7. den na Turnaji mistryň: Kvitová a Hlaváčková s Hradeckou zabojují o finále

30. 10. 2015, 23:45
Previews 148
České tenistky jsou ve hře o titul z Turnaje mistryň ve dvouhře i ve čtyřhře a zítra je čeká boj o finále. Petra Kvitová se v souboji bývalých šampionek utká s Ruskou Marií Šarapovovou, Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká vyzvou Španělky Muguruzaovu a Suárezovou.
Petra Kvitová a Maria Šarapovová

Petra Kvitová letos na Turnaji mistryň vyhrála pouze nad Lucií Šafářovou, ale i to jí stačilo na zítřejší semifinále. V něm se šampionka z roku 2011 utká s vítězkou turnaje z sezony 2004 Marií Šarapovovou., která naopak prošla svou skupinou bez porážky.

"S Maruškou to má vždy náboj. Bude to hezký zápas, těším se," řekla Kvitová, která má se Šarapovovou bilanci
3:6. Naposledy se utkaly před rokem právě v Singapuru ve skupině a česká jednička vyhrála. Jubilejní 10. souboj začne v sobotu v 11:30 SEČ. 

V tu dobu už bude známa první finalistka. V úvodním singlovém semifinále se utkají Agnieszka Radwaňská, která se do semifinále Turnaje mistryň dostala druhý rok po sobě s bilancí jedné výhry a dvou porážek. O své první finále bude usilovat proti dvaadvacetileté Španělce Garbiñe Muguruzaové, která na Turnaji mistryň debutuje a ještě na něm neprohrála.

Favoritkou zápasu bude nejen kvůli výborné formě mladá Španělka. Může se opřít i o vzájemnou bilanci, v níž vede po čtyřech letočních výhrách 4-2.

O postup do finále deblové soutěže budou ve večerním utkání (od 11:30 SEČ) bojovat také finalistky z roku 2012 Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Vyzvou Španělky Muguruzaovou s Carlou Suárezovou, s nimiž jediný vzájemný duel letos ve finále travnatého turnaje v Birminghamu prohrály.

"V týdnu jsem na ně koukala a musím říct, že Muguruzaová je v úžasné formě. Je nebezpečná zezadu a na servisu, Carla kouzlí na síti a přináší deblového ducha, ale určitě máme šanci," uvedla Hlaváčková.

V prvním semifinále ve čtyřhře budou dvacet zápasů neporažené světové jedničky Martina Hingisová a Sania Mirzaová čelit sestrám Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan z Tchaj-wanu. Právě s nimi v srpnu utrpěly svou poslední porážku, ale pak je třikrát porazily a ve vzájemné bilanci vedou 4-1.

• TURNAJ MISTRYŇ 2015, SINGAPUR •
PROGRAM 7. DNE
(sobota, 31. 10. 2015)
05:30 Hingisová/Mirzaová (1-Švýc./Indie) - Chan/Chan (3-Tchaj-wan) ... H2H 4-1
08:00 Muguruzaová (2-Šp.) - A. Radwaňská (5-Pol.) ... H2H 4-2
11:30 Kvitová (4-ČR) - Šarapovová (3-Rus.) ... H2H 3-6
Muguruzaová/Suárezová (8-Šp.) - Hlaváčková/Hradecká (7-ČR) ... H2H 1-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

148
Přidat komentář
Herbert_Hoover
Ve finále TM nastoupí proti sobě hráčky, které vyhrály jediný duel ve skupinách a postup neměly ve svých rukou, jedna méně, u druhé to bylo totálně odvislé od výkonu její soupeřky ve skupině. Paralelu vidím v hokejovém formátu a napadl mě konkrétní příklad Slovenska na olympiádě 2006 v Turíně. Tehdy hráli svěřenci Františka Hossy famózně, ve skupině vyhráli všechna utkání (porazili Rusy, USA i Švédy), ale ve čtvrtfinále nestačili na neoblíbené Čechy, se kterými se říkalo, že prohrávali často už v kabině. No a jeli domů bez medaile. Zatímco my jsme se de facto trápili, hráli nemastně, neslaně a odvezli si bronz. Čili jsme vytěžili z minima v tu chvíli maximum.
Reagovat
pockerface
Petře fandím, ale obávám se, že dnes postoupí holky, které měly den navíc odpočinku. Mugu a Petra se včera dost vyšťavily. Pokud bude ve finále Aga x Maruš, tak budu fandit Aze. Pokud se tam probojuje Petra, tak samozřejmě Petře, ale nebude mi ani vadit, když Aga Petru porazí. Aze už bych přál taky nějaký větší titul. Ale už zase vidím ty hlášky: Nevyhrála žádný GS a má titul TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf...to bylo dramo;)

Garbi je mi trochu lito...snaziva holka...podle mne v zapase predvedla i jine kousky, nez jen to tzv. riziko, to se mne na ni libi. Krom toho hraje slusnou variabilni natlakovou hru, aby se dostala hloubeji do kurtu. Aga je fenomenalni technicka, ktera dnes bravurne ustala hodne situaci a pekne zahrala.
Obe postoupit proste nemohou;) A dneska by si to podle mne tzv. zaslouzily obe;) Rozhodne tenis, ktery se musel proste libit. Garbi ma jeste hodne pred sebou, potrebuje pekne dozrat...ale rozhodne jeji prace na siti, nebo i ty pokusy o lob stoji za zminku:)))...rozhodne odchazi od ultimatniho rizika, to je dobre...mozna i prace Sumyka, kdo vi, ale co takhle pozoruji...uz se jen nespoleha na to sve - jak rikaji Spanele - lajna, lajna, lajna;)
Pro Garbi asi trpky konec na TM, nebot prvni porazka a je venku a "Janekdovska kotnikova magie najak zabrala";)

Garbi ma urcite ale budoucnost pred sebou...ma krasny "gazeli" pohyb na kurtu, pri te vysce, je to neskutecny potencial...technicky je celkem zrucna, dokaze byt i silna mentalne...spich bych rekl, ze dnes proste uz nestihala...a to prepjeti se odrazilo v zhorseni na krocich, tim padem udery uz litaly vic tam, kde asi nechtela. Myslim, ze behem pristiho roku bude patrit uz k velkym favoritkam na GS tituly...a dost nebezpecnym hrackam... ve Spanelsku se pise, ze styl, ktery predstavuje budoucnost tenisu...tak uvidime;)
Ale je to mozne...ono i na tomto turnaji ty tri vitezstvi Marie vychazely z toho, ze uz tolik ultimatne svoji hru neresi...

Rozhodne obe respect za dnesni pekny vykon, ktery urcite potesil nejen dusi dadafta...;)

Tak Garbi jeste ten debl, tak uvidime, jak se tam bude citit...a nakolik ta prohra ovlivni jeji vykon, takze pro H+H se otevira myslim zajimava sance na finale;) Sice na posledni chvilu se kvalifikovaly, ale jak vidno, vsechno se muze podarit na tomhle turnaji, a tedy supa by byla, jakby to jeste cele vyhraly;D)))
Reagovat
pockerface
Souhlasím. Sumyk jí od USO hodně vytáhl nahoru. Pokud se příští sezonu nepodělá jako Evža, bude se určitě držet v top10 a možná bych jí věřil i na nějaký GS, třeba Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle muze byt opravdu nebezpecna na kazdem povrchu...minuly rok Serenu na RG smazla jako nic...uprimne, mne se prave libi nejvic asi na antuce...ovsem letos mela smulu, narazila na bozskou Lucy;D))))
Ale opravdu, tahle muze dominuvat podle mne na cemkoliv. A ani bych se proste nedivil, kdyby pristi rok uz nejaky GS urvala...
Reagovat
Jan
Je to nespravedlivé i v tom, že Aga měla den odpočinku, Muguruza ne. V tak důležitém turnaji jasné zvýhodnění jedné hráčky je nefér. Co si pamatuji, tak vždycky na TM vyhrála v semifinále ta, co měla den odpočinku. Jinak to Aze přeji.
Reagovat
pockerface
No a na druhou stranu co byly platné Mugu 3 výhry. Ano včera to Petře nepustila ve 3.setu, protože se chtěla vyhnout Marii. Na Agu si věřila, protože jí už letos porazila. Ale taky bylo vidět, že opravdu už je utahaná jako kotě :-)
Reagovat
Jan
I kdyby Petře ten 3. set pustila, pořád měla Aga ten den odpočinku navíc. Vadí mi takové zvýhodnění jednoho soupeře, nejen v tenisu, ale i na MS v hokeji, tam se to také mockrát projevilo.
Reagovat
pockerface
No a proto asi dneska vyhraje i Maria. Petra toho včera měla plný kecky a víme, že fyzicky na tom pořád není dobře. Pokud bude Maria hrát jako proti Flavii, tak to může být i hodně rychlý zápas.
Reagovat
George_Renel
Ale je naprosto její problém že se vyšťavuje i v deblu.....
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou věci, vstanu na konec zápasu a vidím, jak se Aga nějakým zázrakem, kterýmu sama nemůže uvěřit, dostala do finále :D Ta holka má fakt štígro, předpovídala jsem F Muguruza - Šarapova, nakonec tam třeba ani jedna z nich nebude, tak pojď Peťko! :))
Reagovat
pockerface
Štígro? Jde vidět, že jsi zápas neviděla. Bylo to něco úžasnýho a Aga si to uhrála sama svojí chytrou a dostatečně agresivní hrou. Opravdu nelituji, že jsem vstal v 8 hod. a viděl celý zápas. Stálo to za to.
Reagovat
Herbert_Hoover
No ale některé ty obranné údery vohohou, tam si vybrala notnou dávku štěstí.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
určitě se na to zpětně podívám, ten závěr byl napínavej, ale já to myslela tak, jak to sama řekla se slzama v očích, že po dvou prohrách ve skupině už pomalu balila kufry a najednou je ve finále :) má to však zaslouženě, po tolika neúspěšných účastech ;))
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak je to ošemetné, pokud postoupí Petra, tak bude finále dam, které vyhrály ve skupině jediný match :))
Reagovat
PetaM
Ve skupině jo, ale v SF druhý :D A ve finále jedna z nich třetí a bude na tom stejně, jako Mugu či Mášena (pokud ta dneska prohraje) :D :D
Reagovat
Herbert_Hoover
o to ale nejde :) Chtěl jsem tím demonstrovat, jak jsou skupiny zapeklité vůči dalšímu vývoji turnaje. Je logické, že hráčka, která vyhraje ve skupině jediný zápas a nakonec opanuje turnaj bude mít na kontě celkem tři výhry, ale už není tak logické, že hráčka, která tak tak proleze skupinou, což nezáviselo úplně přímo jen na ní, bude mít velkou šanci na celkovou výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu má 3:1, vítězka finále (Aga, případně Petra) by měla 3:2 :)
Reagovat
blixa
No jo, tak dneska žabka málem sežrala koťátko i s chlupama, jen tak tak vyvázlo a teď si bude lízat rány. Holt už došlo, jak hlava tak tělo, bylo toho za poslední měsíce nějak moc. No nic, teď ještě potupně prohrát s H+H a hurá na odpočinek. Příští sezona patří koťátkům ! :D
Reagovat
A.R.R.
Ale Koťáko bojovalo statečně, obdivuji tu mentální sílu, ve všech setech dohánět takový náskok, klobouk dolu....
Reagovat
pockerface
Možná se dočkáme, že hráčky s 1 výhrou ve skupině budou nakonec spolu ve finále :-)
Reagovat
pockerface
Úžasný zápas, ohromná bojovnost Agy i Garbiny. Bylo to fajn dopoledne. A tady jde vidět jak jsou skupiny ošemetné. Je to jako na MS v hokeji. Můžeš vyhrát vše ve skupině a stejně do finále nepostoupíš. Na kdyby se nehraje, ale kdyby Garbi včera vypustila 3.set mohla ušetřit síly, no ale zase se asi chtěla vyhnout Marii, na Agu si více věřila. Za Agu jsem strašně rád. Pokud zítra nebude stát proti Petře, tak jí budu fandit i ve finále.
Reagovat
Mac
je to tam, je to tam, hromotluk jede domu...
Reagovat
Chrenda
Jakej hromotluk? Taková krásně rostlá holka.
Reagovat
Mac
1.82m, ramena jak jagr, bicepsy jak schwarzie...mozna trochu prehanim, ;-), ale ja radsi styl sabatini...
Reagovat
tommr
no pokud si matně vzpomínám tak Sabatini byla taky docela urostlá ... :)
Reagovat
VlS
A měla v očích stejnej oheň, Gabrielu jsem měl rád.
Reagovat
A.R.R.
Žabka nakonec koťátko zporcovala, ale byla to fuška :-D
Reagovat
smazaný uživatel
přitom úplně stačilo na minutku podržet hlavičku pod vodou...
Reagovat
Nola
sranda turnaj pokracuje... a mozno bude pokracovat v nastolenom trende aj nadalej :D
Reagovat
FulnekUltras
tomu ver... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Závěr totálně nezvládnutý, nevím, neměl jsem z její hry vůbec dobrý pocit. Je sice fajn, že se udržela ve hře dvěma esy alá Serena a dalším božským servisem + zabijáckým BH po lajně, ale když se pak lámal chleba, tak u hry vůbec nepřemýšlela, údery přímo na raketu Agy z pozic, při kterých měla zabíjet..ale měla to těžké, Agu jsem neviděl zahrát UE skoro. FH po lajně very bad..to herní myšlení chce zlepšit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu hraje docela na riziko, a když pak přijdou na konci nervy, nen zas takový překvapení, když to nevyjde. Ale její hra se mi líbí, nebojí se hrát winery z všemožných pozic, nebojí se a střílí to tam jak z tanku.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jenže celou dobu se bojíš co vymamlasí...a prostě hodně důležitých míčků střílela přímo na raketu Agy. To mě hodně štvalo, i to že sem tam mohla počkat a nezabíjet ze všemožných pozic, teď myslím hlavně voleje. U jedné jsem měl přímo strach v očích a nakonec jí to tu výměnu spíš pokazilo. Sic Aga měla docela štěstí, obranné údery na lajny..chápu, těžká soupeřka, ale stejnak to herní myšlení podle mě má u ní ještě rezervy. ;)
Reagovat
dadaft
Aga je skvělá čtenářka hry.
Reagovat
Herbert_Hoover
Je herně inteligentní, ale nemusela nic moc dělat, stála na místě a Mugu to narvala přímo na její raketu, možná se jen o píď posunula :) Přitom měla volný skoro celý kurt. Nakonec těsný out, ale pro změnu měla štěstí Garbine.
Reagovat
Pedronegro
přesně, hrála na riziko i v posledním gamu, holt jí to ale párkrát šlo těsně ven, asi hrála roli i únava, ale přesto těch UE neudělala moc, líbila se mi, bude skvělá :)
Reagovat
Lunej..
Aga nemusela nic moc dělat? Aha, tak to jsem viděla asi jiný zápas. Aga tam lítala, dobíhala, měla skvělé akce u sítě, ale jen tam stála.. :D
Reagovat
Pedronegro
promiň, o Aze jsem tady nepsal, samozřejmě byla rovněž skvělá, líbí se mi její urputná obrana, ale i pestrost hry, kterou dnes mé preferované španělské koťátko zlomila :)
Reagovat
Pedronegro
i když koukám, že jsi to asi chtěla psát o kousek výš HH, ale nevadí:)
Reagovat
Lunej..
Ano, na tebe to nebylo, ale na HH. Budu raději vždy psát, na koho reaguju, protože pak je z toho zmatek, :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Podle mě jsi nereagovala ani na mě, protože nemám pocit, že jsem psal, že Aga nemusela nic dělat? To jsem možná upozornil na dva momenty z celého matche, možná jich bylo víc, ale viděl jsem hlavně třetí set. :) A to je prostě fakt, takový moment tam byl, kdy to Mugu narvala přímo na raketu soupeřky. :) Dovolit si psát o Anežce, že neběhá, to by bylo asi jako napsat, že Isner nemá servis. :)
Reagovat
pockerface
Mugu hraje jako Petra, hodně na riziko a velké rány. Ale na konci bylo vidět, že už sotva plete nohama. Aga sice taky, ale ta to ustále. Ta únava Garbiny byla nejvíc vidět při podání. Zlobil jí nadhoz a už nebyl tak zabijácký jako na začátku.
Reagovat
lars
Aga mela den odpocinku navic
Reagovat
Chrenda
Tak můj první tip, že Aga bude ve finále vyšel. Teď snad aby ta Petra překvapila i když tomu moc nevěřím. To spíš H+H půjdou do finále.
Reagovat
Pedronegro
škoda koťátka, ale Aga zaslouženě :)
Reagovat
VlS
ale nepřeju jí to. Mugu potřebuje trochu ještě dozrát, hodně bodů Aze doslova darovala. Škoda.
Reagovat
pockerface
Mugu je mladá a za poslední týdny toho odehrála strašně moc. Možná, že jí paradoxně ublížilo i to, že v Singapuru hraje i debla. Jinak pokud se příští rok nesesype jako Evža, tak jí čeká velká budoucnost.
Reagovat
dadaft
nezvládla začátek třetího setu a stálo ji hodně sil srovnat a možná ji chyběly v závěru.

a Aga hrála hodně dobře.

prostě prohrála těžký, dlouhý, vyrovnaný zápas.
to se stává.
Reagovat
EllNino
Agaaaaaaa :) to bylo vybojovaný, hrozně cenný vítězství :) finále snů Kvitová - Radwanská je zase o krok blíž :D
Reagovat
smazaný uživatel
už teď se toho finále bojím :D
Reagovat
Chrenda
No s Agou Petra, pokud do finále postoupí, vyhoří jak papírová fakule. To je pro Petru nejhorší soupeřka vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufala jsem v trošku jiné složení semifinále. Ale i tak mi to nakonec docela vyšlo a jednu finalistku jsem si tipla správně. Doufám, že vyjde i ta druhá! :-) https://drawchallenge.wtatennis.com/tournaments/bnp-paribas-wta-finals/bracket?user_id=veronika
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovko???
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka opravdu nejsem :-)
Reagovat
kada.tom
Agooooooooooooooo, já tě miluju!!! Moc a moc :-)
není třeba vyhrávat ve skupině, je třeba vyhrávat v play-off :-))
Reagovat
dadaft
parádní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga ve finále TM, kdo by to byl řekl. :D
Reagovat
kada.tom
já to tipoval už před TM :-)
Reagovat
dadaft
teď se ukazuje, jak důležitý byl ten set, který vzala Marii.
Reagovat
kada.tom
přesně :-)
Reagovat
Lunej..
Ja ne, ale preju ji to. Kdyz mi vypadla Simca, tak zbyva Petra a kdyz ta by dneska vyletela, budu to prat srdcem Aze a prospecharsky Masene :D
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco je z Agy totálně zoufalá ...

2 matchbally pro Agu !!!
Reagovat
kada.tom
Fajn, 6-5 ... tak Ago, TB máš jistý, teď zkus brejk a pak kdyžtak TB, ale to už je loterie, raději bych ten brejk :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk to chvilku nesleduje a z koťátka je najednou úplná tygřice :)
Reagovat
smazaný uživatel
z 1-4 zase 4-4.Jak je to možný???,to kdyby se stalo Petře,to by tady bylo stupidních příspěvků...
Reagovat
pockerface
To je fakt, to by tady zase bylo příspěvků jak je Petra labilní, nekoncentrovaná, a že by měla raději ukončit kariéru :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Teď to Mugu ukázkově podělala a Radwa postup :))
Reagovat
kada.tom
Aga!! 5-4

já tu její hru ze pokleku prostě miluju :-)
a teď ... zakousnout se a Muguruzu-Blanco dodělat! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Komu tak fandí Simča? :)
Reagovat
kada.tom
já bych řekl, že Aze :-)
Reagovat
pockerface
Jo já myslím, že Simča fandila Aze. Když byly fotky ze zahájení TM, tak pořád vedle sebe byly a řehtaly se Simča, Aga, Petra, Lucka. Tyhle 4 si asi hodně rozumějí.
Reagovat
VlS
a pojď, jseš zpátky ve hře!
Reagovat
VlS
dneska platí školný, nedá se nic dělat. Blixo, víš že kočky chtějí whiskas?
Reagovat
blixa
Whiskas je pěkný svinstvo, který kočky žerou jen aby nechcíply hlady, když není nic lepšího ;-)
Reagovat
VlS
No a cos jí dal ke snídani? Určitě zas jen odstředěný mlíko :-))
Reagovat
blixa
Ale prd, žrala masíčko, přece ji nezabiju mlíkem !
Reagovat
kada.tom
Aga otáčí, jen to udržet, jen to udržet :-)
Reagovat
dadaft
jo jo jo,
tříseťák,
to já můžu. ))
Reagovat
Haitik
3. set set si tenhle zápas zasloužil! Bude to ještě zajímavý.. :D
Garbine asi dochází pára..
Reagovat
pockerface
Garbině dochází pára, ale Aga má problém se stehnem. Otázka je která by lépe zregenerovala do zítřejšího finále, aby to bylo zajímavé a plnohodnotné finále.
Reagovat
Lunej..
pekne!!! ted u site carovala. Tak jeste jeden :)
Reagovat
pockerface
Taky bych jí přál finále, ale bojím se o její stehno. Asi jí to začíná dost bolet. Otázka je jestli by zítra byla s tím schopná hrát jako dneska. Ale Garbině dochází síly, ještě jí čeká debl, tak podle mě ve finále vyhraje holka z druhého finále. Buď to bude Petra nebo Mášena.
Reagovat
pockerface
pardon z druhého SF.
Reagovat
Lunej..
tak zatim to Aga snasi dobre a Mugu ma utlum. Snad toho Aga vyuzije.
Reagovat
pockerface
Nesmí se rozklepat jako za stavu 4:0. To nám trochu předvedla Petru, ale naštěstí se pak vrátila ta Aga jak jí známe :-)
Reagovat
Lina
Našly by se určitě lepší přirovnání než zrovna Petra. :(
Reagovat
Lunej..
Tak hlavne aby Aga nepouzila kopirak, coz zatim tak vypada.
Reagovat
Lunej..
No a je to tady jako ve 2. setu a Aga si to zbytecne komplikuje. A to me jeste ceka Petra :)
Reagovat
Lina
Aspoň si to teď natrénuješ a u Petry to potom už dáš v pohodě. :D
Reagovat
Lunej..
tak ty muzes byt rada, ze fandim Aze ne? Jsem skvela kamaradka :D:D
Reagovat
Lina
To už je přece jedno? Dostala se do semi. :)
Obdivuji nyní Mugu, to už je boj sama se sebou. Hraje se zarputilostí Sereny a Marii.
Reagovat
VlS
Koťátko vstává
Reagovat
Herbert_Hoover
Aga už zase odpadává, to je snad zlý sen :)
Reagovat
VlS
se sype hlava - trochu
Reagovat
Nola
asi to bude unavou, Aga je verna kopia Andyho, skvela technika, vsetko vybeha a vrati...
Reagovat
pockerface
Tak zatím velice pěkný 1.set. Holky bojují co jim síly stačí. Tohle je zápas hodný semifinále. Teď by to chtělo, aby 2.set vyhrála Aga a holky si to pěkně rozdaly ve 3.setech.
Reagovat
Lunej..
co dela ta Aga? boze, DF a vyhazuje se jak Petra. :)
Reagovat
pockerface
Já odešel za stavu 4:0 a koukám, že už to je 4:3, tak snad si teď Aga už uhraje svoje podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Rvou spanele...;) Uzasne TB, uzasny zapas, skvela Aga, uzasna Garbi...co dodat...mentalne neskutecne silna holka...! Ten zacatek TB by ne jednu polozil;)
Vamos Garbi:)
Jinak opravdu pekny zapas;)
Reagovat
VlS
Jojo, moc se mi líbí
Reagovat
smazaný uživatel
Sumyk nenechava nic nahode, a sel Garbi pekne uklidnit;)
Reagovat
pockerface
Nechápu jak někdo může odsuzovat hru Agy. Aga hraje úžasný chytrý tenis, má nádhernou techniku úderů. Její hra na ranařky platí a právě doplňuje na okruhu svou hrou, ty ranařky typu Petra, Garbině, Maša. Aga mi přijde, že má podobný styl jako měla Martina Hingis. Škoda, že se jí nepodařilo dostat se zpět v singlu. Její hra by na holky taky platila, ale bohužel dlouho byla mimo tenis a roky už taky nezastavíš.
Reagovat
Lunej..
Ja jsem rada, ze hracka typu Agy na okruhu je. Sice mela trochu horsi sezonu nez je zvykem, ale ke konci se zvedla a opet hraje skvele.
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze je v mode spis tzv. styl "push on"...
Myslim, ze je jeji hra velmi cenena, ale znas to, nekteri fandove tech stylu lajna, lajna a pod....hodnoti tenis proste prez ty modni bryle.
Reagovat
Lunej..
ano vim. Aga, Cetka, Sara, Barca jsou u me hracky se skvelou rukou i kdyz Saru malokdo oceni. A slice BH Bobiny je taky ukaz stejne jako FH slice Niculescu, kterou ale zrovna nemusim. :)
Reagovat
VlS
chce požádat o České občanství! Rozhovor v dnešním Idnes stojí za přečtení, i když od vtipálka asi ne vše lze brát smrtelně vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc ne?;) Ted muzes mit dve...;)
Reagovat
VlS
Jo, jasně, on to tak i píše. Taky říká, že s Lucy zůstane, dokud nebude No1. abys dřív nezešedivěl, komentuje to Lucka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Je to nekde na netu? Nebo jen tistena forma?
Reagovat
EllNino
mužeš poslat odkaz ? :)
Reagovat
VlS
Nemůžu, mám to na papíru a nemám scaner
Reagovat
VlS
Dejte mi s Vlkem do vzkazů mail, nějak to udělám
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodčí jsou fakt slepí... :D
Reagovat
Lunej..
uz zase? Hlavne at Aga daješ :)
Reagovat
Lunej..
Ago neva tak vyhrajes ty zbyle dva :)
Reagovat
Haitik
Zatím opravdu skvělý zápas!! Myslím, že první semifinále bude hezčí než to druhé.. :D
Reagovat
pockerface
Asi ano, Petra i Máša budou chtít hru rychle ukončit. Ty budou hrát na jeden, dva údery.
Reagovat
pockerface
Navíc Petra dělá dost UE, Máša DF a UE. Tak uvidíme. Ale třeba nás překvapí a bude to dech beroucí utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz se tesim na spolecne vlakno....;D)))
hooooodne svou Marusku podcenujes. Tady na TM vytahla sve tenisove prvopocatky. Pokud zustane u toho stylu, muze to byt nahodou take pekny zapas...!!!
Reagovat
Haitik
Taky, taky :-))

Já Maruš věřím, ale zase vůbec nevím co čekat od Petry.. :D Hlavně musí dobře servírovat, pak by to mohlo jít.. :-)
Jinak tenhle styl, jak Maruš tuhle sezonu hraje, tak doufám, že vydí jak jí to nese ovoce a že u toho zůstane.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takisto netuším komu fandiť, z tejto dvojice sa nedá vybrať len jedna :). Každopádne veľmi pekný match dvoch odlišných tenisov.
Reagovat
pockerface
Zatím se mi to moc líbí. Garbině hraje podobně jako Petra, hodně na riziko a tvrdý forhend a Aga ta dnes hraje moc hezky a hlavně pěkný chytrý tenis. To se už dnes moc nevidí. Styl hry Agy prostě ty ranařky krásně doplňuje. Akorát už by to chtělo nějaký velký titul. Mám rád obě, tak jsem na trochu na rozpacích komu víc fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, který fandit. :D Kdyby ve finále byla Petra, tak bych si přála asi spíš Agu. Kdyby postoupila Masha, tak Garbine... :) Celkem dilema. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne to mas jedno;)
Na tehle urovni by sis mozna mela spis prat Garbi...;)
Ne casto se povedou 2 vyhry za sebou s tou samou souperkou;)
A kdyby se to Petre nepovedlo, tak finale Masa x Garbi by bylo rozhodne zajimave taky:) Ale nechci se vnucovat;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. :) Včerejší zápas Petry s Garbine jsem neviděla, tak nevím, jak to probíhalo... Ale je fakt, že bych se v neděli podívala na zápas Masha-Garbine radši než na Masha-Aga. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf zacatek bez potvrzenych servu....Garbina se kraaasne, uplne nadherne vyhazela na svem, servu, tak blixa asi spi, tak i krokovani spi;D)))) Ale doufam, ze to Garbina zvladne...a ten "janekduv kotnik" tady nebude mit zadne misto....fuj, takhle strasit...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga...takle zvladnout dobihany drop od Garbiny, opet Aga inspirativni!!! To si musim zapamatovat;) To bylo fakt nadherny...a jeste vytezila pekne brejk...;)
To bude paradni zapas;)
Reagovat
smazaný uživatel
A ted dobihany drop Agy Garbi zvladla take velmi zajimave;) Holky inspiruji dneska;) Zatim opravdu pekne SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Garbinka zacina krasne tajmingovat, a krokovat...;)
...i se spicim Blixou.
Je uz casteji hloubeji v kurtu, a to pro Agu je hoooodne nebezpecne...uf...jak tu holku dostat zpet na BL...Aga bude muset zapremyslet;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj ty loby Agy jsou prikladne...zkracuje tim slajsovym uderem za sit, souperka dobiha a Aga si celkem slusne nabehne na to, aby ten lob zahrat...famooozni cit pro mic proste...

Jinak ja dilema nemam;) Vamos Garbi!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že něčí " koťátko " aneb má " spolužačka Zuzana " se rozjíždí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic brejk zas vrátila soupeřce.....
Reagovat
smazaný uživatel
vzpomeň na loňský TM, jak ti to šlo s Mášou....
Reagovat
mac.hall
Řeči Petry , že se na zápas s Mašou těší , jsou opravdu úsměvné. Já bych spíš odhadoval , že je celá rozklepaná nervozitou , jako ve většině případů a to i před zápasy s výrazně slabšími soupeřkami. Na druhou stranu má splněno a to především díky Lucce, bez níž by se již poroučela domů.
Pokud bych měl tipovat výsledek dnešního zápasu , pak to vidím zcela jednoznačně pro Mašu a to nejsem její příznivec a už vůbec ne obdivovatel , jako mnozí jiní. Myslím , že kvalita se prosadí a bude to docela slušný výprask.
Reagovat
adalv87
aby jsi se nedivil
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jinak, že ? Připomínám, že Petra si uhrála set roti Mugu. Bez něj by ani s přispěním Lucky nešla. A proč by se měla klepat? Může jen překvapit.
Reagovat
adalv87
pokud nebude mít tolik nevynucených chyb jako dosud,má šanci ji porazit
Reagovat
smazaný uživatel
A také musí chodit podání, zatím bylo nic moc. No co, Máša taky dokáže udělat chyby. Uvidíme.
Reagovat
adalv87
jj podaní je další věc,ted uvidime,jak dopadne Garbi,ale doufam že vyhraje
Reagovat
mac.hall
Tak , to bych podepsal, ale bohužel vůbec nevěřím , že to ho je schopna. UE dělá opakovaně spousty a s Mašou bude pod silným tlakem, takže se dá předpokládat , že jejich počet spíše ještě naroste , než by poklesl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos jsem si měla vsadit. Tipovala jsem Mášu a Agu - vyšly. Tipovala jsem Lucku a Petru - vyšla Petra. Tři ze čtyř.
Reagovat
George_Renel
To se tvrdilo vloni taky, a .........
Reagovat
Jan
Souhlasím. Leda, že by se Petra přes noc změnila v Robocop zabijáka a trefila se do kurtu. Což u ní není příliš často.
Reagovat
Frick
Že Lucka si skutečně naklonila veřejnost a většina fandů by si přála, aby vyzvala Mášu ona.
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že příští rok jí to zas někam hodně vysoko a třeba i úplně nejvýš konečně vyjde. Stavět subjektivní pocity nad jasně předem daná pravidla dost dobře nejde ani ve sportu. Ledaže by se pravidla nejdřív změnila - viz mj. i dnes Angie...
Reagovat
smazaný uživatel
Za 14 dní ji vyzve... :)
Reagovat
FulnekUltras
Tak se nám rok s rokem sešel,
zas v dusné singapurské aréně
staví osud pod zář žhavých světel
naši Lvici proti uvřískané Siréně.

Při tom zrádná role premiantky
zde může stát se opět prokletím,
až k Maše přes síť bez pozvánky
fulnecký placák tvrdě přiletí.

Jsme už totiž kousek pod vrcholem,
tam kde řádí vichr největší,
a tam kde Peťa spolu s Bohem
hraje vždycky tenis nejlepší... ;)

Poooooooooooooooooojď i za Luci a ve dvou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist