9. den v Melbourne: Berdych o semifinále proti Djokovičovi

21. 1. 2013, 22:00
Previews 137
V úterý na Australian Open začnou už čtvrtfinálové souboje, do kterých zasáhne i Tomáš Berdych. Souboj o první melbournské semifinále svede s trojnásobným šampionem a světovou jedničkou Novakem Djokovičem, se kterým vyhrál jediný z 12 vzájemných zápasů.

Poslední český tenista ve dvouhře na Australian Open Tomáš Berdych bude hrát v úterý čtvrtfinále se světovou jedničkou Novakem Djokovičem od 9:30 hodinSEČ. Zápas je na programu v atraktivní 'night session' na hlavním dvorci, jenž nese jméno legendy Roda Lavera.

Pátý nasazený Berdych prošel prvním týdnem v Melbourne hladce bez ztráty setu, Djokovič alepatří na okruhu k Berdychovým nejméně oblíbeným soupeřům. Z dvanácti zápasů zvítězila česká jednička jen jednou, před třemi lety ve Wimbledonu, a posledních devět vzájemných duelů vyhrál Srb. Berdych se pokusí porazit Djokoviče poprvé po devíti prohrách v řadě. Se srbským favoritem ve stejné fázi už na Australian Open prohrál předloni, kdy spolu hráli rovněž v Rod Laver Areně ve večerních hodinách.

"Novak je šampion, skvělý hráč, ale nechci končit stejně jako v posledních dvou letech. Budu bojovat, abych to změnil," řekl Berdych. Ve čtvrtfinále v Melbourne vypadl i loni, kdy prohrál se Španělem Rafaelem Nadalem. "Doufám, že bude platit do třetice všeho dobrého, že to vyjde," přál si Berdych. 

"Na Djokoviče musím vytáhnout to nejlepší a doufat, že nebude mít svůj nejlepší den, pak se může stát cokoli," řekl Berdych. "Musím každý detail své hry dotáhnout k naprosté dokonalosti, abych takového hráče mohl porazit," řekl Berdych. 

Naopak dvojnásobný obhájce titulu Djokovič musel v neděli absolvovat pětihodinovou osmifinálovou bitvu se Švýcarem Stanislasem Wawrinkou, jehož zdolal až 12:10 v páté sadě.
"On je skvěle připravený, na tyhle maratony je zvyklý. Jeho to spíš, bohužel, mentálně posílí," řekl Berdychův trenér Tomáš Krupa novinářům v Melbourne. 

A sám Djokovič se neobává, že by se po pětihodinové bitvě s Wawrinkou nestačil fyzicky připravit. Podobné situace už totiž zvládl, naposledy loni v Melbourne v semifinále a finále. "Už jsem to zažil. Pamatuju si, že jsem vyhrál nad Murrayem v semifinále po pěti hodinách a pak hrál skoro šest hodin proti Rafovi. Vím, že znovu získám síly. Mám to v sobě," uvedl Djokovič. 

Pokud Berdych Djokviče porazí, stane se prvním českým semifinalistou Australian Open po jedenácti letech. Naposledy to dokázal Jiří Novák v roce 2002. Berdych by se zároveň stal teprve druhým českým hráčem v Open éře, který by si zahrál semifinále na všech grandslamových turnajích. Tím jediným je dosud Ivan Lendl.

V cestě do finále bude vítězovi stát lepší ze španělského dua David Ferrer a Nicolás Almagro. Zatímco pátý hráč světa Ferrer už byl v grandslamovém semifinále několikrát, sedmadvacetiletý Almagro bude hrát o své první semifinále. Jenže s o tři roky starším Ferrerem prohrál všech 12 vzájemných zápasů. 

"Je to pro mě velká příležitost dostat se do semifinále. Jsem připraven bojovat. Jsem zdravý a spokojený se svou hrou. Myslím, že teď hraju opravdu dobře," těší se na čtvrtfinále Almagro. "On (Ferrer) trefuje míčky s velkou sebedůvěrou, uvidíme, co se v úterý stane," dodal.

Teprve podruhé v kariéře může postoupit do grandslamového semifinále světová čtyřka Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka, jež letos ve 13 zápasech ještě neztratila ani set, se utká s finalistkou z roku 2011 Číňankou Na Li. Ta letos prohrála pouze jedno utkání, v Sydney právě s Radwaňskou.

Loňský čtvrtfinálový souboj si zopakují Rusky Maria Šarapovová a Jekatěrina Makarovová. Světová dvojka a vítězka z roku 2008 Šarapovová letos v Melbourne ztratila v osmi setech jen pět gamů a s Makarovovou ještě nikdy neprohrála. Soupeřka bude usilovat o své premiérové semifinále.

- Program 9. dne na Australian Open -
(úterý 22. ledna ... začátky od 01:00 SEČ)

Rod Laver Arena:
Li Na (6-Čína) - A. Radwaňská (4-Pol.)
Ferrer (4-Šp.) - Almagro (10-Šp.)
Makarovová (19-Rus.) - Šarapovová (2-Rus.)
od 9:30 hodin
Djokovič (1-Srb.) - Berdych (5-ČR)


kompletní program 9. dne

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

137
Přidat komentář
Pe3k
Co myslel Tom tím, že turnaj teprve začíná? On si před zápasem opravdu myslel, že Noleho porazí? Rozhodně tak nehrál. Od první výměny byl vystrašený a dobrý tenis hrál jen v druhém setu a posledním gemu a to prostě nestačí...

Djokovic je pro něj moc těžký soupeř, na dalším turnaji bude rád za Federera či Murrayho jejichž styl mu sedí. I tak to byl solidní turnaj a vzhledem k jeho postavení v žebříčku, je právem tak kde je a tam taky patří.
Reagovat
tommr
jj přes Djokovice a (zdravýho) Nadala Tomáš už nejspíš nikdy nepřejde - ten komplex méněcennosti co má vůči nim je už příliš pevně zažranej ...
Jinak ovšem Tomáš na AO odved dobrou práci a upevnil si šestý místo - na sedmýho Del Potra si dokonce nahrál 270 bodů ... :)
Reagovat
spaniel
Myslel tím to, že v jeho postavení je povinnost projít prvním týdnem a až teď se ukáže zda bude AO úspěchem, nebo jen splněnou povinností.
Reagovat
Fandina
Taky tím chtěl říci, že co se týká žebře, porazil ty za sebou a teď má před sebou úkol, porazit i ty před sebou.
Reagovat
Malda
To je naprosto přesné vyjádření, Berdych byl od začátku VYSTRAŠENÝ. Nevím proč třeba nezkusil hrát více na riziko a tvrději, protože podle předchozích zkušeností mohl tušit, že pokud sklouzne k "pinkané", tak je to cesta do pekel. Dnes to opravdu o fyzičce nebylo, protože Novak se ani nezapotil ;-)
Reagovat
Reti64
Stále stejné, Djokovičovi stačí na Berdycha tréningový výkon. Počet nevynucených chyb nedává naději.
Reagovat
smazaný uživatel
Treba zapracovat na backhandu:D)
Na trave se znovu potkaj, tam uz to pude, to pude...:)

Gratulace Djokerovi, pekne chlapec hral, to co jsem videl! V poslednim jsem veril jeste v brejk, ale Djoker to ustal. Komentatori v srbsku pochvalil Tomasa, toz jeden set a pochvala srbu:) Neni to, co bych si uplne nej pral, ale dnes se s tim spokojim:)
Reagovat
Fandina
Nole byl lepší, ale druhý set super, příště všechny tak a bude to. Tak příště !!!
Reagovat
Malda
Příště až budeme mít suchý "hříště" :D
Reagovat
Fandina
Příště se snad povede Noleho přehrát. Dneska na něj Tom neměl, ale lepší se v bilanci s ním :) přidal set, tak možná příště budou dva a pak tři ... úsměv
Reagovat
Malda
Však jasné, to bylo pouze popíchnutí myšlené ze srandy.
Reagovat
Fandina
Malda ... to byl šprým ... super rým ... tak ještě a příště a hřiště
Reagovat
tommr
Djokovic je prostě ve všech směrech lepší. Pokud chce Tomáš někdy vyhrát GS tak mu musí někdo Djokovice odstranit z cesty - on sám přes něj nikdy nepřejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
potvdrdil Nolemu dobrej mic:)
Reagovat
smazaný uživatel
dal Tomovi opakovani servisu:)

Jeden set je pekny:) Toz dufam, ze jeste Tom zariskuje:)
Reagovat
tommr
při podání Djokovice uhrál ve čtvrtým setu zatím jen jeden jedinej míč ...
Reagovat
smazaný uživatel
porad Toma tlacim, co sa da:)
Reagovat
smazaný uživatel
porad Toma tlacim, co sa da:)
Reagovat
tommr
ten výkonnostní rozdíl mezi oběma hráčema je bohužel až příliš markantní ...
Reagovat
Denis92
ach jaj..Berdych dokaze podavat zivotne vykony len proti Federerovi :/
Reagovat
Padme
:-( taky mi to tak přijde.
Reagovat
Padme
ale buďme upřímní, prostě se to u Tomových protihráčů odvíjí od kvality returnu a způsobu hry. Proto na Rogera umí a na Djoka ne. Pro Fedexe jsou servismani a bombeři prostě větší problém než pro Djoka a jeho return, toho spíš potrápí technici.
Reagovat
spaniel
TO je ale blbost.
Reagovat
Fandina
Tak Tome čtvrtý jako druhý ... pojď pojď pojď
Reagovat
Malda
Já prostě nerozumím tomu proč Novak začne hrát až když začíná téci do bot. On na to jednou dojede.
Reagovat
tommr
tak vyburcoval Djokovice. Třetí set je ztracenej ještě dřív než pořádně začal ...
Reagovat
Alois_Mlok
Tak Djokovič nevyhraje ve třech ale ve čtyřech setech no...
Reagovat
tommr
po tom prvním setu jsem čekal, že se jako obvykle sesype, ale on se dokázal sebrat. Zdá se mi, že na Djokovicovi se začíná projevovat určitá únava a nervozita. Čím dýl se bude hrát tím líp pro Tomáše ... :)
Reagovat
spaniel
Presne. Cim dele, tip lepe. A Tomas zda se vyzral. Netrapil se se slabsima, pusobi v pohode. A je taky na case, aby s nim pocitil porazku i nekdo jiny nez Roger. Hru na to ma.
A Novak neni v optimalni forme, docela kazi. Ale cesta daleka, ted navic v problemech...
Reagovat
J.M.
Naopak mi přijde, že Tomáš už dobrou hodinu mele z posledního, a Djokovič je pořád stejně svěží jako před začátkem turnaje. Přes výdrž určitě cesta nevede.
Reagovat
spaniel
Kurna, ale nema byt z ceho unaveny...jedine snad to veslovani + Ester.
Reagovat
Fandina
Tom nevypadá unaveně, ale ty dlouhé výměny už proboha ne ... třetí set zase v pytli, tudy cesta nevede ...
Reagovat
Fandina
Nebo dlouhé výměny ano, ale vítězně ... Tome pojď
Reagovat
Nancy_z
Tak konečně je to vyrovnaný tenis, kéž by to tak pokračovalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, ten bekhend, kterým odvrátil brejkbol, byl famózní.
Reagovat
dadaft
já bych se na tom kurtu pos.al, pobl.l a museli by mě odnést na nosítkách...
Reagovat
spaniel
Snad se ted nezakucka. To by byl konec.
Reagovat
Fandina
Druhý set v kapse ... Nole řádí ... Tome musíš přidat ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
no už jsem myslel, že to Tomáš zase psychicky nezvládne a nebude schopnej dopodávat, ale naštěstí to dopadlo dobře ... :)
Reagovat
rubens
Koukám Tom hlava v pořádku (téměř), na rozdíl od Djoka, který s tím má problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim bych to nevidel ztracene
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně začal hrát, ten první set byl jak od hráče druhé padesátky snad.
Reagovat
spaniel
Tak Tom zacina hrat :) Snad mu to vydrzi.
Reagovat
vendulkabendulka
To jsou neskutecne veci co dokaze Djoker na hardu doklouzat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo kvalitní stream? Jsem na WIFI Masaryčky tak snesu i nejvyšší kvalitu :D
Reagovat
Padme
http://www.frombar.tv/c-4.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://liveprenosy.net/tenis-prenosy/
Reagovat
smazaný uživatel
Díky díky, btw: Co tam ten Tomáš zas dělal??? Pořád ta samá pohádka, ještěže sem na něho nevsadil, jak jsem zamýšlel...
Reagovat
smazaný uživatel
http://atdhe.so/watch.php?id=571768
Reagovat
Alois_Mlok
Prej že na něho vletí...
Reagovat
Pe3k
Procitnutí pro Berdycha a všechny ty naivní blázínky co tu včera psali jak Tom porazí Djokovice...
Reagovat
Fandina
Vždyť on vůbec nehraje ... co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
co říkáš ted, chytrolíne?
Reagovat
Pe3k
Že Djokovic vyhraje 3:1...
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojchyba jen podtrhla celej vykon v prvnim setu...

Druhej bude treba lepsi...
Reagovat
spaniel
TAk to je spatne. Tomas prohraval jeste nez zacli, zacal strasne nervozne, neveri si ani na podani, ani na servis. Snad to z nej v prubehu utkani spadne a zacne to tam strilet, jinak to je pryc za 90 minut.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá se na to dívat. Tomáš hraje na jistotu, neriskuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo mu poradil proboha, aby se poustel do dlouhejch vymen a cekal na chybu Djokera? To nejni mozny, jestli nezacne riskovat a nebude to vychazet tak je za 2 hodiny hotovo mozna i driv....
Reagovat
smazaný uživatel
nejen ze to Tomovi nejde, ale ja zapomnel o skoleni:D)))

Tak tu neco obcas pisnete, pak si prectu jak to vypadalo...
Reagovat
smazaný uživatel
snad se Tomáš neposere :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne nemuze hrat na delsi vymeny od zakladni...takhle neda Djokera, ani nahodou:)
A Nole zacal dost aktivne, takze prvni set je asi uz v haji...
Reagovat
Fandina
Je to tak, Nole od začátku na plné koule, takhle ho Tom nedá :)))
Reagovat
Heather_Fedex
musis myslet pozitivne....pojd pojd pojd
Reagovat
smazaný uživatel
po takhle prohranem prvnim setu Berdych už nevyhraje, on nema takovou mentalni silu aby se nakopl.
Reagovat
Fandina
Heather ... já ani jinak než pozitivně myslet neumím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychu dik, žes mi dokazal že se pletu, ale ke konci ses připosral dost :D
Reagovat
smazaný uživatel
ok Tom, takhle na servisu az do konce zapasu:)
Reagovat
spaniel
Tak pojd Tome! Ted nebo nikdy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co?! Ses ready?:) Ogari su uz na place, chlape:) Kolik mas tlak:D)
Reagovat
gigin
Nejsu :))) Komentuje Libor, jsem zvědavý, jak se k tomu postaví :DDD Tlak nevím. Buší mi hercna a třepu sa, jak drahý pes....
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) Ja to sleduji samozrejme se srbskym komentarem:D))) Takze jsem zvedav jak se k tomu srbove postavi:)))

Toz tak, ja tlacim Valacha se srbskym komentarem, Ty tlacis Noldu s ceskym komentarem:) Tak to ma byt:)
Reagovat
Fandina
Libor je profík ... postaví ses k tomu čelem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk jde večer spát s tím, že Ferrer jasně vyhraje, bilance 12-0 hovořila jasně pro něj. Pak vstane a zapne záznam, kde Almagro podává na vítězství. Zapne internet a zjistí, že stejně Ferrer. Wow, co se tam dělo? Nedokážu si představit jedinou zbaň, kterou mohl Almagro Davida tak dlouho přehrávat.
Reagovat
Matti
No přirovnal bych toto utkání k zápasu Novaka s Wavrinkou. I Nikolas tam vystřihoval jeden krásnější jednoruč než druhý a Ferrer na jeho poměry dost kazil. V pátem setu už to byla formalita, když Almagro byl viditelně limitován a hrál bez pohybu.
Reagovat
Matti
Ttím přirovnáním jsem myslel styly hráčů, poněvadž kvalitou byl zápas Noleho s Wavrinkou lepší. V dnešním utkání bylo o hodně více nevynucených chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc. Já čekal tři sety pro Ferrera, tak mě to zaskočilo, i když vím, že Almagro dokáže zahrát výborně.
Reagovat
Matti
Ja jsem viděl Ferrera s Nishikorim a měl jsem pocit, že trochu ztrácí tu svou super formu. A utkání s Almagrem to potvrdilo, Nicolas při prvním podávání na zápas netrefil dva lehčí beckhendy po lajně a bylo zle pro něj. Čekal jsem, že se sesype už v následujícím setu, ale to zabojoval ještě, ikdyž hodně tomu pomohl i David a oba byli nervozní.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Díky, tak mě ani nemusí štvát, že čtvrteční semifinále neuvidím kvůli zkoušce, stejně si ho Djokovič povodí.
Reagovat
Malda
Tak doufám, že to Nole dnes zvládne a nebude si to zbytečně komplikovat ;-) Jestli to nedá, tak si to "hodím někde do průvanu" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Psychicky najlabilnejší tenista prehrá z 2:0 na sety. To mu do budúcnosti len a len pomôže :))

Zo zápasu som nevidel ani fiftín, mohlo to byť však veľmi zaujímavé. Čo je horšie, zrejme neuvidím ani fiftín druhého štvrťfinále..Takže Nole, snáď..
Reagovat
anajka
Davidko to dal, blahoželám. Videla som to len od stavu 4:4 vo štvrtom sete a David preukázal, že je obrovský bojovník, že hrá až do poslednej loptičky. Almagro už záver piateho setu vypustil, ale hádam takúto prehru ľahšie znáša, keďže prehral s kamarátom.
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro by se měl nechat vyšetřit v blázinci, takhle podělat vyhraný zápas!!! Nebyl schopnej 3x dopodávat jako nějaká ženská. Velká škoda. Pro soupeře v SF je určitě výhodnější dostat jeho než Ferrera.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až se tady někdo zase bude navážet do WTA, jaké to jsou labilky atd., že nedokážou doservírovat zápas, nechť ať si vzpomenou na tento zápas :D
Jinak je to pěknej zápas, ale bohužel, jak to protahujou, tak neuvidím Marii :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Zakladam nove vlakno:))) 5:5 :)
Reagovat
tito
brek, rebrejk, brejk, rebrejk, brejk. ??????????
Opět jediná možnost pro Davida. Já už se u monitoru jen směji. Zoufale. :-)
Reagovat
tito
Rebrejk. V tomhle setu již desítky BP... TB....
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))))) vse v brejcich:)
David pod tlakem instinktu preziti, jak jsem psal, verim, ze instinkt ho dostane do pateho setu...a teprve zacne draaamo:)
Reagovat
tito
Měls pravdu, jdeme do pátého :-) Ale Nico má problémy s tříslem.
Bohužel se za chvíli musím přemístit z A do B.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo potvrzuji, bohuzel Nico zacina mit zdravotni problemy...ale uvidime.
No ja asi moc ne, take se musim premistit z A do B :D)
Takze vse dobre preji pri premistovani, u mne situace zima strasna vsude snehu, ze sa v tym clovek ztraca:)
Reagovat
VlS
Karkulky došly, tak zpátky na tenis portál? :-)
Al Magro je fakt Al Magor - Petra v trenýrkách, v rozhodujícím momentu se nesmyslně vyhodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Cus,
potvrzuji vse poctive sezrano:)

Ale uz musim letet, zahajuji premistovani z A do B:)

Jinak si mysli, ze ti dva, pokud nico vydrzi se zdravim, budou pinkat do obeda. on i ten David je tak trochu aut. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co na to rikate?:)
Reagovat
tito
Zatím jsem viděl jen pár gemů. Ale poslední dva - rebrejk a následně výhra vlastního u Davida je parádní tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis, ze David jeste otoci? Zatim to vypada, ze by mohl, hned, co jsem vstal za stavu 2:0 pro Nica, tak Davida tlacim, co sa da:)
Reagovat
tito
Je to tam. :-) Chtělo by se křiknout Vamosss!, ale to by asi bylo nepatřičné, když se mydlí bratři. No David pochopil, že mu zbyla jediná možnost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj. Posloucham spanelsky ES :) Tam rikaji porad dokola, ze nejhorsi je hrat proti kamaradovi.
No ale je videt, ze se konecene David rozhodl, ze se fakt - jak pises - neda uz nic delat, nez hrat, ale je to dobry kamos, dal mu 2:0 fora na sety:) a jeste moznost servirovat na vitezstvi v zapase, toz to se ceni:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se z neho zvencnu, z toho Davida. Dalsi brejk:D))))
Reagovat
tito
Opět brejk Nica. Já se z toho p....... Takových UE.
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Tak chlapci jsou na sebe hodni:))) 2:2
Ale ten jeden vitezny mic Nica, byl opravdu paradni. Spanele to vyjadrili asi takhle:)
Increible punto de genio Nico :D))))
Reagovat
tito
Nico chce vyhrát a David se stále nerozhodl, jestli mu to dopřeje či nikoliv. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Toz snad to dotahne aspon do TB...a tam se pod velkym napetim rozhodne spravne, pod tlakem instinktu preziti:)
Ovsem v tom pripadnem patem, to si radeji ani nepredstavuji...aby se nam ten David tam nerozhodoval az do zitrka:)))
Reagovat
tito
Nico brejk. Ale teď si to uhrál sám, bez kamarádské výpomoci.Tak uvidíme. Jo, varianta Isner Mahut je na místě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
rebrejk:D)))
Aby nepinkali jeste do obeda:)
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) tak ted je to takova brejkovana:)
A opet Nico jde servirovat na vitezstvi v zapase, toz ten David je nepoucitelny:)
Reagovat
tito
Brejk, rebrejk, brejk. Mám pocit, že je konečná. Nico hraje opravdu skvěle a podává lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Verim v paty set :D))) uz 0:30 :D)))
Reagovat
tito
:-)))))))))))))))))))))
By si měli hodit mincí, kdo to dnes dá.
Reagovat
smazaný uživatel
A brejkovana pokracuje :D)))
Reagovat
vendulkabendulka
Nejspis nebudete souhlasit, ale ja myslim, ze i kdyz Tomas pres Noleho projde (a sanci nejspis ma) na Ferrera v dalsim kole stacit nemuze. Videla jsem Ferrera s Bagdatisem i Nisikorim a to byl naprosty 'vymaz z kurtu'. Pokladam jej za finalistu letosnich AO.
Reagovat
historik
taky jsem nad tím už uvažoval a ferrer tady zatím působil nepřekonatelně a když přičtu to, jak nedal Tomovi v předchozích zápasech žádnou šanci...:-( ale je předčasný o tom spekulovat, ani jeden z nich nepostoupil, navíc almagro teď získal break a vede 4:3
Reagovat
vendulkabendulka
Hoho, tak tomu se u nas rika 'nacurat si do bot' :) Ja tady adoruji Ferrera a on panacek uz prohrava 0:2 a buhvi jestli neprohraje ve 3 setech. Pekne jsem si zavarila :D
Reagovat
gigin
David to ještě otočí!! Co? Ne? :-OO Jo!! :)))
Reagovat
tito
Sotvaže probuzen, taky se nestačím divit. Davidovi to dnes nejde...
Reagovat
gigin
Jééé. Ahoj!! :)) Už sis koupil ty Hallo Kitty boty? Doufám, že mne v nich přivítáš v létě. Hodím otočku zrovna na nádru a valím zpátky dom :DD
David :((( Muselo by se teď něco stát...
Reagovat
tito
-DDD Já psal, že kdybych je měl, tak bych je nosil. Ale by mi je musel někdo dát, páč já bych si je nikdy nekoupil.
No David hrozně chybuje, je to hlavně o něm. Alespoň co momentálně vidím.
Reagovat
gigin
Jestli Nole vyhraje letošní AO, tak ti je koupím!!! :DD
Teď se to zlomilo!! Uvidíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole letos AO nevyhraje:) a Valassko dnes bude slavit :D))))
Reagovat
gigin
tak aspoň nebudu muset kupovat titovi ty srandovní cvičky a ušetřím trojku :)) Jinak, dobré ranko...
Reagovat
gigin
Vidíš? Co jsem říkal!!
Reagovat
smazaný uživatel
Toz dobre, dekuji, tobe take dobre ranko ogare:)
Vidim, ze sa uz nemuzes dockat:)
Reagovat
gigin
Staří ko*oti už toho moc nenaspí ;))
Reagovat
tito
:-) David dnes trénuje? Nebo se vsadil, že to otočí při poslední možnosti? Každopádně přejel na vyšší level a Nico to neustál..
No na zbylé zápasy jsem zvědav. Makarova by mohla překvapit a
Nole x Tom si netroufám předvídat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosim ta ogare, nebud na sebe takovy prisny!!!
Reagovat
gigin
Vlček: Já jsem myslel tita :DD Já jsem samozřejmě s nervama v řiti a nemůžu to dospat. Ale vstal jsem i kvůli Davidovi, přiznávám..
Tito: Ne!! Nic!! Mašina a Nole v suchých... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Toz to ja su klidny, dnes to Valach da, kdyz uz ne dnes, tak kurniksopa gdy:D))))
Reagovat
tito
Mám ambivalentní pocit. Když prohraji, budu mít radost za tebe. Když vyhraji, potěší mne mrzká výhra a pochopitelně postup Tomáše.
Reagovat
Mayo
tri nula na sety
Reagovat
Fandina
Dneska moc držím palce. Věřím, že to půjde a Tom Noleho přehraje. Přeji hodně štěstí a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak David ted utekl hrobnikovi z lopaty,,,5:5 Toz Valiente Nico ho na servisu nedokoncil...:)
Reagovat
mac.hall
Asi není pochyb , že bych Béďovi přál v utkání s Novakem úspěch , ale jeho šance vidím velmi skepticky. Přestože zatím procházel turnajem poměrně lehce , pro odhad výsledku s Jokerem to zase až tak moc neznamená. Viděl jen určité úseky jeho zápasu s Andersonem a i nich se dá lecos vyčíst. Tom nehrál určitě špatně , ale do opravdu top formy mu dost scházelo. Jeho šance bych nepovažoval za ztracené jen v případě , pokud by dokázal zopakovat svůj super výkon z loňského AO s Rafou . Byl to z jeho strany opravdu naprosto jedinečný a famózní tenis. Bohužel , opravdu jen ojedinělý, respektive , nikdy jindy jsem u něj podobný výkon neviděl a to ani v roce , kdy hrál finále Wimbledonu s Rafou a semi na RG v Paříži. Vlastně , teď mě napadá ještě jeden příklad zápasu, který ovšem nakonec prohrál. Jednalo se o finále na modré antuce v Madridu v loňském roce proti Rogerovi , na kterou si většina tenistů více či méně stěžovala, ale Tomovi očividně svědčila. V prvním setu Rogera až neskutečně školil , nedal mu vůbec žádnou šanci, zabíjel z první téměř z každý míč, ze všech možných i nemožných pozic a Roger v podstatě jen přihlížel. Bohužel to Tomovi nevydrželo celý zápas a nakonec padnul 1:2 . Zážitek to ale byl opravdu skvělý a vůbec mi nevadilo , že nakonec nevyhrál. Takže závěr je takový , že v případě , že se Tomovi podaří zopakovat své výkony z výše uvedených dvou zápasů , má určitou šanci. Předpokladem je jednoznačně vynikající první podání po celý zápas, tvrdá nátlaková hra a s minimen UE . Pokud něco z toho nebude fungovat, budou se šance na úspěch limitně blížit nule. .
Reagovat
tommr
u Tomáše vidím jako jeho největší problém v zápase proti Djokovicovi paradoxně jeho podání i když je to jindy naopak jeho silná stránka. Djokovic ale umí skvěle returnovat a Tomáš si proti němu servis prostě neudrží ...
Reagovat
historik
tomáši zvládneš to! Každá série jednou končí!
Reagovat
tommr
bylo by krásný kdyby se Tomášovi konečně podařilo Djokovice udolat, ale nějak si to prostě neumím představit. Djokovic je schopnej vrátit Tomášovi skoro všechno a tomu zase v každým setu aspon jednou odejde podání. Jediná naděje pro Tomáše by mohla bejt kdyby nějak dokázal zápas dotáhnout do pátýho setu. Na to si ale Djokovic dá po zkušenosti s Wawrinkou určitě pozor a nedovolí to ...
Reagovat
pepin
Největší Tomův problém bude podání. Pokud bude podávat jako 2 sety proti And.tak by to nemuselo být až tak špatné. Pokud bude podávat jako ve 3 a hlavně na konci, tak to nevidím moc růžově. Když jsem se díval dnes na Rogera, tak tam to bylo naprosto vidět. Bezchybný výkon na servisu, nedal mu ani čuchnout a trpělivě čekal 2 sety na svoji příležitost. Přišla a využil ji. A konec již pohádka.
Reagovat
tommr
jj taky si to myslím. On má Tomáš s podáním problémy aspon jednou skoro v každým setu proti skoro každýmu soupeři. I proti Andersonovi přišel v prvním setu o servis, ale naštěstí byl schopnej ho znova brejknout. Proti Djokovicovi ale bude každá ztráta podání fatální ...
Reagovat
spaniel
Gigin promine: ted nebo nikdy Tome!!!
Reagovat
gigin
V klidu :)) Je mi to jasné :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist