2. den v Melbourne: O postup do druhého kola bude bojovat sedm Čechů

18. 1. 2016, 22:00
Previews 210
Druhý den na Australian Open se představí sedm českých tenistů. Roli favoritů se budou snažit potvrdit Karolína Plíšková, Radek Štěpánek či Lukáš Rosol.

Karolína Plíšková na grandslamu ještě nikdy nepostoupila dál než do 3. kola a v Melboure, kde před šesti lety vyhrála juniorku, by ráda mizernou bilanci prolomila. Do turnaje vstoupí duelem proti domácí divoké kartě Kimberly Birrellové, se kterou se utká v Hisense Areně.

Radek Štěpánek se do hlavní soutěže prodral z kvalifikace a formu bude chtít potvrdit v prvním kole proti dalšímu úspěšněmu kvalifikantovi Japonci Tatsumovi Itovi. S o deset let mladším Japoncem má vyrovnanou bilanci 1-1. Pokud ho porazí, mohl by se o vyrovnání svého melbournského maxima utkat se světovou čtyřkou a předloňským šampionem Stanem Wawrinkou.

Soupeř z Japonska čeká i na Lukáše Rosola, jenž se střetne Tarem Danielem. Toho předloni udolal 3-2 na sety v utkání Davisova poháru.

Tři Češky se pokusí v 1. kole o překvapení na účet nasazených. Nejtěžší los má Kateřina Siniaková v podobě turnajové jedenáctky Švýcarky Timey Bacsinszké. Petra Cetkovská se střetne s třicítkou Sabine Lisickou z Německa a Barbora Strýcová s dvaatřicítkou Caroline Garciaovou z Francie. Denisa Allertová má za soupeřku Američanku Bethanii Mattekovou-Sandsovou.

• PROGRAM 2. DNE AUSTRALIAN OPEN 2016 •
úterní program, 19. 01. 2016
• Rod Laver Arena • (od 01:00 SELČ)
Kontaveitová (Est.) - Muguruzaová (3-Šp.)
V. Williamsová (8-USA) - Kontaová (Brit.)
Nadal (5-Šp.) - Verdasco (Šp.)
od 9:00
Duckworth - Hewitt (oba Austr.)
Azarenková (14-Běl.) - Van Uytvancková (Belg)
• Margaret Court Arena • (od 01:00 SELČ)
Keysová (15-USA) - Dijasová (Kaz.)
A. Zverev (Něm.) - Murray (2-Brit.)
Sevastovová (Lot.) - Wolfeová (Austr.)
od 9:00
Shuai Zhang (Čína) - Halepová (2-Rum.)
Tursunov (Rus.) - Wawrinka (4-Švýc.)
• Hisense Arena • (od 01:00 SELČ)
Mannarino (Fr.) - Groth (Austr.)
Birrellová (Austr.) - Kar. Plíšková (9-ČR)
Pattersonová (Austr.) - Ivanovičová (20-Srb.)
Tomic (16-Austr.) - Istomin (Uzb.)
• Kurt č. 3 • (od 01:00 SELČ)
3. zápas: Cetkovská (ČR) - Lisická (30-Něm.)
• Kurt č. 6 • (od 01:00 SELČ)
2. zápas: Garciaová (32-Fr.) - Strýcová (ČR)
• Kurt č. 8 • (od 01:00 SELČ)
4. zápas: Daniel (Jap.) - Rosol (ČR)
• Kurt č. 13 • (od 01:00 SELČ)

1. zápas: Siniaková (ČR) - Bacsinszká (11-Švýc.)
4. zápas: Matteková-Sandsová (USA) - Allertová (ČR)

• Kurt č. 20 • (od 01:00 SELČ)
4. zápas: Ito (Jap.) - Štěpánek (ČR)
kompletní program 2. dne Australian Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

210
Přidat komentář
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa zřejmě slusnej oddíl, to vedl v 5. 2:0, pokud vím, a skončí to takhle.
Reagovat
a.magerova
Chtěla jsem si dát Rafu do Fantasy, ale proti Verdascovi to prostě nešlo, je to můj vizuální oblíbenec, stejně jako Robredo, který Rafu ve Fantasy nahradil.... jo a Paire a Fognini.... kluci kluci, to bude chtít nějakou kompenzaci za mou psychickou újmu... :-P
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Mayo
nepoznáte náhodou nejaké kvalitné streamy?
Reagovat
Pe3k
http://www.stopstream.me/4-tennis.html
Reagovat
Mayo
Ďakujem.
Reagovat
mahycek
Akorát Pe3k, říkáš, že hraje to samé, pasívně, ale vzal nám, tady Rogerovi 2-4 GS. Na to Roger nenašel odpověď, na ten stereotyp. Já vím, každý zápas i soupeř je jiný, ale Verdasco neporazil Fedexe myslím ani jednou. Nechci to míchat dohromady. Zkrátka Nadal, teď není, jak ten starej Rafa.
Reagovat
stopan
ja som si schvalne pozrel po dlhom case finale wimbledonu 2008 a musim povedat, ze Federer svojou miestami ustrachanou hrou na istotu doslova umoznil Rafanovi zahrat jeho rany od zakladnej ku ciaram a do rohov, Rafan bol vo finale agresivnejsim hracom, hral tvrdsie a viac ku ciaram, Federer niekedy az prilis na istotu, casto ked nebiehal set zahral uder nie do roha ale rovno na stred rafovi na raketu a to uz vieme ako to casto konci, Nadal ma skvele krytie kurtu a bez sebavedomej a agresivnej hry ho tazko porazit, ono to bolo tak obaja pinkali,bud Federer pokazil, ale z nicho nic prisla rana do backhandu roger zahral na makkucko na tecko a prisla z druhej strany bomba do opacneho rohu
Reagovat
stopan
Roger mal mindraky a ma dodnes z Rafana a jeho obrany, vedel hrat skvelo prvy set potom prisli mozno dve tri stastne udery Rafana, ked mu to paslo na cieru alebo Fedo pokazil alebo zahral nedorazne volej Rafan nekompromisne trestal, jeho hra potom dostala krc a uz to slo velmi rychlo z 3-5 na 7-5 pre Rafana.
Reagovat
janek_da
Čo bolo, to bolo. Terazky si ...
Reagovat
mahycek
Já se zdržel, protože u dnešního Nadala, myslím v poslednim roku a půl se nedá odhadnout, spíš k horšímu. Takže u něho, nevím, ale vím a vsadím, třeba litr, že Rolland Garros navyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked vyhral Nadal prvy raz US Open , tak odbornici preratavali kedy prekona Federera , ale skutek-utek , teraz pasuju do tejto role Djokovica , ale jemu davam rok-dva . Je velky problem udrzat sa na vrchole , preto je a dlho ostane Federer nsj hrac historie a to tvrdi Sampras , Agassi , Lover atd.
Reagovat
Davor1
Lover? :DDDDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Lover, Santas a Assange...
Reagovat
smazaný uživatel
A Davor Suker
Reagovat
smazaný uživatel
A ze vraj aj Borovicka v Stane !
Reagovat
Stan_Borowitz
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal v Kataru hrál vždy nic moc, ale na AO (jako na každý slam) se dokázal připravit daleko lépe. Poslední 2 roky je ale marnej všude. Jeho celkový projev na kurtu se propadl o 2 levely ve všech oblastech, a na rozdíl od Rogera nemá žádnou jinou taktiku nebo podání, o které by se mohl opřít.

Údery nemají žádnou průraznost a padají nejdál kousek za servis lajnu, pohybuje se jak kdyby za sebou tahal padák, ale ze všeho nejhorší je druhý servis. Ne, že by Rafa byl někdy vyloženě servisman, ale Verdasco mu dnes druhý podání vracel 2x rychleji. Což by nevadilo, kdyby měl Nadal takovou rychlost jak předtím, jenže tu taky ztratil.

Dnes narazil na super Nanda, který pálil víc do kurtu než mimo něj, ale tyhle problémy jen tak nezmizí.
Reagovat
smazaný uživatel
Na grandslamu dnes může Rafa prohrát už nejen s hráči TOP 10, ale prakticky s každým hráčem do TOP 50, a dokonce i s ranaři mimo TOP 50. Nic, Rafa se musí modlit, aby se mu vrátila aspoň trochu forma na antuce, jestli vybuchne i na FO, bude to na ručník. A Nadal si určitě nebude chtít dlouhodobě takto ničit reputaci... On a Fedex nesnáší porážky ze všech hráčů nejvíc.
Reagovat
mahycek
Sice nevím, jestli to pojal jako odvetu za 2009, ale určitě mu to na srdci hřeje. Ještě v 8.45 to vypadalo, že Verdasco už nemůže, odskočil jsem si do dílny (sklepa), vrátím se a v 8.48 už to bylo jinak, to si vzal ztracené podání zpět. Nemusí vypadnout ve druhém, buď Becker, nebo Sella, musím to projet napříč zápasy.
Reagovat
Stan_Borowitz
co při losu peskoval všechny, kdo tvrdili, že je Verdasco do prvního kola těžký a nebezpečný soupeř? Přizná se?
Reagovat
Stan_Borowitz
Už jsem to našel...

darek vrána: Všichni tady mají strach z Verdasca? Ten je podle mě už úplně neškodný.
Reagovat
darek.vrana
A to je peskování? Řekl jsem jen svůj názor. Jestli se tě to dotklo, tak se ti osobně omlouvám. Přiznávám, že je to pro mě velké překvapení, čekal jsem Nadalovu hladkou výhru.
Reagovat
darek.vrana
Jen mě to udivilo, protože jsem v něm velké nebezpečí neviděl. Holt jsem se mýlil.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale no jo, no, tak to neber tak smrtelně vážně... nepeskoval, řekněme sebevědomě vyjadřoval svůj názor. To se taky cení. Kdyby mu dal Rafa 3x 6:1, tak bys byl těžkej king.

Samozřejmě to nikdo nečekal, akorát někteří jsme připouštěli, že je to těžký soupeř. Taky bych na Fernanda mega nevsadil.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz jsem videl hrat Rafu v Kataru, tusil jsem pruser na AO. Zmena vypletu rafovi nepomohla, nejenze posila stale kratke mice, ale navic jeho forehand ztratil na razanci a mozna i na spinu......Strejda ti vede dal dolu a dolu
Reagovat
Pe3k
Házet vinu na strejdu, který z něj udělal šampiona, nebo na výplet, který za nic nemůže, je typický znak fandy Nadala, totální deziluze a neschopnost přiznat si pravdu...Celé je to jen o Rafovi, to on hraje pasivně, není schopen nic změnit a jen čeká s čím přijde soupeř. Změna čehokoliv mu nepomůže, protože on bude hrát pořád to samé, nic jiného totiž neumí a už se nikdy nenaučí.
Reagovat
babolat.cz
amen
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak už chápeš, proč nemá Rafa v hlasování svou kolonku?
Reagovat
babolat.cz
jo
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Nic ve zlým, po zápase s Kyrgiosem mi to můžeš případně vrátit... když ne dřív...
Reagovat
babolat.cz
prdlajs, byla by škoda Fedexe. Kyrgios je psycho.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me trochu satisfakce..a uklidneni vasni Rafa fans
Cely rok jsme tady mely omlacovane Rogerovo treti kolo loni a ejhle.
Reagovat
panzer.dragon
jj, letos by mohl bejt klid
Reagovat
babolat.cz
houby
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
Mayo
klid nebude nikdy
Reagovat
smazaný uživatel
Celý rok? Šak Rafa nemůže už od Roland Garros to třetí kolo v lepším případě ani přelézt a v tom horším se do něho alespoň dostat.
Reagovat
tito
Nando je sympaťák a jeho výhra mi nevadí. Naopak. V rámci určité tenisové spravedlnosti je vše v pořádku. Zápas jsem neviděl, nedokáži posoudit hru Rafy, nicméně pokud chce aspirovat na nejvyšší posty, tak takové zápasy musí vyhrávat.
Doufám, že po debaklu na USO už tohle konečně přiměje Toniho k nějaké změně v týmu.
Reagovat
panzer.dragon
tohle byla krásná odveta pro fernanda za dva mače, první ta austrálie někoik let nazpět a druhý finále monte carla 2010
Reagovat
Alois_Mlok
Nádhera. Hned na úvod AO taková radost, to jsem ani nečekal.
Reagovat
babolat.cz
jsi jistě fanoušek Fernanda, že?
Reagovat
Mayo
Nuž, tak Rafa končí, Fernando bol náročný súper na 1. kolo...gratulujem mu, taký je šport
Reagovat
Stan_Borowitz
Nech to tam Fernando vyhrá celé!
Reagovat
Mayo
kľudne
Reagovat
Stan_Borowitz
To měl udělat v roce 2009, teď už bohužel asi na to nemá, aby odehrál tak dobře sedm zápasů.
Reagovat
Tornes
Nejen že to byl těžký soupeř obecně, ale ještě mu to tam dneska fakt padalo, hlavně čtvrtý a pátý set. Začal jsem se dívat ve třetím a tam to měl něco jako 3 winnery ze hry a 14 UE ze hry... Jsem si říkal, jak mohl vyhrát ten jeden set. Pak najednou v tom 4. mu ty pecky začaly padat do kurtu a já jsem pochopil, jak to mohl vyhrát...
Reagovat
Tornes
Tak to dokázal... Odveta vyšla.

Musím říct, že za mě to byl zdaleka nejlepší zápas prvního kola. Fernando Rafu doslova vystřílel, když mu to tam padalo tak se nedalo moc dělat. Jak psal Stan, rozhodně důstojná repríza jejich dalšího památného zápasu v Rod Laver areně. Ta síla jeho úderů byla neuvěřitelná.
Reagovat
panzer.dragon
nandovi gratuluju, famózní výkon, neměl by někdo statistiky? musí mít mraky winnerů..
Reagovat
Stan_Borowitz
Komentátor říkal, že po odečtení es pořád zbývá přes 70 winnerů
Reagovat
panzer.dragon
už to vidim nando 90 winnerů rafa 31
Reagovat
kada.tom
Nerozumím tomu ... Rafa vede 2-0 a poté prohraje 6 her v řadě !!!
Už jen za tohle si opravdu postoupit nezasloužil ...
Reagovat
EllNino
Supeeeeeer Nando :)
Reagovat
panzer.dragon
kdyť ten nadal na to jenom kouká a nehejbe se
Reagovat
mahycek
Teď už je to zlé, kam asi klesne Rafa v žebříčku?
Reagovat
Davor1
Neklesne, aj s takým tenisom kľudne ostane v top 6-8.
Reagovat
mahycek
Vypadalo - omluva, ( tvrdé samozřejmě y), čumím na Tv a ještě na na dva monitory a píšu).
Reagovat
kada.tom
nezbývá než udržet servis a pak doufat, že se Verdasco po*ere
Reagovat
mahycek
Vidíte, vipadalo to, že Verdasco už nemůže a najednou je kousek od vítězství. No, kousek, připadá to, tak trochu zápas Nadala před rokem, ve 2 kole se Smyczkem, ale to vyhrál.
Reagovat
kada.tom
Nad Rafou se začínají stahovat mračna ...
Reagovat
babolat.cz
TVL :-(
Reagovat
panzer.dragon
pětiseťák, super

fernando jak se hezky hecnul proti rafovi :-)
Reagovat
panzer.dragon
verdasco už fyzicky nemůže :-( bohužel
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby měl lepší hlavu, vyhrál by Verdasco ve třech setech. Na pět setů proti Rafovi nemá fyzičku. Ale to nemá kromě Djokoviče nikdo.
Reagovat
Tornes
Nevím jestli na něj má nebo ne, ale jak to tam mlátí je úžasný. Spousta forhandů přes 160 km/h, poslední forhand 179 km/h (nejrychlejší naměřený úder ze hry je pokud vím 180 km/h). Buď mu to vyjde anebo ne.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, parádní tenis, důstojná repríza toho dávného semifinále.
Reagovat
panzer.dragon
by zasloužil verdasco revanž
Reagovat
panzer.dragon
hrozný granáty co tam posílá na konci patýho setu :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak když jsem to psal, tak prohrával 0:2 a vypadal na ručník. To byl fakt famózní obrat.
Reagovat
panzer.dragon
koukali ste ještě na rozhovor? fernando řikal že musí jíst jinak umře :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, asi si fakt řekl, že musí Rafu vystřílet, jinak nemá šanci... a ono to vyšlo.
Reagovat
babolat.cz
pitchus v dalším kole vypadne, to jsou ty paraziti
Reagovat
smazaný uživatel
přej a bude ti přáno.....
Reagovat
babolat.cz
tak si to určitě fernadno užije, dá si sprchu, šampáńo a pozítří skrečuje...fuck
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvl, Verdasco hrál asi tak stotisíckrát víc tenis než Rafa a postup si jednoznačně zasloužil.
Reagovat
babolat.cz
to je možné, ale oba víme, že to již nikdy nezopakuje.
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo... snad ještě nějaké kolo dá, přece jen to není žádný nýmand.
Reagovat
Roger_Federer
Myslel jsem, ze se Rafa zlepsuje.
Asi mu to finale z Djokovicem moc nepomohlo.
Reagovat
babolat.cz
měl si vzít příklad z jiných a přihlásit se na jiný turnaj, aby se mu vyhnul...
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš jediného hráče na světě, který dokáže být Djokovičovi důstojným soupeřem?
Reagovat
babolat.cz
Andy?
Reagovat
Stan_Borowitz
Haha... těsně vedle.
Reagovat
Roger_Federer
;), komu se kdo mel vyhybat?
Nevzpominam si kdy Federer dostal tak nalozeno od Djokovice.
Reagovat
Mayo
nejde o to finále, nehrá svoje už dlhooooo...
Reagovat
babolat.cz
Rafa to je bojovník, býčí srdce!
Reagovat
Stan_Borowitz
Idol všech snaživců...
Reagovat
George_Renel
Býčí srdce spadlo do kalhot.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted Denisa na 13.kurtu
Reagovat
FulnekUltras
dnes přece jen oproti Sabine chybělo trochu víc dynamiky hlavně na servisu, a soupeřka si tak v obou setech počkala na vhodný moment k brejku. Škoda, že se tradičně labilní Lisi nepovedlo víc znejistět, ale její turnajová bilance za poslední rok přece jen mluví jasně a i tentokrát SL potvrdila, že v prvních kolech se obvykle ještě tolik nevyhazuje.
Reagovat
Frick
Jeden výpadek na servisu rozhodl :-/
Reagovat
EllNino
a druhý
Reagovat
smazaný uživatel
připadá mi jako na challengeru
Reagovat
EllNino
Tak vždyť naposledy hrála týden po US Open a od té doby zase zranění
Reagovat
smazaný uživatel
tak zpátky na challengery ,škoda
Reagovat
EllNino
challengery hrají chlapi, a já myslím, že po tý přestávce to nebylo špatný, ono když po 4 měsících hraješ soutěžní zápas, tak to není nic moc
Reagovat
smazaný uživatel
a jak tomu říkají holky?
Reagovat
EllNino
ITF turnaje
Reagovat
Frick
ITF-ka

Nebo se za "challengery" někdy berou WTA 125k turnaje.

Ale mne tohle označení beru. Nemám problém psát "Challenger" a myslet tím ženský turnaje od 50 do 125 tis. USD....
Reagovat
Frick
Ještě pak hrála 50.000 ve Francii. Ale bohužel - skrečovala hned ve druhém kole.

Samozřejmě to byla škoda. I kdyby Asie padlo, tak kdyby aspoň hrála Linz, Lucemburk, Limoges...

Za 14 dní je psaná na SR do Petrohradu...
Reagovat
Frick
resp. za tři týdny

http://www.tennisforum.com/2930-st-petersburg-ladies-trophy/1022753-st-petersburg-md-list.html
Reagovat
EllNino
Tak mi teď ukápla slza se přiznám, Jarka musela vzdát :( všechno špatně a potoky slz ...
Reagovat
EllNino
Kvitka zítra s Dashou poslední zápas na Margaret COurt :) to jsem zvědav, Týna poslední zápas na osmičce a Berďa třetí duel v Hisense :)
Reagovat
Fandina
Večer alespoň nebude takové vedro, i když na zítra uvádějí menší teplotu.
Reagovat
EllNino
Petra zase ovázaná od ucha k uchu, ale hlavně že je v dobré náladě :D ...
Reagovat
Fandina
Gulbis s Chardym 11 v pátém setu a hrají cca bez patnácti minut pět hodin.
Reagovat
smazaný uživatel
to si pak Gulbis zaplatí harém ,aby ho tam přivedly holky zpět k životu
Reagovat
EllNino
už je konec :D
Reagovat
blixa
No vidíš Baruško, ani to nebolelo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ukázala svoji TOP formu,i když takové hráčky bez taktiky jako Garcia jí vyhovují
Reagovat
EllNino
Tak Bára dneska byla totální profesorka :) García nehrála nic moc, ale Bára si pro to šla :) skvělývýkon, navíc hratelná Vania King, která dneska postoupila hlavně kvůli indispozicím Mony Barthel :) ...tak nakonec ten los nebyl až tak špatný :D
Reagovat
FulnekUltras
Porazit Garciu má vždycky svou cenu a Barča si za tím dneska šla opravdu soustředěně. Využívala 72% úspěšnost prvního servisu a oproti soupeřce zahrála polovinu UE, byť Francouzka měla o něco víc winnerů. Celkově na vyhrané míče 64:50 pro Barču. Jen ať to sympatické Plzeňačce vydrží.
Reagovat
Fandina
Bára dneska hrála super a když takhle bude pokračovat dál, může dojít hodně daleko. Dneska byla výborná.
Reagovat
EllNino
Tak a zachvíli bude na kurtu i naše krásná Petra :D
Reagovat
FulnekUltras
No už se těším... ;)
Reagovat
Frick
Nepotešim. Topless prý hrát nechce.
Reagovat
FulnekUltras
To bych snad ani nevyžadoval... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to láká hodně ,po takové dlouhé pauze Petry C.
Reagovat
EllNino
Jarka na domácím kurtu brečí :( to je katastrofa, zdraví zase neslouží :(
Reagovat
EllNino
Kája s Týnou ukončují zápasy totožně :D Gratulace
Reagovat
blixa
Kája tradiční haluz ale co je doma, to se počítá. Jen doufám že nehodlá hrát pořád takhle ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Ona na ty vnější efekty moc není... ;) Gratulace Plíškoultras !
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa DF v TB za stavu 6:6, plno chyb k tomu, je opat niekde tam, kde bol s Fogninim v NY...Prípadná výhra len oddiali nevyhnutnú zmeni v trénerskom tíme, naopak prehra to snáď urýchli...Zvyšok nestíham, pevné nervy priaznivcom ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale bekhend fajn, co jsem viděl
Reagovat
smazaný uživatel
Pála by měl raději sledovat Báru ,než Káju.Tam se nic nového nedozví.U Báry ano
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně v Kluži by se při absenci Šafi měly uplatnit obě.
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to tak
Reagovat
Fandina
Gratulka Káje. Dvakrát sice přišla o podání, v každém setu, ale pak si to zase vzala zpět.
Reagovat
Fandina
Kája měla 13 es a 30 W 28 UE, Birrell 16 W 25 UE
Reagovat
Frick
Na půl šikmooká a plně pidlooká.
Reagovat
mahycek
Gulbise s Chardym jsem neviděl a docela mě to mrzí, pokusím se najít zkrácený záznam přes den. Fogninni možná otočí zápas, kdy už odvracel 2 match pointy. Také měl na závěr 3 setu obrovské extempore s rozhodčím a následně i supervisor musel přispěchat na pomoc. Možná to Fogniniho nakoplo, prodloužit zápas. To už ho tahalo stehno Také tady, na tomto kurtu je jasně vidět, jak je rychlý oproti Rod Laver areně, kde hraje souběžně Murray !!!! To by potřeboval Roger! Shválně si to porovnejte ty kurty. Na kolikátém kurtu to je ?? Myslím Fognini- Muller.
Reagovat
Fandina
K oblečení, Bára má nové od Sergio Tacchini v žluté barvě a je to celkem fajn a hodně se mi líbí od téhle firmy bílé oblečení s červenými a šedými pruhy co má na sobě Muller.
Reagovat
Fandina
Oblečení Káji od Fily je také hezké. Je to klasika, ale sluší ji to, bílé tílky s černými ozdůbkami a sukní a k tomu žlutý lem, firma dávů důraz na preciznost střihu, sluší jí to.
Reagovat
FulnekUltras
Ten žlutý obleček je na ní docela jiné kafe než včera u Sirýn... ;) Hlavně aby teď slibně rozehraný zápas s Garciou taky dotáhla.
Reagovat
mikimaus321
ale žlutá SERENA to byl humus a ten drát v pupku???!!!
Reagovat
Fandina
To bylo od jiné firmy, Serenu obléká Nike, tohle jsem spíš psala k firmě Sergio Tacchini, že se mi líbí model co měl Muller a Bára měla také celkem slušné žluté oblečení.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně zezadu... ;)
Reagovat
Fandina
zezadu také super, střihově i vzhledem ... :-)
Reagovat
Fandina
Kája s Birrell 6:4. Přišla o podání, ale zase si ho vzala zpět a dopodávala set.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má fazónu ,super
Reagovat
EllNino
6:2 super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo jí tak dobře naučil tenis??
Reagovat
smazaný uživatel
Báru je třeba dneska pochválit, hraje odhodlaně.
Reagovat
smazaný uživatel
jako učitel a žák
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline dneska hodně chybuje a přijde mi hodně svázána. Bára dneska zaslouženě. Snad i tu koncovku zvládne :)
Reagovat
mikimaus321
EUROSPORTE dejte tam Češky vy hovada čumíme na přiblblého Itala tři hodiny
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis - Chardy jdou po 3 hodinách do 5. setu :) A Andy v suchým.
Reagovat
Fandina
Schwartzmanovi je hodně zle. Leží na kurtu a nemůže se zvednout.
Reagovat
EllNino
to je hroznej pohled ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už vedl 2-0 a 4-3 s brejkem. Pak ztratil servis. Od stavu 6-6 v 3. setu je to na body 3-19. Podle čísel jsem myslel, že se složil psychicky, ale asi to teda bude spíš fyzický kolaps.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom v Argentině mají také léto
Reagovat
Fandina
Jelena Herzog v prvním setu 6:3. Jelena hraje jako obvykle svůj klasický tenis, málo chyb a na jistotu a Polona tam čas od času pošle smrťící ránu.

Jelena má jako vždycky hezké šaty. Pěkný střih a celé žluté.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus set a break dole, zajímavý. A Karolína se asi dostane na kurt nejdřív v 5, Mannarino snížil na 1-2.
Reagovat
EllNino
Venus 3 brejky dole ...tak to je teda šok, Johanna je sice "doma", ač už hraje za Británii, ale takovejhle splachovák jsem nečekal
Reagovat
smazaný uživatel
Venus není dobře připravená ,po náročném podzimu trochu víc odpočívala
Reagovat
Fandina
Konta od loňské trávy jede. Porazila Halep, Muguruzu, Azarenku, Petkovic.
Reagovat
EllNino
jasně, já vím, ta šňůra 16 zápasů vřadě, kdy i zastavila až Peťa :) hraje dobře, ale Venus jí to trochu moc usnadňuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to možná bude zajímavý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, Konta odvrátila 2 BP a nakonec 6-2.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Groth 4. set urychlil, takže Karolína asi za chvíli začne.
Reagovat
EllNino
No tak Mirjana se teď ukázkově složila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel. :( Přiznám se, že 1. set jsem skoro celý prospal. Ve druhém to bylo vyrovnané, hrály se dobré výměny, ale Timea skoro vůbec nekazila. Nakonec to byla těžší soupeřka, než jsem si myslel. Škoda pro Katku... Dobrou noc.
Reagovat
mayday
Od světové čtrnáctky jako čekals, že to Siniakové, která je 100., nějakým způsobem usnadní? Že letos dva zápasy rupla přece není měřítko.
Reagovat
Fandina
Nike zvolila pro začátek sezony u většiny holek a kluků stejný vzor. Červné proužky na přecházející na hořejšku, topu, triku, tílku v různých variantách a jinak bílá, včetně bot. Je to hezké a hned se pozná kdo nosí Nike, kluci, holky. Pěkné.
Reagovat
Fandina
Katka ve druhém setu s Báčou 5:5. Prohrála si své podání na 4:5, pak si na lavičce poplakala a pak sama brejkla. Jestli jí to ale bude stačit, je otázka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestačilo, ale bál jsem se :-). Za stavu 0:2 ve 2. setu začala hrát uvolněně, zkoušela kraťasy, měnit rytmus.
Reagovat
Fandina
Já naopak, škoda, že nevyhrála.
Reagovat
Frick
taky má občas "světlé" chvilky...
Reagovat
Frick
naštěstí pro Katku
Reagovat
sprchon
Nějak mě to dneska nebaví, usínám... U Gulbise jsem chvíli zasmál, ale u Katky mi do smíchu není a Garbine bude mít za chvíli hotovo.
Reagovat
FulnekUltras
Hodně zajímavě vypadá zápas Mad se Zarjou...
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis dnes hraje dobře až na tu koncovku prvního setu mu funguje servis. Vidím tam šanci.
Reagovat
blixa
Koťátko hraje zatím takovou údržbu s hlavní filosofickou myšlenkou "však ona se umlátí sama". Zatím to funguje překvapivě dobře ;-)
Reagovat
Frick
ta má šatečky, že v Kölnu by zle dopadla...
Reagovat
EllNino
http://imgur.com/RaboVSF
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/257799/strycova-poprve-o-krausovi-kdo-koho-sbalil-a-je-pro-ni-ten-pravy.html
Reagovat
Mayo
Vamos El Matador!
Reagovat
mkubis17
dneska
Mandarinka - Groth 1 (3:1)
Sock - Fritz 1 (3:0)
Muller - Fognini 2
Reagovat
mkubis17
dneska
Mandarinka - Groth 1 (3:1)
Sock - Fritz 1 (3:0)
Muller - Fognini 2
Reagovat
mkubis17
Robert - Fratangelo 1
Siegemund - Kiki 2
Bára - Garcia 2 (bohužel)

co myslíte?
Reagovat
smazaný uživatel
3:0 na sety bych asi nehrál jinak mám ale u všech zápasů stejný pocit.

Young vyklepe Giralda na tvrdým.
Reagovat
mkubis17
no jasný to já taky ne, to je jen takovej feeling už
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych možná zkusil Verdasca set. On se umí na velký zápasy hecnout a když mu to tam bude chvilu padat set z toho může být.
Reagovat
smazaný uživatel
S výsledky souhlasím (nejvíc bych váhal asi u toho FogniniMüllera). Dal jsem Socka, má formu, ten kurz je slušný, Fritz má budoucnost, ale zatím by na něj asi stačit neměl.
Reagovat
FulnekUltras
na zápas Cetko - Lisi a doufám, že by Petra za optimálního (zvláště zdravotního!!!) rozpoložení mohla Poloněmce vrátit loňské USO za Barču...
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? :D Ale opatrně, posledně to u tebe vyvolalo dost zajímavý "skotom".

Jinak pokud se zajímáš o Sabine, tady máš přesnější informace >

http://www.welt.de/wams_print/article3581257/Ein-bisschen-Steffi-Graf.html

Na rozdíl od jiných hráček - Garbine, Gavrilova a další se narodila v zemi, za kterou hraje.
Reagovat
FulnekUltras
Kdybych ten loňský newyorský zápas viděl dneska znova, napíšu to samé. Bez ohledu na jakékoliv cancy okolo. Zatímco Barču by to už snad tolik nerozhodilo...
Reagovat
smazaný uživatel
To je v pořádku, psát si můžeš co chceš, tak jako já jsem napsal, co si o tom myslím :)
Reagovat
FulnekUltras
Sabine je pro mě hráčka, která umí třeba i zčásti reálné fyzické problémy podle potřeby mistrně "dohrávat". Její po rodičích polský původ místo narození nijak nezpochybňuje. Takže ve výsledku dneska fandím Petře, ať Liziki vypráská z kurtu... ;)
Reagovat
blixa
Sabine nemá polský původ. Její rodiče patřili mezi německou menšinu v Polsku. Pokud tě mate jméno, tak slovanská jména byla mezi tamní německou menšinou běžná, důvod myslím netřeba uvádět.
Reagovat
FulnekUltras
Viz odkaz - Die Welt - výše. Že se její otec po emigraci z Polska oháněl údajnými německými kořeny, aby rychleji získal německý pas, není nic zvláštního...
Reagovat
FulnekUltras
v té době samozřejmě pas západoněmecký
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci abys to špatně pochopil, ale já fandím tenisu, jako takovému. At vyhraje ta lepší, nedělám z toho vědu. Každá hráčka má své klady a zápory, tohle je pro mě lidový folklor. O Petře Cetkovské slyšíme tak maximálně jednou za čtvrt roku na GS, pokud vyhraje je šance, že se dozvíme něco nového. Pokud je to tvá oblíbená hráčka OK, já to mám nastavené jinak.
Reagovat
FulnekUltras
Všda i folklor jsou od férového tenisu hodně daleko i pro mě... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Věda ;) nikoliv Vysoká škola deutscher abstammung... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tvůj "skotom", do toho mě nezatahuj.
Reagovat
FulnekUltras
Vím, že se nenecháš... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvedu ti příklad- hodně diskutérů zde rozebíralo Garbine, cože si to dovolila vyslovit v jednom rozhovoru. Narozdíl od jiných jsem schopen pochopit, že to bylo neštastné vyjádření. Dokážu vzít v potaz její věk a jiné kulturní prostředí, ze kterého pochází, což Latinská Amerika je. Určitě kvůli tomu, ale na ni nezanevřu, protože mě její tenis baví a rád ho sleduji.
Reagovat
FulnekUltras
Normální hra Sabine bez nadbytečných MTO ;) mě baví taky...
Reagovat
Fandina
Při památném finále Wimbledonu se složila. Ona některé situace na kurtu neunáší.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a jsme u jádra věci, když mě "křuplo" v koleně při squashi, tak ostatní se podivovali co to dělám. Musel jsem si udělat artroskopii kolene. Proto nesoudím druhé. Nemůžeš rozpoznat rozsah zranění a už vůbec ne, co člověk prožívá.
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Každý jsme nějaký. Někdo bolest cítí víc, někdo méně atd.. atd..
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak. Taky mi za život už párkrát leckde křuplo - a právě proto si po live zhlédnutí onoho "kontroverzního" mače na loňském USO troufnu s čistým svědomím prohlásit, že Sabine tam svůj reálný fyzický stav přihrávala a kašírovala jak se jen dalo. Pokud máš při zatížení skutečně nesnesitelnou bolest v koleni - jakou tam v případě potřeby "Němka" ostentativně demonstrovala -, nějaký rychloobvaz ani "zázračný" obstřik to za pár minut nespraví. HOWGH.
Reagovat
Frick
Šmudla?
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodl jsem se, že vydržím na Katku a pak se budu dívat až dopoledne na Viku... :)
Reagovat
Lunej..
Díky za info :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :D
Reagovat
sprchon
Katka je ze začátku, to je v pohodě. Taky jsem na ni zvědavej.
Dopoledne, pokud bude mít spoluhráč čas, raději půjdu na tenis. :D
Reagovat
EllNino
a na záchod jdeš kdy ? :D Abychom věděli :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju mezi 1. a 2. setem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist