9. den ve Wimbledonu: Kvitová o semifinále letos poprvé na centrkurtu

2. 7. 2013, 10:00
Previews 581
Osmička čtvrtfinalistů dnes odpočívá a tak oba největší dvorce v All England Clubu dnes budou patřit ženám. Na Centrálním kurtu se letos poprvé představí předloňská šampionka Petra Kvitová, kterou v boji o semifinále čeká Belgičanka Flipkensová. Čtvrtfinálový duel v soutěži deblistů čeká také na Radka Štěpánka s Indem Paesem.

Petra Kvitová se dnes ve čtvrtfinále Wimbledonu pokusí probojovat mezi čtveřici nejlepších. Na centrálním dvorci nastoupí ke druhému zápasu v pořadí proti Belgičance Kirsten Flipkensové. Světové dvacítce dvakrát ze tří zápasů podlehla a letos v Miami od ní dostala v prvním setu "kanára". Levorukou Češku čeká především nepříjemný čopovaný bekhend soupeřky. 

"Proti Carle (Suárezové) jsem čop zvládla dobře a z tohoto pohledu bych se nemusela tolik bát. V roce 2011 jsem tady porazila Vinciovou, která hraje podobně jako Flipkensová, takže myslím, že se s tím dokážu poprat. Je to otázka hlavy, abych nepanikařila, dostala se tam správně nohama. To bude klíč," řekla.

Osmá nasazená Kvitová si centrální dvorec All England Clubu vyzkouší letos poprvé. Šampionka z roku 2011 vloni na centrkurtu coby obhájkyně titulu turnaj zahajovala a ve čtvrtfinále na něm vypadla s pozdější vítězkou Američankou Serenou Williamsovou. 

Program na hlavním dvorci zahájí souboj dvou nejvýše nasazených hráček, které v letošním pavouku zůstaly. Loňská finalistka Agnieszka Radwaňská se utká s Číňankou Na Li, která bude usilovat o první wimbledonské semifinále. V celkové bilanci vede 6-4 Číňanka, na londýnské trávě si každá připsala po jedné výhře (2009 a 2010).

Na 'jedničce' se na včerejší skalp Sereny Williamsové pokusí navázat Němka Sabine Lisická, které se ve Wimbledonu tradičně daří. Dnes semifinalistku z roku 2011 čeká první vzájemný zápas s Estonkou Kaiou Kanepiovou, která bude hrát o své první grandslamové semifinále.

Po nich pak nastoupí finalistka z roku 2007 Marion Bartoliová proti semifinalistce letošního Australian Open Sloane Stephensové. Francouzka loni v New Havenu vyhrála jediný vzájemný souboj, byť jí Američanka nadělila 'kanára'.

Čtvrtfinále čeká i Radka Štěpánka. Ve čtyřhře nastoupí společně s Indem Leanderem Paesem, s nímž tvoří čtvrtý nasazený pár, k duelu proti francouzsko-srbské dvojici Julien Benneteau a Nenad Zimonjič.

Jejich zápas je druhý v pořadí na kurtu číslo 3, kde se program zahájí od 12:30 duel světových jedniček Sary Erraniové a Roberty Vinciové proti německé-českému páru Julia Görgesová a Barbora Záhlavová-Strýcová.

O čtvrtfinále ve čtyřhře žen budou dnes usilovat také loňské finalistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká, které vyzvou Španělky Silvia Solerová-Espinosaová a Carla Suárezová-Navarrová.

- PROGRAM 9. DNE VE WIMBLEDONU -
(úterý, 02. 07. 2013)

Centrální kurt (začátek 14:00 SELČ):
A. Radwaňská (4-Pol.) - Na Li (6-Čína)
Kvitová (8-ČR) - Flipkensová (20-Belg.)


Kurt č. 1 (14:00):
Lisická (23-Něm.) - Kanepiová (Est.)
Stephensová (17-USA) - Bartoliová (15-Fr.)

Kurt č. 3 (12:30):
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) - Erraniová/Vinciová (1-It.)
Paes/Štěpánek (4-Ind./ČR) - Benneteau/Zimonjič (11-Fr./Srb.) 

Kurt č. 18 (12:30):
1. zápas Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Solerová-Espinosaová/Suárezová-Navarrová (Šp.)
3. zápas Hlaváčková/Mirnyj (4-ČR/Běl.) - Duševinová/Rojer (Rus./Niz.) 

Kurt č. 12 (12:30):
1. zápas Pechkeová/Matkowski (11-ČR/Pol.) - Spearsová/Ram (USA/Izr.)

Kompletní program 9. hracího dne najdete na webu wimbledon.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

581
Přidat komentář
petrulinka
Vážení fanoušci Petry, případně jiných hráček, přeji všem dobrou noc. No a já si dám na uklidnění decinku bílého. Teď budu fandit H+H a věřit, že to dotáhnou nejlépe k titulu. :-)
Reagovat
PetaM
Háčka nám všechno vynahradí! A také Radek s Leandrem :) :)
Reagovat
petrulinka
Ještě dodám, že na světě se dějí závažnější věci, než je prohra Petry. Zítra jdu na pohřeb našemu skvělému mladému knězi, kterého minulý týden zabil na Oravské přehradě blesk. Takže to je třeba smutnější věc, než nějaká prohra v tenise. Zase jsem se nechala unést, ale už se dostavuje klid přes spaním. Tak ještě jednou hezkou dobrou noc všem :-)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po zkompletovaným čtvrtfinále ve Wimbledonu. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka postoupila do semifinále a ještě může ve Wimbledonu získat další body (maximálně je ještě možný získat 1100 bodů za titul):

1. Williams, S. (+7460 bodů)
2. Sharapova (+4800 bodů)
3. Azarenka (+4390 bodů)
4. Radwanska, A. (+1530 bodů) *
5. Li (+1120 bodů)
6. Errani (+745 bodů)
------------------------------
7. Kvitová 4435 bodů
------------------------------
8. Kerber (-465 bodů)
9. Wozniacki (-775 bodů)
10. Bartoli (-860 bodů) *
...
15. Flipkens (-1529 bodů) *
...
21. Lisicki (-2285 bodů) *
...

Petra postupem do čtvrtfinále obhájila lonský body a s největší pravděpodobností bude po Wimbledonu na sedmým místě ...
Pokud ale Bartoliová získá titul posune se před Petru na sedmý místo a Petra zůstane i po Wimbledonu osmá ...
Reagovat
petrulinka
Díky, na tebe je spolehnutí :-) Já budu vší silou držet palce Sabině :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A z jiného soudku... viděla jsem dnes kus zápasu Lisické s Kanepi. A pokud Lisická odolá obranářce Agněžce a podrží si tutto úroveň, bude mít talíř, dle mého odhadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem naštván, protože:

- Petra prohrála
- se tu zase objevila spousta individuí, co mají komplexy z malého /doplň/ a bude si na ní hojit ego
- se tu objeví spousta rádoby fandů, co Petru hned zatratí
- se tu objeví spousta největších tenisových expertů pod sluncem se svými rádoby odbornými žvásty
- protože si Petra nic z toho nezaslouží. Dnes ani jindy.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že na Petřině hře jsou pokroky po tom "propadu" ze začátku roku. Podání chvalitebné, nějaké mušky bych tam viděl, ale jinak fakt super :) Mezihra je tak půl na půl. Někdy se zbytečně vyhodí, jindy zahraje krásný balón a někdy dokáže udržet míč ve hře. Returny, jak jsem viděl, jdou na maximální riziko :D Buď to spadne vší silou do kurtu, nebo to bude či síť :D Dneska bych to viděl tak 60:40, že tam padaly :) Hra jde nahoru (tedy když to srovnám s letošním rokem), jen v těch klíčových momentech Petra panikaří a kazí zbytečně a to bohužel naprosto zbytečně :) :) Jinak super hra. Přichází betony :D
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně tě chápu a chci ti říct, že Petru mám stále ráda a vůbec ji nezatracuju. Vždyť je to jen tenis, o život tu nejde. Ale spousta lidí tu naříká a vyvádí jakoby přišli o něco velice důležitého. Bylo mi Petry líto, když jí tekly slzy... Jen doufám, že nemá nějaké zdravotní problémy. Nezdála se mi v pohodě a dávali jí ten prášek.
Reagovat
PetaM
Kotyza říkal, že se u ní začíná projevovat nějaká viróza :)
Reagovat
VlS
hlavně, že ty jsi expert. Tenis jsi sice nikdy nehrál a asi ani nechceš, ale jsi největší borec, kterej všechno objektivně av správně hodnotí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi to zase předhazuješ za kraviny?? Já tu NIKDY neměl ambice "analyzovat," co zase Petra udělala blbě, NIKDY jsem to nedělal a dělat nebudu. Ani u Petry ani u jiných.
Reagovat
VlS
kraviny píšeš ty. Lidi si tady chtej pokecat o tom, co si o problému myslí, bez sprosťáren a urážek. A ty s fandinou sbi hrajete na cenzory a kádrováky a chcete rozhodovat, co si kdo může myslet a když si myslí něco jinýho než ty, tak ho začneš nálepkovat a brečíš tady, co si to kdo dovoluje. Jdi do háje, jsi demagog.
Reagovat
J.M.
Tak potom ale právo to dělat neupírej jiným. To, co jsi napsal, už je regulérní hulvátská agrese netolerující jiný pohled na svět. Pokud nechceš analyzovat, neanalyzuj, pokud někdo chce, tak ať analyzuje. Žít a nechat žít, jak se říká.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsem tu koho proboha urazil? Pokud jsem na někoho mluvil sprostě, tak jenom proto, že ten dotyčný s tím začal sám.
Reagovat
J.M.
Pokud v tomto svém textu nevidíš minimálně 5 urážek, potom bych doporučil si jej přečíst pořádně, nad každým slovem se zamyslet. Možná bych je mohl zvýraznit:

"se tu zase objevila SPOUSTA INDIVIDUÍ, CO MAJÍ KOMPLEXY Z MALÉHO /doplň/ a BUDE SI NA NÍ HOJIT EGO
- se tu objeví SPOUSTA RÁDOBY FANDŮ, co Petru hned zatratí
- se tu objeví SPOUSTA NEJVĚTŠÍCH TENISOVÝCH EXPERTŮ POD SLUNCEM se svými RÁDOBY ODBORNÝMI ŽVÁSTY"

Problém je v tom, že v té tvé zaslepené netolerantní "obhajobě" Petry se tu z tebe postupem času stává agresivní fanatik. Moje rada na závěr: pokud ti kritici Petry vadí, ignoruj je.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že jsem na nikoho konkrétního necílil, pouze jsem zhodnotil, jak tato, a nejen tato, diskuze vypadá a bude vypadat, protože je to tak vždycky, když Petra prohraje, tam nic urážlivého nevidím.

Že jste se v tom někteří poznali je váš problém, ne můj. A značí to, že jsem to zhodnotil asi docela dobře.
Reagovat
J.M.
To, že jsi na nikoho konkrétně necílil, ti jenom přitěžuje. Ukazuje to, že nemáš na to s někým diskutovat "tváří v tvář" a místo toho mlžíš nějakými povšechnými urážkami typu "mají komplexy z malého" s alibistickou výmluvou, že když ji neadresuješ jednomu konkrétnímu člověku, ale zdejším diskutérům obecně, dělá tě to lepším člověkem.

Nedělá.

Jsi sprostý, hulvátský, agresivní, netolerantní fanatik. Navíc zbabělý. Bohužel. Tohle dokáže "fanouškovství" z někoho udělat. I proto dávám přednost diskusi před "fanděním", abych se dotkl i jiného oblíbeného, leč spřízněného tématu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajisté jistě víš moc dobře, že nemám problém s nikým diskutovat tváří v tvář. Hodnotil jsem diskuzi jako celek, ne konkrétní jedince v ní, nevím, co je na tom tak nepochopitelného či zbabělého.

A pokud jsem sprostý, hulvátský, agresivní a netolerantní, tak jenom vůči těm, co se stejně chovají ke mně nebo k lidem, na kterých mi záleží.
Reagovat
tommr
když to ale vezmeme v kontextu celý letošní sezóny tak to zas takový zklamání není - ten mizernej výkon se dal předpokládat.
Flipkensová vyhrála naprosto zaslouženě - i když je o hlavu menší tak servírovala líp než Petra, hrála dobře takticky a chvílema si Petru doslova vodila na kurtu ...
Petra bohužel znovu dokázala, že momentálně na to aby vyhrála nějakej velkej turnaj prostě nemá - herně, fyzicky ani psychicky. A už pomalu přestávám věřit, že se to ještě někdy zlepší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Viz to, co jsem tu už dneska psal - rádobyfanoušky Petra nepotřebuje, takže pokud už jí nevěříš, tak už ji konečně definitivně zatrať a najdi si jiný objekt zájmu. Všem se nám uleví.
Reagovat
petrulinka
Kde jsi se ztratil? Já jsem ti tady včera psala, jestli bys neudělal zase bodový žebříček, ať víme, jak na tom Petra je, protože myslím, že ty jediný tady tomu bodování rozumíš. Díky :-)
Reagovat
tommr
průběžný žebříčky po zkompletovaným čtvrtým kole jsem sem dával dneska dopoledne, ale v diskusi už to nějak zapadlo.
Ted jsem nahoru přidal nejnovější žebříček se stavem po zkompletovaným čtvrtfinále ...
Reagovat
tommr
nevím kde bereš tu drzost osobovat si právo určovat ostatním komu můžou fandit. A ještě se prezentovat jako nějakej mluvčí všech diskutérů z TP ...
Reagovat
smazaný uživatel
Patrně tam, kde ty si bereš tu drzost označovat se za Petřina fandu. Co tady celou dobu předvádíš, nemá s fanděním nic společného. Ty nemáš rád Petru, ty máš rád pouze její úspěchy.

Jo, a kde jsi přišel na to, že se označuju za mluvčího všech diskutérů TP?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to strasna skoda, udelala moc chyb, ale ja ji proste nikdy neopustim, nikdy se na ni nebudu zlobit, nedokazu to. Je to jen clovek a jednou se na ten vrchol vrati ;).
Reagovat
smazaný uživatel
nesdílím, spíš to vypadá, že bude následovat Vaidišku..
Reagovat
LukasH
Už jdi s tou Vaidišovou někam. Je to trapný. Petra skončila ve čtvrtfinále. To, že má na víc, víme všichni, ale už mě tyhle řeči fakt štvou.
Reagovat
smazaný uživatel
píšu poprvé, ale chceš tvrdit, že žádná podobnost tam není? U obou po výborném startu kariéry totální psychický ne kolaps, ale sešup..
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc, jste fajn. Já mám ale starost, co Petře bylo, že chtěla ošetření a brala nějaký prášek. Hodně se potila, to Flipkens skoro vůbec. Jinak nechápu, proč spoustě lidí tady přijde zatěžko uznat, že Flipkens hrála moc dobře.... Ano, Petra dělala chyby, zvláště v těch rozhodujících gemech a to ji stálo zápas.
Reagovat
VlS
Tak podobnost tam opravdu není a je to blbost. Nicol odešla od Aleše Kodata a potom začal výkonnostní pád nesrovnatelně strmější - U Petry jde bohužel o pokles, ale ne o pád. Ani sestup někam k padesátce ( který zdaleka nehrozí ) není srovnatelný s propadem do druhé a třetí stovky. Nicol patrně přestala. tvrdě makat a po propadu nebyla ochotná ( nebo neměla motivaci) makat tak tvrdě, aby deficit vyrovnala a raději skončila. To není žádné provinění, to jenormální rozhodnutí svéprávného člověka.

Nicolin pád byl následkem revolty proti nevlastnímu rodiči. V čem vidíš podobnost s Petrou?
Reagovat
LukasH
Petra hrozně rychle vyletěla nahoru a všichni v ní viděli světovou 1. Myslím, že se ten pokled dal předpokládat. Prostě taková ta fáze, kdy musí člověk na sobě opravdu pracovat a překonat spoustu překážek, se nedá ošidit. Petru to čeká teď. Musí na sobě pracovat a věřím, že zase výsledky zase přijdou.
Reagovat
Fandina
Petra je pořád naší nejlepší tenistkou, která jiná došla do čtvrtfinále. Podle mě není namístě pořád vypichovat trenéry, psychology a fyzioterapeuty. Dneska se snažila, ale viditelně málo. Kirsten byla uvolněná a hrála líp. Petra ne a pořád je na ní tlak, že musí vyhrávat. To je těžké. Nepřehánějte to prosím s požadavky na ní. Je ještě mladá a má všechno před sebou. Peti pojď!
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, že je ještě mladá, taková Flipkens se začíná projevovat až teď a je o 4 roky starší než Petra. Já taky věřím, že se to časem u Petry ustálí, ale kdo to má vydržet. Já jsem hodně emotivní člověk a všechno dost prožívám. Moje rodina pozná, když Petra prohraje, protože jsem na všechny protivná. Je to taková škoda, že ten poslední game, kdy podávala, tak pokazila.
Reagovat
smazaný uživatel
já málem vzteky rozmlátila novej smartphone.. naštěstí jsem se udržela..
Reagovat
Fandina
Tak ono je to s tím fanděním takové všelijaké. Nesmí se nic přehánět. Kirsten trénuje Kim Claisters a od té doby jde nahoru. Dneska hrála uvolněně a Petra jí podcenila. Škoda. Ale život jde dál, Petra na ní dneska neměla. Je to sport a vyhraje ten lepší. Tak snad příště to vyjde líp. Dneska škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem již starší, tak se snažím emoce zvládat, vždyť není konec světa ! Pouze Petra prohrála zápas. Po Petře chceme, aby byla pevná, držela emoce a samy budeme vyvádět ? A co má Petra teď dělat ? Flipkens mi sympatická od pohledu není, ale Petra by od ní mohla odkoukat její emocionální stabilitu ( pozor ovšem Flipkens je 27 let a teprve teď se zdá rozjíždí ). Mám z toho pocit, že po vítězství ve Wimbledonu jsme všichni toho na ni naložili celou fůru. A teď ji ta fůra očekávání ze všech stran tlačí. Ale to není její vina. Bude to chtít začít zase pěkně od začátku....Stále ji mám ráda a fandím ji. A jak se to říká ? Přátele poznáš v nouzi ? Tak končím, ahoj všem.
Reagovat
petrulinka
Tak já už taky nejsem nejmladší, ale emoce moc zvládat neumím a nikdy jsem neuměla. Myslím si, že to není o věku, ale o povaze, i když je fakt, že věkem jsem se hodně uklidnila. Co se týká Petry, tak máš samozřejmě pravdu, po jejím předloňském vítězství po ní toho chtějí všichni hodně. Já si pořád myslím, že je skvělá hráčka, a že jednou budou fakt dobrá. Jenže mě na ní štve, že nedokáže udržet koncentraci v těch hodně důležitých momentech, jak to předvedla dnes. Od toho má přece trenéra, aby jí řekl, že přece nemusí do toho míčku tak bušit, když má celou půlku kurtu volnou, stačí přehodit přes síť. Jenže ona do toho prostě musí za každou cenu praštit, a pak všechno letí ven. A to byl přesně ten případ toho jejího posledního game. Ale její fanyka dál zůstávám a budu věřit v lepší zítřky.
Reagovat
VlS
Z čeho soudíš, že Petra Kerstin podcenila? Nemyslím, že by ji podcenila. Paradoxně to byl nejlepší Petřin zápas na letošním Wimblu, nekonal se žádnej výpadek na řadu her, bohužel stačila nekoncentrovanost ve dvou.
Reagovat
Fandina
Kirsten hrála moc dobře a myslím, že Petra to nečekala, ale mohu se mýlit. Jinak jsem moc zklamaná, že to Petře nevyšlo, ale Kirsten byla lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem smutná, že Petra prohrála, ale nebrečela jsem, stačí, že brečela Peťa. Co mě opravdu zklamalo je názory fanoušků zde. Petrulinka, PetaM, Petrafans... Vůbec není pravda, že si to Petra sama prohrála. Ano, ty chyby, které dělá každý přišly v nevhodné chvíle. Flipkens ovšem hrála výborně, její servis - paráda, práce na síti atd. Flipkens prostě hrála velice dobře a navíc, je vidět, že je pevná jako skála, nic ji nerozhodí a to myslím hrálo velkou roli také.
Reagovat
smazaný uživatel
měla spoustu nahraných míčů, které poslal do outu.. měla breakball ve třetí, promarnila.. že já se vůbec nervuju u jejích zápasů, tohle fakt nemám zapotřebí!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem viděla, že s Petrou není něco v pořádku v průběhu druhého setu. Nechala se prohlédnout a brala nějaký prášek. To už se mi nechtělo líbit. Rozhodují maličkosti. A pro případné námitky, to není výmluva, ale objektivní zjištění.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že po porážce Petry se vyrojí vždycky spousta lidí, kteří reagují neadekvátně a mimo mísu. Na druhou stranu, je třeba objektivně říct, že hlava to nezvládla při jednom z nejdůležitějších gemů v třetím setu. A do jisté míry si to sama prohrála, nevyužila několik příležitostí. V takových situacích je sama sobě tou nejtěžší soupeřkou, protože všichni víme, že umí zahrát bravurně pokud to psychicky zvládá. Flipkens ale rozhodně nebyla jednoduchá soupeřka, to ne. Každopádně nepatřím mezi škarohlídy, Petře věřím nadále, ale hrozně mě to za ní mrzí, že to nezvládla, rozhodně by ji to psychicky pomohlo. Ale takový je tenis.
Reagovat
LukasH
To je teda něco. Když vypadla třeba v Eastbourne, tak se tu do mě i do jiných pustili, když jsem řekl, že si to Petra totálně prohrála sama a Yanina byla lepší. Dneska tu píšete, jak vás Petra zklamala. Já na to mám tedy jiný názor. Petra chybovala, to je pravda, ale na její poměry z poslední doby hrála dobře. Naopak Flipkens hrála skvěle a vycházelo jí úplně všechno. Takže asi tak.
Reagovat
LukasH
oprava: Yanina nebyla lepší
Reagovat
deLaFere
Mám podobnou zkušenost, v minulosti to byly jen její chyby a když jsem to kritizoval, slíznul jsem to. Dnes hrála Flipkensová opravdu dobře a všichni kritizují Petru. Kirsten měla perfektní servis a return, dělala minimum nevynucených chyb, údery nebyly světové, ale dostatečně tvrdé, byla klidná a absoulutně soustředěná. Petra nezahrála tak špatně, ale prostě to v jejím rozpoložení asi takhle muselo dopadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
byla na servisu téměř neomylná a s dnešním výkonem by mohla porazit kohokoli, hrála jako členka top ten, takže nechápu ty, kteří za každou cenu snižují její výkon a dělají z ní chudáka, který je tam kde je omylem, hnusný..
Reagovat
PetaM
Petra si to ale opravdu prohrála sama. Kdyby svůj servis dotáhla na 5:4, mohl celý zápas ještě pokračovat. Udělala zbytečné chyby. Naopak Kirsten hrála skvěle a padalo jí tam opravdu všechno :D
Reagovat
smazaný uživatel
to tam padá jako jí v tý sezoně 2011, proto jsou teď lepší ony a ne ona, je to jednoduchý, je nesmysl říkat, že ony vyhrávají proto, že jim tam vše padalo. A Petře tehdy ne? Jen tak se dá vyhrát..
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem viděla, že jí dali prášek v průběhu druhého setu. Evidentně nebyla v pohodě, něco jí bylo. Já jsem viděla, že něco není v pořádku. A copak to někdo jiný neviděl ? V tenise rozhodují maličkosti. Flipkens byla v pohodě, pevná , nic ji nerozházelo, Petra nebyla fit a udělala fatální chyby, to rozhodlo, tedy podle mě. A viděla jsem celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak čekám dneska od tebe revanš pro pochopení zklamané fanynky :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, já k tomu ještě napíšu nějaký komentář, ale momentálně na to asi nemám... :D

Původně mi bylo celkem jedno, jak ten zápas mezi Petrou a Kirsten dopadne. Ale když potom prohrála Sloane, tak jsem se fakt vyděsil, že by bylo semifinále Bartoli - Flipkens. :D Tak jsem začal přát Petře, ale Kirsten si to vítězství dneska zasloužila víc... No ale stejně. Kdyby mi někdo před začátkem Wimbledonu řekl, že bude semifinále Bartoli - Flipkens, tak bych ho považoval asi za mimozemšťana. :D

No a jinak chápu, že jako (opravdová) fanynka Petry jsi smutná, ale čtvrtfinále vážně není špatný výsledek. Já si prostě myslím, že letos ty Petřiny výkony nebyly ideální a kdyby se jí dneska povedlo vyhrát, tak by to asi stejně nedotáhla až k titulu... Prostě ta její hra momentálně není podle jejích představ a letos na Wimbledonu nebyl žádný zápas, který by nějak v pohodě vyhrála. Vlastně hrála tři tříseťáky ze čtyř zápasů a už v 1. kole to bylo těsné... Takže chápu, že je tam zklamání, ale když to vezmeš kolem a kolem, tak vzhledem k formě Petry není to čtvrtfinále vůbec špatné. Co já bych za to dal, kdyby moje holky byly aspoň ve čtvrtfinále...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, potěšilo to:)) Nejsem žádná naivka ani hysterka, vím, jak Petra hraje, myslím, že nepodala až tak špatný výkon, ale samozřejmě chtěla jsem víc. :) Jen jsem ráda, že si o tom můžu s někým popovídat v klidu, než tu číst komentáře, jak je neschopná, tlustá, labilní apod. Je to o empatii mezi různými fanoušky, tak mě těší, že ji máš :)))
Reagovat
VlS
znovu se zde můžeme hádat o čemkoliv a je to k ničemu. Petra to má ve svých rukou a hlavě.
Dnes nehrála špatně a byly tam z řetelné známky zlepšení, ale ve dvou hrách, které to rozhodly zase crazy Petra, která míč, u kterého není nejmenší důvod ho hrát silou dno toho třískne a letí to ven. Nedívá se, kde stojí soupeřka a yahraje jí jasnej winer přesně na raketu a o bod příjde.
Ten potenciál tam pořád je, ale potenciál k ničemu není, když se nepromění ve výsleky. Běžte si něco koupit do Tesca s tím, že máte potenciál, ale nemáte prachy.
Současný tým hledá dva roky co s tím a zatím to nenašel.
Fyzioterapeut nemohll jet na řadu turnajů ze zdravotních důvodů a z Wimbledonu odjel. Je to normální? Psycholog tam pokud vím není. Je to normální u holky, která je vnitřně rozházená?
Je tohle profesionální přístup? Ale tommre - to není kritika Kotyzy nebo kde koho, Petra je ta, která si javko profesionálka s ambicemi musí v týmu udělat pořádek a zajistit si profesionální zázemí, nebo časem by nemusela mít za co si ho pořídit. Tohle sponzoři a reklamní agenti dlouho financovat nebudou.
Čtvrtfinále není žádný neuspěch, ale ani žádná díra do světa.
Letošní wimbl tak vyhraje Aga a já se z toho picnu. Sabine, pojď!
Reagovat
deLaFere
Absolutní souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
já to Aze ze srdce přeju! Dnes předvedla super obranu a zaslouží si to!
Reagovat
PetaM
No jestli vyhraje Aga, tak to bude konec :D Na druhou stranu lepší, než GS titul pro Errani :D :D :D
Reagovat
Sonja
dnes v 15:14
Od: PetraFans
Na Li vs Aga
Tak tohle bude na dlouho... Aga už je s tím kraťasem a následným lobem docela trapná. Je to vcelku pinkaná, na kterou se nedá moc koukat.. už aby hrála Petra..
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to 10000000000000x lepší než aby vyhrály ty zbylé 3! Aga si to zaslouží!
Reagovat
smazaný uživatel
Radwa zaslouží víc než Sabine to mi vysvětli, když ona narozdíl od Radwy porazila druhý rok v řadě světovou jedničku po skvělých výkonech a hraje nesrovnatelně atraktivnější tenis..
Reagovat
Sonja
Protože Sabine je Němka (Lisicki!!:-DD) a PetraFans nemá ráda Němce....................................
Reagovat
smazaný uživatel
rád Poláky, protože jsou to katolíci a nevytahuju to tady, podle toho sportovce nikdy nehodnotím..
Reagovat
smazaný uživatel
Poznámka k fyzioterapeutovi - odjel domů ze zdravotních důvodů a pravděpodobně skončil ve špitále. Takže ano, v takovém případě je to normální.
Reagovat
VlS
na AO nebyl proč? Na RG nebyl proč? Do ameriky na jarní betony neletěl proč? ( četl jsem, že nerad lítá a cestuje). Petra je holka s poměrně častými zdravotními problémy. Jestli Tomáš, který nemá ve srovnání s ní žádné problémy může mít toho Španěla všude, tak mi vysvětli, proč ho nemá furt zraněná Petra? Proč s ním ukončila spolupráci Lucka ( a rychle) . Je normální, aby v profi tenisu byl maník, kterej nechce cestovat? To je jako horník s klaustrofobií
Reagovat
smazaný uživatel
Na to se zeptej Petry, ne mě. Kromě toho - Petra letos "furt zraněná" rozhodně není, v USA turnajích nebyl kvůli zdr. problémům a Lucka s ním tuším spolupráci neukončila (a pokud ano, nemyslíš, že v tom mohl hrát roli i fakt, že mezi Luckou a Bajzou bylo jistou dobu něco víc než jen pracovní vztah).
Reagovat
VlS
A ty máš pocit, že Petra je zdravá jak řepa a není často zraněná? Vyjadřuju podiv nad tím, že rozhodující většina turnajů proběhla bez účasti kondičního trenéra a fyzioterapeuta, což není normální. Ty po mě vyjedeš a děláš chytrýho, a když se tě zeptám, tak mě budeš odkazovat na Petru. Super - zatímco já jsem samozvaný expert, tak ty jsi samozvaný cenzor, který vnucuje, co si kdo smí myslet. Jestli ti spadnul y postýlky dudlík, tak nebreč, máma přijde a podá ti ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mi nadáváš a obviňuješ mě z nesmyslů? A vůbec, četls můj příspěvek až do konce?
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by si to jako Aga nemela zaslouzit to nechapu :-o
Za tento Wimbledon si Sabine urcite titul zaslouzi to nikdo nepoprel (aspon to nevidim) ale za konstantni vykony no.4 Agy v poslednich min. 2 rokach (vcetne finale Wimbledonu a nekolika titulu) si jiste ten titul z Wimbledonu zaslouzi a hodne. Dokonce myslim ze by to byl jeji prvni z GS? Treba tobe se tenis Agy nelibi ale me jo. Ona neni typicka vracecka ale hodne technicka hracka s dobrou obranou a velkym prehledem o hre. Kolikrat i ona dokaze zahrat moc hezkej winner od BL kdyz si rozbeha souperku a technickym (ne tvrdym uderem jako treba Sabine nebo Serena) uderem zakonci. To ze dotoho nechodi agresivne jako Sabine jeste jeji tenis nijak nedela neatraktivnim.
Reagovat
smazaný uživatel
...ale prostě už nevěřím že znovu něco velkého vyhraje. Jako kdybych koukal na jinou hráčku. Return strašnej, úderová nejistota, dnes jí zachránilo jen dnes fungující podání od debaklu. Měl jsem pocit, že chce se soupeřkou moc pinkat, a to není její hra, protože to je nahrávka na Kirsteniny slajsy. Vše jí hrálo do karet, travnatej kurt + zatažená střecha = co víc si mohla přát? Pro její tenis ideální kombinace! (promiňte, pro tu Petru z před dvou let a ne tuhle hromádku neštěstí, která v důležitým okamžitě pravidelně selže)
Reagovat
smazaný uživatel
jo a ještě něco, jak nemám rád pinkálistku Radwanskou, tak musím uznat, že jí to na kurtu myslí. Petra je takovej pošuk, co mi přijde že má na kurtu mozek vypnutej...
Reagovat
LukasH
Tohle ale není pravda? Od jakýho debaklu? Spoustu výměn Petra vyhrála. Ano, udělala chyby a bohužel v důležitých momentech. Jinou hráčku? 1. set to byla stará dobrá Petra, pak tedy už míň, ale upřímně - to, že jí každý už viděl s talířem v ruce spíš bylo zbožné přání vzhledem k tomu, jaké výkony Petra letos podává. Ono to nepůjde lusknutím prstu. A že nic už nic nevyhraje? To se teď vůbec nedá říct. Konkrétně Flipkens, která dneska hrála naprosto skvěle, neuvěřitelně servírovala, v podstatě nekazila - a dneska je 20 na světě v 27 letech. Před rokem byla mimo první stovku.
Mně taky moc mrzí, že Petra prohrála, protože opravdu nezvládla klíčové momenty, ale zas bych nedělal prognózy do budoucnosti.
Taky se pořád říkalo, jak to má Petra umetené až do finále a po vypadnutí Sereny v podstatě až k titulu. Jenže jenom papírově. Lisická momentálně hraje líp jak Šarapka a když si srovnám třeba Flipkens s Radvaňskou, tak je neuvěřitelné, že je dělí 16 míst v žebříčku (samozřejmě vzhedem k aktuální hře).
Reagovat
slacker
Vypnuty mozek, napisu to opet ma v hlave nakakano/nasrano. S tim se asi uz nic neudela. Podle livescore ten zapas zase tak strasny ze starny Petry nepripadal. jedina vlna az v te predposledni hre
doufam ze nekde bude zaznam.
Reagovat
smazaný uživatel
já srovnával Petru z před dvou let a tu letošní. A tam je prostě rozdíl obrovskej. Nekritizuju, konstatuju.
Reagovat
deLaFere
Velmi dobrý příspěvek.
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH - dovolím si nesouhlasit, kdyby dnes Petra podávala jako s Coco, tak si myslím, že prohrála tak 6-2, 6-2. Servis jí dneska hodně držel
Reagovat
PetaM
Petra si to dnes opět a zase prohrála vlastními chybami. To, že je dělala celý zápas, budiž. Ale že udělá 4 hloupé chyby za sebou za stavu 4:4 a 40:15, to je hnus. Při výhodě Kirsten měla nahraný míček, stačilo to umístit do kurtu, který opravdu není tak malý, aby se do něj netrefila a ona ho prostě mine. Asi zavřela oči, nebo já to nechápu fakt. Tím si pos*ala celý zápas. No co, její chyba. Na to, že podle "expertů" měla vypadnout už v prvním nebo ve druhém kole, celkem slušný výsledek. Ve ČF měla stejně čekat Vika, kterou by nedala, takže co :D :D Teď je dost velká pauza na to, aby si to srovnala. Podle mě to tak škaredý zápas nebyl, obě hrály agresivně, dost se vyhazovaly (i když Petra, jako vždy, mnohem více). No nic, vzhůru na americké betony! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bartoli - Flipkens

Nemám slov... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne, hele, já taky ne.. Tenisový bůh má evidentně hodně zvrácený smysl pro humor..
Reagovat
smazaný uživatel
zaslouženě, k Bartoli ale nemá slov taky..
Reagovat
petrulinka
Monty ani nemluv, já jsem věřila v semi - Kvitová, Stephens. No nic, asi se dnes opiju či co :-)
Reagovat
kada.tom
to je na blití sestava, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
by někomu mělo být z Kirsten na blití, je to inteligentní hezká holka, která navíc vyzrála ve skvělou hráčku. Na blití je mi spíš z Petrušky skoro kdykoli se na ní v poslední době podívám..
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřil v semifinále Masha - Vika. No ale moc dlouho jsem věřit nemohl... :(

Teď už jenom doufám, že to vyhraje Sabine. To je z mého pohledu poslední sympatická hráčka, která tam zbyla... Ve druhém semifinále holt přeju Kirsten, protože Bartoli fakt nemusím a po dnešku ještě víc.
Reagovat
smazaný uživatel
ultrasympatická, ale i Kirsten je v pohodě, dvě milý fajn holky bez psychických výkyvů a fyzických vad :-)
Reagovat
deLaFere
mísa by jim slušela asi nejvíc. Kirsten je evidentně opravdu inteligentní a má to v hlavě srovnané. Teď jsem viděl pozápasový rozhovor a působí velmi dobře. Tentokrát nejsem z Petry zklamaný, byla víc koncentrovaná než v poslední době, ale nelze čekat zázraky. Konečně si srovnala první podání, čtvrtfinále v rámci této sezony není špatné. Snad se to bude zlepšovat. Ty výkony z předloňské sezony tam prostě zatím nejsou, to by to tady vše smetla, snad se to vrátí.
Reagovat
petrulinka
Dnes je to poprvé, co se nebudu Petry zastávat, notně mě naštvala, jako vést 40:15 a celý game po..., tak to je fakt výkon. Kdyby to aspoň bylo tím že Flipkens zahrála výborně, jenže to bylo bohužel hloupýma chybama Petry. Tedy myslím ten předposlední game. Dnes mám takový pocit, že už to fakt lepší nebude. Je to velká škoda, Petra má úžasné údery, jenže je bohužel neumí využít. Má to pro mě jedno pozitivum - nebudu si muset na čtvrtek přeobjednávat klientky, a v sobotu si alespoň pořádně uklidím a dám do pořádku zahradu.
Reagovat
deLaFere
Už i Ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra byla většinu zápasu lepší, i v třetím setu, ale bohužel tou jedinou šancí pohrdla. Flipkens každopádně dneska měla ohromný štěstí. A jestli Petra měla štěstí doteď, tak teď si tu smůlu vybrala i s úrokama.
Reagovat
smazaný uživatel
lepší? já měla pocit, že furt dotahuje..
Reagovat
smazaný uživatel
štěstí a proto postoupila? Tak to jsme každý asi viděli jiný zápas..
Reagovat
petrulinka
Jo, jo, už i já. Jako já vím, že mě to zase přejde, je ve mně hodně zklamání, ale co víc by Petra chtěla, než mít ve čtvrtfinále Flipkens? Mám z toho pocit, že snad Azarenka by pro ni byla lepší. Mně přijde, že ona s těma lepšíma hráčkama taky hraje líp.
Reagovat
smazaný uživatel
říká, že se Kirsten brzy nezařadí mezi absolutní elitu, potenciál má na min.první osmičku..
Reagovat
smazaný uživatel
kveši, až Petra prohraje s invalidou na vozejku, tak ty napíšeš, že invalida měl štěstí...
Reagovat
smazaný uživatel
tak Makarová podle mě mnohem lepší trávařka než Flipkens, a obě se do top 10 nedostanou, určitě ne dost stará Flipkens. Porazit Petru momentálně není žádná známka síly, to se skoro podařilo i Coco, která snad nikdy nepřelezla první kolo GS
Reagovat
Fandina
Petra hrála ve čtvrtfinále GS. Není třeba z ní dělat někoho, kdo neumí hrát.
Reagovat
LukasH
Jak tady můžete takhle přehánět? Koho jinýho by si přála než Flipkens? Viděli jste to vůbec? Všimli jste si, jak Flipkens hrála?
Reagovat
smazaný uživatel
sedmadvacet, podívej na Serenu nebo na Kimiko, navíc už před turnajem byla dvacátá, už jen postupem do semi bude atakovat první desítku, když postoupí do finále, bude už ve dveřích do ní..
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Běž s těma rádobyvtipnýma poznámkama do hajzlu. Děkuji.
Reagovat
VlS
Petra určitě hraje líp s nejlepšími, bohužel se k nim často díky nasazeni skrz ty slabé nedostane.
Reagovat
smazaný uživatel
queshi, a ty přestaň snižovat výkon soupeřky kecama o štěstí. O tom to dneska vůbec nebylo!
Reagovat
smazaný uživatel
z Kirsten roste hráčka top kalibru, o tom nemůže být diskuse..
Reagovat
smazaný uživatel
marty28- já jí moc nevěřím, ale tak je to můj subjektivní názor. Když se budu mýlit, tak nevadí, je mi docela sympatická
Reagovat
smazaný uživatel
správné vedení a to jí možná drželo celou kariéru dole. Přišla Clijsters a pod ní zraje jako víno a během jediného roku se posunula ze 175.místa na teď už čtrnácté nebo patnácté myslím (postupem do semi). To je neuvěřitelnej progres, kterej nemá obdoby..
Reagovat
smazaný uživatel
Já ten zápas viděl, na rozdíl od tebe.
Reagovat
dadaft
souhlas s VilleRitola.
napsat, že Flipkens měla ohromné štěstí je totálně mimo mísu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, zachraň čest českému tenisu, když madam Kvitová není schopná porazit ani Flipkensovou a sama se vyháže! fůj, že já se na ty její zápasy dívám. Mám to zapotřebí? NEMÁM!
Reagovat
smazaný uživatel
poslední rok často, nevím z čeho jsi překvapená. Jinak Kirsten ukazuje, že je v ní obrovskej potensiál, holt se projevil až letos. Nevím, proč jí snižovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se nedívej, podobný rádoby fandy Petra stejně nepotřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska mne totálně nas*ala.. to je snad poprvé, co jsem se po jejím zápase rozbrečela, ale naštvaností! nezbývá mi, než Agu dotlačit k titulu, zaslouží si ho!
Reagovat
smazaný uživatel
já viděla letos snad všechny Petřiny zápasy, na který byl stream. Fandím ji od začátku její kariéry, ale tímhle mne fakt naštvala! Taková šance a takhle to pohnojit!
Reagovat
smazaný uživatel
musím si pustit nějakou hudbu na uklidnění, tohle jen tak nerozdýchám..
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš, že já snad nejsem nasr.. ? Jsem, ale kvůli tomu ji nezatracuju. Nebo snad myslíš, že si Péťa neuvědomovala, jakou má šanci? Že prohrála schválně?
Reagovat
smazaný uživatel
To ze todle napise nekdo kdo Petre ani tolik nefandi je normalni ale ze todle napise fanousek Petry (a nejsi sama coz je horsi) tak to nechapu. Me to taky mrzi a fandim ji ale proste to je tenis a kdo hral nejakej zapas tak vy ze je mozne vsechno. Hraje se do posledniho micku a do te doby se musi tenisti koncentrovat. Tento zapas ji prohraly 2-3 spatne volene mice ale to se proste stava a nic stim nikdo uz neudelame tak tedkon se Peta musi pripravit na dalsi turnaj.
Pokud nechcete vseci na ni bejt tak "nasrani" (coz jak rikam predtim absolutne nechapu) tak sledujte jenom livescore a ne stremy.
Nechapu ty reci nejakych uzivatelu zde ze si mysli ze lepsi uz to s Petrou nebude. Je to Vas nazor a mate nato pravo ale nedelejte zni nejakou tricetiletou zenskou na konci kariery. Kviti je mlada hracka a samozrejme jeste dozraje a zmoudri a nato se prave tesim: Ne na samy prejeti souper atd. ale na zlepsovani se a pak prijdou i dulezita vitezstvi a tituly.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: kdo hral nejakej zapas tak vi (samozrejme mekky :) ) ze je mozne vsechno

A jeste chci dodat ze si myslim ze potom roce 2011 mate skoro vsichni (fanousci Petry) na ni strasne velke naroky. Pocitate stim ze pomalu bude vkazdem turnaji hrat SF a F ale to proste nejde. Zkuste zohlednit spoustu faktoru (vek,rok 2011-nikdo poradne netusil ceho Petra je schopna a tedkon je uz skoro vsude favoritka=tlak na ni) a uvazujte trochu do budoucna a ne jenom do pritomnosti. Verim ze ma jeste aspon 6 let v tenise a to se urcite zlepsi v jejich slabinach
Reagovat
smazaný uživatel
No co říct.. hodně mě to mrzí, myslela jsem, že to Petra ve 3.setu dotáhne do konce, šance byla... No, musím zase sebrat zbytky sil a fandit jí dál, protože bych ji teď nejradši uškrtila.
Reagovat
petrulinka
Já ti řeknu, že tolik sprostých slov, které jsem dnes ze sebe vypustila, tolik jsem v životě nikdy nepoužila. A jsem na tom jako ty, kdyby tu vedle mě stála, tak bych jí asi jednu vlepila. Chudák David, ten musí mít snad nervy ze železa. Já bych ji nemohla trénovat, musela bych ji po každém zápasu profackovat.
Reagovat
Fandina
Vy myslíte, že ona takhle hraje naschvál? Že naschvál prohrává, že jí chcete fackovat?
Reagovat
Titan
Holky vám chybí vnitřní klid. Já už jsem vybouřenej...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já až tak ne, spíš jsem hodně smutná.. ale to úděl fandy Petry. Nadávat jí nebudu, protože mi to bude k ničemu, navíc to nemám ve zvyku, je to prostě sport kde hrajou lidi a ne stroje. Už si někdy připadám snad jediná, která jí ještě pořád dokáže věřit :)))
Reagovat
Sonja
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi škodolibá.
Reagovat
Sonja
Jo aby bylo jasno, vysmívám se nicku PetraFans, ne Petřiným fanouškům.
Reagovat
Fandina
Sonja ty se někomu vysmíváš? A víš že to vyjde nastejno, jestli tomu nebo tomu? Obojí je ubohé.
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Ago pojď si pro titul, když ti ho madam Kvitová nechala!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale , ale :-)
Reagovat
Mayo
nechápem Petru...teraz fakt mala veľkú šancu...som zvedavý kedy zase pôjde na tú úroveň čoho je schopná...každopádne Flipkens v semifinále wow...veľmi zvláštny turnaj...bude nečakaná víťazka čo je aj fajn
Reagovat
smazaný uživatel
hrála celou kariéru, byla by v desítce už dávno. Holt dozrála až letos, ale lepší pozdě nežli vůbec..
Reagovat
tito
Soustředěný výkon hodný šampionky. Koučuje ji ještě Clijsters?
Reagovat
smazaný uživatel
pořád volají. Každopádně výkon hodný šampionky to byl :-)
Reagovat
Fandina
tito ... koučuje jí Claisters a před deseti dny hrála finále v Hartengenboschi a podlehla po výborném výkonu Halep.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine-Kirsten pevně doufám! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová u mne končí! definitivně! Nazdar!
Reagovat
kada.tom
achjo ... to je mi sestava SF, teda ... Lisicki - Radwanska a Flipkens - Bartoli >> hnus a je jasné, že mi z toho rezonuje jen jediná možná schůdná alternativa = titul pro Agu!!!
Reagovat
Titan
Máme zbrusu novou vítězku Wimbledonu a zároveň novou GS vítězku...
Reagovat
smazaný uživatel
by to už měla raději zabalit.
Reagovat
dadaft
matchball - eso přesně do růžku.
no nic.
gratulace Kirsten.
Reagovat
smazaný uživatel
Líná nepohyblivá mišelinka!!! Hanba!
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, ty hovado arogantní sprostý..
Reagovat
Roger_Federer
vždyt ma pravdu..
Reagovat
Fandina
Je nutné nadávat někomu kdo hraje čtvrtfinále GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Kveši, co to meleš? Nemůžu bejt naštvanej? S kým dnes hrála? Proboha!
Reagovat
smazaný uživatel
V čem? Ve vulgárnosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, jenže ty se jako arogantní sprostý hovado chováš furt, nejen dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
výhra, až na dva gamy v prvním setu bezchybný skvostný výkon plný elegance a herního espritu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježišmarja! Ta upadající mišelinka to fakt asi projede!
Reagovat
Roger_Federer
naražiš na pneu, nebo kuchařske oceneni?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vypadá kolem pasu?
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Roger_Federer
kolo od zetoru mysliš :), to je drsny
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala bych od vás víc inteligence než se takhle hloupě posmívat. Ale to bych možná chtěla asi moc co? Chápu, že jste třeba naštvaný nebo Petru nemusíte, ale tohle je trapný..
Reagovat
smazaný uživatel
a dopodávata :) ... Je mi líto Petry, ale vzhledem k tomu jak hrála tuto sezonu je čtvrtfinále dobré.
Reagovat
dadaft
tak, teď se Petra sama vyhodila ze zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně.. ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože bože..
Reagovat
Titan
Chtěl jsem jít na večeři, ale vidím to na drobení rohlíku u monitoru...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou chuť :) Místo drobení drž pořádně palce :))
Reagovat
Titan
Děkuji, jakmile jsem dodrobil, tak dodrobila i Petra...:-(
Ale pohoda, zbyly 3 sympatické hráčky...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,, mně teda do smíchu vůbec není. No jo, holt fandění Petře nese tuhle daň. Musím to nějak vstřebat..:)
Reagovat
smazaný uživatel
dokonale spojuje inteligenci, herní plán a dostatečnou razancí úderů, plus neskutečný klid, kdy jí nic nerozhodí, klobouk dolů až na nárty!
Reagovat
dadaft
na Flipkens se vždycky dobře koukalo.
kór když hraje takhle dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď přijde brejk a pak konec - 6:3!
Reagovat
dadaft
Sloane - Marion, tam to asi taky pěkně žije, doufám, že to bude ještě ze záznamu....
Reagovat
smazaný uživatel
Momentálně je to tak na ručník do ringu, je vidět že má problémy s pohybem, asi to dusno pod střechou. Teď to může zvládnout jen sílou vůle.
Reagovat
dadaft
tak, tildenův gem je tady.
Reagovat
deLaFere
Věřím tomu, že ho Petra vyhraje, ale je otázkou zda, se potvrdí statistika.
Reagovat
smazaný uživatel
žádný bezhlavý střílení metr do autu každou chvíli jako Kvitka..
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, neprovokuj. Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Kirsten, protože mě baví její hra, to snad nemůžu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle tvrzení neberu, to ti musí být jasné, že na českém webu provokujéš, zvláště když se češce nedaří. Nic proti fanďění ale nevím jestli by jsi na cele kolo takhle fandil na stadionu plném čechů. Takhle jsi anonymní a schovaný tak můžeš, viď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
národnostní patriotickou strunu neberu. A buď bez obav, že se jako anonym rozhodně nechovám. A kdyby např. v listopadu přijel do Prahy Rafa, hrdě bych šel do španělského sektoru..
Reagovat
Jabadu
čím dál horší. Místo Flipkens by tam mohli postavit židli a i ta by to dotáhla.
Reagovat
deLaFere
místy ukazuje svůj obrovský poteciál, ale Flipkensová je opravdu dobrá. Petro pojď!
Reagovat
Titan
Flipkens je brutální soupeřka, Serena by možná byla snazší...
Reagovat
Titan
Tenhle neproměněný break, toho je škoda...
Reagovat
petrulinka
Já jsem se rozhodla ušetřit nervy a raději jsem odešla od televize pryč :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a díváš se v klidu na stream! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty taky? Tak kdo mě tady bude psychicky podporovat? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
že po vypadnutí top trojky by jakýkoli jiný výsledek než titul Sabiny byl nespravedlivý. Snad to psychicky zvládne a dojde si pro vítězství :-). A kdyby měl vyhrát někdo jiný tak ať je to Kirsten..
Reagovat
smazaný uživatel
na to koukám, Kirsten by si to možná zasloužila stejně jako Sabina, hraje taky famozně..
Reagovat
Mayo
Petra labilná hádam nepukne ..... ináč ten čo komentuje zápas Petra vs Kirsten a komentoval vlastne aj ten prvý tak jak sa volá ? dobre sa ho počúva
Reagovat
Heather_Fedex
vojtech bidrman - chodi i diskutovat sem mezi nas ;) to jsi jeste nezaregistroval?
Reagovat
Mayo
vojtecha bidrmana poznám ale toto je iný komentátor ktorého meno neviem zato sa pýtam
Reagovat
Heather_Fedex
tedy sorry, to neni bidrman... ale stepan sokol
Reagovat
Heather_Fedex
tedy, stepan sokol je to... sorry ;)
Reagovat
Mayo
Ďakujem Hedr :)
Reagovat
Mayo
Petra labilná hádam nepukne
Reagovat
smazaný uživatel
pokud si udrží jistotu na servisu..
Reagovat
smazaný uživatel
Kirsten předvedla v posledním gamu na podání to byla prostě nádhera jakou jsem v ženskym tenise už dlouho neviděl, ani od Sereny, odservírované s brutální tvrdostí, rychlostí a sebejistotou..
Reagovat
kada.tom
sice prohrála 2. set, ale že by zaznamenala nějakej propad, to bych tedy neřekl, většinou ten 2. set porhrává jednoznačně, to teď nebylo ... teď jen dobře vstoupit do 3. setu a ona Flipkens znervózní ... :-)
Reagovat
dadaft
Flipkensová je ledově klidná, to se mi nelíbí...
Reagovat
smazaný uživatel
to potřebovala zvládnout ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, už jsem si myslela, naivně, že uvidím klidný zápas.. no nezklamalas, jsem ráda, že jsi to stále ty :))))) Necvičím, nepiju, nefetuju.. velká chyba :))))))
Reagovat
Titan
Ale naložit se do vany s ledovou tříští taky dělá divy...:-)))) A dát si k tomu čokoládovou zmrzlinu...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase budeš rejpat, rypáčku jeden, že jo? :))))) Do vany bych se spíš naložila já s tou zmrzkou, potom by se mi na Petru jistě líp koukalo. :)) Ještě není konec... :)
Reagovat
Nancy_z
neleze nějaká nemoc... necítí se dobře :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Flipkens ! (omlouvám se, ale mám vsazeno a tam musí jít pocity stranou) :D
Reagovat
Jabadu
Věřím, že najdeš místo, kde se dobře kouří tiket. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
perfektní až na dva gamy při podání v prvnim setu, líbí se mi víc a víc, dokonalý sladění razance s technikou, takhle to má vypadat. Mám další oblíbenkyni k Sabine a Sloan :-)
Reagovat
Jabadu
Došly síly. Teď by se hodilo nějaké menší zemětřesení, aby se mohlo přerušit.
Reagovat
smazaný uživatel
taktika s přerušenim zápasu, který si doslova vynutila povedla, fakt jí nesnášim, ale snad se Sloan nepoloží a otočí to..
Reagovat
petrulinka
Tak jsem zjistila, že když si zacvičím, tak nervozita zmizí, no tak cvičím a cvičím, nakonec díky Petře budu mít postavu jako lusk!
Reagovat
dadaft
myslím, že v tomhle tady máš parťáka. ))
Reagovat
petrulinka
No tak to jsem ráda :-)
Reagovat
Jabadu
Jojo.
Reagovat
VlS
A teď si odpusť kolaps druhýho setu a začni se proboha kokat, co dělá na kurtu soupeřka a přestaň jí posílat jasný míče na raketu, prosím
Reagovat
kada.tom
tak 1. set by byl, teď nezbývá než si přát, aby na sebe byla Petra přísná - jako včera :-)
Reagovat
Titan
Však je, ten první set si vydřela vítěznou vůlí...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vede nad Kvitovou 1:0 na sety :-)
Reagovat
PetaM
Zatím sebevědomý výkon. Jen tak dál Petro, méně zbytečných chyb a dokonalost :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
No už tak sebevědomý není.. tak 1. set je doma, i když opět UE, štěstí a odřené uši.. :))
Reagovat
Titan
Zdá se , že Petřina záliba hrát si s nervama diváků začíná být legendární...:-)
Reagovat
PetaM
Za chyby si může sama. Ale na returnu je sebevědomá, i když jí to občas ulítne :D :D Ale ta mezihra :D To je vlej-vylej :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
šťastnější vyhrála první set, Flipkens se mi moc líbí, dozrála ve vynikající hráčku..
Reagovat
Titan
Když líbí, tak mi taky, ale i jinak:
http://album.autokanaal.be/foto-album/kirsten-flipkens-in-100-foto-s.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
se tak dívám na výsledky předwimbledonských anket, hlavně co se mužského vítěze týče. Jak si mohlo tolik lidí myslet, že Federer vyhraje, to opravdu nechápu. Víra je někdy nekonečně slepá..
Reagovat
Heather_Fedex
ze to pises zrovna ty je skutecne k pousmati ;)))
smim se te zeptat, za koho jsi v ankete hlasoval ty?
Reagovat
smazaný uživatel
do žádné ankety ať se týká čehokoli, nicméně ano, věřil jsem nejvíc Rafovi. Jen říkám, že nechápu tu slepou víru ve Federera ač k ní letos nebyl pražádný důvod..
Reagovat
Heather_Fedex
ano, byla to slepa vira...ale nadeje umira posledni, ne?
a ani po letosni mizerii asi zadni rf fanousek necekal, ze by se s wimbledonem rozloucil v 2. kole...
navic absolutne nechapu, proc se tomu musis tak moc smat... uz si vazne jako broz. dyt o nic nejde, ne?? je to JEN anketa!
Reagovat
Fandina
Slepá výhra v tenisu není možná. Lecko věřil Sereně a vypadla. Nikdo nevyhrává pořád.
Reagovat
smazaný uživatel
to je jediné finále, které si přeju. Radwu, Kvitku a Bartoli už vůbec nemusim, mám to jednoduchý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím finálovým přáním jsme na tom stejně. :) Ale kdybych si měl vybrat z trojice Aga, Petra, Marion, tak ať to vyhraje Petra. Jinak z jistých semifinalistek je jasná volba Sabine a snad se k ní přidá i Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
tří asi jo, Bartoli doslova nesnášim, Radwa mě zase vůbec nebere svojí hrou, tak asi ta Kvitka, ale jen těsně. Nejvíc to přeju Sabině, asi tak ze 70 procent, z 25 Sloane a těch pět patří těm třem dohromady :-D
Reagovat
Fandina
Já přeji Petře, fandím jí, takže je to jednoduché. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
Heather_Fedex
marion, urcite marion... easy choice
takze allez!!!
Reagovat
Heather_Fedex
tak mne je uuuplnyyy sumaak, jak kdo vypada, ja fandim podle sympatii a mne si marion ziskat dokaze.... je to bojovnice k pohledani, nikdo v zapase nedre jako ona... vzdycky vidno, ze moc chce. je pro mne neco jako david ferrer v sukni ;)
Reagovat
Fandina
Marion je úžasná bojovnice a mimo kurt moc hezká holka a je známo, že co se týká inteligence, málokdo se jí vyrovná. Obouručný forhend beckhend je hodně zajímavý a je na co koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
kařždopádně působí děsně, to poskakování a máchání raketou to je něco otřesnýho a nedá se na to koukat. A je v tom bezpochyby i snaha rozhodit soupeřky, takže krajně nefér chování, což potvrdila i dnes, když si doslova vynutila přerušení, aby Sloan rozhodila a ta musela podávat po přerušení což je v tenise to nejhorší. Mně je prostě vším krajně nesympatická narozdíl od Ferrera, srovnávat jí s ním to je po všech stránkách výsměch..
Reagovat
Heather_Fedex
nevim nevim marty, ale rafael se take k souperum nechova prilis fer.... zdrzovani hry zrovna neni projevem ferovosti. ale je to zkratka proto, ze pro vyhru chteji udelat uplne vsechno
Reagovat
smazaný uživatel
holt potřebuje koncentrovat delší dobu, Rafa Novak to tak mají, to ale nerovná se úmyslu rozhodit soupeře..
Reagovat
smazaný uživatel
někdo nechová sportovně tak je to spíš Novak, viz.roztleskávání publika při matchballech Federera na USO. Nevím, že by Rafa něco takového někdy udělal, tak nevím proč se strefuješ (te) hlavně a jen do něj. Kdy on udělal nějakou zásadní neférovost opravdu nevím, pauzy při podáních má ať hraje s nejlepšími nebo s hráči druhý stovky..
Reagovat
smazaný uživatel
No, je mi Nalinky líto, závěr napínavej, škoda.. Tak teď vzhůru na Petru, to tak v klidu asi nebudu :)))
Reagovat
kada.tom
parádní, ta poslední hra byla infarktová :-D ale gratulka, Lisicki to - doufám - nebude mít lehký :-)
Reagovat
smazaný uživatel
že bude, Radwa mě opravdu těžce nebaví a to mám jinak obranáře moc rád, jí ale vážně ne..
Reagovat
Mr.Pink
Li Na - Radwanska 6:4 6:4 2:6, postupuje Radwanska
Reagovat
Sonja
:-D
Bad luck:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom 2. setu jsem takové skóre třetího určitě nečekal. :( No, je to škoda, Na Li jsem to přál. Ale na výhru proti Agnieszce je třeba odehrát dva sety soustředěně a bezchybně, což je pro většinu hráček nadlidský úkol... Jinak je třeba uznat, že ten poslední gem byl vážně dobrý.

Taky bych se docela rád podíval na ten servis Na Li z 1. setu, o kterém se tady mluví. Nějak jsem to nezaznamenal... No, jestli to opravdu bylo eso, tak je škoda, že si nevzala jestřábí oko. Když si to tak vezmu, ten 1. set nakonec opravdu rozhodl...
Reagovat
Mr.Pink
Monty, ale Linuška odehrála dva sety soustředeně :) vyhrála 2:1, bohužel postupuje Radwanska :)
Reagovat
smazaný uživatel
Až bude nějaké video, tak ten moment chci vidět... No, ale i přesto měla Na Li dost možností, jak ten první set vyhrát. Potom vedla i v tie-breaku... Je to prostě škoda. Při tomto obsazení hráček bych jí ten titul klidně přál.
Reagovat
Mr.Pink
Nevěříš nám? jestřáb jasně ukázal dobrý servis, není co řešit. Každopádně je to chyba Linušky, měla si vzít challenge.
Také jsem jí přál titul, je to má nejoblíbenější tenistka. Myslím, že teď už Sabine nemá soupeřku.
Reagovat
dadaft
Aga to někdy fakt "pinká", nepopírám, ale teď ten zpomalený záběr ukázal, jak jedovatě s rotací ven z kurtu a nízko nad sítí lítají její forhendy...........................
......................teď skvělý tenis !!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
dělovym podánim zneškodní :-)
Reagovat
tommr
Aga sice nedokáže dát pořádnou ránu, ale jinak je to nejchytřejší a nejšikovnější tenistka na okruhu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejšikovnější ano, ale nejchytřejší? Kdyby byla, tak je někde úplně jinde.
Reagovat
dadaft
nemůžeš být No.1, když nemáš pořádnou ránu.
takový je dnešní tenis.
Reagovat
tommr
přece to nemůže ta Čínanka nakonec ještě vyhrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
to předevšim měla vyhrát a ve dvou setech nebýt rozhodčího, doufám, že jí Sabina pomstí..
Reagovat
smazaný uživatel
ale doufám, že v semi jí bumbum Sabine dá co proto, vamos Lisicki!
Reagovat
Fandina
Je otázkou, kdo to vyhraje. Mohou obě, tak uvidíme.
Reagovat
dadaft
kdepak, Aga ve třetím přidala na aktivitě, protože s tím absolutním zanďourem to přece jen nešlo, a výsledek je jasný...
Reagovat
Heather_Fedex
3. set se vubec nemel hrat
Reagovat
tommr
jasnýho ještě není vůbec nic - Činanka je nesmírně houževnatá a navíc má i neskutečný štěstí ... :)
Reagovat
Sonja
?? V čem jako měla štěstí?:-O Dneska je naopak všechno proti ní.
Reagovat
Heather_Fedex
li to mela urvat ve dvou....
ale je fakt, ze nyni hraje aga hodne agresivne...uz to neni jen nejaka pinkana, jak jsme u ni zvykli...ale ten 2. servis je vazne slaboucky
Reagovat
tommr
vždyt jí všechno padalo na čáry. A kolikrát jí za zápas pomohlo prasátko ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
tommr, kdyz mic dopada na caru, tak to nemusi byt jen stesti, ale i umeni ;)
ale kdyz te v klicovem momentu zapasu osidi rozhodci, tak to je stesti jako blazen...
Reagovat
tommr
každá lajna je především o štěstí. Nikdo není tak dokonalej, aby moh trefovat lajny úmyslně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže třeba hra Petry je především o štěstí... :D
Reagovat
Mr.Pink
útočný styl je přece na tomhle založený, hrát rychle a k lajnám. Psát o štěstí je nesmysl
Reagovat
Sonja
Přesně. Ale tommr evidentně "tu Číňanku", jak jí říká, nemá rád.
Prý štěstí...tvl. Dnes se naopak právě k Na Li obrátilo zády.
A že trefila pár prasátek, která dohromady nic neznamenala, to je fakt směšné zmiňovat...
Reagovat
Heather_Fedex
ja myslim, ze tommr pral aze predevsim kvuli svemu teamu ve fantasy... anebo proto, ze nechce, aby na li jeste vic odskocila petre v zebricku ;)
Reagovat
tommr
je to právě naopak - Agu jsem si zařadil do mýho týmu, protože jí obdivuju a fandím jí pokud zrovna nehraje s našima hráčkama ... :)
Co se týče tý ztráty kterou nabere Petra tak si myslím, že je to úplně jedno jestli jí odkočí Aga nebo Li Na ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrat mela Aga...
Pokud v prvnim setu Li neuznali eso a bylo by to 6:4 tak kde beres tu jistotu ze by ten dalsi skoncil taky 6:4 :-o :D Prvni set jsem nevidel ale i vtom druhym hrala Aga lepe nez Li a prohrala ho. A ten druhy nehrala ani zdaleka tak dobre jako ten 3. kde jednoznacne potvrdila ze mela ten zapas vyhrat
Reagovat
brixner
Myslím, že by zatažená střecha na Centr kurtu mohla, teoreticky, pomoci Petře, v halách jí to většinou lítá a padá dobře!
Reagovat
smazaný uživatel
jenže je tam dusno a to jí zase vůbec dobře nedělá..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Na Li jedeme, držím palec :)
Reagovat
dadaft
Li Na vyhrála tak jako tak - první set zakončila esem.
Reagovat
Sonja
Hm, až se na to Na Li pak mrkne, bude na sebe asi pěkně naštvaná:-(...nechápu, že se jí na SETBALL nechce vzít jestřába... achjo.
Reagovat
smazaný uživatel
snad uz to Aga nejak dotahne :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte kdy budou hrát djokovič - berdych zítra, všechny zápasy jsou zatím napsaný na 12:30 našeho času ?
Reagovat
smazaný uživatel
to bude jak dneska.singly od 2 našeho.v jakém pořadí se ješte neví..myslím si že novak s tomem budou na centru.a pak i andy.je domácí
Reagovat
brixner
...tak to zkusím ještě jednou-máte někdo s tímto, prosím, nějaké zkušenosti? Není třeba něco, co bych měl nastaveno špatně? Je to docela otravné:-(( Používám Mozillu, takže pokud někdo víte, prosím poraďte!
Díky-Brix

http://www.youtube.com/watch?v=8fm3XCMkny0&feature=c4-overview&list=UUyPtazpuOuVIXHfMQwYXK0A
Reagovat
smazaný uživatel
zkus google chrome, nikdy jsem nemel s nicim problem...
Reagovat
vendulkabendulka
Zakazane cookies?
http://support.mozilla.org/cs/kb/Povolen%C3%AD%20a%20zak%C3%A1z%C3%A1n%C3%AD%20cookies
Reagovat
vendulkabendulka
Tak jeste jednou, orezava to tady URL. Vymaz mezery.
goo . gl/k6U6A
Reagovat
brixner
Díky za radu! Nebudu se nyní odhlašovat a opět přihlašovat, uvidím, jak se to bude chovat postupem dnů!
Soobe-díky za tip, ale Chrome NE, UŽ NIKDY ! :-)
Reagovat
brixner
Errani/Vinci jsou už také venku ! No tam se to tedy mydlí:-)
Reagovat
PetaM
To není velké překvapení. Ty dvě na trávě, to je jak Petra na antuce :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na antuce není zase tak hrozná..
Reagovat
tommr
díkybohu, že Petra dneska hraje na centru takže jí určitě uvidíme bez ohledu na počasí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborný zápas, škoda, že se přerušilo..
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle zápas bude ještě hodně zajímavý. Obrat Na Li ve 2. setu by mohl být zlomový... Teda aspoň bych si to přál. :) A koukám, že Aga je teď ošetřovaná. Takže i tohle může mít na její výkon ve 3. setu nějaký vliv. Koukal jsem, že je celá oblepená...

Sloane a Marion hrajou zatím velmi vyrovnaný zápas. Doufám, že to Sloane zvládne. :)

Kdo čeká na Petru, ten si ještě počká...
Reagovat
PetaM
To si teda počkám :D Ale to nevadí :D Na Li - Aga hrají hezký zápas (v některých momentech :D ) a zároveň přepínám na Radka s Leandrem, taky moc hezký zápas :D :D
Reagovat
Sonja
No, přála bych si, aby zlomový byl...ale Aga má tříseťáky ráda a není z těch, co se sesypou:-/
Pro Na Li to bude ještě hodně těžké.
Reagovat
dadaft
nj, vcelku se to rozjíždí, Aga ve třetím aktivnější a jedna pěkná výměna za druhou...................
................ jenže začíná zase pršet................
Reagovat
smazaný uživatel
No, hlavně v zápase Sloane - Marion si Bartoli tak dlouho stěžovala, až si vynutila přerušení. Pro Sloane je to docela nepříjemné, protože prohrává 4:5 a při jejím podání je stav na shodě. Nevím, proč nemohly dohrát ještě ten jeden gem...
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/foto-wimbledon-jako-blazniva-prehlidka-padlych-legend/r~ef27d976e2ef11e2b6e7002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
brixner
Za tohoto stavu šla Li na síť a zahrála fantastický forhend volej a získala bod-úplně jsem viděl Borise Beckera! Sice v pomalejším vydání, ale moment moc hezký! Becker měl, dle mého názoru, nejlepší forhend volej z míčů, hraných hluboko pod nohy, který byl kdy k vidění a tohle Li zvládla naprosto bravurně! ! ! Nikdy mě nenapadlo, že budu někdy fandit tenistce z Číny, vždyť Číňané to uměli jen za zelenými stoly:-) Li má, na svůj věk, naprosto výstavní tělo a postavu, je sympatická, hraje dobrý tenis, takže ať už v turnaji dojde kamkoli, má tahle žena můj obrovský respekt a sympatie! Brix
Reagovat
Sonja
Pod to se podepíšu, brixi:-))
Reagovat
smazaný uživatel
V letošním AO byla Na Li skvělá, jak upadla a pak se tak šťastně usmála, že může hrát dál, mě si moc získala, je opravdu sympatická :))
Reagovat
brixner
Děkuji pěkně! Ale stejně "tlačíš" Sabinku, že Sonjičko milá? Zápas jsem neviděl, ale nejspíš si Sabine drží fazonu ze včerejška, takže teď už zbývají jen čtyři vítězné sety:-)
Moc přeji postup do SF i Marion, pro mnohé divná a zvláštní, ale já mám tuhle(prý) Gothic Girls prostě rád!
Reagovat
Sonja
Ano, nejvíc to přeju Sabine:-)...4 sety...to se dá...:-)))
A že máš rád Marion zrovna mně zvláštní nepřijde, já ji mám taky ráda;-)
Reagovat
pepin
Tak "vlčice" jedem, jedem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady fandím s tebou, doufám, že Marion vypráská :)))
Reagovat
pepin
Tak i kdyby to nedala a prohrála, je na ni aspon hezký pohled, je mladá, má to před sebou, vystupuje klidně a inteligentně, neřve u toho, hraje celodvorcový tenis, nebojí se jít k síti, je prostě sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane je moc pěkná, jak jsem psala, v těch žlutých šatičkách byla jako sluníčko :)) No, holt chlapi máte na co koukat :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ago! no ták!
Reagovat
dadaft
bože Li, kolikrát už jsi to zahrála přímo na Agu?????
Reagovat
smazaný uživatel
Radek na sítí přímo čaruje!
Reagovat
dadaft
nepěkný zápas.
Reagovat
dadaft
nebo ne nepěkný, spousta akcí je pěkných, ale Radwanská je zkrátka zalezlá až moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Nalinko zaber !! :))
Reagovat
smazaný uživatel
To uz nevypada i kdyz bych to Li prala.
Reagovat
smazaný uživatel
Šance je vždycky, tak věřím :)))
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle jsem s tebou! :) Ale bohužel, ten jeden brejk zatím pořád chybí...
Reagovat
smazaný uživatel
A je tam brejk! :) Teď toho hlavně využít...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď měla Na Li i trochu štěstí. Třikrát v jednom gemu prasátko... Trochu si střihla Serenu. :D

Jinak při záběru na maminku Agy jsem se dozvěděl, že její dcera má úplně stejnou pusu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je obrat ve 2. setu! Věřit se vyplácí... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jedeme.. Na Li teď hrála skvěle, mohla by Agu rozhodit :))
Reagovat
smazaný uživatel
Radek s Leandrem získávají druhý set a vyrovnávají na 1:1 na sety! ještě 2, pojďte!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta PetraFans je blbá, jak kabela šušňů. Člověk by i fandil Kvítové, ale kvůli takovým individuím to prostě nejde... Jsi protivná jak osina v prdeli.. PMS??
Reagovat
smazaný uživatel
hele mne tady nikdo urážet nebude, jasný? nadávám já vám? Ne, jen nechápu co na té Sabine máte!
Reagovat
Sonja
Jo, nadáváš, mně si napsala "aby ses z toho nepo..."
Takže nevyžaduj slušnost, když jsi sama neslušná.
Reagovat
smazaný uživatel
nic neslušného jsem nenapsala..
Reagovat
smazaný uživatel
a hádat se s tebou opravdu nehodlám, za to mi nestojíš..
Reagovat
Sonja
Ty mně taky ne, takže si příště odpusť na mne reagovat, kor takovým stylem.
Nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar bazár!
Reagovat
kada.tom
já fandím oběma, mám je obě rád, ale vzhledem k tomu, že Agy herní styl by vůbec nemusel sedět Lisicki, tak jí tlačím do SF! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
přeji to Aze! Aaga už má break, tohle už nesmíš ztratit!
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím v symboliku. A to znamená, že budou 2 česko-polská finále.
Reagovat
smazaný uživatel
to by bylo boží! Petí, Tomé POJĎTE!
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že ze zbývajících hráček nejvíc přeju trojici Sabine, Sloane a Na Li, tak by se mi to moc nelíbilo... A nelíbilo by se mi to ani v chlapech, protože Novak a Andy jsou moji poslední zástupci ve Fantasy lize. :D No a taky si myslím, že jejich finále by bylo dobrým vyvrcholením jinak podivného turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
já titul nejvíce přeju Petře a Andymu, ale kdyby vyhrál Tom nevadilo by mi to... hlavně at nevyhraje Sabine!
Reagovat
Sonja
hlavně ať nevyhraje Petra
Reagovat
smazaný uživatel
co vám Petra udělala, že nesmí vyhrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať nevyhraje Aga, Tom nrbo Jerzy :D
Reagovat
Sonja
A co tobě udělala Sabine?????????
Reagovat
smazaný uživatel
Na otázku je neslušné odpovídat otázkou další.
Reagovat
Sonja
Mně Petra nic neudělala, jen oplácím tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi psala včera o protlačení Djoka, pomůžu ti kdykoliv, zítra ovšem budu těžce proti tobě :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
já jen moc nemusím němce a Sabine si mne ničím nezískala, abych jí fandila..
Reagovat
Sonja
Já neříkám, že jí máš fandit, ale fandit jasně proti ní?? Proč?? Co ti ona osobně udělala??

Lunej- Však já vím:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
fandím raději Aze.. je mi sympatičtější no.. ale nejvíc fandím Petře a vždy budu..
Reagovat
smazaný uživatel
Já to přeji v tomhle zápase rozhodně Li Na,Radwanskou nemusím a už vůbec její tenis ne,a ohledně Sabine je to milá a příjemná holka,a včerejším vítězstvím nad Serenou si mě získala ještě víc a rozhodně by nebylo na škodu kdyby GS vyhrál někdo mimo top 10,ale samozřejmě to přeju Petře..
Reagovat
smazaný uživatel
já Agu obdivuju za její obranu a techniku.. ale někdy to už taky přehání :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super Sabine, tak ještě jedno kolo a je ve finále. Otázka je, kdo by pro ni byl lepší. Myslím, že Na Li - Aga hraje jinak, a to by jí nemuselo sedět, Aga by jí mohla povodit a rozebrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Sabine by byla určitě lepší Li, Aga by jí skoro všechno vrátila a čekala, až se vyhází.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je Sabine zatím herně nejlepší ze všech. Snad jí to vydrží...
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine končí v semi!
Reagovat
smazaný uživatel
Agu bych opravdu zatím nepodceňoval....
Reagovat
smazaný uživatel
No, já ji taky nepodceňuju. To by byla velká chyba...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sabine zlomila prokletí přemožitelů favoritů a postoupila. Doufám že to Li Na otočí. Aga by jí se svojí obranou hrou vůbec neseděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ago pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
aaaa, zacina se blit...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na Petru si pockame, zatahujou strechu...a jestli Li vyhraje druhy set tak to je fakt na dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
takže druhý set cca za hodinu a Petřin zápas tak za tři, ne? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak strechu nezatahujou, jenom zatahli kurt a uz je zase odkryty...:-) Takze za chvili hrajou....
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nějak nechápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem tříseťák s nejistým výsledkem, takže překvapila:-)

Teď to vypadá, že Petra s Kirsten se dostanou na kurt tak v šest.
Reagovat
kada.tom
Momentálně fandím proti Li Na, neboť se domnívám, že Aga by mohla Lisicki svoji technickou hrou zvládnout, protože pevně doufám, že Lisicki prostě do finále nepůjde, nesmí.
Reagovat
Sonja
Proč by proboha nesměla?? Vyřadila největší favoritku, měla narozdíl od jinejch fakt těžkou cestu... Nikdo si to nezaslouží víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine nevyhraje.. ve finále bude Aga a doufám, že i Kvítí
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si to dobře pamatuji, tak dneska ráno kada.tom psal, že chce aby vyhrála některá holka z TOP 10! Taky to nechápu..
Reagovat
kada.tom
1) je to Němka a ty já obecně nemám rád ... 2) právě proto, že vyřadila Serenu :-( ... 3) je moc nízko nasazená, tak významnou trofej si zaslouží jen někdo, kdo je v TOP 10 nasazených :-)
Reagovat
kada.tom
dobře si to pamatuješ :-)
Reagovat
kada.tom
přesně můj tip a moje vize, Aga vs. Petra ve finále :-))
Reagovat
Sonja
PetraFans- Jasně ty vědmo.

haitik- Taky to nechápu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten druhý a třetí důvod mi přijde bláznivý..
Jako sorry, co je to za blbost, že je na vítězství moc nízko nasazená!? Nechápu..
Reagovat
smazaný uživatel
hele mne tady nikdo urážet nebude, jo?
Reagovat
kada.tom
co nechápeš na zdůvodnění, že vyřadila Serenu? tak prostě Sereně fandím a jestli měla vypadnou, tak třeba až ve finále nebo v semifinále ... co se týče třetího důvodu - prostě podle mně tuto trofej má získat jen někdo, kdo je v TOP 10 rankingu, u ostatních je to náhoda, protože těžko někde jinde grandslam získají
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mimo. Úplně mimo.

.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu pouze ten třetí důvod..
Reagovat
Heather_Fedex
kada tom, chodim na tp uz pres rok, ale priznam se, ze vetsi ptakovinu, nez jsi napsal/a ty, jsem uz davno necetla...
proc by jako mely nejvetsi trofeje vyhravat pouze hracky top 10????

chces rict, ze napr. triumf clijsters, kt. se zrodil v r. 2009 na us open byl nahodny proto, ze byla nenasazenou hrackou????
Reagovat
kada.tom
kdepak, ale to byla nenasazená proto, že se vracela po pauze, takže se to dalo pochopit :-) a zrovna Kim bych přál trofeje pořád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim stou ptakovinou...
Podle tebe by teda treba rouvnou GrendSlamy a mozna Masters 1000 mely hrat jenom hracky TOP10 aby titul neskoncil v nespravnych rukou??? To by se ani pak pomalu v TOP10 nestridaly zadne hracky a nove objevy by nikdy niceho nedosahly.
To ze je hracka mimo TOP 10 (ci i mimo top50) zni jeste nedela nejaky "drevo".
Reagovat
smazaný uživatel
prvy set a vitazstvo Radwanskej - zomrel tenis! aby obrana vyhrala nad utokom na trave...
Reagovat
smazaný uživatel
to neni chyba Agniezky..... to je chyba tech utocných hráčů... typu Li Na nebo Federer.... defenzivnejsi hraci nemuzou za to, ze ty lemry, ktere proti nim stoji neumi poradne utocit. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
je to chyba sucasneho tenisu a spomalenych povrchov...
Reagovat
Heather_Fedex
sam jsi lemra
Reagovat
smazaný uživatel
Na Li vs Aga
Tak tohle bude na dlouho... Aga už je s tím kraťasem a následným lobem docela trapná. Je to vcelku pinkaná, na kterou se nedá moc koukat.. už aby hrála Petra..
Reagovat
smazaný uživatel
To bude narozdíl od tohohle sper podívaná, slajz Flipkens a Petra 3 metry do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasinho... zápas té české obludy z Fulneku bude mnohem méně koukatelný.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli se vám tahle neúnavná pinkaná líbí, tak se na to koukejte.. a Petru nazývat obludou teda nebudete!
Reagovat
smazaný uživatel
Sama jsi obluda, a hlavně držka nevymáchaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Neúnavná pinkaná to rozhodně není, to by místo Li musela být na druhé straně jiná hráčka, náhodou je souboj útouk s obranou, na což se dívá dobře. Zápas má svou kvalitu, rozhodně větší než bude mít zápas Petry s průměrnou Flipkens.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale mně to zatím přijde jako velmi dobrý zápas, i když mě mrzí výsledek toho 1. setu... Rozhodně je to lepší zápas než včera Petra - Carla.
Reagovat
smazaný uživatel
zápas Petry ještě nezačal a vy už tvrdíte, jako bude mít kvalitu.. to mi přijde trochu na palici..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože žádný zápas Petry za poslední dobu neměl takovou kvalitu.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně :D
Reagovat
Sonja
SABINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
smazaný uživatel
aby ses z toho nepo....
Reagovat
Sonja
A že prý to nedá po vyřazení favoritky...haha:-D Má to!

PetraFans- Trhni si nohou, taky te něposílám někam, když se tu raduješ z výhry svý oblíbenkyně.
Reagovat
smazaný uživatel
JOO! Sice jsem koukal na Aga vs. Li Na, ale Sabine to přeji!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to přepínal... Sabine potěšila! :)
Reagovat
smazaný uživatel
já tady aspon nevyřvávám jméno!
Reagovat
Sonja
No a? Jsi otravná i bez toho.
Reagovat
smazaný uživatel
nápodobně!
Reagovat
smazaný uživatel
...nesnáším tu polskou čubku!
Reagovat
smazaný uživatel
...ta tráva je tak pomalá, že to snad může vyhrát i pinkálistka :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to je škody, hlavně ta smeč přímo na Agu, mohl být set doma.
Reagovat
Sonja
Přesně:-(...katastrofa. Všechno jí vrátí, úplně všechno...
Reagovat
dadaft
největší sranda je, že ten setbol Li Na bylo eso a už se měl dávno hrát druhý set.
Reagovat
Sonja
Hm a styl "nic neuděláš, nic nezkazíš" nese ovoce...respektive přinesl 1.set.
:-///////
Reagovat
Sonja
Taky mi to přišlo jako eso. Nechápu, že si nevzala jestřába.
Aga je čarodejnice nebo co, všechno jde v její prospěch...
Reagovat
Mr.Pink
přesně, školáčka chyba.
Reagovat
Mr.Pink
eso to bylo, jestřáb míč potvrdil jako dobrý
Reagovat
Sonja
Hm, tak to mi ani neříkej:-(((((
Já jsem přepínala z Fandy na NS na Sabine, tak mi zrovna ten jestřáb unikl...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to strašná škoda pro Na Li. Hrát proti Agnieszce vyžaduje opravdu přesnost a trpělivost po celou dobu, protože ona má nejlepší obranu na celém okruhu. Navíc je taky dost houževnatá a nevzdává se ani za nepříznivého stavu. Pro tu soupeřku to musí být vždycky o nervy... Mně stačí, když proti ní hraje Ana. To jsem na nervy i já. :D Vždycky hodně šancí a nic...

Ale tentokrát nesouhlasím se Sonjou, že Aga "nic nedělá a nic nezkazí". Ona toho právě musí udělat hodně, aby ten bod získala. Nemá s tím o nic menší práci než útočné hráčky, spíš dokonce naopak... Důležité je získat bod, jedno jak.

Každopádně přeju Na Li a snad to ještě otočí. Toho 1. setu je ale velká škoda a teď už to bude těžké... :(
Reagovat
Reti64
Přestávka doufám pomůže Li, která je lepší hráčkou.
Reagovat
Mr.Pink
Bohužel. Opravdu školácká chyba, nevzít si challenge v takové chvíli
Reagovat
Mr.Pink
Linuška teď Agu zničí. za hodinku bude konec :)
Reagovat
Sonja
Jj, taky jsem vždycky na nervy, když proti ní hraje Ana...

A asi si mě dobře nepochopil, monty, Aga nedělá nic, z čeho by měla přijít chyba, z čeho by měla zkazit. Vpodstatě jen odvrací útok Na Li, nutí ji k dalším a dalším úderům, dalšímu vymýšlení, kam poslat míček, aby se na něj Aga nedostala...
Reagovat
Sonja
...A Na Li prostě nakonec zkazí.

Jinak netvrdím, že je Aga špatná hráčka, vůbec. Ona je tímhle vpodstatě přechytračí.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jo. :) No, většinu zápasu to tak opravdu je, ale někdy taky Aga použije nějaký dropshot nebo úder po lajně. Sice toho moc není, ale snaží se prostě hrát svou hru. V obraně je nejlepší na okruhu, tak proč by něco měnila...

No ale snad to Na Li ještě zvládne... Mně se asijské holky líbí. Chodím k nim pravidelně nakupovat. :D
Reagovat
Sonja
To je fakt, proč by něco měnila, když je s touhle hrou 4. na světě:-)...já jsem se prostě akorát nenaučila ten její styl mít ráda. Občas vytáhne hrozně pěkný technický údery, na které je radost koukat, ale jinak...
A s těmi asijskými holkami si mě teda dostal:-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, to byl taky účel. :D Ale ne, jsou fakt moc hezké. :) Zrovna u jedné z nich jsem si říkal, že je trochu podobná Na Li... Akorát jsou na mě trochu malé, no. :)
Reagovat
Sonja
Super!!! 1.set je doma!:-)
Reagovat
brixner
Sonjičko, zatím Ti to vychází ! Ještě pět vyhraných setů a...:-))
Reagovat
Sonja
Ty koukej doservovat!!!
:-)))))
Reagovat
brixner
Nevíte, prosím, jaký zápas poběží na Fandovi po Li-Aga? Nějak mi to uniklo...Děkuji!
Reagovat
smazaný uživatel
to by měla hrát Petra tuším...
Reagovat
brixner
Tak to bych byl moc rád! Díky !
Reagovat
smazaný uživatel
Fanda vysílá centr a Nova sport jedničku..
Reagovat
dadaft
trošičku míň chyb holky a bude to parádní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Nalince :))
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká zatím neomylně míří do dalšího wimbledonského finále. Letos jsou druhé nasazené Češky už ve čtvrtfinále, když dnes porazili dvakrát 6-4 Španělské duo Silvia Solerová-Espinosaová a Carla Suárezová-Navarrová..nechci být vlezlá, ale porazili?!! a navíc to bylo 6:4 6:3..ale jinak gratulace holky!! :)
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
!
Reagovat
tommr
vy jste nějak ukecaný pánové ... :)
Reagovat
dadaft
???
(to jsem nebyl já)
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo???
Jsem si myslel, ze delas nejakou legraci, nebo zavadis novou hru....predpokladam, ze Janekda si to myslel take...
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča se inspiruje německou ofenzivou u Verdunu. Aby nedopadla podobně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tomhle gemu měla mířidla špatně seřízené, sice těsně, ale měla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, naš střílet kanonem, když stačí přesný snajpr.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo že by se Sabine inspirovala bleskovým wehrmachtem, který za 17 dní od zahájení války dobyl celé Pobaltí včetně Estonska?
Kaia sbírá síly na odpor.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu napsat, že taktickou iniciativu přebíra Kaia. Strategicky je na tom líp ale Sabine. Jen aby jí vydržely zdroje.
Reagovat
smazaný uživatel
Prodloužení záasobovacích tras způsobuje Sabine problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale odvážným manévrem uhájila dobyté zisky.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak Kaia vypadá demoralizovaně.
Reagovat
smazaný uživatel
A dobyt první důležitý bod. Kaia musí sebrat veškeré síly k protiofenzivě. Nesmí hledět na ztráty a jít dopředu.
Hlavně nesmí zbytečně mrhat nabídnutými příležitostmi k lokálním ofenzivám.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabina rychle postupuje dopředu. Kaia už nemá kam moc ustupovat!
Reagovat
smazaný uživatel
Genrál X zná jediný manévr. Obětovat pravé křídlo. Kaio ty obětuješ co?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nebyla oběť, ale dar. A vzápětí ale přesný záash.
Reagovat
smazaný uživatel
Obetuje obe kridla;)
Reagovat
smazaný uživatel
Osud války visel na vlásku. Zatím se podařilo uhájit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, obětujem křídla obě!
Reagovat
smazaný uživatel
Lokální ofenziva se mění v generální. Je otázka jestli Sabine dokáže včas přeskupit jednotky a zabránit masivním ztrátám.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine podniká zuřivé protiútoky. A úspěšně!
Reagovat
smazaný uživatel
A pomohlo;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla škoda. Nepřítel na kolenou a Sabine jej kropí živou vodou. Ale vzápětí bílá vlajka u jedné z jednotek frontu narovnala.
Reagovat
smazaný uživatel
A iniciativa pevně v rukou Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
Co napsat. Technická a materiální převaha jasně na straně Sabine. V této chvíli to vypadá na brzký konec války.
Reagovat
smazaný uživatel
Materiálně omezená super zbraň Hawk Eye Sabině nepomohla.
Reagovat
smazaný uživatel
A fronta proražena a už se valí obsadit druhý a poslední klíčový bod.
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsou jednotlivé průrvy. Kaiany jednotky prchají na všech úsecích.
Reagovat
smazaný uživatel
A Sabine stojí před branami. Jedině zázračná zbraň by Kaie pomohla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady už opravdu nejde kam ustoupit. Kaio běž do posledního boje!
Reagovat
smazaný uživatel
Po tak masivním útoku sbírá Sabina síly na poslední atak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona chce snad Kaiu dobýt zprvní, za pochodu!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už je tam jenom hrstka obránců.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bojují srdnatě
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je tady závěrečný útok.
Reagovat
smazaný uživatel
První postupný cíl dobyt
Reagovat
smazaný uživatel
I druhý padl bez odporu
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu stačí Poslední výstřel.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještw jeden má Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
Bezpodmínečná kapitulace
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1016825_507570285979162_196246427_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, ale ja to nejsem!!!;)
Prisaham na sve tlapy, vsechny 4;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Háčkám, Báře i Julče!
Reagovat
tommr
postup Háček se čekal, ale vyřazení Italek je teda bomba ... :)
Reagovat
Mayo
Aga vs Na Li ... dve sympaťáčky proti sebe ale aj tak prajem postup Age
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyřhru moc nesleduji, ale tento zápas stojí za koukání! Bezva tenis.. :-)
Reagovat
kada.tom
snad ty hekny italský vyletěj :-) vypadá to dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je to tam! Gratulace holky! :D
Reagovat
VlS
Bára zakončila prádní smečí - krása - tak a až do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Děti moje, po vypadnutí lucky Š. jsem si odjel vyléčit nervy na Zlatou tretru, kde přišla možnost strávit několik dní v dívočině, kde není ani elektrika natož internet. Moje první kroky vedou na tp, zjistit jak to vypadá ve Wimbledonu a nestačím se divit. Příjemné překvapení je že Kvítek je pořád in. (Budu ti dnes už fandit jako ovbykle, lásko moje.) že Fedex vypadne brzy jsem taky celkem čekal, ale rozhodně ne vypadnutí Maruš, tolik zraněných a hlavně vypadnutí mé další lásky Serenky. Sabine je nebezpečná, ale to fakt Seruš hrála tak špatně? Jinak samo, že nejvíc fandím Petře, ale kdyby ne ona, tak doufám a budu tlačit Anežku, páč ta holka hraje chytře a mám ji rád už dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
jo amoje fantasy liga je jako obvykle propadák 61. místo 352 bodů a zbyli mi jen Novak Andy a Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom pro připomenutí

http://en.wikipedia.org/wiki/Isner%E2%80 %93Mahut_match_at_the_2010_Wimbledon_Championships
(s mezerou)

Osobně bych vyzdvihl perličku, co se NIKDY nemůže stát. Programátoři zadali jako maximum skóre 50:50. Pak to museli narychlo opravovat.
Reagovat
tommr
po rozpačitým začátku se holky v závěru prvního setu pěkně rozehrály a vedou proti nebezpečnejm Španělkám 1:0 na sety ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
H+H set! Paráda! Tak ještě jeden holky, pojďte!
Reagovat
PetaM
Přesvědčivý výkon to teda není :D Ale koncovka skvělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžeš čekat, že to bude zase za 35 minut celý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Break! Holky už se rozjížděj!
Reagovat
PetaM
Všimla ses, že Andrea začala hekat? To je strašné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
já to mám bez zvuku.. ale občas dupe na některé čáry :D
Reagovat
smazaný uživatel
super háčka!
Reagovat
BooOoo
běžte někdo zastřelit Goergesovou, to je šílený, jak to kazí Báře
Reagovat
smazaný uživatel
pust si raději H+H..
Reagovat
tommr
ve druhým setu se to ale nějak otočilo ... :)
Reagovat
kada.tom
Já osobně doufám, že titul poveze domů některá z TOP nasazených hráček, už jen z pricipu - nejsem fanoušek nenasazených, ti si mají počkat až budou nasazení a pak si pro ten titul dojít. Takže já jsem fanouškem Petry K., Li Na nebo Agy (je mi vcelku jedno, které z těch dvou, páč stejně dnes postoupí jen jedna). Ostatním titul nepřeju, neb si jej nezaslouží, titul má vyhrát TOP nasazený/TOP nasazená.
Reagovat
Jabadu
nevyhraje, zlobit se nebudu. Vezmu to jako fakt. I když prohrát s Flipkens by byla velká škoda. Titul v posledních letech vyhrávají ranařky. A co se týče potenciálu, nikdo lepší než Petra tam v tomto ohledu nezůstal (ještě Kanepi, ale ta má problémy s hlavou). Myslím, že po vymetení pavouků je Petra největší favoritkou a podobná příležitost už se během její kariéry nemusí opakovat.
Reagovat
a.magerova
Koukám, že sis v lize polepšil o 3 místa a navíc jako bonus jsi přeskočil Wojfův Gang :-))

Nicméně musím upozornit na skokanku ligy, kdy jsem se ze 76. místa postupně přes 55. místo dostala až na nádherné 24. místo :-)))
No a protože si své pozice chci udržet, tak dnes Sabine ani Li Na nemůžou počítat s mou podporou :-/
Reagovat
smazaný uživatel
jakou počítáte ligu? v public league jsem první já :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem te take dnes vyzdvihl v prispevku nazvanem Fantasy Wimbledon - Black Monday!!! :D)))
Reagovat
tommr
jj tvůj úctyhodnej skok už byl níže náležitě oceněn ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dozvím se prosím jaký to je ten žebříček?.. je jich tam dost a já se v tom nevyznám :´(
Reagovat
gedzitka
Já jsem taky začínala jen o fous líp - tuším po druhým kole jsem byla na nějakém 74. místě nebo tak nějak :-D. Ale teď už to půjde jen dolů...
Reagovat
a.magerova
Jo tak já dolů nelezla, tak jsem teda nečetla :-/
Již jsem napravila a teda dík za vyzdvihnutí mých předností :-)))
Reagovat
a.magerova
To je ten žebříček co tady (nebo tam) založil a propagoval tomasinho - Tenisportal Ligue.
Reagovat
smazaný uživatel
TENISPORTAL LEAGUE
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak o tom nic nevím.. ted už se tam asi nedostanu, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Magerova...na mne!
....na mne se muzes vzdy spolehnout!;)
Reagovat
tommr
a jsi vůbec ve stejný lize jako my ostatní? Tady se mluví o TenisPortal League (invite code 602947) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
mně to ukazuje public legue a tam jsem první :D
Reagovat
smazaný uživatel
a v other state rank - 62.
Reagovat
smazaný uživatel
a jde se ted do tý vaší ligy nějak dostat?
Reagovat
tommr
ted už to samozřejmě možný není - uzávěrka přihlášek byla těsně před začátkem Wimbledonu. Budeš si muset počkat na US Open ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
už tam jsem.. krásné 22. místo :D jsem Markett a team: Best team
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle predbehnout magerku...jezkovy zraky, ta ti ty zraky vyskrabe;D))))
Aj, aj, aj...:)
Reagovat
a.magerova
No tak to Ti teda pěkně děkuju :-((((((
Reagovat
tommr
tak to gratuluju a vítám tě! Jak si to dokázala? To ses k nám přesunula z nějaký jiný ligy? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ani nevím :D jsem ve dvou ligách zároveň, u vás 22, jinde 1. a včera jsem byla v hodnocení dne 10. Na to, že hraji fantasy poprvé to celkem ujde, ne? :-)
Reagovat
a.magerova
Hoď sem, prosím, číslo té ligy kde jsi první, třeba bych tam mohla být do desátého místa :-))))
Reagovat
brixner
Ahoj Vlku ! Velmi se omlouvám, pokud Ti budou následující řádky připadat, jako nějaký verbální útok nebo tak něco-NENÍ TO TAK ! !
Jen si říkám, že Ti to prostě musím napsat:
Tvé příspěvky jsou velmi zajímavé, většinou k věci, dalo by se říci jedny z nejlepších(např. dnešní Tvé tipy...) Takže se, s dovolením, ptám-není možnost změnit trochu styl psaní? Tvá SMSština se opravdu velmi špatně čte a pokud jsou příspěvky delší, ja to fakt hrůza! Např. Monty píše rovněž dlouhé články, ale jeho a např. Brože, Sonji a jiných a jiných, jsou, jak by řekl klasik-"balsám pro oči" Řádky, které jsou psány opravdu Česky, tedy s háčky a čárkami, člověk prostě přečte a ihned ví, o čem jsou a pochopí smysl!
Nechci moralizovat, ani se do nikoho navážet, jen si říkám, že zrovna v případě Tvých příspěvků, je to veliká škoda! Přeskakovat při čtení skoro půl stránky jenom proto, že člověk musí fakt luštit, je...no, zkrátka škoda...
Snad jsem neurazil!
Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu neurazil, mne uz napsal Broz, ze su ignorant a posuk...ale to nebylo tady, ale na idnes.cz, takze bych rekl, ze jsi az moc mily...;)

Ano, mas pravdu, obcas to zkousim, si zmenit jazyk v systemu a psat s hacky, lepe receno zkousel, nebot nemam CZ klavesnici,
tak vzdycky to hledam jak pako, a mne to strasne leze krkem...jako ja delam dve veci naraz...

Proc nepouzivam CZ klavesnici? Protoze by to byla pitomina nejvetsi, kdyz hovorim jinym jazykem, ktery vyzaduje jinou kl., a dost se tezko prechazi z jednoho jazyka na druhy...na klavesnici je to trosku jinak ulozeno, hlavne se strasne pletou Z a Y.

Dale, horsi nez SMSkovani, je to, ze ztracim uplne cit na cestinu, takze to bych videl jako problem No. 1...a uprimne, castokrat jak mamlas hledam slova, nebo si pripominam jak se co rekne...

Ovsem myslim, ze te tak nejak potesim. Ja po GS ve Wimbledone nebudu zde uz aktivne prispivat. Takze ti ten problem odpadne;D)

Dik za porozumeni a pochopeni behem poslednich 6 dnu. Doufam, ze to zvladnes, on si uz i ten Broz zvykl, takze to chlapi jeste tech 6dnu date, co?:D) Jeste to nejak se mnou dokopete;) Jeste jednou diky za pochopeni...

A ted se podepisi stylove jak ty;)
---
Vlk
Reagovat
brixner
Ale no tak, Vlku ! Tohle já nevnímám jako PROBLÉM ! Jak jsem již psal, Tvé příspěvky mají hlavu i patu, jen se to špatně čte-někomu, kdo už skoro čtyřicet let "žije v interpunkci" Já nejsem moc zběhlý, jen mi připadá, že snad není problém napsat ve slově "veci" háček nad e :-) Tedy v případě, že je k dispozici cs.keyboard. Někomu se bez těch různých háčků třeba i lépe a rychleji píše, to beru! Jen jsem chtěl říci, že se tohle špatně čte, podobně, jako když je stále zapnutý CapsLock. Nic o Tobě nevím, netuším ani, kam se v zimě vlci vracejí, možná někam do kanadských pustin:-) Takže možná je Tvá rodná řeč Kanadština a prostě jen tápeš-to se přežít dá:-)) No a kam tedy mizíš? Budeš tu mnoha lidem chybět, tedy myslím!
Jsem rád, že jsme si těch pár forhendů vyměnili slušnou formou;-)
Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdim, ze to je problem. Jen pisi, ze mne to zdrzuje, nebot vetsinou pisi behem prace atd., to neustale hledani...ktere to tlacitko je to spravne;) Zkus se vzit do me pozice?...

Nemizim, ale mam jine starosti, podle mne vice dulezite...a jestli budu nekomu chybet? To snad ne, proboha, je to jen anonymni forum...nic vic, nic min...

V poradku, opravdu se nezlobim, jinak bych smecoval na telo;)
---
Vlk
Reagovat
carolyn
naprosto s tebou souhlasím, vím jaké to je hledat česká slovíčka v hlavě, vím jaké to je psát s klávesnicí, kde hledáš znak aby ti to napsalo písmenko s háčkem a jak to zdržuje......
Navíc já když čtu zde příspěvěk bez interpunkce mi to ani nepříjde, že tam něco chybí, možná kdyby nad tím někdo tolik nepřemýšlel, že to tam není, taky by to nebyl problém číst, jak píše brix, ale každý to vníme jinak, tak třeba mu to fakt dělá problém při čtení
Reagovat
brixner
A to by, kujva, bolelo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková porazila Janu Fett z Chorvatska 6:3, 6:1 a postupuje do 3. kola! POJĎ KATKO!!! :)
Reagovat
tommr
není to třetí kolo u juniorek náhodou už čtvrtfinále? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho pavouka vyplývá, že čtvrtfinále je až 4. kolo...
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/gs/index.html
Reagovat
tommr
aha, tak to je jiná. Já myslel, že juniorku hraje jen 32 hráček. Tak to má Katka před sebou ještě pořádnej kus cesty pokud chce získat titul. Příští soupeřka Louisa Chirico (USA) je už nasazená ... :)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po zkompletovaným čtvrtým kole ve Wimbledonu. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka postoupila do čtvrtfinále a ještě může ve Wimbledonu získat další body (maximálně je ještě možný získat 1500 bodů za titul):

1. Williams, S. (+7460 bodů)
2. Sharapova (+4800 bodů)
3. Azarenka (+4390 bodů)
4. Radwanska, A. (+1130 bodů) *
5. Li (+1120 bodů) *
6. Errani (+745 bodů)
------------------------------
7. Kvitová 4435 bodů *
------------------------------
8. Kerber (-465 bodů)
9. Wozniacki (-775 bodů)
10. Bartoli (-1260 bodů) *
...
15. Stephens (-1565 bodů) *
...
17. Flipkens (-1929 bodů) *
...
23. Kanepi (-2654 bodů) *
24. Lisicki (-2685 bodů) *
...

Petra postupem do čtvrtfinále obhájila lonský body a s největší pravděpodobností bude po Wimbledonu na sedmým místě. Může se ale ještě trochu posunout směrem nahoru nebo dolů ...

Možnosti posunu směrem nahoru:
Pokud Petra dojde do finále předstihne Erraniovou a posune se na šestý místo.
Pokud Petra získá titul předstihne bud Agu Radwanskou nebo Li Na (tedy tu hráčku, která vypadne ve čtvrtfinále) a posune se na pátý místo ...

Možnosti posunu směrem dolů:
Pokud Petra dneska vypadne ve čtvrtfinále a Bartoliová získá titul posune se Bartoliová před Petru na sedmý místo a Petra bude i po Wimbledonu osmá ...
Reagovat
PetaM
Háčka na kurtu! Tak pojďte holky! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎTE!
Reagovat
smazaný uživatel
W2013 je paradni, a QF je opravdu tezke tipovat, podle mne mohou vyhrat svym zpusobem vsechny:) A to parada...

Takze vzal jsem hracku po hracce a udelal si takove celkove tipy, bez toho, komu fandim...
Reagovat
smazaný uživatel
O ni by se smele dalo rict, ze to je takovy Andy v suknich,
a urcite bychom se moc nemylili...
Jejim stylem je skvela obrana, ktera je zalozena na skvele technice,
ma skvely cit pro mic, dokaze do konce zapasu drzet nervy na uzde,
nepatri k tem, ktere by psychicky odpadly...
ovsem jeji slabosti, je mala aktivita a servis,
tady by mohla kouknout na toho Andyho;)
Prave ta mala aktivita a prave na trave ji muze byt osudna...
Wimbledon muze vyhrat diky aktivite souperek, kterym se nebude uplne darit...

Sance u mne na celkovou vyhru 70%
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hracka, ktera je nesmirne pracovita,
zapas se snazi tvorit, nesmirne fyzicky schopna.
Hra zalozena na BLajne...
Takze na trave zatim v historii neudelala nejaky
prevratny vysledek. jenze Li Na ma GS z antuky,
kde to cekal jen malo kdo...
Je to velmi skromna hracka, zadna velkohuba prohlaseni,
jen pokora a drina, velmi stabilni psychicky,
ale jeji hra je tak narocna, ze ji neni schopna udrzet 100%
cely zapas...

Sance u mne na celkovou vyhru 75%
Reagovat
smazaný uživatel
Hracka, ktera zde vyhrala v roku 2011 stylem lajna lajna.
Jenze nejen, ze styl uz tolik nepreferuje,
ale take se ji tolik uz nedari obecne.
Ovsem podcenovat Petru je dost nebezpecne.
Da se rict, ze to je hracka, u ktere plati dvojnasob
bud a nebo...

Sance u mne na celkovou vyhru 50%
Reagovat
smazaný uživatel
Hracka, ktera dokaze tvorit hru na kurtu,
a hlavne neboji se site. Ma rada mic ve hre.
Rekl bych, ze je takova hrava hracka,
a pokud hraje proti Agnieszce, je to pekna podivana.
Jedine, co ji chybi, je asi velka zkusenost z GS
turnaju a zaverecnych kol...jeste nikdy nebyla ve QF.
Dalsi jeji nevyhoda, muze byt na trave vyska 165cm...
ale ona je schopne pohybliva atletka

Sance u mne na celkovou vyhru 60%
Reagovat
smazaný uživatel
Skvela hracka na travu. Hraje utocny tenis,
a preferuje styl lajna lajna, ikdyz ne tolik extremni,
jako kdysi Petra.
Za vcerejsek by si zaslouzila vyhrat,
o tom nemam ani nejak pochyb, ale sport neni
o zasluhach, a uz vubec ne tenis...Muj nazor je, ze po ceste vymekne...
pokud to bude jinak budu velmi rad

Sance u mne na celkovou vyhru 60%
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je pro mne velke prekvapeni, ale ne
z duvodu stylu hry a schopnosti hracky, nejen na trave,
ale z duvodu toho, ze dlouho se ji tolik nedarilo.
Ma vsechno, co potrebuje, aby turnaj vyhrat...

Sance u mne na celkovou vyhru 80%
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě spíš než pohyb bych řekl, vyborná předvídavost kam balon pude. A proto s Petrou jasně prohrává :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi talentovana mlada hracka, znama zde jak Vlci ocicka.
Hodne se libi pro svuj utocny tenis,
a take celodvorcovou hru.
Tahle hracka urcite neni precenovana,
spis je otazkou casu, kdy ssahne, jak se rika,
na pohar...je skvela v pohybu, dokaze tvorit hru.
Ale stale mne na ni neco chybi...

Sance u mne na celkovou vyhru 70%
Reagovat
smazaný uživatel
Jasna legenda. Dlouholeta hracka, ktera zazila premeny
ve WTA a dokazala je prezit...
Trava je jeji domenou, Marion se de facto zapasala
do historie turnaje, nejen tim, ze byla tady ve finale,
ale take tim, ze tu dokazala porazit Serenu v zapase,
na ktery se nezapomina....
Jeji vule bojovnosti je necim, co se jen tak nevidi.
A pokud by byl zebrik na tohleto, spojeny s obraceni zapasu,
Marion by byla totalni No.1.
GS jeste nikdy neziskala, a tak pred Gothic Lady,
se otvira sance zivota...

Sance u mne na celkovou vyhru 80%
Reagovat
smazaný uživatel
jestli jsi to myslel ke Kirsten...tak proc ne, ale Petra uz neni vcerejsi Petra...

Krom toho jsem se zamyslel, dokonce i bez toho, ktera na kterou jde...;)

Podle mne osobne to je loterie, ani v jedne z nuch nevidim nejakou velkou favoritku...neco ve stylu Serena...

Podle mne se muze stat vse...vsechny maji min. 50%, tedy vsechny maji sanci:D)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, že jsem vlezl do vlákna. Jednalo se o Agu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za takový pěkný přehled! :)

Jenom mě u tebe překvapily dvě věci:
Zaprvé, že dáváš nejmenší šance Petře. Přitom ještě před několika dny byla podle tvých slov "největší favoritka na trávě". Ale zase to vysvětluješ slovy, že "Petra už není včerejší Petra"... To máš pravdu, Petra je každý den jako jiná hráčka. :D Přesto si myslím, že nejmenší šance ze čtvrtfinalistek zdaleka nemá...
No a zadruhé píšeš o Kaie, že "má všechno, co potřebuje, aby ten turnaj vyhrála". Přestože je mi Kaia celkem sympatická, tak tady trochu nesouhlasím. Co se týče psychiky, tak Kaia tam patří asi úplně na chvost... Je fakt, že se v poslední době zlepšila a to nešťastné čtvrtfinále Wimbledonu 2010 s Petrou už je asi zapomenuto. Ale přesto si zatím nedokážu představit, že by z těchto osmi hráček vyhrála právě ona... Na druhou stranu, možné je všechno. :) (kor letos ve Wimbledonu)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsi to nepochopil, vsechny maji 50% minimalne, takze pro mne jsou svym zpusobem fav. vsechny...

Ty dalsi procenta...uf...
Ano Petra ma nejmene, ale neznamena to, ze bych ji podcenoval, vzdyt to tam pisu, ze ji podcenovat je nebezpecne, ale na tomhle turnaji proste hraje z tech vsech nejhure...to nejede nevidet...
...ale neznamena to, ze to nemuze vyhrat...

Kdybych si myslel, o nektere, ze nemuze, tak ji dam treba 40%
Nebot kazdy zapas je svym zpusobem 50/50...

A proc jsem pouzil ty procenta, abych nejak vyjadril jak osobne je vidim, vzhledem k tomu jak zatim hraly, nebo mohou jeste hrat....ale jsou to jen cisla...

Takze klidne muze vyhrat prave tebou zminovana Petra!
Reagovat
dadaft
neřekl bych, že slabinou Agy je servis.
Reagovat
smazaný uživatel
ale je, hlavne ten druhy;)
Prvni uz spravila, a ma ho osetreney, ale stale se na ni dobre returnuje.
Takova Madison to v praxi pekne ukazala;) No a nebudu hovorit ani o Jamie...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já doufám, že vyhraje někdo z trojice Sabine, Sloane, Na Li. :)
Reagovat
Elrondin
zatím jede v prvním setu dobře, tak Katko pojď ;o)

Nevíte, zda se junioři dají např. od semifinále už někde sledovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Katka vyhrála 1. set 6:3! :)

To nevím, ale nepamatuju si, že by juniorka GS byla někdy k vidění... :(
Reagovat
Mayo
snáď Sabina nepukne ak je u nej zvykom
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka smetl Florent Serra 6-3 a 6-1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jirku nebo Serru ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vesely vs Serra: 6-3 6-1 ;)))
Reagovat
PetaM
Už jenom 10 bodů ho dělí od Top 100. Pojď Jirko! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsichni tady píšete že Sabca prohraje. Ale uvědomte si, že v roce 2011 porazila Li Na ve druhém kole a přes úžasné výsledky postoupila až do semi kde prohrála s Mashou což rozhodně nebylo překvapení. O rok později porazila Mashu a sice prohrála hned v dalším kole jenže se skvěle hrající Angie, která jí navic herně nesedí. Neříkám že Sabca dneska nemůže prohrát, ale já věřím že to zvládne v pojí ve 2 :)
Reagovat
Sonja
Ano, souhlas!!!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To se můžeš podívat na kurzy a vypsat favority. Na to JÁ NEHRAJU :)
3.62 na Káju je strašně moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je uplna parada, je to totiz absolutne netipovatelne;D)
Takze strilim uplne od boku jak Lucka:

Aga < Li
Petra < Kirsten
Sabina < Kaia
Sloane < Marion
---

Proste dal jsem tomu jen jeden smer;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
no to snad nemyslíš vážně, ne?
Aga > Li
Petra > Kirsten
Sabina < Kaia
Sloane < Marion
Reagovat
Sonja
Sába musí vyhrát, neštvěte mě:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sába prohraje už z principu.. většinou ten, kdo vyřadí superfavorita následně prohraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslim že prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga = Li
Petra => Kirsten
Sabina =< Kaia
Sloane >= Marion
Reagovat
smazaný uživatel
Li, Petra, Sabine, Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
jj. Kvůli principu jsem sázel Sabču proti Sereně. I když jsem si osobně myslel, že to je blbost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
teda Vlčáku, jak se občas trefuješ, tak dnes to házíš na opačnou stranu, než je terč
Reagovat
smazaný uživatel
Šak vlk dal jenom znamenka stejnym směrem

Li < Aga
Kirsten < Petra
Kaia < Sabine
Marion < Sloan

A je to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze to je netipovatelne...:)
Proste netipovatelne...

Aga x Li > zalezi na tom jak se Li udrzi se svou hrou na trave...jako jak to chcete tipovat? Tohle neni beton, nebo plexi, jinak bych dal asi Li Na

Petra x Kirsten > smankote, zavrit oci hodit si minci, a cokoliv napisete, muze bejt...

Sabina x Kaia > jak mam vedet, jestli to konecne Sabina udrzi, a nevytece...krom toho Kaia je velmi schopna hracka...jako podcenovat ji, stejny asi tak jak podcenovat Petru...

Sloane x Marion > Uplna loterie, zalezi jak Marion vydrzi behat...a na te trave neco ona vydrzi...jenze Sloane ma take vydrz...

---------

Je to netipovatelne, jak to date, tak to date;) Je to jedno...

A to se mne na tom libi, nebot, tohle je aspon poradne draaamo....
Reagovat
smazaný uživatel
Takze vcera bylo pro mne cerne pondeli...z tech sedmi statecnych > 3 odstreleni: Serena, Kvetuska, Tommy, tezke ztraty, tezke...ale i tak se drzim stale v top 10, asi uz ne na dlouho, ale drzim, takze uz ted velka spokojenost:)

No jinak tommr uz zaujal mou pozici, a je na tom 5.fleku;), a z tech nejznamejsich diskuteru je nejvys....jinak je to tam celkem zajimave serazeno...z tech, co aspon trochu teda znam...

5. tommr 453b.
6. Navrat-Vlka-v-Zime 439b.
7. mufik 435b.
8. Bajerece 425b.
9. Vencape 423b.
11.Oskar 421b.
18. Gedzitka 404b.
23. PetaM 388b.
24. a.magerova 387b. Coz je jeden z nej posunu nahoru:)
Reagovat
smazaný uživatel
já mám 393 bodů..
Reagovat
smazaný uživatel
a včera jsem získala 64 bodů :D
Reagovat
smazaný uživatel
takže jsem byla v hodnocení dne 10.
Reagovat
smazaný uživatel
77. monty25 317 b.

Už mi zbyli jenom Novak a Andy... No, nejsem tady jediný v poli poražených. Ale fakt jsem to čekal mnohem lepší. Oproti tomu bylo 38. místo na RG parádní. Holt se to teď bohužel tak vyvinulo... Doufám, že se tady tommr nebude moc naparovat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
já mám ještě 4 : Novak, Andy, Petra (kapitánka), Kaia :D
Reagovat
smazaný uživatel
a ta public leage je co? tam jsem první :D
Reagovat
carolyn
pěkně jim to natři :-P
Reagovat
tommr
sice jsem si prohodili pozice, ale rozhodnuto ještě zdaleka není. Doufám, že si to ještě rozdáme o medaili k čemuž by mělo stačit aspon jedno česko-polský finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
díky za tip. Budou obě.
Reagovat
tommr
naparovat se nebudu, ale jsem rád, že jsem nahoře a že ty jsi dole. To máš za to, že nefandíš českejm barvám ... :)
Reagovat
gedzitka
Hm, tak Serena si to u mě rozlila, moje fantasy je v troskách. Dneska kromě Petry tlačím Kaiu jakožto poslední zástupkyní ženské části mého týmu.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Nooo zajimave by to ovsem bylo;)
Ale nevim, nevim...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen počkej na US Open, ty česká barvo! :D No a kromě toho je to blbost... Fandím přece českým barvám v juniorkách, ale Katku jsem si tam bohužel dát nemohl. :)
Reagovat
Mayo
Radwanska, Kvitová, Lisická, Stephensová
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, POJĎ! Bojuj! Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
strasne nezaujimave hracky tam ostali

aspon pre mna
Reagovat
smazaný uživatel
jakmile tam nemáš Viku, je to nezajímavý co?
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak

keby Serena, Masha, Safarova, Kerber
alebo dajaka Cibulkova tak by sa to este dalo
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je mnohem zajímavější, než kdyby tam byly favoritky.. ted může kdokoli překvapit..
Reagovat
smazaný uživatel
sak to uvidime kto to da
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist