9. den na Roland Garros: Šafářová hraje o své druhé grandslamové čtvrtfinále

2. 6. 2014, 07:57
Previews 511
Lucie Šafářová bude dnes v Paříži hrát o své druhé grandslamové čtvrtfinále. Své maximum na French Open se pokusí překonat v souboji s bývalou šampionkou Ruskou Světlanou Kuzněcovovou, s níž má po šesti vzájemných duelech vyrovnanou bilanci.

Lucie Šafářová letos postupem do 4. kola vyrovnala své maximum na French Open a dnes bude usilovat i o vyrovnání nejlepšího výsledku na grandslamovém turnaji. Čtvrfinále si totiž zahrála pouze před sedmi lety na Australian Open, od té doby se na grandslamech výrazněji neprosadila.

Až nyní v Paříži může prodat svou dlouhodobě solidní formu. V sobotu se postarala o vyřazení jedenácté nasazené šampionky z roku 2008 Srbky Any Ivanovičové a dnes vyzve ve svém teprve třetím grandslamovém osmifinále vítězku z roku 2009 Světlanu Kuzněcovovou, proti které může pomstít krajanku Petru Kvitovou.

"Letošní sezona se vyvíjí dobře, měla jsem už spoustu příležitostí se takhle dostat dál a vždycky jsem prohrála těsně ve třech setech. Jsem ráda, že jsem teď tady ve čtvrtém kole, ale dívám se dopředu na další zápas a doufám, že to ještě nekončí," řekla 24. hráčka světa Šafářová iDnes.cz

Sedmadvacetiletá rodačka z Brna má s o rok starší Ruskou, která je v žebříčku o čtyři místa za ní, vyrovnanou bilanci 3-3 na zápasy, když poslední dva zápasy před dvěma lety vyhrála česká hráčka. Na antuce se s bývalou světovou dvojkou utká poprvé.

"Světlana používá hodně rotace, Ana hrála hodně rovné údery. Musím se na to připravit, budou to dlouhé výměny, Světlaně se nedá nic zabít prvním míčem. Budu muset být trpělivá, ale taky hrát agresivně a útočit, protože defenzivní hra není moje parketa. A taky využívat leváckého servisu a pořád hrát svoji hru. Bude to těžká soupeřka, ale já se těším. Všechno dál už je pro mě bonus," uvedla Šafářová.

Jejich osmifinálový duel je naplánován až jako čtvrtý v pořadí na kurtu Suzanne Lenglenové, program začíná tradičně v 11:00.

Na centrálním kurtu čeká osmifinálový zápas ve dvouhře mužů osminásobného šampiona Rafaela Nadala, který má v Paříži fantastickou bilanci 62-1. Jedinou porážku ve francouzské metropoli utrpěl před pěti lety rovněž v osmifinále s Robinem Söderlingem, tehdy po sérii 31 výher. A také dnes bude usilovat o 32. vítězný zápas v řadě.

Španěla, který zítra oslaví 28. narozeniny, vyzve srbský outsider Dušan Lajovič. Ten se takhle daleko na grandslamovém turnaji dostal poprvé v kariéře a stejně jako jeho dnešní soupeř ve třech zápasech neztratil ani set.

Světovou jedničku Nadala navíc znovu trápí záda, kvůli kterým nepodal optimální výkon v finále letošního Australian Open.     "Problémy se zády jsem měl během kariéry už několikrát. Snad mě nebudou trápit po zbytek Paříže," řekl Nadal po utkání 3. kola, v němž se nemohl na sto procent opřít do servisu. "Od chvíle, co jsem ucítil bolest, jsem podával trochu pomaleji."

Před utkáním Šafářové se diváci na kurtu Suzanne Lengleonové moho těšit na zajímavý souboj Andyho Murrayho s Fernandem Verdaskem. Sedmý nasazený Brit nemá antuku v oblibě, ještě nikdy na ní nebyl ani ve finále, v předchozím kole svedl pětisetovou bitvu s Kohlschreiberem, naopak Verdasco je v ohledu povrchů větší univerzál a s antukovou problémy rozhodně nemá.

Murray ve vzájemné bilanci vede 9-2, na antuce se však utkají vůbec poprvé. Na grandslamech vede Brit 2-1, když loni ve Wimbledonu otočil stav z 0-2 na sety, naopak před pěti lety v Melbourne zvítězil 3-2 na sety třicetiletý Španěl. Ten si v Paříži po obratu s Cuevasem začal věřit a dnes bude bývalé světové dvojce velmi těžký sokem.

- PROGRAM 9. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(pondělí, 02. 06. 2014, začátky od 11:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Bertensová (Niz.) - Petkovicová (28-Něm.)
Nadal (1-Šp.) - Lajovič (Srb.)
Stephensová (15-USA) - Halepová (4-Rum.)
García-López (Šp.) - Monfils (23-Fr.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Anderson (19-JAR) - Ferrer (5-Šp.)
Jankovičová (6-Srb.) - Erraniová (10-It.)
Verdasco (24-Šp.) - Murray (7-Brit.)
Šafářová (23-ČR) - Kuzněcovová (27-Rus.)
kompletní program 9. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

511
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dnes fantastický deň, hlavne pre tipérov..Vychádzali tikety, hlavné, záložné, nízkrorozpočtové, všetky..

Andy je inak čierny kon turnaja, kde sa dvaja bijú, tretí víťazí..Tenisový osud vie byt vrtkavý..
Reagovat
Fandina
Souhlas. Andy hraje moc dobře.
Reagovat
Mayo
Uvidíme stále je to antuka...ale dnešný výkon bol fakt parádny...a už by sa patrilo dostať sa do špičkovej formy
Reagovat
Roger_Federer
Vis co nedokazu pochopit? Ze nekdo jako ty,dospeli, zaopatreny, z rodinou (soude podle toho co si o sobe kdy napsala, pokud to vsechno neni pohadka), ma zapotrebi tady trolovat, reagovat a hadat se na kazdou kravinu...
Reagovat
Fandina
O co ti jde chlapče. Napiš to rovnou. Tyhle řeči nikam nevedou. Pokud ti vadí, co tu píši, napiš co konkrétně, je to pořád dokola. Zatím jsi mi nenapsal jediný argument, proč tu nemám psát. Čekám na odpověď.
Reagovat
Roger_Federer
;), boze , cemu natom nerozumis.?
Nebudu se stebou poustet do nejake diskuze...myslim, ze sem dost jasne napsal ze to nechapu proc mas potrebu reagovat na kazdy koment.., trolovat a provokovat.tot vse.
Reagovat
slacker
Tak "rodina" je asi rada ze ji ma vecne z krku a drepi si nekde v koutu a sve choutky si vybije tady
Reagovat
Fandina
Nemám ráda lidi, kteří nesmyslně argumentují, ty k ni patříš. Ověř si, na co všechno někdo reaguje, než to napíšeš. Já mám ráda lidi, kteří jsou na úrovni, ale pokud mi někdo píše, že na všechno reaguji a není to pravda, tak nevím, proč bych se s ním měla zaobírat. Buď serioznější, potom možná, takhle na mě působíš, jak někdo kdo za každou cenu něco hledá a pořád neví co. Sorry.
Reagovat
Roger_Federer
Dovolim si odhadnout, ze kdyby tady byla "funkce ignorovat urciteho pisatele" 80 lidi ze 100 by tvoje komenty necetlo.Fandino nezlob se, ale co to zas meles? Ty tady casto v diskuzi predvadis uroven jak cikani z Druztevni ulici v Malackach..a to je teda soda.

O tvoji urovni rozhodne svedci , ze dokazes cely den reagovat na jednoho provokatera furt dokola..;)
Reagovat
slacker
troll hunter bych si vyprosil :-))
Reagovat
Fandina
To si mě pobavil, že reaguji na jednoho provokatéra, myslíš sebe, nebo slackera. Tak samozřejmě, že kdybych se tím nebavila, psát to nebudu. To snad je jasné. Píši tady pro zábavu a ty?
Reagovat
Roger_Federer
Takze jsme se dockali odpovedi..diky
Jiste, to sveci o tvoji vysoke urovni, kdyz tady od rana dovecera pises z duvodu ktere si uvedla..Osobne si uz delsi dobu myslim, ze na kokainu..
Reagovat
Fandina
Vážně kokain, co bude příště. Už jsem byla blázen, ztracená osobnost. Arogantní, hloupá. Jsi úsměvný na entou ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
slacker ... ještě se musíš hodně učit ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
slacker ... až po tobě, až po tobě, až po tobě
Reagovat
slacker
Machny maji prednost
Reagovat
Fandina
Jinak si dovolím upozornit, že opravdu, ale opravdu není mým zájmem počítat komu se tady líbí moje příspěvky nebo nelíbí, tomu doufám rozumíš. Chytrý člověk ví, že není ten, kdo se líbí všem a ostatním je to jedno. Jestli je to tvoje starost, kdo se komu líbí nebo nelíbí, tak normálnímu pisatelli je to fuk, rozumíš tomu?
Reagovat
slacker
Tak na pocitani nemas dost prstu, ti co maji prstu dost to vi a ostatnim je to jedno
Reagovat
Fandina
slacker ... ono je to o tom, že je fuk komu se kdo líbí, to byl smysl příspěvku, chápeš to?
Reagovat
slacker
No me se nelibis primo me kadis, chapes to?
Reagovat
Grape
Omlouvám se, že se do toho pletu, ale vás to opravdu baví se tu každý den hádat, i když ty vaše hádky končí jen vzájemným napadáním a nikdy nikam nevedou? :-)
Reagovat
Fandina
slacker ... je mi úplně fuk, co ty chceš nebo cítíš, chápeš to? Kdybys byl osobnost tady na webu, tak bych se o tebe zajímala, ale ty umíš jen nadávat, takže mě nezajímáš, mám lepší než jsi ty, ty jsi pro mě nula. Chápeš to?
Reagovat
Fandina
Grape ... samozřejmě, že hádky nikam nevedou, ale vysvětli to vulgárnímu nicku, který pořád provokuje, je to těžké, mluvim o slackerovi.
Reagovat
slacker
Chapes ze musis zmenit svuj pristup, jinak me budes mit za zady pripraveneho?
Reagovat
slacker
Grape, vedou. krucek po krucku, jen se nesmi polevit az do zaverecne bitvy. Battle of doom
Reagovat
Fandina
slacker ... já chápu hodně věcí, ale nechápu tvůj přístup, to se totiž pochopit nedá ... sorry
Reagovat
slacker
Trpelivost prinasi ruze
Reagovat
Fandina
slacker ... trpělivost ano, ale co se týká tebe, tak ti odpovídám jenom z nudy, jinak bych tě neřešila, nezajímáš mě, chápeš to?
Reagovat
slacker
Chapu, ze nic nez nudu neznas
Reagovat
Fandina
slacker ... to jsi nepochopil, nuda je psát tobě, chápeš to?
Reagovat
slacker
Tak to musi uz uplna hruza kdyz tahle "nuda" prebiji to tve prazdno.
Reagovat
Fandina
slacker ... obávám se, že nemáš ani ponětí, co je prázdno a nuda. Podle mě jen odpovídáš, aby řeč nestála, ale je to zbytečné od tebe, nemá to smysl, nemá to ducha, nemá to logiku, jen odpovídáš a máš pocit, že jsi zajímavý. Nejsi, jsou to prázná slova o ničem. Bez logiky. Sorry.
Reagovat
Fandina
Když ti odpovídám, tak nemusím na nic myslet, jen něco napíši, to je důkaz, že jsi nezajímavý, nudný, prázdný, nezlob se na mě, ale je to o ničem.
Reagovat
slacker
To opravdu nemam poneti. V tvem dusevnim svete zit nechci, kdyz tu zacinas skuhrat jako Glum
Reagovat
Fandina
slacker ... nejde o mně, ty tu pořád trapníš, nadáváš, jsi vulgární, já tohle nedělám, nemám to za potřebí, ty útočíš a myslíš si, jak jsi dobrý, ale jsi trapný na entou. Chápeš to?
Reagovat
slacker
No ty si musis rozhodnout sama, mas to plne ve sve moci
Reagovat
Fandina
slacker ... já si všechno rozhoduji sama a dělá to tak každý, jen těžko ovlivním hloupost druhých lidí, to už je mimo moji moc, tomu doufám rozumíš. Hloupost je tvůj problém ne můj.
Reagovat
slacker
Bohate postaci udelat sama neco se svou vlastni
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi hloupý, kdybys nebyl, nestaral by ses o druhé, protože to neovlivníš, jací jsou. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna to nechapes nebo ti to nedochazi, ale si zneuzivany, hrajes jeji hru.Nick Fandina tady diskutuje jen pro tu diskuzi samotnou, je jedno ocem a kdy se diskutuje ,napise..
Vodi si te jako na voditku psika, myslus ze normalni clovek ma cas tady sedet a psat denne od rana do noci?
Nejhorsi chvile prichazi kdyz uz je noc a normalni lidi jdou spat, sedi 6-6 hodin a dvakrat za minutu obnovuje tenisportal, ceka, modli se at nekdo pise..Jasne obcas usne i ona, ale stava se to jen zridka..

Pomoz ji, jiz nereaguj..nenech se zneuzivat k jeji hre.
Reagovat
Fandina
Konečně rozumné slovo od tebe směrem ke slackerovi. Jen rozdíl je v tom, že to nejsem já, kdo začíná diskuse se slackerem. Je to on, kdo útočí. Stejně tak, jako to byli jiní před ním, kdo vždycky začali útočit na nick Fandina a vysvětlovat si a jiným, jak je Fandina hloupá, zlá na rozdíl od nich samotných. Jenže kdo chce kam, pomomozme mu tam. Já to nejsem, kdo začíná druhému nadávat, já nikdy, já nikdy nezačínám. Nemám to zapotřebí. Zrovna tak, jako je mi záhadou, proč tebe tak zajímá, proč tu píši. Kdybys mě nejmenoval, nebudu ti odpovídat a je to pořád dokola.
Reagovat
Fandina
Já to nejsem, kdo je v každém vláknu, kdo odpovídá a reaguje na jiné, najdi si to a pak pochopíš, že já nikdy nezačínám s útokem, já ne. A nikdy.
Reagovat
Roger_Federer
Dobrou noc, nemyslim ze by ti, nekdo mel tady vulgarne nadavat...
Ovsem souhlasim z temi, co si mysli a dali ti to na jevo, ze jsi zde nejhloupejsi( at uz to jen hrajes, nebo to tak proste je) a nejotravnejsi ucastnik zdejsiho fora..
Reagovat
Rafaeoli25
Že vás to všechny baví řešit takový pitomosti, tohle fórum má být o tenisu, bohužel už to tak ze skoro padesáti procent příspěvků nevypadá, spíš jak Kameňákov střihnutej Babovřeskama, podobná úroveň..
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tebou, že nikdy není na místě někomu vulgárně nadávat, ale že bych byla tady nejhloupější tos mě pobavil. Tak ještě se budeš muset hodně, ale hodně učit chlapečku ... úsměv
Reagovat
Fandina
Jasně, že je TP o tenise, ale znáš to, píší tady různí a různé a ne každý je kompetentní, mentálně, intelektuálně, zkušenostmi, znalostmi, zájmem o tenis. A jednotliví diskutéři, jako RF, Stan a další na tohle forum patří a k tomu patří názor ostatních nicků na jejich názory. A pořád dokola. A netýká se to jenom mnou jmenovaných nicků, je to prostě záležitost internetové diskuse. Někdo je nám přijemnější, někdo méně, někdo jako hloupý, jiný jako osobnost, ale to je prostě tak na veřejném webu, kde diskutují různí lidé. NIc nového pod sluncem ... úsměv
Reagovat
Fandina
A zároveň jsi mně pobavil, že bych měla být neotravnější účastník zdejší diskuse, už vzhledem k tomu, že se málokdy vyjadřuji je to opravdu, ale opravdu názor absolutně mimo mísu, vždyť si přečti, k čemu já píši, povzbudím a potom nic, k některým článkům vůbec. To musíš mít nějakou vlčí mlhu nebo nevím co, že máš dojem, žá já otravuji. Koho prosím tě, asi nějaké slackery, nebo koho myslíš, hlupáky, co nemají svůj názor. Opravdu jsi mě pobavil. Sorry. Já prý otravuji, hezky. Srovnej si to v hlavě, to teď myslím vážně. Já to nejsem, kdo na někoho reaguje. Možná jiní mají problém, ale se mnou nemusí. Já nejsem jejich mozek.
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, je tu opravdu pestrá směsice lidí, od normálních, slušných a inteligentních až po vulgární psychopaty, které by člověk nejradši nikdy nepotkal, upřímně to co tady předvádíte teď vy je únavný, nedůstojný a trapný, je s podivem, že nemáte dost ani po dlouhých hodinách, to o něčem svědčí a mně už ani nebaví to jakkoli komentovat a kazit si náladu. Každopádně jsem rád, že se tady objevuji s pauzami, vidím, že si tak hodně chráním svoje duševní zdraví, protože číst tohle každej den, tak budu muset zanedlouho k Cimickýmu, ačkoli k němu by měli přednostně doputovat jiní exempláři z tohohle panoptika..
Reagovat
Fandina
Teď s tebou souhlasím. A napíši ti rovnou. Netěší mě, že třeba slackerovi a nepřímo i RF a spoustě dalších musím dlouho odpovídat, diskutovat s nimi o ničem a pořád dokola. Neustále se to opakuje. Ani nevíš, kolik zbytečných diskusí jsem tady na TP absolvovala s x-tým počtem nicků, kteří mi vysvětlovali, jak jsem hloupá, zlá, ubohá, ničemu nerozumím. A pořád dokola se tací objevují. A pořád dokola se starají o druhé, místo aby se starali o své názory a chovali se slušně. Ano i tohle je stránka TP.
Reagovat
Rafaeoli25
No je fakt, že R_F je zasedlej i na mě, taky mi neustále píše jakej jsem d.bil, ačkoli jsem měl v IQ testu 134, což málo určitě není, já ho ale o opaku přesvědčovat dál a dál nebudu, je mi lhostejný, co si o mně myslí. Ty máš ale neustálou potřebu s ním a dalšími polemizovat až to vypadá jak na písečku s lopatičkama. Já tu nikoho soudit nebudu, píšu sem kvůli hráčům a zápasům, ne kvůli ostatním přispěvatelům a k takovejmhle trapnejm přetlačovačkám bych se nikdy neuchýlil. Nebudu tu posuzovat, kdo je hloupý, o tom ať si každý udělá obrázek sám, mě to nezajímá, v každém případě nechápu proč si vzájemný osobní útoky nevyřizujete soukromou cestou, tedy ve zprávách, myslíš, že většinu lidí baví číst tyhle sáhodlouhý přepršky?
Reagovat
Fandina
Primitivní útoky, které tady na mě kde do předvádí jsem novolila. Vždycky jsem nabídla, aby než někdo začne veřejně druhého dehonestovat, zvolil vzkazník, protože jsem přesvědčená o tom, že ten, kdo má zájem se s druhým domluvit, vždycky může a když nemůže najít cestu ve vzkazníku, tak pak ať to řeší veřejně. Netěší mě, že tu kde do na mě útočí jak na dementa, ale jak jsem psala, já si to nevybrala a ani to není mým smyslem, veřejně někoho dehonestovat. RF jsem to mockrát nabídla, ostatním také, ale vždycky to skončilo urážkami a veřejným shazováním. Podle mě je to normiální, že když mám něco proti druhému, tak mu to řeknu soukromě, tady ve vzkazniku a nemusím tím obtěžovat druhé. K IQ se vyjádřím jen v tom smyslu, že moje je vysoké a to je také jeden z důvodů, proč si o zde dotyčným myslím, že jsou blbové, sorry, ale pravda bolí. Omlouvám se.
Reagovat
Fandina
Ještě chci dodat, že i když tu vedu diskuse o ničem s někým, tak doufám, že ten dotyčný si z toho něco pozitivního vezme, protože vždycky se snažím toho druhého nějak pozitivně namotivovat.
Reagovat
Fandina
A jinak jsem si opravdu všimla, že se tu někteří nickové, RF, spaniel a další snaží z tebe udělat blba, ale je to průhledné, takže i pro ty, kteří zrovna nemusí mít s tebou shodné názory ti chci sdělit, že je to viditelné na sto honů a třeba já z toho mám velkou legraci, sorry, ale je to tak.
Reagovat
Rafaeoli25
Říkám, nechci tu nikoho soudit, snad jen primitivy, kteří tu vulgárně kálí na některé hráče, především Rafu a Rogera, to je pro mě odpad, kterému to vždycky řeknu a odešlu je do míst kam patří. Co se týče tebe tak nevím co k tomu říct, tyhle přestřelky moc nečtu takže ani nevím co všechno ti kdo napsal, možná více lidí něčím dráždíš, mě ne, protože já reaguji jen na příspěvky o něčem, kde mohu polemizovat nebo vyjádřit souhlas, opravdu si vybírám na koho a na co zareaguji, rozhodně nemám potřebu to tu tapetovat od rána do večera, mnozi z vás by se měli zamyslet nad tím než sem něco napíšete, aby to nebylo jen věčný tlachání o ničem, to opravdu rád nemám, stejně jako vulgární urážení a osobní přestřelky přispěvatelů a toho všeho je tu víc než dost, právě proto si občas dávám pauzy, kdy sem nezajdu třeba i měsíc, vážně mě to po jistý době přestává bavit a nechápu jak sem může bejt někdo nalogovanej od rána do večera, když to za to nestojí, kdyby stálo tak by to bylo fajn, ale bohužel..
Reagovat
Fandina
Bylo by to na dlouhé vyprávění, ale jsi na omylu, já tu také nepíši pořád, mám pár tenistů, kluků, které dost sleduji, všechny české a potom Rogera, Richarda, Gríšu, Tommyho hasíka a pak někdy i další kluky holky, ale jinak nickové TP mě neberou. Pokud na mě zaútočí, tak se ozvu, ale jinak mě rozhodně netěší nějaké dlouhé diskuse o ničem tady. Zajímá mě tenis a ráda fandím. Třeba teď pojedu do Prostějova, pojedo do Londýna na Wimbledon, sleduji tenis v TV, na netu. TP je okrajová záležitost. Poslední v mém zájmu.
Reagovat
Rafaeoli25
Co se týče toho, že se z tebe snaží někdo udělat hlupáka tak musíš rozlišovat, ano R_F zřejmě jo, to je člověk, který si nebere servítky a než by argumentoval tak tě raději nazve blbcem, spaniela bych ale na jeho roveň určitě nedával, s ním jsem aspoň já zažil vždycky férový střet názorů, ač jsme se někdy dostali až na kordy, Pe3k toho ani nemá smysl komentovat, ale k tobě, je zvláštní když tě víc lidí označuje za hloupou, možná pod dojmem toho co tu píšeš, jak říkám, čtu tu dlouhodobě jen pár lidí, s tebou si spojuju hlavně to fandění a pojď, pojď, takže nevím co jsi na začátku napsala, že si o tobě udělali takovej obrázek..
Reagovat
Fandina
Už jsem tu mockrát psala, že mám svobodné povolání. Pracuji na internetu. Dělám webové stránky, pro mě není problém mít v jednom okně tenis a ve druhém povinnosti. Také hraji golf, takže ještě do toho golf a golfová hřiště. Nejssem permanentně na TP. Neřeším, co tu kdejaký nick píše. Všechno ani nečtu. Ale když někdo píše o Fandině, tak smě to většino zajímá ... úsměv
Reagovat
Fandina
Pojď pojď pojď je povzbuzování. Jinak spaniel mi několikrát napsal do vzkazniíku, že jsem dement. To mě pobavilo. Zřejmě nebude u něj něco v pořádku, jinak by neměl za potřebí tohle psát druhým. Považuji ho za blba.
Reagovat
Fandina
Dobrou noc. Shrnu to. RF je rypák a spaniel je trapák. Sorry. Měj se.
Reagovat
Rafaeoli25
Mě by zajímalo co bylo tím prvotním bodem, kvůli němuž tě dotyční začali brát jako tu hloupou, většinou má všechno nějaký důvod, myslet si, že jsou proti tobě automaticky všichni zaujatí, bezdůvodně, to by bylo hodně zvláštní. Já vím, proč mě R_F nazývá hlupákem, neshodne se se mnou na některých skutečnostech a tak volí tuhle jednodušší cestu, já jsem ale skalní rafovec, takže od druhé strany neočekávám srdečná objetí, kdybych ale byl neutrál tak by mi to přišlo divný, že se do mě lidi strefujoua jen bych si říkal proč..
Reagovat
Fandina
Já neřeším, jestli je někdo proti mě zaujatý. S tím to mnozí opravdu argumentují, ale já tohle nevím, nerozlišuji, neřeším. TP je o tenise, nějaká Fandina není směrodatná. Takže, jestli tu čtu výpady proti Fandině, tak se směji, protože to není moje zásluha, ale těch kdo proti mnšě něco mají. A já nemohu vědět co. Mně je to přece jedno. Já tu také nepíši nic o tom, který nick zde mně připadá hloupý. To je pod mojí úroveň. Píši, mám nějaký názor, za tím si stojím a to je vše.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak mně povzbuzování nevadí, pro někoho to ale iritující být může, pokud to pořád opakuješ, na někoho to může působit hloupě, každopádně jestli ti tohle spaniel píše, tak to nechápu, já nemám potřebu sdělovat lidem co si o nich myslím, snad jen některým odporným politikům. Ale tak je to každého právo vyjádřit názor, ty mu zase můžeš říct svůj, problém bych ale možná hledal i v sobě, neříkej mi, že si na tebe všichni apriori zasedli, kdybys ostře kritizovala Rogera tak bych to chápal, ale takhle?
Reagovat
Fandina
Ty máš dojem, že si proti mě všichni zasedli? Ale to určitě ne. To si nemyslím. Není důvod. Je přece jasné, že když tebe bude mít někdo rád, zjednoduše řečeno, tak těžko ti bude druhý něco vytýkat.
spaniel mi psal do vzkazníku demente. Nechci ti kazit iluze, ale asi něco v pořádku s ním není, tomu doufám rozumíš. RF píše veřejně, že jsem blb, takže asi také má nějaký problém. Vyhodnoť si to sám. Normální to není.
Reagovat
Rafaeoli25
Takže myslíš, že na tebe útočí jen tak, bezdůvodně? Ale proč by to dělali?
Reagovat
Fandina
Určitě mají důvod, to je jasné. Nikdo neútočí bezdůvodně. Proč to dělají se zeptej jich. Já si o tom něco myslím, ale vědí to oni, proč to dělají.
Reagovat
Rafaeoli25
No moc tomu nerozumím, se spanielem jsme se několikrát neshodli, i jsme se porafali, přesto k sobě máme od začátku respekt a nenazýváme se hlupáky, R_F ten mě hlupákem nazývá, u něj to ale beru jako folklór, který jak vidno využívá u více lidí, ne jen u mě, toho tedy vážně neberu, stejně jako Pe3ka, ti mě urazit nemůžou, v případě spaniela by mě to ale mrzelo a asi bych se zamyslel, otázka tedy zní, proč myslíš, že si na tebe třeba on zased, když ne na mě, velkýho rafovce?
Reagovat
Fandina
spaniela se zeptej, ale asi jsem se ho musela hodně dotknout, kdy mi několikrát napsal do vzkazníku, že jsem demet a věř, že jsem nad tím úžasla. RF neřeším, je dost rozporuplný, nechci se moc k němu vyjadřovat, mám dojem, že mu moc na TP záleží, tak se do toho nehodlám míchat. Pe3ka tak nesleduji, jen vím, že je to chytrý kluk, sorry, asi se budš divit, ale je.
Reagovat
Rafaeoli25
Dotkla ses ho, ale čím? Mám rád určitost, jinak Pe3k možná inteligentní je (i když nevím, jak si můžeš být tak jistá pokud ho osobně neznáš), současně je ale zvrácený a nenávistný, nebo ti snad přijde v pořádku, co neustále škrábe na adresu Rafy? Tolik nenávisti se jen tak nevidí a taky neupřímnosti, je schopnej se neskutečně přetvařovat, takže ano, může být inteligentní, to ale bohužel vždy nevylučuje negativní stránky..
Reagovat
Roger_Federer
to je konecna, Bohnice...rafaeoli25 ma iq 134 a Fandina nevi proc na ni nekdo utoci.

Fandino namatkou nicky se kterymi si mema nekdy diskuzni prestrelku., pokud se tomu tak da rict....Spaniel, gigin, Sonja, Carolyn, R_F,a.magerova, J.M, Stan_Borowics, VIS..atd..ruzni lide, nekteri kvali ni diskuteri..
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja jsem ti mnohokrat napsal proc si myslim ze si blazen, zaprve si na zacatku roku 2013 bez problemu prehodil kabat na Noleho, vynasel ho nebe, a tvrdil si ze vyhraje min dalsich 10 Rg.tit. Nadala si tady verejne odepsal, o mesic pozdeji uz si byl opet u Nadala., akorad si vymenil nick.
Vec druha, pouzivals/pouzivas dalsi nicky, pri komentovani vlaken, kvuli opevnym odam na Rafu, na coz te jini(Sonja) upozornili opakovane..Coz ma zapotrebi jen fanatik..
Reagovat
slacker
Uz jsem to tady v soukromi rozebiral ze na TP jsou takove dve velke skupiny ktere o sobe prakticky nic nevi protoze se jejich zajmy moc neprotinaji. Jedni se motaji spise okolo WTA a Petry druzi zase resi ATP tedy Rafa vs, Roger
Kdo je kdo v kazdem okrhu je pro clena toho druheho okruhu "blaznu" obtizne rozponatelne protoze nema detailne nactene jejich dohady.
Reagovat
Rafaeoli25
S tebou nemá smysl se bavit a já už ani nemám potřebu zpochybňovat tvoje výmysly, škrábej si je dál, když tě to baví, paciente. Jinak svým IQ se tu nekasám, jen reaguju na tvoje narážky, tak abys věděl jak to je, i když tě to určitě nijak nezajímá a budeš se o mě otírat dál. Mně je to ale fuk, lidi, kterých si nevážim, se mě nijak dotknout nemůžou, toť vše. Jinak diskuse s tebou jsou většinou úplně o ničem, takže bychom to měli ukončit, rád se pobavim se Stanem a spanielem, s tebou je to ztáta času, tak nevym no. cau
Reagovat
slacker
MOje hra je bojovat jejimi zbranemi. Pokud bude nucena bojovat kazdy den s vice nicky, postupne ji dojdou zdroje
Reagovat
Fandina
Škoda Lucko, ale Kuzna zase předvedla, že tenis hrát umí a že ne nadarmo je to GS vítězka. Tak příště Šafi držím palce ... pojď pojď pojď!!!!
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
až po tobě až po tobě až po tobě ... úsměv
Reagovat
Jabadu
for "slacker":
Je těžké býti hlupákem, když konkurence je tak velká.
Reagovat
Fandina
Jabadu ... tak nějak, dneska slacker a příště někdo jiný, vždyť být hlupákem je tak snadné ... úsměv
Reagovat
Jabadu
Já bych řekl, že "slacker" dokazuje, že to vůbec není jednoduché. Na to musí být talent!
Reagovat
Fandina
Jabadu, tak to máš asi pravdu, i na hlupáka musí být talent, asi to bude podobné, jako na všechno ostatní. Ale hlavně, že je legrace. Kuzna nám dneska Lucku a minule Petru rozebrala. Tak uvidím, jak dál bude postupovat. Dneska hrála dobře, škoda, že jí Šafi nedala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Ruska dneska prostě byla lepší. Fakt jak neprobijná zeď.
Reagovat
Mayo
Lucie vyfackaná v 2 setoch.
Reagovat
Jabadu
rád bych se mýlil, ale na tohle už asi Lucka nebude mít hlavu a nervy.
Reagovat
spaniel
Lucce tam fandi nejaky Slovak, ten hlas se mne zda povedomy. Nekdo od Klizana?
Reagovat
Fandina
Kližan?
Reagovat
Fandina
Lucka super ve druhém na 3:4, tak a teď otoč Šafi ... pojď pojď pojď
Reagovat
spaniel
Pekne Lucko! Zaber jeste!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jsem si ten průběh Lucčina zápasu nemalovala ani v nejhorších snech :(
Reagovat
nitrotaj
Ať už je středa!! Nevim na který zapas se těšit víc.
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak, sice předbíhám, ale nemůžu se rozhodnout, jestli chci vidět Murrayho s Nadalem nebo radši s Ferrerem, s Gaelem to bude taky pokoukáníčko :D
Reagovat
nitrotaj
Doufám, že frantíci dají oba zápasy na Chatriera, narozdíl od zítřejšího programu. To se dá pochopit, že Máša má přednost před Berdychem, ale jestli to udělají i pozítří, tak budu hodně nasranej.
Reagovat
Mayo
prečo nemôže mať Rafa backhand ako Andy...nechcem tak veľa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super Andy, samý úsměvy a hlavně ofenzivní hra, teď jak se popere s Monfilsem, kterýho bude tlačit celej stadion...ale i tak, skoro by se chtělo říct, Andy Murray - černý kůň turnaje, jak vyměněnej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uf, zbytečné komplikace, ale je to tam ve třech. Super výsledek, slušný výkon, chyb bylo až moc, to bude třeba omezit, protože Monfils jich udělá méně než Nando. Na ten zápas se těším, bude to paráda zřejmě. Čtvrtfinále je bezva výsledek, před turnajem jsem chtěl uhrát čtvrtfinále a bral jsem ho jako maximum, teď jsem namlsaný a nevidím důvod, proč nezmáknotu i Gaela. Čekám dlouhé výměny, tak 4-5 setů. Ještěže mám ve čtvrtek zkoušku :D
Reagovat
r.Fever
Píšeš akoby si Andymu pomáhal priamo na kurte :))
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo :-)
Reagovat
Matti
Vynikající zápas od obou. Nandovi jak chodí forehand je radost se dívat, ale na Andyho to nestačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
paaani moji, Murray zahral paradne, dnes by vyprasil kozuch i Nadalovi :)
Reagovat
Roger_Federer
Skotak a antuka...z utopie realita..;)
Reagovat
tommr
Kuzna se rozehrála na Petře a dneska skoro nechybuje. Lucka má naopak trochu vychýlenou mušku ... :(
Reagovat
pepin
Bohužel, dnes to pravděpodobně nevyjde, je lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Kuzňa hraje daleko lépe a přesněji než proti Petře. Zato Lucka má oproti tomu mířidla kapku špatně seštelovaná - to se nám sešla špatná kombinace dnes.....
Reagovat
kada.tom
Andy, super tie-break :-)
hezky QF, Gael bude těžkej oříšek, ale mohl bys ho dát :-)
Reagovat
spaniel
Zabavny zapas. Moc se mne dnes Andy libi a tento matchup neni nudny.
Reagovat
smazaný uživatel
Super zápas, oba hrají hodně dobře.
Reagovat
VlS
teď by sis zasloužil, aby to Nando otočil. To byly kopance na BB, už dávno jsi se mohl sprchovat a teď budeš bojovat.
Reagovat
Jabadu
Kuzňa to bude házet Lucce na backhand a ona už to dokoná sama. (shit!)
Reagovat
Mayo
on nevie dopodávať set
Reagovat
smazaný uživatel
Za dobrotu na žebrotu. Přiznej soupeři míč, on tě pak brejkne :D

Ale může si za to sám, jako 5 brejkbolů za stavu 3:1, další za stavu 4:2. Mohl být dávno v šatně a on ho zase vrátí do setu.
Reagovat
Mayo
Verdasco jak fakoval :D
Reagovat
nitrotaj
Verdasco je neskutečně vyhecovanej.
Reagovat
Mayo
Monfils s prehľadom dáva GGL
Reagovat
kada.tom
Tak Lucko, čtvrtfinále volá! :-)
Reagovat
tommr
tak nakonec zdravej rozum zvítězil a zápas Lucky se odehraje na C1. Doufám, že z toho bude přenos ... :)
Reagovat
pepin
Oni to na rádiu z Paříže vysvětlovali, proč to nechtějí dát na kurt č. 1.
Reagovat
Grape
Bože, to snad není možný!!! Tam už mohly hrát dvě hodiny a oni to tam přeloží teď, když Murraymu zřejmě zbývá tak 10 minut, aby svůj zápas dohrál...:D
Reagovat
tommr
a co říkali? Já to rádio neposlouchal ... :)
Reagovat
makro99
a k tomu mohli jít na centr po Monfilsovi.... no comment
Reagovat
slacker
A nevysvetlili proc ten zapas naplanovali jako posledni kdyz obe jeho akterky hraly predchozi kolo jako prvni (v ramci dnesni skupiny)
Reagovat
slacker
A kdyz to bude na C1 bude to vubec na CT4? :-)
Reagovat
pepin
Nechtěli to kvůli divákům a cenám lístků.
Reagovat
Mayo
Murray sa mi pozdáva...dnešný jeho výkon...a to som veril Verdascovi kks
Reagovat
Mayo
tá útočnejšia hra mu svedčí
Reagovat
smazaný uživatel
Musí ale najít trošku rovnováhu. Mezi pinkáním a útočným tenisem je rozdíl a Andy při trvalém útočení zatím mco chybuje. Ale BH zatím píše dobře, to je důležité znamení. Zvykne si na leváka a víš, co to znamená jo? :D

Ale ne, cesta je dlouhá, Monfils bude oříšek.
Reagovat
Mayo
ja dúfam, že sa stretnú v SF ale tam ešte stoja prekážky náročné...ale on proti ľavákom to z BH krížom dáva často...parádne sa na tie údery pozerá
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, to už snad nepustíme.
Reagovat
tommr
hlavně to ukončete co nejdřív jestli můžu prosit. Rád bych viděl Lucku ještě dneska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíme se to, snad klapne ještě jeden brejk :-)
Reagovat
kada.tom
Andy zatím pěkně, doufám, že to zvládne ve 3. setech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dotlacime andyho do finale? :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tady jsi narazil :D
Reagovat
smazaný uživatel
preco? uz sme dohodnuti dotlacit ferrera do semifinale :)
Reagovat
smazaný uživatel
odkdy? já myslela, ze kada.tom vamosuje, ale pro Rafu :P
Reagovat
spaniel
Matt Dilon ma den blbec a Levak Bob ma fakt snadnou praci.
Reagovat
smazaný uživatel
Na cetru to vypadá na rychlý zápas, snad dají Lucku tam. Myslím, že dají. To by se mohlo stihnout odehrát.
Reagovat
Grape
Jo jo, taky v to doufám. :-)
Reagovat
tommr
no zatím to vypadá, že zápasy na CPC a CSL skončí zhruba ve stejnou dobu a v tom případě by asi bylo lepší kdyby Lucka hrála na CSL kde je prej rychlejší antuka. Čas se ale neúprosně krátí a problémy s dohráním zřejmě budou v každým případě ...
Reagovat
Grape
OT - Kristýna Plíšková zvládla první kolo v Nottinghamu. :-)
Reagovat
Fandina
Gratulka. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule15.html

Zítra už se začíná od 14:00..
Masha s Garbine hrají právě od tich 14:00.. No, tak to nestihnu 1. set, protože pojedu domů ze školy.. Tak snad aspoň stihnu druhý set! :DD
Reagovat
gigin
já sice chápu, že hraješ s jedním z nejlepších antukářů.. ale i tak..
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Adidas udělal tenistům rovnou celou konfekci. O to víc se mi teď líbí Tomášův Hawai styl.
Reagovat
Fandina
Berďa je s HM značkou super a zvláštní a jedinečný a prý se sám na tvorbě může podílet. I tahle variace modro bílé květy je pěkná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale jako Argentinec se mi moc nelíbil. Tohle je lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, Andy kupa chyb, ale hraje útočně, líbí se, jak do toho zápasu jde. Jenom vydržet, spřesnit a vyjde to.
Reagovat
smazaný uživatel
Můra si pořádně mákne, Nando bude hodně tvrdej oříšek. Koukat na ně na streamu je jako kdyby hráli dva zrcadloví hráči, tohle je módní faux pas :D
Reagovat
Rafaeoli25
Tak vyhrát by měl Nando, jenže nemá takovou formu jako loni ve Wimblu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nando už je vytočenej, vyhraje Můra, mě se líbí jak je najednou vytlemenej :)
Reagovat
misa
Murray - Verdasco neskrečne, vypadá to s Luckou dnes bledě. Mimochodem, jak už tu psal tommr, velmi zajímavý rozhovor s trenérem Lucky na idnes. Vůbec se nedivím jejímu posunu. Hlavně se mi líbí jeho věta "Měla tak nerozvinutou hru, se kterou by se dalo nádherně pracovat a dostat ji na vršek žebříčku, kam patří."

Je vidět, že hráčka se může měnit i pár let před třicítkou a ne jak nám tady nejmenovaný "expert" vysvětloval, že už to nejde ve 24 letech...
Reagovat
slacker
jehoz znalostem a prehledu ze nikdo zdejsi ani neblizi :-)
Reagovat
Grape
Já pořád doufám, že Lucku kdyžtak přeloží na jedničku - tam už je dohráno. :-)
Reagovat
PetaM
Singly se hrajou už JEN na dvou největších dvorcích. Na jedničku Lucka určitě nepůjde.
Reagovat
Grape
Aha. No ti Francouzi jsou stejně divní. Začínají až v 11, nemají ani na hlavním dvorci střechu ani osvětlení, ještě na jeden kurt narvou Jelenu se Sarou, Nanda s Andym a Lucku se Světlanou, čili samé zápasy, u kterých se dá čekat, že budou dlouhé... A nakonec ani nepřeloží zápas na jiný kurt, když to jde. Pak se nemá furt něco dohrávat druhý den. :-/
Reagovat
pepin
Dobře je to pojmenované a ten rozhovor je opravdu hezký. Nevím nebo respektivě nevíme v jakém rozdílu trénování se obě nacházejí, ale zdá se, že Lucky výkonnost jde nahoru, aspon podle posledních zápasů. Škoda, že ta Petra vypadla, bylo by to určitě zajímavé srovnání v tomto úseku mezi ní a Luckou. Jinak k tomu komentáři, ještě tam chybí zmínka o tom myšlení.
Reagovat
PetaM
A tak třeba se frantíci vzmuží a dají holky na centr, kdyby se tam dohrálo nějak hodně rychle .... :)
Reagovat
petrulinka
Já jsem si říkala přesně to samé. Nevím, tam asi nikdo nepřemýšlí. Stačilo by se přece podívat kdo s kým hraje a velmi dobře se z toho dá odvodit, jak asi dlouhé ty zápasy budou. Pak na centru jsou zápasy, u kterých dopředu bylo jasné, že se moc dlouho hrát nebudou, kdežto na kurtu SL jsem si už ráno říkala, že to bude nadlouho.
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt nechápuu proč Lucie se Světlou nemůžou odehrát na menším kurtu, to je prostě postavený na hlavu, pokud budou hrát zítra tak bude vítězka v čf těžce znevýhodněná, fakt mamlasové..:(
Reagovat
Grape
No naštěstí to vypadá, že by Monfils mohl být na hlavním dvorci celkem rychle hotov, tak třeba Lucku nakonec přeloží tam. :-)
Reagovat
misa
Myslíš to, jak q. psal, že člověk od narození vlastně už nemůže měnit své myšlení? :-) Velmi se mi líbilo, jak jsi mu přehledně vypsal všechna jeho tvrzení o Petře a on se pak vztekal, že ho tím urážíš.
Reagovat
Fandina
kdybys býval dobře četl tu diskusi, ta quesh nikde nenapsal, že se někdo nemůže změnit, ale že to není tak jednoduché. To je velký rozdíl.
Reagovat
misa
100x ti už bylo řečeno, že se nemáš cpát do každého vlákna, zvláště když se tebe ty příspěvky netýkají. Pak se nediv, že ti lidé nadávají.
Reagovat
Fandina
Odpověz na smysl příspěvku a nepoučuj druhé, co a kam mají psát. Nejsi tu od toho.
Reagovat
slacker
Zase ty arogantni a mentalne sproste prispevky od Fandiny, "slusnacky"
Reagovat
Fandina
slacker ... tady se nikdo nebavil o slušnosti, ale o tom, že jedni se vysmívají druhým a sami nevědí, že jsou směšní na dálku.
Reagovat
Fandina
A hlavně, že nemají ani ponětí o čem je řeč.
Reagovat
slacker
Ne tady jen nekdo sproste a arogantne napadl Misu
Reagovat
Fandina
slacker ... musíš se ještě hodně ale hodně učit. Sorry.
Reagovat
pepin
Dá se dělat leccos, ale myšlení je vrozené a snažit se ho nějak předělávat, to dost dobře nejde. Nebo, pokud myslíš, že ano, navrhni nějaký postup. Tady máš to co řekl Q. Jen pro formulaci.
Reagovat
slacker
Ja bych rekl ze Q a F proto tak obhajuji obtiznost ba nemoznost psychickeho vyvoje protoze oni sami zadneho vyvoje nejsou schopni :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to doslovně tak, jak to napsal o tom myšlení. Bylo to tak, jak píšeš tu.

Od: quesh
Re: Oskar
Dá se dělat leccos, ale myšlení je vrozené a snažit se ho nějak předělávat, to dost dobře nejde. Nebo, pokud myslíš, že ano, navrhni nějaký postup.
Reagovat
Fandina
Obecně platí, že některé věci se mění lehčeji, něco hůře a hlavně, všechno je to záležitostí toho jedince a je to v jeho rukou. Ale vysmívat se někomu, že napíše, že ne všechno se změní je také hloupé. Sorry. Nemáš pravdu, všechno nezměníš.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, dal jsem to duplicitně, neměl jsem aktualizovanou diskuzi.....
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi mimo můj zájem, nezajímáš mě, pochop to už konečeně, musel bys být osobnost a ty jen urážíš, není důvod se s tebou bavit ... sorry
Reagovat
Fandina
Hodně věcí je vrozených, v tom měl quesh pravdu a něco neovlivníš. Jak v konání, tak ve vzhledu.
Reagovat
slacker
Velmi me tesi ze se mnou nemluvis a ze nejsem takova osobnost jako ty a q. Nicmene i kdyz se se mnou nebavis, zesmesnovat vase mentalni vystupy budu dokud budou stale tak nadute.
Reagovat
Fandina
slacker ... piš si co chceš a dělej si co chceš, je to tvoje vizitka, každý to co píše vypovídá především a jedině o tom, jak on vidí ty druhé, je to tvoje věc, piš si co chceš, mě nezajímáš.
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
pepin
Fandino, nechtěj abych Ti napsal, že jsi hloupá, já se nikomu nevysmívám, já jen komentuji co tu Q plká za nesmysly. Tot vše.
Reagovat
Fandina
To jsi mě pobavil, vážně nechceš napsat, že jsem hloupá? Vždyť si to napsal, stejně tak, jako že jediným tvým cílem je zesměšnit queshe. A to je právě to, čím jsi směšný ty, to jsi nevěděl?
Reagovat
slacker
Byt smesny zesmesnenim queshe? smesny nazor smesne figurky.
Reagovat
Fandina
slacker ... ještě se budeš muset hodně učit, přeji úspěch, pojď pojď pojď!
Reagovat
slacker
Ucit jak se delaji weby nebo co? Radeji uz zmiz zmiz zmiz.
Reagovat
Fandina
slacker ... celkově, to co tu píšeš v tom se musíš učit.
Reagovat
Fandina
Lucce tam dost lidí fandí. Tak Šafi otoč, pojď!
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi směšný s tím zmiz zmiz zmiz, protože to není tvoje věc, co a kdo tu píše. Navíc jsi neslušný a možná i hloupý. Sorry. Nemáš šanci uspět se mnou v diskusi. Musel bys být inteligentnější a to asi nejsi. Nemám ráda, když musím někoho zklamat, ale ty opravdu nejsi ten, s kým bych se chtěla bavit, tady ani nikde jinde.
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz je krasny priklad toho co jsem naucil uz ne buuu buuu buuu
Reagovat
slacker
Ano uz se se mmnou vubec nebav, ani dnes ani zitra, proste uz nikdy.
Reagovat
Fandina
slacker ... máš dojem, že jsi nad věcí a vtipný nebo že máš tu moc ovlivnit tu, kdo tu bude psát? Už ti došlo, že tu psát může každý, nebo ještě ne?
Reagovat
slacker
Ano jsem obcas vtipny nekdy sklouznu k traparne, Ty a quesh nejste vtipni nikdy, jen smesny nebo k smichu
Reagovat
slacker
A uz ti doslo, ze blbe prisvevky budu zesmesnovat a blbe uzivatele pronasledovat?
Reagovat
Fandina
slacker ... ani ne, nedošlo mi to a tobě?
Reagovat
slacker
Musite se aspon vice snazit pani, kdyz uz se nejste schopna se vyvijet
Reagovat
Fandina
slacker ... já se ani vyvíjet nemíním, jen se dobře bavím a ty jsi vhodný objekt, ale nic si z toho nedělej, jsou tu jiní, kteří se berou vážně a jsou směšnější a hloupější než ty.
Reagovat
slacker
Ano ano nechut se vyvijet je pruvodni znak zabednenosti a hlouposti.
Reagovat
Fandina
slacker ... zmiz zmiz zmiz
Reagovat
slacker
Mas to o oktavu niz. Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
slacker ... nezmiznu nezmiznu nezmiznu
Reagovat
slacker
Pojdi pojdi pojdi
Reagovat
Fandina
slacker ... až po tobě, až po tobě, až po tobě
Reagovat
slacker
nezdrzuj nezdrzuj nezdrzuj, lidi chteji vystupovat
Reagovat
Fandina
slacker ... lidem je fuk, co tu píšeš, chápeš to?
Reagovat
slacker
Delam to hlavne pro sebe, az zabiju san budu legenda
Reagovat
Fandina
slacker ... problém je v tom, že nikoho nezajímáš, každého zajímají vlastní zásluhy, druhý je jim ukradený a to předpokládám, že ty jsi.
Reagovat
slacker
zacina me to dneska uz nudit cist stale ty tvoje stejne pokusy plivat. Vlastne je uplne jedno komu to pises, jestli me nebo jinenu odpurci
Reagovat
Fandina
slacker ... je to jedno, komu to píši, protože píši obecně, obecně platí, že chytrý pochopí a ostatním je to jedno. U tebe navíc platí, že útočíš a jsi hloupý a já takové lidi nemám ráda. Mám ráda pohodáře a ne ty, kteří se pitvají v druhých a nadávají jim vulgárně a hloupě a takový jsi ty. Nezajímáš mě a nikdy mě takoví lidé nebavili. Jsi trapný a pořád to nechápeš.
Reagovat
Rafaeoli25
Ježiš to je blázinec, být tady poprvé a jako první si přečíst tohle vlákno tak už jsem tu asi i naposledy, ještěže v tomhle případě neplatí škoda papíru a naše lesy kvůli tomu netrpí..
Reagovat
slacker
Nechapes ze moje trapnost je jen umyslny zpusob boje s tvoji zrudnosti? Kdybych videl u ostanich ze s tebou poridili po dobrem, ale vidim ceho se jim od tebe dostalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchard a Halep můžou dokázat něco užasného - ČF na všech grandslamech roku :D loni to malem zvládla Aga, rok předtím mále Petra.. co myslíte? :D dá to někdo?
Reagovat
VlS
vyměň honem trenéra, nějak jsi zapomněla, jak vypadá rána, ať na servisu, nebo v mezihře. Tenisový šackhy - to nech Simoně, Sáře a Aze, ty máš dispozice na jinej tenis.
Reagovat
spaniel
Tak tak
Reagovat
pepin
Potřebovala by hodit do pořádné smečky, aby nasála trochu agresivity.
Reagovat
dadaft
proč si ti dva šulini vzali stejné hadry?
blbě se na to dívá.

jsem zvědavý na Verdasca, neviděl jsem ho hrát několik let, ale když býval vysoko v žebříčku, hrál parádní tenis.
Reagovat
dadaft
no nic, na to se dívat nebudu, vzhůru za Gaelem. ))))))))
Reagovat
VlS
Nando si večer skočil do šantánu a nemohl najít klíčky od skříňky, tak mu Andy půjčil rezervní :-)
Reagovat
Rafaeoli25
:D
Reagovat
Grape
Tak Simona to zvládla, což mě těší, jen ty 4 ztracené servisy mě znepokojují, tohle by se jí proti lepším hráčkám nemuselo vyplatit. Na druhou stranu, pokud postoupí Lucka, tak budu přece jen fandit Lucce, Simona je pro mě ze zahraničních hráček jasná jednička, ale naše tenistky mají přednost. :-)
Reagovat
dadaft
Simona pomalý start, ale konec zápasu pevně v rukou.
ona není vracečka,
dokáže z obrany úžasné věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohybem druhá Aga co? Taky dokáže vrátit neuvěřitelný míčky. Jsem ráda, že vyhrála. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Simona první větší prověrku zvládla....Já jsem to tam přepnul až po skončení Jeleny, ale co jsem viděl, byl to pěkný tenis - holky si rozhodně nic zadarmo nedarovaly....
Reagovat
tommr
vyřazení Jankovicový je dobrá zpráva pro Petru. Ted už na turnaji zbývají jen 2 hráčky, který jí můžou předstihnout: Sharapova a Errani. A protože k tomu obě potřebujou získat titul je už ted jasný, že Petra bude po FO nejhůř šestá ...
Reagovat
slacker
Tak na ten zebrickovy koment uz jsem cekal jak ziznivy pes :-) Ranking uber alles
Reagovat
Roger_Federer
Dyt je fuk, furt se drzi zuby v desitce, vysledky spatenka..Zlepseni snad nekdy dojde.
Reagovat
makro99
málokdy se dá floskule napsat tak, že se člověk nad ní pousměje...ale žíznivý pes...
Reagovat
makro99
je to zvláštní, ale teď nahlas..
Reagovat
tommr
mě už to taky moc nebaví, ale nějaký zlepšení je bohužel v nedohlednu. Petra je se svejma výkonama spokojená a trenéra má prej taky nejlepšího na světě ... :(
Reagovat
VlS
Přišlo to dřív, než sis uvědomil, že máš žízeň :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá cenu se vyjadřovat,jen opakuju, že chybu na straně Kotyzy nevidím tak jednoznačně, kolikrát ji radí dobře a přesto ho neposlechne. Dost lidí argumentuje Martinou, což je pouze jen poslední výkřik do tmy, Martina nikdy netrénovala a nikde není psáno, že zrovna ona je tou nadějí pro Petru. Nadějí pro Petru je zase jen Petra. Ale to jen tak plkám, nechci vyvolat zase nesmyslnou diskusi. :)
Reagovat
pepin
Proč nesmyslnou? Od toho to tady snad je ne? Pořád je to lepší než aby se tady někteří aktéři hádali do nekonečna. Jinak příklad u Lucky je evidentní. Asi si sedla s tím mladochem, který ve 27 přestal hrát a zatím to vypadá, že je to k lepšímu. At je to jak je to, tak každý kdo sportoval tak ví, že po určité době může být trenér jaký chce, ale upadá to do stereotypu. Proto si spousta lidí myslí, že by Petra měla na postu trenéra nebo v realizačním týmu provést nějakou změnu nebo posílení, oživení, nebo já nevím jak to popsat. Neříkám třeba aby David skončil i když pokud by se k tomu odhodlala tak by to bylo asi nejlepší. Je vidět, že poslední dva roky žádný markantní posun nepřišel, myslím tedy herní. To co tady někteří píší, že je přece 6 na světě je hezké, ale zcela mimo. Drží se tam ne svoji zásluhou, ale neschopností se posunout těmi za ní, kteří v podstatě hrají zrovna tak mizerně jako ona. A ujtěšovat se momentálně, že přijde tráva je k pousmání. Se současnou formou a hlavně i psychikou to nevypadá na nějaký průlom.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak víš sám, že když se začne o Petře, je tady pak pomalu válka :) Já nezastávám názor, že je super, že je 6. nebo kolikátá, já nežiju žebříčkem, pořád čekám, kdy se zvedne a uvidím ji vyrovnanější, i když nemusí pořád vyhrávat. To je všechno :)
Reagovat
VlS
Já proti Kotyzovi nic moc nemám, špatnej trenér by Petru na rok 2011 nepřipravil tak, jak byla. Ale od tý doby je to víceméně tři roky čekání na Godota. Měřeno výsledky, 3 roky v top ten je super, 3 roky bez posunu a odstranění chyb je bída. Myslím, že čas na změnu už chvíli je, i kdyby jen kvůli přetrhání stereotypů. Ráno jsem v rádiu slyšel rozhovor s kondičákem Toma a s Tomášem. Tam je to tak, že Tom je šéf a sděluje týmu, co od něj chce ( mimochodem, to by ho do budoucna mohlo kvalifikovat na super trenéra). Nepřipadá mi, že to má Petra stejně, ale třeba se pletu. Možná může v týmu chybět trochu jasno v tom, kdo je šéf. Kotyza je možná pohodář až moc, jak naznačuje třeba i to, že chybí i na důležitým turnaji a Petra je sama tam, kde třeba Maša má týmu plnej autobus. Pak to působí trochu amatérsky.
Reagovat
pepin
Já to právě také neřeším, je-li pátá nebo šestá. Ale oba víme, že jsou zde tací, kteří se tím pořád ohánějí. A co říkáš "Očičkám"? To je taky bída, velebnosti. Ta by potřebovala taky nějaký pořádný drill.
Reagovat
Fandina
měla úspěšný rok 2011 a od té doby to nedovede zopakovat. Možná, že už to nikdy nezopakuje, ale každý fanoušek jí přejde, aby to přišlo. Tištěný článek s Kotyzou nedávno v MF hodně napověděl, že si Petra o sobě rozhoduje sama, takže až se rozhodně, že změní trenéra, tak to udělá. Je to na ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je "hodná holka". Pokud jí někdo blžší než je Kotyza k tomu nepopostrčí, sama to rozhodnutí neudělá.
Reagovat
Fandina
Kotyza není jediný kolem Petry, kdo by mohl na ní mít vliv. Ale obecně z toho článku vyplývá, že všechno se stejně odvíjí od rozhodnutí Petry, jak na kurtu, tak mimo něj.
Reagovat
smazaný uživatel
ač dnes nic extra, se stává poslední mohykánkou TOP 10. Opravdu zvláštní turnaj. Již mu schází jen velké překvapení na závěr. Že Lucko?
Reagovat
sosna
Halepka je mi nesympatická, ale všechny válcuje :-( Moc bych ale Lucce přála, aby dneska Kuzněcovou zvládla a mohla se se Simonou porvat ve ČF.
Reagovat
Grape
Ještě je tam Maria...
Reagovat
sosna
je jediná záchrana před nesympatickou Simonou:-)
Reagovat
Grape
Já to mám ohledně těch sympatií přesně naopak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, ale ta Ruska momentálně v desítce není. A, přiznám se, mi tam nechybí.
Reagovat
Grape
Mně by tam taky nechyběla, ale je tam. Na 8. místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Je i není. Záleží, který žebříček bereš :) V official rankingu před RG je 8., v live rankingu po odečtení bodů z loňska 12. Po RG může být klidně 5.
Reagovat
smazaný uživatel
No když si odečteš body za loňské RG, tak tam není.. :-))
Aby se tam vrátila myslím, že musí dojít do SF.. :-))
Reagovat
Grape
Jo aha, já právě beru ten oficiální žebříček před RG. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Sara a Rafa by spolu mohli klidne chodit..me by se jako pat libili.
Reagovat
Roger_Federer
Sory to patrilo dolu..
Reagovat
smazaný uživatel
-nádherný zápas. Jelena na Saru nemá. A to jak házela plno míču těsně za síť jen Saře nahrávalo do karet. Oběma gratuluji k parádnímu výkonu. Obě to moc slušelo. Jelena není u publika moc oblíbená... :d Saro, doufám, že letos alespoň finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že to Sára dala, už jen proto, že je pořád tak podceňovaná coby pinkálistka apod., přitom ty její dropshoty a navíc dropshot z returnu je prostě něco, skvěle běhá, takže já si teda pinkálistku představuju jinak. A psát o ní, že vypadá hrozně je úplně trapný, to nebudu ani komentovat. To samé o Jeleně, nemusím ji, ale pomlouvat její vzhled můžou fakt jen chlapi.
Reagovat
smazaný uživatel
já mám obě moc rád. Sara letos na antuce předvádí výborý a hlavně i agresivní tenis. Jelena letos má krásné výsledky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Sára jede. A když jsem ji viděla hrát naživo na hardu, tak žádná pinkálistka teda není, to je fofr, takže bych chtěla vidět ty její kritiky, co by sami předvedli. :)
Reagovat
Fandina
Gratulka!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D))
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Grape
Simona výborně, tak ještě jeden! :-)
Reagovat
spaniel
Jelena musí být na síti nejhorší v historii. Já jsem proti ní Edberg. Vždy nejhorší možný připravný úder a volej do sítě. Sara dá kraťas, Jelena je tam včas a zahraje to nejblběji, jak to jde, následně je prohozena.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Jelena... Takový rozklad si snad ani nezasloužila.
Reagovat
smazaný uživatel
1. set 81 minut. Tak Andy s Nandem se taky možná dostanou na kurt v 6 večer a Lucka už nejspíš vůbec.
Reagovat
tommr
jj vypadá to dost beznadějně. Zápas Murray-Verdasco se dneska možná ani nedohraje a Lucka vůbec nemá šanci ... :(
Možná, že by stálo za to uvažovat o přesunu zápasu Lucky na C1 kde se bude brzo končit ...
Reagovat
makro99
já bych na C1 přesunul ty dva trckálisty, a Lucy by měla hrát na té "halové" Suzanne... sem z toho otrávenej, člověk se těší na zápas desetiletí a takto se to vyvíjí....
ale Errani 2. set výborně - poprvé v životě sem ji fandil, aby to - rychle - dotáhla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec ten 2. set šel dost rychle, Jelena úplně odešla.
Reagovat
tommr
ono by úplně stačilo kdyby prohodili pořadí zápasů. Nejdřív měla hrát Lucka s Kuznou a teprve pak Murray s Verdascem. Každej kdo tenis aspon trochu sleduje ví, že tihle dva borci přitahujou pětisetáky a že jejich zápas se může protáhnou na 4-5 hodin nebo i víc. Jenže to by museli pořadatelé myslet a to po nich asi chceme moc ... :(
Reagovat
slacker
Predne oranizatopry jsou na pest, protoze necti poradi v predchozich kolech. Petra a lucka sobotni program oteviraly tak nedava ferovy smysl aby postoupivsi uzaviraly program pondelni
Reagovat
makro99
zajímavou poznámku k nasazování měl včera i Mats: loni i letos těžce prokaučovali nasazení největší domácí naděje Tsongy - včera hrál po pětiseťáku oblíbence Federera před poloprázdným stadionem, a s vlažnou podporou se proti Djokerovi vůbec nedostal do tempa... podobně loni hladce projel semi s Fererem, prý po jiným highlightu ala Fed letos, nevzpomenu si teď, kdo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase z pohledu organizátorů je atraktivnější zápas Murray - Verdasco a nechtějí ho kouskovat do 2 dnů. A zatím to teda na žádnou rychlovku "překvapivě" nevypadá :)
Reagovat
vrabejka
Skvěle Errani, zatím hraje co chce. A to co ubraní je skvělé. Ale stejně nechapu proč to jANKOVIČ nezabiji furt na riternu
Reagovat
kada.tom
Forza Sara!!
Set doma, tak ještě jeden :-)

A Sloane otočila z 2-0 na 2-3, tak udržet brejk a taky vyhrát :-)
Reagovat
spaniel
Tvl, to je strašná haluz, Jankovic-Errani. Pořád nemůžu pochopit co je to za styl, co má Errani a proč při jejím servisu nemá soupeřka automaticky 4 winnery a brejk. Jelena se nechává zbytečně rozčilovat, musí si zvyknout, že jí přiletí spousta míčků zpět i se skřekem. Je lepší tenistka, ale absolutně to proti Errani neumí.
Reagovat
Cico93
Taká Azarenka a Sharapova jej to rovno zabijú ale tieto sa tam budú s ňou mockovat a naťahovať ;)))). a Sara ubeha i nemožné
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Errani sice nedává na servisu pecky, její podání ale mají často hodně nepříjemnou rotaci a odskok, to taky musíš brát v úvahu, to se pak těžko z returnu zabíjí..
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, Serena, Mária nebo Azarenka, Jankovič ale tak zakončovat neumí..
Reagovat
spaniel
Něčím mně připomíná Rafu, minimálně v tomto zápase. Jak do ní soupeřka buší a furt se to vrací zpátky, aby ve správný moment převzala iniciativu. Jelena je uplně otrávená a vzteklá.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak Ferrer má mezi chlapy taky slabší podání, ale málokdo toho dokáže využít jak vidíme, Errani je tak trochu Ferrer v sukních..
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si říká každý kdo chce co chce, já ji mám rád, pro mě to určitě není pouhá pinkálistka jak jí ňekteří předhazují. S Jelenou na vítězné údery vůbec nezaostává a Jelena holt nemá ránu Petry nebo Sereny, aby mohla return okamžitě zabíjet.
Reagovat
Cico93
Rafaeoli jj viem ale tak spaniel pisal, ze to mmá byť automaticky brejk, ale automaticky brejk to je len u tých 3 spomínaných
Reagovat
marsden
Errani je ostudou zenskeho profi tenisu. Kdyz odmyslim marketing - nezajimava pro vetsinu firem na trhu, vypada a chodi jak chlap, no nevadi do elegence ma daleko...kazdopadne jeji tragicky servis, hekani a projev je k unudeni. A pokud s ni dokaze nekdo prohrat, je to obecne otresna situace v zenskym okruhu:/
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Errani s Rafou opravdu srovnávat nelze, ta se fakt hlavně brání a nemá žádný útočný zbraně, v tom jsou si podobní s Ferrerem..
Reagovat
tommr
s tím podáním Erraniový to taky moc nechápu. Zřejmě ale nebude tak špatný jak na první pohled vypadá, protože s ním mají soupeřky opakovaně potíže ... :)
Reagovat
Rafaeoli25
Přeháníš, Errani ošklivá není a v rozhovorech působí moc příjemně, je to fajn holka, takže nazývat jí ostudou nebo odpadem je hnus, to si vážně nezaslouží..
Reagovat
Rafaeoli25
A min.doma v Itálii marketingově zajímavá je, jak ale říkám, ošklivá určitě není a mimo zápasy vystupuje maximálně příjemně a mile..
Reagovat
spaniel
Mně je celkem sympatická, možná má postavu a chůzi jak chlap, ale do tváře mně dojde sympatická. Vlastně vyměnit Jelene a Sáře hlavy, vznikla by jedna pěkná baba s pekným tělem a jeden škaredý Indán.

Rafu mně připomíná skvělou obranou, ze které se často dostává vysokým forehandovým liftem a pomalším slajzovaným servisem. Navíc podle TB to vypadá, že má dobré nervy.
Reagovat
Cico93
Spaniel ;))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To její změněné 1. podání, musí být účinnější, než by se zdálo. Protože Serena s ní už hrála, a 4 winnery z returnu 1. podání nelétaly ani náhodou. Nezabíjela to snadno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vypadá Sára celkem dobře :-)

http://3.bp.blogspot.com/-1okMrHJgrd0/T-G_Meq70jI/AAAAAAAACrE/GB7zgUuI5v8/s1600/1.jpg
Reagovat
marsden
spaniel:-)) prej indian.-))
Reagovat
spaniel
Teď jsem se díval na statistiky z RG a Errani má rychlejší druhý servis než první. To je snad nějaká chyba, má to u všech zápasů, co hrála. 1.servis 115kmh a 2.servis 130kmh.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, není to chyba. Já jsem si toho všiml už v Římě, že je ten první servis hrozně pomalý. Je to rarita, mít 2. servis rychlejší než ten 1.
Reagovat
Rafaeoli25
A nevim, proč by to měla být otřesná situace, ona prostě kvalitní je a je jedno jakým stylem svých výsledků dosahuje, takhle můžeš ohrnovat nos i nad Ferrerem nebo naopak servismany. Jinak spanieli ten ošklivej indián je přesnej, až Jelenu lituju, pěkná postava a na ní takovej obličej..
Reagovat
Roger_Federer
Sara a Rafa by spolu mohli klidne chodit..me by se jako pat libili.
Reagovat
Rafaeoli25
Větším problémem než záda bude pro Rafu ve finále počasí, protože na neděli je očekáván déšť, takže kurt bude podmáčený a to jak známo Rafovi nesvědčí, zvlášť pak v soubojích s Nolem, stačí si vzpomenout na RG 12, ale i na loňské Monte Carlo, z toho mám mnohem větší obavy než z jeho zad..
Reagovat
Matti
Hlavně se tam teprve musí dostat, na to nezapomeň.
Reagovat
EllNino
Markétka Vondroušová vyhrála nad Chorvatkou Fett 6:3 6:2 a je ve 3. kole :D !
Reagovat
tommr
doufám, že o tomhle jménu ještě hodně uslyšíme. Markétě ještě není ani 15 let (28.6.1999) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadal-Lajovič zcela jasný under.
U 25.5 - 1.91

Gratuluju těm co dali jsitotu. Dneska (a vubec tuto sezonu) má "tajný zdroj" dost velké minely.
Reagovat
Grape
Začíná Simona, tak snad to zvládne! :-)
Reagovat
kada.tom
Go Sloane!!
Reagovat
Grape
V zápase Jeleny se Sarou je podle očekávání podání obrovskou výhodou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
11 gamů, 7 brejků... slušný :)
Reagovat
slacker
Prej daroval jen 4 hry, a kolik mu jich ukrad to nenapisou
Reagovat
kada.tom
Rafa pěkně v klidu v QF :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je len dobre, proti ferrerovi sa zapoti a spolocnymi silami snad davida dotlacime dalej :)
Reagovat
kada.tom
vůbec :-D Rafovu prohru na letošním RG jsem ochoten zkousnout maximálně ve finále s Nolem/Berďou/Gulbou :-D
Reagovat
spaniel
Tak a je hotovo. Teď si představte to skóre, kdyby nebyl Rafa na smrtelné posteli.
Reagovat
Cico93
To neni vtipne
Reagovat
spaniel
Když já nikdy nevím, co ti přijde vtipné a co ne. Snad příště.
Reagovat
Cico93
;))))
Reagovat
Rafaeoli25
Měs celkem pobavil, ale až takový zesměšnění si chudák Lajovič snad nezaslouží :)
Reagovat
Denis92
Berdych - Gulbis 1 kurz 1,59
Bouchard - Suarez Navarro - 3sety kurz 2,15
3,42kurz
Moze byt?
Reagovat
Cico93
Uz 1,6 len to nemá hodnotu
Reagovat
Pe3k
Soupeř tak max do 2 kola, ale to by nebyl Nadal, aby neměl co možná nejlehčí los... Hekalovi nic není, to zas jen Forehandovi lepilo u prdele, že by Nadal mohl dostat klepec i na RG. Vzhledem k směšnému pavouku a Rafítově formě bude David rád, když uhraje ve čtvrtfinále set. Takže jediný kdo může autistu sundat je až Nole v případném finále.

Co už, snad to urve alespoň Lucka :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak sis zase ulevil, spokojenej hnojaři?
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá na zajímavý duel....Doufám, že to malinká Sara ubojuje;)
Je škoda, že to Rafa na centru tak žene, bude se to krýt se zápasem Simony a Sloane....
Reagovat
tommr
dneska to taky přeju Erraniový, protože pro Petru představuje menší zlo. Zatím se mi zdá o něco lepší než Jankovicová ... :)
Hlavně ale doufám, to ženský nebudou moc protahovat, aby se ještě dneska dostalo i na Lucku. Ferrer dostal podle očekávání program na CSL do skluzu a chtělo by to proto trochu urychlit ...
Reagovat
Grape
Já mám obavu, že to dnes bude Lucka těžko stíhat, Jelena se Sarou zatím nehrají zrovna rychlý zápas a po nich Nando s Andym, to asi taky žádná rychlovka nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, jak se to vyvine, teď se Jelena nechala ošetřovat, ale nemám puštěný zvuk, tak přesně nevím, co se stalo....Ale bude podávat na srovnání stavu.
No, dlouhý zápas docela čekám u Nanda s Murraym - tam by se to mohlo dost protáhnout, ale snad se dnes stihne odehrát vše.:)

Prosím tě, tebe to ještě nepustilo s tím, kdo může či nemůže Petru ohrozit?:) Však nejdůležitější je, aby si to uhrála sama - jedno místo tam nebo sem, to neva, ne?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ani u Sáry nemáš puštěný zvuk? :-))
Já myslel, že jen u Maruš! :D
Reagovat
tommr
já bych samozřejmě taky radši fandil Petře přímo při jejích zápasech, ale letos to bohužel není tak snadný. Petra všude vypadává příliš brzo a tak mi nezbejvá nic jinýho než při zápasech jejích konkurentek fandit těm, který pro ní představujou menší hrozbu. Je to otrava, ale zatím se nic jinýho dělat nedá ...
Mimochodem - čet si ten rozhovor s trenérem Lucky Šafářový? Někoho takovýho by Petra taky potřebovala. Se strejdou Kotyzou, kterej je už předem smířenej s tím, že Petru nepředělá se žádný zlepšení čekat nedá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tentokrát nemám puštěný zvuk kvůli tomu, že mám nějakou práci a rušilo by mě to.:)
To výsadní postavení, kdy vypínám kvůli hlasovým projevům na kurtu zvuk, bych přece Máše nemohl odebrat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ještě jsem ten rozhovor nečetl. Mám ho na liště, ale ještě jsem se k němu nedostal.:)
Mi jeden uživatel poslal přepsanou celou verzi toho tištěného rozhovoru Kotyzy z MF, ale taky jsem ho ještě pečlivě nepřečetl. Takže pak mrknu a srovnám to.;)

Nj, ale k čemu Petře bude, když bude na žebříčku pátá, protože je zraněná Vika, když stejně ty výkony na to, aby byla herně v top 5, zatím nemá. Ale po jejím posledním zápase na RG a před jejím nejsilnějším povrchem, který přijde, bych to neviděl pesimisticky. V race je teď, tuším, na 15. místě - a to zatím tak nějak odpovídá tomu, co hraje....
Reagovat
smazaný uživatel
David hrá ozaj ako malý Boh..Prehra v MC može Rafovi pomoct, do stredajšieho zápasu nastúpi s omnoho vacsou pozornostou, ako v prípade, že by v MC vyhral..
Reagovat
smazaný uživatel
ako mohol lajovio prejst do tretieho kola bez straty setu, to mi hlava neberie...neda sa to chapat...ved ma problem uhrat jeden bod a nie to este gam...
Reagovat
steve79
Taky nechápu, hraje tragicky. Lidi by ho měli vypískat.
Reagovat
smazaný uživatel
nezapomeňte, že hraje za úplně jiných podmínek proti titánovi na jeho vlastním zpomaleným kurtu, kluk nemá šanci
Reagovat
gigin
Období silné konkurence. Co jako :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si pamatám, že raz hral Federer semifinále GS s kvalfikantom Volchenlkom z Bielorska..Lajovic v OF je este relatívne normálka..
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo to bol Agassi?..Kazdopádne, uz boli vacsie soky a v neskorsich fazach turnaja..
Reagovat
nitrotaj
Byl to Sampras SF Wimbledonu a jmeno je Voltchkov.
Reagovat
smazaný uživatel
To hrál se Samprasem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Voltchkov
Reagovat
Roger_Federer
To je des co obcas vypotis..bez overeni.
Reagovat
r.Fever
Vazeni, tomu sa hovori " uvadzanie tenisovych statistik na pravu mieru " - rozumej taku, aks vyhovuje nasmu Petkovi.
Reagovat
spaniel
Ale vždyť to je už klasika, pomalu pod každým článkem zapotí nějakou ptákovinu, včera minimálně 2x.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Lajovič na něj nestačí a čekal někdo něco jinýho? On snad může za to, že Almagro a Haas jsou zranění a Sock nestojí za nic? Každopádně ale Lajovič pokroky dělá, když to srovnám s finále DC..
Reagovat
Roger_Federer
Ono, myslenka byla v pohode a poucna historie..ale ten nasilim zakomponovany Federer zavani zboznym pranim..:)
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne Rafa nevypada nijak limitovany..asi nejake sumi opet..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, vy ste tupelá..Sám som dodal, že som si neni istý..Vidím, že včerajšia frustrácia stále pretrváva..A pritom to bola včera taká legrace, sám Roger to vyhlásil :)
Reagovat
Denis92
Nadala na ceste do QF nikto nepreveril co moze byt trosku zradne kedze narazi na Ferrera, ktory hra skvele. Na druhej strane vsak necakam, ze by Nadalov vzal viac ako set..podla mna nema na to psychicky porazit Nadala v tak velkom zapase na 3vitazne sety.
Reagovat
smazaný uživatel
jedine snad ked mu pomozu nadalove zdravotne problemy, ako sa to v ich zapasoch na GS stalo...
Reagovat
smazaný uživatel
držím ti palec i s tvým podáním :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Jeleně. Včera jsem ji viděla chvíli trénovat s Kleybanovou a byla mi docela sympatická.. :-)
Reagovat
rosm
Jankovic na ta jo, pokud nprohrava, tak se chova jako sympaticky, ale jak trochu prohrava, tak rve na sberace a vsude okolo jako pubertacka nevychovana, strasny
Reagovat
Fandina
PetraFans, koukám, že už jsi zpět z RG. Věřím ti, že jsi nadšená a líbilo se ti tam.

Já zase fandím Sáře, když jsem tam byla vloni, tak jsem byla na jejím deblu s Vinci a obě dvě jsou zblízoučka sympaťandy a hrály super.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla jsem tam včera a bylo to úžasný.. :-) Možná k tomu něco nápíšu, jestli budete teda chtít, abych se s tím nepsala zbytečně.. :)
Reagovat
Fandina
Napiš o tom, moc ráda si to přečtu a určitě nebudu sama, tady se píší takové kraviny, že zážitky z RG musí být úplně super čtení a moc ti věřím, že jsi nadšená, znám to z loňska. Už se těším, až napíšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem pro aby jsi něco napsala!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tak já něco nápisu, ale spíš až zítra. Dneska už to asi nestihnu, protože to bude asi děsně dlouhý.. :D Kam se na to budou hrabat montyho příspěvky.:D

Mimochodem monty, viděla jsem Kiki.. :-)
Reagovat
slacker
Ano napis to, rad si to prectu, ale nenapis prosim kraviny jako pise Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
A co ti přijde např. jako kravína??
Reagovat
Fandina
slacker ... ty zase neumíš nic jiného než rýt do druhých a dělat ze sebe blaba, takže lepší kraviny než to co píše slacker.
Reagovat
Fandina
slacker ... blba, blaba ale také, protože to co píšeš ty nemá vůbec ale vůbec logicku, jen útok
Reagovat
Fandina
Napiš co chceš a dej to sem, až budeš mít čas. Nenech se nikým ovlivnit. Pojď!!!
Reagovat
slacker
Promin, ze jsme te vyuzil k utoku na Fandinu. Prece jen kdyz o tech psani kravin se zmini jejich nejcastejsi autorka nejaky ten ironicky koment si to zasluhuje
Reagovat
Fandina
Ty se umíš omlouvat? Tak to je mi novinka, jen pokračuj a čekám na omluvu mně za vulgarity, je vidět, že to umíš, tak ukaž, jak to umíš i na Fandinu ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
No to asi bez zmeny tveho zdejsiho pusobeni nepujde.
Tak jen cekej, cekej a cekej
Reagovat
Fandina
slacker jenže ty jsi neslušný a vulgární, ty se potřebuješ změnit.
Reagovat
slacker
Nekdo holt takove zachazeni zasluhuje nekdo ne.
Reagovat
Fandina
slacker jenže ty nadáváš a jsi neslušný a je to tvoje vizitka a je to fuk proč to děláš, ale ty jsi za blba.
Reagovat
slacker
No to me fakt desne mrzi ze u takovych existenci jako Ty jsem za blba
Reagovat
Fandina
slacker ... myslím si o tobě i jiné věci, ale nemám potřebu to troubit do světa. Slušný člověk nepíše o druhých, ale stará se o sebe a když už píše o druhých, tak slušně. Obávám se, že ty tohle neznáš.
Reagovat
slacker
No jeste ze tak. I tak je tech vecich co troubis tolik a formalni vyhybani urcitym slovum z nich slusne nedela
Reagovat
Fandina
slacker ... jednou pochopíš, zatím se budeš muset hodně učit.
Reagovat
nitrotaj
To je poprava!
Reagovat
steve79
co hraje za tím ten Lajovič je tragédie. Měl by všem divákům zaplatit vstupný.
Reagovat
kadol
Škoda že Lajovič dělá tolik chyb, mohlo to být tak vyrovnanější. Nadal hraje tu svou klasickou pinkanou a čeká na chyby soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
skvěle, bylo by škoda, aby Kevin dostal kanárka, hrál dobře. Takže Davide, teď vyřadit Rafu a je to :) Velká gratulka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co mě tak napadlo, Lunej? Možná to zatím nikomu nedošlo, ale Rafa má zítra narozeniny a ve středu by měl hrát s Davidem. Gól by byl, kdyby ochutnal vlastní medicínu, kterou naservíroval nedávno Andymu a Gríšovi za sebou :D :D Na ten Den poté si počkám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsi vyhrála, Berďa se dostal dál než Féďa, škoda že na jejich souboj nedošlo, teď mi nezbývá, než držet palce Tomášovi, aby ho pomstil :P
Reagovat
smazaný uživatel
nadal si musi pripadat ako na challengri, ale to je len dobre, lebo v dalsom kole nanho nabehne buldog ferrer a nadal nebude stihat... :)
Reagovat
Rafaeoli25
O tom si nech zdát, na předchozích dvou RG nestíhal Ferrer a dost těžce, kolik že za ty dva zápasy dohromady uhrál gamů? :)
Reagovat
nitrotaj
Apríl už letos byl. Rafa na mě tady působí ještě lepší než vloni. Bh píše, serv taky.
Reagovat
Vojtiik
Klaunfaeoli, byl jsi pasovan do nejvetsiho a nejvtipnejsiho obrance rafy tady na foru, gratuluji :D
Reagovat
smazaný uživatel
uvidime pri vacsej zatazi ako je na tom skutocne...
Reagovat
Amputace
Ferrer Rafu na RG neporazí, to je pouze zbožné přání.
Reagovat
Rafaeoli25
A kdo mě ještě pasoval krom tebe? :). Tak ale já se tomu nebránim, jsem jeho skalní fanda a rád se ho kdykoli zastanu, rozhodně lepší než kydat hnůj na jeho soupeře (ať už dotyčný fandí komukoli), nemyslíš?
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa se zdá být po všech stránkách oukej, takže snad ta záda bolí jen minimálně :)
Reagovat
Cico93
Dúfajme že ho to nelimituje vôbec
Reagovat
Rafaeoli25
Dneska servíruje bez problémů, fh i bh taktéž a pohyb taky výbornej, takže snad je to v poho :)
Reagovat
spaniel
Tak to byla minela jak kráva od Dušana :D
Reagovat
Vojtiik
to jo, ale chytit Lajoviče v OF grandslamu... to je masivní walkover:D
Reagovat
smazaný uživatel
to je taková tutovka, že se i 3:0 s kurzem 1,13 vyplatí sázet jako pěkné vylepšení celkového kurzu. :D
Reagovat
makro99
nechápu toto.. já pořád vidím toho školáčka, jak si ho tam stařeček v neděli vodil...
Reagovat
Grape
No kdyby neměl Nadal ty problémy se zádama, tak by to rozhodně tutovka byla, takhle mi to přijde jako zbytečný risk. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty problémy ho nelimitujou (psal spaniel, ten má dobré zdroje), ale musím se přiznat, že v době, kdy jsem to podával, tak jsem o nich nevěděl, jinak bych si to možná rozmyslel. :D Ale zatím je to v klidu, Lajovič ho nemá absolutně čím zaskočit, myslím, že lepší OF si Rafoun přát nemohl.
Reagovat
Grape
Jojo, zatím to vypadá, že ti to hladce vyjde. Lajovič do osmifinále je opravdu luxusní kurz, to Ferrer v dalším kole už bude jiná. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Limitujú ho pri servise..Stací si to overit na oficiálnych stránkach..Spaniel má evidenne zlé zdroje.
Reagovat
smazaný uživatel
Že to jde dneska vidět. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s Lajovicom by vyhral aj v 40 stupňových teplotách..Velmi prijemný súper..
Reagovat
smazaný uživatel
*horúčkach..

Teplota je hovorovo horúčka slovensky..
Reagovat
spaniel
Je to v oficiálním videu, rozhovor s Rafou po minulém zápase, kde říká, že to nijak neovlivňuje jeho hru. Pokud to je špatný zdroj, tak nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Uhádol si, máš zlé info, alebo doučiť angličtinu..

Dnes to hovoril aj pred zápasom, že nemože naplno servovat, ale bude bojovať..A u nás je servis súčasťou hry.
Reagovat
makro99
a psychika dnes: 2 "povinný" výhry už má (včetně obvyklého trápení) za sebou; první nasazenou soupeřku taky a za osmifinále může už být hodně spokojená; takže už ji nesvazuje ani povinnost, ani strach, že nedokáže na GS porazit favoritku; na druhou stranu, další postup by ještě nebyl taková superpecka jako třeba postup do finále, takže ani z tohodle pohledu by nemusela být až tak svázána "obrovskou" šancí... suma sumárum, jsou tam nadějné předpoklady, že by si to Lucka dneska mohla uvolněně užít...
Reagovat
PetaM
Kéž by, kéž by! :)
Reagovat
Cico93
Rafaelo !!!!
Reagovat
spaniel
Davídku, tipl jsem tě ve třech, cos mně to udělal? :/
Reagovat
Cico93
Neviem jak tebe ale mne tb často uchádzajú ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem teď David jede ve velkém stylu, moc pěkně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape, te roztrhnu... mne nutis do prispevku, ale musim ti udelit dutku 1GSL za sireni poplasnych zprav...to se na mne nezlob, ale kdyz to tak vezmu sireji...ze. Tak kdyby nekdo z nas 1GSL tu opet pred turnajem pripomnel, ze Lucka vyhraje GS, nebo ze bude ve druhem tydnu, tak nas poslou do cvokarny;D)

K tomu, aby rict, ze Svetlana vyhraje, nepotrebuji ani tajny zdroj, nebot cela logika rika, ze vyhraje Svetlana...zkusenosti atd.
Jenze tahle konvencni logika se proste neda uplatnovat na WTA sport... podle mne ten tajny zdroj ani necekal, ze ta Lucka bude ve druhem tydnu turnaje...takze je jasny, ze nevi co s tim...jak si s tim poradit;D) Tohle neni ani na rovnitko, ale spis na otaznik, kdyz uz...
Ale mam k tomu pochopeni, ale verejne to sirit jako clen 1GSL? Snad ne....

Takze udeluji ti dutku 30min. kleceni na hrachu jeste pred zapasem;D))) a 100 krat napsat, jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy...;D)))

Jiste muzes namitnout, ze se dava dutka pouze na 15min.... ano, abychom se vyhnuli dalsim dotazum, tech dalsim 15.min mas za to, ze jsi mne prinutil psat prispevek... :D)
Ale jsem velkorysy, nebudu te nutit psat 100x, uz nikdy nebudu stvat Vlka;D)))))

Si myslite chlapi, ze kdyz na prispevky kaslu, ze si tyhle veci nepohlidam...jste se teda prepocitali ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
tak uz jen 99x ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
2. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
3. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
4. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
5. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
6. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
7. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
8. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
9. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
10. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
11. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
12. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
13. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
14. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
15. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
16. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
17. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
18. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
19. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
20. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
21. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
22. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
23. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
24. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
25. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
26. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
27. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
28. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
29. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
30. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
31. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
32. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
33. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
34. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
35. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
36. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
37. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
38. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
39. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
40. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
Reagovat
smazaný uživatel
41. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
42. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
43. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
44. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
45. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
46. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
47. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
48. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
49. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
50. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
51. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
52. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
53. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
54. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
55. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
56. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
57. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
58. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
59. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
60. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
61. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
62. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
63. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
64. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
65. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
66. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
67. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
68. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
69. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
70. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
71. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
72. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
73. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
74. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
75. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
76. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
77. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
78. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
79. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
80. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
81. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
Reagovat
smazaný uživatel
82. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
83. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
84. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
85. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
86. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
87. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
88. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
89. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
90. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
91. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
92. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
93. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
94. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
95. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
96. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
97. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
98. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
99. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
100. jiz nikdy nebudu sirit poplasne zpravy
Reagovat
smazaný uživatel
Na hrachu budu klečet hodinu
Reagovat
gigin
Byls na obědě u Číňanů?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne. Devatnactka je nejlepší. A s kečupem je to úplně špica.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))

...ale ono to je nakonec uz jedno, co tady na tom portalu vlepis...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
třeba ještě dostanu banána
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by bylo (vzhledem k posledni dobe) za odmenu;DDD))) a ne za trest;D)
Reagovat
gigin
že Rafu bolí záda?
Reagovat
spaniel
Podle Nadala to nijak nelimituje jeho hru, takže je jedno zda to ví, či ne.
Reagovat
gigin
Však já vím :)) Taky se mi nezdá, že by byl nějaký chorý...
Reagovat
dadaft
fajn holky, už to nějak ukončete.
letos se tady hrají onačejší zápasy.
tipnu si,
že všechny tři následující budou lepší,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
trochu to připomíná zápas Petry - v samotné koncovce zápasu jde úroveň hry nahoru.
Reagovat
Fandina
Ta poslední výměna na mečbol byla oboustranně excelentní, především od Kiki byly jeden dva míčky snové.
Reagovat
Grape
Taky mě napadla paralela se zápasem Petry. Nejlepší tenis se hrál opravdu až na úplném konci zápasu. :-)
Reagovat
tommr
Bertensová se dostala do osmifinále nějakým omylem a Petkovicová se její hře dneska přizpůsobila. Chvílema ten zápas svou úrovní připomínal slabě obsazený turnaje ITF ...
Reagovat
J.M.
David hraje proti Andersonovi excelentně. Málokdy se Anderson vidí tak bezradný. Celý turnaj je ve formě. Přál bych mu, aby turnaj vyhrál.

Komentátoři Eurosportu se zase podivují, jak je kurt Lenglenové rychlý. Uvažují, že organizátoři na něj možná sypou míň antuky. Djokovič prý říkal, že to je nejrychlejší kurt na RG. Obvykle je výrazně rychlejší než centr, ale dnes to na něm obzvlášť sviští jak někde v hale.
Reagovat
gigin
Ahoj. Koukals včera?
Reagovat
makro99
je li tomu skutečně tak, tak je to na 4. zápas dobrá zpráva...
Reagovat
J.M.
No ano.
Reagovat
gigin
A? Jen mne zajímá, co si o to myslíš. Jeslti nemáš chuť o tom psát, chápu...
Reagovat
tommr
taky doufám, že to Lucce trochu pomůže. Když hrála Kuzna s Petrou na CPC tak jí skoro všechno vrátila - na rychlejší antuce jí to třeba tak nepůjde ... :)
Reagovat
J.M.
Co se týče Ernestse, pořád mi přijde, že to je u něj nahoru dolů. Střídá slabší pasáže s vynikajícími. Samozřejmě, je to jeho styl, ale kdyby to víc ustálil, mohl by být mnohem výš. Tak, jak hrál hned poté, co se vrátil na kurt po pauze, to prostě pálil ze všech pozic a všechno to tam padalo. To by měl šanci proti komukoli. Berdych ale zatím hraje hodně konzistentně a dobře, tak jsem na to zvědavý.

U Rogera mě nejvíc mrzí, že to bohužel nebylo velké překvapení. To trápení trvá už dlouho a na tyhle antukové výměny už je starý. Ernests ho přehrával na bekhendu, byl důraznější a úderově jistější, u Rogera na antuce už je dnes v delších výměnách jen otázka času, kdy to zkazí, skoro každý úder už je nejistý, ani razance už tam moc není.
Reagovat
gigin
Děkuju. V podstatě máš pravdu. Ještě se tu včera objevily názory, že mu to nemusel vracet křižně zpět do BH, ale zkusit mu to dát po lajně do FH. Tam je Gulbis fakt nejistý. Nikdy nevím, jestli to přeletí a když jo, tak kam to spadne. U BH mám u něj 99% jistotu, že to odehraje dobře. No nic no. Berďa tu hraje moc dobře, tím, že vyřadil RBA má u mne pluska, ale zítra si je asi smaže :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
zatím skvěle, pěkně Kevina rozebírá.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, co ten David dokáže vrátit, neskutečný.
Reagovat
smazaný uživatel
Karla > Bušička
Andy > Ferda
Errani > Jankovič
Sveta > Lucy :(((
Monfils < Lopéz
Nadal - Lajovič over
Berdych < Gulbis
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tam chybu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyřídím
Reagovat
Fandina
doufám, že tam jsou dvě chyby ... úsměv
Reagovat
Cico93
Andrea má pekne oblečení ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnesni devaty den na dvorcich pana Garrose bude pro mne zajimavy jen v zenske casti, kde se tesim na Safarovou a doufam, ze pomsti Kvitovou.
U chlapu uz nemam zadneho oblibence ve hre, vcera padl Federer, Gaqsquet i Kohlschreiber a nakonec dostal jeste poradny klepec Tsonga:(((...Tak snad jen Verdasco vs Murray by mohl byt zajimavy match.
Reagovat
VlS
Doufám, že Si Lucka na Petru ani nevzpomene a bude hrát za sebe a pro sebe. Co když Světlana naopak s Petrou mstila Lucku? :-)
Reagovat
Cico93
Tota Bartens čo pojedla? Pome Andrea
Reagovat
dadaft
je dobrá v obraně a umí přejít do útoku - kdyby dlouhodobě udržela tak malou chybovost, tak určitě zajímavá hráčka.
Reagovat
Cico93
Ono na posl. GS vystrelia ttenistky čo potom celý rok nič;(((
Reagovat
dadaft
nervy jsou tady.
Reagovat
vojmut
No ale je to hroznej tenis co obě předváděj :D , třetí set a pět brejků v řadě...
Reagovat
Cico93
A možno bude 6 ;)))
Reagovat
Basa
Díky, je to katastrofální představení:(
Reagovat
vojmut
A ono prý pět v řadě stačilo :), já jsem dneska přišel o iluzi že petkovičová má slušný podání.
Reagovat
dadaft
Andrea je v křeči.
Reagovat
steve79
Teď čtu, že Nadala bolí záda a nemůžu podávat ideálně. Je z toho rozhozený.
Reagovat
Cico93
Aaa uvidíme
Reagovat
steve79
Taková zajímavost :D
Jenže statistika mluví proti Nadalovi. V Paříži nyní drží sérii 31 výher, a když se mu to stalo naposledy, přišla šokující porážka v osmifinále 2009 s Robinem Söderlingem. Šlo o jediný z 63 zápasů na Roland Garros, který Nadal prohrál.

V pondělí ho - opět v osmifinále! - čeká Dušan Lajovič, 23letý srbský tenista, kterému na žebříčku patří 83. pozice
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal prohraje podle mě až svůj 34. zápas v řadě. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Já doufám, že prohraje až tak 55.zápas, takže za tři roky už se Nole dočká :)
Reagovat
smazaný uživatel
Poraďte Monfils, nebo GGL, Verdasco, nebo Murray?
Reagovat
kada.tom
těžko říct ... já tipuju Gaela a Andyho
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě chcu podat, ale Monfils mě v posledním zápase vůbec nepřesvědčil, hrál strašně defenzivně, dva metry za lajnou a kdyby Fognini nepřistoupil na jeho hru a neruplo mu v bedně, tak už Gael může jít tancovat do Londýna.Jenomže, zas u něho člověk nikdy neví.
Murray: Verdasco, to je ještě větší dilema, Nando je něco jak Monfils, když se dobře vyspí hraje jak TOP 10, pokud by zahrál svůj TOP Andyho asi porazí, ale jaká je záruka? :D No asi tyto dva zápasy vynechám, těžké sázky.
Reagovat
kada.tom
tak si dej overy ... nebo počty setů ... pochybuju, že oba zápasy budou jen na 3 sety :-D zvlášť Andy-Verdasco by mohla být další pěkná pětisetovka :-D
Reagovat
dadaft
jsem z té Kiki Bertensové nějaký zmatený.
zdá se mi, že hraje rozvážně a zároveň odvážně - což by se mělo vylučovat.
no nic.
každopádně ji tenhle turnaj sedl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten rozhovor s trenérem Lucky, o kterém psal VIS už je i na netu.
http://sport.idnes.cz/kouc-safarove-na-roland-garros-de7-/tenis.aspx?c=A140601_203249_tenis_par#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
tommr
zajímavej rozhovor. Ten trenér působí inteligentně a sympaticky zároven. Jakej rozdíl oproti vyčpělýmu Kotyzovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a Goliáš na scéně :D Uběhat, uběhat, uběhat, to Davide zvládneš :)
Reagovat
tommr
přeju Andersonovi, ale nejspíš vyhraje Ferrer. Hlavně ale at moc dlouho nezdržujou - chtěl bych ještě dneska vidět zápas Lucky ...
Reagovat
kada.tom
dneska fandím: Bertens, Sáře, Sloane, Lucce, Kevinovi, Rafovi, Gaelovi a Andymu

a reálně výsledky vidím: Petkovic, Sára, Sloane=Halep, Lucka, Ferrer, Rafa, Gael=GGL, Andy=Verdasco
Reagovat
Cico93
Nemas rad Andreu?
Reagovat
kada.tom
je to Němka, takže ne :-)
Reagovat
Cico93
Nechápem ako nemaš rad nenemcov? Prečo ?
Reagovat
kada.tom
to je na hodně dlouhý povídání a na to já nemám čas, sorry :-D
prostě Němce a Slováky nemám rád, nikdy světu nic dobrýho nepřinesli :-)
Reagovat
Cico93
Ci Boha toto je moc, teba len ľutovať ;)))), to ani komentovať nemá význam zle mi z toho je ;(((((( smutné
Reagovat
dadaft
tak já dodneška používám německé audiofilské zesáky Grundig V7000 a předzesák Grundig SXV6000 a nic pod 100t ze současné produkce se s nimi nemůže měřit.
:-))
nikdo tě nenutí je objímat na potkání, ale nehrotil bych to.
Reagovat
kada.tom
jasně, každý na to můžem mít jiný názor, to je v pořádku :-)
Cico se ptal, tak jsem mu odpověděl, no :-)
Reagovat
Cico93
Nemecko nič dobré nedalo svetu to je jaky nezmysel, nemci su 3 najsilnejšou krajinou sveta, parádne autá vyrábajú, ale kadlec si myslí, ze to tam funguje jak za Adolfa ešte;))))
Reagovat
PetaM
Je to jeho názor, tak nechápu, proč se do něj musíte navážet ;) Hlavně ty, Cico, kdyby napsal jen to, že nemá rád Němce, tak to přejdeš, ale že tam přidal Slováky, tak budeš furt rýpat. Někdo je prostě nemá rád, se s tím smiř no. Někdo kvůli Adolfovi, někdo kvůli tomu, jak mluví. A našlo by se spousta dalších věcí. ;)
Reagovat
Cico93
Ja reagujem nato, ze napisal ze nic nedali svetu
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Slováci světu nic nedali? Vždyť Cicko je úplný dáreček :D:D:D
Reagovat
Cico93
Och táto bolo vtipne ;)))) vy ste toho svetu neskutočne veľa dali, na čele s klaunom na hrade ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď vztahovačný, byl to přece jen vtip ne? :D Snad mě znáš, navíc já tyhle národnostní kecy nemám ráda.
Reagovat
Cico93
Ok ale, že nemci nedali nič svetu totu somarinu napíše len Kadlec. UZ ked ich nemá rád tak nech napíše dajaký normálny dôvod a nie také klamstvo.
Reagovat
smazaný uživatel
sáhni do svého svědomí, tys tu taky vířil tyhlety kecy, jen si vzpomeň, takže i tobě doporučuju koupit velké koště na vlastní práh :)
Reagovat
Cico93
A to nemá význam, spaniel má pravdu, Kadlec dakedy vypustí hocjaku kravinu;))))
Reagovat
smazaný uživatel
taky vypouští kraviny :D:D
Reagovat
Cico93
A to každý vypustí sem tam;))) ale nanho nemá nikto ;))
Reagovat
PetaM
Tak tos nám to natřel, že my jsme světu nic nedali. Mě třeba absolutně nezajímá, co Češi světu dali. :D :D Klaun na hradě? Lepší klaun, než spící klaun ...
Reagovat
Cico93
Gasparko uz odchádza chvalaBohu ;))))
Reagovat
PetaM
Já sice mluvil o našem "knížeti", no ale to je fuk :D :D :D :D
Reagovat
Cico93
Tá ten Zeman to je fakt klaun, )))), ale zase tam na výber nebolo ten rakúsky Svajceneger tiež nič moc
Reagovat
PetaM
No, z těch dvou, co zbyli, byl menší zlo :D A však je to stejně jedno, jsme parlamentní republika, takže prezident je skoro k ničemu :D Aspoň má kdo bydlet na hradě :D :D
Reagovat
Cico93
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak dneska tam vidim par vyrovnanych zapasu, errani, monfils, murray, safarova, bude na co koukat, skoda ze ja budu vetsinou sledovat jen cisla...
Reagovat
Jan
Jak se koukám na tu anketu na TP, která tenistka zvítězí na FO, už tam zbyla z uvedených jen Halepová. Pěkné :)
Reagovat
Jan
A Šarapová.
Reagovat
Grape
A Šarapovová :-)
Reagovat
PetaM
A ještě "někdo jiný" :D :D :D
Reagovat
Cico93
Ja hlasoval za Mariu;))) este pred začiatkom RG
Reagovat
makro99
já hlasoval "někdo jiný" ;)
Reagovat
Jan
Za někdo jiný je tam Na-Li, Radwaňská, Kvitová, všechny už jsou venku. Zbývají jen ... a to už je zcela zanedbatelná záležitost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska v mužské části snad jeden zajímavý zápas. David i Rafa své soupeře zmáknou ve třech, Gael si doma poradí s Garciou-Lopezem, toum dochzáí síly, však hrál na 5 setů s tragédním Youngem. Andy-Nando bude ale snad paráda, doufám, že se šťastným koncem pro Andyho. Na antuce spolu nehráli ještě, trošku mě děsí, jak si Nando vytřel kurt s Gasquetem. Ale pořád je to labil, takže kdo ví. Snad se potvrdí Andyho dobrá bilance proti levorukým hráčům.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy-Nando z "mojeho pohledu" téměř nezajímavý zápas. Ne jak ve Wimblu, kde byl na Nanda kurz něco přes 10.
Reagovat
Fandina
líbí se mi jak hraješ v poslední době s přehledem a tolik se nevyhazuješ, držím palce a pokračuj ve zdejší jízdě. Šafi pojď pojď pojď!!!
Reagovat
A.R.R.
bude krásný den, Lůca a Jelena postoupí :-)
Reagovat
VlS
Mladé Frontě ( papírové ) je krátkej rozhovor s Robertem Stackleym, trenérem Lucky. Je tam na první pohled viditelnej rozdíl od rozhovoru s Davidem Kotyzou. Rob Lucku vede, nutí a cepuje k trpělivosti, zřejmě občas i notně zvýšeným hlasem. Asi neříká " to je Lucy a její hlava". Stojí to za přečtení.
Reagovat
Fandina
Díky za info, přečtu si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se dnes nejvice samozrejme tesim na Lucika. Pak na Andyho, to podle me bude hodne dlouhej zapas. Kevina bohuzel neuvidim ale doufam, ze Davida zde potrapi vice nez minuly rok...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga s Kvitim budou soucasti exhibicni smisene ctyrhry v Eastbuene 15.6.. Vydelek z akce ?Rally for Belly? bude vjenovan akademii Eleny Baltachy. Eleninu pamatku take stejnou akci ucti v Queens clubu Andy Murray a Ross Hutchins ve smisene ctyrhre po finale singlu. V Birminghamu na Aegon Classic zase odehraji exhibicni ctyrhru Martina Navratilova, Anne Keothavong, Tim Henman a Jamie Murray. Detaily v linku.

http://www.lta.org.uk/fans-major-events/LTA-summer-grass-court-events/Aegon-International/News/2014/Radwanska-and-Kvitova-to-Rally-for-Bally-in-Eastbourne/
Reagovat
A.R.R.
Na tu exibici se už moc těším :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední zápas na SL!:)

Nechci nic zakřiknout, proto nic nepíšu přímo - ale Šarapáci a i ostatní, tak nějak zapomínají ještě na jednu soupeřku, která je v pavouku....A s ní Maruš zápasy rozhodně ráda nemá.;)

Ale tak je to dobře, hezky polehoučku, potichoučku....., žádné haló kolem toho.;))
Reagovat
Roger_Federer
Pokud by kocka o ktere mluvis, dokazala vyhrat tento turnaj, byl by to sok stoleti.
Reagovat
VlS
Oskare psssst, potichoučku, polehoučku 1 GSL
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak to je hodně nereálné. Pokud si Máša udrží svuj standart, mela by mit titul jasný. Jediný, kdo by ji to mohl překazit je možná Halepova, ale když se sesypala ve finále v Madridu, tak si myslím že psychicky by to nezvládla. Jinak doufám, že ta opice Navarrova už vyletí. Myslel jsem, že je to ženská dvouhra.. takovahle obluda..divim se, že ji tam vubec pusti..
Reagovat
dadaft
o zápasu dne nemůže být pochyb. ))

ale hodně se taky těším na první velkou Simoninu zkoušku.
Reagovat
smazaný uživatel
obluda ses jedine ty! ;)
ty koukam uznavs jen ty urvany marfusky, vid?
Reagovat
A.R.R.
Já sice uznávám, že Carla není příliš hezká, ale to snad není na kurtu rozhodující kritérium....já myslím, že tam hraje roli tenisová krása ;-)
Reagovat
rosm
ty jsi zebrak ubohej
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, já vím....pssst a hezky tichounce - 1GSL.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi žebrák. Máše nesaháš ani po kotníky :P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na souboj Sloane a Simony se jsem taky hodně zvědavý, to mi ráno v té rychlosti úplně uniklo.....
Tříseťáku bych se vůbec nebránil....
Reagovat
smazaný uživatel
Pravdu máš.:D))
Reagovat
rosm
ty jsi ubohej, ja proti Sharap nic nemam na rozdil od ostatnich tady zoufalcu, ale proti tvym kecum, kdo je jakej viz. Suarezz, ta krasavce nebo co
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist