazaný uživatel
To nám to začíná, že by nervíky z toho nekonečného čekání? Roger, důležitý hold! Kruci, tohle se nám odmění zlatem :D
Reagovat
smazaný uživatel
no...abychom se konce nedockali nekde v 7 rano:)))
Reagovat
smazaný uživatel
eštěže nemusim vstávat :))
Reagovat
stopan
nic nove, dalo sa to ocakavat , zatial podobny priebeh ako v poslednom finale grandslamu.
Reagovat
Denis92
To su strasne lacne chyby od Rogera..moze zabudnut na uspech s takouto hrou.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
stopan
ked Roger pokedol dive vajcia sa necuduj, neviem kde sa plasi.
Reagovat
smazaný uživatel
Začalo se zostra, Roger hned zkraje bojuje o svůj servis...
Reagovat
stopan
hraje jak cubulkova, bije do toho ako parny valec bez rozumu.
Reagovat
smazaný uživatel
ono si to sedne, neboj sa :P
Reagovat
stopan
Splaseny federer bije do toho ako do parneho valca, neviem kde sa ponahla :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
uf,,,tak uz mne je pomalu jedno koho tlacim:)
hlavne aby to stalo zato:)
Reagovat
a.magerova
Doufám, že to jen poslechl Tomice ohledně rychlosti na kurtu.... teda ale mám z toho nepříjemný pocit :-/
Reagovat
Vojtiik
Tak co armádo, jste ready?:))
Reagovat
sprchon
Jde se na to! :) Roger come on!
Reagovat
smazaný uživatel
Oba poradne nervozni! :)
Reagovat
kada.tom
Eva bude rozhodovat, to pro ni bude čest :-)
Novaku, pojď si pro 10ku :-))
Reagovat
Lunej..
Neříkal jsi, že jdeš spát? :)
Reagovat
kada.tom
neříkal :-D
naopak čekám jak blbec od 22h :-D
Reagovat
Lunej..
Nj, být haterem je fuška :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bol Wave..
Reagovat
Lunej..
myslela jsem, že jde spát i káďa, tak se omlouvám :)
Reagovat
Mayo
komon krajší outfit
Reagovat
Denis92
Cakali sme dost dlho, snad to bude stat zato!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooo, Roger v bílém a dobře naladěn, to jsem chtěla vidět :)))
Reagovat
Lunej..
a Djok úsměv na tváři, už se těší, až Rogera prožene, to bude něco :D
Reagovat
smazaný uživatel
nojo porád, to jsou bitvy tady v diskuzi už teď :D no začali zostra :D
Reagovat
Bloody13
No konečně, je to tady.
Reagovat
Denis92
Boze, tam ide este nejaky ceremonial..ved kludne, casu dost..
Reagovat
Denis92
Strasne dlho to trva vysusit.. chlapci s uterakmi by to zvladli rychlejsie.
Reagovat
Mayo
Henrik Lundqvist, Blake Griffin na štadióne ou.
Reagovat
Denis92
King Henrik prisiel uz niekolkokrat podporit Rogera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Preceňovaný brankár :p
Reagovat
Mayo
podľa mňa je dobrý a vždy ako na potvoru zatiahne roletu proti môjmu obľúbenému klubu v play off :D
Reagovat
Denis92
To vobec. A v PO este zdvihne latku svojich vykonov o level vyssie. Akurat ti chlapci pred nim to nedokazu vyuzit na vyhru SC :/
Reagovat
smazaný uživatel
3 hodiny cekam na zacatek a ted to vypada ze kazdou chvili usnu....
Reagovat
anajka
Som na tom rovnako. Myslela som, ze o takomto čase už pôjdem spať a ešte sme ani nezačali pozerať.
Reagovat
Mayo
Cítim v kostiach, že Djokovič na neho strašne vybehne až Fedex nebude vedieť, kde je sever.
Reagovat
stopan
skor predpokladam opacny efekt :D postupne herny pokles Federerovej uderovej istoty a vystupnovanie Novakovej hry od baseline.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim ze na nej Roger vlitne a za max. 2 hodiny bude konec
Reagovat
stopan
mno velke ocakavania fanusikovia mali vo finale tohtorocneho wimbledonu, aj ked sa federer snazil postupne herne odchadzal s pribudajucim casom,minuly rok to bolo napinavejsie ale aj tak prehral, na AO 2014 mali fandovia ocakvanie v semifinale proti Nadalovi, vykon isiel opat postupne dole. Na grandslame mu velmi proti Djokovicovi aj ked ten nie je uplne v top forme neverim, tychto hracov neporazil velmi velmi dlho, murryho nepocitam,ten je labil ked sa nedari.
Reagovat
Mayo
Eva Azderaki bude rozhoôdovať.
Reagovat
Mayo
Začína svietiť slnko
Reagovat
a.magerova
Bude duha :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bude. Ako pre koho :)
Reagovat
a.magerova
No pro tebe ne e :-P
Reagovat
a.magerova
Je fajn, že jsou nestranní..... :-P
Reagovat
Mayo
Wats zap je super (:
Reagovat
a.magerova
Jj.... kéž by jim TO vyšlo :-))

No tak aspoň opáčko se Stanem pro ukrácení chvíle čekací....
Reagovat
Denis92
Este len idu auticka..Zacnu najskor 1.15
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že by už za chvíli?? To je hrozný čekání, a to jsem kvůli tomu spěchala, doufám, že to aspoň Rogerovi prospěje než naopak a že se převlíkne do night session outfitu a rozbalí to tam v bílé, ten déšť to je jak znamení ve prospěch Rogera, prostě karma :D
Reagovat
smazaný uživatel
not before 7:00 :(
Reagovat
vrabejka
vzdyt driv se finale hrali ve 3.00 tak muzete byt jeste radi :D
Reagovat
Alois_Mlok
Tohle nemá význam. Ať to celý zruší.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Vlk by mal vyhlásiť novú možnosť v svojej ankete..Za anulovanie tohtoročného USO by som určite hlasoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně :-))
Reagovat
a.magerova
Já se rozhodnu až za pár hodin, jestli jo nebo ne :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Gigin mel navrh do ankety... film Vlk!:)
A to mu fakt nakonec vyslo;D)
Reagovat
vaclavsubrt
v 0:40 bychom na to mohli jít
Reagovat
Larsson
Tak bezva. První zápas z letošního US Open, který jsem se rozhodl sledovat živě a zrovna tam musí dneska pršet.
Reagovat
fera
to je život :D
Reagovat
smazaný uživatel
Suší, konečně suší!
Reagovat
smazaný uživatel
Prichádza house cleaning :)
Reagovat
Denis92
Nebolo by jednoduchsie tam natiahnut plachtu ked prsi?
Reagovat
smazaný uživatel
Bolo..Ale tým pádom by prišlo o prácu zhruba 20 ľudí..A to je Amerika :)
Reagovat
Tornes
Člověk je nevyspalej, nachlazenej a unavenej a oni ho ještě štvou tím, že ne a ne hrát :/ Doufám, že se to stihne dnes, zítra neci :( Podle předpovědi, na kterou jsem se díval, a radaru, by mělo pršet ještě asi 50 minut :(
Reagovat
a.magerova
Přepněte nám kamery do šaten !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych uvítal před duelem Sorany Cirstey a Julči Goerges :))
Reagovat
a.magerova
Píšu šatny nééé sprchy :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Leccos by se dalo i tam okoukat :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, tak je jasno, pouštím Queeny a půjdu. Snad se to teda přeloží na zítra a když ne, tak holt ze záznamu a vela zdaru, Novaku! :)))
Reagovat
Denis92
Tak podla najnovsich sprav, do 30min prestane prsat a urcite sa dnes zapas odohra. Bude to uz vsak night session match.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže za půl hodky se bude hrát nebo až od 1
Reagovat
Denis92
Skor ako 01.00 asi nie..cca 20min trva kym sa vysusia kurty.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude od 1
Reagovat
smazaný uživatel
Už som pomaly rozpačitý, síce nemusím ráno vstávať, ale nemám úplne voľno a začať sledovať zápas, ktorý začne cca o 1:30 mi už začína mierne nevyhovovať..
Reagovat
Denis92
Mali to radsej presunut na zajtra 23.00..toto je take blbe pre hracov aj divakov, ze sa to neustale posuva.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže další noc bez spánku. A už vidím jak to nakonec přeloží na zítřek, to bych si asi musel vzít na úterý dovolenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Americký černošský securiťák v tom má jasno. Nechal si od Rafu podpísať kartu a so slzami v očiach mu povedal, že je stále najlepší :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa je tam?
Reagovat
a.magerova
Samo, že je.... fandí přece Rogerovi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To bolo v relácii mapujúcej zákulisie turnaja..
Reagovat
Carmelo
Kdy začne ta exhibice Rogera?
Reagovat
Mayo
Inak boh vie, či na zápas nezavíta aj sám veľký Carmelo Anthony.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jdu spát, tak doufám, že ten zápas bude stát za h*vno :D Ostatním přeju příjemnou podívanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pretože my spať nejdeme, dúfame, že budeš mať na houno spánok :)
Reagovat
Cico93
;-))
Reagovat
safi1313
Forehand zabil :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:) To nehrozí, mám za USO strašný deficit, spíš bude problém se ráno vzbudit.
Reagovat
Denis92
Myslim, ze momentalne by bolo najrozumnejsie to prelozit na zajtra.
Reagovat
Nola
hrat sa uz dnes nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je konec, tam chcije jak blazen
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí. Tak se zápas neodehraje a o trofej si střihnou. Na 3 vítězné, ať je to férovější.
Reagovat
smazaný uživatel
Hip hap hop
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš stream na kurt?..
Reagovat
Nola
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-federer-djokovic-arhtur-ashe-stadium-tennis-us-open-2015-133584.html
Reagovat
smazaný uživatel
Dikes
Reagovat
smazaný uživatel
Nesleduju ho, sem na eurosportu, jak to vypada?
Reagovat
rod_laver
To je hotový, byl bych překvapený, kdyby se dnes hrálo. Jsem celkem hnal domů, abych zápas stihl a nic :-)
Reagovat
sprchon
Pro ujasnění. Ta střecha tam je nebo ne? :D Jestli jo, tak proč ji nezatáhnou?
Reagovat
Denis92
Este neni hotova.
Reagovat
smazaný uživatel
:D je rozestavena
Reagovat
sprchon
Díky. :D Tak to si počkáme...
Reagovat
a.magerova
Jj musíme počkat do května 2016....
Reagovat
smazaný uživatel
Tu střechu by nezatáhli ani Hulk s Chuckem Norrisem :))
Reagovat
VlS
Chuck klidně, by se mu muselo chtít. Jsem mu volal a říkal, že na tenis dlabe.
Reagovat
Stan_Borowitz
Chuck Norris by nezatahoval střechu. Chuck Norris by roztrhal mraky.
Reagovat
spaniel
Chuck by nám oznámil výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Už keď nejde finále, tak pre milovníkov tenisu odporúčam Coric vs. Dutra Silva na streame...Aspoň niečo :)
Reagovat
safi1313
http://www.accuweather.com/en/us/new-york-ny/10007/weather-radar/349727
Reagovat
Mayo
Nech to preložia na zajtra.
Reagovat
FulnekUltras
do Hornej Planej... ;)
Reagovat
rod_laver
a zas chčij.e
Reagovat
smazaný uživatel
ty kokos fakt?
Reagovat
rod_laver
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-federer-djokovic-arhtur-ashe-stadium-tennis-us-open-2015-133584.html však mrkni
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, teď tam leje pořádně :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To SOU bazeranti tam nahore
Reagovat
anajka
Ešte sa ani nehrá a už mame viac ako 400 príspevkov :)
Reagovat
gigin
Tvl, kde je? Takový slavnostní okamžik a on nic...
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt :D
Reagovat
safi1313
Nějaký weather radar new York na googlu... je tam jedna fronta která by tak do hodiny měla být pryč z NY a pak už není nikde nic... o pulnoci začátek cca a pak už bez přerušení až do konce...-muj odhad...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger vyhraje, to je nevyhnutelné, netřeba řešit nic okolo.
Reagovat
spaniel
Neeee
Reagovat
Denis92
WEATHER UPDATE (5:10pm) : The forecast calls for continued intermittent showers for approximately 30 minutes , followed by clearing for the balance of the evening. Once the rain stops, we will dry the courts and begin play.
Reagovat
Denis92
celkom by ma zaujimalo, ze v akom momente by to kompletne presunuli na zajtra.
Reagovat
smazaný uživatel
V roku 2010 sa čakalo do 1:00 tuším, 2:00 max....
Reagovat
Denis92
No ten zaciatok night session je zrejme max. Kazdopadne ak by mal byt zapas prerusovany dazdom, tak to nech ho radsej presunu na zajtra.
Reagovat
smazaný uživatel
15% pravdepodobnosť zrážok najbližších 6 hodín...
Reagovat
Denis92
No, aj na dnes predpovedali pekne pocasie a maximalne kratku "sprchu" a uz prsi skoro dve hodiny..
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to jsou předpovědi jak z filmu nestyda počasí hlásit obráceně a je větší pravděpodobnost že se trefí
Reagovat
smazaný uživatel
not before 5:30
Reagovat
spaniel
jj, děs.
Reagovat
smazaný uživatel
not before 5:45
Reagovat
Denis92
lindsey vonn 42s seconds ago
Some light rain starting again....ugh #UsOpenFinal
Reagovat
smazaný uživatel
Pri poslednom Rogerovom triumfe vo Wimbledone tiež pršalo. Takže je jasné, že dážď viac vyhovuje Federerovi. So strechou, či bez...Začínam ľutovať, že som si na toho Švajčiarského forévernumbrvan nevložil nejaké finančné prostriedky..:)
Reagovat
Ereinion
No při posledním finále Wimbledonu taky pršelo a Federer pak šel dost dolů...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ivan se s tebou jistě rád podělí o případnou výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedexe vsazeného mám, snad abych z toho v každém případě něco měl? Ale já teď netrefím ani oceán z lodě, takže to asi bude působit jako Novakův pohon. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
ve smyslu co je pro koho výhodnější, tak pro koho jsou výhodnější zmoklé a pak vysušené kurty?
Reagovat
spaniel
Záleží jak ty stroje fungují. Možná pro dodavatele plynových lahví.
Reagovat
janek_da
nejkrásnější bylo vysušování v Bogotě ručníky a fukarem na listí
Reagovat
spaniel
Ručníky jsou nejčastější. Tyto vozíky jsou fajn, takové americké. Jako jejich důchodci na těch vozících.
Reagovat
janek_da
nevím jak jinde, ale v Bogotě to hodně připomínalo mravenečky. Každý s něčím jiným a nekoordinovaně vysušovali
Reagovat
janek_da
možná pro pohyblivého Djokera to bude mírná nevýhoda
Reagovat
smazaný uživatel
Hele tak to vypada na toho Vlka co;)?
Reagovat
gigin
Jj :-DDDDDD
Reagovat
Fandina
Tak teď zase 5:15, ale vypadá to, že neprší. Tak snad to tak bude.
Reagovat
Fandina
Kdybys mi to nenapsal, tak bych to samozřejmě nevěděla, že to děláš. Takže jsem si udělala o tobě obrázek a to mi stačí.
Reagovat
janek_da
doprkynka, uz prestalo prset, kurty pripravene, lidi nazhaveni
Reagovat
janek_da
tak aspon tady prsi, to je jistota
https://www.youtube.com/watch?v=jX6kn9_U8qk
Reagovat
janek_da
jo, tak jsem přivolal zpátky déšť i nad NYC
Reagovat
janek_da
krásný záběr, jak kapky olizují lajnu
Reagovat
smazaný uživatel
zaclo zas?
Reagovat
a.magerova
Kde na to olizování čučíš ?
Reagovat
janek_da
já nečumím, já se kochám. I když teď je jenom globální pohled na Arénu. No, iqe by tam ty míče na lajně viděl.
Reagovat
janek_da
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-federer-djokovic-arhtur-ashe-stadium-tennis-us-open-2015-133584.html
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam tedy vidím, jak lajny olizují vysoušecí stroje a ne kapky ;-)
Reagovat
janek_da
všsk píšu, že změnili pohled
Reagovat
a.magerova
Teda já zas očekávala v této pozdní hodině kapku jiný steam, ale tak OK, kouknu i na kurt :-)))))
Reagovat
janek_da
jasně, ta lajna zmátla.
Reagovat
a.magerova
Jj čekala jsem sex a drogy..... a on popršený kurt :-/
Reagovat
janek_da
teď se projeví charakter. slabí se stávají silnými,silní zbabělými, pomalí rychlými ...
Reagovat
janek_da
je to v háji. Amíci ze všeho udělají umělohmotné h..o, i z deštíku.
Reagovat
Fandina
A na streamu už jezdí vysoušecí vozíčky a je tam živo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten autodrom je velký kulturní zážitek..velká cena New Yorku :))
Reagovat
Fandina
A píší, že nedříve jak v 5:00. Už se to blíží.
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby to bylo..jsem v takovém rozpoložení, že bych si pustil snad i Titanic, tak ať už je to suché! :))
Reagovat
a.magerova
Pusť si Sex ve městě :-P
Reagovat
spaniel
Ta ta tada, ta ta tada...
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem vždycky raději Zoufalé manželky, ale proč ne vlastně :))
Reagovat
smazaný uživatel
Muj nejoblibenejsi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
spaniel
Jezdí na kurtu.
Reagovat
Denis92
Prestalo prsat. Do pol hodky snad hrame.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole 16 GS finale pri poslednich 21 ucasti. Kloboucek.
Reagovat
smazaný uživatel
Na eurosportu zaznam zenskyho finale,funny,kam az se da dostat slajzem, haha
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle se neda brat ani jako predkrm, zkazilo by to chut.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto nechápu, proč Bobina nepoužívá častěji ten topspinový jednoručák. Použila ho za celý zápas dvakrát a pokaždé byl velmi účinný.
Reagovat
smazaný uživatel
jejdamena vyjebte se v tom clanku na komentovani Poškrabprdele a jakehokoli zminovani jej :D
Reagovat
FulnekUltras
jakoby úplně nestačilo, že ščije... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
rikal sem si, ze by nebylo spatne, dkyby bylo finale v night session, mozna se to zcasti splni
Reagovat
flex
Kvůli takovým situacím není co řešit. Když na to maj, zastřešit.
Reagovat
FulnekUltras
když už se prý má zastřešovat i Macocha... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Se divim, ze to neudelala uz strana.
Reagovat
FulnekUltras
Té stačí zastřešovat masy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Masny, fulneku, na to by mozna stacila
Reagovat
FulnekUltras
Nikdy nevíš, kam se kdy mlčící většina zvrtne... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic. Jdu chrnět, ráno mě čeká perný den. Přeji všem přítomným hezký tenis a gratulace vítězovi.
Reagovat
Pe3k
Tipuji, že se začne hrát kolem půlnoci. Podmínky bohužel favorizují Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohudík, Petříku, bohudík! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, o polnoci je Novak silnejší...:)
Reagovat
Pe3k
Ne ty trdlo, vlhkost znamená pomalejší podmínky. Oba jste klesni ve svém hejtovaní až na dno ...
Reagovat
Ereinion
Na druhou stranu podle této stránky ta vlhkost není nějak velká:
http://www.weather.com/weather/hourbyhour/l/New+York+NY+USNY0996:1:US
Reagovat
Denis92
Nejde uplne o vlhkost, ale o chladnejsie pocasie, ktore spomali kurt aj lopticky, proste celu hru..
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že aj ty si vlhkejší :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to ja nedam. V noci 6x vstavam a nechci rano vypadat jako zombie, uz tak jsem dostala detskym fotakem pres oko, skoro nevidim. Takze cekat na zapas nebudu.

AT VYHRAJE TEN LEPSI!!! :-)

Gratuluji vitezovi predem. At je to ten nebo ten, prastime ho kostetem :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, taky jdu ráno na prac. pohovor, takže by bylo taky fajn, abych nepřipomínal zombie a vidím to podobně..hodinu tomu taky asi ještě dám. :)) Je fakt, že bych se nerad připravil o Novakovu jízdu. :)
Reagovat
spaniel
Tož ať ti to vyjde.
Reagovat
spaniel
Myslím pohovor, ne zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :)
Reagovat
spaniel
Reál je reál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné, třeba bychom spolu šli i na pívo a nelítaly by stoly. :))
Reagovat
spaniel
Jedna věc je popichování a fandění, ale život je důležitější. A co víš, třeba v té práci budeš hrát tenis a pod vlivem kolegů, šéfa, přejdeš na RF :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je dost možné..hned poprvé do práce s raketou, kousek jsou antukové kurty :)) Ale s tím Fedexem bych to neviděl tak slibně. :D
Reagovat
spaniel
Máš první kolo, druhé? Osobní pohovor?
Reagovat
smazaný uživatel
Osobní pohovor, naštěstí ne vícekolový. :) I když pak to kolikrát stojí za to, když to vyjde. Tohle je spíš z důvodu, aby byla nějaká kačka při studiu a abych nějak smysluplně vyplnil čas a stal se opět nezávislejším. I když jsem bez práce teprve měsíc, tak to přestává být oukej. :)
Reagovat
spaniel
Zrcadli gesta, neskutečně to funguje.
Reagovat
a.magerova
Pochval kytky v místnosti :-)
Reagovat
spaniel
Pokud jdeš na pohovor do zahradnictví :D
Reagovat
a.magerova
Nikdy nevíš, jestli ty kytky v místnosti nejsou vášní toho někoho, kdo Tě zpovídá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
U slova "zpovídat" se mi vždy ježí chlupy..výslech, kostel..obojí je deprimující, ale holt nutnost. Lepší než zubař. :))
Reagovat
a.magerova
Tak kostelům se vyhýbám jak čert kříži.... zubaři bych taky ráda, ale sem tam tam zajdu.... no a výslech.... uvidíme, jestli se mi v tomto životě poštěstí :-P
Reagovat
smazaný uživatel
U zubaře jsem jednu dobu byl častěji než doma. V tomto ohledu mě zubař nemá čím zaskočit, vždycky se ta zubařka jen zasměje a řekne mi "no, vy už jste prošel vším, takže vás nic nepřekvapí" :)) Je paradox, že mi vždycky pochválí zuby, přitom jsem kvůli nim už tolik vytrpěl, asi proto se jí ted tak líbí. :D Klasický výslech za sebou taky ještě nemám, musím zaklepat. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Chodis do kostela?
Reagovat
smazaný uživatel
Před lety celkem dost..no a pak taky víc než bych chtěl, bohužel k žádné veselé příležitosti. Na svatbě jsem byl jen jednou v životě kupříkladu, pokud neberu v potaz tu, na které jsem se ohřál jako prcek pár minut..zato pohřbů bylo. :/ Prostě kostel nahání hrůzu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja chodim o velkych svatcich a samozrejme na prikaz babicky, to je stara skola :-) v mych letech (34):-D kdyz prijedu na Moravu. Ale me hruzu nenahanej...uvolnuje me to tam..od starosti...z depresi...neco tam vzdy ze me spadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já dobrovolně chodím akorát na půlnoční o Štědrém dni. :) To je taková dobrá atmosféra, že mi to dodá odvahu a líp to snáším. :) No teda loni se to nějak nepovedlo, šli jsme s přáteli na půlnoční mši, jenže bylo ještě moc brzy, tak že zapadneme do hospůdky k vínku..no jenže jsme se nějak zakecali a bylo po mši..prázdný kostel, nikde ani noha-ale víno bylo dobré a známé jsem dlouho neviděl :))) A jinak taktéž mě (nás) k tomu vedla babička, to je věrná fanynka Ježíše Krista, ten je pro ni GOAT :) Ale je to pěkné v něco věřit, ve své podstatě, ať už je to cokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tak to jsme na tom stejne. :-)
Ja teda rozhodne verim...i kdyz k tomu nepotrebuji zadnou cirkev.

***Chlapi, jak spolu muzete pracovat, jeden veri, druhy neveri :-)

A pani doktorko, vy jste doktorka? A verite v Boha? :-D

Ja? Ne. Nechapu jak vubec muze nekdo verit, vzdyt ho nikdy nikdo nevidel....:-D***
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně, víra je velice široký pojem a lze ho chápat tolika způsoby, ale je důležité věřit..v sílu myšlenky, v lidi, v sebe sama, v lásku, v Boha..cokoliv. :))

:D Jojo Dědictví je legendární :D s Pelíšky můj nejoblíbenější český film :)) V těsném závěsu Samotáři, Knoflíkáři atd. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pelisky pravda jsou bozi. Ale mam rada i Pupendo...no hlavne ty filmy dela Polivka, co si budem povidat. Ale v Peliscich rozhodne Kodet...absolutne bezkonkurencni herecky vykon.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu jim slíbit že jim někdy v budoucnu udělám pěknou reklamu v novinách. :D Ale ti to asi nepotřebují, i když jeden nikdy neví a čert nikdy nespí atd. :D Díky za tipy každopádně :) V minulé práci na školení nás učili něco podobného v rámci zahájení pracovní schůzky doma u klienta. Akorát je riziko, že já kytkám vůbec nerozumím, tak kdyby se toho chytl a chtěl to nějak rozvést, tak by mě na tom mohl uvařit zaživa a ze zajímavého startu by se stal start rozpačitý. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zrkadlenie gest, pochválenie kvetov..No hlavne podľa mňa netreba prípravu prepáliť. Veľa ľudí sa na pohovor pripravuje až moc a potom sú skrehnutí, majú z toho všetkého veľkú hlavu.

Naozaj si dnes pozri ten tenis. Prídeš na iné myšlienky, a ak to dobre dopadne na pohovor prídeš v takej skvelej nálade, tá radosť bude z teba vyžarovať. Manažér si len povie: Wow, aký pozitívny človek, toho chcem!
Reagovat
smazaný uživatel
A co kdyz vyhraje Fedex? Tam prijde zmokly jak slepka, sklesly...no manazer ho urcite hned prijme :-D
Reagovat
a.magerova
Hele, jsou dvě možnosti.... Federer vyhraje - personalista hubu od ucha k uchu.... Federer prohraje - personalista zkleslý..... asi bude nejlepší říct, že se na tenis vůůůůbec nedíváš :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Když vyhraje Fedex, tak letím pro antidepresiva, pro jistotu si koupím ještě tunu zmrzliny, popadnu obrovskou lžíci, zachumlám se do peřiny, vypnu mobil, zatáhnu žaluzie, pustím finále Wimbledonu 2008 a nikam nejdu! :))) tak se to dělá, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
PRESNE TAK TO DELAM JA! Heeeej, tak to se povedlo :-D :-D :-D ja nemuzu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Supr, alespoň si nepřipadám divně. :D :P
Reagovat
Stan_Borowitz
Furt je to divné, i když to děláte dva :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepruď :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
a.magerova
:-)))
Ne já to tak nedělám.... ani zmrzlina ani antidepresiva ani vypnutí mobilu ani W 2008 :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:D Tsss! Ale tak věřím, že ty sáhneš po tom 2009 nebo 2012 :)) Když jsme u těch Wimbledonů..nebo po jakémkoliv z pěti předchozích :D

Jsem si teď uvědomil, jak mi přijde, že je to už dávno, co Rafa vyhrál Wimbledon a jak čerstvá je prohra Andyho Roddicka, přitom obě famózní finále dělí jen rok. Zajímavé :)) Co se týče mých oblíbenců, tak to mám ve finále W 1:1..u Rafy jsem skákal 4 metry do vzduchu a pobíhal po bytě splašeně radostí s šampusem v ruce. U Andyho jsem seděl uprostřed pokoje na zemi, apaticky čučel do zdi a posléze začal házet vztekle polštáři :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja natrhla kozenou sedacku :-D jsem se tak vysponovala a zapadla zase zpatky, az praskla ve svu :-D

2010 jsem byla v zahranici, ale radost neskutecna. Jsem chodila po plazi a kricela jeho jmeno do more :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D To mohlo být docela komické :D Ale pokud ta sedačka byla drahá, tak..to šlo v tu chvíli stejně stranou. :D Pokud bys byla v tu chvíli na Mallorce, tak by ti moře zaručeně odpovědělo ještě hlasitěji, než jak bys to zakřičela ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to v Chorvatsku :-D tam na me kazdej kaslal aj s Rafou :-D
Reagovat
Roger_Federer
A nam nekdo bude rikat fanatici?? :)
Reagovat
a.magerova
Jj taky si říkám, že s tím mým přístupem je to bledé.... žádné ničení nábytku, návštěvy lékárny či cukrárny.... já snad ani nejsem fanatická fanynka.... jen zajásám a na druhý den si koupím mnohé noviny s oslavnými ódami :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zadnej fanousek RN by nepresel k RF ani za miliardu $. Ja teda rozhodne ne :-D
Reagovat
a.magerova
Ha ha..... nevěřím :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
... odpověď najdeš v tomto filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=gQubL9r0qAQ
Reagovat
smazaný uživatel
Neslusny navrh je otazka charakteru a zasad cloveka.
Rafael Nadal je zalezitost srdce a je to na cely zivot...teda aspon ten tenisovy :-)

No magu...chces mi snad rict, ze bys za miliardu presla od RF k RN nebo ND??? :-) Jen tak s klidnym srdcem?
Reagovat
Stan_Borowitz
S klidným srdcem možná ne, ale s desetimístnou částkou na účtu by to udělal každý, včetně tebe.

Lehce se to odmítá jen proto, že je prakticky nemožné, že by ti někdo takový návrh dal. Kdyby se to ale stalo, to by byla jiná. I o tom je Indecent Proposal. Že se o zásadách hezky teoretizuje, když chybí reálné pokušení k jejich porušení.
Reagovat
smazaný uživatel
Za milión, by ľudia verejne zmenili názor..Ale duševne to proste nejde..To je vnútorné presvedčenie..

Ak by mi niekto zaplatil, že mám fandiť Rogerovi...Tak to urobím, prešiel by som k vášmu táboru..Ale bolo by to úprimné?..Počas zápasu by som tomu Rogerovi naozaj fandil?...Možno na to Nikky narážala..
Reagovat
Stan_Borowitz
Rozumím... spíš jsem to myslel tak, že vzhledem k tomu, že city jsou stejně jen chemické reakce, jestli by si třeba Nikkki za miliardu USD nechala vstříknout do žíly nějakou látku, která by změnila chemickou rovnováhu tak, že by pak *opravdu a nefalšovaně* místo RN fandila RF...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak..Nehrajme sa na mamonárov..Prečo sa rozprávame o miliarde?...človek by to dal aj za milión...:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Musíš si nechat prostor na smlouvání...
Reagovat
a.magerova
Když na to člověk koukne realisticky, tak.... RF, RN, ND - všichni jsou pro nás cizí lidé, nikdy si s nimi u stolu nepokecáme.... každý by kývl, zajímavé by bylo prozkoumat vzrušivost při zápase (něco jako sexuologické zkoumání vzrušivosti).... a připsání miliardy by záviselo na tom správném vzrušení a fandění..... no a když by měl člověk tu miliardu, tak by si pak už mohl poplácávat s kdejakým tenistou :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych se možná i přesvědčil vnitřně, jako třeba manželka Františka Janečka. Ta ukázala, že to jde, protože s někým takovým nelze (dlouhodobě) být jen kvůli penězům...

http://img.ahaonline.cz/img/18/new_article/897418-img-frantisek-janecek-tereza-matlova-v6.jpg?v=6
Reagovat
spaniel
A někteří tady věří ze Venca otočil zadara.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Neco na tom muze byt, ze clovek meni nazor, pokud se nepohybuje v teoriich. Ale to neni zalezitosti podvodu. Proste to je cit a ten nejde uplatit. Vyspat se muzes s kymkoliv, tam jde jen o telo..ale u fanouska jde o srdce...zeptej se kdejakyho spartana, zda by fandil Baniku a naopak.
Reagovat
Stan_Borowitz
A co můj test uvedený výše v odpovědi Forehandovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Lze to takto osalit naporad nebo jen kratkodobe?
Reagovat
smazaný uživatel
A porad by to bylo necim podmineno. Ja mela namysli zcela dobrovolne rozhodnuti...tak jak jsi to predeslal v tom filmu.

Proste se dobrovolne preorientovat ve fandeni na jineho hrace, za uplatu ovsem.
To proste nejde...mozek ti rika ber ty prachy, ale srdce...srdce nedovoli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Keď som robil v reklamke, tak sme vymýšlali koncept so superhrdinom...Proste clovek, ktorý vsade príde, vsetko vie, superhrdina s ktorým sa značka identofikuje..A kreatívny riaditel povedal: No viete, to musi byt clovek hviezda, niekto ako Federer...Skoro som po ňom hodil stoličku..Teda v duchu som ju aj hodil určite..Uz tam nastastie nepracujem :)
Reagovat
spaniel
:) zjevně šikovný chlapík.
Reagovat
a.magerova
Mats Wilander to přece říkal.... každý chce hrát jako Federer, každý chce být jako Federer.... :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
A co řekne Mats, to by se dalo do kamene tesat...
Reagovat
smazaný uživatel
Mats ma dnes s tou gitarou dostal. Ten song bol úžasný. Uvedomil som si, že ho vlastne žerem. Neskutočný sympaťák. Ak by nebol môj svokor taký úžasný, tak si ideálneho svokra predstavujem presne ako Wilandera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně právě v tom Loftu přišel takový příliš zasmušený, koncentrovaný, jak kdyby chtěl dokonale odpovídat a trochu zapomenul přičarovat trochu toho svého vřelého úsměvu, kterého používá na své hosty.
Reagovat
smazaný uživatel
Možno áno...Ale s tou gitarou bol super..:)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych teda chtel hrat jako Noah nebo Monfils;)P
Reagovat
smazaný uživatel
Ne-e :D tak to bych rozdýchával dlouho :D
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo jiný z tenisu? Roger je šampion ve 34 letech, má fungující rodinu, čtyři děcka, nemá skandály, neláme rakety. Těžko bys na něm hledal nějakou chybu. Rafa je moc plachý a má ty své ritualý, Djoko je zase příliš impulzivní a až příliš lidský. :) Nedávno jsem četl zajímavý článek pěti důvodů, proč Nole nedosahuje oblíbenosti Rogera a Rafy. Autor jako pátý bod zmiňoval, že ti dva v sobě mají kus tajemství (příběh), kus něčeho, čím si získávají fanoušky automaticky, kus něčeho, čím se vyjímají normálnímu člověku, Nole je podle něj příliš lidský, příliš "normální". Těžko se to takto reprodukuje, chtělo by to přečíst přímo ten článek.
Reagovat
smazaný uživatel
U Noleho by to mohla být válka, jeho trenérka a vše s ní související (začátky). To může taky leckoho zaujmout. Jediný, u koho nevím, co by mohlo zafungovat, je Andy. Žádný příběh kromě toho s Delicianem a Judy, mě nenapadá. :D Mě třeba dostává jeho taktická vyspělost a herní inteligence, ale to není příběh no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde spíš o povahu než o příběh, to příběh jsem napsal špatně. Roger je prostě takřka dokonalý, nebo alespoň jeho mediální obraz, vzorný otec, šampion, co nikdy neskrečoval a tak. Rafa má zase auru vydřeného talentu, který se zrodil z tvrdé práce a dokázal překonat svou plachost a složitou povahu. Kdežto Djoko je prostě příjemný chlápek, bavič, kterých potkáš každý pátek ve své oblíbené hospodě několik a který se umí občas pěkně nas.at.
Reagovat
Mayo
Andy neni tak obľúbený, pretože neni tak "glory" oproti tým zvyšným trom, neni tak úspešný.
Reagovat
smazaný uživatel
Dôvod prečo má Nole jednoznačne najmenej fanúškov je viac, než prozaický. Divácky tábor už bol rozdelený. Ani Federera, ani Nadala diváci nemilovali hneď, vyvíjalo sa to, začalo sledovaním, prehlbovalo vzájomným súperením a vznikol vzťah. Už raz keď sa ľudia rozhodli, nebudú preskakovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně na pohovoru nezačínej se Serenou! Flavia a Roberta jsou hrdinky posledních dnů, ne Serena :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby personalista fandil Sereně, tak by to byla výhra v loterii, ale pokud má pevně vybudovaný vztah ke všemu italskému jako moje expřítelkyně, tak jsem v háji. :D Ne, sranda. :))
Reagovat
a.magerova
Super by bylo, kdyby pracovní pohovor vedl fanoušek Rogera :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
To bych se musel hodně kousnout. :)) Možná by to následně byl můj nejkratší pracovní vztah, ale určitě by se mnohé projevilo už u pohovoru, až bych mu připomněl vzájemnou bilanci..a on mně bilanci na TM a letošní USO. :))
Reagovat
a.magerova
Logicky se zítra začne dnešním/zitřejším výsledkem.... být tam já.... na bilance historických výsledků by nedošlo :-P

No a nebylo by špatné zařadit otázku: Jaký nick máte na TP :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ted se nemuzu dockat tech zitrejsich komentu od jedne ci druhe strany pri jakemkoliv vysledku.

Good luck I_P ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to masakr no, ohňostroj všech dojmů. :)) Ještě aby ne, tohle finále může výrazně promluvit do historie a díky moc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na kolik to vypada?
Reagovat
anajka
No to je k jedu. Človek sa nevie dočkať a dážď to ešte posunie.
Ešte ze som si zobrala zajtra voľno.
Reagovat
Pe3k
Už tak je to pozdě a ještě prší :(
Reagovat
Denis92
Ach jaj..vraj to vyzera na 60-90min. Skoda ze neni ta strecha uz tento rok :/
Reagovat
smazaný uživatel
Novak vzdal,prý nemá náladu na Rogerovy náběhy k síti.
Reagovat
Lunej..
nám zabrnkal, tak teď čekám na jiné brnkání na nervy :)
Reagovat
kada.tom
pršííííííí ... nic nebude :-D
Reagovat
FulnekUltras
ale je tam jenom vlhko, Vlastičko... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne je to prekvapive finale, spis se dal cekat Izzy, nebo Tsongic, i Monfils vypadal v jednom setu nadejne, a takovy Smyczek i dokonce v jednom gemu...jako dost jsem cekal ve finale Jacka trebas...Kevina, nebo i toho Marina, ale tohle slozeni je jeste vetsi prekvapeni nez finale WTA;) No veru se mame na co tesit;)
V hlasovani jasne vyhral fedex, takze nejsu na to nejak moc zvykly:)
Ale co uz, at je sranda;)

Idemo NOLE;)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Toz je to mozne, jsem s tim jeste mohl pockat;)
Jak prsi...trebas by se to zmenilo...

...ale asi tak, hlavne at je to pekny finale;)
Jak uz se Gigin podepsal pod Fedexe;)
Reagovat
Denis92
V NY zacalo prsat :/
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvilku nám to začne, souboj dvou odlišných stylů, skoro si až říkám, proč mi schází rivalita Fedala, když Federer - Djokovič to plnohodnotně vynahrazuje, ať už jde o agresivitu s cílem zakončit co nejdříve/dlouhé výměny od baseline, silný servis/silný return, silný forehand/silný backhand, útok/obrana, voleje/prohozy, atd atd, přitom je to neuvěřitelně vyrovnaná rivalita :)) Už se moc těším a cítím velkou šanci pro Rogera :) Btw nepodělí se někdo třeba o nějaký kvalitnější neplacený stream než je třeba tento?

http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-federer-djokovic-arhtur-ashe-stadium-tennis-us-open-2015-132647.html
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz mrknu na ty nicky co fandi Novakovi, polovina hateru, fuj.
Reagovat
FulnekUltras
Od jednoho z nejzarytějších exponentů antifandinovské aliance to teda sedí... ;)
Reagovat
Fandina
Souhlas kdyby neměl nick podle Rogera, tak bych si ani nevšimla, že je tu kvůli fandění.
Reagovat
FulnekUltras
Spíš to taky vypadá na zabezpečování provedení stanovení opatření k plnění odznaku FUčika... ;)
Reagovat
Fandina
Vypadá na ledacost, to je pravda. Ale fanoušek to určitě není. Ještě jsem si nevšimla, že by někomu fandil. Vždycky jen replikuje druhé.
Reagovat
spaniel
Vypadá to na lacoste...nebo na dementa.
Reagovat
FulnekUltras
originální jako vždy... ;)
Reagovat
Fandina
Tak tak. Nikdo se ho na nic neptal, ale musel se vmísit.
Reagovat
spaniel
Podle tvého vzoru. Tebe se nikdo nikdy na nic neptá a vetřeš se všude. Tak se nediv. Ty ledacost.
Reagovat
FulnekUltras
vtěrko... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Brz si do skrine zkontrolovat řády, za vernou sluzbu Moskve.:)
Reagovat
FulnekUltras
Rovnou to přeleštím... ;)
Reagovat
Fandina
Jen nevykládej. Kdybys nemohl napsat něco o dementovi, ani bys nežil.
Reagovat
spaniel
Než jsem tě poznal, nikdy jsem o dementovi nepsal a žil jsem.
Reagovat
Fandina
Dělej si co chceš, já tě vidím jako toho, kdo druhým píše do vzkazníku, že jsou dementi. A to mi stečí.
Reagovat
spaniel
Takže po milionté. Já to nepíšu druhým. Napsal jsem to jen jediné osobě a to tobě.
Reagovat
Fandina
To je mi úplně jedno. Napsal si mi to a to mi stačí. Takže vím co si o tobě myslet.
Reagovat
Fandina
Konečeně s tebou jednou mohu souhlasit. Prvně máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
A sám mezi hatery patříš :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik?..Neblaaázni, toho Nadal vobec nezaujíma..
Reagovat
Roger_Federer
Muzes mi najit nejaky muj heat?
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Roger_Federer
Najdi ho..najdi mi neco co jsem tady kdy napsal horsiho, nez treba Forehend.
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguji na ten heat. Ten novej mobil ti fakt dava zabrat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
heat asi nenajdem, ale hate určitě ano :))
Reagovat
smazaný uživatel
Až dnes jsem si nějak všiml k tomu pojmu SABR. Tenis má být variabilní. Ale upřímně. Tohle někdo udělat Federerovi, takhle hráče vyrušit v době, kdy ještě nemá úder pod kontrolou, tak to byste viděli ty kyselé ksichty :D
Reagovat
Stan_Borowitz
"takhle hráče vyrušit v době, kdy ještě nemá úder pod kontrolou,"

Mohl bys to prosím trochu rozvést? To by mne fakt zajímalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím tím, že je to záměrné vyrušení hráče při podání. Můj názor. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic tenisového v tom nevidím.
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže má podle tebe hráč stát na příjmu bez pohybu? Nebo jak to myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně ne. Ale to už tam za rok bude mávat rukama? :))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak souvisí odehrání míče blíže k servislajně s máváním rukama?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to až příliš okaté, to vyvést z rovnováhy hráče na podání.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak? Já tomu vůbec nerozumím. V okamžiku nadhozu, zejména při druhém servisu, je přijímající hráč vždy v pohybu, spousta hráčů se vydává směrem dopředu. Kde je ta netenisovost?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to dělal jako všichni ostatní, nebyl by z toho takový boom. Tohle je prostě něco, co mi nepřijde tenisové. Jinak ho je tenisovostí prolezlý skrz na skrz. Tohle ale neberu. to je celé.
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby dělali všichni všechno jako všichni ostatní, tak se to nemusí hrát, stačilo by pustit si takovou tu starou hru, jak tam lítá hranatý míček mezi dvěma svislýma čárkama. Ostatní nechodí tak dopředu, protože to je riskantní a vyžaduje obrovský postřeh a hodně šikovnou ruku. Žádný jiný důvod v tom není. Třeba to začne zkoušet víc hráčů.

Když třeba Tsonga udělal Federerovi tohle, nikdo z toho vědu nedělal.

https://www.youtube.com/watch?v=VSZvItWSRt4
Reagovat
spaniel
Roger se rozběhne, když ma Novak zaklonenou hlavu a vůbec ho nevnímá. Nema to na servis vliv. Jen return doletí dřív a hned musi hrát prohoz. At to klidně zařadí taky, pokud na to ma.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě strany, dva různé názory. myslím, že termín periferní vidění znáš :)
Reagovat
spaniel
Jasné, Novak ma periferní viděni, i když stojí zády.
Reagovat
smazaný uživatel
:D určitě returnuje zády ke kurtu. No nic. Tak rozmýchat zas až takovouhle diskuzi jsem nechtěl... už to zpět nevezmu.
Reagovat
spaniel
Returnuje? Vždyť on podává, Roger je na returnu, panebože.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to. Ale i tak jsi to pochopil ne. Šikula :)
Reagovat
spaniel
Raději ani nechci. Samé kecy. Neskutečně těžký úder, úspěch není zdaleka zaručen, ale chudáčci uz brečí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já přeci nebrečím. Samozřejmě vím, že Roger riskuje mnohem více než kdyby stál u BL. ale mě to prostě nepřijde tenisové. TO je celé.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Roger dnes vyhraje, tak mi to dáš sežrat, neboj...

:D
Reagovat
spaniel
Nedám, po tolika letech budu tak šťastný, že budu jen oslavovat RF...hejty a rýpání počkají.
Reagovat
darek.vrana
Je fakt, že u Rosola Nadalovi hrozně vadilo, že se na příjmu hýbal, a dost lidí i tady ho za to lynčovalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vtedy išlo o Nadala..Tým je to predsa vysvetlené...
Reagovat
smazaný uživatel
Každými je do toho ho,vno i kdyby tam ,,tancoval,,
Reagovat
spaniel
Jen Nadalovci. Co jiné čekat, když prohrál? Vždyť se stěžoval i ma hlasité dychani.
Reagovat
smazaný uživatel
No konkrétně u Rosola, když je na příjmu, něco vadí nejen Rafovi, ale i Andymu a určitě jich je víc. :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejlíp to vyřešil Jirka Veselý v Prostějově. Rosol zase začal poskakovat, tak Jirka přestal klepat míčkem a řekl mu něco ve smyslu: "Tak budeš tam ještě dlouho poskakovat jako zajíc nebo už můžeme začít hrát?"
Reagovat
smazaný uživatel
Je v tom zaskočeni a podávající hráč má málo času
Reagovat
spaniel
Ja jen ziram. Ale vpoho, zaslouží si takové fanoušky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím :))
Reagovat
Stan_Borowitz
komu se podaří soupeři vnutit svůj styl hry. Doufám, že Roger.

Budu fandit Rafovi, aby si své sdílené druhé místo v historických tabulkách udržel o něco déle...
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Roger Nole a ty pri ňom budeš myslieť na Rafu..:-)

Holt, duchovný otec Rafa haters nespí ani o víkendu :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tyjo, to je fakt originální myšlenka v té druhé větě... to muselo dát práce to vymyslet, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som to nevymyslel..Len som povedal to, čo som videl napísané :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíš a já jsem čekal, že vymyslíš něco vlastního, přijdeš s nějakou originální myšlenkou, ne že budeš opisovat. Asi tě Amputace přechválil.

Jinak je vidět, že vám se člověk nezavděčí. Hezky popřeje Rafovi a vy v tom hned vidíte bůhvíco.
Reagovat
smazaný uživatel
Sdilene druhe misto udrzi o neco dele????

Vzdyt to je cista provokace! :-/
Reagovat
Roger_Federer
Podle me uz i to je minulost.
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes to rozvest prosim? V cem je to minulost?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale vždyť všichni místní odborníci předvídají Nolemu ještě minimálně 5 GS, tak to by s tímhle USO už bylo 15, o jeden víc než má Rafa. Když dnes vyhraje Federer, jednak bude Rafovi trvat déle, než jej případně dožene a předežene, a zároveň Novakovi bude trvat déle, než případně dožene a předežene Rafu. Čistá a neutrální logika a aritmetika.

Vy jste fakt nějak přecitlivělí. Ale nakonec není divu, po tomhle roce.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, ze i Rafovi se predpovida jeste nejake to FO, tak su klidna :-)
Reagovat
spaniel
Předpovídá? To uz jsem delší dobu nezaznamenal. Jeste minuly rok každy psal, když bude Rafa jeste 3 roky vyhrávat RG a něco přidá... Tento rok uz ani ne. Příští rok se ukáže. Pokud se nevzchopí, je po všem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem tady naopak po loňském FO zaznamenal názor (strašně mne mrzí, že si nepamatuju, kdo to psal), že se jedná o poslední GS, který Rafa vyhrál.

Tehdy to byl naprosto ojedinělý názor a zatím vypadá docela jasnovidecky. Jakoby ho psal někdo z budoucnosti.
Reagovat
spaniel
Magu ti to najde.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že zhodnotím, čo napíšeš predsa neznamená, že opisujem..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda, že už mám školní roky dávno za sebou, tak to zkusím použít v příštím životě.

"Ale paní učitelko, já neopisoval, jen jsem zhodnotil, co soused napsal..."
Reagovat
Pe3k
Hraje Roger a Novak, ale nejvíce komentářů tu mají Nadalisti, asi jsou pos raní až za ušima :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tolikrát jsem slyšel dnes od Petříka, jak jsem na tom špatně, koneckonců i od tebe, ale hrát Rafa finále GS, nejlépe desáté pařížské, tak se vykašlu totálně na Fedexe, soustředím se výhradně na Rafu a tlačím ho zuby nehty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa zanechal po tých vsetkých RF vs RN zápasoch v mysliach Rogerových fanúškoch nezmazateľnú stopu..To je jasné :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale kluci, to bylo jen malinké rejpnutí, nebuďte hned tak naježení... není každý tak posraný z toho svého idola jako vy, aby furt myslel jen na něj...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda Novak no...ale kdyby to videla moje chlapska vetev, brachove a vsichni dokupy moji chlapi, by me upalili za zradu :-D

By me zajimalo komu fandi Rafan...

A Rafa fans...????
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je opojen včerejším úspěchem Realu Madrid a dnes si dává šlofíka od fandění. :))

Já jednoznačně Novakovi, byť je ve hře dostižení/předstižení Rafy v GS. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom, co vcera Rafa videl radujúceho sa Fogniniho s Pennetou, tak TV vypol a o USO už nechce nič počuť..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne, aby chtel pocut jeste vubec o nejakym tenise, aby zase nasel toho byka v sobe :-)
Aby nezafungoval treba nejakej syndrom vyhoreni atd.
Ale neco mi rika, ze jeste nerekl posledni slovo, a ma intuice me malokdy zklame.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, že tě málokdy zklame a že to v tomto případě nebude výjimka. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam obavy...ale fakt hele...on to najde...vzpomen jak byl dole po tech silenejch nekolikanasobnejch prohrach s Nolem v roce 11. No to by polozilo kazdyho vcetne Fedexe...a on se zved a dokazal Novaka potom porazet..viz USO 13, FO 13,14.
Narozdil od vetsiny si myslim, ze Rafovy prohry letost jsou jen o psychice, ne o fyzicce. A na te se da pracovat...i kdyz samozrejme co nejrychleji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, z těch proher s Novakem byl taky celkem dost dole, najednou se našel hráč, který ho začal porážet i na jeho antuce. Ale pořád se měl o co opřít kolem..tedy, že krom zápasů s Novakem vyhrával, vyhrál GS atd..nevím no, je pravda, že Rafa už se dokázal tolikrát vrátit a to, co předvedl po přelomu roku 2012/2013 bylo fenomenální. Takže věřím s tebou! :))
Reagovat
smazaný uživatel
No jisteee :-) Vamooos ;-)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes Nole prehrá, alebo vyhrá v troch..Nič medzitým nevidím :))

Herne verm viac Djokovicovi, intuitívne šípim víťazstvo Rogera..Tie nepremenené MB z USO proste musí karma niekde vrátiť..K tomu strecha, rýchly povrch no a 3 roky sú už bez GS tiež tak akurát..
Reagovat
smazaný uživatel
Hele hlavne napis nize, koho dnes budes tlacit;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte stále rozmýšľam, som na vážkach vieš :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Tak jisteee...to u tebe chapu, tezke rozhodovani...ale ja ti pomuzu;)
Takze sup, pekne se zarad pod Djokera;)
Roger uz vede 13:7
Reagovat
spaniel
Karma ;)
Reagovat
gigin
Dnes dávají ve 23:10 hod na Nově film Vlk. Tak sa budu dívat na to asi :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;DDDD))))
Taaak a je rozhodnuto...
...to jsem ovsem nevedel,,, jinak bych dal jeste jednu kategorii...VLK;) aby se podepisovali pod to fans, kteri daji prednost Vlkovi pred finale USO....;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Gigine, ale ja to nechytam;D)))) tu Novu...

Hele a Sojecka se podepsala pod Rogera, takze budu muset hooooodne premyslet...
Jinak se dnes pod vetev nedostanu a budu muset sledovat dost z povzdali,;)

Mas ukol, musis sehnat fandy Noleho;D)))
Reagovat
gigin
A cos čekal, že se sojka podepíše pod Djokovice? :-DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Toz jasnacka, ze jo;D))))
Jsem mirne zadoufal...
...kdyz jsem ziskal v tej Fantasy... Cenu Sojciho Pirka, tak jsem si rekl, trebas to vyjde...;)
Reagovat
gigin
Vidíš, musím se tam podívat, jak jsem tam zakončil tu parádní jizdu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem to videl po tydnu, nejak jsem nestihal;)
A jsem celkem rad, ze az po tydnu;)
Jinak receno, zachranil si mne s Haydem;D) Jinak bych bral prvni plac od konce;)
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluji k tak paradnimu uspechu.. A doufam, ze se gigin nenechal zahanbit a drzel prapor jeste vys.. :-) Ale ted uz nezdrzujte, chystam se na ten kulturni zazitek, prevlekam se, prezouvam, nalevam si kabinetek.... a tesim se koncert.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo podrzel to vys;) Ja byl 23. a on 25...tak ja se priste budu vic snazit, taky se jdu pripravit...pod vetev dorazim...no zatim to vypada na to, ze s cevabcicim;) Ale ja si myslim, ze si das;)
Reagovat
smazaný uživatel
stejne musi byt v prirode rovnovaha;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlcku, to uz neokecas.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja si myslim, ze ti bude cevabcici chutnat...jako kdyz se udela dobre...;)
Reagovat
pockerface
Před zápasová příprava je důležitá a proto i já jdu provést kvalitní přípravu na zápas :-), abych mohl fandit ze všech sil, jdu si dát do 22 hod. šlofíčka. Zápas může trvat hoďku a půl, ale taky 3-4 hod. a to bych nemusel zvládnout, zvláště s ohledem na to, že musím ráno vstávat do práce ve 4.30 hod. Takže zatím čus, po desáté hod. se tu objevím :-)
Reagovat
mahycek
Jen si přeji, aby Rogerovi šel servis a nepouštěl se do dlouhých výměn, zkrátka, aby to nekompromistně zabíjel. A aby nastoupil v té kombinaci bílé, jako poslední čtyři zápasy, protože, když se vyřítí v bílém na siť, tak je vizuálně větší a hůř se prohazuje, než když je v tmavém, jako pavouk. I Petr Čech si bral do branky světlejší barvy, aby byl opticky větší. A to ostatní, už jste tady řekli. Byla by paráda 18 G S. To by ani za 25 let nikdo nepřekonal. Takže Rogere pojď.
Reagovat
Denis92
Biela bola na zapasy night session. Dnes ju mat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Nize tlacici fans...
Reagovat
ipko
RF
Reagovat
Pe3k
PeRFection
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Lina
Roger
Reagovat
smazaný uživatel
3:1 Roger
Reagovat
milik254
Maminka mi jinak neudělá večeři :(((( :DDDDD

#18
Reagovat
smazaný uživatel
za maminku.. :-)))
Reagovat
pockerface
Roger, jedna z posledních šancí na GS.
Reagovat
sprchon
Tu som. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rog #18 :))
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ve ctyrech tesnych setech. Btw., u nej mam pocit, ze 'o jedne z poslednich sanci na GS' budeme mluvit jeste tak dva roky, do 36... :-) Je to proste vecny mladik. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mr.PeRFekt...!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Denis92
Come on!
Reagovat
Mayo
komon Rogi
Reagovat
smazaný uživatel
Ovcee :)
Reagovat
anajka
Samozrejme som prítomná a už pomaly aj nedockava. :)
Reagovat
gigin
Reagovat
anajka
K+
:)
Reagovat
spaniel
Jednoznacne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně ;)
Reagovat
Mr.Pink
:)
Reagovat
Roger_Federer
pour moi , sans équivoque dieu de tennis
Reagovat
smazaný uživatel
I já!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Haitik
:-)
Reagovat
cejo
Roger jednoznacne
Reagovat
smazaný uživatel
Ano už několik let
Reagovat
smazaný uživatel
Nize tlacici fans...
Reagovat
smazaný uživatel
Ajde Nole!!! :)))
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!! :-)
Reagovat
Lunej..
Djok
Reagovat
Nola
Idemo Nole!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Žeby?!! :D
Reagovat
spaniel
???
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Idemo!
Reagovat
smazaný uživatel
+
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Nole, dones nám jeho hlavu!!

:-)
Reagovat
FulnekUltras
Hvala cherojim Velikoj Serbiji !!!
Reagovat
smazaný uživatel
********** 10
Reagovat
ta-dah
Hodne stesti, Nole:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Idemo Nole;D)!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyse dam jmena hracu, finalistu a pod ne se muzem psat, kdo komu fandi...;)
Tak schvalne jak to vypada, ja se podepisu tam, kde bude mene fandu;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze poradne zahlasujete, at sakra vim koho tlacit;D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, nezlob a fandi starcovi nad hrobem ;))
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, zatim to vypada teda spis na Djoka;)
....Ja rad zlobim;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ale jeste je nejaky ten cas...zustal.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Naskok se zvysuje;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Djokoland snizil i v Srbstine, mozna by se to melo pocitat tak min. za dva hlasy;)
Reagovat
gigin
17:10 nějaký znamení ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak to bude 18:10, tak to muze byt i znameni;D)
Pocet gemu...
Reagovat
gigin
Já jsem myslel počet GS ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jooo taaaak;)
Hele uz ses rozhodl, kde sa napises?;)
Reagovat
gigin
Nikdo mi nic nenabízí, tak nic :-D
Reagovat
Lunej..
Jak nic? Nabízím ti tady skvostnou ideu v podobě Gulbiho GS. To je ti málo jako? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Toz, tazke to bude ten Vlk na Nove;)
Reagovat
anajka
Navzdy budem fandiť Gulbovi, s výnimkou zápasu s RF a s výnimkou DC proti Slovensku. :)
Reagovat
gigin
Tyjoooo! To zní dobře!
Reagovat
anajka
No ale stále Ta nevidím zaradeného v stlpceku...:)
Reagovat
gigin
Ještě je čas, třeba tě někdo trumfne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si dala Gulbu do fantasy, co bys chtěl víc... :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky cekaaaam... ale Gulbisovi proto fandit nezacnu! :-)))
Reagovat
gigin
Lunej - já to bral jako provokaci spíš.

sojka - tak mi o něm napiš něco hezkého, to stačí :-D
Reagovat
Lunej..
Jak provokaci? Ukazuju ti svou lepší stránku a ty nic :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je to 18:10;)
Reagovat
smazaný uživatel
ufff;)
Reagovat
smazaný uživatel
no prostě vás drtíme, radím ti, přidej se k nám :D ;)
Reagovat
gigin
Já nevim, co mám dělat jako.
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Ja taky ne;D)
Reagovat
gigin
Počkám, co mi který tábor nabídne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v hlasovani zatim vede jasne Jolly Roger 8:3...
Toz pomalu abych robil cevabcici;D))))
Reagovat
Lunej..
Ty si počkej na Gulbu :D
Reagovat
gigin
A ty na Dodiga. Mimochodem vyhrál ti challenger v St. Remy.
Reagovat
Lunej..
Vím, díky, už mi to napsal janekda, mám radost. Neboj, taky se dočkáš až se tu bude řešit kolik GS vyhrál Gulba. Oproti mně máš ještě šanci, protože Tomáš už moc času nemá, Gulba je mladší. :)
Reagovat
gigin
:-DDDDD tys něco už požila?
Reagovat
Lunej..
požila, zažila, přežila :D:D až Gulba vyhraje GS, tak si tuhle pasáž ještě rád v historii TP najdeš :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele koukej, kde se prihlasil Venca;D))))
Az to uvidi Spaniel, tak si Venca ani nepinkne;D))))
Reagovat
gigin
Jj :-DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ale Venca je hodnej. Fedexove maji uz 11hlasu, No1e zatim 5 a jeste diky Vencovi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu na to logicky, říkals, že budeš fandit tomu, kdo bude mít míň, tak jsem se musel na chvíli stát trojským koněm. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toz mne to napadlo, ale asi tomu moc nepomuzes...;))) Jak tak na to koukam...:))) Sila proste....
Reagovat
Lunej..
Vencape je pěkně zmutovaný vir, když ani neví, kam patří :D
Reagovat
smazaný uživatel
hele zatim je to 13:7 pro Rogera...;)
Reagovat
mahycek
Beckera jsem už neměl rád, když hrál proti Ivanu Lendlovi
Reagovat
sprchon
Gratulace Martině se Saniou. :) Parádní, zábavná hra. :)

Hezky si to holky letos rozvrzhly. :D
Lucka s Beth 2 tituly, Sania s Martinou 2 tituly a Casey s Jarkou 2 finálové porážky, od každého vítězného páru jedna... :)
Reagovat
tommr
škoda, že se Lucka zranila a nemohly se proto spolu s BMS o ten poslední GS titul poprat - myslím si, že by měly s ohledem na dobrou formu BMS velkou šanci. Doufám, že se do TM dá Lucka do pořádku ... :)
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2015/09/13/rfd.jpg
Reagovat
gigin
https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xap1/v/t43.1792-2/12026193_810923545692976_498594708_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTA1OX0%3D&oh=e57a0b17bb313f413155689afae1c7db&oe=55F5D384
Reagovat
gigin
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11009982_810887422363255_2532602320021519819_n.jpg?oh=41d7628feb59ac0d9dd618a83a1caa9e&oe=566DA387
Reagovat
smazaný uživatel
No1eho finalove stats na USOpen...
5 ucasti a jedna vyhra;)
Stats Rogera
6 ucasti a 5 vyher;)
Nastesti tam jednou byl Juan;)))
Reagovat
EllNino
Jooo :) Juan mi hrozně chybí :( :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mi povídej... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Juan, 2x Novak!, Berdych :))), Robredo :)))))))), Cilic :)
Reagovat
Pe3k
Ten dres se mi vždycky hodně líbil. Vlastně i celý ten zápas byl supr a Roger to tomu rozhodčímu pěkně Nandal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte přesně co to řekl becker o federerovi, v češtině prosím
Reagovat
Pe3k
Že hraje laciný return a ponižuje tím soupeře :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc, ale to je teda dement, kdo jiny tohle umí zahrát? A je to dobrý pro rozhozeni soupeře
Reagovat
Pe3k
Beckera už nebere nikdo vážně. Mimo jiné tím jen potvrdil, že se Novak tohoto typu returnu bojí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bodejt by ne Novák umí return jen 2 metry za baseline on když nemá čas tak taky chybuje chce to hrát rychle a roger má dnes šanci, taky povrch je docela rychlej
Reagovat
Kozoroh
* Federer s Djokovičem se na US Open střetnou pošesté (bilance 3:2 pro Federera; v letech 2007-09 vyhrál tři zápasy Federer, v letech 2010-11 byl úspěšnější Djokovič) čímž vytvořili nový rekord, neboť překonali počet vzájemných zápasů dvojic Lendl-Connors (3:2 pro Lendla; v ročnících 1985, 87 a 92 vyhrál Lendl, v 82 a 83 zvítězil Connors) a Lendl-McEnroe (3:2 pro Lendla; v ročnících 1982, 85 a 87 vyhrál Lendl, 80 a 84 zvítězil McEnroe).
* Pošesté v open éře dojde ve finálovém duelu US Open k repete wimbledonského finále:
- 1974 Connors-Rosewall (Wimbledon i US Open ovládl Connors)
- 1978 Borg-Connors (Wimbledon vyhrál Borg, US Open ovládl Connors)
- 1980 Borg-McEnroe (Wimbledon vyhrál Borg, na US Open triumfoval McEnroe)
- 1981 Borg-McEnroe (Wimbledon i US Open ovládl McEnroe)
- 2011 Djokovič-Nadal (ve Wimbledonu a na US Open zvítězil Djokovič)
- 2015 Djokovič-Federer (Wimbledon ovládl Djokovič)
Reagovat
janek_da
A ještě. Není to první finále tátů na USO?
Reagovat
Kozoroh
Ano, je.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak co rict, podle me je to proste 50 na 50..snad jen cmooooooom Roger a podme na to
Reagovat
smazaný uživatel
btw nevite nekdo jestli hrozi dest?
Reagovat
Lunej..
fandím Djokovi, myslím, že Féďa neustojí psychicky Djokovu formu, co teď má. A doufám, že uvidím pěkný tenis, který oba umí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Djokovi? :)
Reagovat
Lunej..
Dneska jsou to opravdu jen zištné důvody, přiznávám :) Jinak bych přála Rogerovi, i když nejsem typická fans ani jednoho :)
Reagovat
Pe3k
Je zajímavé, že si fandové Nadala ani neuvědomují, že by měli fandit Federerovi. Je přece lepší, aby byl Nadal v open éře druhý, než třetí...Pokud bude mít Novak ještě letos 10, tak těch 14 pravděpodobně zvládne...
Reagovat
Lunej..
Já nejsem vůbec fanda Nadala a nikdy jsem mu nefandila. :)
Reagovat
Pe3k
Hmm tak to buď ráda :D Každopádně fandové Rafy by se měli zamyslet...
Reagovat
Lunej..
Hlavně nechápu, jak jsi mě tam přiřadil, nikdy jsem se debat o Rafovi nezúčastnila. Občas fandím Rogerovi, občas Djokovi, ale v podstatě jsou mi fuk, mám jiné koně. :)
Reagovat
Pe3k
Promiň, tebe moc nezná, asi sem si tě spletl s někým jiným...
Reagovat
Lunej..
ok, přežiju to :)
Reagovat
Roger_Federer
Uz si zpocitaly, ze ta 14stka padne tak nebo tak.
A Djokovic uz ted nabira statikach dopredu pred Rafu.
Reagovat
D@nny
Pokud dneska Novak nevyhraje, tak je pro něj 14 GS strop. Na druhé straně Nadal podle mně ještě jeden GS přidá a pokud existuje tenisový bůh, tak přidá i druhý... Čili ano, dneska si myslím, že je pro Djoka rozhodující, zda se Nadalovi vyrovná nebo zůstane kousek za nim.
Reagovat
smazaný uživatel
Je lepší být třetí, než aby byl Fedex nejlepší. :)) Navíc by se prohloubil rozdíl mezi Rafou a Fedexem, to nemůžeme podporovat.
Reagovat
Pe3k
Roger je nejlepší nehledě k tomu kdo dnes vyhraje. Už je to, že postoupil do finále bez ztráty setu ve 34 letech potvrzuje jeho výsadní postavení v historii tohoto sportu.
Reagovat
Roger_Federer
Do druheho finale po sobe..
;), naopak Rafan 16 mesicu nevyhral ani 1/8.
Reagovat
D@nny
zapomněl si dodat "heč";)
Reagovat
smazaný uživatel
Grandslamovou vizitku z tohoto roku m téměř stejnou jako Fedex v roce 2013 :)) Aspoň neprohrál se Stakhovskym :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No to já vím, Petříku, že pro vás zaslepence, bude Fedex nejlepším i když budou mít čtyři hráči víc GS než on a někdo bude ve finále GS i po 40tce. :)) To není nic nového, já jsem ale myslel pro zdravě uvažující tenisovou veřejnost. :) Docílíš jen toho, že to teď o to víc přeju Novakovi a budu tlačit každý jeho winner. :))
Reagovat
gigin
No to se s tebou vsadím, že winneru bude mít víc RF.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nepopřel a ať si má, stejně mu to bude zase k ničemu. :))
Reagovat
Lina
Není to malicherné, fandit raději Novakovi z důvodu, že s někým nesouhlasíš a on s Tebou? Dobrý názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě Novak byl vždycky docela oblíbeným, akorát mě naštval při utkání v Bělehradu v rámci Davis Cupu proti našemu výběru. Když ho pohltí emoce, nepůsobí to někdy moc dobře. Ale jinak je to komik, dělá parádní srandu, čímž mi připomíná mého vůbec nejoblíbenějšího hráče Andyho Roddicka. No a jeho hra od roku 2011 je ve všech ohledech obdivuhodná. Novak rok výroby 2011 byl prospěšným pro světový tenis. Už to nebylo hlavně o Fedexovi a Rafovi ale náhle o třech, no tedy roku 2011 zrovna hlavně o jednom. :D Stejně jak Rafa pomohl Fedexově éře, tak Novak pomohl éře Fedexe a Rafy.
Novakovi bych přál tak či tak, ale je jasné, že Petřík, clowniel a RF jsou dobrými katalyzátory mého fandění proti Fedexovi. :))
Reagovat
Lina
důležitější je Rogerův 18. titul, zvlášť když je mu 34 let než nějaké body.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty zištné důvody? :)
Reagovat
Lunej..
Hele, už jsem tady vykecala dost, to je jak výslech, ještě mi rozsviť lampičku do očí :)

Lino, myslím, že Roger přežije, že mu dneska nefandím a buď spravedlivá, víš, že jsem ho dost často tlačila. :)
Reagovat
Lina
Stejně to od Tebe není hezké, když dáš přednost bodům před Rogerovou výhrou. Vzpomeň si, jak umí Novak rozbíjet rakety. :D
Reagovat
Lunej..
Myslím, že i Roger umí věci, které nejsou zrovna košér ne? :) Kdyby byl Roger moje srdcovka jako tvoje, tak je to jasné, ale víš, že pro mě je to neutrál, takže se můžu v klidu rozhodovat a být sobecká :)
Reagovat
Lina
Určitě je lepší, když člověk není sobecký. :) Docela Ti závidím, že Tě nebude ohrožovat infarkt. :.)
Reagovat
Lunej..
Jsem jen člověk s chybami a dneska sobecká budu. A ty máš u mě vroubek, protože víš, jak jsem Rogerovi kolikrát "nezištně" fandila, i kvůli tobě a ty teď ze mě děláš veřejnou vyčůranou mrchu :):)
Reagovat
Lina
Nikdy bych si nedovolila o Tobě napsat, že jsi mrcha. :) Ty píšeš o sobě, že jsi sobecká a budeš fandit ze zjištných důvodů. Já si cením toho, žes ho někdy tlačívala. Víš, jak by Tě hřálo u srdce, když vyhraje, že máš na tom taky podíl. Navíc i Edberg je sympaťák narozdíl od Beckera. :)
Reagovat
Lunej..
tomu se říká psychologický nátlak, to ti nebaštím :D:D Edberga mám ráda, líbily se mi jeho zápasy s Beckerem, ale kdo sedí v loži Rogera a Djoka je mi momentálně jedno. Víš jak mě bude hřát u srdce, až Djok vyhraje? :D
Reagovat
Lina
Jsi na špatné straně. :))
Reagovat
Lunej..
To je tvůj subjektivní špatný dojem :))
Reagovat
Lina
Uvidíme :))
Reagovat
sprchon
Já si myslím, že Roger má právě lepší formu než Djoker... ;)
Moc bych to Rogerovi přál, budu tlačit jeho.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešním dnem se Novak zapíše do historie ziskem dvouciferného grandslamu a začne stíhací jízdu králů. :)) Už jsem smířený s tím, že by bylo velmi ošemetné se domnívat, že Novak nedostihne v počtu GS Rafu, možná docela bláhové by bylo si myslet, že ho nepředstihne, ale má i na Fedexe. Dnešní finále vypoví o mnohém. Novak může sejmout Fedexe ve 3. GS finále v poměrně krátké době, čímž by lehce připomněl dominanci Rafy nad Fedexem. :)) I když je jejich vzájemný match-up obecně vyrovnaný. Tohle finále je tedy pro Novaka nesmírně klíčové a podle toho k němu i přistoupí. AJDE NOLE UZMI TITULU!

NOLE-FEDEX 6:4 (6)6:7 7:5 6:2 :))))
Reagovat
Labi
zbožné přání? ...za rouškou nějaké té fiktivní objektivnosti a tolerance vidím především to, že je v podstatě jedno kdo uspěje hlavně když to nebude Fedex....
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se to tak říct. :)) Ale počkej, vlastně ne, kdysi v minulosti jsem se přistihl u toho, že přeji víc Rogerovi než jeho soupeři. Byl jsem z toho celý nesvůj ještě týden nato.
Reagovat
smazaný uživatel
vic nasnasis rogera nez mas rad poskrabprdel, taky zajimave
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, nejvíc nemám rád elegoš fanatiky. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá vstříc dosažení grandslamové plnoletosti!
Reagovat
UnrealTom
Roger pojď na potřetí už to vyjde #18
Reagovat
Mayo
Ešte ma napadlo, že pre Rogera bude veľmi dôležité vyhrať 1. set
Reagovat
dadaft
taky myslím.
Reagovat
Kozoroh
Ano, Djokoviče dokázal porazit po ztrátě první sady jen 1x, loni v Dubaji.
Naproti tomu No1e dokázal Fedexe přemoci 7x po prohraném prvním setu, naposledy ve finále Wimbledonu 2014.
Reagovat
Mayo
Kozorohu, dobre ty :D
Reagovat
Amputace
Já jsem zjistil, že to asi fakt přeju Rogerovi, byť by se v případě výhry stal už pravděpodobně zcela nedostižným co do počtu GS titulů. Djokovičovi - nevím proč - to přát nedokážu.
Reagovat
D@nny
Taky jsem nad tím přemýšlel, že pokud to vyhraje Roger, nejspíš ho hodně dlouhou dobu nikdo nepřekoná co do počtu vyhraných GS. Na druhé straně, ačkoliv bych si to moc přál, nepředpokládám, že Nadal vyhraje ještě 3-4 GS a vyrovná se tak nebo předežene Federera. Proto je lepší, když mu Federer ještě o nějaký GS odskočí, než kdyby Djokovic vyhrál a měl tak lepší možnost Nadala v počtu GS vyrovnat nebo předehnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je skoro 6 rokov mimo výhier na GS (az na jednu výnimku) a jeho fans mu stále veria, verili..Rafovi fanuskovia ho odpisujú po prvom roku bez GS po 10 rokov z GS..To je celkom hanebné, Rafa by na nich pyšní nebol :))
Reagovat
smazaný uživatel
* pyšný
* s GS

:-)
Reagovat
D@nny
Sakra asi máš pravdu, opravdový fanoušek by měl pořád věřit... Řekni mi ale a zkus teď opravdu nezaujatě. Myslíš si, že je Rafa schopný vyhrát ještě 3-4 GS?
Reagovat
smazaný uživatel
No stačí ak bude do konca kariéry získavať 1 ročne :)

Ale vážne..Netrúfam si predpovedať, budúca sezóna ukáže..Snáď nepríde nejaké zranenie, ktoré by to celé sprznilo..Ak bude zdravý, predpokladám, že sezóna bude lepšia, horšie to už ani nejde..Naopak predpokladám, že Nole takýto mega rok nezopakuje a Roger tiež nie..To by bol skvelý timing pre Rafu..
Reagovat
D@nny
Taky myslím, že Novak už takovou sezonu nikdy mít nebude a dle mého názoru je toto finále i předposlední šancí na zisk GS pro Federera(poslední šance pro něho bude příští rok na Wimbledonu), ale i kdyby to všechno byla nakonec pravda, nejdůležitější bude pro Rafu nabrat zpět ztracené sebevědomí a to bude těžké. Rafa má jak všichni víme specifický styl hry založeny hlavně na perfektní fyzické kondici a ta prostě s přibývajícím věkem bude klesat. Důležitá proto bude do budoucna změna stylu hry, s čímž by mohl pomoct nový člen týmu. Jsou zde ale dvě zásadní otázky. Bude Rafa chtít přivést do týmu nového kouče a pokud se tak stane dokáže svůj styl hry změnit. Sám Rafa přece v nedávném rozhovoru přiznal, že není schopný styl své hry změnit podobně jako třeba Federer. Pokud by se mu však podařilo styl změnit, nabrat sebevědomí a hlavně zůstat zdravý, tak je tu další problém a to jsou mladí tenisté. Dřív nebo později se objeví někdo kdo začne opravdu konkurovat Nadalovi, Djokovi, Federerovi... Pokud se proto nad vším tím zamyslím, je pro mě těžké věřit tomu, že by Nadal byl schopny Rogera v počtu GS překonat, i když bych si to moooc přál. Nadal je pro mě ale učebnicovým vzorem toho, že i sportovec, který nemá tolik talentu jako jiní(Federer), dokáže dřinou, krví a potem dosáhnout na vrchol. Proto jestli někdo dokáže Federera předstihnout, tak pak jo, je to jedině Nadal.
Reagovat
Kozoroh
http://bleacherreport.com/articles/2564648-us-open-2015-mens-final-novak-djokovic-vs-roger-federer-preview-and-predicti#/articles/2564648-us-open-2015-mens-final-novak-djokovic-vs -roger-federer-preview-and-predicti

Opět dobře napsaný článek z webu bleacherreport.com. Souhlasím s tím, že No1e musí Fedexe udržet za základní čárou a tlačit ho do dlouhých výměn. Rovněž vytvářet tlak na příjmu (resp. na Fedexově servisu). Prostě roztrhat Rogerovu hru, s jakou se Federer na US Open prezentuje.

Bude velmi záležet na vyrovnanosti duelu. Pokud finále půjde do pěti setů, šance No1eho na triumf velmi vzroste, neboť Djoker má v pětisetových zápasech výbornou bilanci (narozdíl od Federera) a ve všech třech pětiseťácích Federera porazil (USO 10, 11; WCh 14).
Reagovat
dadaft
tak tak, to poslední, po čem Roger touží, by bylo muset obracet zápas.
myslím,
že Roger bude chtít za každou cenu vyhrát první set a podle toho k tomu přistoupí.
Reagovat
dadaft
--- AAS střecha ---
i když ještě není hotová, je jasné, že poměry na centrkurtu se od letoška mění -------- větrná finále jsou minulostí, od nynějška se budou ty nejdůležitější zápasy odehrávat v dost férových podmínkách, pokud jde o proudění vzduchu.

když to vezmu kolem a kolem, je zastřešení AAS dobrá věc.
jednak kvůli výše zmíněnému (-- třeba to finále, když byl vítr tak silný, že vyvracel stoličky, to byl hnus --), jednak že se bude moci hrát i za deště.
konečný verdikt za mě: palec nahoru.

((( navíc na pekelně těžké zápasy pořád zůstává starý dobrý Armstrong.:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, a az nekdo zase bude tvrdit, ze je to outdoor, tak mne slahne...;)
Ferove podminky? Naopak, nekdo bude muset hrat ve vetru a nekdo neee...co je na tom feroveho...podle mne je to spatne...
Kdyz chteji strechy, tak to ma byt cely ve strese a at si to potom nazvou indoor....jako klidne, ale ja uz to sledovat nebudu;D)))
Indoor mne moc nebavi...
Reagovat
Kozoroh
Když nebude foukat, všechny kurty budou otevřené.
Když bude foukat nebo pršet, hrát se bude na zastřešeném Ashově kurtu a tenis tak nebude omezován počasím.
Jak prosté, drahý Watsone :-)
Reagovat
flex
No asi se spokojím i s autem vyrobeným v kryté hala i mejlem odeslaným ze zastřešené kanceláře. Odmítl bych sledovat tenis s malými dřevěnými raketami a nějakým tím střívkem... Větší bordel nadělá, když turnaj zcela stojí kvůli nepřízni počasí.
Reagovat
Frantz
Nole nakopej te arogantni tlame vytrusnici ;-)
Reagovat
kada.tom
+1 000 000
Reagovat
Mayo
Prianie: Federer 3:0, 3:1 alebo 3:2
Tip: Djokovič 3:1
Reagovat
Labi
snad Novak dneska ostrouhá, on si to stejně vynahradí zase na začátku roku v Austrálii...každopádně ať tak nebo tak, dneska se zase bude psát a přepisovat tenisová historie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně žádný dlouhý výměny od základní čáry, tam nemá Roger šanci a navíc fyzicky odpadne v půlce 2.setu. Zkracovat hru, hrát agresivně na Djokerův 2.servis a držet hlavně ten svůj.
Reagovat
Roger_Federer
Dnes mam stejny tuseni, jako pred semifinale Wimbledonu..
Reagovat
D@nny
Federer-Djokovic 3:1
34 letá tenisová legenda a aktuálně druhý hráč světa proti 28 leté megastár této sezony a světové jedničce. Tento duel slibuje opravdu skvělou tenisovou podívanou.
Myslím, že není třeba zde dávat kvanta čísel a statistik o tom, jak, kdo, kdy a s kým hrál, protože každý tyto dva dobře zná. Jediné co je v tuto chvíli důležité, je dle mého názoru pouze to, že Federer hraje skvěle, dokonce si dovolím tvrdit tak skvěle, že Djokovicovi dovolí pouze set. Federer si musí dobře uvědomovat, že to je možná jedna z posledních šancí na zisk GS a podle toho taky bude hrát. Ne s obavami a strachem, ale s agresivní a kvalitní hrou opřenou o skvělý servis, na který Novak stejně jako v Cincinneti nenajde recept.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že dnes borci navážou na rok 2010 a 2011 na US Open, tentokrát ale teda s diametrálně odlišným výsledek. To semifinále ze září 2010 mě zapálilo pro tenis. :D
Reagovat
Lina
2010 jsem neviděla, ale stalo se mně to samé, když jsem viděla jejich zápas na USO 2011. Zápasy těch dvou miluji, zvlášť finále. Brala bych taky, aby si vítězství vyměnili. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to byl taky skvělý zápas. To, jak se povedlo Djokovi odvrátit ten první mečbol nechytatelným returnem cross a jak potom vyhecoval diváky a začal otáčet, mám v živé paměti.
Reagovat
Lina
Jen ten výsledek se mně nelíbil. :D Doufám, že dnes Roger nechá nervy v šatně a nastoupí uvolněný.
Reagovat
misa
GS!
Reagovat
Frantz
Kolikrat uz tady byly tyhle silacke vykriky a pak zase jen kybl posmrkanych kapesnicku....
Reagovat
misa
A dnes to vyjde. To budeš mít vztek :)
Reagovat
kada.tom
Narozdíl od toho ženského se na to dnešní finále podívám. A doufám, že budu moci mít u obrazovky radost. Fandit tedy budu samozřejmě Novakovi - očekávám určitě něco víc, než tři sety. A očekávám výhru Novaka :-)

Můj tip: Djokovic >= Federer (6-4 3-6 6-3 6-4)
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Roger :)
Reagovat
Cico93
Si si istá?.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc ne, ale přála bych mu to na starý kolena. :)
Reagovat
sprchon
Já si myslím, že to dá. Taky bych mu to moc přál. Budu mu fandit, zápas si nenechám ujít. :)
Reagovat
Pavol
Ak Roger vyhra zarobi mi 100 euro. Verim mu ze nepusti Djokovica do dlhsich vymen. Ak mu pojde podanie vyhra. Kedy ked nie dnes ?
Reagovat
Kozoroh
Komu fandíš Cicko?
Reagovat
Cico93
Ako som tu už písal tu 18-ku by som mu aj doprial. ale prípadne Novakovo víťazstvo mi nejak extra vadiť nebude. Hlavne nech to je zaujímavý zápas.Ako píše Venco niečo na štýl 2010 alebo 11.
Reagovat
darek.vrana
Dneska asi vyhraje Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
RF the GOAT přeci :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vážně, porazí konečně Roger tu mašinu na grandslamu? Všechno hovoří pro něj, ale stejně tak jsem si byl jistej ve finále dvou posledních Wimbledonů...
Reagovat
janek_da
Podle fotky to vypadá na šermířský souboj
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist