8. den ve Wimbledonu: Kvitová o čtvrtfinále proti Schiavoneové

2. 7. 2012, 09:58
Previews 165
Po dni odpočinku ve Wimbledonu začíná jít do tuhého. V All England Clubu totiž startují boje o čtvrtfinále a usilovat o něm bude i loňská vítězka Petra Kvitová. V osmifinálových duelech se dnes na Centrálním kurtu představí mužská světová jednička Novak Djokovič, ženská dvojka Viktoria Azarenková či šestinásobný šampion Roger Federer.
Wimbledon

Petra Kvitová se dnes pokusí opět o krok přiblížit obhajobě wimbledonského titulu. Poslední česká zástupkyně v All England Clubu ve dvouhrách se v osmifinálovém duelu grandslamových vítězek střetne s Italkou Franceskou Schiavoneovou.

Schiavoneová před Kvitovou už vyřadila dvě Češky a neztratila proti nim ani set. Ve druhém kole porazila předloňskou juniorskou šampionku Wimbledonu Kristýnu Plíškovou a v sobotu Kláru Zakopalovou. Turnajová čtyřka Kvitová ale letos nad vítězkou French Open z roku 2010 už dvakrát vyhrála a je favoritkou zápasu.

"Její čop bude na trávě hodně nepříjemný. Bude důležité zůstat hodně pod míčem nebo hrát do forhendu, i když ten má taky dobrý, ale nevím, jak jí píše na trávě. Bude to těžké," řekla Kvitová před zápasem s o deset let starší soupeřkou, která umí i útočit ze sítě a před třemi lety hrála na londýnské trávě čtvrtfinále.

"Ona je favoritkou a každý ji chce porazit, ale bude to moc, moc těžké," řekla Schiavoneová, 26. hráčka žebříčku WTA. "Má skvělou hru na trávu, proto je jasné, že budu muset zvládnout skvělý zápas, abych mohla vyhrát," dodala Italka.

Před zápasem s ní absolvovala Kvitová trénink rozdělený na dvě půlky. V jedné se věnovala obecně své hře a ve druhé přípravě na příští soupeřku. "Péťa bude vědět, co má dělat. A osobně si myslím, že bude záležet na ní. Když zahraje dobře, co si naplánujeme, tak má velkou šanci uspět," řekl kouč David Kotyza.

Dvaadvacetiletá Kvitová občas před zápasem sleduje soupeřky na videu, často využívá poznámek z minulých zápasů. "Naposledy spolu hrály na antuce, ale nějaké věci z toho určitě vypíchneme, Péťa se nachystá," ujišťoval Kotyza, který sledoval set zápasu Schiavoneové se Zakopalovou, které Italka uštědřila i "kanára".

"Na Italku platí, když hrajete rychle, ale umí soupeřku dostat z rytmu. Když bude hrát Petra dobře, tak si, samozřejmě, myslím, že vyhraje," řekla Zakopalová.

Zápas Kvitové se Schiavoneovou začne ve 12:30 SELČ, pořadatelé jej nasadili na kurt číslo 3.

Program na Centrálním kurtu otevře ve 14:00 šestinásbný šampion Roger Federer, který se po úspěšně zvládnuté pětisetové bitvě s Benneteauem utká s Xavierem Malissem. Belgičanem, kterého porazil ve všech ddevíti vzájemných soubojích. 

Pak už se na hlavním dvorci představí dvě bývalé světové jedničky a grandslamové vítězky Viktoria Azarenková a Ana Ivanovičová. Tenistky spolu mají vyrovnanou bilanci 2-2, vhledem k současné formě je favoritkou dvaadvacetiletá Běloruska, jež letos v Londýně neztratila ještě ani set.

Na celý druhý týden jsou v Londýně hlášeny dešťové přeháňky, v pondělí je pravděpodobnost srážek velmi vysoká.

- WIMBLEDON 2012 -
program zápasů 8. hracího dne (pondělí, 02. 07. 2012)

Centrální kurt (začátek 14:00 hodin SELČ):
Federer (3-Švýc.) - Malisse (Belg.)
Ivanovičová (14-Srb.) - Azarenková (2-Běl.)
Djokovič (1-Srb.) - Troicki (Srb.)

Kurt č. 1 (14:00):
Šarapovová (1-Rus.) - Lisická (15-Něm.)
Čilič (16-Chorv.) - Murray (4-Brit.)
Ferrer (7-Šp.) - Del Potro (9-Arg.)

Kurt č. 3 (12:30):
Kvitová (4-ČR) - Schiavoneová (24-It.)

kompletní program 8. hracího dne najdete na webu wimbledon.org

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

165
Přidat komentář
smazaný uživatel
...zatím pomalejší začátek a trochu mi to připomíná 1.set v zapase s Marcosem, celý set tahal za kratší konec, ale koncovky setu zahral bravurně, jinak nečekaně velké množství nevynucených ze strany Andyho, ale ted už to pujde :-)
Reagovat
Padme
V čtvrtém setu už jsem začínala mít strach, že to nedá... Škoda toho zranění - snad se spraví... Ale je to bojovník:)
Reagovat
Padme
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/day15/1403ms.html#summary
statistiky zajímavé, nejvíc mě teda udivila rychlost prvního Rogerova podání... :(
Reagovat
dadaft
doufám, že už teď novasport zůstane na centru...
Reagovat
tommr
Kim prohrává s Kerberovou už 0:1 na sety a 0:3 ve druhým. Že by se rýsovalo čistě německý čtvrtfinále? :)
Reagovat
Vojtiik
Tohle prekvapeni v zadnem pripade neni:))
Reagovat
Heather_Fedex
doted nepochopim, jak mohl byt na angie tak vysoky kurz
Reagovat
Vojtiik
Rogi se sice kousnul, ale ted to vypad aze odevzda.. strasne slaby, nemuze se hybat vubec, servis spatny.. navic hned v prvnim gamu 4. setu ztratil serv
Reagovat
smazaný uživatel
:( je to videt moc no... ke spouste micku ani nebezi...
Reagovat
Vojtiik
tak brejk, jeste by to mohl zkusit, hlavne slusne podavat:)
Reagovat
tommr
to je zatím jednoznačně největší senzace letošního Wimbledonu (mezi ženami)! A pokud Azarenková dneska porazí Ivanovičovou tak vystřídá Mashu na pozici světový jedničky ... :)
Reagovat
Fandina
Bez ohledu na žebříček ... Ano přeji výhru ... ukaž co umíš !!!
Reagovat
smazaný uživatel
pomale, ale jistě končí :)))
Reagovat
rib
už skončila :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
hned je můj den krásnější! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem se trochu vzpamatoval z těch nervů, ufff.
Péťo, Ty mě zničíš :-)))
Tak a Petra je mezi osmi, teď na Serenu, a uvidí se. To jsou vlny jako hrom, třeba přijde ta horní, držím pěsti.
PS: Jinak vidím, že už tady zase někdo uzavíral účet bez hostinského (bez Petry)... se nikdy nepoučíte? Lvice je bojovnice !!!
Reagovat
rib
souhlas, je to Lvice, když nejde nic, tak se kousla a zkusila zpomalit a vůbec... Ne že by to pak bylo parádní, ale vybojovala další kolo a to je důležité!!! Francesca mě štvala tím stěžováním na trávu, rozhodčí byla mlžná a nerozhodná, a k mému překvapení to Petře spíš pomohlo!!! Velká gratulace Petře
Reagovat
smazaný uživatel
Francesca - horká krev, sama sebe dokonale vyvedla z koncentrace. Tam se mi strašně líbilo, jak se Petra zavřela do sebe, vůbec nic kolem nevnímala a pak se vrátila lepší.
Reagovat
tommr
Petra hrála hlavně v prvním setu tragicky a na začátku druhýho to už s ní vypadala velice zle. Pak se nad ní ale Schiavone smilovala a darovala jí dvěma dvojchybama brejk zpátky, což se ukázalo jako rozhodující moment zápasu. I přes výhru je ale třeba dnešní výkon Petry označit jako hodně špatnej a proti Sereně ve čtvrtfinále to nemůže stačit ani náhodou - ta Petře brejkboly servírovat jako na běžícím pásu rozhodně nebude...
Reagovat
Heather_Fedex
tak to vypadalo, ze agnieszka ma z top 4 nejtezsi los, ale ted to nejspis vypada na proslapanou cesticku do semi....vypadla ji venus i flavia a ted souperky drzi bez sebemensiho zavahani
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zapas jeste neskoncil:) Jinak je to dost relativni - s losem. Petra treba muzet dekovat, ze do prvniho chytla Akgul...:) S jeji nervozou to bylo to nej na rozjezd.
Co je take urcite dobre, ze Petra ma za sebou nejaky poradny boj...Kdyz se postupuje a jde to samo, tak jak prijde poradna souperka...je to potom ruzny...
Takze, tezko rict, co je lepsi, jestli cesta proslapana nebo trnita:)
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu Schiavone. Winnerem odvrati setball, chybi ji 2 mice k dotazeni zapasu k viteznemu konci a ona jde reklamovat kluzkou travu....Ty prestavka moc pomohla Petre psychicky, ze se uklidnila.Bylo na to opravdu koukat prvni 2 sety o nervy...:)
Reagovat
smazaný uživatel
..odvrati ztratu setu...
Reagovat
tommr
chtěla Petru psychicky rozhodit a nevyšlo jí to - naštěstí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak:)
Reagovat
tommr
však se taky po zápase tvářila jakoby jí ulítly včely - asi jí to konečně došlo, že měla Petru na lopatě a sama si to podělala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Fandina
Sabčo ... go go go
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Go! Go! Go!
Reagovat
dadaft
čumím. Sabine je fakt rozhajcovaná. ten winner po lajně teď neměl sebemenší chybu...
Reagovat
Nancy_z
Taky fandím Sabině, ale Maria je bojovnice a ještě zdaleka není konec... Ale šance tam je :-)
Reagovat
Fandina
Petra dobře ... gratulace
Reagovat
Andrew89
Petro Petro, ty jsi mi dávala:D...ale za tohle tě mám rád...! Všichni už tě odepisovali...ti kteří tě nemají rádi už tě viděli si balit kurfy a zase si jim to přání nesplnila:)))...Hrála první set špatně, ve druhém už to bylo lepší a nakonec ho díky bojovnosti urvala! a třetí set...to už byla moje Petra..:)..Frany hrála skvěle první dva sety(hlavně co se týká důlelitých brejkbalů odvrácených..) A už se těšíme na Petra vs. Serena!:)
Reagovat
Andrew89
Sabino šlapej tý carevně po krku!!!! pojd pojd pojd....
Reagovat
smazaný uživatel
.............posledni spravedlivy - a co my s Fandinkou a Emou, ha? :-)) Gratulace Petre, statecny to bylo!
Reagovat
smazaný uživatel
Tss..., kdybys tam napsala aspon atd.:D
Reagovat
Andrew89
Vás jsem nemyslel....myslel jsem ty odpůrce, kteří do ní šijou furt:D...:) vždy se vyrojí, když jí to nejde..:D tralala
Reagovat
smazaný uživatel
a mezi sety resi vymenu trenera.... :-)

Vlk: proto jsem tak vybojna, kdyz mam kryta zada, neni nad to mit za sebou atd... :-))
Reagovat
ludolf
Mně tedy přišlo, že v prvním setu hrála lépe než ve druhém. Bohužel v prvním prohrála svůj servis a při řadě brejkbalů hrála zbrkle. Ve druhém se hůře dostávala k brejbalům, naštěstí první získala dvojchybou soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady ji "šlape" po krku jen její "největší" fanoušek, Tommr :-)))

Já jsem o Petře nepochybovala, možná malinko před začátkem zápasu, Fran je bojovnice, první set jsem neviděla, a pak jsem odbíhala, takže třetí set už jsem byla víceméně v klidu :-)
Reagovat
tommr
to by bylo, aby sis do mě nerejpla, vid ... :)
Takže první dva sety kdy hrála Petra pod psa si pro jistotu radši neviděla a pak budeš na základě toho třetího tvrdit, že já Petru pomlouvám. Taky dobrý ...
Reagovat
smazaný uživatel
To není rejpání, ale nadsázka.. já vím, jak její zápasy prožíváš, neboj, Petra musí mít nějaký těžší zápas, ted už stejně půjde do tuhýho, tak at má něco nahráno ;-)
A zápas Petry jsem viděla od půlky, ale ona hraje v těch "vlnách", vždyt ji znáš, že tě to ještě dokáže rozčílit :-)
Reagovat
ludolf
Petra si to značně zkomplikovala neproměňováním brejkbalů (0/10) v prvním setu, což jí nejspíš postupně rozhodilo tak, že se nebyla schopná trefit do kurtu a na začátku druhého setu mi přišla dost odevzdaná. Naštěstí ho ubojovala a díky zlepšení ve třetím to uhrála. Podle mne potřebuje lepší koncentraci na brejkbaly, asi by je nemusela hrát tak riskantně.
Reagovat
tommr
jj to (ne)proměnování BP je ze strany Petry opravdu tragédie. Ještě štěstí, že jí Schiavone ten rebrejk ve druhým setu doslova darovala dvěma dvojchybama za sebou - jinak by asi Petra sama žádnej neproměnila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála dobře, zdá se, že to rozhodující přijde se Serenou.
Reagovat
Nancy_z
To bude paráda, čtvrtfinále se Serenou. Doufám, že to bude pořádná bitva, s dobrým koncem pro Petru ;-)
Reagovat
dadaft
jinak když tak šla řeč o komentátorech, tak já mám z novasportu nejradši tady toho, co teď komentuje Petru. jméno nevím.
Reagovat
Heather_Fedex
jj tomas borovec je spolu s vojtou nej ;)
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň největší jistota u Petry je, že při vlastním podání a skóre 0:40 to nic neznamená
Reagovat
dadaft
co to všichni máte s tou Petrou?
přepl jsem to po Sereně a hraje dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku Frančesku fakt nemám rád.
Reagovat
Nancy_z
Tak snad Petra za tím půjde a Schiavone ve třetím setu přehraje.
Reagovat
rib
jj, ta rozhodčí je ale slabá, copak není schopná říct - přerušeno do šatny, nebo hrajeme dál? Co jako čeká od toho, že budou hráči sedět na kurtě?
Reagovat
BooOoo
při shodě už zahlásila game second set Kvitova ..
Reagovat
tommr
jestli se nepletu tak dneska je to ta samá rozhodčí, která několikrát nesmyslně poškodila Petru Cetkovskou a vytočila jí tak, že jí Petra po zápase ani nepodala ruku ...
Reagovat
rib
to nevím, ale nechápu, proč není schopná rozhodovat a je to rozhodční na Wimbledonu, nikoliv na okresním přeboru.... Tak Petro POJĎ!!!
Reagovat
Heather_Fedex
tak ten lob za stavu 30:30 byl od sereny exkluzivni....klobouk dolu. nic mene, pokud je micek ve hre, tak mam pocit, ze je serena v nevyhode...
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Serene! :-)
Reagovat
dadaft
skvělý zápas.
Yaroslava je výborně vybavená - dost vysoká, silná, ale přitom strašně rychlá. v obraně se nevyžívá, ale brání fantasticky.
po Věrce další holka z Moskvy, která si naplno získala mé srdce...
Reagovat
mac.hall
Bohužel, mě Petra opět nepřekvapila a to, co zatím dnes na kurtu předvádí je čistá esence zoufalosti. První set nemohla vyhrát , přestože měla řadu možností, ale zarputile je odmítala. Ty její UE jsou již opravdu nedůstojné. Nemůže se spolehnout na jediný úder a pokud se z toho srabu vyhrabe, bude to hraničit se zázrakem. Myslím , že její dlouhodobá sportovní forma skutečně stojí za hloubkovou analýzu a asi i úvahu o nějaké zásadní změně.Jinak se bude muset, chtě , nechtě, rozloučit s umístěním v první desítce žebříčku. Franceska dnes nehraje nic mimořádného , jen vrací míče na stranu Petry a to jí bohatě stačí.
Reagovat
Heather_Fedex
paradoxne, italka ve 2. sade nabidla jenom 3 breakbally a i tak sadu prohrala....nic mene, petra by se mela vic snazit udrzet micek ve hre, proto francesca se taky slusne vyhazuje...+ trefovat 1. servis
Reagovat
tommr
hezky napsáno - (nejen) dnešní hra Petry je opravdu nedůstojná světový čtyřky a úřadující wimbledonský šampionky a mělo by se s tím začít něco dělat dřív než se Petra začne propadat žebříčkem ...
Reagovat
Heather_Fedex
myslim si, ze to petra uz da, protoze fran nejak zazracne moc nehraje
Reagovat
tommr
to je na tom právě to nejhorší - Schiavone hraje strašně, ale Petra to přesto nezvládá, protože hraje ještě hůř ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tvoje katastrofický předpovědi :-O a co budeš psát, až vyhraje? Vždyt Fran vyhrála gs, sice na antuce, ale je to šampionka, prostě umí hrát tyhle velký zápasy, Petře věřím na trávě :-)
Reagovat
tommr
budu psát to samý co bych psal po její prohře - dnešní výkon Petry byl jedna velká tragédie a může děkovat jen tomu, že Schiavone už není to co dřív ...
Reagovat
smazaný uživatel
A co když s touhle "jednou velkou tragédií" postoupí do finále, nebo s touhle "otřesnou" hrou nedejbože vyhraje?
Neměla by pak vrátit titul? :-)))
Podívej na Mashu, je venku..
Reagovat
Heather_Fedex
takze to letos na 7. titul urcite nevypada
Reagovat
spaniel
No, nějak se nemůže hýbat. Hraje forehand jak při rozehrávce...
Reagovat
Heather_Fedex
to kvuli tomu kotniku....
Reagovat
krbik13
má obandážované kotníky a teraz sa k tomu pripojil aj chrbát..to sa potom nedá hrať ani na 50%..vidno to pri podaní a returne,nemôže ísť vôbec do kolien..ale bojuje
Reagovat
Padme
To je smůla, snad ještě zabojuje:(
Reagovat
Heather_Fedex
ja jsem tusila, ze by masa mohla mit problemy....ten, kdo si myslel, ze jednoznacne pro masu, zrejme nesledoval mariine predesle zapasy....opravdu, jak rikam, na trave se ji hraje o neco hur, nez loni
Reagovat
Heather_Fedex
tak masa hukla 1. set pres to, ze vedla 40.:15 pri servisu....letos to ve wimbleasu vypada na vitezstvi kerber nebo paszek ;pp
Reagovat
smazaný uživatel
Toho prvního setu je velká škoda. Hlavně ta dvojchyba Mashy při druhém gembolu za stavu 4:5, ta asi rozhodla... Ale ještě není konec a doufám, že to Masha dotáhne do třetího setu.
Reagovat
smazaný uživatel
čekala jsem že to bude vyrovnané škoda prvního setu,ale Masha zabojuje a pevně věřím že vyhraje!
Reagovat
Heather_Fedex
no, nevim.... je to hodne zaludne....vetsinou v zenskem tenisu hraje 1.set obrovskou roli. i kdyby 2. set masa jednoznacne vyhrala, tak nema jistotu, ze to pujde takhle i ve 3. setu
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, zase na druhou stranu se Maria v zápasech na tři sety vyžívá a hraje je jako nikdo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Od začátku roku 2011 prohrála Masha snad jediný tříseťák, loni na US Open proti Flavii.
Reagovat
Heather_Fedex
ale jak dlouho tohle marii bude prochazet ;-00
Reagovat
Heather_Fedex
zeby prohra ve dvou ;-00
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to 2:4.. To už tu letos bylo několikrát... Tak doufám, že i po několikátý to otočí..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel. :( Mashe se po přestávce moc nedařilo a Sabine opravdu skvěle podávala.
Reagovat
tommr
tak to vypadnutí Mashy je opravdu nečekaný. Nemusíš ale tak smutnit, protože Mashu nejspíš na postu světový jedničky vystřídá tvoje další oblíbenkyně Vika ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Tommrem :-) A prohrát na trávě se Sabinou není ostuda, ta má servis přímo dělaný na tenhle povrch..tak nebud smutný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Emičko, když mi napíšeš ty, tak nejsem ani trochu smutný. :)
Reagovat
Fandina
A co já, kdybych ti to napsala, nesmutnil bys?

PS: Sabča hrála super. Mária na ní dnes prostě neměla. A tak to má být, je to sport a vyhraje prostě ten jeden, lepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě by mě to taky potěšilo, ale nezlob se, Emička je jenom jedna. :) Jinak máš pravdu... Bohužel, dnes to nebyl Mashy den.
Reagovat
Fandina
hezké ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je zápas na centru přerušenej?
Reagovat
krbik13
Roger si vzal medical timeout,zatiaľ sa nevie o aký problém ide...najskôr asi kotníky,vraj s nimi mal problém už v predošlých zápasoch
Reagovat
Heather_Fedex
vzal si nekdy roger behem sve kariery medical timeout???
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju. Aj, doufam, že to bude vše v pořádku
Reagovat
krbik13
v 2008 na Masters Cupe si nechal urobiť masáž,ale teraz to vypadá hodne zle,Roger vyzerá,že je hodne limitovaný
Reagovat
Heather_Fedex
to asi vysvetluje, proc se tolik natrapil ve 3. kole....
Reagovat
smazaný uživatel
snad jí to teď psychicky pomůže, když jí konečně breaknula
Reagovat
Sonja
Paszek:-)))...ta to letos vyhraje:-D
Reagovat
Pesek12
Petra nedá skoro nic. Trochu důležitější balón a Petra ho s jistotou nedá. Házení raketou po prvním setu taky nesvědčí o psychické pohodě. Je to v hlavě a v dokonale "předělaném" forhandu
Reagovat
dadaft
pustil jsem to za stavu 4:0 pro Serenu - nevím, co do té doby Yarka dělala, že tolik prohrávala, ale od tohohle stavu se hodně zlepšuje.
******************
druhý set už byl parádní. )))))
v obraně je skvělá,
a je to nádherná ženská...
Reagovat
Andrew89
jedem Petro...Frany kouše jako svině:D...do toho Petry zbytečný chyby...pojdme!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Fran je tím pověstná, nic nevypustí..
Reagovat
petrulinka
Prosím vás, dejte už Petře všichni pokoj!! Jen ona ví, proč hraje tak, jak hraje a jestli prohraje, tak nám asi benzín nezlevní. Ona chce vyhrát každý zápas, jako kterákoliv jiná hráčka, jinak by tam snad ani nechodila a rovnou to skrečovala. Nechápu, proč pořád tady někteří mají potřebu se do Petry navážet.
Reagovat
petrulinka
A když se vám nelíbí jak hraje, tak nechápu, proč ten zápas vůbec sledujete.
Reagovat
ludolf
Nevyužít ani jeden z 10 brejkbalů...
Reagovat
rib
jéééžiš Petro POJĎ!!! Přece se neporazíš sama!!!
Reagovat
BooOoo
toje parodie na 4.hráčku světa
Reagovat
poutnik
A ty jsi parodie na fanouška, se vší úctou.
Reagovat
smazaný uživatel
ty UE od Petry jsou dost otřes, snad se vzpamatuje
Reagovat
smazaný uživatel
strašnej, ale fakt strašnej první set

0/11 break points? to je jak s mashou ve stuttgartu
Reagovat
Jabadu
Kam se Kvitová po dnešku propadne? Jako rád bych se mýlil, ale je úplně mimo. U všeho je pozdě - prostě chybí kondice.
Reagovat
BooOoo
hraje opravdu otřesně, podání nejde, return úplně zbytečně pokaždé do několikametrového autu, prostě je to špatné .. 5:3
Reagovat
Heather_Fedex
forehand petra kazi, ale z backhandu ji to pada.
Reagovat
Heather_Fedex
ale i italka se vyhazuje jen to by petra musela vyuzit...
Reagovat
BooOoo
Fran má taky dost DF
Reagovat
Heather_Fedex
kdyz se nevyuzije 10 brejkbalu, pak se set vyhrat neda....
Reagovat
smazaný uživatel
neviete prosim ako je to s programom Nova Sport dnes? Dufam, ze o 14:00 pustia Federera, ci pojde Schiavone - Kvitova do konca? :O
Reagovat
Heather_Fedex
pravdepodobne petrusi odvysilaj do konce
Reagovat
smazaný uživatel
Raději bych skoukla Fedexe. Je tato možnost někde na satelitu dohledat,kde vysílají také Wimbledon? Stačí uvést kanál, parametry si dohledám sama.Díky za info.Hezký den !
Reagovat
Heather_Fedex
!!!!!!!!!!! proc se po anglicky rekne nedela sunday??? protoze je slunecno. a proc se pocas slunecnych dni nehrajou zapasy????? to nemam poneti !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Protože tradice..
Reagovat
Fandina
V neděli se nic nedělá, je klídek ... úsměv
Reagovat
Vojtiik
Ty musis byt strasny troll heather:D
Reagovat
Jabadu
Musíte to číst jako "sundaj" - tzn. že v Anglii se v neděli dělají úplně jiné věci.
Reagovat
vendulkabendulka
Protoze Velka Britanie je tradicionalisticka zeme a zachovava zasady ktere po tisicileti davaji smysl. Jednou z nich je 6 dnu prace a 7 den pro odpocinek. Hodne slozite, vid?
Reagovat
Heather_Fedex
ale neee ;)
Reagovat
tommr
a vypadá to, že se dneska už možná ani vůbec nebude - s výjímkou 3 zápasů na zastřešeným centrkurtu. Hlavně že si pořadatelé včera nenechali ujít ten jejich pošahanej den volna i když bylo pro tenis ideální počasí ...
Reagovat
Jabadu
A co také čekat od bandy feudálů, z nichž drtivá většina nadělala majetek na obchodu s otroky. Jeden zastřešený kurt, ale hlavně, že je tradice. Už tam zase prší.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mě je dneska zápas dne určitě Masha vs. Sabine. čekám pěkný zápas. Ten zápas budu sledovat nejen proto, že tam hraje Maria, ale taky proto, to co se stalo během zápasu Lisicki vs. Jovanovski :-) Tak c´moon Masho!
Reagovat
smazaný uživatel
a co se stalo behem zapasu Lisicky Jovanovski? Ten zapas jsem teda videl a popravde nevim co myslis.
Reagovat
smazaný uživatel
Na internetu jsme četl, že Sabine si stěžovala na Jovanovski, že moc nahlas heká..
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak to pak chapu tu Sharapku. No hekat Bojana, jako heka fest:), je pri tom holt krapet (vic) hlasitejsi... ale mela si Lisicka zeslabit zvuk:)
Reagovat
tommr
na Sharapovovou si Lisická netroufne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda, protože dokud se proti tomu hekání a sténání nezačnou ozývat samy hráčky, nikdo s tím nic dělat nebude..
Reagovat
Fandina
Sabča myslím říkala, že řev Márie jí tak nevadí. Asi je tak vysoký, že ho nevnímá :-) nebo si na ní fakt netroufne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine už hrála s Mashou třikrát, takže by měla být zvyklá...
Reagovat
smazaný uživatel
To ale nemění nic na tom, že hekání je příšernost. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to nevadí. Já koukám na tenis a nevnímám to. :)
Reagovat
Fandina
Řev Márie a Viky je nepřirozený a naučený, říkají to samy. Takže když se to naučily, mohou se to odnaučit. Sstačí pravidlo zavést a po automatickém řevu hlavně po podání bude veta.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinko, ja je nehajim, ale ciste technicky, nenaucily se to vcera, ale rvou od detstvi a to je pak velky zasah do hernich stereotypu, protoze by musely "vedome" mlcet, proste myslet jeste na to, ze nesmim rvat, to dost ochromi...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nikdo nečeká, že se to zakáže ze dne na den, resp. že by měly přestat hekat od zítra. Ale pokud se dneska řekne, že ode dneška za rok se to zakáže a bude se to trestat, tak se to holky odnaučí, to si buď jistá. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale to joo, mne vsak prisla Fandina takova radikalni.. zavede se a bude po vsem veta.. :-) Dobre si vzpominam, kolik jsem v detstvi prohrala zapasu, kdyz nade mnou visel mec, (v podobe taty) ktery by dopadl po prvni nadavce... a ze jsem nadavala otresne.. :-( Bez nadavek jsem ale byla polovicni!!!.. :-))) Byla to dlouha cesta, pak jeste to potlaceni vlny vzteku, ktera cloveka bez ventilu ochromi.... Ale jde to!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že v určitých situacích ani jedna neheká, už jsem si toho všimla dříve. Vika mi ani tak nevadí, Fran zas hýká, ale Masha fakt řve, já její zápasy nemůžu mít puštěný se zvukem.
Já nevím, jestli se to dá takhle rychle odnaučit..:-//
Reagovat
smazaný uživatel
urcite nervou pri technickych micich a v presu, kdyz jsou zaskoceny, hra se nedari... prijde mi to logicky.

Jeste bych chtela sama k sobe dodat, ze vyse zminene nadavky nikdy nebyly sprosty, jen vztekly... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se odlišují sprosté od vzteklých ? :-)))
Ted jsem si pustila zápas, Petra prohrává, to snad né :-((
Reagovat
Fandina
Nejde o mou radikalitu :-) ani o ničí jinou. To se musí zvážit zavedení takového pravidla, i s odborníky ... úsměv. Vnímám rozdíl mezi zvuky ze hry a naučeným řevem od Márie a Viky za každým podáním a jiným připraveným úderem, protože třeba ve výměnách a hlavně rychlých, nečekaných, byly tiše. Odnaučit se to by pro ně nebylo lehké, ale pokud by se došlo k závěru mezi odborníky, že to možné je, nic jiného by holkám nezbylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
no, priznavam, proti Barbore teda jsem se jen udelala normalne zajimava, :-))) mam vlastne na mysli vztekly vykriky, komenty, kazdopadne nijak hezky a na kurt nepatrily. A zbavit se vseho byla fuska, ale stalo to za to.
Petra - stale verim! :-)
Reagovat
Fandina
Uff ... to se mi ulevilo ... Petra 1:1 na sety ... Peťo pojď pojď pojď a dobře ... držím palce ... přiji úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi spadl kamen, ted vsak zas vahani s destem, ke vsemu ty depkarny nahore od tommra..... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vystihla jsi to - depkárny..:-O
No a Barča, to je prostě sprostá holka, proto ji nemusím, ale v civilu třeba taková není, jen na kurtu si potřebuje říct to "svoje" :-))
Reagovat
gigin
Jebem ti lopticu ? Jebem ti prvi servis ?? :-O Co ? Ne ? :)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to "jebem" ? :-))))
Reagovat
gigin
:-DDDDDDD
Reagovat
Padme
Porazil ho v 9 z 10 dosavadních zápasů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím to s dnešním programem výpadá špatně :(. V Londýně je zatím déšť...
Reagovat
petrulinka
To jako fakt? A já už se tady zrovna začínám těšit
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.facebook.com/#!/wimbledon

Celý program asi dnes nestihnou....
Reagovat
smazaný uživatel
...vypada to, ze se asi stihnou jenom 4 zapasy...:(
Reagovat
smazaný uživatel
vlastne jen 3
Reagovat
tommr
jj dneska a nejspíš i zítra se toho moc nenahraje. Ale hlavně že pořadatelé v neděli dodrželi jejich tradiční volnej den ...
Reagovat
smazaný uživatel
výběr zajímavých analýz z BBC sport k dnešnímu zápasu proti Čiličovi. Podle D.Felgate by byl pro Andyho těžším soupeřem S.Querry, Čilič je však nebezpečným soupeřem pokud mu půjde servis a nebude dělat mnoho nevynucených chyb...A.Castle/komentator BBC a byvalý britský hráč č.1/, podle nej je Andy v tomto zapase velkym favoritem, jediná šance Čiliče je být dostatečne agresivní proti jednomu z nejlepších (nejlepšímu :-))obranářů, také pro něj zůstává otázkou jestli si dokáže udržet svůj servis, Andy je ve vyborne kondici a na Marinovi se muže projevit dlouhý zápas se Samem...
Reagovat
Jabadu
Doufám, že ten "italskej revolucionář" dnes nehodlá bojovat jako na barikádě a zavčas svěsí prapor.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes su potupujuci asi jasny
King, Anna, Nole, Mary, za podpory rozhodcov Murray, David, Peta
Reagovat
Andrew89
těším se na její zápas:) tralala:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist