8. den na Australian Open: O čtvrtfinále hrají sestry Williamsovy, Azarenková, Djokovič i Wawrinka

25. 1. 2015, 16:45
Previews 296
O postup do čtvrtfinále budou zítra v Melbourne usilovat hvězdy současné tenisové špičky - sestry Williamsovy, dvojnásobná šampionka Viktoria Azarenková, vedoucí muž žebříčku ATP Novak Djokovič i obhájce titulu Stan Wawrinka.
Australian Open

Program na centrálním kurtu zahájí loňská finalistka Dominika Cibulková, kterou v osmifinále vyzve dvojnásobná šampionka turnaje Victoria Azarenková.

"Dominika je těžká soupeřka, určitě to bude velká bitva. Minulý rok se jí tady dařilo a hrála opravdu velmi dobře. Budu se muset soustředit na sebe a hlavně musím hrát agresivně. Ona bude určitě hodně motivovaná, ale to já jsem také. Myslím, že to bude dobrý zápas," řekla před utkáním Běloruska, jež je letos na Australian Open mezi nenasazenými, neboť téměř celou loňskou sezonu kvůli zdravotním potížím nehrála. Azarenková vede ve vzájemné bilanci 7-2, Cibulková si obě výhry připsala na antuce.

O postup do čtvrtfinále bude bojovat i světová jednička Serena Williamsová, jež změří síly s mladou talentovanou Španělkou Gabrine Muguruzaovou. "Vloni jsem s ní na French Open prohrála. Hrála opravdu skvěle a zasloužila si vyhrát. Nepropásla žádnou šanci, nezkazila žádný forhend a každý míč vrátila zpátky. Já jsem na to měla být jako top hráčka připravená, ale v ten den to prostě nevyšlo. Doufám, že to zítra napravím."

Osmifinálový zápas čeká také starší sestru Sereny Venus Williamsovou. Osmnáctá nasazená Američanka postoupila v Melbourne do čtvrtého kola poprvé od roku 2010 a o čtvrtfinále si zahraje se šestou nasazenou Agnieszkou Radwaňskou. Venus ve vzájemné bilanci s Polkou vede 5-4.

"Hrát pro ní je vždy velká výzva. Myslím, že pořád dokáže hrát skvělý tenis, i když je už trochu starší. Pokud je fit, hraje stále na vysoké úrovni. Bude to další dobrý zápas," řekla pětadvacetiletá Radwaňská. "V posledních duelech proti mě hrála opravdu velmi dobrý tenis," vzpomíná Venus.

V Rod Laver Areně se představí také mužská světová jednička a čtyřnásobný šampion Novak Djokovič, kterého vyzve Lucemburčan Gilles Muller, jenž v Melbourne postoupil do osmifinále poprvé v kariéře. Jeho grandslamovým maximem je čtvrtfinále z US Open 2008.

O čtvrtfinále budou hrát i David Ferrer, jenž vyzve pátého nasazeného Japonce Keie Nišikoriho, a obhájce titulu Stan Wawrinka. Švýcar si podeváté v kariéře zahraje se Španělem Garcíou-Lópezem, s nímž má bilanci 6-3.

- PROGRAM 8. DNE AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(pondělí, 26. 01. 2015)
• Rod Laver Arena •
od 01:00 SEČ
Cibulková (11-SR) - Azarenková (Běl.)
S. Williamsová (1-USA) - Muguruzaová (24-Šp.)
Ferrer (9-Šp.) - Nišikori (5-Jap.)
od 09:00
V. Williamsová (18-USA) - A. Radwaňská (6-Pol.)
Djokovič (1-Srb) - Muller (Luc.)
• Margaret Court Arena •
od 02:30 SEČ
Wawrinka (4-Švýc.) - García-López (Šp.)
Keysová - Brengleová (obě USA)

• Hisense Arena •
od 07:00 SEČ
F. López (12-Šp.) - Raonic (8-Kan.)

kompletní program 8. dne
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

296
Přidat komentář
mahycek
Jedu sázet na Nadal- Berdych a Murray-Kyrgios. A dám i na poměry setů. Jak byste tipovali? Já představu mám.
Reagovat
Mayo
1 ku 3 a 3 ku 0
Reagovat
panzer.dragon
ten djok je blázen, šílený míče tam vrací
Reagovat
Mayo
Aké ?
Reagovat
panzer.dragon
Muller mu to tam říznul za síť a djok tam dojel jak opica k tomu, Mullerovi to tam vrátil do protipohybu, že ten málem upad :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude nudny zapas. Muller pouze servis a Novak vymeny jasne.. takze maximalne nervy.. :))
Reagovat
Pe3k
Bud rád(a). Novak buď hraje nudný zápas 3:0 a nebo potká někoho kdo ho porazí...Takže než půjde na Nisi/Wawr bud ráda, za to jak je to nyní.

Btw. ještě jsem neviděl povrch, kde by Novak neměl problémy...On bude klouzat a padat všude.
Reagovat
Kozoroh
Pokud dojde na zápas Novaka a Stana, bude to 3:0/1 na sety pro Novaka. Dnes byl Stan bídný.
U Keie to je otázka fyzických sil, ale doufám, že ho Novak taky zdolá, pokud dojde na jejich střet.
Reagovat
Pe3k
Souhlas, že Stan dnes nehrál nic moc, ale to se může při zápasu s Novakem změnit. Pokud Stan porazí Nisiho, tak to určitě nebude 3:0 pro Noleho. Uvědom si, že je povrch rychlejší než loni, takže ty pecky co hraje Wawroš budou letos pro Novaka (ač nejlepšího obranáře okruhu) už nechytatelné. Tak jak tak si myslím, že postoupí Kei, což je pro Noleho ještě horší než Stan the man.
Reagovat
Kozoroh
Mě nepřipadá povrch rychlejší než loni.
Pokud dojde na zápas Novaka a Stana, určitě mu bude chtít Novak oplatit loňskou prohru a vše pro to udělá. Loni hrál Stan o hodně líp než letos a vzájemná konfrontace dopadla velmi těsně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Mats komentoval Milosovo vitezstvi se slovy "zapas s Djokovicem bude jiny". Nemam rad takove predbihani. Ale snad to klapne.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
vytáhni si hlavu ze zádele a vysvětli mi prosímtě, jak můžeš o Cibuli říct, že je nevychovaná, když ty sám fandíš uhekané Azarence.. v čem je Cibule horší než ona? :D
Reagovat
blixa
Nejsem fanda ani jedný, ale taky to nechápu. V čem je Cibule nevychovaná ?
Reagovat
smazaný uživatel
Povedať po zápase, že "súperka hrala nechutne" alebo sa po skreči protivníčky radovať ako z výhry grandslamu nie je zrovna najšportovejšie.
Reagovat
mahycek
Celkem nic,akorát jsem nechtěl, aby AO vyhál popáté. Pozn. Před hodinou mi psal Karel Janů, co zrovna nyní komentuje na Eurosportu, Raonic-Lopez, na moje dotazy,proč pořád šoupají zápasy, z jednoho kanálu na druhý a zase zpět. Že je mu to líto,ale vše že se řídí z Paříže.Ale je fajn a dobře jsem si s ním pokecal,také jsme se zhodli, že zápas mezi Nishim a Wawrinkou může být předčasné vyvrcholení a že se na něj moc těší. Je to lepší komentátor, než Michal Šíma i Honza Homolka, ten má hlavní náplň skoky na lyžích. No a zatím Raonič u vyhrál. Dnes, to bude pro Novaka, lehká práce. A zítra, ne dřív, jak ve 04.30 Tom a Rafa!!! V pořadí 3 zápas na Roda Lavera a Eurosportu 1.
Reagovat
mahycek
Feliciano odvrátil 2 match pointy a hraje se 5 set. Ale pokud by vyhrál, nevím jestli by byl, případně pro Djokera těžký soupeř. Víc, by ho mohl potrápit, uhlazenej Milošek. Kdyby Lopez náhodou postoupil, bude vyždímanej , že s ním Djoko zamete a bude to pro něho lehké čtvrtfinále.
Reagovat
Kozoroh
Co ty máš proti Djokerovi?
Reagovat
svetova.dvojka
Anežka hraje...
Reagovat
Kozoroh
Italkám se hattrick nezdaří. Jejich vyřazení však není pro mě tak překvapivé jako prohra Bryanů.
Bohužel vypadla i Hingisová s Pennetaovou, kterým jsem v deblu fandil...
Holt dneska mají hvězdy deblu černý den.
Reagovat
jackiec
škoda že při dnešním fyzicky náročném tenise nemůžou hrát všichni i debly, nebylo nad zlatou éru deblů když se mezi sebou mlátili navrátilová/shriver, g. fernandez/zvereva, zvereva /neiland, novotná/suková, woodies, eltingh/haarhuis, bhupathi/paes,knowles/nestor apod...
Reagovat
Kozoroh
Každý singlista se v deblu neuplatní. Důležité je umět hrát na síti, někteří špičkoví singlisté s tím mají problémy.
Reagovat
jackiec
tak ne někteří ale spíš většina, což je smutné, že je to jen o hrubé síle s čekáním na chybu, chybí tomu taktické myšlení a cit pro míč, chce to víc hráčů alá štěpec, u některých člověka za celý match neuvidí jediný pokus o kraťas nebo si dojít pro volej
Reagovat
SwissMaestro
Nemá náhodou Lopéz stejný outfit jako loni Haas na AO?
Reagovat
SwissMaestro
Ha tak je jen podobnej :D:D

http://2.bp.blogspot.com/-E9R4GEYMaDc/Uvrvhm9O1mI/AAAAAAAABbY/tBkYCf-Ku9w/s1600/Tommy+Haas+Photo+2014.jpg
Reagovat
vrabejka
Pojď Felicio uděláš toho nesympaťáka!
Reagovat
SwissMaestro
Nesmí jinak budu naštvanej :D:D
Reagovat
Davor1
Na winnery pre Nishiho. Pekne :-))
Reagovat
Kozoroh
Pro mě je samuraj favoritem QF střetu, wawroš nehrál dobře.
Reagovat
mahycek
Zkusím si tipnout, vlastně ani ne, jsem přesvědčen, že marná práce, bude pro snaživého a běhavého Davida Ferrera, aby Nishiho porazil. Jestli to bude třeba na 4, nebo 5 setů, tak David na neůnavného Keye mít nebude. A jestli ano,tak mě klidně natřete. Nishi je od začátku můj černý kůň. Roger mi vypadl, tak samozřejmě náš Tom, no a Nishikori.
Reagovat
smazaný uživatel
Velký překvapení!!!
Reagovat
jackiec
zas takové překvapení to není, jen to ukazuje nízkou úroveň čtyřher, kdejaká poskladáná dvojice porazí všechny ty specialisty bryany,paese, nestory apod
Reagovat
smazaný uživatel
tak já nevím,jestli tohle není překvapení..když vypadne 1 nasazenej pár kterej vévodí 4hře spoustu let se 16 tak už sem snad ani nebudu nic psat...píšeš kdejaká poskládaná dvojice porazí všechny specialisty..co děláš v květnu,nedáme to dohromady a nezajedem jim to ukázat na Roland Garros...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš Jackies,i redakce tohodle portálu si dovolila tu NEVĚDOMOST a v Expres zprávách napsala že Bryani SENZAČNĚ prohráli..hmm,nevím co je na tom senzačního vzdyt...
Reagovat
jackiec
samozřejmě že to novinky budou pokaždé považovat za překvapení, protože pokud je někdo nasazen jako první nasazený, tak cokoliv než celkové vítězství je špatně, ale stačí se podívat co zatím letos bryani na tůře předvedli apod.překvapení to je, ale nelíbí se mi titulek SENZAČNE...
Reagovat
Kozoroh
Vždyť sezóna teprve začala. Už druhý rok po sobě jim nevyšel úvod sezóny, ale to neznamená, že se jim nepovede střed nebo závěr :-)
Divím se ale tomu, že vyřazení Bryanů nepovažuješ za senzaci - tobě nc neříkají 16 GS titulů a 103 turnajových vavřínů ATP, které Bryanové za svou dosavadní kariéru získali?
Reagovat
jackiec
takže podle tebe je každé jejich vypadnutí v jakémkoli turnaji a v jakémkoli kole senzací?když mají 16 slamů, 103 turnají, 300 týdnů jsou jedničkami..to je přece nesmysll, každý je porazitelný a když hrají 20 turnajů ročně, tak je jasné že 10krát prohrají s někým kdo je lepší
Reagovat
Kozoroh
No ale toto je turnaj, kde se jim hodně dařilo, 6x ho ovládli, tudíž je pro mě jejich prohra senzací. Je taky třeba brát v potaz, že se jedná o GS podnik, nikoliv o nějakou 250.
Reagovat
jackiec
já to za senzaci nepovažuji, na to že jsou 10 let jedničky, každá rok vyhrají skoro 10 turnajů a mají top náskok v žebříčku tak to by snad měli jasně vítězit na všech slamech ne?podle tebe to tedy znamená že když jsou takové legendy tak musí vyhrát každý grand slam, na ně by ale stačili i fedex s wawrinkou nebo jiní top singlisté
Reagovat
Kozoroh
Bude jim 37, s přibývajícím věkem výkonnost klesá. Vypadá to vypadá, že jsou na ústupu, ale i tak si myslím, že letos alespoň jeden GS titul získají.
Reagovat
jackiec
jo to určitě, ale nemusí i tenisové portály dávat titulky že vypadly senzačně, to potom jako nasazené jedničky by měli vyhrát všechno a když ne tak na každém turnaji je jejich vypadnutí podle nich senzace
Reagovat
Kozoroh
Byli největšími favority deblového turnaje, který už 6x ovládli, pro mě je jejich vyřazení překvapením, neboť v letech 2004-13 jen jednou nehráli na AO finále. Je to jejich nejúspěšnější GS turnaj.
Reagovat
jackiec
co kdyby italky nebo bryani prohráli o kolo dále, to by už pro tebe nebyla senzace???podle tebe pokud páry č. 1 když nedojdou k titulu tak je to asi pokaždé senzace
Reagovat
Kozoroh
Nepodsovej mi něco, co jsem nenapsal. Prohráli s nepříliš známými páry, což platí hlavně o mužské dvojici Inglot/Mergea. Kdyby třeba Sara s Robertu podlehly dvojici Makarovová/Vesninová, o senzaci by se nejednalo, neboť Rusky tvoří silný a stabilní pár. Kdyby Bryani prohráli s Rojerem a Tecauem, tak by se tyky nejednalo o senzaci, neboť to je taky stabilní pár.
Reagovat
jackiec
ale asi to bude častěji, protože už není v mužích ani ženách moc stabilních párů co hrají celou sezonu spolu
Reagovat
smazaný uživatel
jakej je rozdíl mezi překvapením a senzací??Dyt je to stejný..je to prostě senzace a hotovo ale jak vidno někdo to nepochopí..a jak můžeš napsat že letos na tůře nic nepředvedli...proboha vždyt je 26.ledna...a co v tom květnu,zajedem do te Paříže udělat nějakou senzaci,já raketumám a ty určitě taky.To budou titulky,Bezejmenej pár Pivrnec/Jackies vyradil Bryany)))
Reagovat
jackiec
já nehraju deblíky, těch se chytnu až nebudu stačit na singla, deblíky jsou pro důchodce
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá,budu sledovat tvoje výkony ve dvouhře.Ale debla rozhodně nehrajou duchodci,to by jsi některý pěkně urazil..jedině že by ti bylo 15 let a viděl to trochu jinak...
Reagovat
jackiec
tak se všem deblistům omlouvám!já hraju debl jen 2krát ročně kdy musím hrát z povinnosti jako člen klubu, hraju ho i docela rád, ale zatím pro mě prostě není nad singl, kdy se spoléhám pouze na sebe
Reagovat
baggik
Blbost, inglot mergea jdou specialisté a Bryani si drží výkonnost, konstantně ať hrají s kýmkoliv. Čtyřhra je velmi vyrovnaná, rozhodují koncovky a tam mají bráchové mentálně navrch. To že dnes vypadli, no nemůžou vyhrát všechno a mergea už když hrál s Draganem hrál fakt dobře. Jinak Djokovič, Nadal aspol. párkrát zkoušeli čtyřhru a žádná sláva to nebyla. Štěpánek s Berdychem jsou sice výborní ale těžko říct jak by jim to šlo bez vlajky a publika v zádech.
Reagovat
Kozoroh
A za chvíli budou Bryany následovat Erraniová s Vinciovou, které v 3. setu prohrávají 1-4.
Dnes holt dochází k senzacím ve čtyřhře.
Reagovat
smazaný uživatel
Si to dneska prohrál sám..v 1 setu podává na vítězství a nedotáhne to a ted když to může dostat do 5 setu tak prodrbe vedení 5-0 v tie-breaku..(nechtěl bych vidět ty příspěvky kdyby se tohle stalo Kvitové...to by hned přispěchali internetoví odezírači a psychologové kteří by do nás hustili že při pohledu na Petru bylo vidět že ju to nebaví,že je nervozní,že si nevěří atd.)))))
Reagovat
smazaný uživatel
a? dokazuje to snad jen, ze jim je Garcia fuk - osobne jsem rada, ze si to Stan pohlidal nebo jak k vitezstvi prisel - nevidela jsem, gratulace.. :-)
Reagovat
mahycek
Garcia-Lopez je trouba!! Je mě sice ukradenej,ale je to trouba.
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutecne tiebreik.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan ukázal velkou odolnost.
Reagovat
babolat.cz
příští kolo letí s takovým výkonem. To, že postupuje je díky losu, jak na challengeru skoro.
Reagovat
smazaný uživatel
Není sám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Odcházel jsem si udělat snídani nasra.ý za stavu 2:6. Toto se opravdu stalo? :-D
Reagovat
Roger_Federer
Pamatuju si to jenom parkrat v tak dulezite chvili u chlapa..Napr: Federer-Roddick finale Wimbledonu 2 set tiebreik z 1:6 na 8:6..vedl by 2:0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbosť, Roddick mal 5:2, nie 6:1..Mal však 2 minibreaky, to je pravda..
Reagovat
Denis92
Bolo to 6-2 pre Roddicka v TB.
Reagovat
smazaný uživatel
to zvládla. Zase ale prohraný 1. set, jak to?
Bohužel ale vypadla Vika :/
Reagovat
jackiec
potřebuje rozehřát ty své pomerančové macaté kytiska, je pomalá jak šnek
Reagovat
smazaný uživatel
jdi někam. Celé to tady vyhraje, jen aby ses nedivil
Reagovat
jackiec
no to je jasné, ostatní hrají ještě kulovější nic a ani nedokáží tu macatou mambu honit z rohu do rohu, strašná kondice, postaví se na střed a jen čučí kam jí to spadne aniž by se tam rozběhla
Reagovat
jackiec
super běloruské strašidlo je venku, krásně ji ucpala pusinu, ještě ta ruská marfuša co neumí ani smeč nad hlavou a bude klid
Reagovat
babolat.cz
přesně, díky bohu
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsi vzal kde, že neumí smeč nad hlavou?!
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka mě taky štve... Tolik chyb. Snad se poučil z RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia chodí pořád přes druhý servis toto musí zabíjet ale když mu to lítá všude jen ne do kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď měl velkou šanci na brejk ale Garcia odvrátil... Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
už má snad 60 UE což je masakr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Stanův volej... Španěl je nyní na koni.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Stando, nádherně ho v tom tajbrejku vyučil když prohrával 0:5 a dokázal otočit na 10:8.
Jen tak dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda,už minule Bára ukázala že ta běloruská siréna je k poražení,ted ještě uklidit Šarapku a člověk si začne opravdu připadat jak na tenise a ne na castingu pornohvězd...
Reagovat
dadaft
mimochodem::
Lee, Ly, Lo, Te, Wu, Oh, Ito, Luz, Xu, Ho, Lin, Gao, Hon, Ma,..........
- to jsou příjmení nastupující generace hráčů a hráček.
tenis se bude zkracovat. ))
Reagovat
dadaft
asi je hotovo.
věčná škoda, že Garbine nešla na 2:0 na začátku třetího setu, šance tam byly......
Reagovat
janek_da
ten volej na BP byl hrůzný
Reagovat
smazaný uživatel
Úpřimně, takový průběh po tom, co Serena srovnala na 1:1 na sety se dal očekávat.
Serena se pak zlepšila, zejména na servisu dominovala, ale stejně mi dneska přišla k poražení (dokonce i v tom třetím setu).

Teď, když Serena přežila krizové čtvrté kolo tak si myslím, že už bude k nezastavení.
Dominika, ač tady hraje ve formě bude přikrátká (doslova) na to, aby jí mohla čelit. I když bych si přál opak.
Reagovat
pepin
Proč škoda? Je to jen dobře pro mladé, aby poznaly, že jen jeden super set ještě neznamená konečné vítězství. A Serena to zde potvrzuje, přestože se jí začátky zápasů nedaří, tak konec vše dobré.
Reagovat
dadaft
Garbine rozhodně neuhrála jen jeden super set.
až na úplný závěr byla Sereně důstojnou soupeřkou.
Reagovat
tommr
dneska spolu s Mattek-Sandsovou porazily po solidním výkonu sedmej nasazenej pár Garcia-Srebotnik 3:6 6:2 6:2 a postoupily už do čtvrtfinále. V něm narazí na třetí nasazenej pár Makarova-Vesnina ... :)
Reagovat
misa
se daří aspoň v deblu. Spolu s Bethanií postupuje do svého pátého gs. čtvrtfinále. Příště Makarova/Vesnina. Doufám, že získá nějaké sebevědomí, které pak přenese i do singlu.
Reagovat
tommr
bylo by to potřeba. Dneska začala Lucka velice špatně, ale postupně se rozehrávala ke stále lepšímu výkonu. Myslím si, že s Mattek-Sandsovou se jí hraje docela dobře ... :)
Reagovat
misa
Matteková je dobrá na síti.
Reagovat
tommr
je to dobrá deblistka. Její hlavní přínos ale vidím v tom, že je to velká bojovnice a dokáže Lucku vyhecovat k většímu nasazení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka měl break a vypadalo to že už si třetí set v pohodě ukončí ale začal strašně kazit jak on to umí a 4 set je na světě.
Reagovat
dadaft
špatný, špatný, špatný...... taková ta klasika - deset minut boje o soupeřčin servis, 6 brejkbolů a nic z toho, a následně rychle prohraný vlastní servis. ((
Reagovat
janek_da
tak to muguruza teda odevzdala
Reagovat
janek_da
ty oblé mantinely jsou pěkně na pikaču. Pokaždé se jinak odrazí.
Reagovat
dadaft
hmmm, další prvotřídní zápas. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli dneska Garbine vyhraje, stane se teprve pátou hráčkou, co Serenu porazila 2x na GS.. :-))

A taková malá anketa.. :DD Víte někdo ty předchozí čtyři? :-))
Reagovat
janek_da
ted to rikali ;-)
Reagovat
dadaft
Capriati, Henin, tak z hlavy
Reagovat
dadaft
a Venus asi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a ta čtvrtá je Sam! :D
Reagovat
lars
Hingis ??
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Serena .-)
Reagovat
dadaft
Serena za svou kariéru tolikrát porazila moje oblíbené hráčky, že si vždy s roskoší vychutnávám její kyselý ksicht, když dostává nařezáno. ))
Reagovat
dadaft
statistika ukazuje, že Serena dostává slušné kapky po svém druhém servisu -- jen 30% úspěšnosti a bylo to ještě mnohem míň................
to je jako ochutnat svoji vlastní jedovatou medicínu, protože právě tímhle Serena většinou deptá soupeřky.
Reagovat
janek_da
a taky v odvracení a promě%nování BP je to nějak jinak
Reagovat
janek_da
no jo, no.

Muguruza je uplne marna , dostane poradne narezano. Serena se rozjela.
Reagovat
smazaný uživatel
To je taktika od Garbine
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Garbine si bere zpět podání ve 2. setu!! No čekal jsem kanára teď.. :D
Zaber Garbine, dotáhni to ve dvou!! :-))
Reagovat
dadaft
při zápase Petry byl s Basíkem ve studiu host, který to shrnul vcelku přesně::
- současný ženský tenis je nekompromisní střílečka.
- současný mužský tenis je o pokrytí kurtu.
Reagovat
misa
Dávám přednost č.1.
Reagovat
dadaft
taktéž.

jak zápas Cibulky s Azarenkou, tak tenhle, to je prostě paráda.
Reagovat
blixa
Bacha, přichází druhý set, který v podání Garbine bývá tragický. Nedělat z něj předčasné závěry ;-)
Reagovat
Fandina
Dobře Garbine, tak ještě jeden set!!!
Reagovat
dadaft
je čas se poroučet Sereno.......................
Reagovat
blixa
No, nepředbíhejme. Snáze Serenu brejknouti, než vlastní podání udržeti :D
Reagovat
blixa
Trochu dřina ale zvládnuto.
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia Lopez podával na vítězství v prvním setu ale Wawrinka si vzal break zpět!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Wáwroš nakonec získal první sadu :). Chce se to zlepšit na servise.
Reagovat
blixa
Dobře Garbine. Ty dáš ránu, já dám větší !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine zatím paráda!!! :-))
Reagovat
dadaft
yes. ))
Reagovat
smazaný uživatel
jaky začiatok :O
Reagovat
smazaný uživatel
toto bude prestrelka ! :D :D :D
Reagovat
janek_da
premyslim, jak se Serena oblekala do toho topu. A jak se pak bude vysvlekat.
Neco jako jezek v kleci.
Reagovat
janek_da
tak ono je to spojene i se spodkem. Hm, to uz vubec nechnapu.
Reagovat
tommr
její postup do čtvrtfinále letošního AO asi čekal málokdo ...
Nečekaná výhra Cibulkový bude mít samozřejmě i dopad na žebříček. Cibulková se vrátí do první dvacítky a vystrnadí z ní Karolínu Plíškovou. Před Karolínu se ještě může dostat i Muguruza pokud dneska porazí Serenu ...
Azarenka se naopak v žebříčku dál propadne až na 49.místo ...
Reagovat
Titan
Ale čekal.
Finalistka loňského AO, která má tradičně dobrý začátek roku proti vyčpělé tenistce hrající ze vzpomínek...:-)
Azarenka patří do muzea nadutých hráček, kde doufám zůstane. Má 2 tituly z AO, to je sice velký úspěch, ale troufám si říct konečný...
Ještě tak Bušárdice aby se klidila a pak už jen najít recept na další ne sportovkyni Mášu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim s tommrom , fakt malo kto čakal , že Cibuľa sa nezosipe v prvyvh kolach.
Reagovat
smazaný uživatel
a prečo 'ne sportovkyne' ? lebo su pekne? to chceš mať hráčky ako je Suarezova Navarova? tak to sa rovno pozeraj na mužsky tenis.
Reagovat
Marduch
Protože řvou / houkají do úderu soupeřky.
Reagovat
Titan
Nikoli, nemám rád, když někdo úmyslně akusticky ruší hru. Azarenka je v tom mistryně...
Reagovat
smazaný uživatel
no, nečekal sem že Cibule dojde daleko.. ale podle předváděného tenisu na turnaji výsledek tohohle konkrétního zápasu rozhodně překvapivý není.
Reagovat
janek_da
Ta Garbina ma teda poradnou tlapu.
Reagovat
blixa
To aby tě mohla lépe zašlápnout ! ;-)
Reagovat
janek_da
predni
Reagovat
blixa
Tak plesknout ! :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Titan
A to prosím, že nerostou...:-))))
Domča mi udělala obrovskou radost. Po finále AO 2014 s Li Na jsem si přál, aby zopakovala své maximum z loňska a také aby porazila nesportovně houkající Azarenku.
Bude to těžké, ale další podnik Azarenky je imitace sirény v aquapaku v Sydney...:-)
Reagovat
Fandina
Garbine držím palce!!!
Reagovat
blixa
Je vidět, že když se Viktorka dostane pod tlak, přeci jen začne funět. Třetí set rozhodla kondice.
Reagovat
Marduch
Houkání člověka zřejmě dost vysiluje :-D
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Marduch
Heroický & vysoce kvalitní výkon od Ciby. Ač na servisu i returnu horší než soupeřka, přesto Azarenku přestřílela. Klobúk dole.
Reagovat
janek_da
kromě prvního setu.
Reagovat
Marduch
ten jsem neviděl :)
Reagovat
baggik
Na returnu byla cibule určitě lepší. Všechna druhá podání Vicky vracela jako winnery a po prvním podání se dokázala poměrně často (určitě mnohem častěji než Wozna nebo Strejc)dostat do delší výměny s otevřeným koncem. A zlepšila se i na podání, dala víc ess než soupeřka, méně double faultů a dokázala Vicku 1. podáním zatlačit když se jí povedlo.Řekl bych, že podávala chytřeji než Vicky, ta totž celý zápas nebyla schopná změnit dráhu podání po druhém servisu, tak aby jí cibule nedávala okamžitej mat.
Reagovat
Marduch
Druhý podání až tak neposuzuju, protože z něj zabíjeli pravidelně obě. A zbylá část Tvýho příspěku, nezlob se, demagogie ze tvý strany.
Neporovnávám s jinýma hráčkama, a to, že dostávala soupeřku pod tlak, když se ji první podání povedlo... no moc často se jí totiž nepovedlo, na rozdíl od soupeřky.
Reagovat
baggik
Demagogie z tvojí strany, kdyby byla na podání i returnu horší hráčkou tak jí Vicka vystřílela z kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
ta moderatorka je sympoška :D
Reagovat
blixa
Nakonec nám Cvíbla to AO možná vyhraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
baggik
Tak cibule zaslouženě, měla ve třetím setu víc sil fyzckých i mentálních
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulacia Cibuli :) nadherny zapas. Vika , škoda ale predsa to je len jeden z prvych krokov k navratu na vrchol :).
Ešte Serena, tak C'mon! :)
Reagovat
LukasH
Je úplně neuvěřitelný, jak se dá hrát, i když podání slouží pouze jako uvedení míče do hry...:-):-):-) Dominika má fantastický údery. Je zvláštní, že se minulou sezónu po AO neobjevil ani záblesk týhle hry v podobě vyhranýho turnaje....gratulace..:-):-)
Reagovat
misa
Loni má vyhrané Akapulko.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak to Vika nedala. Je to škoda, Cibulková k poražení byla, i když hrála parádně. To ale Vika taky, bohužel ne větší část zápasu jako Cibuklková. To QF bylo pro Viku hratelné :-(

I tak pro Viku dobrý turnaj, 4. kolo i s ohledem na soupeřky dobrý výsledek, který mohl být ale ještě lepší.

Cibulkovou snad v QF zastaví Serena nebo Muguruza. Tak nepříjemná a nevychovaná tenistka nesmí kazit auru SF neřku-li F granslamovýho turnaje jako tomu bylo loni.
Reagovat
smazaný uživatel
Na mě nepůsobí Dominika nepříjemně, ani nevychovaně. Pome, Domi!
Reagovat
dadaft
no Sereno, jestli Cibuli neutlučeš servisem a returnem, namaže si tě na chleba.....................

famózní mač.
Reagovat
janek_da
parádní zápas. Škoda Viky. Nemá se za co stydět, ale postoupit mohla jenom jedna.
Reagovat
blixa
No prosím, a pak že nerostou !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
.. a oblíbili si ji i komentátoři, už dlouho nikoho takhle nevynášeli do nebes :D
Reagovat
Mayo
Domčaaaaaa je taaaaaaaaaaaaaam (:
Reagovat
Marduch
Je to o fyzičke!
Reagovat
Fandina
Cibule Vika 5:3 ve třetím, úžasný mač. Domčo pome!!!
Reagovat
Fandina
Gratulka Domče!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
to byl slaj*a*a*as
Reagovat
kada.tom
sakra, Viko ... :-/ :-(
Reagovat
Mayo
pome !
Reagovat
smazaný uživatel
cmoooooooon
Reagovat
kada.tom
What a hold!!!
Viko, super, žes to udržela!
Reagovat
Mayo
ach, toto Domča trestuhodne zahodila
Reagovat
smazaný uživatel
zatial užasny zapas. nemam slov. obe hračky super vykon :) je mi jedno ktora postupi , už teraz si to obe zaslužia. naozaj, najkrajší ženský zapas na tohtoročnom AO čo som videl . :)
Reagovat
Mayo
37 ku 27 winnery...konečne zápas plný winnerov
Reagovat
Marduch
Duel Tomič - Berdych byl proti tomuhle předzápasový rozpink.
Reagovat
Mayo
ale DC sa zodvihla tuším...alebo aza išla dole ? neviem
Reagovat
Marduch
Jj, Domča dře jak nikdo. Vydrží až do konce??
Reagovat
Marduch
Je úžasný, jak okamžitě Cibule trestá každý jen o trochu pomalejší balon od Azarenky.
Reagovat
Marduch
pravda, platí to na pro obě strany :)
Reagovat
Marduch
Doufám, že Petra K. se taky kouká :)
Reagovat
Fandina
Myslíš na záznamy svých svých úspěchů?
Reagovat
Marduch
Ajaj, co chybělo vzít si break zpět...
Reagovat
Mayo
škoda veľká, chcelo by to zápletku ešte, nech sa je na čo pozerať
Reagovat
kada.tom
Vikaaaaaaa 2-0, tak jeden - potvrdit a pak udržovat :-)
Reagovat
Marduch
Hm. Houkalka hraje hodně dobře.
Reagovat
kada.tom
Cibulková warning za koučink :-D
Reagovat
Mayo
no a teraz 11:9 v treťom pre Domču
Reagovat
kada.tom
s tím jak jsou holky schpný udržet si podání těžko, přetěžko :-)
Reagovat
Fandina
ale to se nevylučuje ... úsměv
Reagovat
kada.tom
C´mooon!!
Ve 2. setu se Vika zvedla a hraje pěkně, zdá se, že se potřebovala rozehrát, tak snad udrží současný level své hry i ve 3. setu a Cibulkovou pošle z Melbourne pryč.

Jinak bych vypíchl Viky úžasnou úspěšnost na síti, chodí tam šato a je úspěšná :-))
Reagovat
Marduch
To bude pro Cibulku těžký. Pokud něco nevyvede Azarenku z míry, tak ta v módu Robocop zápas dohraje.
Reagovat
blixa
Tak co Cvíbla, zvedne se ještě ve druhým ?
Reagovat
blixa
Tak ne, no ...
Reagovat
kada.tom
woooow, Vika si zaštěkala a vyhrála spektakulární výměnu, pěknýýý :-* :-)
Reagovat
kada.tom
4-1 pro Viku! Dva brejky, to už by chtělo udržet a tenhle set vyhrát :-)
Reagovat
kada.tom
a potvrzený :-) 5-1
Reagovat
kada.tom
Joo, Viko, bojuj! Ona není neporazitelná.
Reagovat
blixa
No víš Cibulko, tak sa má hrať šach ! Nepřijde vám tam Vikina občas jako statistka ? Jak když se jí ani nechce běhat.
Reagovat
janek_da
Vika hraje dobře, kromě DF na BP, ale Cibulka je tedy neuvěřitelná. Kdo by to byl řekl po prvních dvou gemech.
Reagovat
kada.tom
z 0-2 na 6-2 ... Cibulková to tam řeže, pravda ... nicméně snad její výkon opadne a Vika to otočí :-)
Reagovat
Mayo
6-2, tam nie je čo vytknúť...lepší výkon na turnaji nikto nepredviedol zatál :D
Reagovat
smazaný uživatel
před zápasem jsem si přál rychlý proces - 6:2 6:2 pro Cibuli, tak první set došel.. :p
Reagovat
Mayo
20 winnerov...to je kanonáda ... fú
Reagovat
Mayo
18 winnerov...anblívlbl ! ... demolácia v priamom prenose
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika už 16 winnerů, jinak to řeže holka :)
Reagovat
Mayo
neskutočne to reže DC, nepozná prekážky
Reagovat
kada.tom
Viko, vstávat ... z 2-0 na 2-4, to není pěkná vizitka - ne proti Cibulkový, která hraje už jakou dobu úplný kulový :-/
Reagovat
blixa
No, spíš hrála, na AO zase takový kulový nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
nádhera!! Vypleskej ji jak jen to půjde!
Reagovat
blixa
Cvíbla už se, zdá se, rozehřála.
Reagovat
Mayo
skvelé, druhá čistá hra Domči,
Reagovat
Mayo
Domča už otáča, Aza v koncoch (:
Reagovat
kada.tom
a už tam zase Vice se*ou bulharskou vlajku :-/ :-D
Reagovat
Mayo
14 stupňov a dᡞď , wow ... ale jak tak pozerám na ten kriklavý outfit Azarenkovej, riadne to bije do očí :D
Reagovat
kada.tom
dost změna oproti těm horkům, co tam byla v minulém týdnu :-D
ale tak výhoda Austrálie je, že tam mají 3 zastřešené kurty (ostatní GS mohou jen závidět) ...
Reagovat
kada.tom
prší :-D
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Mayo
zapínajte televízory, ide Dominika vs Victoria
Reagovat
smazaný uživatel
Vstáváte dneska respketive zítra na někoho? :)
Reagovat
sprchon
Na Venus a Agu. :P Už druhý den po sobě se vyspím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi na Garbine! :-)
Reagovat
mahycek
Beru na vědomí, Gigine ! Příště to bude takhle roztažené.
Reagovat
gigin
:))) Hele v pohodě, mi je to celkem jedno. Jen jsem parodoval, nebo teda pokoušel jsem se parodovat Broze. V klidu...
Reagovat
sprchon
Je letos velmi štědrá... V pěti ze šesti zápasů nadělila kanára. :) Tak schválně co předvede proti Sereně. :D
Reagovat
blixa
Štědrá je rovněž v rozdávání druhých setů :D
Reagovat
sprchon
To jo, taky zkouším sázku první set: Muguruza - konečný výsledek: Serena.
Reagovat
blixa
Garbine je můj poslední plamínek mezi ženami, tak mi to nekaž ..
Reagovat
sprchon
Já jí taky jinak fandím, takže pokud postoupí, budu rád. ;)
Reagovat
Mayo
serena je zvalcuje
Reagovat
blixa
Mlč !!! Neber mi poslední iluzi !!!
Reagovat
sprchon
Bohužel přesně jak jsem čekal... Ale kurz 7,2 dobrej.
Reagovat
Cico93
Mohla by dať Serene rovno dvojitého ptaka.
Reagovat
mahycek
Už neřešte Berdycha,bude čas zítra celý den. Fedex můj je pryč,černý kůň je,ale už 14 dnů Nishikori.Hraje s Ferrerem,jak všichni víte,tam to bude o běhání a výdrži,ale Nishi,(Japonci jsou tak houževnatý),Davida zdolá. David to je taky ten hráč,který nikdy nevyhraje Grand Slam,i když je to příjemnej chlapík. Lehčí zápas má Wawrinka,ale víte jak to je. Čtvrtfinále Nishi a Wawroš,jeden z nich odstraní Djokera. Ale třeba ráno,překvapení a vyhraje Ferrer,budu pro smích,ale ruku na srdce,David to nevyhraje,to spíše už Tom. Vím,odvážné.
Reagovat
gigin
Tebe neučili ve škole dělat mezery za čárkami a tak? Kdo má takové slitky číst?
Reagovat
misa
Zapomněl sis přepnout nick.
Reagovat
gigin
Jo no :DDDDD
Reagovat
Cico93
Neni to kafe po vobede? Mám taky dojem už dlhšie.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa stále čítajú lepšie kecy bez medzier po interpunkcii než CAPS LOCK-ové bláboly.
Reagovat
gigin
To tu snad ani nikdo nedělá, nebo jo?
Reagovat
smazaný uživatel
MYSLÍM, ŽE NE
Reagovat
gigin
:DDDD ŠULDO...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, lebo budem musieť po prvý raz použiť mocnú funkciu "ignore". :-)
Reagovat
gigin
Ale jo, kdysi to tu kdosi udělal, ale hned se mu dostalo spravedlivé odplaty...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10922761_1048679455158560_880951680126234163_o.jpg

Je to ženská, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdes viděl samyci s tvrdym? :D
Reagovat
PetaM
Tady :D
Reagovat
misa
Paráda :-)
Reagovat
Frick
Dostala divočáka do kvaldy Andrezieux-Boutheon ITF 25.000, kterou zvládla. Takže nyní v pavouku hlavní soutěže je Kristyna PLISKOVA (2) (Q).

Kuriózní. Nebo ne?
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100033825

V turnaji i Bára Krejčíková jako č. 8
Reagovat
baggik
Asi se přihlásila na poslední chvíli, přihlášky měli už hotový, wild card si šetřli pro domácí a holky co by se tam jinak nedostaly, tak jí nabídli místo v kvalifikaci, bych to viděl.
Reagovat
Mayo
Priatelia, dneska sa najviac teším na zápas Cibuľková vs Azarenková...budem fandiť Domči, snáď zabojuje...Wiliamska by mala v pohode, Nišikori, Radwanska (to bude tiež dobré), Djokovič s prehľadom ... Wawrinka, Keys, Raonič ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa bez mučenia priznám, že Cibulkovej zásadne nefandím (viackrát som to tu, predovšetkým vlani práve počas AO rozoberal) ani Azarenkovú nemám veľmi v láske.

Serena môže aj nepríjemne prekvapiť, mala problémy so Svitolinovou a Zvonarevová tiež mala proti nej šancu. Garbine sa tiež nevyhýba výkyvom, očakával som, že Bacsinszkú dá 2-0.
Reagovat
Mayo
ja tiež nejako nemusím Domču ale ja som v jej prípade divný, ja jej nejako nefandím ale niekedy zase áno :D napríklad na Aussie jej prajem čo najďalej...ale ak nepostúpi, tak nevadí...ono mne stačí ak to vyhrá hocikto okrem Šarapky a budem spoko...samozrejme tam potom mám nejaké tie úplne naj, ktorým by som to doprial ale to už je detail :D
Reagovat
Cico93
Tak budeš nespoko ;) dúfam.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule to dá!!! Věřím, že finále zopakuje :) Jen mám dilema. Samozřejmě rád koukám na napínavé a dlouhé zápasy, ale na druhou stranu poslouchat Azarenku víc než hodinu je fakt o nervy. Takže prosím 6:2 6:2 pro Cibuli :)
Reagovat
blixa
Jsem zvědavej na Garbine. Mívá výbornej první set. Serena naopak slabší, mohlo by to být po dvou 1:1. V třetím jde obvykle Garbine opět brutálně nahoru, možná se Serena docela zapotí ;-). Zápas Cibule - Viktorka si vůbec netroufám tipovat. V Delfách žádnej podnik nemám :D
Reagovat
Davor1
Mužská časť dnes vyzerá pomerne jednoznačne, Djoko a Miloš to zvládnu 3-0, Stan stratí maximálne jeden set. Čo sa týka Nishiho s Ferrerom, tak Kei je pomerne veľkým favoritom, s Davidom má vysoko pozitívnu bilanciu a vyhral posledné 4 vzájomné zápasy. Môže to však dopadnúť všelijako, Španiel je veľký bojovník a Nishi má niekedy tie svoje dni, kedy sa nevie trafiť do kurtu, snáď to dnes nebude ten prípad...Štvrťfinále v zložení Nishikori- Wawrinka je garanciou parádneho ofenzívneho tenisu...

U žien vyzerá byť najjasnejší zápas Keys- Brengle, Madison by to mala zvládnuť v dvoch, Brengle nemá kvalitu na túto fázu turnaja a fyzicky už musí byť poriadne vyčerpaná, ťahá to už od kvalifikácie v Hobarte...
Z ostatných zápasov verím najviac Age, zatiaľ tam hrá vynikajúci tenis a posledné zápasy s Venus zvládala v pohode...
Dominika a Garbine by mohli prekvapiť, obe sú v dobrej forme a pod tlakom budú ich súperky...

Fandiť budem tradične Nishimu, Stanovi a Age, snáď to zvládnu všetci :-))
Reagovat
SwissMaestro
Lopéz hraje opravdu tak špatně, že jej všichni berete jako jasného poraženého? Ptám se pač jsem neviděl jedinej jeho zápas a chtěl bych vsadit na jeho výhru :D
Reagovat
Davor1
Hraje biedne, videl som ho v Čenai s Bedenem, kde bol Aljaz o triedu lepší a nedal mu ani čuchnúť, a potom tu s Mannarinom, keď už prehrával 2-0 a zachránilo ho len to, že Mannarino bol vyčerpaný po tom Aucklande a skrečoval...Mohol letieť už aj s Kudlom, ktorý nedopodával zápas. S Janowitzom som ho nevidel, ale som si istý, že oveľa lepšie nehral, to skôr Jerzy mal zase svoje dni :D
V kľude by som skúsil Raoniča 3-0, má oveľa lepší servis aj medzihru, neviem, čím by mu mohol Lopez zatopiť...
Reagovat
SwissMaestro
Hm radši naložím Tomáše proti Rafovi. Díky za přiblížení situace s Lopézem! :))
Reagovat
Davor1
Nie je začo, ja tiež rozmýšľam nad tým Berdychom, ale zatiaľ ten kurz nie je až tak lákavý, myslím, že ešte stúpne :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D Hlavně tady pak zas nadávejte po zápase, ať už naložíte kohokoliv.
Reagovat
Davor1
väčšinou sa nadáva, len keď prehrá favorit, takže si myslím, že teraz bude Berdych v kľude :D
Reagovat
baggik
Madison by to měla zvládnout ve dvou...ale ony jsou obě Madison :-D
Reagovat
Davor1
to je pravda, vidíš to mi nenapadlo :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková < Azarenková
Cibulková mala pomalý rozbeh, Cornet zdolala na pohľad bez väčších ťažkostí, ale v skutočnosti oba sety otáčala, čo ju môže povzbudiť. Azarenková čelila trom kvalitným súperkám, Wozniacku zničila, proti Strýcovej sa nevyhla zaváhaniam, ale dokáže sa presadiť ofenzívnou hrou.

Serena = Muguruzová
Netrúfam si tipovať.

Brengle < Keys

Venus < Radwanská
Reagovat
smazaný uživatel
Brengle nám vytře zrak.
Reagovat
smazaný uživatel
Virtuální tiket vsazen, zítra je všechno jasné jako letní obloha.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka > G. Lopez
Wawrinka je vcelku suverénny, Lopez nemal takého silného protivníka, mimo antuky s Wawrinkom vždy prehral.

Ferrer < Nishikori
V posledných vzájomných konfrontáciách bol Japonec lepší, forma hovorí veľmi mierne v prospech Davida (titul z Dohy), bude to nepochybne veľmi zaujímavé.

F. Lopez < Raonic
Raonič pôsobí lepším dojmom, Lopezovi sa nedarilo už v Čennai, potrápil ho i Kudla, mal šťastie, že mu vzdal Mannarino, na Raoniča to stačiť nebude.

Djokovič > Muller
Jednoznačné.
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Davidovi, Milošovi a Djokovi, Davida mám ráda, Miloše tlačím z prospěchářských důvodů Fantasy a Djok mi nevadí, ale taky je prospěchářské. :) Fuj, jsem asi mrcha :D:D
Reagovat
VlS
Nejotevřenější zápas asi bude David - Samuraj, vše mluví pro Samuraje, takže si tipnu železnýho Davida :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ted kdyz tam neni kvitova tak konecne dostava turnaj naboj, prece jen takova hracka nepatri do zaverecnych kol
Reagovat
smazaný uživatel
Dôvod?
Reagovat
VlS
Nekrmit trola
Reagovat
smazaný uživatel
Wepřinka > GGL
Ferrer < Nishi
Lopez < Raonic
Djoko > Muller

Serena < Mugu
Cibule > Azarenka
Keys > Brengle
Venus < Radwa
Reagovat
smazaný uživatel
Venus vyhraje, těžko říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Vyhrajou
Stan
Nishi
Lopez
Nole
Serena
Vika
Madison
Venus
Reagovat
smazaný uživatel
Madison zcela určitě :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena
Vika
Mad
Aga
Reagovat
smazaný uživatel
Aza a Serena vyhrají, jinak dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká je šance, že vyhraje 8 favoritů z 8? Nějaké překvapení určitě bude, podle mě Mugu a Cibule :)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli bude, tak jinde :)
Reagovat
kada.tom
Wawrinka =< Garcia-Lopez
Ferrer =< Nishikori
Lopéz < Raonic
Djokovic > Muller

Serena >= Muguruza
Cibulková < Azarenka
Keys > Brengle
Venus =< Radwanska
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu si myslíš že by mohl Wawrinka dnes prohrát?
Reagovat
kada.tom
kdybych si to nemyslel, tak si takto netipnu - Garcia-Lopez může mít svůj den :-)
cítím překvapení a na úkor Novaka nebo Miloše nebude - u Keia a Davida je víceméně vyrovnané a tam by se o překvapení nemohlo jednat, kdyby vyhrál jeden nebo druhý, takže logicky překvápko tipuji na Stana s Guilermem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra budou hrát 4 moje favoritky. Postup Sereny a Viky je jasný, ale Vee a Aga budou proti sobě. Škoda, že se potkali už osmifinále. :/ Aga obhajuje semi a tak chci, aby ho dala, ale Venus hraje velmi dobře a přeju jí to. Asi budu o trošku víc fandit Aze, ale jen o maličko víc. Tak holky děj se vůle boží. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Viktorko, Venus, Serena udělejte mi radost a dojděte co nejdál, alespoň menší náhrada za výpadek Petry :(
Reagovat
gigin
Já právě taky tlačím Azu, ale tys mne dostala do těžký schízy s tou Cibulí...
Reagovat
smazaný uživatel
netrep sem tu hnusnu Kvitovu
Reagovat
SwissMaestro
Tak snad ta Běloruska vypadne. Nesympatický to je až až....už v prvním kole by bylo pozdě :D
Reagovat
baggik
Vicky píšou už od jedné, no tak se půjde déle spát.
Reagovat
Nola
pome, musim byt nekompromisna je to krajanka
Reagovat
Cico93
krajanka nekrajanka, Viktoria je Viktoria:)
Reagovat
Mayo
presne tak, dneska sa fandí Domči :D nie že by som bol jej veľký fanda ale tak tu na Aussie jej prajem, keď sa jej tu tak darí
Reagovat
smazaný uživatel
V těch užších kolech turnajů má snad vždy největší zastoupení ESP. Tenisový národ :))
Reagovat
Nola
vlastne ako by sa ti pacilo, keby to zastupenie bolo vo stvrtfinale v tom istom zastupeni ? mam na mysli muzskeho pavuka, urcite by sa Cico potesil
Reagovat
smazaný uživatel
jen konstatuji.. at je tam kdo chce, hlavně at postupuje Novak :)))
Reagovat
Cico93
No bol by som veľmi rád, keby Ferrer udolal japonca, ale som dosť opatrný. Neviem neviem:(
Reagovat
smazaný uživatel
Moc rád bych viděl zápas Viky, ale ten čas je pro mě špatný, protože se na zítra potřebuju vyspat. Takže to spíš neuvidím. :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist