3. den na US Open: Turnaj začíná pro Rosola, Šafářová už o třetí kolo

31. 8. 2011, 14:56
Previews 2
První kolo US Open je tradičně rozloženo do tří dnů, a tak zatímco některé tenisty čeká vstup do turnaje, druzí dnes budou bojovat už o postup do 3. kola. Úvodní zápas čeká na Lukáše Rosola, už podruhé se v New Yorku představí Lucie Šafářová.

Lukáš Rosol byl letos ve třetím kole French Open a poprvé nakoukl do Top 100. Nyní ho tak na US Open čeká premiéra na grandslamovém turnaji, aniž by o něj musel bojovat v kvalifikaci. V úvodním kole se utká naopak s rozehraným soupeřem z kvalifikace - jednadvacetiletým Kanaďanem s českými kořeny Vaskem Pospisilem. Zápas je naplánován jako první na kurtu číslo 10.

Na druhém největším dvorci v areálu zahájí program Lucie Šafářová. Česká tenistka už v zápase druhého kola narazí na kurtu Louise Armstronga na domácí teprve šestnáctiletou naději Madison Keysovou. Na vítězku pak v boji o osmifinále bude čekat vítězka rumunského duelu Dulgheruová - Niculescuová. 

Vstup do turnaje dnes čeká také světovou čtyřku Andyho Murrayho, Argentince Del Potra, domácího Andyho Roddicka či Švéda Robina Söderlinga.

- US OPEN 2011 -
středeční program (31. 08. 2011)

Kurt Arthura Ashe (začátek v 17:00 hodin SELČ):
Zvonarevová (2-Rus.) - K. Bondarenková (Ukr.)
Murray (4-Brit.) - Devvarman (Ind.)
Lisická (22-Něm.) - V. Williamsová (USA)
večerní zápasy (čtvrtek 01:00)
Roddick (21-USA) - Russell (USA)
Šarapovová (3-Rus.) Jakimovová (Běl.)

Kurt Louise Armstronga (17:00):
Šafářová (27-ČR) - Keysová (USA)
Del Potro (18-Arg.) - Volandri (It.)
Stosurová (9-Austr.) - Vandewegheová (USA)
nejdříve od 23:00 hodin:
Isner (28-USA( - Baghdatis (Kypr)

Kurt č. 10 (17:00):
první zápas Rosol (ČR) - Pospisil (Kan.)

kompletní středeční program US Open

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
VlS
No Lucko, dala jsi zabrat mým nervům, ufffffffff
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že dnes je veľmi lákavý kurz na Devvyrmana s Murrayom...Hcp 9.5 je premrštený, s kurzom 1.85...why not...Inda si pamätám ešte z Miami a Indian Wells, kde sa prezentoval skvelým servisom, betón je jeho obľúbeným a dúfam, že nedostane dnes nakladačku, idem do toho..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist