Allertová v Číně pokračuje na vítězné vlně, v Shenzhenu smetla Mooreovou

15. 3. 2017, 07:58
Aktuality 4
ITF SHENZHEN - Denisa Allertová tři dny po triumfu v Zhuhai vstoupila výhrou i do dalšího čínského turnaje ITF 60k v Shenzhenu. V prvním kole česká tenistka ztratila jen tři gamy s Britkou Tarou Mooreovou.
Denisa Allertová

Denisa Allertová se v úvodu sezony po zranění stehenní svalu a také vinou nemoci trápila. Z šesti zápasů vyhrála jediný a tak se rozhodla odletět se svým přítelem Janem Šátralem do Číny a hledat formu na dvou podnicích ITF 60k. 

Svého rozhodnutí litovat nemůže, neboť po šesti utkáních zůstává neporažená. Po nedělním triumfu v Zhuhai vstupila vítězně i do turnaje v Shenzhenu, kde odstartovala snadným skalpem Tary Mooreové.

Čtyřiadvacetiletá Allertová vyhrála nad britskou vrstevnicí a 156. hráčkou světa za 51 minut hry 6-2 6-1. Za celý zápas přitom nepřišla o podání, když odvrátila oba brejkboly.

Ve druhém kole se čtvrtá nasazená Češka utká v prvním vzájemném duelu s osmnáctiletou Maďarkou Dalmou Galfiovou.

Už včera do 2. kola postoupila Berbora Štefková, jež si poradila s Julií Glushkovou z Izraele. Zítra ji čeká třetí nasazená Ruska Jekatěrina Alexandrovová.

• ITF 60k SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 60.000 dolarů
středeční výsledky (15. 03. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Allertová (4-ČR) - Mooreová (Brit.) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
janek_da
Pěkně Drndo, za mě se pomalu stává mojí českou dvojkou.
Reagovat
Frick
Začátek dobrý, ale aby to za něco stálo, tak by bylo třeba aspoň finále (48 b.)....

Dobře, že Bára a Denča jsou v jiných půlkách pavouka.
Reagovat
tommr
Denisa získala první plusový body už za tu dnešní výhru a každá další výhra bude znamenat další body navíc do žebříčku ...
Reagovat
VlS
No, neměla by trošku přidat?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist