6. den na US Open: Kvitová může vyrovnat své newyorské maximum

31. 8. 2013, 13:31
Previews 347
Petra Kvitová se dnes na US Open utká o postup do osmifinále, kterým by vyrovnala své maximum na posledním grandslamu sezony.
Profily hráčů

Petra Kvitová bude dnes bojovat proti americké vrstevnici Alison Riskeové o postup do osmifinále US Open. Jejich duel zahájí v 17:00 SELČ program na kurtu číslo 17. Tenistky se spolu utkají znovu po týdnu, minulou středu v New Havenu vyhrála česká jednička ve třech setech.

"Docela dobře běhá, stojí trochu víc za lajnou. Jenže já jsem v tom zápase nechodila moc na síť a netlačila tak, že bych ji hrnula před sebou. Tohle proti ní teď budu muset použít," svěřila svůj plán třiadvacetiletá Češka.

Pokud sedmá nasazená Kvitová 81. hráčku světa Riskeovou porazí, vyrovná své newyorské maximum. "Ráda bych buď své maximum vyrovnala, nebo ještě lépe došla dál," řekla před turnajem a nyní říká: "Je to teprve třetí kolo, což není to, s čím by hráčka TOP 10 měla být spokojená."

- PROGRAM 6. DNE NA US OPEN -
(sobota, 31. 08. 2013)

Kurt Arthura Ashe (začátek v 17:00 SELČ):
Ivanovičová (13-Srb.) - McHaleová (USA)
nejdříve 19:00 Dodig (Chorv.) - Nadal (2-Šp.)
njdříve 01:00
Wozniacká (6-Dán.) - Giorgiová (It.)
Federer (7-Švýc.) - Mannarino (Fr.)


Kurt Louise Armstronga:
Kirilenková (14-Rus.) - Halepová (21-Rum.)
Cornetová (26-Fr.) - Azarenková (2-Běl.)
Isner (13-USA) - Kohlschreiber (22-Něm.)
Robredo (19-Šp.) - Evans (Brit.)

Grandstand:
Kukuškin (Kaz.) - Ferrer (4-Šp.)
nejdříve 19:00
Sock (USA) - Tipsarevič (18-Srb.)
Knappová (It.) - Vinciová (10-It.)


Kurt č. 17:
Kvitová (7-ČR) - Riskeová (USA)


Kompletní program 6. dne na US Open najdete na webu usopen.org

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

347
Přidat komentář
Pe3k
Mě naštval. Ten kluk už další gs nikdy nezíská.

Naplno se zde projevila klasická demnce Nadalových fans, kteří psali o Nadalovi losu, jako o těžkém, přitom je zcela nejlehčí, až směšný. I z toho lze vyčíst, že tito lidé v čele s Forehandem tenisu vůbec nerozumí a kdyby Nadal neexistoval tak mu ano nefandí...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase tie komenty ze Rafa to dostane zadarmo a tak

moji mili on si toho vytrpel s kolenami uz dost takze on rozhodne zadarmo nic nedostal a ani nedostane
Reagovat
smazaný uživatel
Rafael Nadal will sleep much easier tonight. :)

Mats to vystihol.
Reagovat
MarcelPersch
to tedy ano, s Kohlim se aspon dobre rozehraje na Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Kohlschreiber zaslouženě, Jhon byl dneska katastrofální, trošku deja vu pro něj. Kohli četl dobře servis, John se sotva pohnul kolikrát, bekhend na opírání většinou. Proti tomu, co předvedl s Monfilsem, byla tohle totální katastrofa. Hlavně, jak naložil s tou šancí. Nejlepší hráč na okruhu na servise si nemůže dovolit nedopodávat set prostě.
Reagovat
Sonja
Těžko věřit, že nejlepšímu servismanovi na okruhu při servírování na set nepřijde ani jednou 1.podání...Měl s tím brejkem určitě naložit líp, kor když se k němu tak horko těžko propracoval. Ale co, stejně by byl v následujícím zápase vyšťavený (už dnes vypadal)...
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl a padnul by ve třech, ale každé kolo navíc je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kohli, sorry Johny.

Tak predsa len sa na Rafu usmialo šťastie. Skvelý darček osudu, Kohli bude nepríjemným súperom, no jeho šance sú aj pri zachovaní dnešného výkonu o moc nižšie, než v prípade Isnerove. Ale bol to pekný zápas, Nemec fantasticky returnoval, to koľko delových prvých Johnových podaní vrátil sa tak často nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Johne, aby tě ten 3. set nemrzel :-((
Reagovat
MarcelPersch
si urcite doufal, ze by mohl vyradit Rafu, co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jejich zápas vidět chci, John ho může potrápit, ale stejně nemyslím, že by ho vyřadil. Spíš jen zbožné přání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach..Kohli jeden gem od TB rozhodujúceho setu. Smola, vyzerá to tak, že Rafa nedostane nič zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší pořádná prověrka než ty tragédy, které zatím potkal.
Reagovat
Sonja
Tak čtvrtfinále dostane "zadarmo"...a v něm s největší pravděpodobností jeho oblíbený soupeř. Semifinále zas "zadarmo", ať už do něj postoupí kdokoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
Štvrťfinále zadarmo?..

Kľudne si to Nole s Rafom môžu vymeniť..
Reagovat
smazaný uživatel
No jakože se do něj dostane zadarmo.
Reagovat
Sonja
No kdo ho může do čtvrtfinále potrápit? Jedinou (byť malou) šanci měl Isner...
A co se Noldy týče, už jsem tu psala v noci, že se Nolemu celkem vyčistil pavouk až do semi (i když bych nerada podceňovala čtvrtfinálového soupeře, ať už to bude Lleyton nebo Tommy).
Reagovat
MarcelPersch
s tim souhlasim.
Reagovat
Sonja
Teď má rozhodně nejhorší cestu Murray, který má ve čtvrtfinále Tomáše a v semi s největší pravděpodobností Novaka.
Rafa tam má jediného těžšího soupeře- Rogera, který je zároveň takovým jeho- jaks to sám nazval- talismanom:-D, Nole Můru, tam asi nemusím nic dodávat...
Reagovat
smazaný uživatel
Nolemu vypadol Grigor a Delpo, Rafovi Isner..Rafu čaká Roger, Noleho Andy..Ja si myslím, že si obaja nemajú, čo vyčítať, cestu do finale majú podobnú..A vobec si nemyslím, že vo forme hrajúci Federer by bol pre Novaka lepsou volbou, jak zatial nevýrazný Andy..
Reagovat
smazaný uživatel
Forma neforma, výrazný nevýrazný, tohle všechno jde stranou. Všichni ti top hráči jsou schopni zapnout v pravý čas. Já bych zase nepodceňoval Andyho, on bude mtí vždycky s těmi slabšími hráči problém občas a nějaké to kolo se protrápí, loni byl tragický s Lopezem, dva sety ho válcoval Čilič a stejně si došel pro titul, totéž na Wimbledonu. Důležité je dostat se do těch klíčových zápasů a to podle mě zvládnou ti favoriti. Minimálně to ČF dají všichni.
Reagovat
Sonja
Chci říct, že Můra je pro Noleho určitě daleko těžší soupeř než Roger pro Rafu...
Ale nakonec to je fuk, protože při současný Noleho formě je pro něj každý těžší soupeř oříšek a při Rafovo skvělé je v zásadě jedno, koho na té cestě má.
Reagovat
smazaný uživatel
Papierovo mas pravdu, ale posledný tesný zápas zo Cinci ma zneist? viac, než je zdravé..Aby nás starý pán este neprekvapil, s Rafom nebude prehrávať donekonečna, možno sa este jedného GS triumfu nad ním dočká..A na haluz vtedy, ked to uz nikto necaká..
Reagovat
smazaný uživatel
To máš recht, já to letos cítím v kostech, že by mohl překvapit. Zapadalo by to do toho moje ciťáku, že Rafa nevyhraje US Open, nevěřím tomu.
Reagovat
MarcelPersch
Taky bych Rogera nepodcenoval, dokonce ani Davida, jen si vzpomente na AO 2011. Roger podle me muze dat Rafu bud 3:0, coz je podle me v Rafove forme nerealne, max. 3:1. V peti setech by to uz Rafa zvladl.
Reagovat
MarcelPersch
Ja jsem kupodivu taky Andymu na Wimbledonu neveril, ani kdyz vyhral pripravny turnaj v Queensu. Snad nas ceka neco podobneho s Rafou :)
Reagovat
Sonja
Samozřejmě, Federera nepodceňovat nikdy, dokud hraje...
Ale ačkoliv v Cincy sebral set, ten zápas jasně demonstroval Rogerovy slabiny, kvůli kterým si absolutně nedokážu představit, že by mohl Rafu porazit, kor na 3 vítězné. U Rogera údery pořád ještě fungují (pokud se stihne k míčku postavit, což mu Rafa neumožní), ale fyzička šla do háje. On vydržel pořádně hrát jen ten 1.set a ještě ho vyhrál hodně těsně...v dalších dvou už neměl nárok.
Současného Rafu má ale problém porazit kdokoliv, takže Rogerova prohra (klidně jednoznačná) určitě nebude ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přeci jenom Queens a Montreal se Cincy jsou něco jiného :-) Já mu po lose nevěřil na Rafu, ale po jeho vypadnutí jsem si byl už jistý, že až do finále ho nic nezastaví. A v něm jsem věřil, že se ukážou travařské schopnosti. U Rafy nemám svůj pocit ničím podložený, spíše je to na hlavu, ale cítím, že nevyhraje, bud jej klepne Roger nebo jeden z dua Nole/Andy.
Reagovat
Sonja
Jsi blázen...;-)
Pokud Nole dojde do semi a prohraje tam s Můrou, budu sice hodně zklamaná, ale zároveň zvědavá na zápas Můra-Nadal...cítím v kostech, že by ho Rafa strašlivě rozdrtil.
Reagovat
smazaný uživatel
A já zase cítím, že nadešel čas, aby ho Andy opět na grandslamu porazil. Rafa by byl obrovský favorit, ale vím, že na něj hru má a dokáže ho porazit. Jetli by to provedl do praxe, tžko říct. Nejpravděpodobnější mi pořád přijde finále Nole-Rafa a výhra Noleho. Z pohledu Andyho je největší strašák Berdych.
Reagovat
Sonja
I současnýho Noleho by v případnym finále porazil...ale myslím, že by dostal menší klepec než Můra:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu to výš, současný nesoučasný, na to se prostě hrát absolutně nebude.
Reagovat
MarcelPersch
zvědavá na zápas Můra-Nadal...cítím v kostech, že by ho Rafa strašlivě rozdrtil.

Jsem rád, že si zase jednou rozumíme :)
Reagovat
Sonja
To ale není "současnýho" jako "z posledního zápasu", u Noleho už je dýl znát, že něco není v pořádku. Nemá fyzičkou, jakou míval, má problémy v důležitých momentech, což dřív naopak byla jeho silná stránka...
Včera jsem koukala na Game Set & Mats a byl tam jako host Mouratoglou, bavili se o Nolem a taky zmínil, že Novak je na tom teď hůř, že je vidět, že si tolik nevěří...a sebedůvěra, to je klíč ke všemu. Sebevědomý Nole by nestřílel na brejkboly nebo v těsných TB dvojchyby, víc by si věřil do úderů, který zdobily jeho hru (zvlášť BH po čáře) a celkově by prostě působil úplně jinak, šel by z něj víc strach.
Ale tak já doufám, že to zas přijde...a bylo by samozřejmě krásný, kdyby už na tomhle USO.
Reagovat
tito
Sonja: asi to tak má být. Odolávat tlaku v takovéto konkurenci na pozici No1 nelze donekonečna. Nole je logicky mentálně vyčerpán a k předání štafety s velkou pravděpodobností dojde. A jemu to střídání prospěje. V dobrém.
Tomasinho: Jak píšeš. Myslím si, že Andy nepřejde přes Tomáše. A ani bych se nedivil, kdyby Berdych byl nakonec finalistou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já si myslím, že Andy přes něj projde, ale bude to boj. Tak nějak na grandslamu pořád Berdychovi nevěřím. A ani bych se nedivil, kdyby vyletlě ještě předtím čtvrtfinále s Julienem nebo Stanem.
Reagovat
tito
Je pravda, že jeho část je nejtěžší, to je fakt.
Reagovat
MarcelPersch
Tak jestli to "Džon" otočí, tak asi bude mit dost i v zapase s Rafou.
Reagovat
Mayo
vamos Rafa...vďaka "skvelému" eurosportu som nevidel ani fiftín...ale som rád, že to dal v 3
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dnes pasívnejší, hral vyslovene len čo potreboval..Dnes poslabšie na servise, paradoxne stále bez breaku..Každopádne s Isnerom bude každý stratený servis malým krokom do priepasti, snáď bude jeho kvalita v zápase 4. kola vyssia..
Reagovat
tito
Ivan hrál na své maximum v Rafou s přehledem dirigovaném zápase. Já jsem byl spokojen.
Reagovat
Matti
Dodig se neskutečně rval a bojoval a Rafa v rozhovoru po zápase říkal, že se cítil o mnoho lépe než v předchozím, a že si myslí, že podal zatím svůj nej výkon. Vamos.
Reagovat
Sonja
Supéééér:-)
Tak dnes postoupili všichni, kterejm jsem fandila. A všichni dokonce otáčeli. Mám radost:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To já teda radost nemám, vyřadit mi Lopeze... vůbec ty mi nosíš nějakou smůlu ))
Reagovat
Sonja
Jak nosim smůlu? Fandím svejm, nikomu neubližuju:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, jen jsem si trochu rejpla ohledně Vaška, jak si tam přála a pak to projel :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky mi vypadl Lopez z Fantasy ligy. Já jsem ale moc neočekával, že by Lopez mohl vyhrát. Raonic dává strašné dělovky a je to hráč Top 10. Holt aspoň Lopez uhrál jeden čestný set a máme z toho jeden bod... Pak mám z chlapů dneska ve hře Tursunova a Rafu. Tursunov proti Gasquetovi nezačal moc dobře, naopak Rafa jde jasně za vítězstvím...

Jinak mám ale radostný večer, protože vyhrály Ana a Vika. Snad budu mít i radostnou noc (hraje Caro). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já Rafu nemám, je jednoduchý si dávat velké favority, naopak s malýma poníkama je to někdy větší zábava.. :)))) No já už to mám pěkně vymetené, takže se zítra ani nebudu koukat kolikátá jsem :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si dal jenom u chlapů Top 3. Tam je mi to jedno (všichni ze špičky celkem sympaťáci), tak si tam dám ty nejlepší. :D Naopak u holek je to hlavně o tom, komu fandím. Z první trojky tam mám jenom Viku a potom Caro a Aničku. U holek 25+ jsem si dal Káťu jako jistotu, potom Genie (věřil jsem, že by mohla překvapit a dojít do osmifinále) a potom zbytek mých favoritek (Kiki, Donna, Monča). :)

To já se zítra na pořadí určitě podívám, takže ti klidně napíšu, kolikátá jsi... :D
Reagovat
smazaný uživatel
nesmírně si vážím tvojí ochoty, nicméně (asi omylem) na mě kape trochu jízlivosti? :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No, já se svým umístěním taky nemůžu moc machrovat... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě :)) a hlavně tebou opěvovaný "tipař" Mr.Pink je kdesi v dálavě :))))
Reagovat
slacker
a ja jsem v lize první ... od konce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hele, taky úspěch, to se taky každýmu nepovede :))))
Reagovat
Sonja
DAVAJ!!!
Těžký zápas, Cornet hrála (zvlášť v 1.setu) skvěle... A Viku možná trochu uspala předchozí dvě jednoznačná vítězství. No, hlavně že otočila:-))
Teď bohužel proti Aně...Vika-Ana, Nalinka-Jelena, to jsou pro mě těžký zápasy:-) Ale asi budu víc přát Vice v 1. a Jeleně v 2. zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám obrovskou radost! :) Anička i Vika dneska ukázaly velkou bojovnost a to mě těší ze všeho nejvíc. Trochu mě mrzí, že se proti sobě utkají už v osmifinále, ale holt mám aspoň jistou čtvrtfinalistku... :)

Jo, jinak si nemyslím, že Viku uspaly ty předchozí dvě snadné výhry. Alizé jí sebrala 1. set i letos na RG a dneska zase potvrdila svou obrovskou houževnatost... Asi je to takový typ hráčky, který Vice moc nesedí. Ale důležité je, že to Vika zvládla. :)
Reagovat
Sonja
Ano, ať to bylo cokoliv...důležitý je, že to Vika zvládla:-)
Reagovat
MarcelPersch
Hezky Rafo!
Dobre serviruje, ale jinak dost kazi zatim.
Reagovat
kada.tom
nááááááááááááááádhera, jak se Cornet vzteká ... :-D
Reagovat
Sonja
Šestinová úspěšnost na brejkbolech...to je fakt hrozné dneska:-(
Reagovat
smazaný uživatel
a mna z toho ide porazit uz
Reagovat
Sonja
A to ještě několik tech brejkbolů (myslím, že 2) proměnila sama Cornet dvojchybou:-D
Dneska je to špaténka, ale pokud ten zápas Vika dotáhne do vítězného konce (jakože by měla- výhoda doublebreaku se nezahazuje), tak ji to zocelí do dalších zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
nikedy zoceli niekedy nie

tazko povedat co je lepsie ci vyhravat v pohode alebo vyhravat tazko
Reagovat
Sonja
Zocelí ji to, jsem si tím jistá. Vyhrát zápas, ve kterym se nedaří, otočit zápas...to je vždycky povzbuzující.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivane, do toho, třeba i zázrak se stane...:))
Reagovat
kada.tom
Šup, koukej vyhrát 3. set! Doufám, že ztrátu setu si Vika vybrala dneska a až do konce US Open už žádný neztratí :-)
Reagovat
misa
vymlať to tam všechno. Hlavně Azarenku, jestli se tam vůbec dostane :-)
Reagovat
MarcelPersch
Ted uz Cornet tutove odpadne, ale tenhle zapas muze Vice paradoxne pomoci. Po Cincy si myslim, ze si byla po Cincy dost sebejista, ze ji na ceste do finale nemuze nic ohrozit.
Reagovat
Sonja
Nebyla bych si jistá, že odpadne.........
Ale máš pravdu, asi Viku dnešní výkon Cornetové zaskočil.

Mimochodem, jak se těšíš na Sloane?:-)
Reagovat
MarcelPersch
No abych pravdu rekl, tak celkem dost, neverim tomu, ze by ji Sloane, kterou mam sice taky rad, porazila znovu.

Uz se neplnuje, co jsem rikal, Cico muze byt chvilkove uspokojeny, ale podle me nema finale jiste.
Reagovat
Sonja
Tak já bych se jí teda obávala:-) Uvidíme, mám od toho zápasu obrovská očekávání...což teda většinou dopadne tak, že je jednoznačný:-D:-/ Snad to tentokrát nebude ten případ.

A jasněže Vika nemá finále jisté, ale je určitě jednou z největších favoritek...spolu se Serenou.
Reagovat
MarcelPersch
To ano, ale urcite se na finale vic nadre podle me.
Reagovat
MarcelPersch
No nemel jsem pravdu? Hracky jako Cornetova mohou prekvapit v 1. setu, kdy to favoritce jeste moc nejde, ale to je tak vsechno.
Reagovat
Sonja
Viko, proboha, přestaň kazit:-//// Na to se nedá koukat.
Reagovat
Sonja
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Reagovat
Sonja
McHale byla ale neskutečně urputná soupeřka, až jsem chvílema přestávala věřit, že Ana ten obrat dokoná...ale povedlo se, mám radost:-)))
Reagovat
Reti64
Obrovská gratulace Aničce, téměř prohraný, nervy drásající zápas:-))
Reagovat
Reti64
W/UE: Ana 45/51 - Christine 22/28
1.set 14/21 - 8/6
2.set 16/18 - 7/12
3.set 15/12 - 7/10.
Reagovat
smazaný uživatel
Cornet uz ma yebes
mam chut ti taku priyebat cez totu obrazovku
Reagovat
smazaný uživatel
Wow Vika a Danka bída, zabrat! Nechci být ochuzem o finále Viky se Serenou.
Reagovat
Sonja
hraje strašně dobře...
Vika naopak pasivnííííí...a když už jde do útoku, udělá chybu.
No nic. Otočit!!!
Reagovat
MarcelPersch
chtelo by to :D Simona se na ni uz pry tesi :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ako je mozne ze hra tak vyborny tenis ved ona aspon sa zda ze nato nema

a aha
Reagovat
Sonja
Cornet 15/16
Vika 9/20 (hrůza...a ještě využila jediný brejkbol z 11!!!:-((()
Reagovat
Sonja
Tak že Cornet umí hrát skvěle zas takové překvapení není. Ale Vika by s ní neměla prohrát no...
Reagovat
smazaný uživatel
pici jak tota mala zubata odvraca breakbally
Reagovat
MarcelPersch
Jsem zvedavy, jak takhle bude hrat se Simonou Halepovou, s tou by uz bylo davno po setu.
Reagovat
Sonja
Hezky, Ano!!! Ještě ten 3., prosíííím:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, Alizé...trochu tu carevnu pozlob
Reagovat
smazaný uživatel
she was not in hospital. Had a blood test at a medical centre. Virus and fever. Wanted to fight but couldn't
Reagovat
smazaný uživatel
překlad ? Já neumět anglicky, sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve zdravotním středisku si nechala dělat krevní testy, má virózu a horečku. Druhá věta není dokončena..
Reagovat
PetaM
Píše se tam, že Petra nebyla v nemocnici. Dělali jí krevní testy v nemocničním centru. Má virus a teplotu. Chtěla bojovat, ale nemohla ...
Reagovat
slacker
Ze chtěla bojovat, asi za demokracii v Syrii ale nemohla
Reagovat
PetaM
Jooo :D Virózu :D Ne Virus :D :D Pardon :D
Reagovat
MarcelPersch
Simona dneska vyborne, moc nechybelo a dala Makiri 2 kanary, jak tady nekdo pred US open psal, ze tu konecne prorazi na grandslamu.

S tim losem co ma ( Caro v QF) se minimalne dostane do semi a zapas Aza- Halep podle me muze byt trhakem letosni zenske casti Us open!
Reagovat
Denis92
obavam sa,ze Rogerovi zase prekazi nocny zapas pocasie..
Reagovat
pepin
Tak co k tomu dodat, všichni jsme to asi viděli, tedy krom jediného, ale to je každého věc. Asi by bylo dobře, odjet domů, zdravotně se nakopnout, odevšad se odhlásit a začít dřít a to pekelně, pokud se chce někam vrátit. Takhle jen hazarduje se svým jménem a s každou prohrou si na ni troufne kde kdo, nikam to nevede a ani nepovede.
Reagovat
smazaný uživatel
Ulevilo se ti alespoň?
Reagovat
smazaný uživatel
" zdravotně se nakopnout " a začít dřít a to pekelně. To by mě zajímalo, co to je, zdravotně se nakopnout. Někdy mám chuť křičet, když čtu takové názory. Myslel si snad - " uzdravit se " a posoudit, zda tělo tu zátěž vydrží ( vrcholový sport ) a pak dřít, ne ? Musím napsat, že o lidském těle a zdraví něco vím a že pracuji v oboru. Takové názory mě tedy dokážou " nakopnout ".
Reagovat
smazaný uživatel
mne sice taky pripada, ze si pepin vzdy prijde jen potvrdit sve pravdy a nejde mu nijak o Petru (pepine, promin, moje zdani - a treba klame), ale nejstrasnejsi je, ze zacina mit pravdu uz obecne. Co rekl ted blbe?

fanynka: slovickaris.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka zní jinak: co teď řekl dobře?
Reagovat
Fandina
dneska nebyla schoopna hrát. Nic neuhrála. Obecně má víc zdravotních problémů než jiné. Ale řeči že s něčím hazarduje, nejsou na místě. Hraje jak umí. Je potřeba to vidět uznat a popřát jí, aby nebyla nemocná a hrála líp. Petro držím palce a přeji úspěchy ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi skoro vždycky vůči mě v opozici. Mě zlobí, že většina kritiků Petřina dnešního výkonu, nemá úctu a nevidí si na špičku svého nosu. Nejsou schopni přijmout fakt, že Petra je nemocná, že nehrála špatně, protože neumí hrát nebo protože se jí nechce. Zápas skrečovat, to není její styl. Pepin napsal " zdravotně se nakopnout ". Já podle tebe slovíčkařím ? Zdraví je, děvče, ta nejvyšší hodnota, kterou máme za svého života ( ve smyslu fyzickém ). To mi tedy věř. Vím, o čem mluvím. Nejde mi o slovíčkaření, jde mi o úctu. A tu úctu zde málokdo projevil. Uznávám, že pepin nebyl ten nejhorší.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to posuzuju jako nazor, ne recept pro Petru. A blbost si momentalne predstavuju jinak - nejake testovaci vzorky by se tu i nasly.. :-)
Neni to samozrejme realny vsechno pobalit, odhlasit a mazat domu, udelat by se to ale dalo. ;-)
Vis co? Predevsim nemela nastupovat (dohravat), kdyz se neciti, to neni statecnost, nechat si nakopat takovym zpusobem, z takovych pricin. Je to neprofesionalni a nerozum!
Reagovat
smazaný uživatel
pokud mam uctu ke svemu zdravi, tak ho neprepinam...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím bych i souhlasil - pokud jí nebylo dobře, bylo by lepší, kdyby se na to vybodla. Ale jak už tu někdo napsal - není to její styl. Je to prostě bojovnice, co se nechce vzdát.
Reagovat
pepin
Zdravotně nakopnout jsem myslel dát se do pořádku pokud jsi to nepochopila a nehledáš jen důvod se tady dohadovat a pekelně dřít tak pokud jsi sportovala aspon na nějaké úrovni tak víš co to znamená a jak je to myšleno. Protože at si říkáte zde co chcete a nevidíte kam se Petra posouvá, tak budte pořád ve své ulitě. A ty chytrá, nevím co je špatného, že jsem napsal svůj názor, pořád zde někoho jen okřikujete a vyatupujete jako ochránci. Já Petře nijak neubližuji, jen vidím věci trochu jinak a at se Vám to líbí nebo ne, dle výsledků jsem velice blízko pravdě.

sojka - já si nic nepotvrzuji, ale pokud jsi rozumná tak vidíš kam to spěje a kdo má spíše pravdu. Nezlob se, ale já sem nechodím tlachat věčné hodiny o ničem. A podívej se kolik lidí sem chodí daleko méně než před rokem a zamysli se nad tím proč asi.

quesh - fakt nevím zda si děláš pr... nebo to myslíš vážně. To jsi fakt tak ubohý, že se nedokážeš normálně bavit a jen urážíš lidi a myslíš si jak jsi chytrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nikoho neurážím, nechápu, proč se do mě navážíš. Bavit normálně se dokážu. S těmi, kdo o to mají zájem..
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem na mysli úctu ke zdraví. Netýkalo se to Petry jako takové. Mě tvůj názor " zdravotně se nakopnout " prostě nepřipadal rovná se uzdravit se. Ale nějak se nakopnout... Tak pardon, že jsem si dovolila...
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))) tak pěkně nám začal tenisový večer. Zdecimovaná Kvitová a její hloupí fanoušci...
Reagovat
PetaM
V sobotu jsou vycházky z psychiatrické léčebny? To jsem ani nevěděl. Musím si to zapsat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová dostala kanára ostuda, je to prostě neschopné nemehlo...
Reagovat
r176
prohra Petru snad nakopne.do konce sezóny skoro nic neobhajuje tak může jen získat
Reagovat
slacker
Ta uz je tak nakopana ze musi cela byt po celem tele same modriny
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová je absolutní prototyp ženské tenistky. To je klubíčko neštěstí, hlouposti a lability. Tohle je o hlavě, ne o nějakých zdravotních problémech, to je jen berlička
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kanár zazpíval. Je mi Petry moc líto, ne nás fanoušků, ale Petry. Že dnes hrála, jak hrála, má příčinu, já sázím na příčinu fyzickou. Peťo, brzy se dej do kupy.
Reagovat
smazaný uživatel
příčinu to jistě má, léčí ji psychiatr
Reagovat
smazaný uživatel
mně Petry líto není. Ona to má totiž na háku. Přesně tak dneska působila. Někomu takovému už se mi fandit nechce, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi t a o chybí r, viď ?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že bys neměla sázet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá to na háku, není zdravá, bohužel...K fandění tě, chlapče, nikdo nenutí. Kdybys měl někdy zdravotní potíže, tak bys možná pochopil. Mě Petry líto je, je to její porážka a ne naše.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem blázen, abych opravdu sázela a o vše přišla. Ale tady jde o přenesený slova smysl. Petra nehraje špatně, protože nechce vyhrát, nebo je znuděná a otrávená nebo snad hromádka nervů, jak tady čtu některé názory. Prostě není ten typ, který při potížích skrečuje utkání. podívejte se do statistik, kolikrát vzdala Petra a kolikrát třeba její opak azarenka.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
já nevím proč Petra má tak strašný výkyvy, ale je jistý, že má na mnohem víc. Tenhle potenciál nejspíš ždímá banda příživníků, kteří se drží koryta a jen tak nezmizí. Chce to kompetně zresetovat a začít znovu s někým jiným myslím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, Petra určitě horší hráčkou nebyla a kanára si nezasloužila.
Reagovat
slacker
Byla naprosto tragicka byla horsi o parnik
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dnes byla horší, přiznejme si to. Určitě jí něco je, asi nemoc.. nevím..
Reagovat
Sonja
Hádám, že Riske bylajen šťastnější...že, queshi?
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš si srandu?! Riske si sama neuhrála ani prd.
Reagovat
LukasH
Bída a utrpení. Takhle špatně jsem jí neviděl hrát hodně, hodně dlouho. Žádná razance, žádnej pohyb, žádnej nápřah při úderech, chyby...
Bylo jí blbě, jinak si to neumím vysvětlit. Už od začátku se mi nezdála dobrá.
Reagovat
PetaM
Je to tvůj názor. Můj názor je, že buď jsi se nedíval na zápas, nebo jsi se díval na zápas, ale asi na nějaký jiný ....
Reagovat
PetaM
Uhrála si všechno! Přehodila síť. Minimálně 1. To se Petře často nepodařilo.
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Fakt Petře fandím, ale dnes to byla bída bída bída. Pokud měla zdravotní problémy, nevím, proč nastoupila nebo neskrečovala.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, přehazovat síť jí šlo, to je fakt.
Reagovat
PetaM
Proti Petře v této formě poloviční úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
37/61 pro Riske... :-( Petra pusobila nezdrave, ale tak to nemela dohravat.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, zase prostě super den pro nás fandy.. pokud Petře něco je, ať se uzdraví.
quesh - Petra nebyla horší hráčkou, ona nebyla dneska žádnou hráčkou. :)
Reagovat
MarcelPersch
Laska je mocna carodejka co? Dokazeme diky ni videt jen ty dobre veci, to je si myslim tvuj pripad.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu to dopřej ne? :) Aspoň se nemusí rozčilovat a ušetří si nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdálo se mi, že má formu dobrou. Tedy dodneška.
Reagovat
MarcelPersch
Ale jo, jen mi to vzdycky prijde usmevne :)
Reagovat
slacker
Jesli pan Kvita a pani Kvitova splodily jednovajecna dvojčata, a tu druhou zapomeli naucit tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Ja len tolko
zbytocne sa opakovat nebudem
ale Hanba
az taku hanbu si zrobit nemusela
Reagovat
smazaný uživatel
...to Kveš vysvětlí, to se nebojte. A opovažte napsat sebemenší kritiku na Petru, to Vás odsud Petrulinka začne vyhazovat. Pokud je Petra obklopena ve svém týmu takovými fanatickými uctívači, pak se nedivím, do jakých sraček se dokázala dostat (vzhledem k jejímu potenciálu). Změna měla nastat už před více než rokem, nestalo se nic. Koukat na ten její otrávenej ksicht, to je utrpení. To se pak nikdo nemůže divit, že snad ve všech zápasech fandí diváci její soupeřce. Jestli se ti, Petro, nechce makat, tak se na to vyser, nech se Radkem zbouchnout a budeš šťastnější, jako mamince by tě to moc slušelo, jak je vidět na fotkách.
Reagovat
smazaný uživatel
100 bodov
Reagovat
smazaný uživatel
nepruď svejme sprostejma a nevhodnejma řečma. Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
co je na tom sprostýho? Jsi snad v kláštěře? Já jí možná přeju víc než všichni bláznivý Kvitisti, co nesnáší jakoukoliv kritiku vůči Petře. Já si totiž nepřeju jen aby Petra vyhrávala, ale aby byla ve svém životě šťastná. Samozřejmě bych byl rád, kdyby jí tenis bavil a vyhrávala velké turnaje, ale to nevidím, vidím jen to, jak jí tenis nebaví. Když pak vidím fotky Petry s malými dětmi, vidím v jejích očích tu jiskru, tak bych jí taky nějaký přál, protože by byla šťastná. Pinkání do míčku jí šťastnou nedělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, ty jsi odborník na Petru . Co jí dělá šťastnou může vědět jen Petra a její nejbližší okolí. Ty jsi hned v první větě rejpnul do queshe a nás fanoušků. Dále si užil dvě sprostá a nejméně jedno nevhodné slovo. Že jsi ztratil jazykový cit není můj problém. Nejde ti o blaho Petry, nýbrž abys ukázal, jak jsme zaslepený a ty, jak si osvícen ohledně Petry.
Reagovat
PetaM
Bohužel musím říct, že za svůj dnešní výkon jsi právem vypadla z Top 10. Hodně štěstí do dalších turnajů Petro.
Reagovat
BooOoo
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Robson, Hampton, Flipkens a Riske .. světové hráčky č. 1, 2, 3 a 4 .. nepřekonatelné překážky na GS
Reagovat
kada.tom
Jedinou omluvou za dnešní výkon je nemoc/zranění. Katastrofální "výkon". :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Brzo se uzdrav, Petro. Věřím, že příště to bude lepší..
Reagovat
MarcelPersch
Tak dneska vam teda Kvitovci nezavidim :(
Reagovat
MarcelPersch
Tak dneska vam teda Kvitovci nezavidim :(
Reagovat
hatatytla
bože to je ubohý výkon, prostě to je hrozný pohled na to jak se někdo konzistetně herně trápí. Proč stím ten její tým něco nedělá respektive vedení toho týmu. Nemůže dostávat kanáry od nějaký Rishe.
Reagovat
Sonja
RisKe...A není "nějaká", má dobrou sezonu. Ale neomlouvám Petry výkon, protože jsem ten zápas ani neviděla.
Reagovat
Sonja
Ok, abych nepřeháněla- má dobrou sezonu pro hráčku jejího žebříčkového umístění... a zaujala mě letos na trávě před Wimbledonem.
Reagovat
LukasH
Petře je blbě.
Reagovat
PetaM
Jen by mě zajímalo, jestli jí bylo blbě celou dobu, nebo se jí udělalo blbě až z její hry ...
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D není mi do smíchu, ale musím to brát jak to je. Od začátku působila tak, jak jsme tu psali, jestli jí bylo blbě, je mi jí líto a je to škoda... Víc myslím nemá cenu se k tomu vyjadřovat, to nechám na ostatních.. měla bych si tipnout, kolik tady zase bude příspěvků :)
Reagovat
misa
chronické zdravotní problémy, na které evidentně nezabírá žádná léčba, proč raději neukončí kariéru? Dnes vypadá na umření. Vážně jí stojí za to prohráhavat ve 3. kole GS s takovýma nulama?
Reagovat
smazaný uživatel
Jezdí si pro penízky i 3.kolo je na US Open cca 2 milióny korun...
Reagovat
misa
Tos mě rozesmál. To je jako bych tam já letěl pro 2000 Kč.
Reagovat
smazaný uživatel
Chronické je akorát to astma a i s tím dokázala vyhrát Wimbledon. Proč by sakra měla končit kariéru?
Reagovat
smazaný uživatel
Petru som dlho v akcii nevidel a po dnešku dúfam, že ani neuvidím. Neskutočné trápenie, to snáď nebol ani výkon profesionálneho športovca, totálne nedôstojné. A pritom to bývala taká dobrá tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Světluš, zaber!
Reagovat
ReadyTeddy
..může vyrovnat... ale nevyrovná, to zas bude debakl :/ škoda
Reagovat
smazaný uživatel
No kéž by Petra vypadla, aspoň by tu nebyly ty přiblblé komentáře typu "Petro pojď a podobně. Ještě by zítra mohl výlítnout Berdych , ale to bych už chtěl příliš...
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaňte fandit českým tenistům, už je to nudné...
Reagovat
rychlej
vidim to na kanára ve druhým a pa
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi novej a rychlej, co ?
Reagovat
rychlej
možná jí dává jen náskok, ale dívat se na to nedá
Reagovat
smazaný uživatel
ale ne. Prostě dnes nemůže. Ale proč ? Fyzicky ? Psychicky ? Herně má určitě na výhru, ale...
Reagovat
rychlej
bohužel jsem se trefil, toto je naprostá tragédie a pokud se to má změnit tak radikálním řezem, je to smutné
Reagovat
Reti64
Aničko a teď brejk, prosím! AJDEEE!!!
Reagovat
smazaný uživatel
cim je ta Petra vybrnkanejsi, tim niz si pri servisu nadhazuje balon. Sic! Da se ted dobre porovnat napr. s McHale, ktera si to nadhodi perfektne presne a dostatecne vysoko. Petro, jsi zatim priserna, ale pojd! :-)
Reagovat
Sonja
Neskutečná ta holka...Zatím povolila Makiri jediný game.
6-1 5-0
(dva fiftýny od kanára)
Reagovat
Sonja
A je to. Gratulace a obdiv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aby ne je to Rumunka moje krajanka...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jede dobře...
Reagovat
vendulkabendulka
Petre zas modraji rty, obavam se ze to bude mit rychly konec.
Reagovat
pepin
Tak zatím je to špatné, servis hrůza a každý druhý balon aut. Nevím, nevím. Pohyb ještě horší než servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova je trapna
neskutocne co robi
Reagovat
slacker
Zase takovy vyhozeny prijem druheho service panu bohu do oken :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na Petru nemůžu dívat. Balím to.
Reagovat
Sonja
Vzchop se:-((
McHale hraje děsivě "spolehlivě".....
Reagovat
Sonja
Za 1.set Ana 21 UE, McHale jen 6.....jak toto mohlo dopadnout:-(
Reagovat
smazaný uživatel
...protože kdyby se Petra nějakou haluzí dostala do čtvrtfinále, tak je jí schopná Azarenka dát dva kanáry :-(
Reagovat
PetaM
Chápu Petro, že nechceš hrát na 10 úderů za výměnu, ale aspoň 2x bys tu síť přehodit měla :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
noo uz vies preco nemam nanu uz nervy
Reagovat
PetaM
Hraje za sebe, co je mi do toho :D Já můžu jen fandit :D :D
Reagovat
LukasH
Hraje příšerně.
Reagovat
slacker
Zapnul jsme to za 2:1 pro petru a od te doby uhrala jen jediny gem
Reagovat
slacker
To je zase trapas
Reagovat
slacker
A ještě ke vsemu se mi furt seka stream
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky, ale možná je to snad lepší.....
Reagovat
slacker
A ještě ten jeji otravenu ksicht :-(
Reagovat
slacker
Ani na shodu se ještě nedostala, ne na dve ale rovnou na ctyri facky je zrala
Reagovat
slacker
Bud nevidet vůbec, ale sekani když to takhle nebesky kravi je chocholousek na kvadrat
Reagovat
slacker
Ta si koleduje o kanara ve druhem setu
Reagovat
slacker
Zase takova extra tupa chyba při tom voleji na siti
Reagovat
smazaný uživatel
:)), nechápu, když Petru sleduješ tak dlouho, že tě dokáže vytočit, jak hraje :) To je prostě Petra..
Reagovat
slacker
Pokus o kratas, za a) snadno citelny a Riske včas bezi za b) ani neprelitne sit :-((
Reagovat
slacker
A dvojchyba na break, ta me dneska zase nasira
Reagovat
slacker
Protože jindy aspoň chcilema hraje jako bohyne ale dnes je to za vilizprdel od zacatku co to sleduji
Reagovat
smazaný uživatel
Mě dneska bude hodně štvát JAK prohrála... pokud jí něco není.
Reagovat
smazaný uživatel
Něco jí určitě je...
Reagovat
slacker
Ta ho proste chce - kanara
Reagovat
slacker
Mas ho tam, Tebe tu dneska ukrizuji a pravem
Reagovat
slacker
Něco ji je asi furt, ale tohle je jeji nezpackanejsi zapas co sem letos videl
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovic daju na centre a Ferrera preco tam nedaju???

nechapem
Reagovat
Sonja
Bo hraje s Američankou...
Reagovat
slacker
Jak chce dnweska vyhrat když se ještě nepropracovala k jedinému breakbolu
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz bude 4:4
Reagovat
smazaný uživatel
Z tej Halep ide strach
tam daco smrdi
Reagovat
slacker
Zase obvykla skladba, dvojchyby, dvojchyba na breakball, do site na druhy servis, outy
Reagovat
Frick
Katka S. vyhrála nějakej juniorksej turnaj - i to jí přinese nějaký body do WTA rankingu nebo ne?

A po USO definitivně tedy končí s juniorskejma turnajema?
Reagovat
vendulkabendulka
- Vyhrala zatim jenom debla s Krejcikovou, singl se hraje od 19:00
- Body do juniorskeho rebricka samozrejme. Momentalne ma 1130, je na 3. miste.
- UTFG
Reagovat
smazaný uživatel
bud Petra zakonci alebo spravi chybu sak nech necha aj superky chybovat
Reagovat
slacker
Zase ty Petriny outy
Reagovat
smazaný uživatel
2 chyba jak ja toto nemam rad
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petru jsem dneska hodne zvedava. Ze je schovana mimo hlavni kurty je spis dobre, obcas mam pocit, ze by nejlip hrala nekde potajmu na parkovisti... Riske je dobra hracka a jde nahoru, proto jsem si ji i vybrala do fantasy. Vidim to na otevreny zapas a hadam, ze Petra vyhraje ve 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dneska nebo v příštím kole určitě vypadne. Má totiž ve čtvrtině Azarenku. Vždycky když ji tam má, tak vypadne dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
she was not in hospital. Had a blood test at a medical centre. Virus and fever. Wanted to fight but couldn't
Reagovat
smazaný uživatel
Sejdeme se jako dobře organizovaná tlupa tady? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne.. :)
Reagovat
PetaM
Ano :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi tady taky? To je fajn :)))
Reagovat
LukasH
Já taky.
Reagovat
Mayo
Péťa do toho :D
Reagovat
PetaM
Pršelo ... Moje plány krachly :D Ale nemusím smutnit, hraje Petra, takže se nudit nebudu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tu noví a doufám ze to Petra zvladne.
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky fajn :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa im nepchaj do riti:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
DO TOHO !
Reagovat
smazaný uživatel
My víme, kdo opravdu fandí, takže nás nezblbnete :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak to som rad ze vies
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky na kurtu, jde se na to. Moc se mi líbí Petřiny botky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen boty, ale i celý outfit je velice povedený. POJĎ, Petro!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Peti, pojď, držím všechny palce! A moc ti to zase sluší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím takový nemastný neslaný a Kvítka opět zlobí podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dvojchyby a už je tu brejk. Ach jo.
Reagovat
PetaM
DF na BB jsem čekal ... Už bych si mohl začít sázet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra mi přijde jako přejetá... snad se zvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro.. co nám to děláš?? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím teda nic moc od Petry, snad se zvedne. POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že Petra dneska není nějak ve své kůži, nezdá se vám?
Reagovat
PetaM
Prostě se jí nechce. Je znuděná ...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to vystihuje asi přesně, taky mi tak připadá, neslaná :-) nemastná :-) a znuděná. Ale doufám ještě zabere.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není dobré. Musíme napnout společně fanouškovské " síly ", aby se Peťka zvedla ! Poďme na to !
Reagovat
smazaný uživatel
Je taková bez nálady no..
Reagovat
smazaný uživatel
Znuděná ? Vy byste byli na GS znuděné ? To snad ne .
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě jindy mívá famozní nástup, teď mi přijde jak leklá ryba, žádný hecování se, nic.. no tak Petruše víc nálady do boje :)
Reagovat
smazaný uživatel
No já bych se na US OPEN rozhodně nenudila :-))) To ale nic nemění na tom, že na mě (osobně) tak Peta tak trochu působí no, je to jen subjektivní pocit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, bojuj! Nenechávej jí to tam takhle zadarmo!
Reagovat
smazaný uživatel
Juliette, na mě taky. Takže 1. set je kdesi ......., líp to ani snad začít nemohlo. Sakra Petro, hraješ na USO, tak neblbni a zmátoř se!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl by říct Petře někdo nějaký vtip , at se trochu zasměje?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by mohla být znuděná. Já počítám, že je spíš naštvaná, že jí to nejde. Nebo není fit a je z toho otrávená. Měla by se oklepat a napnout všechny síly pro výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, pomalu čekám, kdy začnou ty outy lítat až do publika :-((
Reagovat
PetaM
Já čekám, kdy ten míček přiletí ke mě :D Pro jistotu jsem otevřel okno, kdyby náhodou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sundejte tu síť, prosím!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jindy dokáže zabrat, i když jí to nejde, ale dneska mi přijde, že je jí to jedno. Strašnej tenis, jedině, že by se Riske zbláznila a začala šíleně kazit.. No tak ještě není konec, známe Petru.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdvižená pěst.... sláva :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Servis sedí někde v letadle asi.. hrůza :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. skvělý.. Mně to rve srdce, když jí takhle vidím .(
Reagovat
smazaný uživatel
Že takhle hraje má jistě nějakou příčinu, přece to nedělá schválně, jen proto abychom nadávali. Acch jo, Peti, vypadá to bledě. Marně vysílám...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.. tohle nevypadá dobře :((
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, mám tě ráda a vždycky budu mít, teď bych tě ale s chutí propleskla, aby ses probrala....
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už je radši konec.. takhle se Petra akorát trápí.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě štve, že Riske nic moc nehraje, kdyby jí to Petra skrečovala, to je snad lepší.... to jsem dneska nečekala, myslela jsem, že Petra bude bojovat, i kdyby prohrála budiž, ale takhle to Američance nechat, to prostě nechápu..
Reagovat
smazaný uživatel
chápu, že jsi naštvaná, ale Petře " proplesknutí " vůbec nepomůže. Copak si nikdo není schopen uvědomit, že ta její dnešní slabá hra má příčinu ? a rozhodně to není to, že nechce vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Už je tam doktor.. měří jí tlak..
Reagovat
smazaný uživatel
Já si tady jenom ulevuju, Petře to myslím vůbec neublíží :) A pokud jí něco je, je mi to líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Užijme si to lebo podla viacerich je sezona po US Open najmenej zaujimava teda este TM
Reagovat
pepin
Před šňůrou amerických turnajů jste tvrdila, že zkusíte hrát víc na jistotu a méně chybovat. To sice krásně zní, ale těžko se toho dosahuje. Dneska jste už hrála zase na plné riziko.
?Chvilku jsem se o jistější hru tady v Americe pokoušela, ale tím jsem ubrala na rychlosti, což není moje hra. Já to neuběhám a soupeřky můžou hrát to, co by rády. Dlouhé výměny neuhraju. Abych hrála deset úderů ve výměně, to prostě nejde, momentálně na to nemám. Snažím se hrát svoji starou hru. Ne celý zápas mi to vydrží, ale snažím se chodit hned do prvních úderů a nejlíp dohrávat výměny na síti.? Tak tady je ten výtažek.
Reagovat
LukasH
Jojo, dík. Je to i na idnes. Má pravdu v tom, že pokud se ona snaží hrát na jistotu, jsou to většinou jenom přehozy, se kterýma si soupeřka udělá, co chce. Když to srovnáš s tou Serenou, tak pokud koukáš na její hru, vidíš, že si s tím míčem dělá, co chce - pomalejší údery na jistotu do rohů, k lajnám, kratší, delší a když je vhodná chvíle - razantní agresivní úder s přesným umístěním. Jenže to není jen tak. Petra když se snaží něco změnit, obvykle zjistí, že je to špatně a zase se vrací k tomu svýmu. Myslím si, že při tréninku ty svoje děla dobře umísťuje a pak to selhává při zápase. Její hře ale dost chybí ta všestrannost. Je to dost buď a nebo.
Reagovat
pepin
Já to také vím, že Serena je jen jedna, ale ona se přece k tomu nějak dopracovala, určitě se s tím nenarodila, a proto jsem to napsal. Já si pamatuji když psala o létech dřiny na servisu. Jistě je to o tréninku a odřikání, všichni víme, že je nesmysl si myslet, že Petra bude například běhat jako Sara,Caro apod., ale právě proto by se měla zaměřit na věci, které jdou natrénovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Že Petra není typ hráčky, co by se vyžíval v maratonských výměnách, to není nic nového a v amerických podmínkách to platí dvojnásob.

Nemyslím, že je Petra v delších výměnách až tak špatná, jak by z jejího vyjádření vyplývalo, faktem ale je, jak píše LukasH, že je v nich pasivní a tím se často nechá dostat pod tlak.
Reagovat
LukasH
Teď koukám na sportlemon a není tam na Petru stream. Je tam 5 zápasů. Oni na 17 vypnou kamery, když hraje Petra?
Reagovat
pepin
Určitě by to mělo jít pokud jej máš na playeru.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vidím živépřenosy.cz, tam streem je.
Reagovat
LukasH
To nemám.
Reagovat
LukasH
Už to mám, dobrý.
Jinak jsi měl s tím rozhovorem pravdu. Teď to čtu na idnes. Bylo to tam takový schovaný. No, nevím, co si o tom myslet. je dobrý, že to ví, na druhou stranu, Serena vyhrává právě proto, že tyhle slabiny nemá. Dokáže hrát agresivně, ale na druhou stranu ubrat a udržet se ve výměně, jak dlouho chce. Jenže Serena je jedna z nejlepších hráček historie a v současný době hraje (podle mě) nejlepší tenis. Vika jí dokáže konkurovat, i porazit, pravda. Ale nevěřím, když má Serena top formu.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=b124PEIarC4

Výborný video! Stojí za to se nato podívat..:-))
Reagovat
pepin
Petra by si měla vzít příklad ze Sereny, jak ona dokáže perfektně používat hlavu. Dnes to bylo opět velmi dobře vidět. Jarka nehrála vůbec špatně, ale Serena dokázala přesně vyhodnotit, kde je potřeba přitlačit a kde naopak ubrat. Pochopitelně jak je u ní zvykem tak si v kritických chvílích dokázala pomoc a hodně servisem. To je zbran na které by Petra v následujícím období měla hodně zapracovat, aby jí byl opravdu nápomocný. A ještě jedna věc mě docela překvapila. Petra v nějakém rozhovoru odpověděla, že v současné době nemá na to, aby běhala u zákl. lajny a proto, že se musela vrátit k rizikovému tenisu, kde se snaží o co nejrychlejší ukončení výměny. Tak nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
nema nato behat po lajne bo jej prsia zavadzaju

noo mne by nezavadzali:DDD
Reagovat
Mayo
Petru hodili na podradný kurt číslo 150 ... hrôza
Reagovat
LukasH
Prosím tě. 17 je ten větší kurt, kde je hlediště a mě se líbí teba víc, než grandstand, kterej je useklej z jedný strany a pořád tam někdo courá. A pak, hlavně, že tam jsou kamery a uvidíme to.
Reagovat
Mayo
LukasH aj tak si myslím, že by si zaslúžila hrať na jednom z tých 3 kurtov...ináč Grandstand je taký zaujímavý tam tie stĺpy :D
Reagovat
LukasH
To by mě zajímalo, kde tohle řekla. Navíc, nevšiml jsem si, že by někdy hrála jinak. Tedy je opatrnější, to jo, ale i teď. Nezaznamenal jsem, že by předtím hrála jinak než teď.
Reagovat
LukasH
A neřekla to spíš v souvislosti s počasím? Na fb totiž napsala, že bylo horko a vlhko, tak je ráda, že to zvládla ve dvou setech.
Reagovat
pepin
Tak počkej, já se to pokusím najít, byl to s ní rozhovor a četl jsem to tady na nettu.
Reagovat
smazaný uživatel
Něco opravdu v tom smyslu ( jak píše pepin ) řekla v rozhovoru pro Sport ( včera ). Pepine, Serena je holt Serena. Viděla jsem záznam zápasu s Jaroslavou a Serena křičela jak na lesy ( spíše řvala ), to nikomu nevadí ? Radši ať si z ní příklad Petra nebere. Mě je Serena na kurtu tak nesympatická, že....
Reagovat
pepin
Tak tady nejde o naše, moje nebo Tvoje sympatie, ale to dobré a pozitivní by bylo správné.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám se s tebou hádat o co tady jde ? Podle mě Serena hraje výborně, to je bez debat. Základem je drtivé podání. Když jí vypadle podání, má náhradní plán, umí hrát chytře. Tu chytrost by mohla Petra odkoukat, ale považ, že Sereně bude 33 let a má moře zkušeností s vrcholovým tenisem. Petře je o 10 let míň. Servis - takové drtivé síly Petra asi těžko dosáhne. To můžeme vynechat. Ale hlavně, ať si Petra nebere příklad z jejího chování ( chceš - li z určitého druhu taktiky, kterým, dle mého názoru, soupeřky na kurtu zastrašuje ). Například to nehorázné řvaní ! Umí hrát kvalitně a být u toho tichá, jak myška.. Tím je mi, jak říkám nesympatická. Souhlasím, že Petra by měla servis zlepšit, aby jí byl oporou v kritických chvílích. Ale myslím, že se to už děje.
Reagovat
LukasH
Mně naopak Serena většinou sympatická je. Máš pravdu s tím řvaním. Teď na US open je hlasitá každej zápas, přitom umí hrát tiše. Ale asi jí to v něčem pomáhá. Aspoň to není řvaní ala Vika nebo Máša. S Jarkou to pro ní musel bejt náročnej zápas. A nevěřím, že by tím někoho zastrašila. Když se kdokoliv zeptá soupeřek, jestli jim to vadí, řeknou, že to vůbec nevnímají.
Jinak se Serena poslední dobou na kurtu chová dobře. Nikdy se nehádá s rozhodčíma jako v minulosti, nebere si víc míčů, když podává (to je asi jediná) a většinou soupeřce po zápase pochválí její hru.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, já třeba zase mezi nesympatické uřvané tenistky s nesportovním chováním řadím Mašenu, monty promine, ale každý máme svého neoblíbence. Serena mně osobně nevadí, protože její chování na kurtu i mimo mi nepřijde ničím protivné. Je to vyspělá hráčka, která nemá potřebu sobě nebo jiným něco dokazovat, i když ano, ten řev je blbej, ale ona řve jen někdy, na rozdíl od věčných hekalek. Ale to je věčné téma :))
Reagovat
smazaný uživatel
No ano,vypadá to, že jí nemusím jen já. Proč tedy řve, když umí hrát stejně kvalitně i tiše ? A že by to soupeřky nevnímaly ? To bych se tedy velmi divila. Ale dost už o Sereně. To byla jenom moje reakce na pepinův příspěvek, aby si Petra vzala se Sereny příklad. To jsem se trochu lekla. Teď se soustředím na Peťi zápas.
Reagovat
pepin
Proč bych se měl s Tebou hádat, já jsem napsal svůj názor a souhlasím s ostatními, že se Serena chová dobře. To, že dnes zařvala bylo asi způsobeno enormní snahou, ale je pravda, že jindy to nedělá na rozdíl od sarapky a viky. A to dobré, by si naopak od ní vzít měla.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč bychom se měli hádat o Sereně ? Neřvala jen ve včerejším zápase, dělá to i jindy. Proto můj dojem, že tím spíše zastrašuje, než by jí to pomáhalo ve hře. Otázkou zůstává, co považuješ za to dobré pro Petru. Servis ? Chytrost hry ? Nekončící sebevědomí ? V předchozím příspěvku jsem se snažila rozpoznat to tvoje dobré a reagovat na to, ale na to si nějak nereagoval. Proto myslím, že naše diskuze pozbývá smyslu. Jdu fandit Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Inak Marcos hra s Wawrom a kurz cez 3 vyzera byť nebezpečny ten cyperčan

čo nato?
Reagovat
smazaný uživatel
Předběžný vysílací plán US Open na sobota 31. srpna:

Eurosport International

17.45 (po skončení Vuelty) M. Kirilenková (RUS) [14] vs. S. Halepová (ROU) [21]

poté A. Cornetová (FRA) [26] vs. V. Azarenková (BLR) [2]

poté J. Isner (USA) [13] vs. P. Kohlschreiber (GER) [22]

01.00 C. Wozniacká (DEN) [6] vs. C. Giorgiová (ITA)

poté R. Federer (SUI) [7] vs. A. Mannarino (FRA)

Eurosport 2

17.30 (po skončení Bundesligy) A. Ivanovičová (SRB) [13) vs. C. McHaleová (USA)

20.30 (po skončení Bundesligy) I. Dodig (CRO) vs. R. Nadal (ESP) [2]

poté R. Gasquet (FRA) [8] vs. D. Tursunov (RUS) [32]

poté K. Knappová (ITA) vs. R. Vinciová (ITA) [10]

poté T. Robredo (ESP) [19] vs. D. Evans (GBR)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti, ale ten vysílací plán Eurosportu je už v odkazu, který jsem dával pod tebou... :)
Reagovat
Mayo
já im dám taký Eurosport 2 (Nadal) !!! žádne také na jednotku
Reagovat
smazaný uživatel
Jop sorry, ja ty odkazy moc neotviram. Snad se nic nestalo,aspon je to takle prehlednejsi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, nic se nestalo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak nič nestalo
teraz Monty bude celý deň nasratý:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu nas*atý, protože nejsem jako ty, když prohraje nějaký favorit... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jaky favorti?
prehral Dimitrov Tomic tak som oslavoval co tu melieš
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba: "Del potro mi doyebal cely US Open" :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak pocitovo mi je blbo ze vypadol
sa mi to bude tazsie sledovat ale uz serem nato to boli prvotne dojmy
Reagovat
Sonja
Takže nebude v tv Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že Petra bude jenom na streamu...
Reagovat
smazaný uživatel
to je hruza ze ani petru nedaji na tv.... ale ostatni to davaj....:-X
Reagovat
smazaný uživatel
Ana, Vika, Caro - pro mě samozřejmě důležitý den. :)

Docela mě štve ten program Eurosportu...
http://tv.eurosport.cz/tenis/rafael-nadal-zive-na-eurosportu_sto3896882/storynews.shtml

Taky už by si mohli rozmyslet, jestli budou dávat US Open nebo Bundesligu. Tenis teď dávají mnohem méně než dřív, tak by snad aspoň v průběhu grandslamu mohl dostat přednost (chápu, je v tom určitě nějaká smlouva na přenosy Bundesligy). No ale když nemám jistotu, že se bude vysílat celý zápas Any, tak se radši podívám na stream... Je teda fakt, že zápas Schalke v Bundeslize mě taky zajímá, ale dámy mají přednost. :) Prostě by v průběhu US Open mohli tu Bundesligu na Eurosportu 2 trochu omezit. Bohatě stačí, že na Eurosportu International do toho zasahuje Vuelta, což mě taky dost štve...

Fantasy liga: Tak včera mi zabodovali Káťa (14), Novak (12) i Andy (10). Škoda, že Andy nevyhrál ve třech setech... Nakonec byla dobrá volba, že jsem místo Laury zvolil Káťu. Už teď mám díky tomu o 14 bodů víc, než kdybych tam měl Lauru. A kdoví, třeba Káťa překvapí i proti Agnieszce. Zase by se mi ale vyplatilo, kdybych tam dal Lauru místo Genie (měl bych ještě o 13 bodů víc). No ale kdyby Genie vyhrála proti Angie (nebylo to úplně nereálné), tak by to zase bylo jinak... Ostatní holky ve 25+ (Kiki, Donna, Monča) jsem si vybral podle sympatií a prostě jsem je tam chtěl mít. Kdy jindy se mi poštěstí, abych tam mohl mít všechny svoje zúčastněné favoritky (normálně s účastí Mashy mám v Top 25 čtyři a můžu tam zařadit jenom tři...), když mají aspoň v 1. kole ještě celkem schůdný los? :)

Dneska určitě spoléhám na holky Top 25 a potom doufám v překvapení jednoho z dvojice Tursunov-Lopez. Úplně nejlepší by bylo, kdyby překvapili oba (pak by se utkali v osmifinále), ale to asi moc reálné není. Spíš si myslím, že větší šanci má Tursunov proti Gasquetovi, než Lopez proti Raonicovi. Ale uvidíme... Vzhledem k současné situaci jsem si dal jako reálný cíl Top 50 (tzn. první polovina tabulky). :) Co jsem na to koukal, tak výš už pomýšlet nemůžu...
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne Caro a Vicka

Ana nay prehra:DDDDDD
a radsej Bundesliga ako Ivanovic
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš proti Aničce? Když vyhraje ona i Vika, tak se utkají v osmifinále...

Jinak sice fandím Schalke, ale mnohem radši krásnou Aničku, než 22 zpocených chlapů! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovic nemam rad
a radsej na streame pozriem Petru
Reagovat
smazaný uživatel
A máš k tomu nějaký důvod, proč ji nemáš rád?
Reagovat
Mayo
radšej by som volil 22 spotených hráčov ale Bundesliga neni moja šálka kávy , takže volím spoteného Rafu :D
Reagovat
smazaný uživatel
neviem
mi je nesimpaticka
proste ju neriešim
riešim Vicku, Caro, Mashu, Kerber, Serenu atď
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže nemáš. :D No ale každý nemůže být sympatický všem, to je pravda...
Reagovat
kada.tom
Petra hrála s Riske minulý týden v New Havenu, takže by měla mít ještě v paměti jak na ní, i když o tom ten zápas asi nebude - bude o tom, jak k tomu Petra přistoupí ... nicméně by Petra měla vyhrát a obhájit tak loňský výsledek a zároveň si to maximum vyrovnat.

Osobně očekávám tužší boj, než ve čtvrtek s Jovanovskou ... ale myslím, že to Petra zvládne ve dvou setech :-)
Reagovat
Mayo
vamos Rafa, už aby hral aj keď Dodig s kvalitným servisom to bude zase
Reagovat
smazaný uživatel
jooj hey ho rozbije jak hada
to nemusis byt taky pesimisticky

Rafa bude mat titul a hotovo
Reagovat
smazaný uživatel
Dodig je můj velkej kůň, takže když zavřu oči a zasním se, tak vidím, jak dneska Ivan zahraje svůj životní zápas a pošle Rafu domů :))))
Reagovat
Mayo
Lunej nič také ! :D vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodceňuj snílky :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám v to samé co Lunej. Už takhle mám ve fantasy málo hráčů a hráček. Teď ještě přijít o Ivana...
Reagovat
smazaný uživatel
No jsem na tom podobně s hráčema, hlavně mi vypadl kůň Delpík, takže je to v pytli. Mně se Ivan hodně líbil, jak bojoval s Verdascem, tak doufám, že dneska dá do toho všechno. :))
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje fantazy mozme z vysoka osrat

turnaj bez Rafu a kukat na Dodiga
Katastrofa
Reagovat
Mayo
tak tak čičko :D:D žiadny Dodig , už stačil Hewitt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu ještě ráda, že nebudu snad poslední.. už mi zbývají jen Andy, Tomáš (ti se mohou potkat ve čtvrtfinále :D), Dodig, Serena a Petra s Vikou ( Které mohou hrát spolu ve čtvrtfinále a doufám, že na tento zápas dojde! :-) ) Njn, takhle to dopadá, když sympatie zvítězí nad rozumem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cicko, to já můžu tebe taky a nemusíš na mě reagovat jak primitiv a když to jinak neumíš, tak nereaguju vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
too nebolo tebe to bolo PetraFans
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak promiň.
Reagovat
Sonja
To je přece fuk, a koho to bylo, takhle se nemluví s nikým:-////
Reagovat
smazaný uživatel
prišla veduca

ta ked taku somarinu vypusti nay Rafa prehra bo ona ma Dodiga vo fantazy noo mne velke h.ovn.o po jej fantazy
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz to sledujem tak dost otravene
nebavi ma to

Del potro mi doyebal cely US Open
ale Vamos Rafa len to napisem
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc ze všeho se těším na Izzyho s Kohlim, snad mu John oplatí loňské vyřazení.
Reagovat
Matti
Doufám, že Kohli nedá svou kůži lacino.
Reagovat
Sonja
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce, Petro! POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
ne že může, ale musí !! :))

PetaM - škrtám tě z klubu, protože pravej zoufalej fanatickej Kvitovec Petře podřídí vše, rozvede se, popere se, pohádá se, ale prostě kouká, nerví se a fandí :))))) Posílám ti zpět průkazku :)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky doufám, že to Petra dá. Ale mám trochu strach zároveň. Minulý zápas vyhrála ve dvou, aby teď neprohrála ve třech... Já jen doufám, že mne nechají doma koukat. Naši se sice na tenis občas koukají, ale pro moje fanatický fandění pochopení nemají. Udělám vše proto, abych Kvítí viděla! POJĎ!!
Reagovat
PetaM
Ok.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist